|
|
#2221 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Cytat:
|
|
#2222 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba Was dziś juz nie zdaze nadrobic
![]() Kolezanka szczesliwa z pampersow i chusteczek nawilzanych, cieszyla sie, bo powiedziala, ze w koncu dostala cos co jej sie przyda i wykorzysta takze dzieki za podpowiedz ![]() Ale musze wam powiedziec, ze dzis milo sie poczulam w superpharm. Mega dluga kolejka, stoimy z mezem z tymi pamperami w rekach, a kasjerka nagle "Prosze podejsc" i patrzy na mnie, a babka z przodu wieeeelce oburzona. To ja na to "nie trzeba, dziekuje", a kasjerka patrzac na tamta z taka krytyka w oczach "U nas kobuety w ciazy maja pierwszenstwo prosze Pani, prosze zrobic miejsce" i wszyscy sie rozstapili niczym Morze Czerwone przede mna a ta baba za mna stala tak blisko, ze czulam jej oddech na karku wsciekla jak sto piecdziesiat :p od dzis zakupy tylko w superpharm, bo w rossmanie wielkie plakaty, ze u nich ciezarne maja pierwszenstwo, a tylko sie spotkalam z mierzeniem mnie od gory do dolu i nieogarem personelu :p ja nie potrzebuje tych udogodnien, ale jest to mile ![]() Posiedzielismy troche u tych znajomych i kregoslup juz wysiada :/ plecy mnie bola od siedzenia, dzizas. Niepelnosprawnosci ciazowe ![]() Dobranoc Wam jutro Was doczytam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
A chyba, że tak. Ja tej karty w ogóle nie mam.
Byłam w Rosmannie i jestem strasznie zadowolona! Kupiłam mleczko nivea (zamiast oliwki) i do tego wzięłam płyn 2w1 za 1 gr. Kupiłam pampki 1 premium care (33szt) za 13,99 zł (będzie do szpitala). I kupiłam olejek przeciw rozstępom babydream za 1 gr. Uwielbiam takie zakupy
L. - 10.2011 K. - 01.2016 F. - 11.2017 Edytowane przez uaoo Czas edycji: 2015-10-29 o 23:23 |
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka super ze koleżanka zadowolona taki praktyczne prezenty są dobre. Co do tego przepuszczania to ja czasem nie rozumiem tych ludzi, chociaż tu się z tym nie spotkałam, tutaj jest normą ze jak ktoś ma 2 czy 4 rzeczy, a Ty masz więcej to się przepuszcza. No kurcze przecież zazwyczaj ta jedna osoba z 2 rzeczami nas nie zbawi.
Uaoo to Ci się zakupy dziś udały tak to można na zakupy chodzić. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-10-29 o 23:55 |
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
Spac nie moge
Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-10-30 o 03:31 |
|
|
|
#2226 |
|
Zadomowienie
|
Casaa, ja tez, od 3 się przewracam z boku na bok, za pół godziny zadzwoni mi budzik i do roboty :/
|
|
|
|
#2227 |
|
Zadomowienie
|
Ej, bo ja też nie mogłam spać. Od 4:00 koczuję w łóżku i wstałam w końcu o 5:00.
Dziś ostatni dzień w pracy i weekend Jerzyczka - i byliście oglądać wózek? uaoo - ja też myślę, żeby kupić Pampers Premium Care. Może w sobotę zajrzę do Rossmana Wczoraj zamówiłam kilka ubranek z 5.10.15, bo siostra miała dodatkowe 10% rabatu. Upolowałam sweterek, który baaardzo mi się podobał w sklepie stacjonarnym, a teraz kosztował tylko 25 zł Wychodzi na to, że witam się dziś w 31 tygodniu
Edytowane przez candyyfloss Czas edycji: 2015-10-30 o 06:04 |
|
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
candy graty! |
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli nie tylko ja mialam bezsenna noc
![]() Candy gratki nowego tygodnia ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2230 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja też tragiczna :-( pół nocy coś skrobalo w regips. Chyba mam jakiegoś szczura w ścianie
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Współczuję nieprzespanej nocy... Ja właśnie całą noc przespałam jak zabita, nawet na sekundę się nie przebudziłam. Candy gratki nowego tygodnia
|
|
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pampków, to ja kupiłam 2 paczki tych chyba 4-9kg z dady i jedną z hipp tych najmniejszych, myślę, że wystarczy na początek. Kiedyś dziewczyny pytałyście o koszule, tooo tak po szpitalu dorobiłam się tej zapinanej na guziki na środku, on jest najfajniejsza, bo się nie rozpina, cyce nie wyłażą. Ta koszula na zakładki, niby też spoko, ale rano zawsze świeciłam cycem i ta z guzikami po obu stronach do karmienia, one się rozpinają, ale jakoś bardziej dało się opanować wyskakiwanie cyca ![]() Tyle z moich spostrzeżeń koszulowych. Torby do szpitala dalej nie mam spakowanej, ba nie mam połowy rzeczy nawet nie mam pomysłu jak się za to zabrać. Co spakować, w jakiej ilości ech i dalej mam problem gdzie będę rodzić. Z porodówką u mojej mamy wielka niewiadoma, mają ją remontować w grudniu, na mojej wsi mają zamknąć porodówkę do końca roku ![]() A z przyjemniejszych spraw. Dla dziecka mam praktycznie wszystko, noo jeszcze czapeczkę muszę kupić na wyjście ze szpitala, a tak to już wszystko Już jestem spokojna, tylko teraz, żeby urodzić
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#2233 |
|
Rozeznanie
|
Ja też od 4 się wiercilam, okropna noc. Dzisiaj przed 12 usg i na cmentarze pojedziemy i może wózki pooglądać bo jakoś się nie mogę zdecydować
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
To ja kiepsko śpię od baaardzo dawna, jak byłam w szpitalu, to pierwszą noc całą przespałam, nawet na sikanie nie wstawałam, a tak, to co chwilę pobudka, albo pies się poruszy, albo Tż się przekręci na drugi bok. Taka mała szkoła przed narodzinami Młodego :P
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko teraz powinnysmy przesypiac nocki bezproblemowo, bo pozniej juz nie bedzie takiej mozliwosci... Tu natura slabo podzialala :P |
|
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam do grona niewyspanych. Do 3 się nudziłam w łóżku, tak mnie brzuch bolał po myciu podłogi, potem pobudka o 6.30, bo mąż wstaje do pracy.
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nieprzespana noc, ale u mnie to już standard od dawna, jak którejś nocy będzie inaczej, to się mocno zdziwię
|
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Dzień dobry
Candy Uaoo super zakupy Ja też kiepsko spałam dzisiaj. Obudziłam się koło 4 i niby oczy zamknięte, ale analizowałam już co się dzieje na około mnie i w ogóle byłam już przytomna zasnelam chwilę przed 6, no ale to też tak średnio.. Polezalabym teraz w łóżku a tu już w pracy Jakoś coraz gorzej mi się śpi Dzisiaj jedziemy po pracy po znicze, bo jutro tz idzie do pracy Ja się po południu na zakupy w sobotę nie wybieram, bo znowu ludzie będą robić zakupy jakby sklepy tydzień miały być zamknięte No i przeziębil się tz Zrobiłam mu już syrop z cebuli, ja też będę lykac profilaktycznie.. Muszę nowy miód wziąć od mamy, bo ten się po roku w końcu skończył |
|
|
|
#2239 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() I ja źle spałam, ale u mnie to już chyba norma. Dzisiaj kończą z wymianą pionów po mojej stronę Już są wysoko, więc tak głośno nie słychać.
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie gender pełną parą
MAGDA,wystaw tż na balkon, podobno na świeżym powietrzu lepiej się zdrowieje ![]() Współczuję wam tych remontów. Naprawdę.
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj spałam jak zabita
![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Dziewczyny macie może jakiś kod promocyjny do smyka? Córka upatrzyła sobie spódniczkę z leginsami ale 79 zł
|
#2242 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
Mój od samego rana tak bryka w brzuchu że chyba mi go rozsadzi ![]() Mąż się wczoraj przestraszył jak młody go mocno dwa razy w łóżku w plecy kopnął iod poniedziałku bierze się za malowanie;d |
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
czesc witamy się w 32 tyg.
|
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
Mój się brzuchem nie fascynuje i ruchami
|
|
#2246 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Cytat:
Taaak, byliśmy, ale postanowiłam, że na tydzień zapominam o wózkach wszelkiej maści, bo ja mam dylematy, nic mi tak do koñca nie pasuje, nie ma wozka idealnego . Albo wciaz go szukam! Za to lozeczko juz tak na 80% wybralam, teraz tylko 1200 dylematow i rozkmin i moze po wyplacie meza sie kupi ![]() Gratuluje tygodnia ![]() Cytat:
Moja nocka tragedia, byłam naprawde bardzo zmeczona, ale zasnelam chyba w okolicach 4 jestem nieprzytomna, boli mnie glowa..Cytat:
Moj maz tez zawsze jest zachwycony ja Mu mowie "ale wiesz, ze te kopniaki czasem bola?" a w odpowiedzi dostaje "Ale ja kocham to jego fikanie" ![]() Dzien dobry wszystkim! Po takiej nocce mam wrazenie, ze to nie bedzie dobry dzien.. Pesymizm ze mnie bije na kilometr.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#2247 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja brzuch mam mały i jest niepocieszony z tego faktu;d
|
|
|
|
#2248 |
|
Zadomowienie
|
A ja wczoraj schizowałam, bo mała słabo się ruszała przez 2 ostatnie dni. Na szczęście dziś troszkę już popukała.
|
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2250 |
|
Zadomowienie
|
Mój tez sie nie fascynuje, tylko pyta sie co raz czy sie rusza, mowie ze tak a on to dobrze
pytałam sie dlaczgo nie dotykasz brzucha i cie to nie kręci jak mnie a on mówi że to jest normalne i go nie dziwi ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- kocham moją zmywarkę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.

Ale w ostatnim czasie miejsce już mi na to nie pozwala, a nie cierpię jak mi na blacie dużo stoi bo wtedy jest bałagan. Mam britę, czajnik, chlebak i wystarczy. Reszta musi być w szafkach. A przepraszam swego czasu stała sokowirówka bo soki codziennie piłam, a że przy cukrzycy nie wolno to musiałam i dla niej miejsce w szafce wygospodarować co było bardzo ciężkie.

takze dzieki za podpowiedz 

nawet nie mam pomysłu jak się za to zabrać. Co spakować, w jakiej ilości ech
i dalej mam problem gdzie będę rodzić. Z porodówką u mojej mamy wielka niewiadoma, mają ją remontować w grudniu, na mojej wsi mają zamknąć porodówkę do końca roku
zasnelam chwilę przed 6, no ale to też tak średnio.. Polezalabym teraz w łóżku a tu już w pracy
Ja się po południu na zakupy w sobotę nie wybieram, bo znowu ludzie będą robić zakupy jakby sklepy tydzień miały być zamknięte
Już są wysoko, więc tak głośno nie słychać.