Mamusie styczniowe 2016, cz. V - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-31, 13:57   #2521
Casaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V

Ewusia, no na logike mozna rzeczywiscie wywniskowac, ze kolyska w chuscie jest zla aleee, patrzac na kobiety w krajach typu indie czy jakies afrykanskie tam dzieci sa tak noszone od wiekow i przez dlugi okras czasu wiec hmmmm..... ja mam nadzieje spotkac sie z moja wykladowczynia, ktora pracuje z dzieciaczkami i zęby na nich zjadla co ona o tym sadzi i jak to widzi

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 14:06   #2522
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Oooo widzę, że mamy ten sam zestaw. Ja się w tym wózku zakochałam od pierwszego wejrzenia, tż też aaaaa prowadzi się jak marzenie mimo, że początkowo byłam sceptycznie nastawiona do skrętnych kółek, to jak pojeździłam nim po sklepie, to nie miałam wątpliwości, że chcę ten wózek.
Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Mnie też urzekły w nim te skrętne kółka próbowałam jeździć takim z nie skrętnymi i dla mnie nie ma porównania
Racja, prowadzić go można dosłownie jednym paluszkiem i skręca w miejscu

Malwi,
a Ty jaki masz kolorek?

Prostujemy zą
bki

Edytowane przez niepozorna
Czas edycji: 2015-10-31 o 14:07
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 14:32   #2523
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Witamy się w 29tc
Ja dziś od samego rana w biegu. Najpierw ogarnęła w domku a pozniej na zakupy takie typowo spozywczo-chemiczne. I dla małej kupiłam 4 pary skarpetek.
Ahhh i w końcu rusza remont pokoju. Podobno 2 tygodnie i będzie skończony
---
Niepozorna śliczna furka
---
Kinga jak dla mnie taki zestawik jest jak najbardziej ok. Nawet z tymi bodami
---
Ja wozka też jeszcze nie mam. Ale myślę że do końca listopada go ogarne
U mnie dziś na obiad gołąbki
---
Zuken ale masz już dużego bobasa super że wszystko jest w porządku.

Serduszko malutkie

Edytowane przez Magdusiaaa
Czas edycji: 2015-10-31 o 14:35
Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 14:33   #2524
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Hej

Po wczorajszej wizycie u mnie wszystko ok maly wazy okolo 1,5 kg I jest ulozony glowa w dol, chociaz aktualnie wciska ja w moje biodro :P
Kolejna wizyta 27.11, mozna mi dopisac wtedy gin pobierze juz ten wymaz na paciorkowca I to bedzie juz na tyle badan w ciazy

Zdecydowalam sie tez ze sprobuje sie umowic z moim lekarzem na porod, szpital w ktorym pracuje jest oddalony o prawie 60 km od mojej miejscowosci wiec troche daleko no ale mam nadzieje ze spokojnie dojade I bede zadowolona
Nie chce juz rodzic w tym szpitalu co poprzednio, wierze ze jednak jak bedzie moj lekarz to inaczej mnie beda traktowac niz poprzednio...

Takze oby malemu sie za szybko nie spieszylo na ten swiat ;:
Dopisane

Super, że wszystko w porządku I obyś zdążyła dojechać

A ja umyłam włosy, zrobiłam peeling brzuszkowi, lodówkę rozmrażam I zaraz wstawiam wodę na kurczaka i jednak ryż Nie chce mi się ziemniaków skrobać
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 14:40   #2525
kinga1701
Zakorzenienie

zuken super, że wszystko u was dobrze, i mały piękne rośnie.
Kurcze 60 km to jednak kawałek, a jak droga bardzo ruchliwa?
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 14:49   #2526
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej

Po wczorajszej wizycie u mnie wszystko ok maly wazy okolo 1,5 kg I jest ulozony glowa w dol, chociaz aktualnie wciska ja w moje biodro :P
Kolejna wizyta 27.11, mozna mi dopisac wtedy gin pobierze juz ten wymaz na paciorkowca I to bedzie juz na tyle badan w ciazy

Zdecydowalam sie tez ze sprobuje sie umowic z moim lekarzem na porod, szpital w ktorym pracuje jest oddalony o prawie 60 km od mojej miejscowosci wiec troche daleko no ale mam nadzieje ze spokojnie dojade I bede zadowolona
Nie chce juz rodzic w tym szpitalu co poprzednio, wierze ze jednak jak bedzie moj lekarz to inaczej mnie beda traktowac niz poprzednio...

Takze oby malemu sie za szybko nie spieszylo na ten swiat ;:
Jaki duży chlopiec
60 km to nie jest aż tak źle, najlepiej w takim razie rodzić dla Ciebie w nocy jak jest mały ruch

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
Witamy się w 29tc
Ja dziś od samego rana w biegu. Najpierw ogarnęła w domku a pozniej na zakupy takie typowo spozywczo-chemiczne. I dla małej kupiłam 4 pary skarpetek.
---
Niepozorna śliczna furka
---
Kinga jak dla mnie taki zestawik jest jak najbardziej ok. Nawet z tymi bodami
---
Ja wozka też jeszcze nie mam. Ale myślę że do końca listopada go ogarne
U mnie dziś na obiad gołąbki
---
Zuken ale masz już dużego bobasa super że wszystko jest w porządku.

Gratuluję kolejnego tygodnia
Gołąbki
Ja dziś jakiś brak apetytu, ledwo wcisnelam pol krokieta..
A wózek to chyba ogarnę w grudniu dopiero

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 14:51   #2527
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Kinga ja w sumie sie martwie bardziej o ta odleglosc od corki I to ze ja zostawie jakbym byla w szpitalu na miejscu to udaloby mi sie ja zobaczyc a tak to nie ma szans...
Bo ja sie umowilam z lekarzem ze jak juz bedzie 39-40 tydzien to przyjade jak bedzie mial dyzur I bedziemy robic wszystko zebym zdazyla urodzic na jego zmianie
Takze jak mnie cos wezmie znienacka to raczej opcja rodzenia z nim odpada bo on ma dyzur raz w tygodniu w weekendy 24h
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 15:18   #2528
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
Wrzucam zdjęcia pierwszego mercedesa naszego Małego
I dodatkowo pies obronny się załapał do zdjęcia
jaki to kolor fotelika dokładnie? bo pięknie się prezentuje, a sama nie mogę się zdecydować czy chce całkiem czarny czy jaśniejszy
Stary 2015-10-31, 15:21   #2529
Casaa
Zakorzenienie

Zuken, to z mlodym musisz sie ugadac, ze gdyby jednak mial kaprys wczesniej sie urodzic to tylko w weekend :P a tak ogolnie to gratki juz duzego dziecia

Magdusia, gratky kolejnego tygodnia

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 15:43   #2530
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
jaki to kolor fotelika dokładnie? bo pięknie się prezentuje, a sama nie mogę się zdecydować czy chce całkiem czarny czy jaśniejszy
Ja nie jestem niepozorna ale odpowiem,bo mam identyczny, że to fotelik Maxi Cosi CabrioFix kolor: Concrete grey

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Kamilka jesteś? Jak u was, wszystko w porządku? Coś nam się Kamilka nie odzywa ostatnio pisała, że ma wracać do szpitala i cisza.
Stary 2015-10-31, 15:58   #2531
Dotka90
Zakorzenienie

Magda, Ty masz to co ja, a to zgubne jest: wiesz, że masz się nie przemęczac, ale.. 'jeszcze TYLKO wytrę blaty, jeszcze TYLKO zrobię to, a w ogóle to podłogę MUSZĘ zetrzeć...'

Mi dopiero w tyłek dało raz, co sie mega źle czułam i caly dzień przeleżałam w łóżku. Nawet naczyń nie umyłam i mąż mył jak wrócił.

U nas na obiad naleśniki z serem/powidłami, bo TŻcior chory i ma prawo wyboru

A jutro też naleśniki, ale z warzywami zrobię

Jerzyczka, też uwielbiam Magdę M!

Ewusia, ale jak się ma ten artykuł do informacji, z których wynika, że do któregoś tam miesiąca dziecka, nie powinno się go nosić w pozycji pionowej, a wyłącznie w poziomej?

Zuken,
super że wsio ok
Co do porodu, to nie myslałaś o opłaceniu połoznej w szpitalu (albo tym bliższym albo tym, gdzie jest Twój gin?). lekarz tak naprawdę za dużo nie ma wpływu na poród, często przychodzi tylko na szycie.

My wózka nie kupiliśmy Ale przynajmniej pooglądaliśmy na żywo i weźmiemy kolor granatowy, zwłaszcza że wczoraj kocyk granatowy zamówiłam

Nie wzięlismy, bo mamy lepszą ofertę cenową, tu w sklepie: wózek BabyDesign Husky z winterpackiem + baza 2wayFix + fotelik Cabriofix: 2905zł, a w innym sklepie 2630. 300zł to jednak spora różnica.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 16:19   #2532
uaoo
Zakorzenienie

My na halloween już gotowe, a Wy?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0285.JPG (80,4 KB, 28 załadowań)

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 16:42   #2533
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Ja nie jestem niepozorna ale odpowiem,bo mam identyczny, że to fotelik Maxi Cosi CabrioFix kolor: Concrete grey

Dokładnie to ten kolor

Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość

Ale super!

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 16:56   #2534
kinga1701
Zakorzenienie

Ale jestem zła, poprałam te pieluchy, a one są straszne, te cienkie to jeszcze z raz upiorę i do wyrzucenia. Jak ktoś jeszcze planował kupić pieluch to nie kupujcie od r_p77 tetry tej cienkiej, ani białej ani kolorowej. Ta podwójnie tkana już lepsza, ale rewelacji też nie ma. Przed praniem wyglądały na dużo lepsze.

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Wiedziałam, że za tą cenę nie można cudów oczekiwać, ale żaby tak po jednym praniu wyglądały to się nie spodziewałam.
Stary 2015-10-31, 16:57   #2535
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale jestem zła, poprałam te pieluchy, a one są straszne, te cienkie to jeszcze z raz upiorę i do wyrzucenia. Jak ktoś jeszcze planował kupić pieluch to nie kupujcie od r_p77 tetry tej cienkiej, ani białej ani kolorowej. Ta podwójnie tkana już lepsza, ale rewelacji też nie ma. Przed praniem wyglądały na dużo lepsze.
No co Ty opowiadasz??? Też mam wszystkie pieluchy od niego....

Serduszko malutkie

Stary 2015-10-31, 17:00   #2536
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
No co Ty opowiadasz??? Też mam wszystkie pieluchy od niego....
Prałaś już i prasowałaś? Te cienkie są straszne, na prawdę przed praniem wyglądają fajnie, a dopiero po praniu jak prasujesz to widzisz jakie są "rozlazłe". Nawet mąż stwierdził, że jakbym je wrzuciła na program dziecięcy co ma 90 stopni to by się rozleciały całkowicie. I tak człowiek chciał zaoszczędzić, myślisz sobie przecież to tylko pielucha do wycierania buźki...

Edytowane przez kinga1701
Czas edycji: 2015-10-31 o 17:02
Stary 2015-10-31, 17:04   #2537
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Prałaś już i prasowałaś? Te cienkie są straszne, na prawdę przed praniem wyglądają fajnie, a dopiero po praniu jak prasujesz to widzisz jakie są "rozlazłe". Nawet mąż stwierdził, że jakbym je wrzuciła na program dziecięcy co ma 90 stopni to by się rozleciały całkowicie. I tak człowiek chciał zaoszczędzić, myślisz sobie przecież to tylko pielucha do wycierania bużki...
No właśnie jeszcze nie. Póki co leżą w kartonie. Kurcze no to ładnie. Jednak prawda że "skapy dwa razy traci":-( tylko z drugiej strony też nie kosztowały 50 gr żeby się szmatki porobily. Ciekawa jestem czy to tylko on ma taka jakość czy poprostu takie się teraz ogólnie produkuje...

Serduszko malutkie

Stary 2015-10-31, 17:09   #2538
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie jeszcze nie. Póki co leżą w kartonie. Kurcze no to ładnie. Jednak prawda że "skapy dwa razy traci":-( tylko z drugiej strony też nie kosztowały 50 gr żeby się szmatki porobily. Ciekawa jestem czy to tylko on ma taka jakość czy poprostu takie się teraz ogólnie produkuje...
Wydaje mi się, że te cienkie to wszystkie takie będą, większość pewnie ma od tego samego producenta, a może to mi się jakaś partia felerna trafiła. No nic trudno się mówi, człowiek się uczy na błędach, teraz już wiadomo. Trzeba będzie sukcesywnie dokupywać inne, bo te na pewno długo nie posłużą. I na pewno grubsze.
Stary 2015-10-31, 17:12   #2539
czarnulax
Zakorzenienie

Nadrobiłam, ale za dużo tego było! Gratuluję wszystkich udanych wizyt, nowych tygodni a zakupy wszystkie piękne
U nas dzisiaj poszło pierwsze pranie dzieciowe Jestem pod wrażeniem tych chusteczek co łapią kolor, nic nie zafarbowało. Ciekawa jestem czy da rade w kolejnym praniu przy tych mocno różowych

kinga ja zamówiłam na razie pojedyncze sztuki, ale od innych sprzedawców przy okazji różnych zakupów, ciekawe czy tak samo będzie z jakością
Stary 2015-10-31, 17:21   #2540
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
kinga ja zamówiłam na razie pojedyncze sztuki, ale od innych sprzedawców przy okazji różnych zakupów, ciekawe czy tak samo będzie z jakością
Jeżeli gramatura jest 120 ( o ile dobrze pamiętam, bo usunęłam już tego e-maila gdzie mi podawał ich grubość ) to obawiam się, że może być to samo.

Edytowane przez kinga1701
Czas edycji: 2015-10-31 o 17:28
Stary 2015-10-31, 17:28   #2541
koktajlowa7
Rozeznanie

Cytat:
Śliczny

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
No właśnie im dłużej na niego patrzę jednak stwierdzam, że nie będzie

Viki - różowy odpada ze względów czysto praktycznych - jest na całe łóżeczko zresztą wystarczy różowych rzeczy mojemu chłoptasiowi

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Umyłam kuchnię, pościerałam kurze i szarpnęłam się na umycie okna w salonie (takie balkonowe) Tż dzwonił i rozkazał, żebym nawet nie śmiała odkurzacza i mopa dotykać, bo mnie zatłucze jak później będę narzekać, że bardzo brzuch boli eh.. wiem, że ma rację, ale w kuchni muszę ruszyć, bo mi się wszystko do stóp przykleja..

Co na obiad macie dzisiaj?
Mieliśmy zapiekankę ziemniaczaną.

Cytat:
My nic specjalnie nie organizujemy ale będziemy robić na kolację parówki w cieście i ostatnio kupiliśmy w lidlu pianki marshmallow w kształcie duszków

Myśmy dziś pojechali na zakupy bo do remontu jeszcze parę rzeczy brakowało ale oprócz tego zahaczyliśmy o dzieciowe sklepy. Kupiliśmy wanienkę smoczki te co chciałam ostatnia sztuka i jeszcze rękawiczki takie na 0-3.

No, a teraz idę sprzątać... Czasem dzień jest za krótki zdecydowanie.
koktajlowa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 17:49   #2542
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewusia czekamy na zdjęcia, Twoje zawsze takie ładne
Zazdroszczę ładnej pogodny u nas już po pięknej jesieni, myślałam że jeszcze jutro uda nam się zrobić ładne zdjęcia, ale liście już pospadaly, szaro, brzydko.
u nas od kilku dni piękna pogoda i taka się zapowiada na najbliższy czas, taka jesień to może być
Cytat:

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Ewusia, no na logike mozna rzeczywiscie wywniskowac, ze kolyska w chuscie jest zla aleee, patrzac na kobiety w krajach typu indie czy jakies afrykanskie tam dzieci sa tak noszone od wiekow i przez dlugi okras czasu wiec hmmmm..... ja mam nadzieje spotkac sie z moja wykladowczynia, ktora pracuje z dzieciaczkami i zęby na nich zjadla co ona o tym sadzi i jak to widzi

Wyslane z Lumia920.
nie wiem, nie znam, sie, mówię tylko co przeczytałam/usłyszałam
Ziarenko niepewności mi te wiadomości zasiały. Daj znać co powie Twoja wykładowczyni :0
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Ewusia, ale jak się ma ten artykuł do informacji, z których wynika, że do któregoś tam miesiąca dziecka, nie powinno się go nosić w pozycji pionowej, a wyłącznie w poziomej?
tak jak pisałam, nie znam się, pisze tylko co usłyszałam/przeczytałam z różnych niezależnych źródeł to noszenie w pionie chyba obowiązuje tylko do noszenia na rękach/w nosidle, bo w chuście wszystkie pozycje dla noworodka są pionie: http://www.chustodzieciaki.pl/noszen...dka-w-chuscie/

Ja dopiero zaczynam zgłębiać temat i na pewno to jeszcze będę się starała skonsultować. Na SR tez mamy mieć zajęcia z chustowania to tez wtedy dopytam

Cytat:
ale fajna dynia

Cytat:
o kurcze, dzięki za info bo też chciałam od niego kupować
To pomyślę w takim razie bo to chyba bez sensu, jak to taka słabizna

TŻ zgrał zdjęcia i zapowiadają się fajne, chyba lepsze niż z tamtej ostatniej sesji, którą robiliśmy w lecie no ale zanim je obrobi to jeszcze trochę minie czasu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 18:12   #2543
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Ja dzisiaj kupiłam w Rossmanie krem zimowy i lotion z serii Babydream, na oba produkty jest w tej chwili promocja.
TŻ powiesił właśnie lampę w pokoju małej, mamy tą:http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/40251119/ ciekawe czy nie będzie się jej bała Ale mężowi się strasznie podobała...

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 18:22   #2544
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Kamilka jesteś? Jak u was, wszystko w porządku? Coś nam się Kamilka nie odzywa ostatnio pisała, że ma wracać do szpitala i cisza.
dzięki bardzo mi się podoba jak zgapię kolor to nie będziecie złe?
Rzeczywiście Kamilka się nie odzywała
Cytat:
cudna
Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj kupiłam w Rossmanie krem zimowy i lotion z serii Babydream, na oba produkty jest w tej chwili promocja.
TŻ powiesił właśnie lampę w pokoju małej, mamy tą:[URL="] ciekawe czy nie będzie się jej bała Ale mężowi się strasznie podobała...
widziałam ostatnio jak taki mały chłopczyk był podsadzany do tej lampy i się nią bawił, a mój mąż na to "ale czad"

A w załącznikach nowe maluszkowe nabytki Już starczy Mu tych ciuszków chyba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12188654_1081291591911523_1552628977_n.jpg (52,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12204736_1081291631911519_120185206_n.jpg (55,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12188654_1081291688578180_300107358_n.jpg (53,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12205076_1081291705244845_1591658091_n.jpg (56,0 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez Jerzyczka
Czas edycji: 2015-10-31 o 18:23 Powód: ;)
Stary 2015-10-31, 18:35   #2545
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Racja, prowadzić go można dosłownie jednym paluszkiem i skręca w miejscu

Malwi,
a Ty jaki masz kolorek?
Szary z miętowymi wstawkami na białym stelażu, fotelik wzięliśmy czarny.

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 18:39   #2546
hariett
Zadomowienie

Dzień dobry ja dziś znalazłam na grupie sprzedażowej chustę długą, ładną i tanią. Firma Miluli, mało znana, chyba już nawet nieczynna, ale tych kilka opinii na chusty.info ma dobrych teraz czekam na numer konta i koszty wysyłki
A mówiłam sobie, że to kupię na końcu, hmm

hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 19:12   #2547
baby montana
Zakorzenienie

Ja sie boje chust,to motanie sie mnie przeraża,stad close caboo :-D

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 19:12   #2548
iola14
Rozeznanie

Witam Urwanie głowy mam ostatnio

Cytat:
Super

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Co na obiad macie dzisiaj?
Krem z dyni

Cytat:
Hej

Cytat:
Witamy się w 29tc
Gratki No i trzymam kciuki za remont.

Cytat:
Też wczoraj o niej myślałam kamilka odezwij się

Cytat:
My też dynie wycięte, cukierki zebrane
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 19:15   #2549
Eleo765
Zadomowienie

niepozorna, a gdzie zamawialas jedo? przez internet czy stacjonarnie?
Stary 2015-10-31, 19:21   #2550
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
A w załącznikach nowe maluszkowe nabytki Już starczy Mu tych ciuszków chyba
Ja też mówię, że chyba wystarczy, a ciągle dokupuje

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości