|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiecy punkt widzenia.
Cytat:
Z moich rodziców nich się nie naśmiewa, bo właśnie oni w młodości byli takimi ludźmi z "obrazka" ładni, piękni itp. Ze mną im nie wyszło. |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Spróbuj naprostować i wyjaśnić swoje relacje ze sobą i światem. Uwierz, że to nie jest dobry moment na randki. Jesteś w jakimś tragicznym punkcie, jeśli naprawdę uważałeś, że masz prawo do takiego zachowania. |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli ta historia jest prawdziwa, to jest mi Autora ogromnie żal, bo nie umie zupełnie funkcjonować w społeczeństwie. Na żywo nie spotkałam jeszcze aż tak fatalnego przypadku, ale pewnie zdarza się. Może to jednak wynikać ze środowiska, z którego pochodzi. Nie wiem, prawdziwy czy nie, ale mamy tu opis ciężkiego dramatu. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Nie Doris to nie troll. Ale od dzisiaj na pewno już nigdy z nikogo nie zadrwię. Głośno tych żartów nie wypowiadałem broń Boże. Ludzie, te dziewczyny nie wiedzą, że się z nich śmiejemy, a ja prawie nigdy nie jestem inicjatorem tej beki. Dodam, że mój kolega jest z typową 10. A on jest już chorobliwie prze**any. Wszystkie dziewczyny ma za nic.
Myślę, że bardziej nie śmieje się dla własnej satysfakcji, tylko, że moje towarzystwo to rozbawia, a ja lubię rozbawiać ludzi - jestem uważana za takiego clowna, może i raczej błazna momentami. |
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
Kobiecy punkt widzenia.
Chłopie, to Ty zmień towarzystwo. W jakimś chlewie spędzasz czas.
...strzelam, że "dziesiątka" kolegi ma mózg w zaniku. Edytowane przez 201705080934 Czas edycji: 2015-10-31 o 20:11 |
|
|
|
|
#37 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
nie ma. To bardzo miła dziewczyna, studentka. On się przy niej zupełnie inaczej zachowuje. |
||
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Rodzina niech się martwi o własne pomarszczone zady z cellulitem. A dziewczyna, jeśli rzeczywiście nie jest amebą, w końcu się skapnie, że gad jest gadem i go pogoni. Przy okazji - zastanawiło Cię kiedyś, dlaczego gad przy dziewczynie zachowuje się inaczej? Nie pojmuję, jak Ty możesz kogoś takiego lubić. |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Konto usunięte
|
Mieszasz się w zeznaniach. Ty pisałeś o mega chamskich hasłach, żartach, komentarzach, a teraz uładzone "zdarza się uśmiechnąć". Zaraz się okaże, że masz fotki z papieżem i w ogóle o co nam chodzi.
|
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Borze szumiący, Ty naprawdę jesteś koszmarnie głupi i próbujesz to jeszcze usprawiedliwiać :/ Wierz mi, że brak klasy i kultury widać, wyjdzie słoma z butów choćbyś najbardziej chciał ją ukryć przed dziewczyną, do której startujesz. To Ty musisz się zmienić, bo to z Tobą jest problem, nie z żadnymi dziewczynami. One są bardzo rozsądne, że Cię omijają szerokim łukiem, zrobiłabym to samo.
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
Well, no to skomentuję jak zwykle prostopadle do innych komentarzy. Ogólnie to wszędzie widzę źle połączone fakty:
1. Wizażanki zauważyły że nie szanujesz kobiet i piszą ci że to ma znaczenie. Nie ma żadnego znaczenia i związku z twoim brakiem powodzenia. Komentarze zabarwione pogardą (w tym przypadku o grubych brzydkich kaszalotach) są po to, by budować pozycję w grupie (u twoich kolegów) kosztem obcego kozła ofiarnego - w tym przypadku brzydkich dziewczyn, których nie żal poświęcić ci na tę rolę. Prawda że to niemoralne, ale to takie zachowania są bardzo szeroko rozpowszechnione we wszystkich bez wyjątku grupach ludzi i chyba tylko Matka Teresa ich nigdy nie używała. Nie ma to wpływu na twoje powodzenie - gdyby miało to nikt z nas by się nie urodził. Poza tym gdy rozmawiasz z dziewczyną to nie okazujesz pogardy, więc ona nie wie że inne wyśmiewałeś w prywatnym gronie. To się nie liczy 2. To, że nie wiesz co powiedzieć do ładnej dziewczyny nie ma związku z tym że liceum zmarnowałeś na gry (Boże, coś ty zrobił?!) i że jesteś nie umiesz rozmawiać z ludźmi. To instynkt i łatwo się go nie pozbędziesz. Ty masz świadomość że nie jesteś specjalnie atrakcyjny, a takim samcom Matka Natura wpoiła strach przed atrakcyjnymi kobietami. Ona mówi: "i tak cię nie zechce, więc nie trać na nią czasu, idź poszukaj takiej co cię zechce". BTW też tak mam i wiem że to normalne. |
|
|
|
|
#45 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki. Jest chyba tak jak napisałeś. Nie szanuję kobiet? Puszczam je zawsze w drzwiach, ustępuję miejsca a autobusie. Gdybym nie przyjął konwenansów kolegów to nawet ich bym nie miał. A ten tak zwany kozioł ofiarny, nawet nie wie że nim jest. |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogła napisać go kobieta |
|
|
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
Napisałem przecież "Też tak mam i wiem że to normalne". To jestem facetem bojącym się kobiet czy lesbijką bojąca się kobiet (ciekawe zjawisko swoją drogą, ciekawe czy istnieje)?
|
|
|
|
|
#49 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Konto usunięte
|
Na początku było mi Cię żal, ale doszłam do połowy i włosy mi dęba stanęły...
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Naje**ne w głowie... nie no po prostu nigdy w życiu nie uwierzę w to, że się z nikogo nigdy nie śmiałaś. Tymbardziej kiedy tego kogoś nie było w twojej obecności. Co rusz kobiety przynajmniej te z mojego otoczenia obgadują jak nienormalne wszystko co się rusza.... Widzę, że to chyba nie ja mam na prawdę problem
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
ehhehe czy wyżej wpisani panowie popierający autora także są singlami z problemami w znalezieniu dziewczyny? Bo jeżeli tak, to nie mam pytań.
Faktycznie, bycie prostakiem nie ma nic wspólnego z trudnościami w znalezieniu dziewczyny, tak. Tak autor, moim zdaniem masz porządnie zryty czerep i aż szok bierze, że uważasz się za normalnego gościa, nim nie będąc. Edytowane przez umpapumpa Czas edycji: 2015-10-31 o 22:17 |
|
|
|
|
#53 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
ania, nie bądź taka surowa, w towarzystwie obgadywanie jest normalnie, nie ma tutaj co dorabiać ideologii, w luźnych rozmowach często się obrabia dupę i to nie świadczy o człowieku
|
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
no jeszcze napisz, że nigdy nie gadałaś na żadną pannę z koleżankami
i to nie ma znaczenia czy gruba, to są normalne tematy dla luźnej rozmowy |
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Prawda jest taka ,że niezależnie czy kobieta jest gruba, chuda, brzydka, plastikowa facet powinien ją szanować. Nie obgadywać, nie śmiać się z niej, nie wyzywać. Każdy jest inny także fizycznie i to nie znaczy ,że gorszy.
|
|
|
|
|
#58 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
niezależnie od tego czy gruba czy chuda, można ją obgadywać
przecież ona i tak się nie dowie o tym Wizażystki jak zwykle krystaliczne, nieskażone grzechem |
|
|
|
|
#60 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nigdy głośno nie obraziłem kobiety. Szanuje wszystkie i to bardzo (Nawet te feministki). Ale jak coś mnie śmieszy w ludziach to będę się śmiał, ale nigdy prosto w twarz, bo wiem, że to boli. Rozumiem, że jak się nie będę śmiał z żadnej dziewczyny to znajdę swoją ukochaną? Edytowane przez Mich93 Czas edycji: 2015-10-31 o 22:34 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.