Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-20, 14:04   #1231
Lipglossjunkie
Zakorzenienie

GG do Lipglossjunkie
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
a ja w oparach sensi oczekuje przyjscia siostry, ktora mam zamiar wyciagncac gdzies

a poznym wieczorem maz moj przylatuje

Hecate , powiedz czy na Tobie sie tez tak krotko trzyma Sensi? Jest na

mojej liscie marzen , ale po godzinie ani sladu
Lipglossjunkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 14:06   #1232
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Kasiulka, no co Ty mówisz jakiego debila? ja też się tak czuję w pierwszym dniu okresu wrr
Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Kasiulko

Pachnę reszteczką Lacoste PF a nadgarstkowo Coco Mademoiselle
Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Kasia, nic mi nie mów o okresie ... Ja jestem na chwilę przed i tak mi siada gospodarka wodna organizmu, że to się w głowie nie mieści. Brzuch mam tak cholernie bolesny i opuchnięty jak balonik, że czuję się jak ostatni grubas A w dodatku na buzi w przeciągu kilku godzin wyrzuciło mi taki stan zapalny, że az strach

Chyba muszę się przejść do gina, bo tak się nie da żyć Już mój dermatolog uświadomił mi, że powinnam brać pigułki anty, bo taka przedokresowa huśtawka hormonalna, którą funduje mi mój organizm niestety ma wpływ na cerę

Okropność...

Tak więc świetnie Cię rozumiem i wirtualnie poddtrzymuję na duchu Ten cały okres z przyległościami to tylko i wyłacznie po to, żeby jednego pięknego dnia móc cieszyć się własnym dzieciaczkim

Pachnę Angelem i zostałam skomplementowana, że czuć ode mnie płynem do płukania tkanin
Dzięki Dziewczyny

Chodzi o to, że (co wrażliwsi niech nie czytają) zalało mnie maksymalnie w autobusie(chyba o ile nie wcześniej - nawet nie poczułam), chociaż po wyjściu z domu nie było mnie bardzo krótko, miałam czystą, wielgachną nocną "fruwajkę". Stałam, więc wszyscy mogli się na mnie gapić, szkoda że nikt mi łaskawie nie powiedział, zakryłabym się żakietem, albo zdjęłabym bluzę z pod spodu i bym się okryła a tak zrobiłam z siebie bleeeeeeeeeeeeeee, nawet nie powiem co... Straszne to dla mnie, czuję się potwornie. Po prostu obrzydliwe, obleśne babsko. Naprawdę więcej nie wyjdę z domu, chyba że z pampersem.
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 14:26   #1233
agaa13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ETERNITY Pokaż wiadomość
Dziś na ten chłodny,acz słoneczny i piekny dzień wypachniłam się Cristobalem edp

ja rowniez dzis mam na sobie Cristobal tylko w wersji edt.

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny

Chodzi o to, że (co wrażliwsi niech nie czytają) zalało mnie maksymalnie w autobusie(chyba o ile nie wcześniej - nawet nie poczułam), chociaż po wyjściu z domu nie było mnie bardzo krótko, miałam czystą, wielgachną nocną "fruwajkę". Stałam, więc wszyscy mogli się na mnie gapić, szkoda że nikt mi łaskawie nie powiedział, zakryłabym się żakietem, albo zdjęłabym bluzę z pod spodu i bym się okryła a tak zrobiłam z siebie bleeeeeeeeeeeeeee, nawet nie powiem co... Straszne to dla mnie, czuję się potwornie. Po prostu obrzydliwe, obleśne babsko. Naprawdę więcej nie wyjdę z domu, chyba że z pampersem.

Kasiulko .
Stary 2007-09-20, 14:28   #1234
MoniaK
Zakorzenienie

Kasia, no co Ty przestań tak mówić to normalne i każda z nas się tak czuje a ludzie to są jednak wredni i rzeczywiście ktoś mógł Ci powiedzieć
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 14:28   #1235
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Rachel, zabić taką niewinną istotę?! Za jakiś niedorobiony zapach?
Gryx, kochanie, grabisz sobie
Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Jesteście niepoprawne - 4 strony wyprodukować od godz. 23...
A jakoś tak... Ułańska fantazja w płodzeniu postów
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
A na mnie Madness to pieprzone (sic!) różane mydło!
(...)
Mam świadka:
Żadnego szaleństwa, żadnej ostrości, żadnego charakteru. MYDŁO!
Ooj, to nie zazdroszczę Na mnie Madness osiąga ostatnio szczyty niemoralności, perwersji i cielesności. Aż strach nim pachnieć; AP przy nim wysiada...
Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość

Tego właśnie szukam bezskutecznie od dawna! Twój opis mnie niezwykle zaciekawił, to MUSI być coś pięknego...
Seria słodziaków jest warta przetestowania
Jak minęła ta rozmowa/spotkanie?
Cytat:
Napisane przez nom_de... Pokaż wiadomość
Pozdrawiam wszystkie Wizażanki, w szczególności te, które znam lepiej i które - mam nadzieję - również mnie kojarzą
Cześć, słonko Wpadaj już częściej, miło znowu widzieć Wizażanki, których dawno się nie widziało...
Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
wszędzie te pierniczone cyferki w mordę kartofla ... no
Cytat:
Napisane przez mulier Pokaż wiadomość
a ja wykończyłam dzisiaj setke angela
Omg, Mulier - tak z ciekawości, jak długo go siorbałaś?
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Rachel, mój Elixr jest "na wylocie" - w razie czego daj znać
Ooo, piękna długonoga! Piszę PW.
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Będę tęsknić
My też. Dlatego pojawiaj się i skrobnij coś czasem
Cytat:
Ja dziś zrobiłam z siebie debila... nigdy więcej nie wyjdę z domu w pierwszym dniu okresu. Czuję się jak wstrętna, gruba, zarzynana krowa...

Wybaczcie, za ten opis, ale musiałam to z siebie wyrzucić. Pachnę Flowerbomb EDT i zaraz tak się spryskam, że wszyscy padną, potrzebuję poprawić sobie humor...
Kasiulko kochana, robaczku nasz pachnący Zdarza się - naprawdę zdarza się. I nie miej za złe ludziom, że Ci nic nie powiedzieli - sama byłam w takiej sytuacji, że naprawdę głupio mi było zwrócić na to uwagę... W końcu szepnęłam dziewczynie na ucho co i jak, poinstruowałam gdzie tu jest najbliższy kibelek i czy potrzebuje koreczek albo podpaskę. Widziałam, że spaliła buraka, ale obu nam było niezręcznie...
Najważniejsze, że już jesteś w domu. Nie ma co się dołować

---

Pachnę FdB, nadgarstkowo męski Lalique (jakbym nie daj boże spotkała pachnącego tym faceta, to by biedak... trochę został wykorzystany ) i bergamotka The Different Company (zbyt radosna jak dla mnie , męczy mnie).

A w głośnikach Deine Lakaien, uch

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 14:41   #1236
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
---------------------------------------------------------------------------------
Pozdrawiam wszystkie Wizażanki, w szczególności te, które znam lepiej i które - mam nadzieję - również mnie kojarzą Z Wizażu "urwałam się" nagle i praktycznie bez pożegnania z powodu wyjazdu i... moich osobistych problemów... W czasie wakacji próbowałam zrozumieć samą siebie i wreszcie nabrać optymistycznego spojrzenia na otaczającą mnie rzeczywistość. Czy udało mi się...? Jeszcze nie znam odpowiedzi...
Może potrzebujesz podpowiedzi Nom...?

Czuję się pozdrowiona i pozdrawiam wzajemnie.

Może pora wrócić do starych nałogów i zacząc zaglądać tu częściej?

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
Omg, Mulier - tak z ciekawości, jak długo go siorbałaś?
Łomatko! Moja wyobraźnia mnie zabije!

Wiecie już, jaki obraz mi podsunęła?

Pachnę Duel i oto chyba kolejna moja miłość.
Choć stylistycznie całkiem nie-moja.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 14:45   #1237
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Łomatko! Moja wyobraźnia mnie zabije!
Wiecie już, jaki obraz mi podsunęła? .
Sabbath, zaksztusiłam się
Zdania wyrwane z kontekstu nigdy nie brzmią, jak powinny

Oscar Wilde

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-20, 14:48   #1238
Lipglossjunkie
Zakorzenienie

GG do Lipglossjunkie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
ludzie to są jednak wredni i rzeczywiście ktoś mógł Ci powiedzieć
To prawda. Ludzie to sucze Ale latwiej jest myslec tylko o koncu swojego nosa

(((((((((((((((Kasiulko ))))))))))))))))
Stary 2007-09-20, 15:02   #1239
Katty_p13
Piers do przodu

Echh ludzie to ludzie - u nich zawsze coś działa nie tak jak powinno .... mnie starsza pani na przejściu dla pieszych zwróciła uwagę, ze powinnam się z tyłu obejrzeć jak leciałam po latorośl do przedszkola więc galopem dopadłam łazienki w rzecznym budynku .... szukam, szukam na spódnicy w łączkę i znalazłam po 5 minutach dwie plameczki idealnie komponujące się z łączkowymi kwiatkami .... to się nazywa oko
Stary 2007-09-20, 15:15   #1240
Lipglossjunkie
Zakorzenienie

GG do Lipglossjunkie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Echh ludzie to ludzie - u nich zawsze coś działa nie tak jak powinno .... mnie starsza pani na przejściu dla pieszych zwróciła uwagę, ze powinnam się z tyłu obejrzeć jak leciałam po latorośl do przedszkola więc galopem dopadłam łazienki w rzecznym budynku .... szukam, szukam na spódnicy w łączkę i znalazłam po 5 minutach dwie plameczki idealnie komponujące się z łączkowymi kwiatkami .... to się nazywa oko

A to Ci babcia!
Stary 2007-09-20, 15:41   #1241
Anuschka
Wtajemniczenie

W skrzynce czekała na mnie niespodzianka - dzisiaj w końcu doleciała do mnie przesyłka z Paryża (11.09.), a w środku dwie próbki "moich" zapachów, czyli Musc Ravageur i Noir Epices. Jednak to miłe z ich strony Zwłaszcza kartka z odręcznie napisanymi podziękowaniami.
Po tym co napisałyście o Musc trochę obawiam się testów. Co to będzie, jak mnie trafi prosto w serducho...Więc narazie nie rzucam się na fiolkę, chociaż ciekawość wielka...

Rachelo - który męski Lalique? Masz na myśli Equusa ?

Od rana pachnę odkopanym po długich tygodniach nieużywania Bazarem Lacroix i podtrzymuję, że to piękny zapach
Anuschka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 15:42   #1242
13ryjek
Rozeznanie

Od dwoch dni pachne WICK VapoRub + grypsko mnie dopadlo
13ryjek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 15:45   #1243
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anuschka Pokaż wiadomość
Rachelo - który męski Lalique? Masz na myśli Equusa ?
Mruczący Encre Noire , zgłoszony przez Ciebie, Anuschko

Oscar Wilde
Stary 2007-09-20, 15:48   #1244
kokakola
Zakorzenienie

przyleciala do mnie dzis pachnaca przesylka z Paryza - pan Frederic Malle przyslal mi probke Noir Epices i blotter z French Lover a jego pracowniczka napisala mi krotki liscik

no i coz, nadgarstkowo Noir Epices (piekny, ale moglabym je nosic w wieku 45 lat ) i wdechowo French Lover - - dzielo sztuki..

Anuschko, coz za telepatia!!
http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho
kokakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 15:49   #1245
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate
Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie Pokaż wiadomość
Hecate , powiedz czy na Tobie sie tez tak krotko trzyma Sensi? Jest na

mojej liscie marzen , ale po godzinie ani sladu
Mam EDP i w sumie sa to raczej perumy bezpieczne, mile i trzymajace sie blisko mojej skory
ja je czuje na sobie bezposrednio po aplikacji ale mama mnie chwali dlugo pozniej, ze ladnie pachne...

sama nie wiem wiec jak z trwaloscia

Mile perfumy

Cytat:
Dzięki Dziewczyny

Kochana!
po pierwsze zdarza sie! podobno kazdej kobiecie musi raz w zyciu...

jest to fakt wstydliwe ale nie koniec swiata ! ot zdarzylo sie - natura!

nie lezalas na chodniku w srodku miasta pijana w cztery dupki we wlasym moczu - to byloby obrzydliwe i maks obciach ale to??

wypadek!
glowa do gory!!

wybaczcie post pod postem!!!!!

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?

Edytowane przez rachela
Czas edycji: 2007-09-20 o 15:58 Powód: no problem :)
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 15:57   #1246
rachela
Zakorzenienie

Dla wszystkich pachnących, którym humor nie dopisuje - prawdziwa perełka

Najgłupsze kontuzje w historii. Przynajmniej historii baseballa.

(...)
Naszym zdecydowanym faworytem tego zestawienia jest niewątpliwie Kevin Mitchell, który kiedyś złamał ząb jedząc pączka. Żeby było śmieszniej, pączek był zamrożony, więc Mitchell (zapewne nie chcąc złamać zęba) włożył go do mikrofalówki. Niestety znajdował się tam za długo i nieco się przypalił, a co za tym idzie stwardniał i okazał się zabójczy dla uzębienia. Nie jest to jedyna dziwaczna kontuzja, której doznał Mitchell - kiedyś naciągnął mięśnie podczas torsji (podobnie jak Glavine), a innym razem nadwerężył sobie powieki (nawet nie wiedzieliśmy, że coś takiego jest możliwe).

Pozostali członkowie tej specyficznej drużyny "gwiazd", to:
  • Roger Craig (menadżer NY Giants) - rozciął rękę o zapięcie biustonosza.
  • Mickey Tettleton (Tigers) - grzybica stóp spowodowana zbyt ciasnym wiązaniem sznurowadeł.
  • Ryan Klesko (Braves) - nadwerężył ramię podnosząc tackę z jedzeniem.
  • Bret Barberie (Marlins) - opuścił mecz po tym, jak przypadkowo wtarł sobie w oczy sos chili.
  • Wade Boggs (Red Sox) - nabawił się kontuzji nogi zakładając swoje kowbojskie buty.
  • Ken Giffey Jr. (Mariners) - jego ochraniacz na krocze, zamiast chronić, uszkodził jedno z jąder.
  • Oddibe McDowell (Rangers) - rozciął rękę smarując chleb
  • Terry Harper - zwichnął ramię przybijając koledze "piątkę".
  • Mark Smith (Orioles) - uszkodził dłoń, gdy postanowił włożyć ją do klimatyzatora, żeby sprawdzić, dlaczego nie działa.
  • George Brett (Royals) - członek baseballowego Hall of Fame, zasłużył także na miejsce w panteonie dziwnych kontuzji, po tym jak złamał palec u nogi uderzając o krzesło. Biegł w tym czasie z kuchni do pokoju, żeby obejrzeć mecz baseballa.
  • John Smoltz (Braves) - poparzył klatkę piersiową, prasując koszulę, którą miał na sobie.
  • Nolan Ryan (Astros) - został ugryziony w rękę przez kojota.
  • Steve Sparks (Brewers) - zwichnął ramię próbując przedrzeć książkę telefoniczną na pół.
  • Ricky Bones (Marlins) - odniósł kontuzję pleców podnosząc się z krzesła, podczas oglądania telewizji w szatni klubowej.
  • Greg Harris (Rangers) - uszkodził nadgarstek "strzelając" z pestek słonecznika na ławce rezerwowych.
  • Jason Isringhausen (Athletics) - najpierw zranił się w nogę otwierając nożem paczkę, a parę tygodni później złamał rękę po tym jak uderzył w kosz na śmieci.
  • Rey Quinones (Seattle) - gdy podczas jednego z meczów przyszła kolej na jego uderzenia, okazało się, że nie może pojawić się na boisku. Powodem nie była jednak kontuzja - po prostu Quinones był już w tym czasie w szatni i grał w Nintendo.
(...)
  • Randy Veres - uderzał w ścianę pokoju hotelowego chcąc uciszyć sąsiadów - przy okazji uszkodził rękę.
  • Byron McLaughlin - rozciął rękę, gdy ćwiczył w domu zamach - stał zbyt blisko lustra.
  • Brent Mayne - pewnego dnia przechodząc przez ulicę, zgodnie z przepisami ruchu drogowego, rozejrzał się czy nic nie jedzie. Dzięki temu przeszedł bezpiecznie na drugą stronę, ale jednocześnie, przez kręcenie głową, nabawił się kontuzji pleców.
  • Terry Mullholland - zranił się w oko piórkiem wystającym z poduszki. -
(...)

Źródło: http://www.sport.pl/sport/1,74696,4502329.html

---

Ja się popłakałam

Oscar Wilde
Stary 2007-09-20, 16:02   #1247
Anuschka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mruczący Encre Noire , zgłoszony przez Ciebie, Anuschko
Koniecznie muszę zweryfikować zagadnienie , bo test EN był dość dawno i pobieżny. Wykorzystać mówisz

Cytat:
Napisane przez kokakola Pokaż wiadomość
przyleciala do mnie dzis pachnaca przesylka z Paryza - pan Frederic Malle przyslal mi probke Noir Epices i blotter z French Lover a jego pracowniczka napisala mi krotki liscik

no i coz, nadgarstkowo Noir Epices (piekny, ale moglabym je nosic w wieku 45 lat ) i wdechowo French Lover - - dzielo sztuki..

Anuschko, coz za telepatia!!
kolu - moja-prawie-sąsiadko Zamiast blottera lepiej fiolkę by przysłali Mi przysłali dwie fabryczne, w czerwonych kartonikach

Rachelo - świetne Ci Amerykanie... Absolutnie nie posługuję się stereotypami

Edytowane przez Anuschka
Czas edycji: 2007-09-20 o 16:08 Powód: dopisek
Anuschka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 16:04   #1248
MoniaK
Zakorzenienie

Rachela, fajne przypadki
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 16:05   #1249
kokakola
Zakorzenienie

Anuschko, no wlasnie, szkoda ze to tylko blotter. Ale jest umieszczony w szczelnie zamykanym woreczku wiec inhaluje sie

(ja chce French Lovera.. ) (to nic, ze to meski zapach!)
http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho
kokakola jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-20, 16:06   #1250
Adeline
BAN stały

Cytat:
Dzięki Dziewczyny

Kasiulka jest tak jak pisała Rachela.
Każdej musi się zdarzyć.
Mnie w liceum. Na wycieczce do Londynu w maturalnej klasie.
Nie dosć że brzuch bolal mnie tak, że myslałam, że zostanę na londyńskim chodniku to idący z tyłu "panowie" z klasy mieli zabawę.
No ale to o nich świadczy
I nie ma tu żadnych obleśnych bab. Same słodkie dziewczyny.
Adeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 16:08   #1251
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Kasiulku, ale przynajmniej nie zdarzyło Ci się wstać w kościele po mszy i zobaczyć czerwoną plamę na krześle...

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 16:13   #1252
Fenris
Czekam na Ragnarok

Najlepsze:
John Smoltz (Braves) - poparzył klatkę piersiową, prasując koszulę, którą miał na sobie.
Steve Sparks (Brewers) - zwichnął ramię próbując przedrzeć książkę telefoniczną na pół.
Greg Harris (Rangers) - uszkodził nadgarstek "strzelając" z pestek słonecznika na ławce rezerwowych.
Terry Mullholland - zranił się w oko piórkiem wystającym z poduszki.
Mark Smith (Orioles) - uszkodził dłoń, gdy postanowił włożyć ją do klimatyzatora, żeby sprawdzić, dlaczego nie działa.
Roger Craig (menadżer NY Giants) - rozciął rękę o zapięcie biustonosza.

Ale ewenementy
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 16:23   #1253
Adeline
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Najlepsze:
John Smoltz (Braves) - poparzył klatkę piersiową, prasując koszulę, którą miał na sobie.
Steve Sparks (Brewers) - zwichnął ramię próbując przedrzeć książkę telefoniczną na pół.
Greg Harris (Rangers) - uszkodził nadgarstek "strzelając" z pestek słonecznika na ławce rezerwowych.
Terry Mullholland - zranił się w oko piórkiem wystającym z poduszki.
Mark Smith (Orioles) - uszkodził dłoń, gdy postanowił włożyć ją do klimatyzatora, żeby sprawdzić, dlaczego nie działa.
Roger Craig (menadżer NY Giants) - rozciął rękę o zapięcie biustonosza.

Ale ewenementy

Sami panowie...która kobieta wkładałaby rękę do klimatyzatora
Roger Craig uszkodził się chociaż w szczytnym celu....
Adeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 16:37   #1254
Tristan
Raczkowanie

GG do Tristan

Cytat:
Napisane przez homyk Pokaż wiadomość
No proszę Wybieram się tam z początkiem października i pozdrowienia przekażę
Dziękuję co do łapek to super jest maść kosmetyczna także z wit. A która jak wiadomo na takie rączki jak najbardziej, firmy Profderma profarm, koszt ok 9zł jak narazie tylko w zielarczyku się z nią spotkałem. Ale myślę że warto, łapki nie są ani tłuste ani klejące.. Co do alergologa to mam ponoć świetny namiar, ale nie wiem czy chcesz jeździć do Pruszcza aż, ale ponoć Pani rewelacja, niestety dopiero od połowy października będzie.......

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
Jejku, ale mi miło Dziękuję wszystkim (i Tristanowi i Marioli, których nie udało mi się zacytować) za kciuki i dodanie otuchy - naprawdę poczułam się pewniej
No to się cieszę że fajnie było, oby tak dalej
Cytat:
Dobranoc, idę spać bo strasznie ciężko mi się wstaje o 5.30
Tymentko nie ma co narzekać, ja codziennie teraz o 4 rano muszę wstać, praca zmianowa, więc czasem kończę o 14, a czasem o 22, a 50 min drogi do domku jeszcze... Ale da się żyć, choć spać uwielbiam
Cytat:

Kurde, ten placek na szyi jest straszny. Doszłam z Kolą do wniosku, że to chyba na tle nerwowym - ostatnio wyskoczył mi jakieś dwa miesiące temu (też sesja). Tym razem jest strasznie duży, bardzo czerwony (jakby mnie ktoś pobił...), skóra tak szorstka, jak tarka. I nic na niego nie działa, na dodatek się powiększa i wyłazi na kark ;(
Ja z tym plackiem bym leciał do dermatologa, takie place są bardzo niebezpieczne i wcale to nie musi być od uczulenia, są też takie paskudne choróbska, mój barat miał kiedyś, to trzebabyło antybiotyk brać....
Oczywiście życzę jak najlepiej i oby to nie było nic poważnego...

Cytat:
Po ile?
Nie dałam rady nadrobić zaległości...
......
Pragnę nadal Gucci PH. Nic, ale to nic z głównonurtowych zapachów go nie przebije. Chcę mieć dużego Gucia!
Pozwoliłem sobie trochę zmodyfikować, wypowiedź Nom bardzo ciężko nadrobić, trzeba codziennie posiedzieć trochę czasu...
Ja już myślałem że Twój Gucio dawno stoi w wersji trochę mniejszej Ale jeśli Ci się tak podoba to nie ma co się zastanawiać i 100 ml bez zastanowienia kupić

Cytat:
Czytałam opinie na KWC i w wątku o testowanych perfumach, nie znalazłam jednak wyczerpującego opisu, na którym właśnie mi zależy... Niektóre z Wizażanek tak pięknie, niezwykle kusząco i z uczuciem potrafią pisać o zapachach - podziwiam

A jeśli jesteśmy już w temacie - dołożę wszelkich starań, by wspólnie (drapieżnik i roślinożerca ) gościły na mojej półce.
Dziewczyny to mają talent, do opisów i nietylko., z resztą widać To fajne Z.O.O. będziesz mieć, będę trzymać kciuki aby Ci się udało

Cytat:
Tak, neutrogena zostawia nie fajny film Ja mam podobny problem z łapkami, chyba przetestuję Avene i maść witaminową

Margot mi tez łeb pęka
Z tym łbem to chyba każdy dziś narzeka, ale myślę że w moim przypadku to raczej od braku snu, niż od pogody

Cytat:
Dzięki Dziewczyny

Kasiulko nie przejmuj się, takie rzeczy się zdarzają, ludzie często nie zwracają na takie sprawy uwagi, dlatego też może nic nie mówili.... Nie ma się czym martwić, jak to mówią co ludzkie nie jest nikomu obce
Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie Pokaż wiadomość
A to Ci babcia!
Takie są właśnie babcie, najbardziej zawsze się śmieję jak widzę akcję:
autobus podjeżdza, babcia jest jeszcze dość daleko ze swymi tabołami, przyspiesza chodu, oczywiście przed wejściem kolejka, babacia a jakże bojowa, wpycha się, a to raz torbą się przepchnie, raz łokciem, jak już się jej uda to wlatując do samochodu jak struś pędziwiatr, rozgląda się na boki, gdzie tu usiąść,,,, Jak nie ma miejsca, to najczęściej przy kimś młodym sterczy, stęka i często pod nosem mruczy: "ale niewychowana młodzież w tych czasach..." ( , )a tak naprawdę mają często więcej siły od kogoś kto po kilkunastu godzinach pracy wraca do domu,...

Edytowane przez Tristan
Czas edycji: 2007-09-20 o 16:43 Powód: znów Obsession i komplement dostałem że ślicznie pachnę:D
Tristan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 16:41   #1255
Fenris
Czekam na Ragnarok

Właśnie dzwoniła do mnie Pani z Allianz i we wtorek idę na rozmowę kwalifikacyjną Praca biurowa KOCHAM PAPIERKI!!!

A teraz czas na kąpiel z Brown'em
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 16:53   #1256
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Tristan Pokaż wiadomość
Ja już myślałem że Twój Gucio dawno stoi w wersji trochę mniejszej Ale jeśli Ci się tak podoba to nie ma co się zastanawiać i 100 ml bez zastanowienia kupić
Gucio nie stoi (), bo na razie stać mnie tylko na małego, a rozmiar jednak ma znaczenie... Przynajmniej u Guciów.

Cytat:
Napisane przez Tristan Pokaż wiadomość
Kasiulko nie przejmuj się, takie rzeczy się zdarzają, ludzie często nie zwracają na takie sprawy uwagi, dlatego też może nic nie mówili.... Nie ma się czym martwić, jak to mówią co ludzkie nie jest nikomu obce
Chapeau bas!
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 16:56   #1257
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

A ja dziś globalnie 24 Faubourg edt, skuszona tym pięknym porannym słońcem. Piękne jest i niech jeszcze trochę poświeci, to depresja zimowa przyjdzie do mnie nieco później

Nadgarstkowo licho mnie podkusiło w Rossmannie i psiknęłam na łapę Sweet Darling Kylie. Teraz ten kompot zagłuszył mojego pięknego Hermesa i jestem zła.

I bardzo, bardzo dziękuję Spanish Myszce, Secco, Kattarinie, Sabbath, Agnysce i Strachulcowi za życzenia powodzenia w pracy
Bardzo się przydają - przeżyłam już drugi dzień

Nom_de, witaj ponownie!
Kasiulko, nic się nie przejmuj, chyba każda z nas zna ten ból...

Na pewno zapomniałam jeszcze o czymś napisać, ale tak to jest - przekraczacie wszelkie normy produkcyjne w tym wątku

Anuschko, też się tak czułam przed testami MR i to był znak To mógłby być jeden z dwóch zapachów, do których mogłabym się ograniczyć w swoim życiu... Tylko czemu jest taki drogi i trudno dostępny?!

joasiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-20, 17:05   #1258
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Czytałam opinie na KWC i w wątku o testowanych perfumach, nie znalazłam jednak wyczerpującego opisu, na którym właśnie mi zależy... Niektóre z Wizażanek tak pięknie, niezwykle kusząco i z uczuciem potrafią pisać o zapachach - podziwiam

A jeśli jesteśmy już w temacie - dołożę wszelkich starań, by wspólnie (drapieżnik i roślinożerca ) gościły na mojej półce.

---------------------------------------------------------------------------------
Pozdrawiam wszystkie Wizażanki, w szczególności te, które znam lepiej i które - mam nadzieję - również mnie kojarzą Z Wizażu "urwałam się" nagle i praktycznie bez pożegnania z powodu wyjazdu i... moich osobistych problemów... W czasie wakacji próbowałam zrozumieć samą siebie i wreszcie nabrać optymistycznego spojrzenia na otaczającą mnie rzeczywistość. Czy udało mi się...? Jeszcze nie znam odpowiedzi...
Nom Kochana- wspaniale Cie widziec Ostatnio zastanawialam sie, coz sie z Toba stalo........
Jesli potrzebujesz troszke perfum do testow, to sluze probeczka "roslinozercy" , jako vege srednio dogaduje sie z Tygrysem, dlatego go nie posiadam.

-------------------------------------------------------------------------
Dzisiaj od rana Dzongkha, teraz juz Scent klasyk+ ostatnie krople Scenta Sheer, utoczone z probeczki
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 17:08   #1259
street-spirit
Raczkowanie

Rachelo, . Chyba trzeba się urodzić z talentem do robienia sobie kuku w tak nietypowy sposób. Ja kiedyś prawie ucięłam sobie palec obierając pomarańczę (nóż zatrzymał się w połowie drogi). Zdarzyło mi się też złamać kręgosłup bujając się z bratem na huśtawce zwanej konikiem.

Kasiulko, myślę, że nie masz się czym przejmować. Ludzie zazwyczaj są tak zajęci swoimi sprawami lub zamyśleni, że w ogóle nie zwracają uwagi na takie rzeczy. Pewnie nikt nie zauważył Mi też się to zdarzyło

Rano byłam u dentystki. Wycięła mi kawałek dziąsła znad ósemki (za tydzień druga strona).Przed chwilą Ketonal zaczął działać i w końcu mogłam coś zjeść.
Na deser L de Lola
street-spirit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 17:23   #1260
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Kasia, nic mi nie mów o okresie ... Ja jestem na chwilę przed i tak mi siada gospodarka wodna organizmu, że to się w głowie nie mieści. Brzuch mam tak cholernie bolesny i opuchnięty jak balonik, że czuję się jak ostatni grubas A w dodatku na buzi w przeciągu kilku godzin wyrzuciło mi taki stan zapalny, że az strach

Chyba muszę się przejść do gina, bo tak się nie da żyć Już mój dermatolog uświadomił mi, że powinnam brać pigułki anty, bo taka przedokresowa huśtawka hormonalna, którą funduje mi mój organizm niestety ma wpływ na cerę

Okropność...

Tak więc świetnie Cię rozumiem i wirtualnie poddtrzymuję na duchu Ten cały okres z przyległościami to tylko i wyłacznie po to, żeby jednego pięknego dnia móc cieszyć się własnym dzieciaczkim

Pachnę Angelem i zostałam skomplementowana, że czuć ode mnie płynem do płukania tkanin
Warto-pigułki naprawdę pomagają,sprawdziłam na własnej skórze

Kasiulko
-przesyłam kolejne uściski i nie martw się.Tak jak już dziewczyny pisały,każdej z nas się to kiedyś zdażyło

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości