|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Są przykładowe jadłospisy, mam i w zakładkach i wydrukowane. Tylko ja np nie jem bo nie lubię wędlin, mięsa oprócz fileta z kurczaka (udka czy skrzydełka nie zjem) i mielonego wołowego(nie mielonego w całości też nie zjem), papryki, pomidora, awokado,nie lubię wszystkich zup i sosów, słonych i pleśniowych serów itd. I wtedy pojawia się problem, bo musimy jeszcze wyeliminować te rzeczy których ja nie lubię i faktycznie już nie wiele zostaje.
|
|
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widze, ze wybredna jestes jak ja u mnie tez wiele produktow nie przechodzi, tylko ja moge przez dluzszy czas jesc to samo i mi sie nie nudzi...
|
|
|
|
|
#3003 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez kiedyś byłam takim fusytem (jak to się u mnie mówi = nic nie lubi), ale odkąd zaczęłam sama gotować, to polubiłam mnóóóostwo rzeczy, do wielu się przekonałam, choćby szpinak, brokuł, mięso mielone (nie jadłam żadnego)
|
|
|
|
#3005 |
|
Rozeznanie
|
Dotka
za wizytę![]() Mi powiedział ostatnio ze z jego praktyki w szpitalu jak do 33 tyg sie nie obroci to raczej nic z tego, chociaż ostatnio miał pacjentke w 38 tyg juz umowiona na CC i dziecko sie jednak przekrecilo. Ale to lipa bo dziewczyna sie już nastawila na CC a rodziła naturalnie. Kinga, współczuję problemów z jedzeniem. Ja w ogole przytylam za duzo od ostatniej wizyty bo sobie za bardzo pozwalam i musze ograniczyć słodycze bo po porodzie bede płakać ;( ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Dotka udalo sie kupic wozek ? |
|
|
|
#3006 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No podejrzewam że za dużo ma na głowie i nie jest w stanie się cieszyć bo ciężko mu wszystko ogarnąć. Ale jak tylko urodzisz dostanie podwójnego powera;d |
|
|
|
|
#3007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi to niestety nie pomogło, gotuję sama (nie mieszkam z rodzicami) już 12 lat. Nauczyłam się nowych rzeczy, ale ilość produktów do zjedzenia zbytnio się nie zwiększyła. |
|
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga, szkoda
Ja po prostu chciałam poznawać nowe smaki i jakoś poszło.Kogiel,a ile przytyłaś? U mnie od ostatniej wizyty (miesiąc) +2kg, nic położna nie mówiła.Aaaa zapomniałam napisać, że po wozek w ogóle nie pojechaliśmy. Miałam wizytę o 16, a weszłamo 17:30, takie opóźnienie, gin mega przepraszał, ale miał dziś dużo USG genetycznych, a dzieci źle się układały.Wyszłam od gina o 18:15, a sklep do 18:30 (z czego 30 minut dojazd), więc pojedziemy jutro. |
|
|
|
#3009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja wiedziałam że albo teraz dziecko albo nigdy, bo 60 lat męża było dla mnie górną granicą do której dziecko musi osiągnąć 18 więc jeśli przed jego 42. urodzinami bym nie zaszła to raczej bym nie próbowała więcej (urodziny będzie miał w lutym). a po bożemu mało, bo ślub cywilny
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-11-02 o 21:50 |
|
|
|
|
#3011 |
|
Rozeznanie
|
Przytylam 4 kg
co prawda wazyla mnie w ciezkich butach, no ale nie zmienia to faktu ze za duzo ![]() A co najlepsze wcale tego nie czuje, moze to woda ? ( szukam sobie jakiejs wymówki )
|
|
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Bogu że jem wszystko praktycznie bez większych problemów
Cud! Olka śpi! Jest przed 22, zasnela mi w 12 min nie wiem co ta muzyka ma w sobie ale błagam niech działa jak najdłużej
|
|
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
Ogląda ktoś boogi? Zobaczcie jaki kącik dla maluszka zrobiła, ona jakoś w listopadzie ma rodzić, jak wam się podoba ? https://www.youtube.com/watch?v=87dHRSWHYgI
|
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
Kącik ładny to prawda
sama myślę o Otulaczu mietowym z szarym więc akurat Ale mi się dzieć wierci o matko i już nie kopie a widzę po brzuchu jak od dołu do góry idzie noga albo ręka Haha śmieszne to jest
|
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
przepiękny ten kącik! <3 chociaż nie wiem jak będzie otwierać szuflady z komody za łóżeczkiem
![]() ja będę robić szaro/granatowo/zielony pokój - bardziej dla chłopaka, ale tak wyszło przez fotel do karmienia, kołderki i kocyki wczoraj zrobiłam chyba ze 30 pomponów do karuzeli, ale jutro kupię więcej włóczki i będę nowe robić, może mi lepiej wyjdą
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ja tez uwielbiam jak mój się tak właśnie rusza i obserwuję cicho co on wyrabia. |
|
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Kogiel, a norma miesięczna to ile jest? Może być woda, no a buty swoje zrobiły na pewno
|
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
jak tak patrzę na ten kącik...kusi mnie żeby sprzedać kołderki itd które kupiłam i kupić wszystko w jeden wzorek, żeby jednolite było
ale z drugiej strony pościel się zmienia itd....nie wiem, nie wiem sama
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
Baby chyba nie ma sensu sprzedawać, możesz sobie kupić komplet a to co masz zostawić na zmianę i tak min dwa komplety trzeba mieć.
|
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj już wymieniałam
dwa rożki, dużo śpiworków, poszewek na kołderki chyba z 5, dwa pokrowce na łóżeczko (jeden od siostry), kocyki, woombie....już przegięłam
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
Rożki i otulacz zapamiętałam, umknęło mi ilość poszewek
|
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
poszewek mam 4 albo 5 kompletów
i właśnie niezbyt byłam przekonana do zestawów dopasowanych, bo pościel trzeba często zmieniać, w ikei jest dobra jakościowo i w miarę tania, więc chyba jednak nie będę nic zmieniać, sprzedawać itd. poczekam aż remont się skończy, będę mogła wszystko do siebie poprzymierzać
|
|
|
#3027 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Cytat:
O jaaaa.. Mam na razie jeden komplet i chyba musze jednak kupic chociaz drugi :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3028 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, a to faktycznie z taką ilością to spokojnie możesz sobie odpuścić kolejny
|
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz tu padnę... Nie mogę usnąć, a Młody tak się ułożył, że już sześć razy siku byłam i co chwila mi się wydaje, że znowu mi się chce
![]() Baby ja bym nie sprzedawała. Poczekaj aż pokoik będzie skończony. Kogiel spokojnie ja się ważę w domu sama, rano na czczo i bez ubrania ale raz się zważyłam u gin tak dla porównania i też weszłam w butach i było chyba 1,5kg różnicy do tego co mi waga pokazała w domu godzinę wcześniej. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

u mnie tez wiele produktow nie przechodzi, tylko ja moge przez dluzszy czas jesc to samo i mi sie nie nudzi...
za wizytę
nawet bardziej przez niego niż przeze mnie haha, a pierwszą rocznicę mieliśmy kilka dni temu. ja mam wrażenie że jemu się wszystko na raz na głowę sypnęło (zmiana pracy, złamana ręka, remont, kredyt, dziecko, moje humory) i dlatego nie ma ochoty. z drugiej strony pewnie jak mnie nie ma to sam się zaspokaja, bo oboje mamy wysokie libido zwykle :/

Ja po prostu chciałam poznawać nowe smaki i jakoś poszło.
U mnie od ostatniej wizyty (miesiąc) +2kg, nic położna nie mówiła.
co prawda wazyla mnie w ciezkich butach, no ale nie zmienia to faktu ze za duzo
)

nie wiem co ta muzyka ma w sobie ale błagam niech działa jak najdłużej
Uwielbiam takie stonowane kolory