TOP MODEL - Zostań modelką - część IV - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-11-03, 05:29   #601
201610310857
Konto usunięte

Dot.: TOP MODEL - Zostań modelką - część IV

Dziewczyny, kto odpadl?! Bo ja dopiero jutro bede mogla obczaic. Obstawiam ze Natalia nie wyleciala?!
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 05:36   #602
azadon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kto odpadl?! Bo ja dopiero jutro bede mogla obczaic. Obstawiam ze Natalia nie wyleciala?!
nie wiem, czy wszsytkie już oglądały, więc napiszę na biało;

jury wytypowało Magdę, ale Natalia stwierdziła, że chce się z nią zamienić miejscami i se poszła do domu
azadon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 06:11   #603
201610310857
Konto usunięte

Lol, jaka ona wspanialomyslna....im wiecej odcinkow tym bardziej uwazam ze to mega ustawka...
Stary 2015-11-03, 06:45   #604
0livvka
Zadomowienie

cytat odcinka; Samuel: 'wydaje mi sie nie ze mam obsesji na punkcie swojego wygladu' przeciez 'Bibliaa nakazuje dbanie o wygląd'
noi Maff chyba nadal nie odnajduje się przed kamerą (?)

Edytowane przez 0livvka
Czas edycji: 2015-11-03 o 06:46
0livvka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 08:27   #605
sweet sunday
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0livvka Pokaż wiadomość
cytat odcinka; Samuel: 'wydaje mi sie nie ze mam obsesji na punkcie swojego wygladu' przeciez 'Bibliaa nakazuje dbanie o wygląd'
noi Maff chyba nadal nie odnajduje się przed kamerą (?)
Serio,ten Samuel jest poważnie nawiedzony,razem z tą swoją siostrą. A zdjęcie mieli jak do jakiejś reklamy szkoły policealnej BHP.

Edytowane przez sweet sunday
Czas edycji: 2015-11-03 o 08:31
sweet sunday jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 08:31   #606
funk_you
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Lol, jaka ona wspanialomyslna....im wiecej odcinkow tym bardziej uwazam ze to mega ustawka...
Po co było gadać, że jest w stanie coś jeszcze z siebie wykrzesać i pokazać wszystkim co potrafi? Beznadziejna laska, zdjęcie Magdy było dużo lepsze. Nie macie wrażenia, że większość tych fot wygląda słabo z winy fotografa? Wydaje mi się, że takie zdjęcie mógłby zrobić pierwszy lepszy amator trochę obeznany z aparatem.
Stary 2015-11-03, 08:57   #607
ZamyslonaRoztargniona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ania_P Pokaż wiadomość
P.S. Czy tylko mnie irytują te ckliwe historyjki o trudnym dzieciństwie?
Mnie też. Zwłaszcza że Magda już raz szczegółowo opowiedziała swoją historię i wypełniła tym pół odcinka.

Natalia najpierw niby przemiana w wodnej sesji, a potem pretensje że nikt nie docenia że zrobiła postęp w chodzeniu. A na koniec pokazała juty jaki ma do nich stosunek.
Zauważyłyście że podczas sesji brat Natalii nie odezwał się słowem?

I nie wiem czy dobrze odczytałam z zajawki następnego odcinka, że jakaś osoba z obsługi wywala Samuela z sesji?
ZamyslonaRoztargniona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 09:40   #608
kate_rossi
Zadomowienie

GG do kate_rossi

Cytat:
Napisane przez ZamyslonaRoztargniona Pokaż wiadomość

I nie wiem czy dobrze odczytałam z zajawki następnego odcinka, że jakaś osoba z obsługi wywala Samuela z sesji?
Wydaje mi się że ktoś go na wybieg ciągnął i wypchnął na catwalk
Stary 2015-11-03, 09:45   #609
Triss Merigold
Raczkowanie

Zgadzam się, że zdjęcie Samuela było beznadziejne, jak dla mnie najgorsze nie tylko w tym odcinku, ale w całym programie. Mam wrażenie, że Tyszka lubi kiedy on jest taki bardziej 'surowy', bardziej męski. Mimo tego, myślę, że on jest już na wylocie.
Akcja z Natalią - żenada, ale w sumie nie dziwię się, że wkurzyła się na Młynarską. Ogólnie nie rozumiem co ona tam w ogóle robiła i po co tam była i te jej teksty "uśmiechnij się, uśmiechnij się', kiedy fotograf nic takiego nie mówił były naprawdę irytujące.
Magda, Karolina G . i Kamila są strasznie wredne, a ich stosunek do Karoliny P. to zwykła zawiść. Karolina P. jest trochę dziecinna, ale nie zauważyłam, żeby była jakaś wybitnie wnerwiająca czy robiła komuś krzywdę (raczej sprawia wrażenie miłej osoby), więc nie potrafię sobie ich niechęci inaczej wytłumaczyć jak zazdrości o jej młodość i urodę. Myślę, że podświadomie czują, że ona ma większą szansę na prawdziwą karierę niż one, mimo iż jest niższa. I to wieczne podkreślanie, że ma tylko 170 cm...ona jakoś im nie wypomina bez przerwy, że są stare albo grube (np. Karolina G ma okropnie masywne nogi jak na modelkę). Z odcinka na odcinek coraz bardziej jej kibicuję, mam nadzieję, że w finale będzie ona i Jakob.
Rozbawiła mnie tez Kamila i jej teksty o ojcu, że gdyby był to byłaby jego 'małą księżniczką, ukochaną córeczką'. LOL, może to trochę okrutne, ale on ją porzucił i nie chce mieć z nią nic wspólnego, bo nie utrzymuje z nią kontaktu od lat, więc teksty o byciu ukochaną córeczką są z lekka oderwane od rzeczywistości

Cytat:
Napisane przez ZamyslonaRoztargniona Pokaż wiadomość
Manipulacja.
Moja koleżanka prała udział w programie TVN. Kręcili u niej w domu cały dzień - 15h. W tv zmontowali z tego 10minutowy fragment programu. Montaż pod kątem tego jak chcą ją pokazać. W programie były jeszcze 3 inne dziewczyny. I tak zmontowali, że jedna tylko się maluje, stroi, druga tylko nad garami stoi, trzecia tylko dzieci strofuje itd.
Koleżanka poznała inne dziewczyny z programu. Wszystkie podobne do siebie, niczym nie wyróżniające się. Charakteru nadał im montaż
A jak oglądała w tv cały odcinek, to nie mogła uwierzyć, że widzi siebie i te babeczki które poznała.
Zdradzisz o jaki program chodzi?
Triss Merigold jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 10:12   #610
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Triss Merigold Pokaż wiadomość
Zgadzam się, że zdjęcie Samuela było beznadziejne, jak dla mnie najgorsze nie tylko w tym odcinku, ale w całym programie. Mam wrażenie, że Tyszka lubi kiedy on jest taki bardziej 'surowy', bardziej męski. Mimo tego, myślę, że on jest już na wylocie.
Akcja z Natalią - żenada, ale w sumie nie dziwię się, że wkurzyła się na Młynarską. Ogólnie nie rozumiem co ona tam w ogóle robiła i po co tam była i te jej teksty "uśmiechnij się, uśmiechnij się', kiedy fotograf nic takiego nie mówił były naprawdę irytujące.
Magda, Karolina G . i Kamila są strasznie wredne, a ich stosunek do Karoliny P. to zwykła zawiść. Karolina P. jest trochę dziecinna, ale nie zauważyłam, żeby była jakaś wybitnie wnerwiająca czy robiła komuś krzywdę (raczej sprawia wrażenie miłej osoby), więc nie potrafię sobie ich niechęci inaczej wytłumaczyć jak zazdrości o jej młodość i urodę. Myślę, że podświadomie czują, że ona ma większą szansę na prawdziwą karierę niż one, mimo iż jest niższa. I to wieczne podkreślanie, że ma tylko 170 cm...ona jakoś im nie wypomina bez przerwy, że są stare albo grube (np. Karolina G ma okropnie masywne nogi jak na modelkę). Z odcinka na odcinek coraz bardziej jej kibicuję, mam nadzieję, że w finale będzie ona i Jakob.
Rozbawiła mnie tez Kamila i jej teksty o ojcu, że gdyby był to byłaby jego 'małą księżniczką, ukochaną córeczką'. LOL, może to trochę okrutne, ale on ją porzucił i nie chce mieć z nią nic wspólnego, bo nie utrzymuje z nią kontaktu od lat, więc teksty o byciu ukochaną córeczką są z lekka oderwane od rzeczywistości

Może coś źle usłyszałam ale mi się wydawalo ze ojciec Kamili umarł a nie odszedł.

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 10:31   #611
ZamyslonaRoztargniona
Zakorzenienie

Cytat:
mama kontra mama
Stary 2015-11-03, 10:43   #612
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Napisane przez kate_rossi Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że ktoś go na wybieg ciągnął i wypchnął na catwalk
Też tak zrozumiałam, on coś zaczął wydziwiać a babka że jej to nie obchodzi i za kark go na wybieg

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Może coś źle usłyszałam ale mi się wydawalo ze ojciec Kamili umarł a nie odszedł.
Mi też się wydawało że umarł jak miała 2 lata

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 10:49   #613
Triss Merigold
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
A to w takim razie przepraszam, rzeczywiście mogła tak powiedzieć.
Ja zrozumiałam, że jej ojciec odszedł i więcej się nie kontaktował z nimi, ale mogłam coś pomylić
Triss Merigold jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 11:28   #614
Miqesi
Wtajemniczenie

Piróg uratował Natalię w poprzednim odcinku na darmo. Niunia strzeliła focha i wspaniałomyślnie oddała swoje miejsce Magdzie. I dobrze, powinna odejść już dawno temu.
Zwróciliście uwagę, jak ma na imię siostra Samuela? Estera. To jest imię biblijne, żydowskie. Samuel też jest biblijnym imieniem. Może chce być kolejnym prorokiem?

Najbardziej podobało mi się zdjęcie Radka.

2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4.

2019: 2

Miqesi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 11:49   #615
gramwzielone
Wtajemniczenie

Cytat:
A to w takim razie przepraszam, rzeczywiście mogła tak powiedzieć.
Ja zrozumiałam, że jej ojciec odszedł i więcej się nie kontaktował z nimi, ale mogłam coś pomylić
Tak było w przypadku Magdy. Swoją drogą jak to mój mąż powiedział, TVN słabo się postarał, mogli jej ojca znaleźć w Rosji - to dopiero byłoby show!

Aczkolwiek to trochę żałosne, że w programie o karierze w modelingu, nie są ważne zdjęcia, talent, umiejętność chodzenia po wybiegu tylko jest to historia pt. "urzekła mnie Twoja historia". Teraz pewnie, jeśli szybko nie wygeneruje jakiegoś dramatu, wyrzuca Jacoba, bo niestety nie ma jakiejś wyciskajacej łzy historyjki w zanadrzu. Oczywiście dlatego, ze szczęśliwym zbiegiem okoliczności okaże się ze wybrane przez produkcję zdjęcie okaże się najgorsze

A Mlynarska w programie okazała się potrzebna o tyle, że ktoś w końcu powiedział bez ogródek prawdę o Natalii - bo taka jest prawda, że jest wiecznie sfochowaną, wredną i leniwą panienką, która udaje ofiarę zeby dostawać to czego chce - a ta zadarla nos i odeszła z programu. Widocznie trudno byłoby jej potem utrzymywać tą pozę. I zobaczcie, odgrywanie tej żałosnej scenki co odcinek - Krupa: idź może Michał Cię uratuje, w tle Gilon z fałszywymi łzami w oczach, a potem Piróg z namaszczeniem oznajmiający, że trzyma to miejsce dla kogoś specjalnego - tylko po to żeby przepchnąć to beztalencie dalej.
Litości, dziewczyn o jej figurze jest sporo, ale nie każda moze zostać modelka bo wygląd to nie wszystko, trzeba mieć charakter i energię, być pracowitym, umieć dogadywać się z ludźmi, a ona niczego nie miała. No może brata, którego fanką jest Sokołowska.

Z opinią o Kamili się nie zgodzę, może ma trudny charakter, ale ona negatywnie o Karolinie się nie wypowiadala, była sfrustrowana tak ogólnie. To Magdę i Gilon strasznie boli jej obecność w programie.
gramwzielone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 12:00   #616
phony
Wtajemniczenie

dziewczyny w tej edycji sa tak antypatyczne.../jedynie Karolina P. mnie nie drazni, ot mlodziutka, ladna dziewczyna.

fajne zdjecie mial Radek, widac ze umie zmieniac mine, a nie jak taka Natalia, ktora na kazdym zdjeciu wyglada tak samo.
Stary 2015-11-03, 13:19   #617
nikita343
Zakorzenienie

Magda chyba myli Top Model z Ktokolwiek,widział,ktokol wiek wie. Młynarska udzielająca rad Natalii, a jej brat model ani słowem nic dziwne. Natalia oddaje miejsce Magdzie, Magda nawet zaskoczenia nie udawała. Michał Piróg najwiekszy fan Natalii nie wyszedł ? dziwne,a na początku odcinka będę się starała nie zawiezc Michała.

nikita343 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 13:44   #618
ZamyslonaRoztargniona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gramwzielone Pokaż wiadomość
Tak było w przypadku Magdy. Swoją drogą jak to mój mąż powiedział, TVN słabo się postarał, mogli jej ojca znaleźć w Rosji - to dopiero byłoby show!

Aczkolwiek to trochę żałosne, że w programie o karierze w modelingu, nie są ważne zdjęcia, talent, umiejętność chodzenia po wybiegu tylko jest to historia pt. "urzekła mnie Twoja historia". Teraz pewnie, jeśli szybko nie wygeneruje jakiegoś dramatu, wyrzuca Jacoba, bo niestety nie ma jakiejś wyciskajacej łzy historyjki w zanadrzu. Oczywiście dlatego, ze szczęśliwym zbiegiem okoliczności okaże się ze wybrane przez produkcję zdjęcie okaże się najgorsze

A Mlynarska w programie okazała się potrzebna o tyle, że ktoś w końcu powiedział bez ogródek prawdę o Natalii - bo taka jest prawda, że jest wiecznie sfochowaną, wredną i leniwą panienką, która udaje ofiarę zeby dostawać to czego chce - a ta zadarla nos i odeszła z programu. Widocznie trudno byłoby jej potem utrzymywać tą pozę. I zobaczcie, odgrywanie tej żałosnej scenki co odcinek - Krupa: idź może Michał Cię uratuje, w tle Gilon z fałszywymi łzami w oczach, a potem Piróg z namaszczeniem oznajmiający, że trzyma to miejsce dla kogoś specjalnego - tylko po to żeby przepchnąć to beztalencie dalej.
Litości, dziewczyn o jej figurze jest sporo, ale nie każda moze zostać modelka bo wygląd to nie wszystko, trzeba mieć charakter i energię, być pracowitym, umieć dogadywać się z ludźmi, a ona niczego nie miała. No może brata, którego fanką jest Sokołowska.

Z opinią o Kamili się nie zgodzę, może ma trudny charakter, ale ona negatywnie o Karolinie się nie wypowiadala, była sfrustrowana tak ogólnie. To Magdę i Gilon strasznie boli jej obecność w programie.
TAK!

Tvn mógłby tego ojca znaleźć. Wchodzi rodzina do zdjęć, a tu tatuś z Rosji. To by było coś

Młynarska prawdę Natalii powiedziała. Przejrzała ją w 10 minut.
Stary 2015-11-03, 16:35   #619
ruda_grazyna666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sweet sunday Pokaż wiadomość
Serio,ten Samuel jest poważnie nawiedzony,razem z tą swoją siostrą. A zdjęcie mieli jak do jakiejś reklamy szkoły policealnej BHP.
Hahahaha,dokładnie to samo pomyślałam gdy tylko pokazali to zdjęcie Nie wiem czemu tak mnie to rozbawiło.
Zawsze w tego typu programach musi być ,,ckliwa historia" bohatera. Mnie bardzo zirytowała jakaś laska z nie pamiętam nawet której edycji,jej imienia też nie pamiętam. No i zachwyty że jaki to z niej genialny materiał na modelkę,tylko żeby się przed nimi otworzyła. Nie,ona się nie otworzy na zdjęciach,bo miała tatę który pił.
Rozumiem trudne dzieciństwo,problemy,ale no kurdę,jak chcesz być modelką to nią bądź,albo zrób miejsce tym,które są bardziej ambitne.
ruda_grazyna666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 16:49   #620
Maguda_
Kawaii strona mocy

Rozbroił mnie tekst Samuela, że widać po Magdzie, że nie jest pasjonatką sportu, kiedy przewracała się na wakebordzie, a sam był zdecydowanie gorszy pod tym względem To już trzecia konkurencja na wodzie, zawsze są nią ekscytuje, a zawsze to on ląduje najczęściej w wodzie
Maguda_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 16:49   #621
201610310857
Konto usunięte

Ale jaja we wczorajszym odcinku zaraz bede w domu to od razu sprawdze)
Stary 2015-11-03, 16:50   #622
DzikiLesnyKot
Raczkowanie

A ja tu trochę obronię Natalie. Wydaje mi się, że ona ma meeeega kompleksy, widać to po jej pozie jak się garbi, zawsze patrzy spode łba, jakby bała się ataku. Jej opinia, że benadziejnie wygląda jak się uśmiecha, rezygnacja przy każdej nieudane próbie, to świadczy o tym, że ona ma poważny problem z samoakceptacją i boi się jakichkolwiek mocnych działań bo myśli, że jest skazana na porażkę od razu. Nie mam pojęcia co ją skłoniło do pójścia do Top Model, ale powinna razej obrać kierunek psychoanalityka. Oceniać negatywnie jest łatwo i stwierdzać, że jest leniwa ;P Nie wiadomo jakie są relacje z jej bratem matką, być może zawsze żyła w jego cieniu i każdy je wypominał, że nic nie osiągnęła w porównaniu do brata...
Obronię też Magdę, bo ona wcale się nie pcha tak z opowiadaniem o ojcu, to z niej wyciągają ten dramat, była taka reakcja i porozumienie między nią a mamą, że nie chcą o tym rozmawiać, to Pani "psycholog" niedorobiona wyciągała ten temat, bo ona taka smutna na tym zdjęciu, potem jury na panelu. Takie wyciąganie dramatu ludzkiego na siłę, dla oglądalności. Naprawdę trochę empatii. Wyobraźcie sobie, nagle znika z waszego życia bliska Wam osoba, nie odzywa się, nie wiadomo czy żyje, zwłok nie znaleziono więc tli się ta mała iskra nadziei, że żyje więc czemu zniknął? Czemu je opuścił? Naprawdę współczuję jej to musi być coś okropnego, żyć z takim ciężarem przez tyle lat.
Nie znaczy to, że w pełni popieram ich postawę, Magda jest zadrosna o Karolinę P to nie ulega wątpliwości, jest też wredna i mega sztywna. Natalia jest za mało poukładana, świadoma siebie i swoich atutów Myślę, że obydwie powinny iść do psychoterapeuty a nie pchać się w show biznes

"Szukamy siebie zawsze nie tam, gdzie trzeba:
przeszłość, przyszłość
a ucieka nam piękno.. Czego? Teraz.
Trzeba to zmienić szybko"
DzikiLesnyKot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 19:08   #623
smerfetk_a
Żona Gargamel

Nie wiem czy się cieszyć że Natalia odeszła czy płakać że ta wredna małpa została

Btw - gdyby Magda przyszła na normalny casting to nikt by się nią nie zainteresował. Figurę owszem ma ale twarz jak 40stka, i to średnio urodziwa

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 19:32   #624
nikita343
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DzikiLesnyKot Pokaż wiadomość
A ja tu trochę obronię Natalie. Wydaje mi się, że ona ma meeeega kompleksy, widać to po jej pozie jak się garbi, zawsze patrzy spode łba, jakby bała się ataku. Jej opinia, że benadziejnie wygląda jak się uśmiecha, rezygnacja przy każdej nieudane próbie, to świadczy o tym, że ona ma poważny problem z samoakceptacją i boi się jakichkolwiek mocnych działań bo myśli, że jest skazana na porażkę od razu. Nie mam pojęcia co ją skłoniło do pójścia do Top Model, ale powinna razej obrać kierunek psychoanalityka. Oceniać negatywnie jest łatwo i stwierdzać, że jest leniwa ;P Nie wiadomo jakie są relacje z jej bratem matką, być może zawsze żyła w jego cieniu i każdy je wypominał, że nic nie osiągnęła w porównaniu do brata...
Obronię też Magdę, bo ona wcale się nie pcha tak z opowiadaniem o ojcu, to z niej wyciągają ten dramat, była taka reakcja i porozumienie między nią a mamą, że nie chcą o tym rozmawiać, to Pani "psycholog" niedorobiona wyciągała ten temat, bo ona taka smutna na tym zdjęciu, potem jury na panelu. Takie wyciąganie dramatu ludzkiego na siłę, dla oglądalności. Naprawdę trochę empatii. Wyobraźcie sobie, nagle znika z waszego życia bliska Wam osoba, nie odzywa się, nie wiadomo czy żyje, zwłok nie znaleziono więc tli się ta mała iskra nadziei, że żyje więc czemu zniknął? Czemu je opuścił? Naprawdę współczuję jej to musi być coś okropnego, żyć z takim ciężarem przez tyle lat.
Nie znaczy to, że w pełni popieram ich postawę, Magda jest zadrosna o Karolinę P to nie ulega wątpliwości, jest też wredna i mega sztywna. Natalia jest za mało poukładana, świadoma siebie i swoich atutów Myślę, że obydwie powinny iść do psychoterapeuty a nie pchać się w show biznes
Uważam,że nie należy brać za bardzo na serio historii które tam przedstawiają. Więcej jest znaków zapytania w tej sprawie matka Magdy nie chciała poruszać tematu. Może założył w Rosji rodzine. W Top Model kochają trudne historie od 1 sezonu programu.Uczestników bez problemów można by policzyć na palcach jednej ręki.

nikita343 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 19:40   #625
Daisy8989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Nie wiem czy się cieszyć że Natalia odeszła czy płakać że ta wredna małpa została

Btw - gdyby Magda przyszła na normalny casting to nikt by się nią nie zainteresował. Figurę owszem ma ale twarz jak 40stka, i to średnio urodziwa

dokładnie i ta twarz taka hmm wredna na maxa,wyrachowana
na pierwszym castingu jej mówili że staro wygląda a teraz jakos przechodzi ciągle z odcinka na odcinek,mam nadzieje że wyleci za tydzien.
Daisy8989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 19:52   #626
gramwzielone
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja tu trochę obronię Natalie. Wydaje mi się, że ona ma meeeega kompleksy, widać to po jej pozie jak się garbi, zawsze patrzy spode łba, jakby bała się ataku. Jej opinia, że benadziejnie wygląda jak się uśmiecha, rezygnacja przy każdej nieudane próbie, to świadczy o tym, że ona ma poważny problem z samoakceptacją i boi się jakichkolwiek mocnych działań bo myśli, że jest skazana na porażkę od razu. Nie mam pojęcia co ją skłoniło do pójścia do Top Model, ale powinna razej obrać kierunek psychoanalityka. Oceniać negatywnie jest łatwo i stwierdzać, że jest leniwa ;P Nie wiadomo jakie są relacje z jej bratem matką, być może zawsze żyła w jego cieniu i każdy je wypominał, że nic nie osiągnęła w porównaniu do brata...:
A tak szczerze - kogo to obchodzi? Czy to jest program o problemach emocjonalnych czy o modelkach? jakie maja znaczenie jej układy z matką czy bratem? Zresztą patrząc na to jak chamsko potrafiła wypowiadać się o innych albo jak jej tyłka nie chciało ruszyć do ćwiczeń bo wolała nadąsana jarac fajki, można raczej pokusić się o stwierdzenie jest rozwydrzonym bachorem i cwaniarą, ktora slizga się przez życie robiąc z siebie sierotę.

Cytat:
Nikt z niej na siłę tego nie wyciągał. Od pierwszego odcinka jedynymi skladnymi zdaniami jakie wypowiadala były lzawe opowieści o tatusiu albo złośliwości na temat innych uczestników a szczególnie Karoliny. Swoją drogą śmiać mi się chce, kiedy opowiada że tym występem w Top Model chce coś udowodnić ojcu, a nie pomyśli o tym ze swoim zachowaniem wystawia sobie okropne świadectwo.

Cytat:
Magda jest zadrosna o Karolinę P to nie ulega wątpliwości, jest też wredna i mega sztywna. Natalia jest za mało poukładana, świadoma siebie i swoich atutów Myślę, że obydwie powinny iść do psychoterapeuty a nie pchać się w show biznes :
Z tym się zgodzę.
gramwzielone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 20:15   #627
Marbella85
Zakorzenienie

tata Magdy i cudowanie odnalezienie przed samym finalem, to by bylo cos
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 20:44   #628
DzikiLesnyKot
Raczkowanie

[QUOTE=gramwzielone;533334 60]A tak szczerze - kogo to obchodzi? Czy to jest program o problemach emocjonalnych czy o modelkach? jakie maja znaczenie jej układy z matką czy bratem? Zresztą patrząc na to jak chamsko potrafiła wypowiadać się o innych albo jak jej tyłka nie chciało ruszyć do ćwiczeń bo wolała nadąsana jarac fajki, można raczej pokusić się o stwierdzenie jest rozwydrzonym bachorem i cwaniarą, ktora slizga się przez życie robiąc z siebie sierotę.

Kiedy ona się chamsko wypowiadała o kimś, bo nie zauważyłam? Tyłek ruszyła, parę razy popróbowała, nie wyszło i dała sobie spokój jak to ona. Oczywiście nikogo to nie musi obchodzić, ale nie trzeba z góry zakładać, że ktoś jest najgorszy, kiedy przyczyna tego może być inna. Nie wiem, może się mylę, ale ja w zachowaniu Natalii nie widziałam nic wrednego i cwaniarskiego, raczej totalne zagubienie i zakompleksienie, którego nie powinna mieć jeżeli na serio chciałaby zostać modelką. Sokołowska ciągnęła ją na siłę a jak wiadomo nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez gramwzielone Pokaż wiadomość

Nikt z niej na siłę tego nie wyciągał. Od pierwszego odcinka jedynymi skladnymi zdaniami jakie wypowiadala były lzawe opowieści o tatusiu albo złośliwości na temat innych uczestników a szczególnie Karoliny. Swoją drogą śmiać mi się chce, kiedy opowiada że tym występem w Top Model chce coś udowodnić ojcu, a nie pomyśli o tym ze swoim zachowaniem wystawia sobie okropne świadectwo.

Z tym się zgodzę.
Nie chcę się kłócić, o tak głupią rzecz jak program Top Model, więc powiem tak. Dużo działa tutaj montaż, nie wiadomo czy ona tak sama z siebie wywala te rzewne historie, czy to wychodzi w rakcie jakichś pytań do niej. Pierwszy raz mówiła o ojcu w tym odcinku w metrze i wtedy to faktycznie poleciała. Potem długo, długo nic i teraz trochę z niej tą historię psycholożka Młynarska i jury wyciągnęli. Jeżeli w następnym odcinku, znów sama z siebie zacznie o tym mówić to przyznam Ci rację, że tylko o tym mówi. Nie bronię jej, nadal uważam, że jest wredna momentami i za sztywna, ale staram się też być sprawiedliwa w swoich osądach (jakby kogolwiek one obchodziły;P)

"Szukamy siebie zawsze nie tam, gdzie trzeba:
przeszłość, przyszłość
a ucieka nam piękno.. Czego? Teraz.
Trzeba to zmienić szybko"
DzikiLesnyKot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 20:45   #629
funk_you
Wtajemniczenie

Coś tam burczała na Majkela, ale on też miał swoje za uszami.
Stary 2015-11-03, 21:01   #630
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Zdjęcie Radka jak dla mnie jak zwykle nadawałoby się do Bravo Girl :P Zwłaszcza to stanie na bokach butów
Podobają mi się zdjęcia Andre
Guła wreszcie odpadła tylko szkoda że zmarnowała głos Piróga...

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości