|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Ewusia - a ja jem każdy rodzaj mięsa: drób, wołowinę, wieprzowinę. Mnie to nie szkodzi.
A ile jesz posiłków dziennie? Siedem? |
|
|
|
#3062 |
|
Rozeznanie
|
Ja znam tylko te podpaski typu bella mamma, podkłady jednorazowe na łóżko i są takie podkłady poporodowe z firmy chyba Canpol, no i to jest taka podpaska co wygląda jak podkład na łóżko tylko rozmiar ma mniejszy. No i ma warstwę klejącą bo te bella mamma nie mają na pewno.
|
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia-dokladnie o to na łóżko mi chodziło :-D u.u tutaj miliony monet kosztuje, prawie 20 euro za 10 sztuk
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szalona kobieto ja mam jeden biedny zestawik z ikei. Gdy wspomniałam o listach zakupów jakie robię czytając ten wątek, mąż napomknął, że może bym zajęła się pisaniem ale czegoś innego (mam pracę do dokończenia:P).
|
|
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
za wszystkie wizyty.
|
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem! Nie bylo przesłuchania nas.. Sedzina dążyla do ugody
średnio jesteśmy zadowoleni z wyniku ale jest w porządku Kasia wszystkiego najlepszego Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace BABY oby wypisal ci to zwolnienie przynajmniej spokojniejsza będziesz
|
|
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
Too tak jestem po wizycie, znowu mnie do szpitala chcial wyslac, ale powiedzialam lekarzowi, ze nic poza magnezem i nospa nie dostawalam, a to samo biore w domu.
Dziewczyny teraz tak z ciekawosci chodzicie na KTG? Bo mnie kazal chodzic i ze mam sobie sama znalezc, czyli w domysle prywatnie do niego. Irytuje mnie ten gosc. Kasia wszystkiego najlepszego
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3070 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, melduje sie, zabieg w piątek sie udał ale do wczoraj juz torbiele urosły za bardzo. Miałam miec dzis zabieg kolejny ale troche sie pokomplikowało i nie wiem czy mi zrobiA
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3071 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez lata byłam wegetarianką, musiałam to porzucić z różnych względów (zdrowotnych głównie) no i to taka pozostałość po tamtej diecie Posiłków jem 7: 3 śniadania , obiad (bo obiad jem dość późno, koło 16-17 jak TŻ wraca z pracy), podwieczorek, kolację i nocna przekąskę Cytat:
Cytat:
![]() obecnie oglądamy Carnivale: http://www.filmweb.pl/serial/Carniv%C3%A0le-2003-110868 Bardzo fajny, taki mroczny, w stylu Twin Peaks tylko 2 odcinki nam zostały do obejrzenia
|
|||
|
|
|
#3072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko odpoczywaj cały czas, żadnego sprzątania co do ktg to chyba jeszcze żadna z nas nie chodzi, za wcześnie chyba może u Ciebie to ze względu na te skurcze.... niektóre położne środowiskowe maja dostępne ktg, może to będzie tańsza opcja Cytat:
![]() fajnie ze się odezwałaś |
||
|
|
|
#3074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Ewusia poczekam co mama polozna powie Kamilka dobrze, ze po zabiegu, kiepsko, ze znowu to tak szybko rosnie.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#3075 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
już niewiele zostało
|
||
|
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
czarnulax co się działo, czemu się na IP chciałaś pakować, brzych twardniał?
kasia wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, miłości, cierpliwości i mało bólu po porodzie. Cytat:
malwi ja mam KTG od kilku wizyt i normalnie do gina chodzę. kamilka dobrze, że jesteś. Co sie stało, że nie wiadomo czy zrobią dziś ten zabieg? Poważnie takie ceny, ale jak to przecież na KTG już za chwile zaczniemy chodzić co 2 tygodnie, a na sam koniec co tydzień i będziesz za to zawsze płacić ? Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-11-03 o 11:48 |
|
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi sie, ze to taka moja uroda, bo nic poza ta twardniejaca macica sie nie dzieje. Nawet po kroplowce z magnezem jakiejs super poprawy nie bylo.
|
|
|
#3079 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamilka kurcze niedobrze. Ale trzymajcie się z mała ze wszystkich sił :-*
--- Powodzenia na dzisiejszych wizytach ![]() --- Kasia od nas również Wszystkiego co najlepsze:-*
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-11-03 o 11:49 |
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie KTG jest finansowane od któregos miesiąca a przed tem trzeba płacić
albo lekarz chce naciągnąć Malwi na kasę
|
|
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi, też bym nie poszła do szpitala
![]() Kamilka, mocne kciuki za Was!
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-11-03 o 11:55 |
|
|
|
#3082 |
|
Zadomowienie
|
Kinga skurcze mam
a zabieg moze je jeszcze spotęgować Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pierwszy raz :-/ gdyby bylo cos nie tak, to moje upieranie sie, zeby nie isc do szpitala tez nic by nie dalo. Poczekam co powie mama, jak powie, zebym juz przeniosla sie do niej, to sie przeniose, ale tak to chce jak najdluzej byc u siebie.
|
|
|
#3084 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam kciuki za ciag dalszy bedzie dobrze!Cytat:
Cytat:
U mnie na ktg mozna podjechac do szpitala, w ktorym chce rodzic i kosztuje to 10 zl ![]() Ale jeszcze nie bylam i nie mialam, lekarz ostatnio nic nie wspominal, zobaczymy na wizycie za dwa tygodnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#3085 |
|
Zadomowienie
|
Kasia wszystkiego dobrego
Kamilka bardzo się cieszę, że się udał zabieg! Oby dalsze też miały pozytywny wynik. Doszła moja chusta Jest śliczna :3 Ale już czuję, że na jednej się nie skończy ![]() No i wczoraj kupiliśmy ramę łóżka w Ikea Swoją drogą, w tym i pewnie jeszcze przyszłym tygodniu dojdzie do mnie jeszcze... 14 paczek. Kilka do samodzielnego odbioru, ale tak się cieszę, bo będę miała już prawie komplet wyprawkowy
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
To nie dobrze, jak silne i często, trzymam kciuki aby się uspokoiły i dało się wykonywać zabieg. Jeszcze kilka tygodni już nie długu.
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3088 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziękuję za życzenia Baby czemu Ci nie dadzą normalnego zwolnienia tylko kurde męczą do samego końca!! ![]() Cytat:
![]() Żadne prywatnie, należy Ci się z naszego zasranego NFZ!! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czarnulax co się dzieje?? |
|||||
|
|
|
#3089 |
|
Zadomowienie
|
Szczególnie jak się nie obchodzi świąt, to takie rzeczy wyjątkowo cieszą
No i wszystko to chciałam
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

i właśnie niezbyt byłam przekonana do zestawów dopasowanych, bo pościel trzeba często zmieniać, w ikei jest dobra jakościowo i w miarę tania, więc chyba jednak nie będę nic zmieniać, sprzedawać itd. poczekam aż remont się skończy, będę mogła wszystko do siebie poprzymierzać
za wszystkie wizyty.
średnio jesteśmy zadowoleni z wyniku ale jest w porządku

przez lata byłam wegetarianką, musiałam to porzucić z różnych względów (zdrowotnych głównie) no i to taka pozostałość po tamtej diecie
, obiad (bo obiad jem dość późno, koło 16-17 jak TŻ wraca z pracy), podwieczorek, kolację i nocna przekąskę

albo lekarz chce naciągnąć Malwi na kasę
a zabieg moze je jeszcze spotęgować
trzymam kciuki za ciag dalszy