|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Magda to jak sobie gawędzicie podczas jazdy to super
niedługo się dogadacie do końca i palenia gumy nie będzie i tył się krótszy zrobi. My też mamy kombi już drugie i jak mąż wsiądzie do sedana i chce zaparkować to zawsze szuka dużego (długiego) miejsca bo się zapomina, że małym jedzie.
|
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra to i ja się pochwalę
W poniedziałek jedziemy do notariusza podpisywać umowę o kupnie mieszkanka |
|
|
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze nie bedzie awaryjne bo zatluke Kochałam moje volvo ale z nim było gorzej niż z kobietą w ciąży w pierwszym trymestrze ten jak mężczyzna - konkretnie i do celu a tu tak jest więc jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
malwi rzeczywiście nieciekawie z tymi sprawami finansowymi :/ mam nadzieję, że wszystko wyjaśnicie i poradzicie sobie z tym, no jednak 3 tysie piechotą nie chodzą...
![]() no mój TŻ był najbardziej zszokowanym człowiekiem na świecie także wiesz ![]() koktajlowa a wiesz od czego ten ból żołądka? Może byś spróbowała sobie dietę zrobić jeden dzień + mięta? Casaa śliczne zakupy No i te body, fajnie upolowałaś ![]() kinga1701 lepiej (bezpieczniej), że zapomniałaś włączyć niż wyłączyć, jak np. mój TŻ ostatnio żelazko - mnie zawsze sprawdza bo twierdzi, że kalafior itd. a sam zostawił włączone żelazko na... 10 godzin
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym wolała mieszkanko zamiast samochodu Haha ale jak się nie ma tego co się lubi to się lubi co się ma Haha
|
|
|
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis dzien pt "chwale sie" gratuluje i od razu wspolczuje remontu i urzadzania :P wiadomo czlowiek chce sie jak najszybciej wprowadzic, a tu na drzwi trzeba czekac 6 tyg, na panele 4 itp itd ale mimo wszystko gratki, co wlasne, to wlasne ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Magda, ja tak mam jesli chodzi o auta... Jak wsiade i poczuje to cos to biore i kocham :P moze to sie glupie wydawac ale ja mam silna wiez z autem ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy każdy dzień nie mógłby być taki, same dobre wiadomości, każdy się cieszy no tylko malwi, ma dziś nie ciekawie, ale malwi Tobie też się ułoży i wszystko się wyjaśni. |
|
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
To ja sie jeszcze pochwale :P po fasolce po bretonsku cukierek mam 80 :P
Wieczorkiem jade do kumpla mlodego podgladnac i moze uda nam sie go pomierzyc to sie pochwale co tam slychac ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3191 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam siły was narazie nadrabiać. Pomimo skurczy zdecydowali sie na zabieg. Musiałam podpisać ze w razie czego zgadzam sie na cc. Jutro sie okaże czy dreny które zakładali sie utrzymały czy wypadły jak ostatnio
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko będzie dobrze
|
|
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka,
zebyscie byly jeszcze w dwupaku i jednak zeby dreny byly na swoim miejscuWyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3194 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamilka:-*
Niepozorna, Magda gratulacje udanych zakupow
|
#3195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat dzieć będzie troche większy to i łatwiej będzie z przeprowadzką ![]() Cytat:
trzymam kciuki żeby wszystko było ok i nie było potrzeby CC na razie
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka mocno kciuki za was trzymam, aby wszystko się dobrze udało i cc nie była w najbliższym czasie potrzebna.
---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Ja włączyłam drugie pranie, same jasne rzeczy małego zajęły mi całą pralkę ciekawe czy ja to na dwóch suszarkach zmieszczę. |
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę w pracy i właśnie trwają rozmowy rekrutacyjne na moje miejsce. Oby szybciutko się znalazła jakaś fajna dziewczyna i będę mogła spokojnie zmykać na zwolnienie
|
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy moje takie były czy wszystkie takie są, ale wyciągnęłam jasne ubranka, poprzewracała na lewą stronę włożyłam do pralki i poszłam ręce umyć i były brudne. I dlatego nie rozumiem ludzi nie piorących nowych rzeczy bo, że niby czyste. Kurcze nie dość, że chemii na tym mnóstwo to nie wiadomo ile ludzi dotykało, gdzie to leżało i co po tym biegało.
|
|
|
|
#3199 |
|
Zadomowienie
|
Niepozorna aaaale super! Gratuluję
Magda nowe autko, genialnie ![]() Kamilka kciuki trzymam za Was mocno. Oby wszystko się udało
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3201 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w 32 tc juz nie bede zmieniac. Cytat:
ech, nie bede placic, serio mam na co wydawac kase Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mam nadzieje, ze to juz koniec przygod, bo nie mam sily. Jak juz cos splacimy, to znowu cos nowego wychodzi :-( Cytat:
Staram sie trzymac, bo TZ jest zalamany. Co chwile przeprasza i mowi, ze sie dziwi, ze z nim jestem. Ze gdybym nie byla w ciazy, to na pewno bym go zostawila Cytat:
Ja to sie nie licze, ostatnio malo co pisze i tylko teraz musialam sie wygadac. Mamie mojej nie moge powiedziec, bo wyjdzie, ze jetem z nieudacznikiem z dlugami, a nie chce kwasow z nia, wiec wszystko ukrywam przed nia :-P Oby bylo wszystko dobrze.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|||||||||
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
niepozorna świetne wieści
Ile m2? ![]() I trzymam kciuki żeby znaleźli kogoś fajnego na Twoje miejsce Można wiedziec jakie to stanowisko?Kolesia, którego zatrudnili na moje zastępstwo, już nie ma wytrzymał presję 2 miesiace i złożyl wypowiedzienie ![]() kamilka wielkie wielkie kciuki za Was! ![]() U nas własnie TŻ podjął ostateczną decyzję, że pokój Młodego ma być w stylu pirackim ![]() Także już wiem, ze czas szukać dodatków w kotwice
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli wykupiła to firma windykacyjna to najważniejsze dowiedzieć się co to za firma i czy jeszcze coś zostało. Najgorzej jest nie reagować w takich sytuacjach i liczyć na szczęście. Ale wy się tym interesujecie, więc się jakoś dogadacie, jeżeli by się okazało że coś jeszcze jest do spłaty to się spróbować dogadać o raty. Mniejsze lub większe, ale na pewno pójdą wam na rękę. Jeżeli będziecie spłacać nawet po te 50 zł miesięcznie, ale będziecie to już będą inaczej na to patrzeć. Nie ma co liczyć, że się przedawni komornicy do tego nie dopuszczają a tym bardziej firmy windykacyjne im zależy tylko na ściągnięciu i będą robić to za wszelką cenę. |
|
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dwie sypialnie plus salon z aneksem kuchennym ale kuchnie na pewno sobie oddzielimy. No i łazienka, przedpokój oczywiście. Także dla naszej trójki idealne ![]() Pracuję na recepcji. Na razie jedną dziewczynę umówili na dzień próbny więc mam nadzieję, że szybko to pójdzie i niedługo będę zalegać w domku
|
|
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Niepozorna to fajne mieszkanko
52m2 to kawalek podlogi do mycia
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do negocjacji kwoty, coz albo biora tyle ile powiemy i sie na to zgodza, albo i tak dostana tyle co powiemy, bo kuzwa tez musimy miec kase na zycie. Niech juz nie kombinuja. Rozwalilo mnie tz byl u tego komornika na moim motocyklu, to juz sie dopytywal czy to jego moto
|
|
|
|
#3210 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulacje ![]() Cytat:
Możliwe, że znowu będę musiała po nią siegnąć.Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

niedługo się dogadacie do końca i palenia gumy nie będzie i tył się krótszy zrobi.

ten jak mężczyzna - konkretnie i do celu 

Wszystko będzie dobrze
21.06.2014r.
a nie myślałaś o zmianie lekarza?