|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę-część IX (zasady w pierwszym pości
Cytat:
Chętnie bym wzięła Frapin 1270 i Sublime Ballkis. Wymieniasz się tylko za wish, czy jesteś otwarta na inne propozycje? W podpisie mój wątek wymiankowy |
|
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę-część IX (zasady w pierwszym pości
Wymienię:
Nirmala Molinard - 9 ml. Satine Lalique - 7 ml. Voleur de Roses l'Artisan - 9 ml. Flower Kenzo - 9 ml. Eau Lente Diptyque - 7,5 ml. Cornubia Penhaligon's - 4,5 ml. |
|
|
|
#3063 | ||
|
Wtajemniczenie
|
na wymianę:
- CK Obsession Night 10ml (w oryginalnym flakonie 30ml, flakon bez korka) - Lolita Lempicka Minuit Noir 9 ml - Burberry Brit Sheer 4ml - Salvador Dali Dalimix Black ok 5ml - Lalique Amethyst 1,5ml - Elizabeth Arden 5th Avenue Nights 1,5ml - Mugler A Men The Taste of Fragrance ok 2ml - Tesori d'Oriente Fiori di Loto ok 2ml - Tesori d'Oriente Egypt ok 2ml - Yves Rocher Voile Ambre ok 1,5ml - M Micallef Royal Muska 0k 0,6ml - Sisley Soir de Lune 0,1 ml lub mniej, na poznanie zapachu - Histoired de Parfums Moulin Rouge 1889 2ml - Jovan Musk ok 1ml - Hugo Boss Ma Vie ok 0,3ml - Dolce Gabbana Sicily ok 1ml - Oriflame Chiffon ok 0,2ml - Bijan Vip ok 2ml - Yves Rocher Aquarelle Vegetales ok 1,5ml - EL Pleasures ok 0,9ml - Lolita Lempicka 'kokosowa' niestety nie wiem który konkretnie to zapach, podejrzewam że Elle L'Aime, ok 2ml - La Perla J'aime la Nuit 1ml - Burberry The Beat 2ml świeża odlewka z flakonu, jeśli ktoś chce mogę podać kod - Diesel Fuel for Life ok 1,5ml - Chopard Wish ok 2,5ml - Paco Rabanne Ultraviolet 1ml - Molinard Nirmala 0,8ml poszukuję: - Diesel Loverdose - Montale Intense Cafe, inne - CK Truth - Naomi Campbell edt, edp - Lolita Lempicka Si Lolita, L de Lolita, inne - YSL Manifesto - Moschino Funny - Burberry Body, My Burberry - Lubin Black Jade - Prada Candy - Bvlgari Jasmin Noir - La Prairie Midnight Rain, Life Threads Gold - Estee Lauder Sensuous, Sensuous Noir - Kenzo L'eau par Kenzo - Hermes L'ambre des Merveilles - Armani Diamonds więcej u mnie na fragrantice ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- cos u mnie?
szukam fragrantica szukam Alien, Innocent, Perles de Lalique, Crystal Noir, Florabotanica, La Petite Robe Noire Edytowane przez karolina0203 Czas edycji: 2015-11-04 o 20:16 |
||
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3065 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3067 |
|
Konto usunięte
|
karolina0203, ja niestety nic nie znalazłam
|
|
|
|
#3068 |
|
Zadomowienie
|
|
#3069 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wypatrzyłam u Ciebie: -Nirmala Molinard 8,5/10 szkło - Cardinal Heleey ok 0,8/2 plastik - Penhaligons (ok 1/1,5 ml w czarnych plastikach z atomizerem z e-glamour): LP no.9 - True or Dare Naked Madonna -sampel , jeżeli możesz odlać -Ambar J. del Pozo 2 ml RA -Meharees L`Erbolario 0,6 ml RA -Terracotta Guerlain ok 0,7 ml R Jeżeli sobie coś jeszcze dobierzesz, a jak nie, to chciałabym Nirmalę i ew. sampla Ambar albo Madonny Znalazłam - CK Eternity 0,5ml/15 na poznanie zapachu - Guerlain Idylle edp 4ml - Van Cleef & Arpels Feerie 0,1 ml lub mniej, na poznanie zapachu - Diesel Plus Plus 1,5ml Jeżeli wybierzesz sobie ode mnie kilka próbek w podobnej ilości ml i wartości- chętnie się wymienię Edytowane przez Pomponia Czas edycji: 2015-11-02 o 16:12 |
||
|
|
|
#3070 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- to jest niestety mała próbka, musiałabym sprawdzić ile dokładnie zostało ale myślę że około 1,5 ml... pewnie Cię nie interesuje tak mała pojemność ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
D&G L'Imperatrice ok 1,5-2 ml E.Taylor Diamonds and Emeralds ok 1-1,5 ml Guerlain Samsara 1,5 ml-2 ml Yves Rocher Neonatura Cocoon 2 ml razem około 6ml w dalszej kolejności podobają mi się: Mancera Roses & Chocolate 9 ml The different company Sublime Balkiss ok 4,5-5 ml Burberry Body edt ok 2 ml Kenzo L'eau par Kenzo ok 1 ml co Ty na to? nie znalazłanbyś czegoś jeszcze u mnie?
szukam fragrantica szukam Alien, Innocent, Perles de Lalique, Crystal Noir, Florabotanica, La Petite Robe Noire Edytowane przez karolina0203 Czas edycji: 2015-11-02 o 16:43 |
||
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak więc niestety nie
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3074 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- Yves Rocher Voile Ambre ok 1,5ml - M Micallef Royal Muska 0k 0,6ml - Chopard Wish ok 2,5ml - La Perla J'aime la Nuit 1ml Z tym, że aktualnie na pewno mam do oddania JHAG, a także flakon Black Vanilla Collection (więc zależy jaka ilość Cię interesuje). Co do reszty czekam na decyzję wizażanki z którą mamy zamiar się wymienić, więc musiałabyś chwilę poczekać
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|
|
|
|
#3075 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja chciałabym: Frapin 1270 ok 3,5-4 ml The different company Sublime Balkiss ok 4,5-5 ml (z tego co widze byłam pierwsza) dobiorę jeśli są jeszcze wolne: 1. Guerlain Shalimar Ode a la Vanille 0,5 ml 2. Van Cleef &Arpels Birmane 0,5 ml 3. Penhaligons Vaara 10 ml Ty jesteś zainteresowana: - Nirmala Molinard 8,5/10 szkło - Cardinal Heleey ok 0,8/2 plastik - Penhaligons LP no.9 ok 1 ml - True or Dare Naked Madonna (mogę odlać w dowolnej ilosci) - Ambar J. del Pozo 2 ml RA - Meharees L`Erbolario 0,6 ml RA - Terracotta Guerlain ok 0,7 ml (mogę odlać więcej) Czyli ja znalazłam więcej ml ![]() Pod ladą mam jeszcze kilka rzeczy, daj tylko znać czy mam szukać, czy też Vaary mi nie oddasz...
|
|
|
|
|
#3076 |
|
Raczkowanie
|
Wymienię
|
|
|
|
#3077 |
|
Raczkowanie
|
Wymienię
|
|
|
|
#3078 | |
|
Zadomowienie
|
Niczego więcej już nie znajdę,
CK Eternity 0,5ml/15 - Guerlain Idylle edp 4ml - Van Cleef & Arpels Feerie 0,1 ml - Diesel Plus Plus 1,5ml za D&G L'Imperatrice ok 1,5-2 ml E.Taylor Diamonds and Emeralds ok 1-1,5 ml Guerlain Samsara 1,5 ml-2 ml Yves Rocher Neonatura Cocoon 2 ml Burberry Body edt ok 2 ml Kenzo L'eau par Kenzo ok 1 ml? Cytat:
Czyli Frapin 1270 The different company Sublime Balkiss Van Cleef &Arpels Birmane za Nirmalę i Madonnę? Chociaż wolałabym zrobić większą wymianę. Poza D&G L'Imperatrice ok 1,5-2 ml E.Taylor Diamonds and Emeralds ok 1-1,5 ml Guerlain Samsara 1,5 ml-2 ml Yves Rocher Neonatura Cocoon 2 ml Burberry Body edt ok 2 ml Kenzo L'eau par Kenzo ok 1 ml Demeter Dulce de Leche Vaary, Ode a la Vanille voleur de roses i Roses Praline reszta jest do wzięcia. Albo znajdziesz coś jeszcze, albo zostajemy ostatecznie przy Nirmali i Madonnie za ww.
|
|
|
|
|
#3079 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Encre Noir Amarantine Cinabre No i waham się nad Mancera... Ale teraz nie mam głowy do liczenia mililitrów, zerknij na to, albo jutro ja się tym zajmie ze świeżą głową. |
|
|
|
|
#3081 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z Ambar rezygnuję, możesz mi wtedy dolać trochę więcej Madonny i Terracotty
|
|
|
|
|
#3082 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3083 |
|
perfumove love
|
Wymienię hurtem na coś noszalnego
:Marc Jacobs Lola 14/15 ml (plastik) Aquolina Black Sugar 10 ml (szkło) Jo Malone London Incense & Cedrat 9/10 ml (szkło) Reminiscence White Tubereuse 9,5/10 ml (szkło) Mancera The Aoud edp 9,5/10 ml (szkło) Demeter Thunderstorm 4,5/5 ml Demeter Fireplace 4/5 ml Demeter Holy Smoke 3,5-4/5 ml Miniatura Balenciaga Paris 7/7,5 ml + trochę drobnicy z podpisu. |
|
|
|
#3084 |
|
Mother of Cats
|
Pomponio, czy znalazłabyć u mnie coś za jedną lub obie odlewki?
- Comme des Garcons Wonderwood 9 ml - L'artisan Parfumeur Safran Troublant ok 5 ml Z Twoich szukanych mam odrobinę Florabotaniki (3 ml), ale może wypatrzysz jeszcze coś innego (link do wątku w podpisie) |
|
|
|
#3085 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
* Cartier: La Panthere (4/5 ml) * Fueguia 1833: Piedra de Sol (0,5 ml) R, A * Guerlain: AA Gentiana (0,4 ml) R * Jil Sander: Jil (1,2 ml) R, A * Rasasi: Sahar (0,8 ml; olejek) R
|
|
|
|
|
#3086 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Edit: poprawka - Piedra de Sol już nie mam (dlatego w wątku wymiankowym zaznaczyłam ja na szaro) ![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-11-03 o 21:32 |
|
|
|
|
#3087 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może być za obydwa? Nie chcę tego chomikować. A jakbym mogła wyżebrać jeszcze do tego Chanel Cristalle albo Youth Dew (mogę coś jeszcze dorzucić), to |
|
|
|
|
#3088 |
|
Zadomowienie
|
aktualizacja
Oddam odlewki: - Bottega Veneta, Essence Aromatique - ok. 8/10 ml - Guerlain, Shalimar Parfum Initial L'Eau - 5 ml bez kilku psików - Tom Ford, Plum Japonais, ok. 4,5 ml - Diptyque, Tam Dao - 3 ml - Atelier Cologne, Orange Sanguine - 3 ml - Montana, Parfum de Peau - 3 ml - Demeter, Dirt - 3 ml - Lolita Lempicka, Coral Flower - 2,5 ml bez jednego psika - YSL, Opium EDP - ok. 1,5 ml - EL, Bronze Goddess 2013 - ok. 0,5 ml odleję z moich flakonów: - Rasasi, Odah Al Abiad - Lubin, Black Jade - Yardley, Jade próbki: - Sisley, Soir de Lune - ok. 0,5 ml, miniaturka - Histoires de Parfum, 1740 Marquis de Sade - firmowa, bez atomizera, raz użyta - Byredo, Black Saffron - ok. 1-1,1 ml - Perfumerie Generale, Bois Blond - ok. 0,8 ml - Diptyque, L'eau de Neroli - ok. 0,5 ml - D&G, Dolce - firmowa, nieużywana - Calvin Klein, Euphoria - firmowa, bez kilku psików - Guerlain, La petite robe noire EDT - firmowa, nieużywana - Lancome - Tresor Midnight Rose - firmowa, ok. 1 ml - resztka French Lover w firmowym 10-mililitrowym opakowaniu, zostały 3-4 psiki - Amouage, Jubilation 25 - firmowa, ok. 0,2 ml - Desigual, Fun - firmowa, nieużywana Szukam: - najbardziej: Black Orchid poza tym: - CdG 2 Man - Narciso Rodriguez for Her EDT i EDP - Dior, Bois D'argent - Atelier Cologne, Trefle Pur i tego, co w podpisie można też kusić, na przykład szyprami, nutami zielonymi, skórą i zamszem, męskimi wodami kolońskimi
Szukam mililitrów/czekam na rozbiórkę: Iris Nazarena, Feminite du Bois, Marni Marni. wymiana perfumy i kosmetyki ciuchy i inne książki Edytowane przez agata maria Czas edycji: 2015-11-09 o 13:07 Powód: aktualizacja |
|
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
Spoznilam się na rozbiórkę Gdyby komus z Warszawy nie spodobal sie Extatic Balmain to chętnie bym się na niego wymienila
szukam tez Amber mystique i wood mystique
|
#3090 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() No pewnie, że może być za obydwa - tylko czy nie będziesz na tym stratna? I Chanel Cristalle, i Youth Dew chętnie oddam - też nie chcę chomikować tego, co mi nie podeszło ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.