Rossmann cz. XXVII - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-03, 21:09   #2461
adelka99
Raczkowanie

Dot.: Rossmann cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez sandrek Pokaż wiadomość
Mówicie o tych tic tacach, kupiłam jakiś czas temu opakowanie i wyrzuciłam nieumyślnie do kosza.
a no własnie,ja mam 2 pudełka kupione w Lidlu, napis każda paka daje piątaka. Można to jakoś wykorzystać ? Czy w Rossmannie wykorzystujemy tylko te zakupione w Rossmannie ?
adelka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 21:11   #2462
Czarna2000
Inez

Cytat:
Napisane przez sandrek Pokaż wiadomość
Mówicie o tych tic tacach, kupiłam jakiś czas temu opakowanie i wyrzuciłam nieumyślnie do kosza.
Oooo i jeszcze 3 opakowania tic taków kupiłam . Dobry deal na następne części promocji ... i ten pomarańczowy smak dzieciństwa.
Czarna2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 21:19   #2463
anu07
Raczkowanie

w rossmanach widze mocny niedobór konturówek
anu07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 21:28   #2464
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Napisane przez ceccylia_paladin Pokaż wiadomość
Widzialam dzis przecenione z ok 109zl perfumy Puma Animagical 60ml. One zawsze tyle kosztowaly regularnie? Widze ze w internecie mozna je kupic prawie dwukrotnie taniej
Chyba nie, choć nie kupuję perfum w Rossmann.
Toż to cena na górną półkę
Stary 2015-11-03, 21:35   #2465
macka
Zadomowienie

Jesteście okropne Nic nie potrzebowałam!!!
I poszłam do R po to Wibo million nr 1 oraz MF Lipfinity.
Jedno i drugie super , bardzo pozytywnie jestem zaskoczona. Kolor Wibo 1 jest taki, jak oczekiwałam po Bourjois Velvet 07 (ale on mi dzikim rożem wybija i śmierdzi). A Wibo jest bardziej zgaszony i neutralny w smaku i zapachu, wczoraj spokojnie te 4 godziny wytrzymał i jedzenie.
Dziś testowałam MF Lipfinity (ten 2 kroki, kolor 016 glowing) i tu to w szoku jestem. Partie nie czuć na ustach, a siedzi już, teraz w sumie 8 godzin. Obiad i kolacja też była, poprawek nie robiłam. Oczywiście już troszkę gorzej wygląda i nie błyszczy tak, bo ten szyyft z wierzchu już się stał, ale kolor jest cały czas. Nie miałam jeszcze tak trwałego produktu do ust
macka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 21:41   #2466
Redhead__GIRL
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adelka99 Pokaż wiadomość
jakość też dobra, kryjący i całkiem trwały. I mała buteleczka też jest dodatkowym plusem, większa szansa że się zużyje, a nie wyrzuci
Ten ostatni to już inna seria, nie wiem jak z ich jakością.
Też wolę małe buteleczki, z tego samego powodu który wymieniłaś. Zwłaszcza, że mam sporo lakierów Więc siłą rzeczy nie da rady zużyć wszystkich do samego końca.
Właśnie widzę, że inna... Ale opinie na kwc ma całkiem dobre, jak tak patrzę. No nic, jak już minie ten Rossmannowy szał, to trzeba będzie przejść się do stoiska GR i na spokojnie zobaczyć
Redhead__GIRL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 21:47   #2467
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez bvbarmy Pokaż wiadomość
Ja właśnie kupiłam maskę z bielendy na noc, za 13 z 20 paru, w cenie na dowodzenia, choć pierwszy raz ją tam widzę
W cnd też olejek evree nawilżający za 17 jakoś;p
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 21:55   #2468
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
Szukam ładnej szminki nude! Jakieś propozycje?
eveline aqua platinium 482 konsystencja szminkowa, ciut lepsza od burżuja
bourjois colorboost proudly naked konsystencja dość rzadka, w porównaniu z masełkami z astora
wibo nr 5 ale ja akurat mam w starym opakowaniu
Stary 2015-11-03, 21:57   #2469
assiuci
Zakorzenienie

A może ktoś mi doradzi jakiś dobry podkład z r? Dodam że cerę mam sucha i alergiczna
assiuci jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 22:03   #2470
Radzka
Zadomowienie

Dziewczyny, macie duuuuże oddziaływanie na kobiety. W rosskach wykupione akurat to, co polecane na wizażu
Byłam w 3 rossmanach na śródmieściu w Wwie i w żadnym nie było szafy wibo
Nie wiem dlaczego, ale np w Mariocie wibo została przemieniona w dr Eris
Może mi któraś z Was polecić jakiś rossek, który nie będzie znajdował się w CH, a w którym będzie szafa wibo? Bo one zawsze najbardziej są oblegane i wszystko tam wymacane. Za to w tych rosskach, co stoją sobie samotnie jest spokojnie, bez tłoków, macanek etc.

Woodstock 2013
Woodstock 2014
Woodstock 2015

Woodstock 2016

03.08.2013 <3
Radzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 22:03   #2471
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CleoOo Pokaż wiadomość
dziewczyny doradźcie mi.... chce sie skusić na pomadke w kredce, tylko nie wiem czy lepsze Bourjois czy Rimmel?
mam dwa colorboosty (peach on the beach i proudly naked) i jak dla mnie konsystencja jest fatalna, taka rzadka.. nakładam na usta i czuję że ją szybko zjem, bo jest taka śliska. wolę dużo bardziej konsystencję astora masełek do ust wolę mieć typowy szminkowy poślizg

Edytowane przez whenee
Czas edycji: 2015-11-03 o 22:06
whenee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 22:05   #2472
minthema
Zakorzenienie

Do dziewczyn posiadających matowe masełko Elegant Nude z Astora - serio jest takie ciemne i wpadające w bordo? Na większości swatchy w necie mi się przeokrutnie ten kolor podoba i już chciałam po niego iść ale jedna z Was wrzuciła zdjęcie z neta, który ponoć oddaje ten kolor.. i jest okropna na tym zdjęciu Nie wiem, chciałabym ją strasznie ale nie w tym bordowym wydaniu.. Nie wiem, czy to zależy od koloru skóry? Ust? Podzielcie się wrażeniami, proszę

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 22:06   #2473
punk666girl
Zadomowienie

Kupiłam dzisiaj tylko 2 lakiery do paznokci z Wibo, jestem z siebie dumna
punk666girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 22:15   #2474
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

[QUOTE=LadyCornelia;533339 47]
Cytat:
Wibo Boom Boom? Czy jakoś tak, taki zielony
Dla mnie koszmarny bubel, skleja, kruszy się, badziewie

Cytat:
Ta Bourjois nr 10 nierówno mi się nakłada i rozwarstwia.Dokładanie nowej warstw powoduje rozmazywanie poprzedniej. Na moich ustach wygląda jakby była zważona a nie mam wyschniętych ani suchych skórek. Jak już w końcu po długich próbach udało się nałożyć i zaschnęła to było całkiem ok ale nie jakoś wow. Podobny efekt dają matowe szminki.

Elegant Astora ma moim zdaniem podbicie brązu i odrobinę czerwieni z brudnym różem.
Tu dość dobrze oddany jest ten kolor
http://www.beautytester.de/testberic...r-butter-matt/
Coś Ty, może to felerny egzemplarz? Dla mnie 10-tka jest piękna i niczego jej nie brakuje pod względem jakości, tyle że wymaga nawilżonych ust, sucharki odpadają. Jedyny subtelny kolor z tej gamy, taki naprawdę nienachalny
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 22:16   #2475
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez Czarna2000 Pokaż wiadomość
Chciałam kupić sławną kredkę Lovely Perfect Line w odcieniu 1 i nie było. Nawet mi pani w szufladzie sprawdziła.

Jednak to, co działo się dzisiaj w Rossmanie jest ponad moje nerwy. Kolorówka oblepiona ludźmi. Droższe firmy pustaka, tanie tak zapchane, że się nie dostaniesz. Obok szaf dzielnie krąży ochroniarz (który swoją drogą chyba powinien siedzieć przy swoim komputerze). Niestety nikt nie zwraca uwagi na brak testerów czy klientki malujące się pełnowartościowymi produktami.
Ja musze pochwalić Pani ekspedientki z mojego Rossmanna. Dzielnie staly przy szafafh i pilnowaly, aby nie otwierac nowych produktow. Pewna kobieta dostala niezly opieprz, bo sobie sprawdzala szczoteczki w niemal kazdym tuszu z Wibo. Biedulka.

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2015-11-03 o 22:22
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 22:18   #2476
Maxxima
Przyczajenie

Dziewczyny proszę o info-jestem zła nieziemsko i czuję się oszukana przez Rossman. Dziś zamówiłam z kolekcji Gosi Baczyńskiej 2x torebkę 1x spódnicę i szal. Za wszystko miałam do zapłaty 144zl (było-70%). Teraz dostaje info,że 2rzeczy nie ma i czy mają zrealizować zamówienie-no ok trudno nie ma-reszta też może być i tu naglę.... Cena ze 144 na 4 rzeczy zrobiła się 160 za 2 . Sprawdziłam, nie jest to rabat od ilości- czy oni mają facebooka? Szukam ich i niestety chyba nie... Może komuś tez tak zrobili?
Maxxima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 22:26   #2477
xxee
Rozeznanie

Dziewczyny, potrzebuję taką jasną, różową (taki raczej zimny róż) szminkę z perłowym połyskiem. Ostatnio pół godziny spędziłam w Rossmannie przy różnych szafach, niestety nic mi nie podpasowało
Polecicie coś?
xxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 22:26   #2478
Selfish Girl
Life is a drink ...

jak zamawiałaś przez Internet to prawdopodobnie nie ma znizki jeżeli chcesz zamówić internetowo....
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 22:29   #2479
Maxxima
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
jak zamawiałaś przez Internet to prawdopodobnie nie ma znizki jeżeli chcesz zamówić internetowo....
Była zniżka bo mam potwierdzenie na 144zl z godz. 14.00
Poza tym brałam też 2paczkę dla siostry i też było -70%
Stary 2015-11-03, 22:30   #2480
ceccylia_paladin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Chyba nie, choć nie kupuję perfum w Rossmann.
Toż to cena na górną półkę
Wlasnie sie zastanawialam, bo juz kiedys widzialam "promocje" na perfumy gdy nagle cena regularna urosla o ok 20zl :/

Ja nie wiem po ktorych Rossach Wy chodzicie ze tyle ludzi jest. Ja bylam w 4 roznych i praktycznie ludzi przy szafach brak. Mniej wiecej tyle co zwykle. Chyba mam szczescie
ceccylia_paladin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 22:30   #2481
xxee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maxxima Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę o info-jestem zła nieziemsko i czuję się oszukana przez Rossman. Dziś zamówiłam z kolekcji Gosi Baczyńskiej 2x torebkę 1x spódnicę i szal. Za wszystko miałam do zapłaty 144zl (było-70%). Teraz dostaje info,że 2rzeczy nie ma i czy mają zrealizować zamówienie-no ok trudno nie ma-reszta też może być i tu naglę.... Cena ze 144 na 4 rzeczy zrobiła się 160 za 2 . Sprawdziłam, nie jest to rabat od ilości- czy oni mają facebooka? Szukam ich i niestety chyba nie... Może komuś tez tak zrobili?
A skąd to info o -70%?
Ja widziałam promocje -50% przy zakupie 3 rzeczy...
I wygląda jakby Ci właśnie tą promocje naliczyli, a później anulowali, no bo mniej niż 3 rzeczy...
xxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 22:33   #2482
Pakipsi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxee Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuję taką jasną, różową (taki raczej zimny róż) szminkę z perłowym połyskiem. Ostatnio pół godziny spędziłam w Rossmannie przy różnych szafach, niestety nic mi nie podpasowało
Polecicie coś?
Maybelline nr 132, Astor nr 100
Pakipsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 22:34   #2483
Maxxima
Przyczajenie

Na stronie głownej jest info ze do -70% jest na Baczyńska. Tak też mi naliczyło -70% teraz im się odmieniło i za 2 z 4 rzeczy chcą więcej niż za wszystkie. Rabat nie jest ilosciowy w 2 zamowieniu miałam 2 rzeczy i było-70 tez

Edytowane przez Maxxima
Czas edycji: 2015-11-03 o 22:35
Stary 2015-11-03, 22:34   #2484
Redhead__GIRL
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ceccylia_paladin Pokaż wiadomość
Wlasnie sie zastanawialam, bo juz kiedys widzialam "promocje" na perfumy gdy nagle cena regularna urosla o ok 20zl :/

Ja nie wiem po ktorych Rossach Wy chodzicie ze tyle ludzi jest. Ja bylam w 4 roznych i praktycznie ludzi przy szafach brak. Mniej wiecej tyle co zwykle. Chyba mam szczescie
Owszem, masz szczęście ja w jaki dzień bym nie przyszła, o której godzinie, zawsze dzikie tłumy (mówię o tej edycji i o poprzednich też)
Redhead__GIRL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 22:36   #2485
punk666girl
Zadomowienie

Cytat:
Na stronie głownej jest info ze do -70% jest na Baczyńska. Tak też mi naliczyło -70% teraz im się odmieniło i za 2 z 4 rzeczy chcą więcej niż za wszystkie. Rabat nie jest ilosciowy w 2 zamowieniu miałam 2 rzeczy i było-70 tez
Na stronie może jest informacja do -70% ale obowiązuje ona od jutra, do dzisiaj 3.11 było -50%
Stary 2015-11-03, 22:39   #2486
Maxxima
Przyczajenie

Wczesniej takiego info nie było a poza tym mam potwierdzenie na email z cenami -70%...
Stary 2015-11-03, 22:43   #2487
punk666girl
Zadomowienie

Cytat:
Wczesniej takiego info nie było a poza tym mam potwierdzenie na email z cenami -70%...
Może jakiś błąd... Zawsze możesz nie płacić za to zamówienie i je anulować.

Edit: Na sklepie internetowym odlicza 50%, nie chce wyjść inaczej...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (159,9 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez punk666girl
Czas edycji: 2015-11-03 o 22:46
Stary 2015-11-03, 22:46   #2488
Aniia91
F • R • I • E • N • D • S

Cytat:
Niestety potwierdzenie email nie jest wiążące.
Do wieczora wchodził rabat 70% za zakup min. 3 rzeczy - sprawdzałam, również zamówiłam, jednak nie było 2-óch produktów, więc zrezygnowałam. Teraz wróciła promocja 50%, więc moze od jutra będzie 70%. Niestety takie ryzyko zamawiania do danego sklepu, że tam po prostu może już nie być tych produktów.

Instagram
Aniia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 22:57   #2489
Pati100
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Radzka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, macie duuuuże oddziaływanie na kobiety. W rosskach wykupione akurat to, co polecane na wizażu
Byłam w 3 rossmanach na śródmieściu w Wwie i w żadnym nie było szafy wibo
Nie wiem dlaczego, ale np w Mariocie wibo została przemieniona w dr Eris
Może mi któraś z Was polecić jakiś rossek, który nie będzie znajdował się w CH, a w którym będzie szafa wibo? Bo one zawsze najbardziej są oblegane i wszystko tam wymacane. Za to w tych rosskach, co stoją sobie samotnie jest spokojnie, bez tłoków, macanek etc.
Zupełnie po drugiej stronie Wisły, ale polecam R. na Birżańskiej. Dziś o 16 byłam jedyną klientką. Szafa Wibo jest, ale nie zwróciłam na nią bacznej uwagi, natomiast kupiłam niemacaną kredki z A. w kolorze Elegant Nude.
Stary 2015-11-03, 23:04   #2490
madzia1_s
Zadomowienie

Gdzie info, ze od jutra -70%?
madzia1_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości