Aborcja - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Pokaż wyniki sondy: Czy aborcja powinna być zalegalizowana w Polsce?
tak 501 71,57%
nie 199 28,43%
Głosujący: 700. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-03, 21:43   #4171
MalarskiSen
BAN stały

Dot.: Aborcja- co o tym sądzicie ?

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
ok, jesli chodziło ci o farmakologiczną tylko to zwracam honor
ja jak dziewczyny zrozumiałam ze piszesz równiez o tabletkach po, moze sie za bardzo zasugerowałam postami innych

niemniej nadal nie widze sensu w twoim zaglądaniu do ich pochwy i macicy i roztrzasaniem z iloma facetami uprawiały seks i o których myslały ze to wielka miłość.
Ja tam w ich pochwy nie zaglądałam a ich macica mnie nie obchodzi po prostu je miałam za menelki i nie to nie były moje przyjaciółki.
To nie jest normalne żeby 15 latka dawała na lewo i prawo a potem robiła aborcję za aborcją , dla mnie to patologia .

Szkoda, że do ubliżania mi są wszyscy chętni a jak trzeba przeprosić to tylko jedna osoba
MalarskiSen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 21:49   #4172
pffe
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MalarskiSen Pokaż wiadomość
Ja tam w ich pochwy nie zaglądałam a ich macica mnie nie obchodzi po prostu je miałam za menelki i nie to nie były moje przyjaciółki.
To nie jest normalne żeby 15 latka dawała na lewo i prawo a potem robiła aborcję za aborcją , dla mnie to patologia .

Szkoda, że do ubliżania mi są wszyscy chętni a jak trzeba przeprosić to tylko jedna osoba
Ale akurat ona miała za co przepraszać a reszta to niby za co?

Taaaak, a jak miały powód bo ciąże mogły im krzywdę zrobić? No przecież idąc Twoim tokiem myślenia mogły usuwać jedną za drugą.
I najpierw pomyśl zanim o kimkolwiek powiesz menelki bo niec przeginasz raz w jedną a raz w drugą stronę a to, że się obracasz w towarzystwie 'menelek' to Twoja brocha.
pffe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 21:54   #4173
MalarskiSen
BAN stały

W zasadzie mnie niczyja macica nie obchodzi, mnie obchodzi tylko ta którą ja mam.
Po prostu zarodek nie jest rzeczą martwą a nie lubię niczyjej bezsensownej śmierci bo komuś się nie chce tracić czasu i kasy na antykoncepcję albo słyszę kwiatki typu wątku o dziewczynie uprawiającej luźny seks z facetem, którego ciężko kocha ale nie wie czy usunąć czy nie bo nie ma samochodu.
Szczerze? Tak powinna urodzić, tak za karę i jeszcze w dodatku powinno się jej to dziecko odebrać i ona powinna mu płacić rentę z racji własnej głupoty. Żeby dosłownie za głupotę trzeba było płacić. Dlaczego za czyjąś głupotę ma płacić ktoś zupełnie bezbronny a nie sama, konkretna, winna osoba?

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
Ale akurat ona miała za co przepraszać a reszta to niby za co?

Taaaak, a jak miały powód bo ciąże mogły im krzywdę zrobić? No przecież idąc Twoim tokiem myślenia mogły usuwać jedną za drugą.
I najpierw pomyśl zanim o kimkolwiek powiesz menelki bo niec przeginasz raz w jedną a raz w drugą stronę a to, że się obracasz w towarzystwie 'menelek' to Twoja brocha.
Nie dziwi mnie, że nie wiesz. W ogóle Twój sposób bycia i skakanie wszystkim do oczu jest dla mnie zagadką.

Edytowane przez MalarskiSen
Czas edycji: 2015-11-03 o 21:57
Stary 2015-11-03, 21:59   #4174
201607040950
Konto usunięte

Och, a moje koleżanki to też się skrobały co miesiąc normalnie, znaczy tak w ogóle to myśmy w ogóle ze sobą nie rozmawiały i chodziły do różnych szkół, a one mnie nie znosiły, ale to małpy były, egoistki jedne, sypiały z kim popadnie wiem na pewno, bo ja nie sypiałam to wiem, bo to jak to to tak można żeby w tym wieku już z facetem jak to takie rzeczy to tylko po ślubie wypada, ale że one się bzykały to wiem, bo taka Kaśka co gadała z Anką, która słyszała co mówiła Paulina, a Paulina to była córka bliskiej koleżanki jednej z matek tych małp, to ona powiedziała, że tamta jakieś tabsy kupowała córce, żeby ciąży nie było, a może to na grypę było, no nie wiem w każdym razie patologia bo ja to bym czegoś takiego nigdy nie zrobiła, bo to obrzydliwe, w głowie mi się nie mieści, niemoralne i w ogóle, dzi*ki jedne morderczynie dzieci, takim to w ogóle powinni od razu bilet do więzienia dawać, byle nie za moje utrzymywać niech same pracują, bo to patologia a ja nie mam zamiaru harować po to żeby jakieś zdzi*y menelki utrzymywać co to się za piwo puszczały bo taki Krzysiek mówił, że to też, chociaż w sumie to nie jestem pewna czy Krzysiek je znał bo on jest z sąsiedniego miasta, ale chyba same przecież czujecie, że to horror normalnie nie, no normalnie no? I przeproście mnie, bo przecież miałam rację, że to takie straszne i gadajcie ze mną non stop w każdym temacie, bo przecież dziecko musi pytać, żeby się czegoś dowiedzieć, a w ogóle to cały świat mnie nienawidzi, chyba mi psie kupy zaczniecie podrzucać na wycieraczkę, nienormalne jesteście, ja nie rozumiem, jak tak można, a tamte to ciągle nic tylko aborcje i aborcje, prostytutki pewnie normalnie no menelki.

Litości, mam laskę w ignorach a i tak dzięki wam widzę KAŻDY post. Pół biedy jak to jeszcze ma jakieś przełożenie na brednie wygadywane przez innych, ale ciągłe gadanie o tej jednej lasce i jej wizji świata "bo ona sobie myśli, że tak i tak, ona wie, że tak i tak, ale w sumie to nie widziała ani nie zna tych ludzi o których pisze, więc właściwie to nie wie" to przesada jest.
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 22:03   #4175
pffe
BAN stały

Cytat:
W zasadzie mnie niczyja macica nie obchodzi, mnie obchodzi tylko ta którą ja mam.
Po prostu zarodek nie jest rzeczą martwą a nie lubię niczyjej bezsensownej śmierci bo komuś się nie chce tracić czasu i kasy na antykoncepcję albo słyszę kwiatki typu wątku o dziewczynie uprawiającej luźny seks z facetem, którego ciężko kocha ale nie wie czy usunąć czy nie bo nie ma samochodu.
Szczerze? Tak powinna urodzić, tak za karę i jeszcze w dodatku powinno się jej to dziecko odebrać i ona powinna mu płacić rentę z racji własnej głupoty. Żeby dosłownie za głupotę trzeba było płacić. Dlaczego za czyjąś głupotę ma płacić ktoś zupełnie bezbronny a nie sama, konkretna, winna osoba?

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Nie dziwi mnie, że nie wiesz. W ogóle Twój sposób bycia i skakanie wszystkim do oczu jest dla mnie zagadką.
No i skrzywdziłabyś dziecko bo uważasz matkę za niedoedukowaną w sprawach antykoncepcji? I gdzie jest to Twoje wielkie współczucie, ta Twoje empatia?
Urodzić za karę... no serio, dziewczyno, przeczytaj, co Ty w ogóle piszesz.

To, że to jest dla Ciebie zagadka to mnie nie interesuje i niech ja Ciebie też nie interesuję bo jeszcze do mojej macicy się przyczepisz.

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Och, a moje koleżanki to też się skrobały co miesiąc normalnie, znaczy tak w ogóle to myśmy w ogóle ze sobą nie rozmawiały i chodziły do różnych szkół, a one mnie nie znosiły, ale to małpy były, egoistki jedne, sypiały z kim popadnie wiem na pewno, bo ja nie sypiałam to wiem, bo to jak to to tak można żeby w tym wieku już z facetem jak to takie rzeczy to tylko po ślubie wypada, ale że one się bzykały to wiem, bo taka Kaśka co gadała z Anką, która słyszała co mówiła Paulina, a Paulina to była córka bliskiej koleżanki jednej z matek tych małp, to ona powiedziała, że tamta jakieś tabsy kupowała córce, żeby ciąży nie było, a może to na grypę było, no nie wiem w każdym razie patologia bo ja to bym czegoś takiego nigdy nie zrobiła, bo to obrzydliwe, w głowie mi się nie mieści, niemoralne i w ogóle, dzi*ki jedne morderczynie dzieci, takim to w ogóle powinni od razu bilet do więzienia dawać, byle nie za moje utrzymywać niech same pracują, bo to patologia a ja nie mam zamiaru harować po to żeby jakieś zdzi*y menelki utrzymywać co to się za piwo puszczały bo taki Krzysiek mówił, że to też, chociaż w sumie to nie jestem pewna czy Krzysiek je znał bo on jest z sąsiedniego miasta, ale chyba same przecież czujecie, że to horror normalnie nie, no normalnie no? I przeproście mnie, bo przecież miałam rację, że to takie straszne i gadajcie ze mną non stop w każdym temacie, bo przecież dziecko musi pytać, żeby się czegoś dowiedzieć, a w ogóle to cały świat mnie nienawidzi, chyba mi psie kupy zaczniecie podrzucać na wycieraczkę, nienormalne jesteście, ja nie rozumiem, jak tak można, a tamte to ciągle nic tylko aborcje i aborcje, prostytutki pewnie normalnie no menelki.

Litości, mam laskę w ignorach a i tak dzięki wam widzę KAŻDY post. Pół biedy jak to jeszcze ma jakieś przełożenie na brednie wygadywane przez innych, ale ciągłe gadanie o tej jednej lasce i jej wizji świata "bo ona sobie myśli, że tak i tak, ona wie, że tak i tak, ale w sumie to nie widziała ani nie zna tych ludzi o których pisze, więc właściwie to nie wie" to przesada jest.
Dlatego ja tak nie lubię gadać z dziewczynami w wieku tej dziewczyny. Masakryczna jest różnica między 20-letnią a 18-letnią. W tej chwili dla mnie traktowanie ludzi w tym wieku poważnie to ogromne nadużycie. Mentalność gimnazjalistów i to pierwszych klas. I co najgorsze, zanim coraz lepiej to jest coraz gorzej.
Stary 2015-11-03, 22:03   #4176
MalarskiSen
BAN stały

Tak wiem to było wredne, trudno ją tak właśnie myślę to co mam kłamać? Nie każę nikomu tego popierać albo nie popierać. Ja tak myślę i tyle i wątpię bym zmieniła zdanie, zawsze najmocniej bolała mnie niesprawiedliwość.
Stary 2015-11-03, 22:04   #4177
pffe
BAN stały

Cytat:
Tak wiem to było wredne, trudno ją tak właśnie myślę to co mam kłamać? Nie każę nikomu tego popierać albo nie popierać. Ja tak myślę i tyle i wątpię bym zmieniła zdanie, zawsze najmocniej bolała mnie niesprawiedliwość.
Matko kochana, Ty tak serio?
Pieprzysz o sprawiedliwości ale byś mordowała pod byle pretekstem bo pretekst wystarczy ale jak ktoś ma dokonać aborcji to jest dla ciebie menelem? To uwierz, Ty jesteś 20 razy gorsza bo masz takie poglądy.
Stary 2015-11-03, 22:10   #4178
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
No i skrzywdziłabyś dziecko bo uważasz matkę za niedoedukowaną w sprawach antykoncepcji? I gdzie jest to Twoje wielkie współczucie, ta Twoje empatia?
Urodzić za karę... no serio, dziewczyno, przeczytaj, co Ty w ogóle piszesz.

To, że to jest dla Ciebie zagadka to mnie nie interesuje i niech ja Ciebie też nie interesuję bo jeszcze do mojej macicy się przyczepisz.

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Dlatego ja tak nie lubię gadać z dziewczynami w wieku tej dziewczyny. Masakryczna jest różnica między 20-letnią a 18-letnią. W tej chwili dla mnie traktowanie ludzi w tym wieku poważnie to ogromne nadużycie. Mentalność gimnazjalistów i to pierwszych klas. I co najgorsze, zanim coraz lepiej to jest coraz gorzej.
Pffe wiesz czemu już pkt za to co wypisujesz nie dostajesz? Bo moderatorki odpisują, że Tobie nikt nie jest w stanie już pomóc. Ktoś z Tobą na tej szpanersko, mogą, hiper informatyce rozmawia? Wątpię.
Stary 2015-11-03, 22:12   #4179
pffe
BAN stały

Cytat:
Pffe wiesz czemu już pkt za to co wypisujesz nie dostajesz? Bo moderatorki odpisują, że Tobie nikt nie jest w stanie już pomóc. Ktoś z Tobą na tej szpanersko, mogą, hiper informatyce rozmawia? Wątpię.
Ależ musisz mieć parcie skoro musiałaś aż sprawdzić wszystkie moje posty
Jak Cię tak boli, to zgłoś.
I chcę widzieć minę Moderatorki, której tak ubliżasz, bo ubliżasz i to paskudnie.
Stary 2015-11-03, 22:16   #4180
MalarskiSen
BAN stały

Dziecka bym nie skrzywdziła bo być może znalazłoby porządnych rodziców i jeszcze od tępej matki kasę dostawało.

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Ależ musisz mieć parcie skoro musiałaś aż sprawdzić wszystkie moje posty
Jak Cię tak boli, to zgłoś.
I chcę widzieć minę Moderatorki, której tak ubliżasz, bo ubliżasz i to paskudnie.
Nie wiem o której mówisz bo ja o tej co mi na pw odpisała, że Ciebie po prostu nie można brać ani na poważnie ani do siebie. Nie będę jej ujawniać bo nie chcę żeby miała kłopoty przeze mnie.
Stary 2015-11-03, 22:20   #4181
pffe
BAN stały

Cytat:
Dziecka bym nie skrzywdziła bo być może znalazłoby porządnych rodziców i jeszcze od tępej matki kasę dostawało.

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Nie wiem o której mówisz bo ja o tej co mi na pw odpisała, że Ciebie po prostu nie można brać ani na poważnie ani do siebie. Nie będę jej ujawniać bo nie chcę żeby miała kłopoty przeze mnie.
Jesteś niepoważna. Skrzywdziłabyś to dziecko ogromnie. I skoro sobie nie zdajesz z tego sprawy to na prawdę, nie jest dobrze i nie twierdź, że jesteś za obroną każdego życia bo jeśli twierdzisz, że ktoś jest tępy i trzeba mu odebrać dziecko tylko dlatego, że nie potrafił się zabezpieczać bo prawda jest taka, że w tym kraju edukacja seksualna leży i kwiczy to sorry, o czym my mówimy.
Pokazałaś właśnie swoją, jak Ty to nazywasz, empatię na poziomie kamienia.

I ja też wrzucam Cię do ignorowanych. Dla mnie to tylko koniec zabawy z dzieciakiem, który zamiast się uczyć to wszędzie robi shitstorm a Tobie powinno dać do zrozumienia, że nie ja pierwsza mam Cię dość.

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:

tak, napisała do Ciebie moderatorka i to w ten sposób, na pewno. Nie rób z siebie pośmiewiska bo Moderatorki są poważne a nie jak dzieci w gimnazjum.
Jak powiedziałam, mi wisi Twoje zdanie a skoro tak piszesz o Moderatorce to powiedz wszem i wobec, o której i ja wtedy czekam na jej reakcję wobec Ciebie bo to jest obrzydliwe.
Stary 2015-11-03, 22:31   #4182
MalarskiSen
BAN stały

Prawda boli?
Ja jakoś umiem zrobić sobie wątasek do jeżdżenia po mnie i nie wyzywam tam nikogo od dzieciaków. Jestem psychiczna, trudno bywa, muszę sobie poulewac żalu do ludzi? Tak, trudno i wiesz co? Ja mam swój system wartości a źle oceniam osoby, które zachowują się jak idioci. Ok ja uprawiałam seks bez zabezpieczenia, byłam w ciąży ale nie winiłam za to katolików, polityków ani nikogo, tylko siebie i Tż za brak mózgu a wiesz poroniłam wcześnie, baaardzo wcześnie i dla mnie to i tak było MOJE DZIECKO choć komuś tak pozbawionemu uczuć może się to w głowie nie mieścić . Zaglosowalam za aborcją a nie za debilizmem zakochanych kretynek.
Stary 2015-11-03, 22:32   #4183
201607111003
Konto usunięte

Aborcja farmakologiczna to nic przyjemnego, nie ma amatorek tej atrakcji na świecie. Widziałam to na własne oczy. Zwłaszcza w polskich warunkach, kiedy wiesz że jesteś sama.

Tekstów o dawaniu na prawo i lewo, zwłaszcza w kontekście piętnastolatek uprawiających seks z o połowę starszymi mężczyznami nie skomentuje.
Zastanów się kim byli/są ci faceci zamiast skupiać się tak na koleżankach....
201607111003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 22:36   #4184
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Elion Pokaż wiadomość
Aborcja farmakologiczna to nic przyjemnego, nie ma amatorek tej atrakcji na świecie. Widziałam to na własne oczy. Zwłaszcza w polskich warunkach, kiedy wiesz że jesteś sama.

Tekstów o dawaniu na prawo i lewo, zwłaszcza w kontekście piętnastolatek uprawiających seks z o połowę starszymi mężczyznami nie skomentuje.
Jak dla mnie to pedofilami. Cała sytuacja była skrajna, jak można mieć w wieku 15 lat wieksza liczbę partnerów seksualnych niż lat?
Stary 2015-11-03, 22:37   #4185
pffe
BAN stały

Cytat:

a ja mam wrażenie, że tą 15-latką to była właśnie Malarskisen i teraz usiłuje się wybielić.
Stary 2015-11-03, 22:38   #4186
201607111003
Konto usunięte

Nie, nie są pedofilami, a liczba partnerów to nie twój interes.
201607111003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 22:38   #4187
pffe
BAN stały

Cytat:
Jak dla mnie to pedofilami. Cała sytuacja była skrajna, jak można mieć w wieku 15 lat wieksza liczbę partnerów seksualnych niż lat?
A co Tobie do tego i skąd możesz to wiedzieć? Po jaką cholerę zaglądasz komuś pod kołdrę?

I czekam na login Moderatorki.
Stary 2015-11-03, 22:45   #4188
201604190934
Konto usunięte

Cytat:
Terminacja ciąży, która nie ma szans na normalny rozwój czytajcie - będzie warzywem albo ciąży po której rozwiązaniu dziecko i tak umrze jest do przyjęcia i powinna być normalna ale zabić zdrowe dziecko bo kobieta do 7 miesiąca nie umiała się zdecydować czy ma odwagę rodzić czy też nie to kosmos i abstrakcja, która powinna być karana więzieniem jak za zwykłe morderstwo. Potem się dziwicie, że ludzie źle rozumieją kobiety, które chcą ogólnego dostępu do aborcji jak ktoś przeczyta czy usłyszy takiego kwiatka.
Ej to może jak urodzę i np. moje dziecko nie ma jeszcze miesiąca a stwierdzam, że nie nadaję się na matkę to też powinnam móc rzucić nim o podłogę i wywalić je do śmieci bez konsekwencji bo jak nie mówi to nie człowiek? CHORE!
1. proszę Cię, nie nazywaj nigdy żadnego człowieka warzywem
2. dziecko chore-terminacja, dziecko zdrowe-zabicie?
brak Ci konsekwencji z punktu etyki-bazowych informacji można szukać na WHO, a potem podążać swoją ścieżką
3.legalna aborcja w 7. miesiącu?klask i: (ironic)
4. No ten post to kwiatek, wątpliwej jakości
201604190934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 22:47   #4189
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
A co Tobie do tego i skąd możesz to wiedzieć? Po jaką cholerę zaglądasz komuś pod kołdrę?

I czekam na login Moderatorki.
To się nie doczekasz.
Stary 2015-11-03, 22:48   #4190
201604190934
Konto usunięte

Cytat:
No to poczytaj czy można usunąć dziecko w 7 miesiącu bez ingerencji w Twój organizm. Dlatego nie widzę problemu byś je urodziła i zostawiła. To nie jest jak każdy inny przypadek tylko to jest dziecko a nie płód ale tego nie pojmiesz
kolejna zmiana frontu??
i ską ten magiczny 7. miesiąc ciąży??
Stary 2015-11-03, 22:50   #4191
pffe
BAN stały

Cytat:
To się nie doczekasz.
Oj dziecko, dziecko. Idź się lepiej uczyć bo raz, że kłamiesz na lewo i prawo a dwa, tak jak wizażanka wyżej zauważyła a ja już wcześniej, rozmijasz się we własnych poglądach i co chwila masz inne.

I tak, jesteś taką samą 'menelką' skoro już byłaś w ciąży! a i tak myślę, że mówisz cały czas o sobie kolorując, że niby o jakiejś 15-latce.
Stary 2015-11-03, 22:54   #4192
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mjos Pokaż wiadomość
1. proszę Cię, nie nazywaj nigdy żadnego człowieka warzywem
2. dziecko chore-terminacja, dziecko zdrowe-zabicie?
brak Ci konsekwencji z punktu etyki-bazowych informacji można szukać na WHO, a potem podążać swoją ścieżką
3.legalna aborcja w 7. miesiącu?klask i: (ironic)
4. No ten post to kwiatek, wątpliwej jakości
Takich określeń używają nawet lekarze a jeżeli między zabiciem zdrowego dziecka a odebranie dziecku dni cierpień czy lat z góry skazanych na śmierć np. W wieku 15-20 lat, nie jest dla Ciebie różnicą to współczuję.

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Nie, nie są pedofilami, a liczba partnerów to nie twój interes.
Aha czyli to jest całkiem normalne, gdyby to były Twoje córki to zaprosilabys ich "chłopaków " na kawkę i ciasteczko? I w ogóle po godzinie zostawiła ich samych żeby mogli się kochać bez krępacji? Wartościowe i bezstresowe wychowanie.
Stary 2015-11-03, 22:54   #4193
201604190934
Konto usunięte

Cytat:
Chodziło mi o odróżnienie pustych powodów od poważnych.
Jeżeli ktoś nie stosuje żadnego zabezpieczenia tylko usuwa na prawo i lewo to dlaczego płód ma za to przypłacić? To jest jednak życie jakby na to nie patrzeć i nie widzę różnicy pomiędzy człowiekiem 2cm a 150 cm.
kim Ty jesteś by oceniać, które powody są puste, a które poważne??
kim jesteś by oceniać czy ciąża po 1. seksie jest siakaś, a ciąża w małzeństwie siakaś?

tu napomnę, że są związki od pierwszego spotkanie i przemocowe małżeństwa, gdzie gwałt jest na porządku dziennym(wspominam żeby Ci ułatwić odpowiedź)
Stary 2015-11-03, 22:57   #4194
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
Oj dziecko, dziecko. Idź się lepiej uczyć bo raz, że kłamiesz na lewo i prawo a dwa, tak jak wizażanka wyżej zauważyła a ja już wcześniej, rozmijasz się we własnych poglądach i co chwila masz inne.

I tak, jesteś taką samą 'menelką' skoro już byłaś w ciąży! a i tak myślę, że mówisz cały czas o sobie kolorując, że niby o jakiejś 15-latce.
Szkoda, że nie możesz mi tego powiedzieć w oczy

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
kim Ty jesteś by oceniać, które powody są puste, a które poważne??
kim jesteś by oceniać czy ciąża po 1. seksie jest siakaś, a ciąża w małzeństwie siakaś?

tu napomnę, że są związki od pierwszego spotkanie i przemocowe małżeństwa, gdzie gwałt jest na porządku dziennym(wspominam żeby Ci ułatwić odpowiedź)
Poczytaj moje posty 10 razy piefszysz bzdury.
Stary 2015-11-03, 22:58   #4195
201604190934
Konto usunięte

Cytat:
Takich określeń używają nawet lekarze a jeżeli między zabiciem zdrowego dziecka a odebranie dziecku dni cierpień czy lat z góry skazanych na śmierć np. W wieku 15-20 lat, nie jest dla Ciebie różnicą to współczuję.

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Aha czyli to jest całkiem normalne, gdyby to były Twoje córki to zaprosilabys ich "chłopaków " na kawkę i ciasteczko? I w ogóle po godzinie zostawiła ich samych żeby mogli się kochać bez krępacji? Wartościowe i bezstresowe wychowanie.
wskaż mi proszę jeden podręcznik medyczny lub do etyki, który stan wegetatywny określa mianem warzywnym

reszta wypowiedzi jest tak slaba, że ja też Ci współczuję, ale i gratuluję

jesteś pierwszą osobą o której będą pisać, że żyła! bez mózgu

opanowała nawet obsługę klawiatury

czekam na punkty będę nosić jak order
Stary 2015-11-03, 22:58   #4196
MalarskiSen
BAN stały

Serio Pffe ciesz się, że nie możesz mi tego powiedzieć w oczy.
Stary 2015-11-03, 23:00   #4197
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

Malarski, serio, odpuściłabym na twoim miejscu.
Sama w innych wątkach pisałaś ze w wieku tych 15/16 lat swieta nie byłas, wiec nie tobie chyba oceniac tamte dziewczyny, stawiając sie ponad nie, bo miałas mniejszą ilosc partnerów
Serio, nic ci do nich i ich "menelstwa".
Też sie na początku liceum czułam duzo lepsza od koleżanek, które urodziły zaraz po gimnazjum, ale wyrosłam z dowartościowywania sie w ten sposób, polecam

edit: i serio - ostatnio w tym "swoim" wątku pisałas
http://scr.hu/1kql/sl44x
a znowu robisz to samo, na którymś koncie z kolei
(screen bo jestem leniwa, potem zmienie na cytat)

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2015-11-03 o 23:06
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-03, 23:01   #4198
201604190934
Konto usunięte

Cytat:
Szkoda, że nie możesz mi tego powiedzieć w oczy

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Poczytaj moje posty 10 razy piefszysz bzdury.
czytam po 10 razy i za każdym razem rzuca mi się w oczy, że zmienisz fronty i masz poważne problemy z psychiką(tu nie można mi dać punktów, bo sama o tym wspominasz w każdym wątku i nawet specjalny założyłaś-ale jak dostanę to też będę się chełpić)

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

najbardziej mnie śmieszy kiedy młode ciężarne oceniają negatywnie wszyscy Ci, którym się "udało"

Edytowane przez 201604190934
Czas edycji: 2015-11-03 o 23:03
Stary 2015-11-03, 23:04   #4199
MalarskiSen
BAN stały

Cytat:
czytam po 10 razy i za każdym razem rzuca mi się w oczy, że zmieniać fronty i masz poważne problemy z psychiką)(tu nie można mi dać punktów, bo sama o tym wspominasz w każdym wątku i nawet specjalny założyłaś-ale jak dostanę to też będę się chełpić)
Mam ,po co mam to ukrywać?Nie uraziłaś mnie tym a to nie jest moją winą, że ludzie nie rozumieją prostego zdania, to wy mi narzucacie czym mam się interesować, że seks 15latki z 30latkami jest ok, i czy powinnam popierać aborcję i co o niej myśleć. Przypominam, że cały czas walczycie o wolność wyboru...
Stary 2015-11-03, 23:07   #4200
201604190934
Konto usunięte

Cytat:
Mam ,po co mam to ukrywać?Nie uraziłaś mnie tym a to nie jest moją winą, że ludzie nie rozumieją prostego zdania, to wy mi narzucacie czym mam się interesować, że seks 15latki z 30latkami jest ok, i czy powinnam popierać aborcję i co o niej myśleć. Przypominam, że cały czas walczycie o wolność wyboru...
wiesz dlaczego mogę mieć z pfee różne poglądy i się z nią nie kłócić?

bo pfee powie a, ja powiem b, każda wyłoży swoje poglądy i tyle

a Ty zaraz obracasz kota ogonem, pasywnie jesteś agresywna, grasz ofiarę i nas obrażasz

na koniec zmieniasz swój pogląd na temat dyskusji-no i jak tu dyskutować?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości