|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Daga
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Ale nie poddam siee chyba...
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() ale naspamowałyście nadrobiłam wszystko, no ale niestety za dużo tego żeby do każdej się odnieść od jutra już będę bardziej na bieżąco![]() niedawno wróciłam z Warszawy- z tego szkolenia wstępnego spoko było, choć wiadomo szkolenie jak szkolenie-zwłaszcza takie wstępne. O wszystkim i o niczym no ale ok, choć pod koniec listopada prawdopodobnie czeka mnie kolejne szkolenie tam, tyle że teraz 5-dniowe![]() ludzie generalnie z całej Polski ale bardzo sympatyczni ![]() wróciłam dzisiaj pod wieczór, jutro idę pierwszy raz do mojego docelowego miejsca pracy-ale nikogo tam nie znam, ani kierownika, ani pracowników,nie wiem nawet jak salon wygląda no ale jakoś to będzie![]() witam nowe dziewczyny |
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89, czy to salon jednej z sieci komorkowych? Trzymamy kciuki
A jak z dietowaniem przez czas szkolenia? Przyznaj sie ![]() Lece spac, dobranoc ![]() Aga tam pewnie szczytuje, daj Boże
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po czym się domyśliłaś?![]() wcześniej pracowałam na infolinii jednej z sieci, a teraz przeszłam do konkurencji, do salonu ![]() no z dietą to wiadomo. Generalnie skazana byłam na jedzenie tego co mi dali/co mogłam także bez szału,wychodziło mi po 3 posiłki dziennie ![]() wczoraj śniadanie zjadłam u siebie-więc omlet owsiany z masłem orzechowym i bananem. Obiad na szkoleniu-jakiś mielony z sosem pieczarkowym, ziemniaki, surówka i zupa cebulowa. Kolacji zapewnionej nie miałam, także szybkie zakupy w Lidlu-parówki i bagietka czosnkowa. Potem trochę % no a dzisiaj śniadanie w hotelu-więc ciemna bułka, ser żółty, trochę sera pleśniowego, taka mała kiełbaska na ciepło, jajko na twardo, trochę owocków. Na obiad pierś z kurczaka(ale w panierce), kasza, surówka i zupa krem z dyni z chilli ![]() no a po powrocie już do siebie szybka kolacja z TŻtem-pizza ale głodna już byłam strasznie, a lodówka nam się popsuła, więc w domu nic nie było także tak wyszło![]() generalnie słabo, choć mogło być gorzej najgorsza i tak chyba była ta dzisiejsza pizza |
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Ania89 eee to nie ma tragedii z dieta
dalas rade jakos! Powodzenia jutro ![]() Sysa myslisz, ze marynarz przeplynal jednak? Ja tez lece spac
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Ania89 nawet nie wiesz jak bardzo Ci zazdroszcze zupy z dynii!! <3
Ja obecnie nie mam warunków aby ją przygotować - brak blendera ![]() Mi moje współlokatorki zrobiły nocną imprezę więc zasnęłam po 3 - wyglądam jak zombie! Szkoda, że dziś nie mamy halloween, postraszyłabym ludzi w pracy ![]() Wczoraj wieczorek kupiłam w Stokrotce wątróbkę z indyka będzie na obiad ![]() Miłego dnia kochane! |
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Syska a weź przestań, zgrabna laska z ciebie a ty marudzisz. A to nie było lustro tylko krzywe zwierciadło
![]() Taaa ja takim pasem się ściskałam, ale kupiłam chyba troszkę za duży bo mi nic nie pomógł Co do ciązy i kilogramów po to wcale nie jest powiedziane. Moja znajoma zawsze była trochę przy kości, tyle razy chciała się odchudzać i na nic, a jak urodziła 3 miesiące temu synka to jest szczuplejsza niż przed ciążą ![]() Ja nie będę kopać leżącego Ja jak mam @ to mnie nie boli brzuch ani nic ale mam tak obfitą, że przez pierwsze 3 dni mam problem z wyjściem z domu, bo co pół godziny muszę wymieniać wszystko Malbora Witamy w naszym gronie Beatka Teraz pewnie będziesz mieć dużo do roboty z rozpakowywaniem itp ale fajne jest takie planowanie wszystkiego na nowo ![]() Ania89 Trzymam kciuki za twoją pracę, żeby ci się tam dobrze pracowało ![]() Daga haha byleby tylko ten marynarz się nie utopił ---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- Melduję zaliczony rowerek 88min (37km) |
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wątróbkę z indyka??? Nigdy nie jadłam:p jak ja przyrzadzasz? U mnie tez jest krem z dynii, wczoraj zrobilam pierwszy raz, wyszedl pyszny, bedzie jeszcze na dzis. Dzisiaj do 16 siedze na uczelni, same wyklady, tak mi sie nie chce isc, bo nuda.... Ale nie bylam juz w tamtym tygodniu, wiec chyba trzeba sie pojawic:p |
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Owsianka na śniadanie wciągnięta.
Wczoraj pokonałam tylko 13 km na rowerze. Synek obudził się z płaczem, coś mu się śniło i zostałam już z nim w sypialni. Za to poczytałam troszkę w łóżku. 😊 Miłego dnia. 😊😊 |
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka Mój synek jak miał 2 latka to też mi nie dał ćwiczyć, ale on to wchodził na mnie. Jak ćwiczyłam brzuszki i leżałam na podłodze to mi skakał po brzuchu a jak ćwiczyłam pośladki i klękałam to mi wchodził na plecy
A teraz ma 4,5 roku i nie pozwala mi ćwiczyć, bo mówi że ja jestem szczupła i nie mogę ćwiczyć na bieżni a tatusia przed pracą budzi i podłącza do biezni, musi co najmniej 5min poochodzić bo mu synek spokoju nie da, tatuś musi ćwiczyć ![]() Zgadnijcie co właśnie wcinam granata ![]() Ale mnie dzisiaj łydki bolą, to po wczorajszym killerze i bieżni, dzisiaj w południe jak wrócę to zabiorę się tylko za ćwiczenia na brzuch z Melką i boczki z Tiffany
Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2015-11-04 o 08:41 |
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ania89, zorientowalam sie po ilosci szkolen, tez kiedys mialam epizod z takim salonem Przechodzilas rekrutacje czy tam z buta Cie wzieli? Oj, wcale nie nagrzeszylas tak bardzo przez te dni, cos musialas jesc, jak dla mnie brawa ![]() aza, idz, idz na uczelnie Zazdroszcze zupki z dynii U mnie moze dzisiaj bedzie ciasto z jablkami, cos na slodko ![]() Madzia, kazdy chcialby miec taka wysportowana mame jak Ty, dlatego tate ciagnie maly na bieznie, boi sie, ze mu ktos Cie sprzatnie Wiadomo, ze jak sie ma dzieci to ciezko o cwiczenia, dlatego tym bardziej Cie podziwiam wiecie co, ja niedawno sie obudzilam, jeszcze w lozku jestem, dobrze, ze zyje Ide robic sniadanko
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry dziewczeta
ciesze sie bardzo, gdy wchodze tutaj i Was czytam i tak ladnie cwiczycie i jecie. Ja wczoraj nie rozpakowalam sie do konca, bylam zmeczona i normalnie padlam ubrana i zasnelam.. dzis rano na szybkiego prysznic i do pracy. wlasnie robie Kaffeepause i wracam do Laboratorium. to moje ostatnie dni miesiaca probnego, a w grudniu biore urlop na miesiac i jade do Pl poki co ciezko u mnie z czasem na treningi i diety, jem bylejak, ale jak tylko wszystko gotowe w sypialni bede miala to heeejaaa bedzie ostro z treningami ;-)! |
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Syska haha ale palnęłaś
![]() Beatka ładnie jemy, tak tak, ja piszę z lodem w ręku ooo na cały miesiąc, ja też tak chce ![]() No, no to potem będziesz mnie motywować do ćwiczeń i diety ![]() Dzisiaj wróciłam szybciej z kursu bo w środy muszę szybciej synka odbierać z przedszkola. |
|
|
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny! Melduję swoje wczorajsze ćwiczonka- twisterek na rozgrzewkę, 50minut na rowerku stacjonarnym i 60 minut hula hop, a potem trochę skakanka (nie za długo bo mi synek zabrał
)---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- a waga stoi bez zmian - zaklęta jakaś.... |
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja też stoi a nawet poszła lekko w górę i tylko się prosi o to, żeby ją przez okno wywalić
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dużo ćwiczę????! To ciekawe co powiesz o sobie . Kiedyś też nie umiałam kręcić w obie strony hula hopem, ale jak zauważyłam że robię się asymetryczna to trzeba było się nauczyć . Hula hop ładnie mi przez ten miesiąc wyrobiło mięśnie skośne no i talię
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Sprzatalam przez 3h, chyba zasluzylam na kawalek ciasta z jablkami
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieeee, możesz co najwyżej powąchać albo zjeść okruszek
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, juz za pozno
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
hej
mam okropne zakwasy, zrobiłam tylko balance trening (1 część treningu z gwiazdami) czyli 15 minut ćwiczeń i włączyłam 4 minutową tabatę i zrobiłam tylko przysiady i wyskoki przy których padłam co radzicie na dziś? witam nowe koleżanki chrom działa!!! także, jak ktoś miał taki gigantyczny problem z obżeraniem, to polecam, jestem zachwycona ![]() mam tylko problem z kawą, nie wypiję gorzkiej, a żyć bez niej ciężko
~ Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. ~ 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 ![]() 1 z 20 |||||||||||||||||||||||| loading
![]() |
|
|
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
Heeeej,
mnie się dieta ciężko trzyma. Staram się jak mogę, ale w niektóre dni jest mi ciężko. Ale wczoraj dostałam w końcu okres i ochota na jedzenie od razu mi spadła. Dzisiaj przebiegłam 6,5 km. Truchtałam sobie mniej niż godzinę bez zatrzymywania się zgodnie z zasadą - 70% maksymalnego tempa - żeby spalić tłuszcz, a nie zrobić mięśni (ich już mam dużo). No i jestem padnięta, ale jaka zadowolona z siebie. Jestem po obiedzie, szybki prysznic i zabieram się za swoją naukę. Moja dieta głownie opiera się na MŻ. Staram się nie jeść słodyczy i ziemniaków. I nie jeść późno. Na razie zaledwie pół kilograma mniej, ale może po dzisiejszym spadnie w końcu. Jak u was waga, spadają centymetry?
|
|
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
Butterfly27 przeszłaś wszystkie 4 fazy diety Dukana?
Aza3997 wątróbkę kroje na cienkie paski i smarze baz tłuszczu na teflonie zazwyczaj zjadam ją samą - tak mi najbardziej smakuje, ale dziś zrobiłam do niej sos (jogurt naturalny, musztarda Dijon, oregano). Połączenie miodzio!!!! Dziś odkryłam słodycz dla osób odchudzających się - jogurt pitny w biedronce 0% tłuszczu, 0% cukru - smak truskawka i suszona śliwka Dziewczyny mam kolejną motywacje do odchudzania! Lecę z przyjaciółkami na wakacje do Grecji!! Jutro mija równe dwa tygodnie od rozpoczęcia diety Dukana... boje się wchodzić na wagę - pewnie znów mi pokaże "proszę wchodzić pojedynczo" |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Heej
Do mnie w koncu w calej okazalosci zawitala @. Ogolnie brzuch boli mnie caly i jestem zwiotczala teraz. Plus taki, ze nie chce mi sie jakos mocno jesc i nie jestem slodyczowo glodna dzis zjadlam:1. Pol ciemnej bulki z serem zoltym i pomidorem 2. Bulka ciemna z szynka i warzywami, jogurt jogobella 3. Miska kremu z dyni 4. Maly kawalek rogala marcinskiego, 2 mandarynki Na kolacje chyba zjem sobie jogurt naturalny tylko. Lubicie w ogole rogale marcinskie z bialym makiem??? Sysa Ty uwazaj na to ciasto przyznaj sie, ile kawalkow zjadlas
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Dagmarka, 4
Nie mam wyrzutow sumienia Ja uwielbiam rogaliki z ciasta francuskiego wypelnione plynna ciemna czekolada Liviene, no to chyba tez sie zaopatrze w chrom
|
#176 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
padam na ryja, no ale wpadłam na trochę, żeby na szybko Was nadrobić ![]() pierwszy dzień był męczący, bo nie mam jeszcze żadnych dostępów, nic nie wiem, więc w zasadzie 8h nic nie robiłam słuchałam jak inni obsługują, trochę czytałam jakiś tam różnych rzeczy itd, ale generalnie nic konkretnego i dłużyło mi się strasznie męczące coś takiego, no ale cóż zrobić, takie początki![]() na jutro jeszcze muszę poogarniać parę rzeczy, a tak mi się nie chce marzę już o weekendzie bo po tym szkoleniu jestem wymęczona, jeszcze to chodzenie tam i nic nie robienie-potrzebuje odpoczynku![]() dla wszystkich ćwiczącychu mnie słabo ostatnio z ćwiczeniami, z dietą zresztą też, bo mamy lodówkę popsutą, więc ciężko cokolwiek kupić i przechowywać, więc i z posiłkami słabo Cytat:
a zupy krem wszystkie uwielbiamCytat:
no a magistrem jestem, także nie ma co czasu marnować na takie rzeczy![]() no chyba, że naprawdę masz jakiś wymagający kierunek ![]() Cytat:
no ale dobrze, niech motywuje tatę do ćwiczeń ![]() Cytat:
2 z kierowniczką salonu do którego początkowo miałam iść, no i jedną z pracownikiem HRów![]() Cytat:
kiedy planujecie wyjazd?
|
|||||
|
|
|
#177 |
|
Przyczajenie
|
Dokładnie, musisz zwiększyć aktywność fizyczną i będzie leciało w dół!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, wpadam na chwile
5 posiłków za mną, siłownia też nie za duży wycisk dzisiaj, bo nie chcę zakwasów boję się jutro , mam ciężki dzień na uczelni miłego wieczoru
|
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
Aniaa_89 Wyjazd w sierpniu
![]() Co do blendera - oczywiście, że go mam! ( w domu ) Obecnie do końca Listopada mieszkam na stancji więc nie widziałam sensu zabierania wszystkiego ze sobą. Ale kiedy tylko wrócę będę zajadać się kremem z brokuła, zupą dyniową itp! Oczywiście w dnia dozwolone ![]() Zaryzykowałam i założyłam z ciekawości nowy wątek dla osób będących na dukanie - stare dawno wymarły. Ciekawe ile znajdę osób chętnych :p ale nie martwcie się was i tak nie opuszczę
Edytowane przez _Malbora_ Czas edycji: 2015-11-04 o 21:51 |
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
malbora, no tylko sprobuj nas zostawic
Hihi Dawaj znac jak nowy watek koniecznie
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

chyba...

nadrobiłam wszystko, no ale niestety za dużo tego żeby do każdej się odnieść
od jutra już będę bardziej na bieżąco

ale głodna już byłam strasznie, a lodówka nam się popsuła, więc w domu nic nie było
dalas rade jakos! Powodzenia jutro
Co do ciązy i kilogramów po to wcale nie jest powiedziane. Moja znajoma zawsze była trochę przy kości, tyle razy chciała się odchudzać i na nic, a jak urodziła 3 miesiące temu synka to jest szczuplejsza niż przed ciążą