Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XVIII - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-04, 00:48   #3991
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508
Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XVIII

O 5 wstaje a nie moge zasnac
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 00:48   #3992
CherrryCat
Zakorzenienie

Lilliane i ja osobiscie nie mam do Ciebie pretensji czy cos (jak wiekszosc pewnie) - sama nawet mie gralam . Komentarz fuuuu*k to raczej jest odnosnie organizatorow. W kazdym konkursie/testach dziwne jest jak X osob wygra o tym samym nazwisku i z tego samego miasta. Ty sie nie przejmuj i nie potrzebnie sie zrzekalas - spokojnie, nie potrzebny ten stres

Przepraszam za literowki, moj s3 mini lubi podmieniac literki

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
O 5 wstaje a nie moge zasnac
Biedna ja sie dopiero polozylam :/
Zycze szybkiego zasniecia

Przepraszam za literowki, moj s3 mini lubi podmieniac literki

Wymiana

CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 01:02   #3993
kiss of night
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CherrryCat Pokaż wiadomość
Lilliane i ja osobiscie nie mam do Ciebie pretensji czy cos (jak wiekszosc pewnie) - sama nawet mie gralam .

Twoją poprzednią wypowiedź odebrałam nieco inaczej.

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

I tak jak niektóre dziewczyny już napisały, nie wiem czym tu się oburzać. Same bierzecie udział nieraz po kilka razy w tych samych konkursach i wygrywacie po kilka razy, a tu się biednej dziewczyny czepiacie. A że to były testy, a nie konkurs? I co z tego? To już siostra/mama/babcia/ciocia nie może czegoś przetestować, bo komuś innemu w rodzinie się trafiło? Skoro regulamin dopuszcza więcej niż jedną nagrodę na gospodarstwo domowe to nie wiem, z czym macie problem.
kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 05:37   #3994
MalgorzataD
Zadomowienie

A ja Biodermy nie mam :smuteczek:
MalgorzataD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 07:32   #3995
nitramsch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
i dla mnie tak samo:/ A tak chciałam krem AR na moje naczynka
a o ile mnie pamięć nie myli tam było pyt czy się maluję i dałam nie...
nitramsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 07:46   #3996
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lillianne_91 Pokaż wiadomość
Nie kloccie sie przez to. Kazdy zglasza sie gdzie chce... A mnie jes wystarczajaco glupio, jeszcze doszedl na mnie hejt na Lowcy...

Wlasnie napisalam do Biodermy ze zrzekam sie swoich nagrod- siostrze i mamie nie zabiore, ale moze w zastepstwie trafia one do was.

Trzymajcie sie i nie konfliktujcie
Oszalalas?
Dziewczyny, wyluzujcie. Po co ta afera. Bylo wyjasnione, ze dostala przez przypadek. Mama i siostra to inne osoby. Czekam az sie zglosi ktokolwiek kto nigdy nie zglosil nikogo innego niz siebie. Jak juz jestesmy przy biodermie to moja mama "zgarnela" serum z poprzedniego etapu, zgloszenie wyslalam ja.

---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Cytat:
Napisane przez NOWA SOWA Pokaż wiadomość
co do wielokrotnego zglaszania.
"Moja" niunia z 20 meilami tez zgłaszala RÓŻNE osoby, nie waliła 20 na siebie. Fajnie, ze Ci się tak udało , wam . Aczkolwiek jak sobie w wolnej chwili czytam tu i owdzie to szczerze watpie o zgłaszaniu się "mamy, taty itp" Bardzo czesto , wychodzi w pisaniu na watkach, ze takie osoby owszem podają mamę-tylko że mama nic nie wie.
takie syt sa i tutaj. Wiele razy widzialam jak niektore os pisały Mama tez się zgłosiła,a po ogłoszeniu wynikow po kilku dniach ta sama osoba pisała że do mamy dotarło coś tam i była zaskoczona itp. troche zamotaalm, ale chodzi mi o to że podają co niektore osoby dane mamy, taty itp , ale tylko dane by np zwiększyć swoje szanse na wygraną .. zwróccie na to uwagę , tak przy okazji
Mowisz m.in. o mnie. Czesto pisze, ze do rodzicow cos przyjechalo i sa zaskoczeni. No bo ja ich zglaszam. Nie zwiekszam swojej szansy na wygraną, bo ja tych rzeczy nie dostaje. Sa dla rodzicow. Nie uzywam ich, nawet piwa nie wypije, bo mieszkamy w roznych czesciach Polski.

Btw. Jedzie laciate.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 07:58   #3997
sweetmedi25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wolfik25 Pokaż wiadomość
Dodatki w Face&Look zmywacz i lakier do paznokci
Sephora wymienia puste opakowanie po kremie do twarzy na 7 ml krem Clinique
ooo taki zestaw z f&l chce! dziś wybiorę się na łowy
sweetmedi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 07:58   #3998
Agamede
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wolfik25 Pokaż wiadomość
Dodatki w Face&Look zmywacz i lakier do paznokci
Sephora wymienia puste opakowanie po kremie do twarzy na 7 ml krem Clinique
Wyrzuciłam tydzień temu puste opakowanie i nie mam co wymienić Dzięki za info.

lillianne_91 Nie uważam, żebyś zrobiła coś złego. Każda z Was chciała mieć swój kosmetyk, a że mieszacie razem to musi to przyjść na ten sam adres. Niepotrzebnie zrzekałaś się nagrody.

Dziewczyny tak jak już część z Was pisała o piwie czy winie - grałyśmy na siebie, TŻtów czy rodziców. Tu dla mnie jest taki sam przypadek.
Też gram czasem na siebie i mamę, bo po prostu chcę, żeby i ona otrzymała kosmetyk.
Agamede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:03   #3999
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

W gwiazdorskim konkursie loreal wygralam znacznie wiecej na mame niz na siebie, nie mialam szczescia trudno. Nie podprowadzilam jej ani jednej nagrody, wszystkie ma dla siebie.
Wino dla mamy i tza bo mi nie wyszlo, 4pak dla rodzicow i dla nas. No moge tak bez konca. Czekam na hejt
Stary 2015-11-04, 08:04   #4000
sweetmedi25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lillianne_91 Pokaż wiadomość
Nie kloccie sie przez to. Kazdy zglasza sie gdzie chce... A mnie jes wystarczajaco glupio, jeszcze doszedl na mnie hejt na Lowcy...

Wlasnie napisalam do Biodermy ze zrzekam sie swoich nagrod- siostrze i mamie nie zabiore, ale moze w zastepstwie trafia one do was.

Trzymajcie sie i nie konfliktujcie
moim zdaniem nagroda należy Ci się, ja w Pilsnera też od razu zagrałam na tatę, chłopaka... Myślisz, że jest mi głupio przez to? NIE! Tata i chłopak piwo wypili już dawno, mój czteropak stoi xD Co innego jakbyś grała na całą rodzinę, a nagrody byś zgarniała tylko dla siebie... ale to by gryzło ewentualnie Twoje sumienie, nie nasze
Stary 2015-11-04, 08:08   #4001
JudytaKas
Zakorzenienie

lillianne_91 za bardzo się przejęłaś pisałaś wcześniej to raz, to że niejednokrotnie na tym wątku ktoś pisze o czymyś co było raptem jedną stronę wcześniej i gdyby przeczytał to by wiedział to dwa. Po co masz się zrzekać? Bo ludzie na ciebie naskoczyli? Daj spokój, nagminnie w konkursach/testach ludzie biorą udział wielokrotnie zasypując później olx i allegro super ofertami. Ciesz się z rodziną z wygranej i tyle.
Ogólnie proponuje też niektórym trochę wyluzować z tymi konkursami - raz się wygrywa, raz nie - takie życie

A na koniec napisze, że do tego etapu to ja się już nawet nie zgłaszałam bo straciłam nadzieję

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
W gwiazdorskim konkursie loreal wygralam znacznie wiecej na mame niz na siebie, nie mialam szczescia trudno. Nie podprowadzilam jej ani jednej nagrody, wszystkie ma dla siebie.
Wino dla mamy i tza bo mi nie wyszlo, 4pak dla rodzicow i dla nas. No moge tak bez konca. Czekam na hejt
Cytat:
Napisane przez sweetmedi25 Pokaż wiadomość
moim zdaniem nagroda należy Ci się, ja w Pilsnera też od razu zagrałam na tatę, chłopaka... Myślisz, że jest mi głupio przez to? NIE! Tata i chłopak piwo wypili już dawno, mój czteropak stoi xD Co innego jakbyś grała na całą rodzinę, a nagrody byś zgarniała tylko dla siebie... ale to by gryzło ewentualnie Twoje sumienie, nie nasze
Zachłanne ta na rodzinę? Pewnie na bazarku teraz handlujecie, ewentualnie całymi dniami piwko chlejecie

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:10   #4002
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CherrryCat Pokaż wiadomość
Szerze tak tylko na szybko z tel zerknelam wiec nie wiem szczerze - jutro z kompa skrobne Ci
o fajnie na razie jestem za tą sukienką z haczykiem dla siebie lub czarną koszulą z białymi paskami dla męża ale przydałaby mi się jeszcze czyjaś opinia
Cytat:
Oszalalas?
Dziewczyny, wyluzujcie. Po co ta afera. Bylo wyjasnione, ze dostala przez przypadek. Mama i siostra to inne osoby. Czekam az sie zglosi ktokolwiek kto nigdy nie zglosil nikogo innego niz siebie. Jak juz jestesmy przy biodermie to moja mama "zgarnela" serum z poprzedniego etapu, zgloszenie wyslalam ja.

Mowisz m.in. o mnie. Czesto pisze, ze do rodzicow cos przyjechalo i sa zaskoczeni. No bo ja ich zglaszam. Nie zwiekszam swojej szansy na wygraną, bo ja tych rzeczy nie dostaje. Sa dla rodzicow. Nie uzywam ich, nawet piwa nie wypije, bo mieszkamy w roznych czesciach Polski.

Btw. Jedzie laciate.
No to jest nas dwie i moja mama też zazwyczaj ma większe szczęście niż ja a do tego sprawiam jej tyle radości mówiąc że wygrała i ze to na prawdę jej że aż mi się ciepło na serduchu robi (do tej pory nie wierzy że z Luksusu coś jej przyjdzie a ja czekam aż zobaczę jej minę )
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:12   #4003
133e0625674cbae259b1434db9f6b2eb057ff862_6556adfa91426
Konto usunięte

Kiss of night - nic dodać, nic ująć

Nieco hipokryzją trąca, kiedy burzą się osoby, które nie raz w tym samym konkursie/teście zgarnęły więcej niż raz, wtedy jakoś wszystko było taaaakie piękne

Dzień dobry wszystkim
133e0625674cbae259b1434db9f6b2eb057ff862_6556adfa91426 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:13   #4004
sweetmedi25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agamede Pokaż wiadomość
Wyrzuciłam tydzień temu puste opakowanie i nie mam co wymienić Dzięki za info.

lillianne_91 Nie uważam, żebyś zrobiła coś złego. Każda z Was chciała mieć swój kosmetyk, a że mieszacie razem to musi to przyjść na ten sam adres. Niepotrzebnie zrzekałaś się nagrody.

Dziewczyny tak jak już część z Was pisała o piwie czy winie - grałyśmy na siebie, TŻtów czy rodziców. Tu dla mnie jest taki sam przypadek.
Też gram czasem na siebie i mamę, bo po prostu chcę, żeby i ona otrzymała kosmetyk.
jakie to aktualne "kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień..."
jak łatwo przychodzi nam ocenianie innych..
Stary 2015-11-04, 08:13   #4005
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
o fajnie na razie jestem za tą sukienką z haczykiem dla siebie lub czarną koszulą z białymi paskami dla męża ale przydałaby mi się jeszcze czyjaś opinia

No to jest nas dwie i moja mama też zazwyczaj ma większe szczęście niż ja a do tego sprawiam jej tyle radości mówiąc że wygrała i ze to na prawdę jej że aż mi się ciepło na serduchu robi (do tej pory nie wierzy że z Luksusu coś jej przyjdzie a ja czekam aż zobaczę jej minę )
Moi rodzice sie ciesza jak dzieci, mama na prędce testuje nawet lenora z everyday, bo moze super zapach i trzeba kupic butelke. Zawsze pyta czy to nagroda czy do testu. Niczego nie sprzedajemy, nie mam zadnych wyrzutow sumienia.
Stary 2015-11-04, 08:15   #4006
madziaa2809
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
Jak kiedyś kurier nie będzie chciał przyjechać, to od razu zapytaj męża, co mu zrobił i dlaczego

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Yyy....a ile zgarnełaś 4-paków Pilsnera?
No 3 paczki jak wiele osób... Przecież ja się nie czepiam jej, to nie jej wina ludzie.
madziaa2809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:15   #4007
joanna_te
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NOWA SOWA Pokaż wiadomość
moge prosic o link do czekolad wedla ?
Chyba Ci nikt nie odpowiedzial. Test czekolad to Wawel
https://waw elradoscwyzwala.pl/
joanna_te jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:16   #4008
sweetmedi25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Pokaż wiadomość
lillianne_91 za bardzo się przejęłaś pisałaś wcześniej to raz, to że niejednokrotnie na tym wątku ktoś pisze o czymyś co było raptem jedną stronę wcześniej i gdyby przeczytał to by wiedział to dwa. Po co masz się zrzekać? Bo ludzie na ciebie naskoczyli? Daj spokój, nagminnie w konkursach/testach ludzie biorą udział wielokrotnie zasypując później olx i allegro super ofertami. Ciesz się z rodziną z wygranej i tyle.
Ogólnie proponuje też niektórym trochę wyluzować z tymi konkursami - raz się wygrywa, raz nie - takie życie

A na koniec napisze, że do tego etapu to ja się już nawet nie zgłaszałam bo straciłam nadzieję

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Zachłanne ta na rodzinę? Pewnie na bazarku teraz handlujecie, ewentualnie całymi dniami piwko chlejecie
oj no dobra... na olx to ja pilsnery wystawiam xDDD
Stary 2015-11-04, 08:20   #4009
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

[1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;53337277]
Dzień dobry wszystkim [/QUOTE]

Dzien dobry chyba czas na kawe, musze odreagowac te poranne spiecia

Synth laciate kubeczki sa w drodze
Stary 2015-11-04, 08:21   #4010
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cześć
Mam nadzieję, że w dalszej części dnia będzie tu lepsza atmosfera ;-)

Miałam potwierdzenie adresu z talk marketing na Ramę do smażenia, ale nie dostałam paczki :-( Ktoś ma podobnie?

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:23   #4011
133e0625674cbae259b1434db9f6b2eb057ff862_6556adfa91426
Konto usunięte

Paula to zrób i mi na godzine 9:40, kiedy to do pracy sie doczłapie Dopiero co wstałam, rozleniwiona ja
133e0625674cbae259b1434db9f6b2eb057ff862_6556adfa91426 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:23   #4012
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Btw. Jedzie laciate.
Wiem, do mnie jedzie Krzyś Nawet już dzwonił i pytał o pełny adres, bo na przesyłce miał tylko ulicę, bez numeru bloku i mieszkania
Cytat:
Jak Ci nie wstyd Ty...Ty...Ty...
Cytat:
Napisane przez madziaa2809 Pokaż wiadomość
No 3 paczki jak wiele osób... Przecież ja się nie czepiam jej, to nie jej wina ludzie.
I dobrze, wygrali to niech mają

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:25   #4013
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość

Miałam potwierdzenie adresu z talk marketing na Ramę do smażenia, ale nie dostałam paczki :-( Ktoś ma podobnie?
A dostałaś maila, że witają Cię w kampanii? Bo samo potwierdzenie chyba nic nie znaczyło z tego co pamiętam.
Stary 2015-11-04, 08:26   #4014
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Dzien dobry chyba czas na kawe, musze odreagowac te poranne spiecia

Synth laciate kubeczki sa w drodze

A kawę to sobie zrobisz w nowym kubeczku, wytrzymaj jeszcze chwilę

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:26   #4015
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziaa2809 Pokaż wiadomość
pół wizażu dostało Biodermę, ale ja jak zawsze muszę być w tej drugiej połowie. achhhh... idę spać, bo się tylko wkurzyłam. jutro wygram dalszą część kanałówki i pozbędę się nerwów z zęba.
Ja też nie mam Biodermy
Dostałam za to maila, że wygrałam krem Restylane, ale nie ma go w gabinecie, który wybrałam......
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:27   #4016
madziaa2809
Zakorzenienie

Ludzie przecież nieraz gramy na mamy, siostry itd. Ja siostry nie mam to czasem gram na mamę, ale nie zawsze. Piwa wygrałam, ale im dałam te piwa a dla siebie zostawiłam ten 4pak jeden a im dałam dwa faktycznie jak były na ich nazwiska. Nawet próbki Vichy jak zamówiłam na mamę to jej dałam chociaż na mnie nie przyszły i nie wiem czy przyjdzie czy nie. Lillianne_91 po co się zrzekalas? Ja tam bym się cieszyła na twoim miejscu a innych olej. Ja nie wygrałam i jakoś pretensji nie mam a mogę jedynie mieć, ale do firmy a nie do ciebie przecież sama się nie wybrałaś. Ach nie ma co się przejmować. Ja zagralam na luksusie na siebie i mamę i dostała tylko mama choć to ja wymyslalam treść SMSa no, ale cóż takie jest życie. To firma decyduje a nie ty... Ta przeciwna strona tez ma rację, ale tylko troszkę, ale kurcze jak ktoś wygrał to co ma zrobić. Może akurat mamie, siostrze się to przyda i chciała na nich coś wygrać.
madziaa2809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:27   #4017
car00lina
Zakorzenienie

Ehh znów nie mam Biodermy.. Jak pech to pech wszędzie. Ciekawe tylko czy dadzą te drugie wyniki.
car00lina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:28   #4018
ekk
Zadomowienie

Właśnie nadrabiłam wczorajsze posty i się zdziwiłam, że tak naskoczylyscie na lillianne_91. Ja nie wygrałam ani razu w Biodermie ale nie mam o to żalu do niej. To organizatorzy wybierają zwycięzców i po prostu tym razem poszczęściło się Jej rodzinie. Tym razem Jej- następnym komuś innemu-ciekawe Czy wtedy też hate pójdzie
Głową do góry!

Edytowane przez ekk
Czas edycji: 2015-11-04 o 08:36 Powód: Głupi telefon T9
ekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:31   #4019
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Hmm, tak patrzę i mama też wygrała krem Restylane, a nie dostała maila, mimo, że grała wczoraj kilka minut po mnie.

A i jeszcze jedno Mogłybyście mi podać datę, kiedy Biedronka podała zwycięzców z 28 października?
Mama wtedy wygrała, a też nie dostała maila i nie wiem, czy już się spieszyć z listem
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:33   #4020
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

[1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;53337418]Paula to zrób i mi na godzine 9:40, kiedy to do pracy sie doczłapie Dopiero co wstałam, rozleniwiona ja [/QUOTE]

Ok juz włączam ekspressss

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość

A kawę to sobie zrobisz w nowym kubeczku, wytrzymaj jeszcze chwilę
hah wtedy wypije drugą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości