Mamusie grudniowe 2015 cz.8 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-04, 08:11   #4231
sylwoha
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.8

Sylwuska ja sadze ze Cie wypisali troche ja wyrost bo nie mieli miejsc
Kurde, obserwuj i wracaj jak cos, kroplowki jednak daja duzo..

Bony, Was tez tak biodra bola od spania na boku? Mnie strasznie :p
Myslalamxze to szpitalne lozko ale nie :p

No i moj gin zapunktowal mocno u mnie. W piatek, poniedzialek i wczoraj byl u mnir sam z siebie pytac co i jak.
Naprawde jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.
Tzn byl w szpitalu, choxiaz pracuje w poradni, a w szpit nie

Lobo wspolczuje
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:31   #4232
lobofylia
Raczkowanie

Hej co do stanikow ja kupilam przez całą ciążę 3 takie normalne staniki ale ja za porada położnej z poprzedniej ciąży to od początku śpię nawet w staniku itd ale sportowym ! i chodze też w bezszwowym sportowym mam nawet dwa z pepco. Polecam wam noszenie stanikow sportowych ale dobrze dobranych żeby trzymały biust. Po pierwsze to tańszy zakup niz porządny stanik po drugie do karmienia na początku bez problemu go ściągnięcie pod piers a po trzecie cycki nie opadna bo do karmienia lepiej po porodzie kupić
lobofylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:34   #4233
czubasek20
Zakorzenienie

A ja chyba odkrylam powod swojego zlego samopoczucia.
Pozycja malucha. Znow skubaniec mi sie przekrecil. Jak lezy glowa w dol jest super. Jak tylkiem czuje sie jak flak i mam niskie cisnienie.
Mozliwe zeby cos uciskal?

Dzien dobry w ogole
Ja dzis z lozka znow sie nie ruszam.

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:35   #4234
0enedue
Zadomowienie

Evciap0 jak w bocku nic nie znajdziemy to planujemy odwiedzić Viki ale mam nadzieje ze wejdziemy i wyjdziemy z wózkiem .. ewentualnie z zamówieniem bo meczy mnie ten temat

Rudaska dzięki ) wiec nie kupuje nic na poród wezmę ta koszule - tshirt , dzięki )

Lobo kurdeeee oszczędzaj się ! 3maj się

Piore dzisiaj pieluchy kocyki i resztę ubrań i koniec .. później tylko jak coś dokupie to upiore i chociaż to mam załatwione ..

Lampkę dzisiaj zamówię i gwiazdki na ścianę .. i musze się rozejrzeć za stanikami..

Mam wrażenie ze lista rzeczy do zrobienia zamiast się kurczyc to się rozrasta :/

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:37   #4235
adka_19
Wtajemniczenie

Dzień dobry *
Sylwuska jeśli cię to pocieszy ja też mam często mdłości ( gorzej niż w 1szym trym.

0evcia ach ci faceci Hahaha

Lobo nie dźwigać!!!!! Wiem że trzeba było ale uważaj

Melduję że noc prawie przespana. Ale czuję że jak wstanę to będzie boleć głowa

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:37   #4236
sylwoha
Zakorzenienie

Dziewxznyy kurde, wasze dzieci sa mocno ruchliwe?
Bo ja sie schizuje ze tej wody malo i cos ise malemu dzieje bo cicho siedzi
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:39   #4237
czubasek20
Zakorzenienie

enedue jaka lampke zamawiasz ?

lobo nie dzwigaj, jeszcze troche w dupakach musimy wytrzymac

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Ja teraz ruchy czuje inaczej. Wczesniej czulam gwaltowne kopniaki a teraz to sa takie subtelne przesuwania. Czasem boks. Plusy pozycji miednicowej, twoje zebra nie obrywaja.

Stary 2015-11-04, 08:47   #4238
0enedue
Zadomowienie

Czubasek http://www.abcliterki.pl/?id=pokaz_p...id_prod=101557 i do kompletu takie gwiazdki tylko myślę nad kolorem .. http://www.manufaktura-slow.pl/index...w1-detail.html
To oprócz łóżeczka będzie jedyny akcent dzieciowy w sypialni wiec niech będzie słodko

Ja też czuje ruchy inaczej .. bardziej to takie przesuwanie pod skórą .. uciekanie narządów .. no i sporadycznie Kopniaki dwoma nogami w zebra .. jest zdecydowanie mniej aktywne niż jeszcze jakiś czas temu

Iga 14.12.2015

Stary 2015-11-04, 08:50   #4239
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
U mnie jest bardzo aktywny... martwi mnie, że po narodzinach też będzie taki wariat:p
Wczoraj się z TZ-em smialismy, bo siedział cicho, a jak zaczynała lecieć melodia z beny hilla to zaczynał akrobacje
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 08:56   #4240
arisah
Raczkowanie

Cytat:
właśnie rano z Tż o tym gadałam że już mniej i delikatniej się rusza, już musi jej zaczynać miejsca brakować...

a wgl to dzień doberek
wczoraj omal nie zemdlałam będąc na placu zabaw ze starszą... masakra ale jak przeanalizowałam co mi może być to chyba się odwodniłam ostatnio bo rzeczywiście mało piłam i do kibelka tak nie cisnęło więc dziś pompuję w siebie płyny

dziś lub jutro powinno przyjść łóżeczko i wózek już się nie mogę doczekać i parę pierdółek jeszcze, więc będę mogła dokończyć pranie i wyprawka będzie prawie gotowa zostaną tylko kosmetyczne rzeczy

torbę mam już u siebie pozostaje tylko zapakować i spokojnie czekać do grudnia

chociaż z tym spokojem to u mnie kiepsko, w pierwszej byłam oazą spokoju mimo że nic nie wiedziałam co mnie czeka, no ale teraz też mam więcej rzeczy na głowie i się martwię jak to wszystko pogodzę
arisah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 09:01   #4241
0enedue
Zadomowienie

Dolinka to już wiemy co będziesz dziecku puszczać żadne bajki tylko beny Hill

Arisah pij pij !!!

Iga 14.12.2015

Stary 2015-11-04, 09:06   #4242
cienwiatru
Wtajemniczenie

Hej kochane ja dzisiaj wyjątkowo dobrze spałam ale mnie też już zaczyna robić się ciężko...I raz na jakiś czas tak nnie boli noga jakby mi ktoś igle wsadził. Chyba Ignas na jakiś nerw uciska, wczoraj myślałam że z kanapy nie wstane tak bolało dzisiaj póki co mam spokój idę zaraz psa wyczesac bo mi się czochra po dawanie odezwę się później

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

A jak pytacie o ruchy dzieciaków to miejsca robi się coraz mniej bo mój też rzadziej się kręci i bardziej to czuję jak wypychanie niż zmianę miejsca.

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 09:10   #4243
0enedue
Zadomowienie

Cień podeślę Ci mojego do czesania bo on strasznie nie lubi a ja nie mam siły się z nim zmagac załatwisz go przy okazji

Iga 14.12.2015

Stary 2015-11-04, 09:13   #4244
kalusia87
Zakorzenienie

Witam się w 35 tc
Chyba już nie mam co liczyć na syndrom wicia gniazda

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Ostatnio po śniadaniu mam jakieś takie skurcze żołądka jakby. Nie wiem, co to może być
Stary 2015-11-04, 09:15   #4245
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Witam się w 35 tc :)
Chyba już nie mam co liczyć na syndrom wicia gniazda

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Ostatnio po śniadaniu mam jakieś takie skurcze żołądka jakby. Nie wiem, co to może być :confused:
Wlaczy Ci sie jak malego nie bedziesz mogla wykurzyc z brzuszka :)

Stary 2015-11-04, 09:16   #4246
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Kalusia spokojnie, niektóre kobietki odczuwają go ok. 2-3 tygodnie przed porodem, więc jeszcze masz trochę czasu

U mnie nocka tragiczna boli mnie cały dół po tym wczorajszym chodzeniu. Mąż chciał mi zostawić wczoraj auto, ale się uparłam, że sobie powoli pospaceruję i chyba przesadziłam. Przekręcenie się na drugi bok to był koszmar... Oby dzisiaj było lepiej...

Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 09:16   #4247
wojniann
Rozeznanie

GG do wojniann

Będę żyć.... Inhalacje w dają jakiś efekt. Zalegam dziś tato zabrał małego do przedszkola. Ale nie wiem jak długo wyleze bo mi kręgosłup nie da za.długo.
wojniann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 09:18   #4248
czubasek20
Zakorzenienie

Ciocia mi opowiadala ostatnio. Przy pierwszym dziedzku miala ten syndrom, wypucowala wszystko a i tak po terminie miala cc w koncu bo zielone wody. A z drugim. Zawiozla starszego do mamy w piatek wieczorem zeby syf w domu ogarnac. W sobote rano po odkurzaniu jechala na porodowke bo wody odeszly i 6 cm rozwarcia. W sumie skonczyla na cc bo ma waskie biodra.
Ale wrocila do domu niewysprzatanego itp

Stary 2015-11-04, 09:25   #4249
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny ;*

Ja też jednak dzisiaj jestem już w domu, w moim kochanym domku w koncu. Jakbym miała jeszcze jeden dZień tam być, to bym oszalala, albo padła z przemęczenia, bo w ogóle od,soboty nie,mogłam tam spać ;/

Niby moja infekcje mi wyleczyli, wyniki mam dobre, szyjka długa, zamknięta, ale mam jeszcze wstręt do jedzenia a wiem że muszę jesc, więc jakoś się zmuszać, ale jest ciężko.

Nie chcieli mnie dziś puścić bo wyszło mi dzisiaj wysokie ciśnienie ponad 140/90 i nie wiem czy pod koniec ciąŻy się ono uwaktywnilo czy to przez moje okropne zmęczenie.

Wybaczcie, ale w,szpitalu nie miałam sił nawet Was czytać nie mówiąc o pisaniu ;/

Mam,nadzieje, ze wróci mi apetyt i spokojnie będę spała a ciśnienie się unormuje. Mam je mierzyć i iść do poradni kardiologicznej.

To chyba tyle, mam nadzieje, ze dam radę wytrzymać do grudnia, ale już strasznie boję się porodu ;( Ja chyba nie wytrzymam tego bólu...

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Sylwuska cieszę się, że jesteś w domu Odpoczywaj teraz dużo

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53332436]
Dzisiaj wizyta - wszystko ok, mały ma już 2070g, buzi oczywiście nie pokazał, ale siusiaka bardzo chętnie Wody i przepływy w normie Kolejna wizyta 16.11 i tego dnia rano mam zrobić ktg - pytałam o te moje gule twarde to powiedział, że to mały się wypycha, ale dla mojego świętego spokoju powiedział, żeby ktg zrobić Mały dalej główkowo ułożony, jeden plus z czkawki, że czuję cały czas głowę na dole
[/QUOTE]Gratuluję udanej wizyty

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Bardzo ważna wiadomość! !!!!!

Cytuję od karmazynova! !!!
Mam nadzieję, że Karmazynova szybko wróci do pełni sił... wyobrażam sobie jaki to musi być ból... Karmazynowa bądź dzielna!

Cytat:
Napisane przez mervie Pokaż wiadomość
byłam dziś na wizycie i pani doktor stwierdziła, że wyniki dobre, Iwo ok 3 kg, 37 tydzień, łożysko III ... ciąża donoszona
poza tym mam skierowanie na cc, stety niestety sama nie wiem, ale od początku mnie na to szykowali, więc jakaś z tym pogodzona jestem

mam sobie wybrać datę na kolejnej wizycie hahaha tj ginka sprawdzi jak ma dyżury w szpitalu i będę wybierać
ale najpóźniej 1 grudnia Iwo będzie już po drugiej stronie brzucha!!!
Ojej zazdroszczę! Też już bym chciała to usłyszeć
Już tak blisko

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
mnie do nacięcia przekonuje jedynie to ze położna teoretycznie nadaje jakiś kierunek temu nacięciu. Przed pierwszym porodem strasznie przeżywałam że w szpitalach które miałam do wyboru w zasadzie nie szło uniknąć nacięcia. Generalnie pęknięcie lepsze ale też koleżanka rodziła i pękła w trzech miejscach więc to też średnio fajne.
Dokładnie. Wczoraj rozmawiałam z mamą o nacięciu i położne nacinają pod specjalnym kątem. Mama mówiła, że zazwyczaj rana nacięta nie pęka, a gdyby się zdarzyło to może tylko minimalnie.
Ja na planie porodu zaznaczyłam, że wolałabym uniknąć nacięcia chyba, że będzie konieczne. Osobiście wolę zostać nacięta niż pęknąć... a pęknięcia do odbytu przy moich hemoroidach sobie w ogóle nie wyobrażam

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
A ja wcale nie wiem czy to tak dobrze ze jestem już w domu, tzn ja chciałam bardzo, ale nie czuje się dobrze.

Mdli mnie dalej, jest mi niedobrze, głowa boli i nie śpię, nie wiem już co robić ;/ jak jutro też tak będzie wracać do szpitala?? Kurde wyniki mam dobre to co mi jest?? Czy w 3 trymestrze takie nudności mam? Ale one są straszne! Na prawdę nie wiem co już ze sobą robić ;(
Sylwuska mam nadzieję, że to minie... Niestety teraz już żadna z nas nie będzie się lepiej czuła. Ja po wyjściu ze szpitala przez 3 dni czułam się fatalnie i też się bałam czy wracać nie będę...

Cytat:
Napisane przez lobofylia Pokaż wiadomość
Booooooozzzzz mam dość!
Bylo milo przez kilka dni teraz znowu się mi zwala na głowę. Wczoraj dzwiglam jakieś 14kg booooli mnie teraz jakby przy więzadłach i w ... bożenie....

Czemu? :/ młody dostał ataku duszności w nocy :/ od 2 nie śpimy... padam na twarz bo on to od czasu do czasu przysnal a ja wiecie tryb czuwanie czy się nie udusi...
Lobo uważaj na siebie

Cytat:
Napisane przez limonka_86 Pokaż wiadomość
Jade dzisiaj do h&m jakies biustonosze bawelniane kupic bo w ciagu ostatnich miesiecy mialam dwa ale teraz czuje jakby mi piersi znowu ruszyly wiec boje sie ze po porodzie nie wcisne zadnego a przeciez w szpitalu chyba juz bede w biustonoszu caly czas po porodzie ? bo jak inaczej uzywac tych wkladek ?
Ja jak byłam dwa razy podczas ciąży w szpitalu tp cały czas byłam w staniku- nawet w nim spalam. W domu tego nie robię, ale w szpitalu nie wyobrażam sobie chodzić bez

Cytat:
Moja jest bardzo ruchliwa i coraz mocniej czuję ruchy. Dziś od rana jest spokojniejsza, ale przez ostatnie 2 dni dawała mi w kość.

Kurde nie zacytowało mi wszystkiego.
Gratuluję reszty udanych wizyt, bo nie wiem czy wszystkie mi zacytowało, a czytałam, że u wszystkich wszystko ok

Co do lewatywy bo też coś było- ja się nie zgadzam na nią. Tak jak pisałam ta u nas nie ma sensu, a nie zamierzam sama sobie robić. Mój organizm pewnie sam się oczyści, bo tak już mam, więc nie mam zamiaru dodatkowych atrakcji sobie fundować.

Smoczek do szpitala zabieram- może się przydać, a nie musi. Wolę mieć.

Wczoraj by mnie auto potrąciło Przechodziłam przez drogę (główną) i byłam już prawie po drugiej stronie kiedy facet z pobocza zaczął cofać na drogę i nie patrzył do tyłu... ja już uciekałam jak mogłam a on dalej we mnie, na dodatek nie miałam czasu biegać po tej drodze, bo tir się zbliżał tym pasem, w końcu uderzyłam w tył auta i się zatrzymał... Mówię Wam masakra...

A w ogóle to dzień dobry!

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Dziewczyny które miały pobierany GBS. Czy wymaz z odbytu jest pobierany z okolic odbytu czy z odbytu? Bo muszę sama sobie zrobić, a nie wiem
Stary 2015-11-04, 09:26   #4250
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Wlaczy Ci sie jak malego nie bedziesz mogla wykurzyc z brzuszka
No ale skoro już TŻ mnie męczy żebym naszykowała torbę itp to czuję się jak jakaś wyrodna ciężarówka
Stary 2015-11-04, 09:27   #4251
Ani_qa
Zakorzenienie

Mój mąż wczoraj jak mu powiedziałam, że równo za dwa tygodnie mam ściągany pessar i odstawione wszystkie leki. Powiedział tylko 'o ku*wa'... biedny jeszcze bardziej się przeraził
Stary 2015-11-04, 09:31   #4252
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wojniann Pokaż wiadomość
Będę żyć.... Inhalacje w dają jakiś efekt. Zalegam dziś tato zabrał małego do przedszkola. Ale nie wiem jak długo wyleze bo mi kręgosłup nie da za.długo.
A z czego robisz inhalacje? Masz inhalator?

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Dziewczyny które miały pobierany GBS. Czy wymaz z odbytu jest pobierany z okolic odbytu czy z odbytu? Bo muszę sama sobie zrobić, a nie wiem
Z okolic odbytu. Poczułabym, gdyby mi ginka tam coś wkładała
Stary 2015-11-04, 09:32   #4253
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
No ale skoro już TŻ mnie męczy żebym naszykowała torbę itp to czuję się jak jakaś wyrodna ciężarówka
Ja dla malego mam spakowana ale dla siebie po tym pobycie szpitalnym ni chu chu, i nawet nie chce mi sie jej pakowac znow,
Dobrze ze mama z siostra sie zaoferowaly na sprzatnie to wykorzystam je maksimum.

Cytat:
Mój mąż wczoraj jak mu powiedziałam, że równo za dwa tygodnie mam ściągany pessar i odstawione wszystkie leki. Powiedział tylko 'o ku*wa'... biedny jeszcze bardziej się przeraził

Ja 16.11. mam odstawic wszystko procz witamin. A tz sie smieje ze prwnie na andrzejki urodze. Oby nie.....

Stary 2015-11-04, 09:33   #4254
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam mieć ściągamy dopiero w 38-39 tc
Stary 2015-11-04, 09:33   #4255
czubasek20
Zakorzenienie

Dziewczyny duzo lezace, czy wy tez przekrecacie sie z boku na bok srednio co minute ?

Stary 2015-11-04, 09:34   #4256
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Ja dla malego mam spakowana ale dla siebie po tym pobycie szpitalnym ni chu chu, i nawet nie chce mi sie jej pakowac znow,
Dobrze ze mama z siostra sie zaoferowaly na sprzatnie to wykorzystam je maksimum.

Ja 16.11. mam odstawic wszystko procz witamin. A tz sie smieje ze prwnie na andrzejki urodze. Oby nie.....
To też już niedługo! mi zostanie tylko wit.D
Cytat:
A z czego robisz inhalacje? Masz inhalator?

Z okolic odbytu. Poczułabym, gdyby mi ginka tam coś wkładała
Tak mi się wydawało, że z okolic odbytu, ale wolałam dopytać

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-11-04, 09:37   #4257
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:

Ja jak byłam dwa razy podczas ciąży w szpitalu tp cały czas byłam w staniku- nawet w nim spalam. W domu tego nie robię, ale w szpitalu nie wyobrażam sobie chodzić bez
Ja mam tak samo. Spałam bez stanika ale rano szybciutko bo zakładałam ściągałam jak już byłam w łóżku. Dlatego ogarnia mnie przerażenie jak sobie pomyślę, że po porodzie się leży praktycznie nago
Stary 2015-11-04, 09:42   #4258
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
Wczoraj by mnie auto potrąciło Przechodziłam przez drogę (główną) i byłam już prawie po drugiej stronie kiedy facet z pobocza zaczął cofać na drogę i nie patrzył do tyłu... ja już uciekałam jak mogłam a on dalej we mnie, na dodatek nie miałam czasu biegać po tej drodze, bo tir się zbliżał tym pasem, w końcu uderzyłam w tył auta i się zatrzymał... Mówię Wam masakra...
Masakra! Niektórzy nie powinni mieć prawka...
Mnie ostatnio też mało jakiś idiotą nie potrącił- chciał zaparkować pod swoim blokiem, a ze akurat był korek (światła), a do parkingu miał 10 metrow, to wjechał debil na chodnik i chodnikiem dojechał na parking...a że właśnie szybkim tempem wychodziłam z podwórka na chodnik, to musiałam odskoczyc, bo kretyn nie przewidział, że może pojawić się jakiś pieszy i jechał na pełnej p... brak słów.
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-04, 09:43   #4259
rudaska
Zakorzenienie

SYLWOHA ruchy dziecka teraz są uzależnione też od charakteru dziecka. Coś czuję że będę miała małego diabełka

KALUSIA mnie też przeraża że po porodzie mogę być bez stanika ale jak sobie pomyślę że mój synek będzie się tulił do fiszbin to wolę zdjąć i czuć go na skórze. Te dwie godziny pewnie szybko lecą
Stary 2015-11-04, 09:45   #4260
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lobofylia Pokaż wiadomość
Hej co do stanikow ja kupilam przez całą ciążę 3 takie normalne staniki ale ja za porada położnej z poprzedniej ciąży to od początku śpię nawet w staniku itd ale sportowym ! i chodze też w bezszwowym sportowym mam nawet dwa z pepco. Polecam wam noszenie stanikow sportowych ale dobrze dobranych żeby trzymały biust. Po pierwsze to tańszy zakup niz porządny stanik po drugie do karmienia na początku bez problemu go ściągnięcie pod piers a po trzecie cycki nie opadna bo do karmienia lepiej po porodzie kupić
Hmn w Twoim wypadku podnoszenie czegokolwiek akurat nie jest wskazane. Mam nadzieję, że już lepiej i będzie jeszcze lepiej...

Ja jakoś sportowców nie lubię, no chyba że ten jedyny model Freya, co mi pasił, ale droga tak samo, jak effuniaki. A inne dla mnie są za miękkie i czuję, że mi jedynie splaszcza biust, ewentualnie robi za opaskę. Zwykle nosiłam do ćwiczeń shocki, jeśli tanio wyhaczyłam, ale też jakoś mnie nie przekonały do chodzenia na co dzień I za nic nie umiem spać w staniku. Ale ja śpię bezuciskowo - żadnych gaci, uwierających skarpet itp.

Cytat:
Nie wiem, czy to się da porównać, każde dziecię inne. Koleżanka trójdzietna mówi, że każde inną miało ruchliwość.
Mój w sumie chyba jest dość ruchliwy, choć miewa zastoje. Aczkolwiek nie umiem porównać w sumie.
Masz chyba detektor i pewnie liczysz ruchy?
mujer jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości