|
|
#4771 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.8
Limonka no czas pędzi nie ublaganie
.. sama się zastanawiam kiedy to minęło .. u Ciebie to prawie już ... Idę się ogarnąć .. poodkurzam.. wyjdę z psem i musze iść do ubezpieczalni .. popołudniu wizyta u gina a coś czuje ze przez ta pobudke o 13 padne :/
|
#4772 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak bylam mala to dotknelam goracej stopy zelazka mimo, ze mama sto razy powtarzala ze nie wolno... a ze moja siostra byla rok mlodsza i robila to samo to tez dotknela i obie bylysmy mocno poparzone, ale wiecej nie dotknelysmy ![]() Cytat:
duza dziewczynka już ![]() Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Enedue jakie koszule zamawiala s? Zadowolona jestes? ![]() Dzien dobry u mnie dzis 34 tc ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4773 |
|
Konto usunięte
|
Aniqa a jak Ty liczysz? Zaczęte czy skończone? Bo u mnie też 34 dziś
![]() Halwaya biedna mała Adka sama byś się dalej męczyła, a tak to przynajmniej porządnie odpoczniesz ![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. Mała póki co jeszcze śpi.. w nocy nie budziła się i nie płakała, więc o tyle dobrze..
Za tydzień imprezujemy -3 latka a w kolejny piątek będziemy juz rodzić....... Aaaaaaaaaa
|
#4775 |
|
Konto usunięte
|
33t0d
![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Gryzelda śliczny, zgrabny brzuszek
|
#4777 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
Halwaya przestań! !! Wypadku się zdarzają. Szkoda małej tylko. A gdybyś była wygodna to gdybyś na nią wylala! Sylwoha aż spać nie mogę że szczęścia Oenedue kochana prawdopodobnie nie będzie dla mnie miejsca na powrót - tylko nie powiedziała tego do mnie tylko do..... fryzjerki. A niech się buuuuuuuuja. Smacznego smacznego ) hihi ^^Aniqa jak się człowiek nie przewróci )Swoją drogą a propo cacusiamia dzieci nie wyobrażam sobie ze jak moje dziecko się przewróci powiem że to wina czykakolwiek biz jego jest. Na zasadzie "be podłoga przewróciła Krzysia! " Aniqa a kto się będzie nimi przejmował? Mam nadzieję że TŻ mocno nie oberwie bo wchodzi za mnie.. I iii 34 tc dziś? ![]() Gryzia - brzusio
|
#4778 |
|
Wtajemniczenie
|
cienwiatru dobrze, że poszłaś do lekarza, powodzenia w szpitalu
adka pier.dol ich, idź na macierzyński, wreszcie odpoczniesz ![]() halwaya biedna Evcia, oparzenia od herbaty długo się goją, smaruj jej może olejkiem arganowym, ładnie zmniejsza i rozjaśnia blizny 0enedue jaki w końcu wózek zamówiliście? ![]() gryzelda piękny brzuszek A ja znowu wczoraj miałam migrenę Dzisiaj mam ostatnie zajęcia z sr, kiedy to zleciało?
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Adka mi chodziło, że z nią na pogotowie nie pojechalam. Nie zgosilam tego.. Dobrze, że ona jeszcze do przedszkola nie chodzi, bo córka znajomych jak sobie głupi siniak w domu nabila to już były telefony ze szkoły co się dziecku stało i info, że będą teraz uważnie się dziecku przyglądać. Z jednej strony to może dobrze, ale czujesz się jak jakas patologia.
Adka szefową jest mistrz.. Naprawdę rece opadaja
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
Tak to u niej wygląda..
|
#4781 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53362795]Aniqa a jak Ty liczysz? Zaczęte czy skończone? Bo u mnie też 34 dziś
[/QUOTE]Skończone Czyli dziś zaczęty 35 tc ![]() Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53362818]33t0d ![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Jaki duży brzusio Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widze na tel ::/
Sie witam, dzis jesdziemy do bialego na wizyte zobaczymy co powiedza Aa dziewczny ktora z Was na noc przyjmuje insuline? I ile jednostek i czy jecie cos po tym? Jaki wtedy cukier na czczo |
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej brzydko :/ najlepiej smaruj czymś na poparzenia, bo pewnie ją boli...
---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Sylwoha wiesz może co u Sylwuski? Nic się nie odzywa...
|
#4784 |
|
Konto usunięte
|
Halwaya kurczę nieładnie to wygląda... Masz coś na oparzenia?
|
|
|
|
#4785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ![]() Ja odpoczne i zabieram sie za krokiety ![]() W ogole to zaczelam inaczej liczyc tyg. Im blizej porodu tym wiekszy strach wole to oddalic. Zreszta w szpitalau licza slonczone a nie zaczete wiec juz wole sie przestawic. halwaya biedna corcia, oby jej sie to ladnie zagoilo. Nie dostala temp od tego? I tak jak pisza dziewczyny z dzieciakami tak bywa niestety. Chocby byly pilnowane w domu to da tak zwinne i szybkie ze wystarczy sie odwrocic i juz cos zmajstruja. |
|
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś jedziemy po komodę do sypialni Wczoraj mąż dzwonił i dziś wreszcie ma być (miała być tydzień temu).
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa zapomnialam Wam napisac
Dzwonilam do sylwuski, zle sie czuje, ale jest w domu Byla u gina i dostala na cisnienie dopegyt? Bo ona przed ciaza miala proboem z cisniemiem/ i teraz sie odnowilo. Do rego ma mdlosci czesto |
|
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby leki na ciśnienie pomogły, bo mdłości to chyba musi wytrzymać... urok III trymestru, że wraca pierwszy ![]() Pozdrów ją od nas jak będziesz miała kontakt
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
limonka ja opadniecie brzucha poznalam po lepszym oddychaniu i ustapieniu zgagi
![]() Na razie zgage mam wiec jest wysoko ![]() enedue zwolnij troche bo widze ze Ty ba wysokich obrotach jeszcze dzialasz ![]() Przyszla paczka ze smyka. Kombinezon zarabiaszczy Ale te ubranka na 56 wydaja mi sie duze jakies
|
|
|
|
#4790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Halwaya, ja nie widzę zdjęcia, ale skoro dziewczyny piszą, że nie wygląda ciekawie, to może podskocz z nią do lekarza? Szczęście w nieszczesciu, że herbata wylądowała na brzuchu, a nie na twarzy.. Adka- i dobrze! W końcu odpoczniesz! Szefowa prymityw totalny, że nie potrafi Ci w twarz powiedzieć co i jak. Zarządzanie zespołem level hard... |
|
|
|
|
#4791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nieładnie to wygląda, moja mama i siostra mają oparzenia po herbacie i niestety długo zostaje po tym ślad, smaruj czymś od początku, to się zagoi
![]() Cytat:
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
Coś czuję, że będę miała stresujący dzień... Mała od rana ani raz się nie ruszyła... Zwykle jak rano mało się rusza to przez cały dzień jest leniwa, a dzisiaj ani jednego ruchu jeszcze
|
#4793 |
|
Raczkowanie
|
czubasek pochwal się zdobyczami
![]() dzień doberek spałam w zasadzie całą noc ale czuję się jak zombi jakieś, pogoda też nie pomaga niestety... ale jutro mam szkołę i zawsze na samą myśl robi mi się słabo i reaguję gorszym samopoczuciem, a teraz w końcówce ciąży to już w ogóle... dziewczyny trzymajcie się jeszcze w dwupakach, zacisnąć nogi i nie dać się ![]() halwaya ja to bym chyba jednak do lekarza się zgłosiła bo dość głębokie to oparzenie, a przynajmniej smaruj jakąś maścią czy pianką na oparzenia żeby się dobrze goiło |
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
Hello. Leze w łóżku
Jeszcze przyszly tydzień pracujący, 4 dni ![]() Zjadłam dwa banany. Pierwszym tylko sobie podraznilam podniebienie Halwaya wspolczuje stresu:/ nie widzę foto mam nadzieje ze się zagoi szybciej niż myślisz. Starajcie sie jak najwięcej wietrzyć oparzenie. Gryzelda nooo brzuszek to juz masz konkretny ale bardzo kształtny
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, ja dziś z rana zaliczyłam wymioty - aż się sama zdziwiłam że mnie to dopadło i to od razu po śniadaniu. Zaraz się zbieramy odwieźć teściową na lotnisko i potem shopping
muszę kupić sobie spodnie i buty jakieś.Powiem wam że wczoraj wieczorem nie mogłam zasnąć i pierwszy raz ogarnęła mnie taka mega panika, jak to będzie jak tż będzie w pracy, a ja zostanę na miesiąc z dzieckiem sama bez mamy i teściowej i trafi mi się maruda. Że będę padać na twarz a przecież mały będzie ze mną 24 godziny. I jeszcze normalne obowiązki... I zaczęłam sobie powtarzać że po prostu muszę sobie z tym poradzić i koniec. I że to ogarnę i wszystko będzie ok. Jak zasnęłam to mnie budzik dopiero o 7 rano obudził. Chyba zaczęłam spać na zapas ![]() HALWAYA biedna mała oby się szybko goiło GRYZELDA super brzusio Dzięki dziewczyny za info, zajrzę dziś na mikominky
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przybijam piatke, bo moj maly tez dzi milczacy. Czulam go o 5 rano jak tz wstawal do pracy a teraz cisza... a ostatnio daje popalic po calym brzuchu. I w ogole te skurcze mnie mecza. Wy tez macie przy skurczach uczicie takiego ... ,, pustego brzucha napompowanego " ? halwaya z tego co wiem.od dobrego pediatry. Podawaj malej cos przecwibolowego/przeciwgoraczkowego co 4h. Najlepiej ibuprom z paracetamolem na zmiane. Synek kuzynki oparzyl sie na buzi i takie bylo zalecenie . |
|
|
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje koleżanki miały takie sytuacje Jednej wody jakos cichaczem odeszly i na wieczór miala zimne poty itp. Mama zauwazyla ze brzuch jej zmalal i jak pojechaly do szpitala to praktycznie zero wód i od razu akcja A drugiej nie odeszly ale podobnie sie czula. Rano jeszcze spoko na zakupy poleciała a wieczorem tez zimne poty i dziwny stan. Mama jej mowi ze przeciez ona rodzi. Pojechali do szpitala i pól godziny później juz leżała z córką Takze ten noo Ja tez sie tego boje. Podobno nie da sie przegapić porodu ale po tych historiach zwątpiłam
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Halwaya ojej, biedulka mała, smaruj pantenolem może? Ale myślę, że nie ma tego złego, będzie pamiętała żeby nie ruszać Aniqa pewnie mała śpi jeszcze Dzieciaczki teraz sporo śpią w brzuchu. Może nie czułaś we śnie jak buszowała a teraz nadrabia zarwaną nocke sylwuska jak czytasz nas to trzymaj się zdrowo i witaj w klubie dopegytowców Ja też ruszam na shopping targowy Młody dziś szalał w nocy, na każdym boku źle mu było. Najlepiej w połowie na boku i na plecach, tak że brzuch nie dotykał łóżka no ale wtedy mnie było źle i się budziłam co chwilę. Co matka nie robi dla dziecka
|
|
|
|
#4799 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My na zakupy jedziemy w niedzielę i to raczej ostatni wyjazd gdzieś dalej. Resztą zakupów będę robiła w okolicy jak zwykle. I też mam nadzieję kupić buty. Chyba każda z nas panikuje, a jeszcze zostać samej w takiej sytuacji... Ale pewnie jak orzyjdzie co do czego to damy radę, bo co nam zostanie? Pewnie czasem będzie ciężko i będziemy miały wszystkiego dosyć, ale będziemy musiały się wziąć w garść ![]() Chyba nawet w MikoMinky jakieś nowe wzory się pojawiły ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że nasze dzieciaki się zlitują i nas porządnie skopią... Wczoraj Mała wariowała cały dzień, a dziś cisza ![]() Ja nie mam takiego uczucia przy skurczach Cytat:
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2015-11-06 o 09:19 |
|||
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszcze Wam tych intenstwnych ruchow..
![]() A ja mam jakos zly humor boje sie ze z malym bedzie ci nie tak :/ Bo wczesniej te nerki, ze zastoj itp A potem jak poczytalam i nie ze fora, ale malowodzie to czesto wlasnie jakies mocne wady nerek Nie wiem pierwszy spadek forny nam w ciazy i sie boje i plakac mi sie chce
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

.. sama się zastanawiam kiedy to minęło .. u Ciebie to prawie już ... 

na szczęście TYLKO na brzuchu.. ale i tak szału nie ma.. skóra zaczęła jej schodzić.. pół godziny jej robiłam zimne okłady. Dałam jej też syrop przeciwbolowy.. może nocke przespi spokojnie.. chciałam z nią jechać na A&E ale pewnie zeszloby nam 2-3h a ona juz i tak padnieta była.. czuję się trochę jak wyrodna matka 

duza dziewczynka już