Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9 - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-06, 10:10   #3001
DomimaZet
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja chce do tej prof bo ona jest dobra i u nas na miejscu
A nie macie do niej telefonu prywatnego żeby ją jakoś zagadać ze pilna sytuacja czy coś? Bo może jakoś by się ją dało podejść...:-(
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 10:11   #3002
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam Twoje opisy

Tak o tej slyszalam ze wietrzna i myślałam ze wszystkie

Julo rano jadł kaszkę. Mial taki wysmienity humor że cieszył się z rozdziawiona buzia. Raczkami i nóżkami machal. Kaszki nie dojadl of kors Zaczal lapac za miske i wczoraj wieczorem wybił tacie miske z ręki

Super! Że taki nienażarty hehe

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
GOCZEK ciepło na dworze czy w domu? Na dworze dziś 0 stopni było przed 7 rano a w domu mamy 22-24 stopnie zależy jak sobie napalimy w kominku.

KANA wyjdę mimo wszystko nie wyobrażam sobie siedzieć w domu całe dnie. tylko krótsze te spacery będą do godziny max. Przecież z domu i tak trzeba wyjść choćby do sklepu na zakupy czy gdzieś coś załatwić. Ja wszędzie z dzieckiem jeżdżę. Dziś do babci się wybieram mojej.

VIOLKA ja ze dwa razy próbowałam do herbaty łyżeczkę miodu, większych ilości się jakoś boje.

No ja łyżkę dałam. Ty Hania w domku mieszkasz?

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Podobno na Fuercie wieje ale z drugiej strony ten wiatr jest potrzebny tam
Ja słyszałam, ze Kanary to super miejscówka na wyjazd z dzieckiem
I pogoda jest przez cały rok

A w Polskę gdzie ?
Ja to na okna tarasowe zbieram hehe ale nart nie odpuszczę w tym roku mimo wszystko
Z mlekiem tez piłam i z masłem możesz śmiało ryzykować

No tak dom to wydatek A my działki szukamy nadal ehh Jakbym chciała już mieć, to by szybko poszło. Ostatnio fajną znaleźliśmy, ale okazało się że to już Park Krajobrazowy i nie na sprzedaż.. Zrób kiedy zdjęcia Waszej okolicy drzewa lasek ahh zazdraszczam
Plan mamy nad morze, do jakiegoś spa nam się marzy)

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Mi tez zazdrosc, mi tez! Ja z mazur i 2jeziora to mam nawet w miescie swoim! 😃

Fajnie ze wrocilas. Pawcio tez tak na nogach sie utrzymuje. Sztywne trzyma jak sie go postawi 😊
Tobie też zazdraszczam Tobie też! Ofkors
Stary 2015-11-06, 10:13   #3003
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
A nie macie do niej telefonu prywatnego żeby ją jakoś zagadać ze pilna sytuacja czy coś? Bo może jakoś by się ją dało podejść...:-(
Rozmawialam z jej pracownica. Ludzka sie wydala. Prof.wyjezdza w listopadzie ale powiedziała ze moze da sie grudzien styczen. Gdyby grudzień to byłoby dobrze ale wątpię
Stary 2015-11-06, 10:13   #3004
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem o czym mówisz..a u nas cały dom od a do z trzeba zrobic, przeraża mnie to

Domima-super, ze wróciłaś i do z pozytywnym nastawieniem

Majka-trzymaj sie wiesz, ze zawsze możesz sie wygadać i bedzie łatwiej

Ala wstała z drzemki 1,5h a ja nic nie zrobiłam
:-*
Jak dobrze kojarzę to Alcia Ci pięknie je prawda? To super :-* - bardzo to cieszy
Stary 2015-11-06, 10:13   #3005
gosiak0512
Zakorzenienie

MAJKA kciuki trzymam za was

MADZIX xtreme bo te salon to bylo ledwo 5 kolorow :/

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 10:14   #3006
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
bidulka mala. napewno bedzie wszystko ok

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

jadlam
Mała jak tam Mój Ulubieniec Pieknooki Jasieniek? Plamki poschodziły ?czytałam ze banan się nie przyjął :-( - Bidus ten Twój Syncio :-(
Stary 2015-11-06, 10:16   #3007
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny zamawiajace spiworki edisa. Odp.Wam na maile?

oni maja dosc dlugi termin wysylki, na maile nie odp mi tez, spiworek doszedl po 9 dniach.

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Dzień Dobry Kochane Moje :-*
Witam się już tu po takiej dość długiej nieobecności - chyba ponad tydzień...
Z ostatnich dwóch dni miałam ponad 300 postów i nadrobilam Was w końcu... Dużo naskrobalyscie Babeczki
Generalnie to nie jestem w stanie odnieść się do wszystkiego- chyba mi to wybaczcie... Jestem juz z Wami i mam nadzieje ze juz nic mi nie przeszkodzi w "wizazowym życiu".
Gratulacje wszystkim Dzieciaczkom i dumnym Mamusiom nowych umiejętności - widzę ze tu większość tak smignela do przodu - pięknie. Olaf pelza - trochę się stara raczkowac ale głowa za ciężka i niestety nic z tego... za to w ogóle nie widzi sensu w siedzeniu tylko wyrywa się na nogi. W szpitalu stanął sam :-/... tzn trzymał się męża za palce i się po prostu podniósł na własne nogi... cały czas jest tylko mama i mamaaaaa... No i to tyle z nowości bo ząbek jest tylko jeden nadal... ale za dużo ostatnio się dzieje wiec lepiej żeby póki co dały mu spokój....
Tesknilam za Wami. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie. Jesteście WIELKIE - Wasze kciuki naprawdę potrafią cuda :-*
brawo dla olafka ;] silacz maly

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 10:19   #3008
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Rozmawialam z jej pracownica. Ludzka sie wydala. Prof.wyjezdza w listopadzie ale powiedziała ze moze da sie grudzien styczen. Gdyby grudzień to byłoby dobrze ale wątpię
Kurde takie rzeczy to by pasowało osobiście z lekarka ... wiesz... np jechać tam i wbic się na słowo między pacjentami... wiem ze to niby nie fair ludzie się powkurzaja ake walić ich... ja teraz już wiem że tak trzeba robić. Recepcja recepcją ale jak się pogada osobiście to więcej idzie załatwić...
Stary 2015-11-06, 10:24   #3009
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkim chorowitkom Małym i Dużym życzę dużo dużo zdrówka - dla Maciusia ( Niezawsze jak tam dzisiaj? ) ... dla Bartusia -Siempre lepiej coś? ... chyba Martynka tez coś chora :-( - dobrze pamiętam? ...
Z Dużych chorowitkow to zapamiętałam Ciebie Violka - jak się dziś czujesz? Rany ale miałaś sytuacje z Adusia :-( - no spadają te nasze dzieci :-( - nawet oczy dookoła głowy nie wystarcza :-/- ale nie martw się napewno jest wszystko dobrze i Mała juz pewnie nie pamięta... :-******

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Kochana Gratki dla Julka Zebulka :-* - pięknie wystrzelił z tymi zębami - a jak starszy z oczkiem? Przyzwyczaił się do badań? Jak Ty się w ogóle czujesz?

Extra ze wróciłaś Ale Olaf już spryciarz

Spoko całkiem dobrze się czuję jakaś jednodniówka to chyba była

Cytat:
Domima dziękuję ze pytasz.
Ja kiepsko. Różne rzeczy wychodzą przy okazji badań. Mam wrażenie że to zły sen i chce sie obudzić. Nie chce pisac szczegółów ale dobija mnie to. Prywatna wizyta u dobrej prof.na luty :/ ale mam dzwonić w poniedziałek moze uda sie na grudzień-styczen a do tego czasu nie wiem co robić. Tz byl z malym na nfz nic nie zbadali.

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

A co jest Martynce? Zwykle przeziębienie? Życzę dużo zdrowia!
@ współczuję ale zaraz wszystkie bedziemy miały.
Promka do dzis. Uzywalas juz tych lakierow? Ja miałam 2 rodzaje i nie bylam zadowolona

Ojej tak mi przykro ( Trzymamy kciuki za pomyślny obrót spraw. Oby się dało szybciej tą wizytę. Kurcze zdaje się prywatnie, a takie kolejki... U tamtej neurolog też koleje były, ale ona potrafiła wcisnąć jak zależało.

Cytat:
bidulka mala. napewno bedzie wszystko ok

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

jadlam

Adrianka pospała 1,5 h 😱 mam nadzieje ze to z upadkiem niezwiązane... Miałam wrażenie ze słabo spała od tej 5, się wierciła, może odespała sobie kochaniutka moja. ❤️ Ja wzięłam prysznic i włosy ułożyłam, niewiem czy na spacer się wybierać, czy jednak odpuścić hmm
Stary 2015-11-06, 10:24   #3010
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
oni maja dosc dlugi termin wysylki, na maile nie odp mi tez, spiworek doszedl po 9 dniach.

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

brawo dla olafka ;] silacz maly
Wiem ze dlugi 11 dni tyle ze pewnie roboczych Zamawialam 30.10.
Mize pod koniec przyszlego tyg . będzie bo juz zimno

Cytat:
Kurde takie rzeczy to by pasowało osobiście z lekarka ... wiesz... np jechać tam i wbic się na słowo między pacjentami... wiem ze to niby nie fair ludzie się powkurzaja ake walić ich... ja teraz już wiem że tak trzeba robić. Recepcja recepcją ale jak się pogada osobiście to więcej idzie załatwić...
Wiem. Zobaczymy co w poniedz.wyjdzie. wczesnuej najwyzej pójdę do innej
Stary 2015-11-06, 10:25   #3011
violka848
Zakorzenienie

Cashmere jak miałaś zapalenie piersi to miałaś czerwonego cycka? Ja w miejscu w którym mnie pobolewa mam czerwone, ale mleko normalnie leci. A moze te dreszcze wczoraj od zapalenia miałam hmm
Stary 2015-11-06, 10:37   #3012
kana158
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53363710]Pewnie zalezy od tego jakie dziecko ma plany moja zaczela najpierw pelzanie i raczkowanie. Siadanie dopiero wczoraj, ale tez tak na chwile,bo wiercidupcie mam.w miejscu nie usiedzi niestety. Kamilove chyba pisala lub BIRD,ze jej najpierw usiadla córka.[/QUOTE]

A moja to leń i niecierpliwek. Z leżenia dama sama się nie dźwignie, ale juz z pollezacej pozycji siada (bez trzymanki) i twardo siedzi. Wczoraj zaczęła tak jakby się podciągnąć do stania, ale jeszcze do sukcesu długa droga 😉
Zlosnik mój mały dopiero teraz zasnął. Jak nigdy uryczala się przed drzemka.

Mój Tż był z przeziębieniem u intrenisty, bo chciał jakiś antybiotyk aby go w końcu coś na nogi postawiło, bo już tydzień chory, a ta p.i.pa nic nie chciała mu przepisać, mówił, że małe dziecko jest w domu i musi szybko dojść do siebie, by Małej nie zarazić, to ta stwierdziła, że nic jej nie będzie, bo dzieci w jej wieku nie chorują. Właśnie widać u nas na forum jak to wszystkie zarazki omijają dzieci szerokim łukiem... Szkoda słów.
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 10:40   #3013
Majka232
Zakorzenienie

Zmienilam mlodemu smoki na większe i chyba bardziej pasuja. Mam tego typu http://allegro.pl/mam-baby-mam-baby-...660757585.html
Tak słodko buziak z nimi wygląda
Stary 2015-11-06, 10:45   #3014
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hej! U nas pierwsze karmienie przed 1 potem o 5 i przed 7. Pobudka 6.20.
I kufa o 5 pobudka przeze mnie! Obudził mnie płacz małej, patrzę niema jej obok, no nie wierzę, leżała na podłodze- spadła mi... A wydawała mi się taka niemobilna.. Musiała nogi do góry zadzierać zdaje mi się i tak na boki ehhh Nawet niechce myślec jak ona poleciała i to na podłogę bez dywaniku i na butelkę Żywca jakoś i chyba na brzuszek poleciala, dobrze nie pamiętam nawet. Aż tak głośno nie płakała, może tabardziej ją nie bolało ( Guzów też nie widać, chociaż bałam się że o obudowę łóżka się rąbnęła. Także od 5 prawie nie śpię, ciągali noskiem to ja już myśle może krew może coś ehh Mam nadzieje ze wszystko dobrze będzie...
Współczuje stresu

Cytat:
A co do podnoszenia dupki to Ada tak śmiesznie zaczyna ją pisnosić leżąc na plecach, staje na nogi jakby i dupka w górę

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Na Grań Canarie chyba właśnie, tam mąż chyba coś wynalazł, a co nie polecasz?
Mam tam kumpelę, miejscówa super

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Wiem ze dlugi 11 dni tyle ze pewnie roboczych Zamawialam 30.10.
Mize pod koniec przyszlego tyg . będzie bo juz zimno

Wiem. Zobaczymy co w poniedz.wyjdzie. wczesnuej najwyzej pójdę do innej
U mnie przesyłka doszła 8 roboczego dnia.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 10:48   #3015
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
A moja to leń i niecierpliwek. Z leżenia dama sama się nie dźwignie, ale juz z pollezacej pozycji siada (bez trzymanki) i twardo siedzi. Wczoraj zaczęła tak jakby się podciągnąć do stania, ale jeszcze do sukcesu długa droga 😉
Zlosnik mój mały dopiero teraz zasnął. Jak nigdy uryczala się przed drzemka.

Mój Tż był z przeziębieniem u intrenisty, bo chciał jakiś antybiotyk aby go w końcu coś na nogi postawiło, bo już tydzień chory, a ta p.i.pa nic nie chciała mu przepisać, mówił, że małe dziecko jest w domu i musi szybko dojść do siebie, by Małej nie zarazić, to ta stwierdziła, że nic jej nie będzie, bo dzieci w jej wieku nie chorują. Właśnie widać u nas na forum jak to wszystkie zarazki omijają dzieci szerokim łukiem... Szkoda słów.
Jakby na mnie trafiła to by się kur.wy posypały w jej stronę....
Mam styczność z niemcami za biurkiem I z Polakami, i Niemcy są o 10000x bardziej uprzejmi, a wystarczyło pojechać do ambasady Polskiej by poczuć się jak śmieć który zawadza... Czyli jak po powrocie do kraju wizyta gdziekolwiek, ludzie są tak nie uprzejmi, za karę wszedzie siedzą, począwszy na kasie w markecie konczac na babie sprzedajacej oscypki.... 😑

I nas noc jak zawsze młoda teraz ma drzemkę, a Stara idzie do kuchni....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 10:56   #3016
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Hehe świetna jest moja ulubienica
No mam nadzieje, najgorsze ze niewiem jak poleciała, na co zwrócić uwagę ale tak myśle może ta butelka z wodą trochę ją zamortyzowała ehh U nas z obu stron można spaść, chyba ze w poprzek będziemy się kładły.. Mąż powiedział że wróci do nas i będzie osłonka , ale i tak będę starała się ją odkładać do łóżeczka.
Aaa to butla z woda byla! 😀 A ja myslalam ze wam kolo lozka po piwie zywcu się butle walaja :p ja mam sofe nisko no i dywan. Im lzejsze i mlodsze cialko tym lzej sie upada,dzieci przy chodzeniu pewnie co chwile beda sie przywracać, trzeba sie nauczyc nie panikowac
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 11:05   #3017
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Mała jak tam Mój Ulubieniec Pieknooki Jasieniek? Plamki poschodziły ?czytałam ze banan się nie przyjął :-( - Bidus ten Twój Syncio :-(
plamki ok, ale mama wczoraj bez pojecia dala warzywka z jasnymi warzywami :/ a tam co
? kukurydza. i dzis plama na policzku. jakby inaczej

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Jakby na mnie trafiła to by się kur.wy posypały w jej stronę....
Mam styczność z niemcami za biurkiem I z Polakami, i Niemcy są o 10000x bardziej uprzejmi, a wystarczyło pojechać do ambasady Polskiej by poczuć się jak śmieć który zawadza... Czyli jak po powrocie do kraju wizyta gdziekolwiek, ludzie są tak nie uprzejmi, za karę wszedzie siedzą, począwszy na kasie w markecie konczac na babie sprzedajacej oscypki.... ��
nie zgodze sie, nie wszedzie.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Zmienilam mlodemu smoki na większe i chyba bardziej pasuja. Mam tego typu http://allegro.pl/mam-baby-mam-baby-...660757585.html
zazdraszam smokow!

JAŚ

Stary 2015-11-06, 11:07   #3018
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9

Cytat:

Fajne, ten zielony mi się podoba, taki uśmieszek fajny)

Aa zapomniałam napisać że jeszcze Ada jak spadła to była w bluzce i pampersie tylko hehe wyjątkowo spała w bluzeczce i polspiochach bo zabrakło pajacy i sobie zdjęła w nocy gatki hehe może jej model nie odpowiadał i poszła innych poszukać Grunt że raczej wszystko dobrze... Mąż powiedział że krwiak jej się nie zrobi bo ma ciemiączko niezarośnięte, bo tego się obawiałam najbardziej.
Stary 2015-11-06, 11:21   #3019
Majka232
Zakorzenienie

Sylwia - ja juz licze kiedy będzie trzeba odstawić ale ciesze się ze ssie choc u nas jest w dzien do spania, w nocy dla uspokojenia i teraz na spacerze daję zeby powietrza nie łykal zimnego. W ciągu dnia raczej nie daje. Chyba ze marudzi bardzo.

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Wlasnie wstał i smoka nie chce. Usta zaciśnięte

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Violka - mamy ten z buźka, rekinem i sloneczkiem a na noc te z królikiem http://allegro.pl/mam-baby-night-smo...754581134.html
Takie duże one na tym pyszczku słodkim
Stary 2015-11-06, 11:25   #3020
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość

Hehe do mycia okien polecam Karchera, kosztuje nie wiele ponad 200zl a okno umyte bez smug w 5min. U nas zwrócił się już milion razy, bo okiem w domu mamy sporo (11) i czyszcze nim kabinę prysznicową.[COLOR="Silver"]
A co to za model Karchera ? Ja mam jeszcze więcej okien przydał by się
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 11:30   #3021
gosiak0512
Zakorzenienie

Mała wstala ale z rak nie schodzi. Mam w planach dac jej kaszke ciekawe czy zje.

Czekam na kuriera z paka z gemini..
No i dzis zebranie w szkole.

Stary 2015-11-06, 11:34   #3022
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co to była tak zagmatwana sytuacja, ze do końca nie mogłam sie połapać sąsiedzi ja nękali, wyzywali od celebrytek, bo brała udział w Rolnik szuka zony, ona za to ich skarżyła i wszystko inne, łącznie z postanowieniami sadu i chyba sad w koncu zlecił badania psychiatryczne, którym sie nie chciała poddać i taki finał
O matko, kto mieczem wojuje..

Cytat:
Fajnie, ze tak lubi u nas to samo, relaks pełen wczoraj sobie tak nogę śmiesznie założyła na brzeg wanienki, łapka w buzi i krolowa obsługiwana, no komedia

A wiecie, ze znajomi lecą na przełomie grudnia/stycznia z takim bobasem jak nasze na Gran Canarie,to sie wypluska dzieciak
Tez mieliśmy jechać gdzieś na kanary, ale sytuacja nasza bardzo się pogorszyła i raczej nie polecimy dopóki pracy nie znajdę. Z Maja byliśmy na Lanzarote jak miala 8m i uwielbiają się kąpać w basenie, miała takie kółko gdzie nogi wkladala i chodziła po dnie e brodziku

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 11:43   #3023
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
A co to za model Karchera ? Ja mam jeszcze więcej okien przydał by się

Popinam sie pod pytanie

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Super! Że taki nienażarty hehe

No ja łyżkę dałam. Ty Hania w domku mieszkasz?

No tak dom to wydatek A my działki szukamy nadal ehh Jakbym chciała już mieć, to by szybko poszło. Ostatnio fajną znaleźliśmy, ale okazało się że to już Park Krajobrazowy i nie na sprzedaż.. Zrób kiedy zdjęcia Waszej okolicy drzewa lasek ahh zazdraszczam
Plan mamy nad morze, do jakiegoś spa nam się marzy)

Tobie też zazdraszczam Tobie też! Ofkors

Zrobie zrobie, w weekend sie wybieram tam
Kciuki za działkę, racja, jak juz działka jest to jakos z górki, choc dopiero wtedy sie zaczyna cała zabawa
Oo do spa tez bym pojechała, ale sama

Cytat:
:-*
Jak dobrze kojarzę to Alcia Ci pięknie je prawda? To super :-* - bardzo to cieszy
A nie narzekam ostatnio, tylko owoce sa be

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
MAJKA kciuki trzymam za was

MADZIX xtreme bo te salon to bylo ledwo 5 kolorow :/

Uh to lipa, w moich Roskach to 3 Polki pełne kolorów
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 11:57   #3024
gosiak0512
Zakorzenienie

MADZIX no kiszka. Tu tez bylo duzo ale wydaje mi sie ze wykupione bo i po 4 rzedy jednego koloru byly..

MALA znalazlam zamiennik chrupek mala wcina biszkopty

Stary 2015-11-06, 12:01   #3025
Koperco
Zakorzenienie

Wysprzątałam całą chałupę bo syf nieziemski miałam a Alicja już liże panele :/ siadłam z herbatką, dzieć śpi i mam chwilę dla Was lece nadrabiać!
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 12:09   #3026
Hanka20
Zakorzenienie

GOSIAK biedna Martynka zdrówka dla niej!

DOMIMA fajnie ze wróciłas - tesknilysmy

MAJKA trzymaj się :-* :-*

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 12:12   #3027
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

GOSIAK,zdrowka dla Martynki zycze,to sie wczoraj umeczyluscie,biedne,oby dzis bylo lepiej ✊
MAJKA zycze z calego serca,zeby się wszystko u Szymka powyjasnialo pozytywnie ✊

DOMIMA, welcome back i gratki dla Olafa,silacza. Widzę,że tez taki żywiołowy, w miejscu nie usiedzi a Ty jak sie czujesz, nie jestes osłabiona po tych stresach? Mam nadzieje,ze odespalas upojne noce szpitalne.
Moja zasnela bez jednego jeku przy piersi mej i dzwiekach Hurem w tv. Juz daaaawno rano nie oglafalam,a pol ciazy to mi gralo,chyba mała dobrze kojarzy za to sasiad boruje,stuka,haladuje eh
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 12:14   #3028
gosiak0512
Zakorzenienie

Mloda nie zjadla kaszki, nawet z butli jej nie chciala a mleko wypila..
Dostalam sie do testowania mleka nan pro 2.. urzywa go ktoras?

Stary 2015-11-06, 12:30   #3029
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
MALA znalazlam zamiennik chrupek mala wcina biszkopty
jakie dajesz?

a podawalas kurczaka w jasnych warzywach gerbera? w ogole patrze na sklady i gerber ma prawie w kazdym skrobie kukurydziana. hhmm..

JAŚ

Stary 2015-11-06, 12:31   #3030
Hanka20
Zakorzenienie

VIOLKA nie, mieszkam w bloku w którym nie ma centralnego ogrzewania wiec założyliśmy sobie taki pięć ala kominek z szybką palimy w nim drewnem lub węglem.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości