Mamusie kwietniowe 2016 - część II - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-06, 22:20   #1231
margueri
Zadomowienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II

Cytat:
Napisane przez annihilate Pokaż wiadomość
Ja dziś zaczynam 20 tydzień 😍 ale leci ten czas 😁
I ja

Kejka super zakupy! Kupuj do woli

Kropcia super rzeczy do kącika dla Maleństwa

Sunshine gratulację córeczki

Ciuszki - ja już kupuję, poszalałam ostatnio ilościowo, ale co tam wszystko wykorzystam

Ruchy wydaje mi się, że czuję moje Maleństwo

Gotować nie lubię, ale jeśli muszę to robię i chyba nieźle mi to wychodzi...

Byłam wczoraj u lekarza...nie zrobił mi usg i coraz bardziej zaczyna mnie złościć...dostałam antybiotyk i muszę powtórzyć badania...

Strasznie drętwieją mi dłonie, czy np nogi, doszły do tego skurcze łydek w nocy, macie jakiś sprawdzony magnez??? Ja coś biorę, ale jak widać nie służy mi...

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))
margueri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 22:58   #1232
RoseLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Zamówiliśmy sobie z tż i jego rodzeństwem chińskie jedzenie, do tego wypije piwko bezalkoholowe
i ja sobie własnie popijam piwko bezalkoholowe nawet dobre

Cytat:
Napisane przez margueri Pokaż wiadomość
I ja

Ciuszki - ja już kupuję, poszalałam ostatnio ilościowo, ale co tam wszystko wykorzystam

Byłam wczoraj u lekarza...nie zrobił mi usg i coraz bardziej zaczyna mnie złościć...dostałam antybiotyk i muszę powtórzyć badania...

Strasznie drętwieją mi dłonie, czy np nogi, doszły do tego skurcze łydek w nocy, macie jakiś sprawdzony magnez??? Ja coś biorę, ale jak widać nie służy mi...
mi gin przepisał aspargin połączenie magnezu i potasu

kto mnie tyko zobaczy to leci za mną, czy juz nam płeć, zaczyna mnie to denerwować
RoseLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 23:16   #1233
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Roselady mnie tez denerwują pytania o plec, bo mimo ze chcieliśmy chłopca to nie jest to najważniejsze, dla nas istota jest by dzidziuś byl zdrowy i ciągle dogaduje wszystkim co im da informacja o plci i czy cos ona zmienia..

Dziewczyny czy wam tez juz jest tak ciezko?? Przytylam 3 kg i waze 57.5 a czuje sie jak slon, ciezko mi sie leży nawet na boku bo mój brzuch wylewa sie na jedna stronę, ciezko mi sie nawet oddycha, tz chrapie a ja się mecze i stękam:/
Stary 2015-11-07, 03:53   #1234
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Roselady mnie tez denerwują pytania o plec, bo mimo ze chcieliśmy chłopca to nie jest to najważniejsze, dla nas istota jest by dzidziuś byl zdrowy i ciągle dogaduje wszystkim co im da informacja o plci i czy cos ona zmienia..

Dziewczyny czy wam tez juz jest tak ciezko?? Przytylam 3 kg i waze 57.5 a czuje sie jak slon, ciezko mi sie leży nawet na boku bo mój brzuch wylewa sie na jedna stronę, ciezko mi sie nawet oddycha, tz chrapie a ja się mecze i stękam:/
Tia, czuję się jak małe słoniątko, wszystkie miejsca gdzie można usiąść są moje. A w nocy budzą mnie bóle łydki i piszczeli... Tak jak teraz na przykład.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 06:23   #1235
Sunmade
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Tia, czuję się jak małe słoniątko, wszystkie miejsca gdzie można usiąść są moje. A w nocy budzą mnie bóle łydki i piszczeli... Tak jak teraz na przykład.
No to witam się w klubie... Niby zasypiam po minucie ale nie mogę spać, budzę się, jest mi niewygodnie i w ogóle beznadzieja
Sunmade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 07:03   #1236
Kabriela
Zadomowienie

Witam się w gronie marudnych...od wczoraj mnie trzyma a jeszcze mamy siekiere z małżem bo On zamiast mnie wspierać w pomysłach na urodziny naszego dziecka to ciągle tylko neguje wszystko: znowu spędzisz cały dzień w kuchni, znowu robisz za dużo, znowu się spinasz, znowu to, znowu tamto.
Wczoraj nawet sobie popłakałam, nawet chodzi mi przez myśl, żeby nic nie robić i mieć w nosie. Z tym, że to ja się będę jeszcze bardziej się z tym źle czuć, On oleje sprawę.

I dzisiaj wyrzut nad kiblem z krwią...jest bosko...mam ochotę siedzieć i płakać cały dzień. A najgorsze, że pada a zakupy same się nie zrobią i do d... z tym wszystkim.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 08:01   #1237
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90
Mamusie kwietniowe 2016 - część II

To ja tez standardowo w sobote pomarudze! Jak mnie dzis glowa boli, na dworze pada a ja bede musiala isc do gina pieszo. No ale chociaz sobie malenstwo obejrze...

Wczoraj jak sie kapalam to zauwazylam na sutkach przebarwienia, ciemniejsze (takie plamki male). Chyba pisalyscie ze to normalne? Bo nie wiem czy mam lekarza meczyc

No i jeszcze jedno. Mialyscie badane piersi w ciazy?

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

Kabriela z krwia? Kurcze, ja bym poszla do lekarza bo to troche niepokojace...

Margueri ja tez tak do ciuszkow podchodze, ale ... Czy oby nie przesadzam?

-słoniatko-
Ja sie nie czuje jakos grubo i ociezale ale wkurza mnie jedno zakladanie i zawiazywanie butow i czesto sie mecze. Czesciej tez dretwieje jak Wy ale to predzej w nocy a czasem w dzien jak tylko na jednym poldypku siedze z podwinieta noga

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3

Edytowane przez kejka90
Czas edycji: 2015-11-07 o 08:02
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 08:23   #1238
NieIdealna82
Raczkowanie

Cześć dołącze sie do narzekających...

Młody od wczoraj wirusa ma w jelitach i go skręca,biegunka i nocka z głowy..
Wypił mocną gorzką herbatę,zjadł suchą bułkę i puki co spokojnie...

Wypiłam kawkę,zjadłam śniadanie i może będzie lepiej z tym samopoczuciem

A Wam Wszystkim życzę dobrego dzionka mimo paskudnej pogody
NieIdealna82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 08:27   #1239
Sunmade
Raczkowanie

Coś fatalna ta sobota póki co na naszym wątku... Ja nie śpię od paru godzin ale nadal jestem w łóżku mimo, że już mdli mnie z głodu. Leń mnie opanował i nie chce mi się wstawać... :banghead:

Kejka skąd Ty taki fajny lumpek wypatrzylas to ja nie wiem. U mnie same szmaty...
Sunmade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 08:35   #1240
danika
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tez się czuje ciężko, dużo bardziej niż w pierwszej ciąży, chociaż ważę tyle samo.

Lekko sie czuje tylko na zumbie wytańczyłam sie wczoraj i od razu humor mi sie poprawił

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

My juz od 6 na nogach. Córcia je śniadanko i ogląda bajke a ja mam chwile na forum u nas ladna pogoda wiec jak sie zrobi cieplej to idziemy na plac zabaw- postawili nowe drabinki i huśtawki, bedzie radocha bo młoda jeszcze nie widziała.

NIEIDEALNA o współczuję jelitowki. Moja w tamta sobote wymiotowała caly dzien Żeby ciebie nie złapało.
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 08:44   #1241
MiniMonix
Zakorzenienie

No tak, pytania o płeć też mnie wkurzają. Tesciowa wczoraj dowaliła, że chciała by wiedzieć czy już bedzie prawdziwą babcią. W sensie jak to będzie wnuczka

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 08:49   #1242
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez NieIdealna82 Pokaż wiadomość
Cześć dołącze sie do narzekających...

Młody od wczoraj wirusa ma w jelitach i go skręca,biegunka i nocka z głowy..

Wypił mocną gorzką herbatę,zjadł suchą bułkę i puki co spokojnie...

Wypiłam kawkę,zjadłam śniadanie i może będzie lepiej z tym samopoczuciem

A Wam Wszystkim życzę dobrego dzionka mimo paskudnej pogody

Zdrowka dla synka i uwazaj na siebie

Cytat:
Napisane przez Sunmade Pokaż wiadomość
Coś fatalna ta sobota póki co na naszym wątku... Ja nie śpię od paru godzin ale nadal jestem w łóżku mimo, że już mdli mnie z głodu. Leń mnie opanował i nie chce mi się wstawać... :banghead:

Kejka skąd Ty taki fajny lumpek wypatrzylas to ja nie wiem. U mnie same szmaty...

Wiesz co, u mnie tylko taki jest. A ze jest dobry to mam swiadomosc, bo w 3 pobliskich, wiekszych miastach tez jest. Oskar sie nazywa i ciuchy tylko z Angli chyba..a wiesz ile tam ciuchy kosztuja, pewnie dlatego wiekszosc w lumpku to nowki a jak nie to bez sladow uzytkowania

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Napisane przez MiniMonix Pokaż wiadomość
No tak, pytania o płeć też mnie wkurzają. Tesciowa wczoraj dowaliła, że chciała by wiedzieć czy już bedzie prawdziwą babcią. W sensie jak to będzie wnuczka

Jak mnie to stwierdzenie wkurza ja nie wiem skad to sie wzielo...to jak se facetowi corka urodzi to nie bedzie ojcem tylko mezem/partnerem mamy?

Mikołaj <3
Stary 2015-11-07, 08:52   #1243
groszekpat
Raczkowanie

Hej dziewczyny. Ale okropna pogoda dzisiaj. Na dodatek z zlewie pełno naczyń i cała chata do posprzatania. Jak dopije kawke musze sie za to wszystko zabrać. Kupujecie łóżeczko turystyczne czy tradycyjne? Ja chce kupić lepsze turystyczne za ok 300 zł bo nie lubie jak dzidziuś obija sie o szczebelki a jak zaczyna wstawać to ochraniacz nawet nie pomaga. Dokupie do tego porządny materac jak do łóżeczka drewnianego. Znalazłam też fajna poduszke do karmienia.Po usg połówkowym czyli na początku grudnia po malu zaczne wszystko kupować i wydatki podziele na 3 miesiące żeby za bardzo nie oberwać po kieszeni. Jest masa rzeczy do kupienia. Znowu przytyłam. Już mam tyłek jak szafa
groszekpat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 08:56   #1244
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Jak mnie to stwierdzenie wkurza ja nie wiem skad to sie wzielo...to jak se facetowi corka urodzi to nie bedzie ojcem tylko mezem/partnerem mamy?
No najwidoczniej...Ja w ogóle staram się unikać tej kobiety bo mi na nerwy działa głupimi tekstami

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

Stary 2015-11-07, 08:56   #1245
gosiulka22
Wtajemniczenie

Słoniatko

Ważę więcej niż w pierwszej ciąży i mam dużo większy brzuch z czym czuje się fatalnie tez szybciej się mecze i złapałam się dziś w nocy na tym ze mecze się przywracając z boku na bok jeszcze mnie coś uwiera w lewym boku i czuje takie twarde tam jakbym jakąś kule miała.

Tez musze się dziś wybrać na zakupy kolejna sobota z rzędu będziemy mieli gości szczerze mówiąc średnio podoba mi się znowu wymyslanie co podam szykowanie wszystkiego a potem sprzątanie :/
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 08:56   #1246
groszekpat
Raczkowanie

Dodaje obiecane zdjęcia siusiaka i raczki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20151107_08_54_48_Pro.jpg (76,6 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20151107_08_55_08_Pro.jpg (80,2 KB, 48 załadowań)
groszekpat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 09:02   #1247
gosiulka22
Wtajemniczenie

Lumpki

Co do tego to mozna kupić ekstra ubranka ale trzeba chodzić bardzo częstos szczególnie jak jest nowy towar i nie do jednego sklepu tylk np do 10. Ja jak się wybieram to zostawiam córkę z mama biorę siostrę i tak lazimy ze 4 godz
Stary 2015-11-07, 09:03   #1248
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Groszekpat ale siusiak
Ja raczke tez mam, z 12 tygodnia

MiniMonix ahhhh...skad ja to znam. Mi sie zdarzylo na mame ostatnio najechac bo mi powiedziala " ale te ciuszki dla Twojego Kacperka fajne " . Dobrze wie, ze takiego imienia nie biore pod uwage i to bylo uszczypliwe, ale mne zdenerwowalo. Jak moze do mojego slodkiego malebstwa mowic Kacperek noooo

Mikołaj <3
Stary 2015-11-07, 09:04   #1249
gosiulka22
Wtajemniczenie

Groszek ale pięknie wszystko widać. Cudne zdjęcia
Stary 2015-11-07, 09:06   #1250
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Gosiulka22 masz racje z tym czestym chodzeniem. Ja chodze we wtorki rano na nowy towar, ale wtedy to rzeź jest a w piatki jest -50% i tak jak wczoraj wyczailam fajne ciuszki

Mikołaj <3
Stary 2015-11-07, 09:07   #1251
Smarrita
Wtajemniczenie

Jak we wrześniu powiedzielismy teściowej że będzie druga wnuczka to powiedziala "trudno może się pomylił" po kolejnej pazdziernikowej wizycie znów pytała o płeć i stwierdziła że może jeszcze się zmieni!!!! Jak jej powiedzialam że juz nie ma prawa się zmienić i że skoro juz we wrześniu powiedzial ze jest dziewczynka to tak będzie bo ma dobry sprzęt do usg i sam jest dobry!
Smarrita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 09:10   #1252
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Groszekpat ale siusiak
Ja raczke tez mam, z 12 tygodnia

MiniMonix ahhhh...skad ja to znam. Mi sie zdarzylo na mame ostatnio najechac bo mi powiedziala " ale te ciuszki dla Twojego Kacperka fajne " . Dobrze wie, ze takiego imienia nie biore pod uwage i to bylo uszczypliwe, ale mne zdenerwowalo. Jak moze do mojego slodkiego malebstwa mowic Kacperek noooo
Moja mama uwielbia to imię, i też nalega by tak nazwać wnuka
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 09:17   #1253
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Ble, mi zakupy się nie udały. Za to zeżarłam mc donaldowe śmieci i od razu mi lepiej.
Śmieci owe jedzenie poprawia humor. Tylko coś za często mam na nie ochotę. Ale raz w miesiącu można sobie pozwolić.

Cytat:
Napisane przez margueri Pokaż wiadomość
I ja

Ja biorę magne b6 bo podobno z witamina b6 lepiej się wchłania.

Cytat:

Tez gdzieś tyle przytyłam, chociaż nie wiem gdzie to poszło bo nawet brzucha nie mam.
Nie czuję się ciężko, ale strasznie szybko się mecze. Jak tylko się da to musze usiąść. W nocy budze się kilka razy bo mi niewygodnie.

Cytat:
Gosiulka22 masz racje z tym czestym chodzeniem. Ja chodze we wtorki rano na nowy towar, ale wtedy to rzeź jest a w piatki jest -50% i tak jak wczoraj wyczailam fajne ciuszki
Kiedyś lubiłam chodzić na nowy ale teraz trochę się boje. U mnie tak jak u Ciebie na nowym, masakra jakas, rozpychanie się, pchanie itp. Boje się ze ktoś mnie przypadkiem uderzy czy popchnie wiec wole nie ryzykować.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 09:27   #1254
MiniMonix
Zakorzenienie

Kejka90
U mnie tylko teściowa ma takie odchyły. Moja mama nie. Ona cieszy się szczerze i pomimo że razem mieszkamy, nie wtrąca się nic. Może to też przez to, że teściowa babcią już jest.. Ale jak ma być taką jaką jest dla chłopaków szwagierki to ja dziękuję

Smarrita
Dobra agentka... "TRUDNO"?!

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

Stary 2015-11-07, 09:33   #1255
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez groszekpat Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Ale okropna pogoda dzisiaj. Na dodatek z zlewie pełno naczyń i cała chata do posprzatania. Jak dopije kawke musze sie za to wszystko zabrać. Kupujecie łóżeczko turystyczne czy tradycyjne? Ja chce kupić lepsze turystyczne za ok 300 zł bo nie lubie jak dzidziuś obija sie o szczebelki a jak zaczyna wstawać to ochraniacz nawet nie pomaga. Dokupie do tego porządny materac jak do łóżeczka drewnianego. Znalazłam też fajna poduszke do karmienia.
ja mam taki sam plan. Turystyczne dwupoziomowe i oddzielnie materac. I tak bym musiała turystyczne mieć, więc bez sensu dwa łóżka. Nie miałabym gdzie tego trzymać.

Cytat:
Napisane przez Smarrita Pokaż wiadomość
Jak we wrześniu powiedzielismy teściowej że będzie druga wnuczka to powiedziala "trudno może się pomylił" po kolejnej pazdziernikowej wizycie znów pytała o płeć i stwierdziła że może jeszcze się zmieni!!!! Jak jej powiedzialam że juz nie ma prawa się zmienić i że skoro juz we wrześniu powiedzial ze jest dziewczynka to tak będzie bo ma dobry sprzęt do usg i sam jest dobry!
nawet tego nie skomentuję
ja też nie rozumiem tych pytań o płeć, wszyscy dookoła są bardziej tym podekscytowani niż my, przyszli rodzice jakby to miało jakieś znaczenie. Co będzie to będzie, mnie interesuje tylko, żeby było zdrowe i wszystko było w porządku.
Heh a ja w tym drugim trymestrze się czuję coraz lepiej Mało przytyłam, brzuchola jeszcze nie ma, naprawdę jest fajnie. Zaraz się biorę za zrywanie tapet
A na zakupy jednak nie pójdę, bo pada, a u nas na mieście to nie ma gdzie zaparkować. Mam wolne we wtorek, to może mi się uda wyskoczyć na chwilę, chociaż nie wiem, czy znajdę czas.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 09:35   #1256
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90
Mamusie kwietniowe 2016 - część II

Cytat:

Dawaj adres, rozprawimy sie z glupia babajak tak mozna!

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Moja mama uwielbia to imię, i też nalega by tak nazwać wnuka

Moja nie nalega ani troche, nawet nie wiem skad jej to imie do glowy przyszlo..chyba pierwsze lepsze. Ale to bylo tak wiesz, do zartow..ale mnie to jakos nie smieszylo

Lucy111 to fakt, ryzyko jest. Ale u nas to tak od 8 do 10:30 poki baby nie sa w pacy i to bardziej na dziale doroslym wiec przewaznie kolo 10 ide i juz jest spokoj mimo ze duzo ludzi sie kreci. Nikt w droge sobie nie wchodzi na dzieciecym tylko obserwacje co inni szukaja w sensie chlopak/dziewczynka i jakie rozmiary

Mikołaj <3

Edytowane przez kejka90
Czas edycji: 2015-11-07 o 09:53
Stary 2015-11-07, 10:02   #1257
gocha_cz
Raczkowanie

Brzuch
ja jak się martwiłam i doczekać nie mogłam ciążowego brzuszka tak teraz jak wystrzelił w ostatnim czasie to wydaje mi się duży i troche boję się co będzie dalej - będzie słoniątko
i też już mi ciężko, zadyszkę mam często i też stękam mężowi w nocy

Magnez
ja biorę aspargin, wcześniej maglek b6

Groszekpat też mam fotę siusiaka kiedyś im pokażemy te zdjęcia

dziś w planach sprzątanie, zagonie męża do roboty a póżniej jedziemy do przyjaciół mają 2 latka w domu aż się trochę obawiam bo to chłopak demolka ostatnio ni z gruszki ni z pietruszki dostałam piąchą w brzuch (tatuś uczy syna boksowania....)

Dzień dobry wszystkim
gocha_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 10:05   #1258
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Co za kobieta. .. jak można w ogóle powiedzieć coś takiego rodzicom oczekującym dziecka...

Cytat:
Dawaj adres, rozprawimy sie z glupia babajak tak mozna!

Moja nie nalega ani troche, nawet nie wiem skad jej to imie do glowy przyszlo..chyba pierwsze lepsze. Ale to bylo tak wiesz, do zartow..ale mnie to jakos nie smieszylo

Lucy111 to fakt, ryzyko jest. Ale u nas to tak od 8 do 10:30 poki baby nie sa w pacy i to bardziej na dziale doroslym wiec przewaznie kolo 10 ide i juz jest spokoj mimo ze duzo ludzi sie kreci. Nikt w droge sobie nie wchodzi na dzieciecym tylko obserwacje co inni szukaja w sensie chlopak/dziewczynka i jakie rozmiary
Moja tez miała własne propozycje co do imienia dla wnuka, ale ostatnio nawet zaczęła pytać jak tam Leoś.

To jak tak jest to luz u nas wszędzie się przepychaja a ze między wieszakami ciasno i do tego każdy z koszykiem to łatwo nawet przypadkiem oberwac.
Chodzę czasem w dzien dostawy ale ok. 16. Wtedy już tłum przeszedł ale jeszcze coś można znaleźć.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 10:34   #1259
justyna_fli
Zadomowienie

Ja tez dolaczam do narzekania. Jestem w labie od samego rana i zaraz zaczynam eksperyment. Pierwszy raz w zyciu to robie i nie wiem czy mi wyjdzie. Oby, bo nie mam za duzo czasu zeby sie z tym wyrobic
Cytat:
Moja mama tez tak gada. Twierdzi ze narazie jest zona dziadka (siostra ma dwoch synow). Mnie to jakos nie rusza Ostatnio jej powiedzialam ze byc moze bedzie sie musiala przyzwyczaic do tego stanu
Cytat:
Napisane przez groszekpat Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Ale okropna pogoda dzisiaj. Na dodatek z zlewie pełno naczyń i cała chata do posprzatania. Jak dopije kawke musze sie za to wszystko zabrać. Kupujecie łóżeczko turystyczne czy tradycyjne? Ja chce kupić lepsze turystyczne za ok 300 zł bo nie lubie jak dzidziuś obija sie o szczebelki a jak zaczyna wstawać to ochraniacz nawet nie pomaga. Dokupie do tego porządny materac jak do łóżeczka drewnianego. Znalazłam też fajna poduszke do karmienia.Po usg połówkowym czyli na początku grudnia po malu zaczne wszystko kupować i wydatki podziele na 3 miesiące żeby za bardzo nie oberwać po kieszeni. Jest masa rzeczy do kupienia. Znowu przytyłam. Już mam tyłek jak szafa
Ja tez kupuje turystyczne z dodatkowym materacem. Znalazlam bardzo ladne
Cytat:
milutko
Dawidek 31.10.2018
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 10:37   #1260
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez justyna_fli Pokaż wiadomość
Ja tez kupuje turystyczne z dodatkowym materacem. Znalazlam bardzo ladne
poka! bo ja już dostaję oczopląsu od nich.
Jeszcze z dobrych wieści dostałam dzisiaj pismo ze spółdzielni, że znowu mamy nadpłatę wody wychodzi na to, że przez te nadpłaty przez 4 miechy nie musimy płacić czynszu bo mam też bardzo dużą za ogrzewanie...

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości