Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku! - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-07, 10:50   #3211
kaaasi
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Kasia a może na początku ciąży dziewczyny jeszcze wierzą, że ludzie ciężarne przepuszczają

Jak byłam ostatnio to kolejka nie była za duża, ale nowa pani w rejestracji i szło to wolno. Raptem 2 czy 3 osoby przed nami. Mówię wiec jednej pani, że stoją za nią, ale muszę usiąść. Za mną ciężarna to samo. Przychodzi młody chłopak, mówimy mu, że my też w kolejce tylko nie ustoimy, ten ok. I wpada kobieta koło 50, ustawia się za chłopakiem więc mówię do niej jak do chłopaka, że my też stoimy w kolejce. A ta do mnie z mordą, że jak się jest w kolejce to się stoi, a nie siedzi a jej się śpieszy. Szczęka mi opadła, ale na całą akcje kobieta która stała przed nami na głos "ciężarne mają pierwszeństwo" i puścili nas do samej resjestracji wszyscy na przodzie. Potem coś marudziła, żeby ją ktoś przepuścił bo się jej śpieszy, ale nikt jej miejsca nie ustąpił.
Szczerze mówiąc jakby wpadła i powiedziała, że jej się bardzo śpieszy to jeszcze rozumiem, ale na bezczelnego, że mamy stać, bo ona tak uważa.... no sorry :p

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

no wiesz są takie co ciąże idealnie znoszą, to mają potem potwierdzenie swoich słów ale prawda taka, że jednak wiele kobiet ma w ciąży ma gorsze dni....
ale zauważyłam, że mamy w ciąży w takiej bardzo zaawansowanej rzadko kiedy same na zakupy chodzą może ze 2 razy w życiu przepuściłam bo czasem po prostu człowiek nie patrzy kto za mną stoi w kolejce w aptece to od razu proszą do okienka takie ale chyba na tych badaniach to najbardziej irytujące jak piszesz bez śniadania człowiek marnie się czuje

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 10:52   #3212
agaczilla21
Zakorzenienie

U mnie w labie tylko na glukozę ciężarne z pierwszeństwem. Normalnie to juz w kolejce
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 10:58   #3213
Lola2828
Zadomowienie

Kurdę Figa dobra historia z tą babą lubię takie akcje czasem mogę się wyżyć ale jakoś w ciąży bezstresowo podchodzę ale to i lepiej . Ja mam taki charakter typowo rybski sama nie umiem się upomnieć o swoje tylko łeb spuszczę i płaczę a za kogoś to jakby coś we mnie wstąpiło zawsze tych słabszych bronie już parę razy się nacięłam na to wtedy gębę mam od ucha do ucha
Stary 2015-11-07, 11:05   #3214
ja :)
Zakorzenienie

Dzien dobry

A ja nam dzisiaj wolne od wszystkiego bo tz z córa na wyjezdzie. Ja u kosmetyczki zaraz robie brwi, pozniej ugotuje cos dobrego i mam labe do wieczora bo rano juz wszystko posprzątałam
A w poniedziałek do fryzjera w nagrodę bo krzywej cukrowej

Miłego dnia dziewczyny!

Sent from my iPhone using Tapatalk
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 11:21   #3215
lamia12344
Rozeznanie

Ja się melduję
Przez weekend raczej będzie ciężko was czytać, bo remont na całego...
Mam kurz wszędzie i już czuję się chora, jak pomyśle o sprzątaniu A to dopiero etap szpachlowania, co to będzie jak M wszystko wyszlifuje Ale pocieszam się, że jak tylko skończymy to ruszam na zakupy, bo to już czas najwyższy

Elena super że wszystko ok
lamia12344 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 11:25   #3216
marciar7
Zakorzenienie

No tak to jest z tymi kolejkami. Zalezy na jakich ludzo sie trafo ja trafilam na tych ok. U mnie remont dobiega konca ostatnie poprawki i sprzayanie
Stary 2015-11-07, 11:27   #3217
siasia13
Rozeznanie

Witam z rana
W UK taka pogoda, ze nic sie nie chce. Leje, wieje I najlepiej bym sie zaszyla w lozku z ksiazka I herbatka ale mi corcia wybila ten pomysl z glowy Podobno mam jechac do lidla po play dooh
Wiecie co w UK w ogole nie ma tego przepuszczania ciezarnych w kolejkach. Na badania chodzi sie na godzine wiec wiadomo ze czekasz na swoja kolej a w sklepach czy innych miejscach jeszcze sie nie spotkalam z przepuszczaniem. Nie ma tez kas w sklepach dla ciezarnych I w ogole nie ma takiej kultury zeby ciezarna jakos inaczej traktowac. W sumie nawet mi to mnie przeszkadza bo nawet nie pamietam sytuacji w ktorej gdzies musialam stac I czekac.
Dobra ide zrobic cos pozytecznego
siasia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 11:37   #3218
figa84
Zakorzenienie

Siasia u nas to chyba zostało z czasów komuny
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 11:39   #3219
marciar7
Zakorzenienie

Jak mi sie spac chce po tej glulozie omg :-D
Stary 2015-11-07, 11:43   #3220
agaczilla21
Zakorzenienie

Ja mam dzisiaj pomidorową na obiad i wątróbkę. Miały byc naleśniki ale mi się nie chce. Jeszcze nie sprzatalam bo 100 razy bym miała nasmiecone. Zacznę po południu 😊 na razie to tylko śmieci wynioslam i trochę zabawek bo juz z deka ich za dużo. Za tydzień wyniosę kolejne bo M ma cos przywieść...musze kiedys w garażu przejrzeć wszystkie zabawki jakie sa i porządek z nimi zrobić...
Stary 2015-11-07, 12:15   #3221
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Jak mi sie spac chce po tej glulozie omg :-D
To już bliżej niż dalej do końca
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 12:18   #3222
marciar7
Zakorzenienie

Nie no ja jiz o 10.30 mialamm2 pobranie czekamnaz majstry sie zabiora i zaczynamy sprzatac hhe moze dzis uda sie spac w swoim pokoju :-D
Stary 2015-11-07, 12:24   #3223
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Ja mam dzisiaj pomidorową na obiad i wątróbkę. Miały byc naleśniki ale mi się nie chce. Jeszcze nie sprzatalam bo 100 razy bym miała nasmiecone. Zacznę po południu 😊 na razie to tylko śmieci wynioslam i trochę zabawek bo juz z deka ich za dużo. Za tydzień wyniosę kolejne bo M ma cos przywieść...musze kiedys w garażu przejrzeć wszystkie zabawki jakie sa i porządek z nimi zrobić...
Mniam wątróbeczka .
Ja chyba zrobię spaghetti, bo to szybkie danie i każdy lubi .
W czwartek posprzątałam całe mieszkanko, ale dziś jeszcze przelecę meble pronto i podłogi mopem, bo wiadomo, kurzy się codziennie.
Mnie też czeka segregacja zabawek u małej, sama zaproponowała, ze odłożymy dla braciszka.
Fajnie ci Agata, że masz dwójkę dzieci, pewnie wesoło jest i gwarnie . a jeszcze po zdjęciach widać, że to słodkie urwisy

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Nie no ja jiz o 10.30 mialamm2 pobranie czekamnaz majstry sie zabiora i zaczynamy sprzatac hhe moze dzis uda sie spac w swoim pokoju :-D
My zrobiliśmy remont w kuchni, tzn. gładź i takie tam, meble zostały te same, prawie 2 lata temu, mąż sam wszystko robił i co jak co, ale najgorsze było to dwutygodniowe prawie koczowanie na przedpokoju i potem sprzątanie . Nie cierpię tego pyłu, bo on jeszcze po jakimś czasie z zakamarków wyłazi.
A ty jeszcze z brzuszkiem będziesz się za to zabierać . Podziwiam
Stary 2015-11-07, 12:37   #3224
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość
Witam z rana
W UK taka pogoda, ze nic sie nie chce. Leje, wieje I najlepiej bym sie zaszyla w lozku z ksiazka I herbatka ale mi corcia wybila ten pomysl z glowy Podobno mam jechac do lidla po play dooh
Wiecie co w UK w ogole nie ma tego przepuszczania ciezarnych w kolejkach. Na badania chodzi sie na godzine wiec wiadomo ze czekasz na swoja kolej a w sklepach czy innych miejscach jeszcze sie nie spotkalam z przepuszczaniem. Nie ma tez kas w sklepach dla ciezarnych I w ogole nie ma takiej kultury zeby ciezarna jakos inaczej traktowac. W sumie nawet mi to mnie przeszkadza bo nawet nie pamietam sytuacji w ktorej gdzies musialam stac I czekac.
Dobra ide zrobic cos pozytecznego
W usa to samo - nie ma zadnych uprzywilejowanych kas ani kolejek dla ciezarnych czy rodzin z dziecmi. Ale tam jest tyle ciezarnych ze ludzie bez brzucha nigdy by nic nie zalatwili

U nas pogoda tez srednia. Ale deszcz pada Moze zmyje troche smogu

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Kurde Lilka jakas dzisiaj nieruchawa. Rusza sie duuuuzo wiecej od Poli w brzuchu i juz tak mnie przyzwyczaila ze jak pare godzin jest bez ruchu to panika..
Stary 2015-11-07, 12:50   #3225
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
W usa to samo - nie ma zadnych uprzywilejowanych kas ani kolejek dla ciezarnych czy rodzin z dziecmi. Ale tam jest tyle ciezarnych ze ludzie bez brzucha nigdy by nic nie zalatwili

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Kurde Lilka jakas dzisiaj nieruchawa. Rusza sie duuuuzo wiecej od Poli w brzuchu i juz tak mnie przyzwyczaila ze jak pare godzin jest bez ruchu to panika..
Może ta pogoda też tak na nią działa u nas zimno i leje dobrze, że wychodzić z domu nie muszę.
Mój wczoraj dawał porządnie w poczekalni, ale u gina już się przyczaił i siedział jak mysz pod miotłą, w samochodzie znów szalał.
Stary 2015-11-07, 13:40   #3226
Lola2828
Zadomowienie

Cytat:

Widzę że nie jestem sama moja ma takie dni że skacze cały dzień a drugi dzień cisza ... chyba jej się pogoda udzieliła bo dzisiaj też leniwa jak usiądę i chyba ją brzuszek ciśnie to czuję jak się kręci ale ogólnie od wczoraj jakaś leniwa a matka myśli
Stary 2015-11-07, 13:45   #3227
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Może ta pogoda też tak na nią działa u nas zimno i leje dobrze, że wychodzić z domu nie muszę.
Mój wczoraj dawał porządnie w poczekalni, ale u gina już się przyczaił i siedział jak mysz pod miotłą, w samochodzie znów szalał.
U nas tez leje i szaroburo..

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Lola2828 Pokaż wiadomość
Widzę że nie jestem sama moja ma takie dni że skacze cały dzień a drugi dzień cisza ... chyba jej się pogoda udzieliła bo dzisiaj też leniwa jak usiądę i chyba ją brzuszek ciśnie to czuję jak się kręci ale ogólnie od wczoraj jakaś leniwa a matka myśli
No wlasnie, a matka mysli - jeszcze sie nie urodzily te dzieci a juz nas stresuja
Stary 2015-11-07, 13:48   #3228
kaaasi
Zakorzenienie

Może pogoda tak działa na Wasze maleństwa? szaro buro i u mnie dwa pokoje ogarnęłam jeszcze kuchnia i łazienka i zakupy ale mi się nie chce Tż już w drodze poukładałam wszystkie ciuchy Matiego w szafie...ile on już tego ma, ale jeszcze czas na pranie poczekam do grudnia może

Stary 2015-11-07, 13:56   #3229
butterfly20
Zakorzenienie

Witam my po długim spacerze po Pszczynie, Tusia z kolegą wytarzali się w liściach hehe Teraz śpi, potem obiad u rodziców i idziemy do znajomych to się dzieciak znowu wybawi. Intensywny dzień

Cytat:
Dzień dobry
chyba długo z Wami nie posiedzę, bo jak nie problem z internetem, to coś mi mysz szwankuje i w ogóle...

Z tego wszystkiego zapomniałam napisać o bardzo ważnej rzeczy- ze mną jest wszystko dobrze, lekarz mówi, na razie tak ostrożnie, że chyba największe zagrożenie w tej ciąży minęło , szyjka zamknięta, długa, spasmolina jedynie dorywczo, nie muszę brać luteiny już, ale jakby coś tfu, tfu się działo to wiem, co robić- dzwonić lub jechać do niego .
Na następną wizytę mam do zrobienia tylko mocz i morfologię, bo ostatnie wyniki mam dobre .
Nawet z tej okazji pozwoliłam sobie trochę poszaleć z mężem , pierwszy raz od zajścia w ciążę .

Teraz sie śmiejemy z mężem z wczorajszego zakręcenia doktora , wsio ryba, aby zdrowe, tak mąż od razu mu powiedział, ale z drugiej strony, jak już człowiek spodziewał się konkretnej płci, to zdziwienie mogło być .

I jeszcze dobra wiadomość- córcia uczy się dobrze, choć jest gadatliwa, wczoraj pierwszy raz miała czytanie na ocenę i przyniosła A .
Dzisiaj od rana siedzi i czyta albo coś pisze .
No i super Też mam plan dorwać małża po wtorkowych badaniach

Cytat:
Ja tez nie liczę. Ale jesli wisi kartka ze kobiety w ciazybpoza kolejka. To stala za mna dziewczyna widzialam ze trzyma karte ciazy ale ciazy nie bylo widac ni huhu i donjakiegos chlopaka mowi ze czy moze przed niego wejsc. Nie wkem co jej odpowiedzial ale ona mu powiedziala "a mam pokazac karte?" znaczy ze jej nie uwierzyl w ciaze heh
Ale pomijając już kwestię,że jesteś ciężarna, to na badanie glukozy zawsze mają przepuszczać. Nie dość,że na czczo jest taka ciężarówka, może zasłabnąć, jeszcze potem czekać 2 godziny...u mnie w labach zawsze na glukozę bez kolejki

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
może tam nie padniesz daj znać jak wyniki

to pewnie wyjeżdża pod wieczór licząc jakieś 15 godz teraz szybko minie zobaczysz masz dziś i jutro mamę więc byle do środy środa minie tydzień zginie

zauważyłyście, że rzadko kiedy kobiety w widocznej ciąży dopominają się o pierwszeństwo w kolejce? miałam tak przy ostatnich badaniach..kolejka na krew przede mną dziewczyna z dużym już brzuszkiem nikt nawet nie pomyślał... wkurzają mnie Ci emeryci w kolejkach bo zwykle oni dramat robią że ktoś chce wcześniej wejść
Wiesz jak dla mnie to już nawet nie jest kwestia samopoczucia ciężarnej. Ciężarne powinny być przepuszczane w kolejce, bo niestey-w takich labach jest pełno wirusów i bakterii, dla ciężarówek to może być niebezpieczne.

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
powiem Ci, że mi na początku ciąży bardziej się śpieszyło niż teraz. Młdości, trza być na czczo, potem leki, pół h czekania aż coś mogę zjeść, cud jak nie zemdleje do tego czasu, a przecież jeszcze do pracy muszę zdążyć, a na głodnego nie pojadę, bo mogę zemdleć za kółkiem :/ Teraz luz, moge sobie poczekać Emeryci to swoją drogą, ale bardziej mnie rozbrajają młode panieniki, które się słowem nie odezwą a potem lecą opisywać w necie lub zaczynają w pracy jak to bezczelna ciężarna się chciała w kolejce przecisnąć, ciąża to nie choroba a przecież ona sama chciała
Nooo i potem zakładają wątek na wizażu i psioczą

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Dzien dobry

A ja nam dzisiaj wolne od wszystkiego bo tz z córa na wyjezdzie. Ja u kosmetyczki zaraz robie brwi, pozniej ugotuje cos dobrego i mam labe do wieczora bo rano juz wszystko posprzątałam
A w poniedziałek do fryzjera w nagrodę bo krzywej cukrowej

Miłego dnia dziewczyny!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hennę robisz?

Cytat:
Napisane przez Lola2828 Pokaż wiadomość
U nas jest tak samo... na szczęście mam dopplera to przyłożę na chwilkę i się uspokajam. Jakoś tak od kilku dni częściej jest w użyciu...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 14:08   #3230
Zakorzenienie

Cytat:
Może pogoda tak działa na Wasze maleństwa? szaro buro i u mnie dwa pokoje ogarnęłam jeszcze kuchnia i łazienka i zakupy ale mi się nie chce Tż już w drodze poukładałam wszystkie ciuchy Matiego w szafie...ile on już tego ma, ale jeszcze czas na pranie poczekam do grudnia może
Boziu dziewczyny stresujecie mnie, ja mam jeszcze wszystko po Poli w piwnicy u rodzicow i nic nie kupilam
No i pewnie ze sie wstrzymaj z praniem, jeszcze sie zakurzy

Super ze juz jutro TZ wraca
Stary 2015-11-07, 14:08   #3231
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Mniam wątróbeczka .
Ja chyba zrobię spaghetti, bo to szybkie danie i każdy lubi .
W czwartek posprzątałam całe mieszkanko, ale dziś jeszcze przelecę meble pronto i podłogi mopem, bo wiadomo, kurzy się codziennie.
Mnie też czeka segregacja zabawek u małej, sama zaproponowała, ze odłożymy dla braciszka.
Fajnie ci Agata, że masz dwójkę dzieci, pewnie wesoło jest i gwarnie . a jeszcze po zdjęciach widać, że to słodkie urwisy

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

My zrobiliśmy remont w kuchni, tzn. gładź i takie tam, meble zostały te same, prawie 2 lata temu, mąż sam wszystko robił i co jak co, ale najgorsze było to dwutygodniowe prawie koczowanie na przedpokoju i potem sprzątanie . Nie cierpię tego pyłu, bo on jeszcze po jakimś czasie z zakamarków wyłazi.
A ty jeszcze z brzuszkiem będziesz się za to zabierać . Podziwiam
Na szczescie mama z tata pomagają. I tak mama z tym sama zostanie bo ja jutro rano spadam do wawy ale co moge to dzis porobie powycieralam wszystko co tylko mozliwe mama myje okno w pokoju naszym to tylko myje podlogu i bedzie spokoj.. A no i lazienki
Stary 2015-11-07, 14:10   #3232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Witam my po długim spacerze po Pszczynie, Tusia z kolegą wytarzali się w liściach hehe Teraz śpi, potem obiad u rodziców i idziemy do znajomych to się dzieciak znowu wybawi. Intensywny dzień

No i super Też mam plan dorwać małża po wtorkowych badaniach

Ale pomijając już kwestię,że jesteś ciężarna, to na badanie glukozy zawsze mają przepuszczać. Nie dość,że na czczo jest taka ciężarówka, może zasłabnąć, jeszcze potem czekać 2 godziny...u mnie w labach zawsze na glukozę bez kolejki

Wiesz jak dla mnie to już nawet nie jest kwestia samopoczucia ciężarnej. Ciężarne powinny być przepuszczane w kolejce, bo niestey-w takich labach jest pełno wirusów i bakterii, dla ciężarówek to może być niebezpieczne.

Nooo i potem zakładają wątek na wizażu i psioczą

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Hennę robisz?

U nas jest tak samo... na szczęście mam dopplera to przyłożę na chwilkę i się uspokajam. Jakoś tak od kilku dni częściej jest w użyciu...
Niee, ciemne mam brwi Regulowalam tylko. Kiedys robilam to sama, ale wygladaly jak krzaki i teraz wole isc dac dyche raz na czas i miec spokoj

W takich dniach jak dzisiaj wlasnie zaluje tego doplera..
Stary 2015-11-07, 14:12   #3233
agaczilla21
Zakorzenienie

Odliscilam ogród całkowicie.. Pewnie jeszcze z raz trzeba będzie i będzie spokój 😊
Stary 2015-11-07, 14:12   #3234
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Boziu dziewczyny stresujecie mnie, ja mam jeszcze wszystko po Poli w piwnicy u rodzicow i nic nie kupilam

też mam wszystko w pudłąch u rodzicow. Ale pewnie teraz jak będę u nich mieszkać to sobie wszystko poprzeglądam i popiorę

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 14:14   #3235
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
też mam wszystko w pudłąch u rodzicow. Ale pewnie teraz jak będę u nich mieszkać to sobie wszystko poprzeglądam i popiorę
Ja tez mieszkam u moich od tego wtorku do konca tygodnia to pewnie zrobie to samo
Stary 2015-11-07, 14:24   #3236
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Cytat:

U na Mały te ma ostatnio mniej aktywne dni, może dlatego że ograniczyłam cukier i jego pochodne.

Nadrobiłam. Agatko Wszystkiego Najlepszego

Co do płci to mnie z deka temat zszokował że nie ważne zdrowie tylko że określona płeć U nas była przez dłuższy czas dziewczynka teraz wyszło że chłopiec i nie widzę różnicy
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 14:24   #3237
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:

wiesz jak u mnie jest zaczynam od zera w tej materii i nikt mi zakupów robił nie będzie więc kompletuje do roz. 68 tak mniej więcej Ty dużo masz i kogoś pod ręką więc bez paniki jest jeszcze czas

Stary 2015-11-07, 14:30   #3238
tygryszek
Zadomowienie

Cytat:
Ja 2 razy robilam i 2 razy byl mniejszy za drugim razem i tak powinno byc chyba
no właśnie a jak ja weszłam po godzinie to one strasznie mieszały z fiolkami jedna wyciągneła jakaś, za chwilkę druga mówi że to i nie ta fiolka i potem patrzę na wynik i po 2h mam większy niż po 1h. Pochlastam się jak będę musiała powtarzać tą glukozę bo bardzo źle się czułam po niej, myślałam że zemdleje i leżałam na ławce w poczekalni jak jakiś menel

XII 2013
X 2014
tygryszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 14:42   #3239
Lucy31
Zakorzenienie

Ale brzydki szary dzień. Mąż mi go umilił prezencikiem
Porobiliśmy potem rundki po sklepach, obmacałam wózek na żywo i w końcu podjęłam decyzję. Od razu mi lżej. Dostępny niemal od ręki, to niech sobie czeka w sklepie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1190267.2.jpg (81,4 KB, 18 załadowań)
Stary 2015-11-07, 15:35   #3240
Lola2828
Zadomowienie

Cytat:
Też dzisiaj poukładałam wszystko ładnie w szafie a pranie w grudniu bo i po co teraz jedyne czego nie chciało mi się już segregować to czapeczki i skarpetki nie ogarniam ich bo metek nie mają
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości