![]() |
#1351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Kropko - u mnie w pracy też podobne pustki dzisiaj. Obu dyrektorek nie ma, a oczywiście wszyscy na gwałt ich potrzebują (czy jest takie prawo Murphy'ego?).
Co do wyborów - popieram aktywność. Ustaliłam sobie kiedyś, że na każde wybory pójdę. Jak dotąd raz złamałam tą zasadę, bo byłam na wyjeździe. Oczywiście teraz pójdę ![]() Dalej Shalik. Nawet go czuję.
#1352 |
BAN stały
|
Poivre Samarcande
![]() Obecnie mój no 1. |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Zadomowienie
|
L'Instant Guerlain z próbki, którą otrzymałam przy okazji zakupów w Sephorze w wyniku losowania pani konsultantki. ogólnie jestem bardziej na tak niż na nie, jednak wyczuwam w nim jakąś nutę lepko-duszącą, bardziej w tle, jednak obecną.
btw. czy w "Waszych" Sephorach też otrzymujecie próbki robione zamiast firmowych? nie prosiłam pani o żaden konkretny zapach, sięgnęła do czegoś na kształt pudełka po butach i wyjęła dwie fiolki. myślałam, że to jakaś Puma albo Gabriella S., bo one zwykle są bez kartoników, ale nie - to właśnie L'Instant i Lacoste Inspiraion w zwykłych szklanych fiolkach z białą naklejką z nazwą ![]() forma próbki nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia (no, może wolę takie z atomizerem), zastanawiam się po prostu, co się stało z próbkami firmowymi? |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 | |
BAN stały
|
Cytat:
Taką próbkę pani zrobiła kiedyś na moją prośbę z Feminite du Bois bo nie było firmowych i to był jedyny raz kiedy taką dostałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1355 | ||
Czekam na Ragnarok
|
Tak
![]() Nie, ale nie kontynuuję tematu. ![]() Cytat:
Nie wiem na kogo będę głosowała. Potworzyły się te LiSy i inne partie i jest jeden wielki kocioł. Cytat:
Przyszła moja Neonaturka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Zadomowienie
|
Mieszanka Angela z ekstraktem Must - potwornie mroczny zapach wychodzi
![]()
![]() |
#1358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kim wiec w taki razie sa Polacy (np, ja) wyjezdzajacy za granice(np. Niemcy)? Wedlug Ciebie dla Niemcow powinnismy tez byc bagnem. Dziwne jest tylko to , ze gdy niemcy krytykuja nas, Polakow to sie strasznie oburzamy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1359 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1360 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ok, może się nie powinnam czepiać i szukać dziury w całym, skoro dostałam AŻ DWIE PRÓBKI do zakupu jednego pędzla ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Czekam na Ragnarok
|
Suarti - nie kontynuuję, to nie ten wątek.
Po kąpieli Neonatura Cocon. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się tylko boję, że ci co tu przyjadą zgodzą się pracować za tyle, za ile my już pracować nie chcemy i będzie prze...ne. ![]() ![]() Natchnęliście mnie dziś tą Neonaturą i kapłam sobie na nadgarstek z próbeczki. Za ciepły na dziś... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Zakorzenienie
|
Nie każdy Ukrainiec który tu przyjedzie będzie na tyle fachowcem, aby móc zastąpić Twojego męża i innych. Poza tym jeśli Ukrainiec będzie się musiał w Polsce utrzymać, to raczej nie weźmie pracy za grosze - oprócz utrzymania się będzie zapewne chciał posyłać pieniądze do siebie do domu. Ale jak czytam to, co wygadują ludzie z firmy Twojego męża, to aż się nóż w kieszeni otwiera.
#1364 |
Konto usunięte
|
Dziś New Harlem
![]() Sabbath, serdecznie gratuluje pałacowej flaszki Chergui. ![]() Sabbath, skrobnij recenzje i zadaj kłam słowom niektórych Wizazanek na KWC, jakoby Chergui pachniały nudnie i przypominały kwiatowe mydełko. A napisała je jedna z perfumomaniaczek, do której pałam wielką sympatią, tylko dlatego nie wyzwałam jej na pojedynek za psucie opinii moim ukochanym perfumom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesteście cudowne, macie racje to jest pryszcz
![]() Tristanku wielkie uściski także dla Ciebie ![]() Demoniczku Jaś zapiera dech w piersiach ![]() Teraz Wam powiem jaką lekcję odebrałam wczoraj... tak ze mnie się lało, że wylądowałam w szpitalu i wypuścili mnie dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1366 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko- życzę Ci zdrowia. Wracaj szybko do siebie po pobycie w szpitalu. Trzymaj sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widać, że chętni na niskie stawki są, bo co dzień ktoś się zwalnia i co dzień przyjmuje. Oczywiście przyjęty leci od zera czyli najniższej przegródki, bez względu na to co umie. Ukrainiec który będzie chciał posyłać pieniądze do domu (zakładam, że tam będzie do utrzymania rodzina) nie przyjedzie do Polski, tylko minie nas i ruszy dalej. Chyba że będzie wysoko wykwalifikowany i gdzieś się załapie na super posadę, ale o takich ja nie mówię, bo to są jednostki. Kasiulko - szybkiego powrotu do zdrowia życzę. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1368 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Więc w czym problem? Jestem przeciwko katolicyzmowi, ale za swoim krajem. To takie złe w tych czasach? Neonaturka jest dzisiaj trochę syropowata. Kropka75 - myślisz, że będę zabijać zapachem? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1370 |
Wiedźma
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5337548]Dziś New Harlem
![]() Sabbath, serdecznie gratuluje pałacowej flaszki Chergui. ![]() Sabbath, skrobnij recenzje i zadaj kłam słowom niektórych Wizazanek na KWC, jakoby Chergui pachniały nudnie i przypominały kwiatowe mydełko. A napisała je jedna z perfumomaniaczek, do której pałam wielką sympatią, tylko dlatego nie wyzwałam jej na pojedynek za psucie opinii moim ukochanym perfumom ![]() Obiecuję skrobnąć, kiedy już się z nimi oswoję... ![]() Nie stanie się to jednak w ciągu najbliższych dni, bo właśnie wybywam na trzydniową imprezę. Ostrą, mam nadzieję. ![]() ![]() Miłego weekendu wszystkim życzę. ![]()
#1371 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Czekam na Ragnarok
|
Kropko - nie zmienię, bo to nie tylko moje poglądy. To leży od zawsze w mojej naturze i poprostu to wiem. Dla mnie jest to normalne, logiczne i jedyne właściwe i to nie jest żaden młodzieńczy bunt
![]() To jest moje i nikt mi tego nie odbierze ![]() Ależ ta miniaturka NC jest śliczna, wzięłam do kieszonki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uparłaś się jak dziecko, tak mam, tak chcę mieć i tak mieć będę, amen. Zero argumentów, tylko kozi upór: "nie zmienię bo", a gdy ktoś pyta to nie będziesz komentować, bo to nie ten wątek. Jest takie powiedzonko, które mówi, że tylko krowa nie zmienia zdania. ![]() I co znaczy: "nie zmienię bo to nie tylko moje poglądy"? Siła Twoich poglądów zależy od ilości osób które "myślą podobnie"? A gdyby były tylko Twoje to byś zmieniła? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Doczytaj dalej. To nie tylko moje poglądy = to leży w mojej naturze. O osobach nie ma tam mowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1376 | ||||||
Zakorzenienie
|
Róóóżo, z Tobą zawsze
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() --- Idę się myć.
![]() |
#1377 |
Zakorzenienie
|
To już wiemy, nie od dziś.
Szkoda, bo wyjście poza własne ramy i próba zrozumienia innych opcji to poszerzenie horyzontów, a więc zmiana na lepsze. Nie wiem czy zauważyłaś - znowu uniknęłaś dyskusji na argumenty. ![]() W naturze człowieka leży myślenie, oddychanie, zaspokajanie pragnienia, ale nie nacjonalizm, żeby nie powiedzieć szowinizm. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1378 |
Czekam na Ragnarok
|
No i znowu unikam, bo muszę wyjść
![]() Idę obwąchać Comptoir'y w Douglasie i Brit Red. Nie mogłam się powstrzymać i kapeczka MAC MV2 wylądowała na moim nadgarstku. |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Zakorzenienie
|
Incensi.
Słowa tego zapachu nie opiszą... ![]() Moje pozostałe skarby muszą chyba poczekać. Wpadłam w tę żywicę.
#1380 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko powrotu do zdrowia życzę, mam nadzieję że wszystko się unormuje.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.