|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
|
#4322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba poznać szczegóły oferty, by podjąć ostateczną decyzję.a w ogóle to dobry wieczór, bo jeszcze mnie tu dziś nie było. Dziś mocno senny dzień. |
|
|
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- futrzak klik
|
|
|
|
|
#4325 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluję zakupu i zazdraszczam! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jaki futrzak słodki Oj ile ja się dziś wypłakałam z przeróżnych powodów. Nawet szłam do łazienki siku po raz tysięczny i wyłam, że musze iść siku znów. Dramat ![]() Z fajnych newsów - moi Rodzice jak to powiedzieli "zaklepali" dziś zakup wózka i fotelika dla wnuka Może w końcu coś wybiorę Cieszę się, bo odejdzie naprawdę ogromny wydatek
Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2015-11-07 o 19:11 Powód: . |
||||||
|
|
|
#4328 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4329 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękować
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Mojakaren
Nebula to widze, ze upodobanie kulinarne mamy podobne. Problem sie zacznie jak Mlody mi powie, zebym mu watrobke zrobila i z nim zjadla...
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4333 |
|
Wtajemniczenie
|
nie da się płacić przez PAYu na all...wrrrrrr
|
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Jejkuuu jak ja kocham wątróbkę drobiową
Ewusia gratki zakupu ![]() Magda boskie te linki ![]() Jerzyczka super, że dziadkowie fundują wózek Ja też dzisiaj byłam w Rossmannie i szarpnęłam się na cztery tusze i kredkę do brwi I też Pani mnie poprosiła po raz pierwszy w Rossie bez kolejki Miło, bo ludzi trochę jednak dzisiaj było.
|
|
|
|
#4336 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4337 | |
|
Rozeznanie
|
czarnulax Bardzo ładny
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale znam przepis na pyszną pastę z wątróbki. Ale w ciąży nie wolno. A szkoda, bo bardzo za mną chodzi :P |
|
|
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia super zakup, a taki odcień niebieskiego moim zdaniem jest neutralny, bo niektóry ten niebieski to faktycznie taki typowo chłopięcy. Fajnie, że już macie w domu.
czarnula futrzak śliczny Cytat:
sama prawdaByliśmy w aldi, kupiłam inhalator taki zwykły był i elektryczny ale ponad 60 euro, a za taki normalny 7 więc wzięłam, dziś zaczynam inhalację na katar mam nadzieje, że pomoże. |
|
|
|
|
#4340 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarnula piękny miś
--- Jezyczka super że odpadł Wam tak duży wydatek ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Niepozorna to zaszalalas:-D Ja też ostatnio pierwszy raz odczulam uprzejmość ciazową. Czekałam na Polski bus razem z 30 innymi osobami a wiedziałam że będzie zapakowany po brzegi a nie miałam rezerwacji. Autobus zatrzymał sie na dworcu i panowie kierowcy wysiedli i mówią ze niestety nie zabiorą nikogo bo nie ma miejsc. Po chwili spojrzeli na mój brzuch i zabrali tylko mnie. Mało tego inny pasażer w autobusie ustąpił mi miejsca a sam stał 50 km. Mina innych niezabranych pasażerów bezcenna
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-11-07 o 20:40 |
|
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uaoo - karuzelę robię podobną do tej: http://www.stylemepretty.com/living/...om-pom-mobile/ 1) pompony, dużo pomponów (zrobiłam dwa odcienie szarości, zielony, granatowy, dwa odcienie białego) 2) połączyłam klejem dwa takie kółka do wyszywania drewniane, udało mi się znaleźć takie bez metalowego zameczka, same drewno 3) od dwóch dni obkręcam te kółka zieloną i szarą włóczką zamiast jak człowiek pomalować albo nakleić zwykłą wstążkę ![]() 4) jak już skończę obklejać, to wybiorę najładniejsze pompony i pewnie z 6 sznureczków zawieszę i na tym pompony pompony się bardzo fajnie robi, mnie wciągnęło ![]() ale za to to z tym kółkiem drewnianym to robota głupiego, więc jednocześnie robię gwiazdki filcowe na girlandę, ale wychodzą pokraczne
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#4342 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wylicytowalam właśnie używany kosz na pieluchy za 10 zł. Ciesze się bo i tak musiałabym kupić jakiś zwykły do pokoju tam gdzie przewijak będzie stał. jakoś tak chciałam mieć śmietnik na chusteczki i pieluszki pod przewijakiem od razu. Byliśmy dziś w gościach u tego kuzyna. Boże jaka ta kruszynka jego malutka. .. a ma już 2 ms prawie i waży 5kg. Wzięłam na ręce ale strach takiego maluszka brać. , choć po chwili jakoś juz człowiek czuje się pewniej. Zobaczyłam jak przewija, karmi i w ogóle wypytalam o wszystko co możliwe. Super się czuje teraz. Trochę pewniej. Mąż się bał wziąć małą i ostatecznie nie wziął na ręce. .... przeraził się że taka malutka... ale nie namawialam zbyt bo się wstydził przy gościach. ![]() A jak się już uśmiechała do mnie szok !!! Zakochałam się !!!!
|
|
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem dziewczyny, jestem, kochane jesteście, że się tak martwicie
![]() U nas względnie okej. Tzn. mały się rusza - nie aż tak super jak wcześniej, ale ruchy ogólnie są, czkawka jest. Jestem podziębiona, niedospana, zmęczona, może to dlatego.. Kaszle mnie okrutnie, mam nadzieję, że to nie zapalenie oskrzeli ![]() W poniedziałek mam wizytę w poradni Patologii Ciąży, to podejrzę małego + podpytam co mogę brać, bo na razie to tylko herbata z sokiem malinowym, napar z imbiru, miodu i cytryny, lipa z cytryną i miodem, tabletki Isla.. U nas kolorowy zawrót głowy, TŻ kończył wczoraj remont u mojej mamy, dzisiaj panowie z IKEI składali meble i po złożeniu okazało się, że mama sobie coś źle pomierzyła i międy łóżkiem, a komodą przejście do okna ma 19cm ![]() Robiliśmy przemeblowanie, nie jes tak jak mama chciała, ale coś za coś. Na dodatek pojechali z TŻtem na zakupy i mama się potknęła i przewróciła ![]() Jeszcze jutro będzie zakręcony dzień, bo dziadek na zimę przeprowadza się z kotem do mamy, a my bierzemy mojego psa. Od poniedziałku już będzie lepiej i mam zamiar naprawdę więcej odpoczywać.. |
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka dobrze, ze maly zaczal sie ruszac, a Ty sie kuruj
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4345 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotka fajnie że się odezwałas:-* dobrze że mały już tak mamy nie stresuje. Też nie nasz nawet kiedy odpocząć. Wracaj do zdrówka szybko...
|
#4346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
będę się bawić, bo mega mi się podoba, ale muszę najpierw pokupować potrzebne materiały. Byłam w Rossie, kupiłam jednak tusz Manhattan, bo sprawdzony i mój ulubiony i eyeliner Astor, również sprawdzony. Nie odważyłam się kupować nowości dla mnie :P Byłam też w Pepco kupiłam półspiochy. A mój pies znów rzyga
|
|
#4347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sumie nie ma co się TZ-towi dziwić że się bal. Swoje to swoje będzie musiał się przelamac
|
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.

, ale dzisiaj miałam z nią kontakt 

I też Pani mnie poprosiła po raz pierwszy w Rossie bez kolejki