Mamusie kwietniowe 2016 - część II - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-07, 22:13   #1351
Kabriela
Zadomowienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II

aaa i jeszcze przepisy:
PRZEPIS NA PIZZE : bierzesz ciasto francuskie rozkładasz na blaszce do pieczenia, ciasto smarujesz ketchupem lub pomidorowym sosem, sypiesz przyprawy, które lubisz, dodajesz salami lub szynkę, pieczarki, na to wszystko ser i do pieca na 15 min w 220 stopniach.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

a ten na rafaello jutro bo idę lulu.
Dziewczyny cieszę się, że Was to bawi mnie w sumie już też, choć kiedyś mnie to irytowało strasznie.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 22:30   #1352
patryska0804
Zadomowienie

Ja robie zawsze ciasto czosnkowe jak dla mnie jest idealne każdy je zawsze chwali

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Czekamy na Ciebie syneczku- Dominiś
patryska0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 22:46   #1353
NieIdealna82
Raczkowanie

Głupia Baba
Wiecie jak to jest..czasami masz werwę i dajesz czadu a czasem jesteś delikatna jak jajko bez skorupki i zamiast sie odezwać to beczysz ale wróciło jej sie bo do dzisiaj wnuków nie ma a dzieci wyemigrowały i siedzi sama jak palec
NieIdealna82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 22:53   #1354
margueri
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
co za sąsiadka!! No ale ludzie tacy są ciekawscy, lubią ploteczki heh. Jest jaka jest - teraz tylko kwestia jak do niej podejdziesz Możesz jej powiedzieć, że zdecydowaliście się mieć niespodziankę przy porodzie haha to się powinna odczepić
Póki co powiedziałam jej, że lekarz jeszcze nie widzi a ja czuję kto tam siedzi

Ja o teściowej nie zamierzam się wypowiadać, dobrze mi, że jej już dawno nie widziałam...

Właśnie zjadłam kolację, trochę późno, ale co zrobić jak mój Głodek się odzywa

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))
margueri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-07, 23:12   #1355
madziara889
Zakorzenienie

Mnie też co i rusz ktoś pyta czy już wiadomo kto mieszka w brzuchu, większość od razu przyjmuje, że jeszcze nie wiemy, niektórzy zdziwieni, że jakto jeszcze nie wiemy, kilka znajomych jest zdziwionych, że mi juz obojętne, bo przecież to konieczne i logiczne, że na pewno wolę dziewczynkę ala:

Od kilku dni mam taką zgagę, że masakra
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 01:22   #1356
justyna_fli
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sunshine1551 Pokaż wiadomość
Mnie już gadanie teścowej nie rusza,bo już jej nie mam. Ale przeszłam swoje przez te lata małżeństwa, napiła mi krwi jak wampir.
Zawsze byłam tą najgorszą synową bo nie miała od nas wnuka. Byliśmy ludźmi drugiej kategorii. Szwagierki jak były w ciąży to były na piedestale potem dzieci jak się urodzily to pępki świata. Teściowie sobie zażyczyli że mamy przyjeżdżać w osobny weekend na odwiedziny bo jak są dzieci to muszą im poświęcić czas. Kiedyś zaprosiłam teściową na odpust, przygotowałam się a ona przyjechala do szwagierki która mieszka dom dalej i tam siedziała a do nas nie wpadła. Byłam wkurzona na maxa mąż też. Ona powiedziała potem do męża że nie ma potrzeby do nas przyjezdzać bo dzieci nie mamy. Ja jej powiedziałam że jak już będą te wnuki i jak przyjedzie to czasne jej drzwi przed nosem bo nie będzie takiej potrzeby żeby się z nią widziały.
Cytat:
Napisane przez NieIdealna82 Pokaż wiadomość
Teście..
Spotykamy sie raz,dwa razy w tygodniu na kawce i jest fajnie,dogadujemy sie ale jakbym miała mieszkać to pewnie pozabijały byśmy sie hehe Jest dobrz jak jest

Płeć..
Przy pierwszym dziecku od razu chcieliśmy wiedzieć ale przy drugim dziecku jakoś tak nam sie nie spieszyło a pytania były coraz częściej aż pewnego razu usłyszałam jak matka koleżanki mówi: "mówię ci na pewno coś jest nie tak z dzieckiem że nie wiedzą,może obojnak jakiś albo upośledzone"
No jak mi ciśnienie podniosła to z nerwów sie poryczałam...
aj ludzie..
Masakra dziewczyny co za historie
Cytat:
Napisane przez margueri Pokaż wiadomość
Może zadam głupie pytanie, ale czujecie jak dziecko pobiera od was pokarm??? Ja czuję coś "dziwnego" i wymyśliłam sobie, że to pobieranie pokarmu
Ale dziecko pobiera wszystko z krwi przez lozysko, wiec tego sie chyba nie da czuc
Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Od kilku dni mam taką zgagę, że masakra
Jedno slowo - Gaviscon
cloche zdrowka dla synka i kciuki zebys przestala haftowac w koncu
patryska tez dzis robilam pizze wczoraj mialam robic ale mi sie nie chcialo jak robisz ciasto czosnkowe? Brzmi pysznie
Dawidek 31.10.2018
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 08:12   #1357
Sunmade
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Sunmade, z tego co pamietam to ktora z dziewczyn tez juz chciala moze ja po prostu wiecej tego nakupie i bede Wam wysylac nie no...bez jaj zapraszam na nocke i pojdziemy na lowy
To my się podzielimy, na pewno się jakoś dogadamy :p

Ja od początku czułam, że będzie chłopak i wszystkim to mówiłam. Ale też nie ukrywałam, że chciałabym mieć córkę po usg na którym lekarz powiedział, że to syn prawie skakałam z radości a nie mogłam bo byłam wtedy w szpitalu :p nie ma wstydu, że było jakieś delikatne rozczarowanie! Każda z nas się od początku na coś nastawia, ma jakieś przeczucia wiec chwila rozczarowania nie jest niczym złym przecież teraz wariujesz z radości i Twój syn ma więcej ubrać ode mnie :p
Sunmade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 08:49   #1358
AsiaPo
Mama Land

Sunmade i Kajeka: Rezerwatorką ubrań jestem ja ale spokojnie, podzielimy się u nas raczej dziewczynka, ale jak pójdzie w matkę, to będzie chłopczycą poza tym baby blue to mój ukochany kolor

No dobra, która z Was poruszyła temat sałatki warzywnej opierałam się bardzo długo, ale od czwartku lecę z hitami typu "Jingle bells" i "All I want for Xmass", a wczoraj Szanowny TVN wyświetlił "Listy do M", więc pękłam i ją zrobiłam.
Mmmmm, nawet mój Mąż nie narzekał a zawsze marudzi, że za słabo wszystko doprawiam
AsiaPo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 09:05   #1359
Kabriela
Zadomowienie

AsiaPo WOW!!!

A my wstaliśmy nie wzięłam tabletki....aż się troszkę lękam czy aby na pewno będzie ok.

Ja dzisiaj wybieram się na baby swap, to jest takie miejsce, gdzie mamy sprzedają po niższych cenach używane,nowe rzeczy, których nie zdążyły wykorzystać przy swoim dziecku. Można nieźle się obłowić.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 09:10   #1360
Polinezyjka
Zakorzenienie

Kabriela! Uuuu rewelacja ! Nie wiedziałam ze sa takie miejsca 8-) musze przegooglowac czy w Krk cos takiego robia
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 09:12   #1361
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez NieIdealna82 Pokaż wiadomość
Głupia Baba

Wiecie jak to jest..czasami masz werwę i dajesz czadu a czasem jesteś delikatna jak jajko bez skorupki i zamiast sie odezwać to beczysz ale wróciło jej sie bo do dzisiaj wnuków nie ma a dzieci wyemigrowały i siedzi sama jak palec
Dobrze glupiej babie ale z tymi zmiennymi nastrojami masz racje...niby jestem twarda, malo co mnie rusza..ale ostatnio sie rozplynelam z byle powodu

Cytat:
Napisane przez Sunmade Pokaż wiadomość
To my się podzielimy, na pewno się jakoś dogadamy :p

Ja od początku czułam, że będzie chłopak i wszystkim to mówiłam. Ale też nie ukrywałam, że chciałabym mieć córkę po usg na którym lekarz powiedział, że to syn prawie skakałam z radości a nie mogłam bo byłam wtedy w szpitalu :p nie ma wstydu, że było jakieś delikatne rozczarowanie! Każda z nas się od początku na coś nastawia, ma jakieś przeczucia wiec chwila rozczarowania nie jest niczym złym przecież teraz wariujesz z radości i Twój syn ma więcej ubrać ode mnie :p

Nie martw sie, ma tez wiecej ode mnie...a najgorsze jest to ze nie mam zamiaru przestac...bo to przeciez takie tanie ale juz kupuje tez takie do 12 mcy bo z dzieckiem w wozku bedzie ciezko ogarnac lumpka

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
AsiaPo WOW!!!

A my wstaliśmy nie wzięłam tabletki....aż się troszkę lękam czy aby na pewno będzie ok.

Ja dzisiaj wybieram się na baby swap, to jest takie miejsce, gdzie mamy sprzedają po niższych cenach używane,nowe rzeczy, których nie zdążyły wykorzystać przy swoim dziecku. Można nieźle się obłowić.

Bedzie dobrze
Kurde, fajna taka akcja zwlaszcza ze mozna pewnie te wszystkie lezaczki kupic itp moge przyjechac

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 10:24   #1362
Agnessssa
Rozeznanie

Witam się dzisiaj Śniadanie zjedzone, o dziwo w nocy tylko dwa razy wstawałam, także nawet wyspana jestem. Małże poszedł do Kościoła, a ja leżę i leżę Dzisiaj ciśnionko było cacy jak siedziałam i to po delikatnym wysiłku, zobaczymy jak kolejne pomiary wyjdą. Na razie nie jest źle.

Jutro wizyta u gina a ja zaczynam świrować już Jutro pod gabinetem pewnie zejdę Zobaczę bąbla i sie boje strasznie, że coś będzie nie tak ja to panikara jestem
Stary 2015-11-08, 10:28   #1363
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Kabriela! Uuuu rewelacja ! Nie wiedziałam ze sa takie miejsca 8-) musze przegooglowac czy w Krk cos takiego robia
googlowałam czy coś w Krk jest takiego i jest tylko nie znalazłam czy w 2015 bedzie jeszcze... jak znajdziesz jakieś info napisz
Stary 2015-11-08, 10:33   #1364
beth007
Zadomowienie

Polinezyjka usg mam 14.11 dopiero we wtedy zobaczymy

Nadrobiłam was ale tyle naskrobalyscie ze było ciężko :-P

Ja dziś zaczynam przeprowadzkę, powolutku rzeczy będziemy przewozić i tak mi smutno jakoś :-( może uda się jak najbardziej to przeciągać heh

Ja dziś się czuje lepiej. Pogodził troszkę i mam takie zakwasy, czuje każdy mięsień swojego ciała. .. tak wygląda delikatny wysiłek po 2 miesiącach leżenia :-D

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 11:09   #1365
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Moje dziecko póki co jest chyba dosyć małe, więc myślę że problemów by nie było. Tak się zastanawiam jak ten poród w wodzie, u nas od kilku lat jest dostępny za darmo, ale jeszcze nikt tak nie rodził.
Ja miałam tak rodzić, ale nie doszłam do wanny ale od tych co tak rodziły słyszałam same pozytywy. Nie wiem też nic o zbyt dużym dziecku jako przeciwwskazaniu. .. na pewno nie da się mieć zzo i rodzić w wannie i też nie wolno mieć paciora (pod koniec ciąży robi się wymaz i sprawdza czy jest paciorkowiec - jeśli jest, przy porodzie podadzą antybiotyk mamie, no i wanną odpada).
Może mi się tym razem uda dojść do wanienki taka fajna była i napełniona wodą, a woda mnie relaksuje... ach... czekała na mnie a ja ją tak olałam
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 11:31   #1366
Agnessssa
Rozeznanie

Dziewczyny mam ogromne pytanie jaki fotelik będziecie mieli?

U nas wózek raczej Jane Muum, ale do niego jest fotelik Koos, któego raczej nie będziemy brali i kupimy wózek 2w1 i musimy dokupić fotelik. Zastanawialiśmy się nad Maxi Cosi Pebble lub Cabriofix bo mają dobre opinie i dla nas pasuje. A Wy jaki fotelik będziecie użytkować?
Stary 2015-11-08, 11:47   #1367
gosiaczek071
Zakorzenienie

Ja sie wlasnie zastanawiam teraz nad fotelikiem, wczoraj byłam w toys'r'us i zakochałam sie w nowym wózku! X kander x move! Jest idealny i ma nawet ledy pasują do niego foteliki maxi cosi i chyba któregoś wybierzemy. Wlasnie ten cabriofix biorę miedzy innymi pod uwagę. Wiem ze pasują tez cybexy, ale nie wiem czy fotelika poprostu nie pożyczymy od znajomych.

Szwagier mi kupił śliczny kocyk i "odbijak" takie co sie kładzie na ramieniu zamiast pieluszki
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 11:53   #1368
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
Ja miałam tak rodzić, ale nie doszłam do wanny ale od tych co tak rodziły słyszałam same pozytywy. Nie wiem też nic o zbyt dużym dziecku jako przeciwwskazaniu. .. na pewno nie da się mieć zzo i rodzić w wannie i też nie wolno mieć paciora (pod koniec ciąży robi się wymaz i sprawdza czy jest paciorkowiec - jeśli jest, przy porodzie podadzą antybiotyk mamie, no i wanną odpada).
Może mi się tym razem uda dojść do wanienki taka fajna była i napełniona wodą, a woda mnie relaksuje... ach... czekała na mnie a ja ją tak olałam
To musiałaś ekspresowo urodzić Zazdroszczę Kurcze nie wiem na co się zdecydować... Gin mi nie pomoże, bo nikt nie robił w wodzie, więc on sam nie wie jak to jest. Za to bardzo mi polecał zzo.

Jestem załamana. Mężuś dzisiaj rano wyjechał, na żywo zobaczymy się dopiero w połowie grudnia To nasze pierwsze rozstanie na dłużej niż 1 dzień. Tak mi źle

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 11:58   #1369
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
Ja sie wlasnie zastanawiam teraz nad fotelikiem, wczoraj byłam w toys'r'us i zakochałam sie w nowym wózku! X kander x move! Jest idealny i ma nawet ledy pasują do niego foteliki maxi cosi i chyba któregoś wybierzemy. Wlasnie ten cabriofix biorę miedzy innymi pod uwagę. Wiem ze pasują tez cybexy, ale nie wiem czy fotelika poprostu nie pożyczymy od znajomych.

Szwagier mi kupił śliczny kocyk i "odbijak" takie co sie kładzie na ramieniu zamiast pieluszki

Poka poka tez patrzylam na xlandera ale mi sie podoba x cite chyba z tym czarno bialym obiciem️ slicznie wyglada na zywotak nowoczesnie

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 12:04   #1370
Trisdom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
ja się tak "zrelaksowałam w wodzie", że w ciągu godziny rozwarcie z 2 na 9 cm i już nie zdąyłam dostać znieczulenia. Pewnie teraz nawet nie zdążę wejść do wanny
Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość

U nas wózek raczej Jane Muum, ale do niego jest fotelik Koos, któego raczej nie będziemy brali i kupimy wózek 2w1 i musimy dokupić fotelik. Zastanawialiśmy się nad Maxi Cosi Pebble lub Cabriofix bo mają dobre opinie i dla nas pasuje. A Wy jaki fotelik będziecie użytkować?
MC Pebble.

Ja dalej przeziębiona , mam już dość.

takie dzieciowe pchle targi w Niemczech są bardzo popularne i często na nie zaglądam teraz, ale raczej kupuję książeczki i zabawki. Jak kompletowałam wyprawkę dla poprzedniego, to nie wiedziałam o istnieniu takich targów, a teraz mam już praktycznie wszystko.

Krzywej cukrowej nie opuszczałabym w żadnym przypadku, bo znam sporo dziewczyn, które nie miały żadnych objawów a po badaniu od razu dostały insulinę, bo takie cukry wysokie. Z tym nie ma żartów.

Kalpama- duzo siły na następny miesiąc.
Stary 2015-11-08, 12:13   #1371
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Poka poka tez patrzylam na xlandera ale mi sie podoba x cite chyba z tym czarno bialym obiciem slicznie wyglada na zywotak nowoczesnie
Ten x move tez jest w szerokiej gamie kolorystycznej. Podoba mi sie szary i aqua. Ale czarny tez spoko tylko maz mowi, ze taki smutny.
A to kocyk

Chodzicie na obcasach/koturnach? Wczoraj na spontanie kupiłam nike dunk sky hi i ciekawa jestem jak sów w ciazy w tych butach bedzie chodziło była w nike promocja -30% na wszyTko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (222,2 KB, 31 załadowań)
Stary 2015-11-08, 12:40   #1372
GGI
Zakorzenienie

Agnessssa ja zakupiłam wózek X_LANDER X_MOVE już wcześniej dawałam linka bo znalazłam w super cenie z wieloma gadrzetami i torbą a dotego gwarancja door to door i zakupiłam foltelik CYBEX ATON 3

Gosiaczek wózek jest boski ja wzięłam kolor gray
Stary 2015-11-08, 12:42   #1373
gosiaczek071
Zakorzenienie

Ggi a podasz link do sprzedawcy?
A wogole co wasi mężowie n te zakupy mówią? Moj nie ch e nawet słyszeć o wózku teraz po nowym roku najwcześniej :/ ja bym juz chciała...
Stary 2015-11-08, 12:43   #1374
kropcia007
Wtajemniczenie

Mamusie kwietniowe 2016 - część II

Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość

Ja do wozka od kobietki dostałam maxi cosi ale nie wiem jaki to i będę go sprzedawałem bo przedwczoraj kupilam fotelik stokke besafe izi sleep który na stelarzu wozka rozkłada sie do pozycji leżącej ImageUploadedByWizaz Forum1446983059.788139.jpg

Odkupiłam tez od koleżanki kołyskę tiny love szara ImageUploadedByWizaz Forum1446983146.923913.jpg. Dziś odpoczywam sobie wczoraj byłam wieczorem na pizzy u Włocha i w pubie na piwku bezalko

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 12:44   #1375
GGI
Zakorzenienie

gosiaczek kocyk i odbijak no bajer ale Cię szfagier rozpieszcza
Stary 2015-11-08, 12:45   #1376
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
Ja do wozka od kobietki dostałam maxi cosi ale nie wiem jaki to i będę go sprzedawałem bo przedwczoraj kupilam fotelik stokke besafe izi sleep który na stelarzu wozka rozkłada sie do pozycji leżącej Załącznik 6084274

Odkupiłam tez od koleżanki kołyskę tiny love szara Załącznik 6084279. Dziś odpoczywam sobie wczoraj byłam wieczorem na pizzy u Włocha i w pubie na piwku bezalko
Też chcę taką kołyskę, ja mówię na to bujaczek
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 12:48   #1377
kropcia007
Wtajemniczenie

Mamusie kwietniowe 2016 - część II

Cytat:
Ten x move tez jest w szerokiej gamie kolorystycznej. Podoba mi sie szary i aqua. Ale czarny tez spoko tylko maz mowi, ze taki smutny.

A to kocyk

Chodzicie na obcasach/koturnach? Wczoraj na spontanie kupiłam nike dunk sky hi i ciekawa jestem jak sów w ciazy w tych butach bedzie chodziło była w nike promocja -30% na wszyTko

Mam 3 pary dunk sky Hi i po Air maxach to moje najwygodniejsze buty uwielbiam je ️ chodziłam w nich czasem 12 godzin bezproblemowo

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Też chcę taką kołyskę, ja mówię na to bujaczek

Ja miałam fuksa bo koleżanka na FB wystawiła i miała akurat szary kolor

Kwietniowa Mamusia - Maja

Edytowane przez kropcia007
Czas edycji: 2015-11-08 o 12:47
kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 12:54   #1378
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Ggi a podasz link do sprzedawcy?
A wogole co wasi mężowie n te zakupy mówią? Moj nie ch e nawet słyszeć o wózku teraz po nowym roku najwcześniej :/ ja bym juz chciała...

Proszę bardzo

http://allegro.pl/x-lander-2015-woze...761083925.html

Jeśli chodzi o męża był zachwycony moim wyborem że taki soidny i wizualnie odpowiadał mu nie miał problemu już z zakupem ponieważ ten model jest tegoroczny już są przeceny a do tego później może być problem z kolorami.
Tak zaszaleliśmy że od razu wybrałam łóżeczko materac pościel i wypełnienie
Nie mam zamiaru biegać z wielkim brzuchem i przepychać się miedzy innymi ludźmi
Stary 2015-11-08, 12:58   #1379
patryska0804
Zadomowienie

Witam się z Wami z trampkiem w gębie przesadzilam wczoraj z czosnkiem ciasto czosnkowe dodałam jeszcze na pizze trochę no i sos czosnkowy
Justyna przepisy zawsze biorę z tej strony ale czosnkowe dla mnie jest mega http://ciastonapizze.pl/czosnkowe.
Agnessssa nic nie panikuj wszystko będzie cacy
Wózek sobie narazie odpiscilam. . Po nowym roku będę szukać. .

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Czekamy na Ciebie syneczku- Dominiś
patryska0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 13:00   #1380
velika
Winter is coming

Fotelik
do wózka który biorę pod uwagę jest m.in. maxi cosi cabrio fix więc pewnie ten.
Kalpana współczuję rozłąki z mężem. Oby jak najszybciej zleciało!
Gosiaczek mój nie marudzi, ale na razie to prawie nic nie kupujemy, bo nie ma czasu. Jak się ogarniemy z chałupą, to będziemy robić zakupy, jakoś w styczniu.
zerwałam trochę tapet i lecę do teściowej na obiad

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości