|
|
#1351 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II
aaa i jeszcze przepisy:
PRZEPIS NA PIZZE : bierzesz ciasto francuskie rozkładasz na blaszce do pieczenia, ciasto smarujesz ketchupem lub pomidorowym sosem, sypiesz przyprawy, które lubisz, dodajesz salami lub szynkę, pieczarki, na to wszystko ser i do pieca na 15 min w 220 stopniach. ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- a ten na rafaello jutro bo idę lulu. Dziewczyny cieszę się, że Was to bawi mnie w sumie już też, choć kiedyś mnie to irytowało strasznie. |
|
|
|
#1352 |
|
Zadomowienie
|
Ja robie zawsze ciasto czosnkowe jak dla mnie jest idealne
każdy je zawsze chwali
|
#1353 |
|
Raczkowanie
|
Głupia Baba
Wiecie jak to jest..czasami masz werwę i dajesz czadu a czasem jesteś delikatna jak jajko bez skorupki i zamiast sie odezwać to beczysz ale wróciło jej sie bo do dzisiaj wnuków nie ma a dzieci wyemigrowały i siedzi sama jak palec
|
#1354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja o teściowej nie zamierzam się wypowiadać, dobrze mi, że jej już dawno nie widziałam... Właśnie zjadłam kolację, trochę późno, ale co zrobić jak mój Głodek się odzywa
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też co i rusz ktoś pyta czy już wiadomo kto mieszka w brzuchu, większość od razu przyjmuje, że jeszcze nie wiemy, niektórzy zdziwieni, że jakto jeszcze nie wiemy, kilka znajomych jest zdziwionych, że mi juz obojętne, bo przecież to konieczne i logiczne, że na pewno wolę dziewczynkę ala:Od kilku dni mam taką zgagę, że masakra |
|
|
|
#1356 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jedno slowo - Gaviscon ![]() cloche zdrowka dla synka i kciuki zebys przestala haftowac w koncu ![]() patryska tez dzis robilam pizze jak robisz ciasto czosnkowe? Brzmi pysznie
|
|
#1357 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja od początku czułam, że będzie chłopak i wszystkim to mówiłam. Ale też nie ukrywałam, że chciałabym mieć córkę po usg na którym lekarz powiedział, że to syn prawie skakałam z radości a nie mogłam bo byłam wtedy w szpitalu :p nie ma wstydu, że było jakieś delikatne rozczarowanie! Każda z nas się od początku na coś nastawia, ma jakieś przeczucia wiec chwila rozczarowania nie jest niczym złym przecież teraz wariujesz z radości i Twój syn ma więcej ubrać ode mnie :p
|
|
|
|
|
#1358 |
|
Mama Land
|
Sunmade i Kajeka: Rezerwatorką ubrań jestem ja
ale spokojnie, podzielimy się u nas raczej dziewczynka, ale jak pójdzie w matkę, to będzie chłopczycą No dobra, która z Was poruszyła temat sałatki warzywnej opierałam się bardzo długo, ale od czwartku lecę z hitami typu "Jingle bells" i "All I want for Xmass", a wczoraj Szanowny TVN wyświetlił "Listy do M", więc pękłam i ją zrobiłam.Mmmmm, nawet mój Mąż nie narzekał
|
|
|
|
#1359 |
|
Zadomowienie
|
AsiaPo WOW!!!
A my wstaliśmy nie wzięłam tabletki....aż się troszkę lękam czy aby na pewno będzie ok. Ja dzisiaj wybieram się na baby swap, to jest takie miejsce, gdzie mamy sprzedają po niższych cenach używane,nowe rzeczy, których nie zdążyły wykorzystać przy swoim dziecku. Można nieźle się obłowić. |
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Kabriela! Uuuu rewelacja ! Nie wiedziałam ze sa takie miejsca 8-) musze przegooglowac czy w Krk cos takiego robia
|
|
#1361 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale z tymi zmiennymi nastrojami masz racje...niby jestem twarda, malo co mnie rusza..ale ostatnio sie rozplynelam z byle powodu![]() ![]() Cytat:
Nie martw sie, ma tez wiecej ode mnie...a najgorsze jest to ze nie mam zamiaru przestac...bo to przeciez takie tanie ![]() ale juz kupuje tez takie do 12 mcy bo z dzieckiem w wozku bedzie ciezko ogarnac lumpka![]() Cytat:
Bedzie dobrze ![]() Kurde, fajna taka akcja zwlaszcza ze mozna pewnie te wszystkie lezaczki kupic itp moge przyjechac![]()
|
|
#1362 |
|
Rozeznanie
|
Witam się dzisiaj
Śniadanie zjedzone, o dziwo w nocy tylko dwa razy wstawałam, także nawet wyspana jestem. Małże poszedł do Kościoła, a ja leżę i leżę Dzisiaj ciśnionko było cacy jak siedziałam i to po delikatnym wysiłku, zobaczymy jak kolejne pomiary wyjdą. Na razie nie jest źle. Jutro wizyta u gina a ja zaczynam świrować już Jutro pod gabinetem pewnie zejdę Zobaczę bąbla i sie boje strasznie, że coś będzie nie tak ja to panikara jestem
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1364 |
|
Zadomowienie
|
Polinezyjka usg mam 14.11 dopiero we wtedy zobaczymy
![]() Nadrobiłam was ale tyle naskrobalyscie ze było ciężko :-P Ja dziś zaczynam przeprowadzkę, powolutku rzeczy będziemy przewozić i tak mi smutno jakoś :-( może uda się jak najbardziej to przeciągać heh ![]() Ja dziś się czuje lepiej. Pogodził troszkę i mam takie zakwasy, czuje każdy mięsień swojego ciała. .. tak wygląda delikatny wysiłek po 2 miesiącach leżenia :-D
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może mi się tym razem uda dojść do wanienki
|
|
#1366 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam ogromne pytanie jaki fotelik będziecie mieli?
U nas wózek raczej Jane Muum, ale do niego jest fotelik Koos, któego raczej nie będziemy brali i kupimy wózek 2w1 i musimy dokupić fotelik. Zastanawialiśmy się nad Maxi Cosi Pebble lub Cabriofix bo mają dobre opinie i dla nas pasuje. A Wy jaki fotelik będziecie użytkować?
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie wlasnie zastanawiam teraz nad fotelikiem, wczoraj byłam w toys'r'us i zakochałam sie w nowym wózku! X kander x move! Jest idealny i ma nawet ledy
pasują do niego foteliki maxi cosi i chyba któregoś wybierzemy. Wlasnie ten cabriofix biorę miedzy innymi pod uwagę. Wiem ze pasują tez cybexy, ale nie wiem czy fotelika poprostu nie pożyczymy od znajomych. Szwagier mi kupił śliczny kocyk i "odbijak" takie co sie kładzie na ramieniu zamiast pieluszki |
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę Kurcze nie wiem na co się zdecydować... Gin mi nie pomoże, bo nikt nie robił w wodzie, więc on sam nie wie jak to jest. Za to bardzo mi polecał zzo.Jestem załamana. Mężuś dzisiaj rano wyjechał, na żywo zobaczymy się dopiero w połowie grudnia
|
|
|
|
|
#1369 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poka poka tez patrzylam na xlandera ale mi sie podoba x cite chyba z tym czarno bialym obiciem ️ slicznie wyglada na zywo tak nowoczesnie
|
|
#1370 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dalej przeziębiona takie dzieciowe pchle targi w Niemczech są bardzo popularne i często na nie zaglądam teraz, ale raczej kupuję książeczki i zabawki. Jak kompletowałam wyprawkę dla poprzedniego, to nie wiedziałam o istnieniu takich targów, a teraz mam już praktycznie wszystko. Krzywej cukrowej nie opuszczałabym w żadnym przypadku, bo znam sporo dziewczyn, które nie miały żadnych objawów a po badaniu od razu dostały insulinę, bo takie cukry wysokie. Z tym nie ma żartów. Kalpama- duzo siły na następny miesiąc.
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to kocyk Chodzicie na obcasach/koturnach? Wczoraj na spontanie kupiłam nike dunk sky hi i ciekawa jestem jak sów w ciazy w tych butach bedzie chodziło była w nike promocja -30% na wszyTko
|
|
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Agnessssa ja zakupiłam wózek X_LANDER X_MOVE już wcześniej dawałam linka bo znalazłam w super cenie z wieloma gadrzetami i torbą a dotego gwarancja door to door i zakupiłam foltelik CYBEX ATON 3
Gosiaczek wózek jest boski ![]() ![]() ![]() ja wzięłam kolor gray
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Ggi a podasz link do sprzedawcy?
A wogole co wasi mężowie n te zakupy mówią? Moj nie ch e nawet słyszeć o wózku teraz po nowym roku najwcześniej :/ ja bym juz chciała...
|
|
|
|
#1374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe 2016 - część II
Cytat:
Ja do wozka od kobietki dostałam maxi cosi ale nie wiem jaki to i będę go sprzedawałem bo przedwczoraj kupilam fotelik stokke besafe izi sleep który na stelarzu wozka rozkłada sie do pozycji leżącej ImageUploadedByWizaz Forum1446983059.788139.jpg Odkupiłam tez od koleżanki kołyskę tiny love szara ImageUploadedByWizaz Forum1446983146.923913.jpg . Dziś odpoczywam sobie wczoraj byłam wieczorem na pizzy u Włocha i w pubie na piwku bezalko ️
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
gosiaczek kocyk i odbijak no bajer ale Cię szfagier rozpieszcza
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1377 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie kwietniowe 2016 - część II
Cytat:
Mam 3 pary dunk sky Hi i po Air maxach to moje najwygodniejsze buty uwielbiam je ️ chodziłam w nich czasem 12 godzin bezproblemowo---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Ja miałam fuksa bo koleżanka na FB wystawiła i miała akurat szary kolor
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące." Kwietniowa Mamusia - Maja Edytowane przez kropcia007 Czas edycji: 2015-11-08 o 12:47 |
|
|
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę bardzo ![]() http://allegro.pl/x-lander-2015-woze...761083925.html Jeśli chodzi o męża był zachwycony moim wyborem że taki soidny i wizualnie odpowiadał mu nie miał problemu już z zakupem ponieważ ten model jest tegoroczny już są przeceny a do tego później może być problem z kolorami. Tak zaszaleliśmy że od razu wybrałam łóżeczko materac pościel i wypełnienie Nie mam zamiaru biegać z wielkim brzuchem i przepychać się miedzy innymi ludźmi
|
|
|
#1379 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z Wami z trampkiem w gębie
przesadzilam wczoraj z czosnkiem ciasto czosnkowe dodałam jeszcze na pizze trochę no i sos czosnkowy Justyna przepisy zawsze biorę z tej strony ale czosnkowe dla mnie jest mega http://ciastonapizze.pl/czosnkowe. Agnessssa nic nie panikuj wszystko będzie cacy ![]() Wózek sobie narazie odpiscilam. . Po nowym roku będę szukać. .
|
#1380 |
|
Winter is coming
|
Fotelik
do wózka który biorę pod uwagę jest m.in. maxi cosi cabrio fix więc pewnie ten. Kalpana współczuję rozłąki z mężem. Oby jak najszybciej zleciało! Gosiaczek mój nie marudzi, ale na razie to prawie nic nie kupujemy, bo nie ma czasu. Jak się ogarniemy z chałupą, to będziemy robić zakupy, jakoś w styczniu. zerwałam trochę tapet i lecę do teściowej na obiad
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

każdy je zawsze chwali

ala:
.

jak robisz ciasto czosnkowe? Brzmi pysznie

moze ja po prostu wiecej tego nakupie i bede Wam wysylac
zapraszam na nocke i pojdziemy na lowy

z tym czarno bialym obiciem
️ slicznie wyglada na zywo
. Dziś odpoczywam sobie wczoraj byłam wieczorem na pizzy u Włocha i w pubie na piwku bezalko
️