|
|
#331 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Zbyt późno.
Cytat:
Cytat:
Przynajmniej jeden post bez jojczenia i wielokropków. Oby tak dalej, bo już się można było porzygać, zresztą najwyższy czas na bana. Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2015-11-08 o 13:55 |
||
|
|
|
#332 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie, dlatego ja też wcale nie czuję litości do autora tylko irytuje mnie swoim zachowaniem. Nie dociera do niego żadna sensowna rada, jak do rozwydrzonego bachora. TenGorszy masz zły nick, powinien być TenGłupszy, bo jak dla mnie jesteś niedorozwinięty nie dlatego, że później zacząłeś życie seksualne, tylko masz braki umysłowe, jesteś po prostu "zatrzymany" umysłowo (żeby nie napisać ograniczony) i na to, to tylko lekarz psychiatra.
Edytowane przez umpapumpa Czas edycji: 2015-11-08 o 14:08 |
|
|
|
#333 |
|
Raczkowanie
|
I tak nigdy nie będziesz sobie w stanie wyobrazić jak wygląda życie, gdy płeć przeciwna się Tobą nie interesuje. Zależy od tego znacznie, znacznie więcej, niż Ci się nawet teraz wydaje.
---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- [QUOTE=umpapumpa;53386507]Nie dociera do niego żadna sensowna rada, jak do rozwydrzonego bachora. QUOTE] A jaką ja tu dostałem radę, której nie rozumiem, poza tym, że wmawiacie mi, że jestem chory i psychiczny i powinienem się leczyć, bo żal mi, że nie miałem tego, co inni, a chory jestem dlatego, bo jakichś rad nie rozumiem? Jaką mi dajesz radę!? |
|
|
|
#334 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Codziennie cierpienie to nie jest norma, obsesyjne myśli na jakikolwiek temat też nie są normą. Zdrowie to dobre samopoczucie zarówno psychiczne jak i fizyczne. Więc owszem, szwankuje ci zdrowie psychiczne, dlatego rada aby udać się do lekarza jest radą sensowną i w temacie.
|
#335 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aha, czyli rozumiem, że BEZ WZGLĘDU na to co się człowiekowi przytrafi, choćby mu urwało nogi i ręce, zabiło rodzinę i dzieci, zabrało cały dobytek i wrzuciło do szamba, to powinien on być szczęśliwy, tak? Bo jeśli nie jest, to jest chory psychicznie? I powinien brać leki, tak? ![]() To może dzieciom z Afryki zamiast jedzenia wyślijmy psychotropy, będą szczęśliwe, mimo, że będą głodne? Bo chyba są chore psychicznie, jeśli jest im źle? Przyczyna jest nieważna Tak?
|
|
|
|
|
#336 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Faktycznie nie rozumiesz. Ludziom po wypadkach, traumach, w żałobie itp należy się pomoc psychiatryczna, jak najbardziej. Tak samo potrzebują jej ludzie, którzy są permanentnie nieszczęśliwi, bez względu na powód.
|
#337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
One są permanentnie nieszczęśliwe, powód nieważny. Należą im się leki. Wchodzisz w to?
|
|
|
|
|
#338 |
|
Raczkowanie
|
Obejrzyj sobie jakieś filmy z Nickiem Vujicicem, facet urodził się bez rąk i nóg, można by pomyśleć, że takiej kaleki żadna nie zechce. A jednak jest szczęśliwym człowiekiem.
|
|
|
|
#339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też wszystko, co robię w życiu, robię tylko dlatego, że nie mogę robić tego, co bym chciał. To co to za życie? Jak byś szczęśliwym? Poza tym dlaczego jako punkt odniesienia dajesz mi życie kogoś bez rąk i nóg, a nie np. jakiejś gwiazdy rocka - króla życia? Czemu pokazujesz mi coś, czego sama byś nie chciała (!) i każesz się tym cieszyć!? Edytowane przez TenGorszy Czas edycji: 2015-11-08 o 15:09 |
|
|
|
|
#340 |
|
Raczkowanie
|
Ok, to masz gwiazdę rocka: Litza z Luxtorpedy, jest popularny, ma żonę, dzieci, masę fanów, a mimo tego zmaga się z depresją. Teraz Ci pasuje?
|
|
|
|
#341 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wielu osobom jest źle, ale nie wiedzą dlaczego i idą do psychiatry szukać przyczyny. Pewnie ich mózgi produkują mniej dopaminy, niż przeciętny. I to już jest uznawane za chorobę do leczenia. Cóż. Ja nie mam tak, że jest mi źle i nie wiem dlaczego. Jest konkretna przyczyna, która sprawia, że wiem, że nie będę zadowolony ze swojego życia nigdy. I to sprawia, że tego życia nie chcę, jest mi po nic, a tylko wymaga ciągłej pracy. Więc nie wiem co chciałaś mi przekazać tym przykładem. |
|
|
|
|
#342 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie zagranie na koncercie byłoby czymś niesamowitym, dla gwiazdy rocka to codzienność. Czy to znaczy, że jestem gorsza, bo cieszę się z rzeczy które dla innych nie są niczym niesamowitym?
|
|
|
|
#343 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Grają na koncertach tylko nieliczni, maleńka grupka w populacji, takie sobie zajęcie wybrali, czy to pracę, czy hobby. Seks uprawia każdy i dla każdego jest on dostępny. Bez względu na to, czy gra na koncertach, czy pisze programy, czy studiuje budownictwo. Tylko dla mnie zawsze był nie do zdobycia. Ty porównujesz jakieś wybrane zajęcie/zawód, a ja mówię o wszystkich normalnych ludziach. |
|
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Niektórzy nie lubią robić kupy a muszą. I tak do śmierci.
Tobie się pomóc nie da bo tej pomocy nie chcesz.
|
#345 |
|
Raczkowanie
|
Akurat jestem w grupie wiekowej, której tak zazdrościsz tego że uprawiają seks. I jakoś nie zauważyłam, żeby było to dużo osób. Bardzo dużo czasu spędzam w męskim towarzystwie i zaufaj mi, te wszystkie rozmowy o seksie są bardzo naciągane, albo sprowadzane do żartów, które mają niewielkie odzwierciedlenie w rzeczywistości.
|
|
|
|
#346 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201803061544 Czas edycji: 2015-11-08 o 16:18 |
|
|
|
|
#347 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Nic nie zdziałam? A co w ogóle miałbym zdziałać, heh? Edytowane przez TenGorszy Czas edycji: 2015-11-08 o 16:56 |
||
|
|
|
#348 | |
|
Obserwuję .
|
Cytat:
|
|
#349 |
|
Raczkowanie
|
A ja bez problemu mogę przytoczyć całkiem sporo dialogów, które też są całkiem konkretne i nie brzmią jak przechwałki i właściwie tylko osoby do których były kierowane wiedzą, jak jest naprawdę. Za to znam jeszcze kilka przypadków gdzie osoba wcale nie mówiła o swoim życiu seksualnym, a potem okazało się że zaliczyła wpadkę.
|
|
|
|
#350 | |
|
Obserwuję .
|
Cytat:
A. Albo jest trollem B. Albo nie chce żadnej pomocy Żeby komuś pomóc, najpierw ta osoba musi CHCIEĆ, a autor przyszedł tu tylko się poużalać.
|
|
#351 |
|
Konto usunięte
|
Na początek uświadomić sobie, ile czasu tracisz, na jęczenie na babskim forum. Inne rady były tu już przedstawiane parę razy, nie chce mi się powtarzać, bo wszystko zostało już powiedziane, a jak widać, to nadal jak rzucanie grochem o ścianę.
|
|
|
|
#352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- W tym, że brak mi odwagi odebrać sobie życie. Tylko w tym. |
|
|
|
|
#353 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Myśli samobójcze są wskazaniem do konsultacji psychiatrycznej.
|
#354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Bo ktoś tak powiedział? Jeśli człowiek nie chce żyć, bo wie, że nie ma mozliwości, żeby był szaczęśliwy, to jest chory? W co najmniej jednym europejskim kraju wykonywano już eutanazje ludziom, którzy prosili o nią, bo bardzo cierpieli, zarówno "fizycznie", jak i "psychicznie" i wiedzieli, że nie da się usunąć przyczyny. Czyli tak, jak u mnie. Nie da się usunąć przyczyny. ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Ale ja nie mam tego czasu już na co wykorzystać teraz. Nie ma do czego dążyć. |
|
|
|
|
#355 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Tak, bo tak stanowi nauka zwana medycyną, nawet osoby chore terminalnie mają konsultacje psychiatryczne/psychologicznej w razie myśli samobójczych.
Możesz sobie dalej pisać te głupoty, ale obiektywnych standardów medycznych to nie zmieni.
|
#356 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Dlatego w dupie mam zalecenia jakichśtam ludzi skądśtam, którzy robią cośtam. Swoją drogą, czy Ty mając mniej niż 18 lat obejrzałaś w TV jakiś film z czerwonym znaczkiem? Albo czytałaś bloga oznaczonego 18+? Uuuhuu. To postąpiłaś wbrew zaleceniom mądrzejszych od Ciebie. Przecież oni wiedzą lepiej, co w Twoim przypadku - ba, co tam w Twoim - co w KAŻDYM przypadku jest słuszne. I nie, żebym podważał dorobek naukowy, nie podważam, nauka mnie fascynuje. Ale mam odwagę myśleć też sam i uważam, że w moim konkretnym wypadku z samej definicji mojego problemu medycyna nie może nic zdziałać. Jeśli nie usunie przyczyny mojego cierpienia - a jak wiemy, nie da się jej usunąć - to musiałaby mnie jedynie otumanić tak, żebym utracił część świadomości. Więc jeszcze raz powtarzam, że się na to nie godzę. I nie śmiem porównywać się do Einsteina, ale śmiem twierdzić, że swój konkretny, bardzo rzadki zresztą, przypadek mam tak mocno rozkminiony, a logiczne myślenie na tak wysokim poziomie, że zalecenia jakichś lekarzy, którzy mnie na oczy nie widzieli, a przede wszystkim i tak mają mnie i moje życie w dupie, są dla mnie g. warte. Edytowane przez TenGorszy Czas edycji: 2015-11-08 o 18:23 |
|
|
|
|
#357 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Dla mnie EOT, baw się sam w tym wątku
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
Bzdury piszesz.
Psychoterapeuta by pomógł, bo jesteś zafiksowany na swoim problemie tak bardzo, że prowadzi do myśli samobójczych. Zafiksowany w potwornie głupi sposób, wręcz absurdalnie, stąd podejrzenia, że troll. Weź sobie wyobraź anorektyczkę, która ważąc 40 kg twierdzi, że jest gruba, a terapia jej nie pomoże, bo nadal będzie gruba, tylko przestanie o sobie myśleć jako o grubej - fałszujac obraz świata. Ona nie chce być otumaniona, żeby nie widzieć, że jest potwornie gruba i ona nie chce cieszyć się tym fałszywym szczęściem, terapia nie dla niej, jej nic nie pomoże, bo... nadal będzie gruba. Tak jak Ty nadal będziesz gorszy. Bzdura do sześcianu, ale boisz się spojrzeć inaczej i w efekcie sobie egzystujesz tak bardzo nieotumaniony, i ze zdrowym podejściem ![]() Wiem, że nie dotrze, ale raz jeszcze to napiszę - mylisz się. Zwyczajnie, głupio chcesz być nieszczęśliwy i każdym postem to potwierdzasz. |
|
|
|
#359 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#360 |
|
Zadomowienie
|
Ty naprawdę masz myśli samobójcze bo nie zaruchałeś w liceum? Błagam, nie bądź śmieszny. Weź sie czymś zajmij. Kup jakieś puzzle z dużą ilością elementów czy cos. Widzę że ci sie nudzi i coraz głupsze rzeczy wymyslasz.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

Bo chyba są chore psychicznie, jeśli jest im źle? Przyczyna jest nieważna