Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku! - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-08, 12:43   #3301
agaczilla21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Agata, ja nie wytrzymałam i narobiłam kotletów mielonych, głównie, żeby je pojeść na chlebie z keczupem .
Wczoraj mąż był na szkoleniu, wrócił z chińszczyzną, bo zapomniał, że miałam spaghetti robić, więc chińczyk był na obiad a makaron na kolację.
A ja się dziwię potem, że rosnę wszerz .

Strasznie szybko ten czas leci, przecież niedawno wstawiałaś zdjęcia wałówki, którą przygotowywałaś dla męża a już wraca

Ja zrobiłam tylko 4 a reszta mięsa w lodówce i jutro usmażę świeże na obiad bo nie lubię odsmażanych...

Jeszcze tydzień i będzie w domu. Zleci mi bo by dom wyglancować i pewnie pod koniec tyg juz wszystkie liście beda spadniete to się nimi zajmę 😊

My mamy z forte szafę i komodę w sypialni. Ale ze braliśmy ze sklepu więcej mebli to nam w gratisie zmontowali wszystko i gotowe przywieźli 😊

Edytowane przez agaczilla21
Czas edycji: 2015-11-08 o 12:48
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 13:22   #3302
rudziutka1987
perfumoholiczka

GG do rudziutka1987

Witam z rana, wstałam kilka minut temu Wczoraj przyjechał nam narożnik który kupiliśmy 34 dni temu (!) , masakra, pisało że do 10 dni roboczych dowiozą.. No ale wreszcie się wyspałam, to nie to samo co materac Ale miałam durne sny dziś. Że chciałam nakarmić dziecko,a z cyców leciało mi mleko w proszku i tak strasznie płakałam, teściowa zabrała mi dziecko i powiedziała że nie jestem dobrą matką i mi go nie odda.. Jejj skąd te sny się biorą...
Zaraz budzę chłopa i jedziemy na flohmarkt, może będą jakieś fajne szmatki czy cos
11.2016
rudziutka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 13:42   #3303
marciar7
Zakorzenienie

Ale historie porodowe :-D cod otiszy to polecam maybelline tez zolty kurcze nie pamiętam nazwy :-D
A jantez niedawno wstalam.i to ledwo!!!
Stary 2015-11-08, 14:04   #3304
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Ale historie porodowe :-D cod otiszy to polecam maybelline tez zolty kurcze nie pamiętam nazwy :-D
A jantez niedawno wstalam.i to ledwo!!!
Ale śpiochy z was

Ja wróciłam ze spacerku

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 14:05   #3305
wykalacka
Zadomowienie

Ten żółty maybelline collosal mam teraz i szukam czegoś lepszego, ale nie za miliony monet

Wczoraj od siostry wzięłam pakę ciuchów + odciagacz do mleka, gatki te jednorazowe i coś jeszcze - nawet nie wiem co. Muszę spisać co mam z ciuszków i uzupełnić
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 14:05   #3306
marciar7
Zakorzenienie

Hihi w niedzielę mozna
Stary 2015-11-08, 14:20   #3307
agaczilla21
Zakorzenienie

My na polku 😊 +17, lekki wietrzyk...czego chcieć więcej 😊
Stary 2015-11-08, 14:24   #3308
SzczesliwaNarzeczona
Raczkowanie

Hej,
ja wstałam już o 9.00, ale od tej pory zalegam przez tv, mąż pojechał na dyżur do pracy i czekam na niego z obiadem.

ESOR, a z jakiej kolekcji braliście meble?
Stary 2015-11-08, 14:28   #3309
agaczilla21
Zakorzenienie

Właśnie odczuwałam pierwsza czkawkę mojego P ❤
Stary 2015-11-08, 14:48   #3310
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Właśnie odczuwałam pierwsza czkawkę mojego P ❤
Super uczucie !!!

U nas dzisiaj piekna pogoda ale piździ jak w kieleckiem. Zaraz jak Mała się obudzi to zmykamy na obiadek do moich rodziców

Nie zazdroszczę spotkań z dzikami. Ja chyba na żywo nie widziałam ale słyszałam, że potrafią być nieobliczalne.

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 14:51   #3311
figa84
Zakorzenienie

Ja z dzikami na żywo spotkałam się kilka razy, ale za każdym razem na karmieniu, więc w bezpiecznej odległości i były czymś innym zajęte. Natomiast w poprzednie lato u mnie ludzie się spotykali z niedźwiedziem :/ z tym to bym się nie chciała spotkać :/ moi rodzice przeżyli spotkanie z misiem na Słowacji, ale przeszedł sobie tylko jakieś 8-10 metrów od nich i nawet na nich nie spojrzał.
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 14:56   #3312
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Super uczucie !!!

U nas dzisiaj piekna pogoda ale piździ jak w kieleckiem. Zaraz jak Mała się obudzi to zmykamy na obiadek do moich rodziców

Nie zazdroszczę spotkań z dzikami. Ja chyba na żywo nie widziałam ale słyszałam, że potrafią być nieobliczalne.
Z Lilką miałam tylko raz przez całą ciążę...dzień przed porodem jak się mandarynek najadłam...i akurat ktg wtedy miałam i co chwilę takie bum...
Stary 2015-11-08, 15:06   #3313
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Hihi w niedzielę mozna
a no pewnie ze mozna

zreszta brzuchata ma też swoje prawa :brzyda l:

ja sie biore za obiadek - dzisiaj bedzie łosoś

a u nas 20 stopni aż jest - chyba sie pory roku poprzestawiały:ha haha:

Mia i Tosia <3

Stary 2015-11-08, 15:35   #3314
agaczilla21
Zakorzenienie

Dzieci mi zjadły dosłownie wszystko...nie mam ani jabłka, ani mandarynek...nawet banany wszystkie zjadły...Pakusiam
Stary 2015-11-08, 15:54   #3315
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
Napisane przez Lola2828 Pokaż wiadomość
Wczoraj tż opowiadał mi o tej koleżnce co urodziła w domu w pracy mówili zadzwonili na pogotowie że ma skurcze i czy jechać a oni że jeszcze można troche poczekać , poszła do toalety zobaczyc czy jej wody odeszły bo miała mokro i wyszła z dzieckiem na rękach nie wiem czy się śmiać czy płaka 3 min i po wszystkim karetka przyjechała ojciec z dzieckiem na rękach a moja koleżanka pępowina między nogami ale nie jestem zdziwiona że to jej się przydarzyło człowiek przypał ale są całe i zdrowe i to najważniejsze !
Że coooooo?
Ale jaja! W sumie to zazdroszcze

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Lubię w mieszkaniu zapach nowych mebli , forte też są w częściach , mamy takie i takie i są ok jak na naszą kieszeń. Ja poluję na promocje, córce udało mi sie kupić meble ( tyle, ze to było 3 lata temu) z nowej kolekcji o 1000 zł taniej, a to jest jak dla mnie bardzo duża różnica .

Moja siostra też eveline chwali . Ja z rimmela miałam tylko ten różowy, poza tym albo maybelline albo vipery, takie zwykłe tanie, dla moich rzęs b. dobre.
Tak, u nas teraz ladnie pachnie nowoscia

My tez wszystko tak wlasnie polujemy i naroznik na allegro, i cos tam troche taniej i cos tam taniej i lacznie wszystko nas wyszlo 2000 zł taniej niz planowalismy i bedzie na meble dla małej ktore jej kupimy pewnie jak skonczy roczek

Co do tuszy to zgadzam sie, te tanie Eveline, Vipery i tak dalej jak sie ma swoj sprawdzony model to lepiej i 3x taniej niz Loreal i inne drogie... Ostatnio chcialam zaszalec i kupilam Loreal taki fioletowo-zloty co ma tu na wizazu genialne opinie i jest nawet gorszy od mojego ukochanego z Eveline, a 4x drozszy

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 15:54   #3316
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
a no pewnie ze mozna

U mniam :-D
No jacha w koncu wzielam sie za ogarnianie na uczelnie ;-)

Cytat:
Dzieci mi zjadły dosłownie wszystko...nie mam ani jabłka, ani mandarynek...nawet banany wszystkie zjadły...Pakusiam
Ooooo :-(
Stary 2015-11-08, 15:56   #3317
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Ooooo :-(
Z tego wszystkiego chyba zaszczycę DC swoją obecnością bo nie mam co przegryzać
Stary 2015-11-08, 16:09   #3318
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
to zapraszam na obiadek
12214055_677239769077937_1595093784_o.jpg

Mia i Tosia <3

Stary 2015-11-08, 16:16   #3319
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Że coooooo?
Ale jaja! W sumie to zazdroszcze

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Tak, u nas teraz ladnie pachnie nowoscia

My tez wszystko tak wlasnie polujemy i naroznik na allegro, i cos tam troche taniej i cos tam taniej i lacznie wszystko nas wyszlo 2000 zł taniej niz planowalismy i bedzie na meble dla małej ktore jej kupimy pewnie jak skonczy roczek

Co do tuszy to zgadzam sie, te tanie Eveline, Vipery i tak dalej jak sie ma swoj sprawdzony model to lepiej i 3x taniej niz Loreal i inne drogie... Ostatnio chcialam zaszalec i kupilam Loreal taki fioletowo-zloty co ma tu na wizazu genialne opinie i jest nawet gorszy od mojego ukochanego z Eveline, a 4x drozszy
Zrobiłam sobie mała przerwę na obiadek i odpoczynek po nim z kawką i rogalikami. Moje dziecko zjadło porcję obiadu taką jak mąż . To ja w dwupaku przy nich wysiadam...

My się zastanawiamy nad kupnem mebli do pokoju, tak, żeby były od razu dla synka, ale zobaczymy jak to pójdzie- z moim zapałem teraz do kupna czegokolwiek może obejrzę się po Nowym Roku .

Ja kupiłam kiedyś tak zachwalany max factor 2000 calorii i dla mnie gorszego tuszu to jeszcze nie wyprodukowali. Moje rzęsy nie polubiły się z nim, za to te tanie były ok, a ten różowy rimmela to ja po prostu lubię, bo rzęsom jak widzę, bez różnicy czy to rimmel czy eveline .

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
U mnie też już bieda, zostało wszystkiego po jednej sztuce- banan, jabłko, gruszka i pomarańcza ale to na jutro dla córki na zajęcia "szkoła po szkole", będą robić sałatkę owocową, a gdybyśmy zjedli dzisiaj, to rano nie zdążę kupić, bo autobus ma przed siódmą .
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 16:18   #3320
marciar7
Zakorzenienie

Jak dla mnie ten milion calorii tusz tez do dipy.. Tak zachwalany a szit..
Stary 2015-11-08, 16:22   #3321
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
a no pewnie ze mozna

U nas wiatr się zerwał a o tej porze to już w ogóle ciemnica dlatego właśnie nie lubię listopada, w grudniu też są krótkie dni, ale to już inaczej, bo śnieg leży ( lub powinien), są święta, sylwester...

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
to zapraszam na obiadek
Załącznik 6084425
Łaaa...ale pięknie wygląda, musi być pyszne

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
Jak dla mnie ten milion calorii tusz tez do dipy.. Tak zachwalany a szit..
No właśnie, w reklamach wszystko pięknie ładnie a w rzeczywistości o kant d..y potłuc.
Stary 2015-11-08, 16:47   #3322
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lamia12344 Pokaż wiadomość
Melduje się z rana...
Malowanie w toku, a mój TŻ pojechał po wałek i jak zwykle go wcięło Więc siedzę sobie w moim rozpierduchu i marzę o zabraniu się za szorowanie podłóg i sprzątanie Wczoraj udało nam się wymalować kuchnię i pół dużego pokoju, na dzisiaj zostało drugie pół i pokój Młodego.

Dzisiaj po raz pierwszy od długiego czasu powietrze w Krk i okolicach nadaje się do oddychania, a my zamiast na spacer będziemy gonić z walkami

Zuziek dzisiaj wyjątkowo aktywny. Obudziła mnie o 4 rano i kopie z przerwami do tej pory...

Z dzikami tez miałam ze 3 lata temu przeprawę. Wracałam z pracy w zimie, późno już było strasznie. Jeszcze mieszkaliśmy z teściami, głucha wiocha i zero jakiegokolwiek oświetlenia, poza księżycem. Idę i słyszę chrumkanie. Obracam głowę a tam ze 3 m ode mnie 3 dziki ryją w śniegu. Dostałam takiego pędu że w minutę znalazłam się w domu... TŻ się śmiał że zatrzymałam się dopiero na drzwiach balkonowych na piętrze Mnie wcale nie było tak bardzo do śmiechu
Mi ładnych parę lat temu dzik na drogę wyskoczył... w życiu nie widziałam takiej wielkiej bestii. Miałam wrażenie, że się ziemia trzęsła jak dzik biegł dobrze, że udało mu się przebiec, bo jakbym w niego uderzyła, to nie wiem, czy coś by ze mnie zostało.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Witam się z rana przy kawusi i po jajeczniczce Marta nie ma jak u siebie duuuzo lepiej się śpi Nie zazdroszczę tych przygód z dzikami My wczoraj walczyliśmy z grzybem bo schylając się do kontaktu w sypialni zauważyłam w rogu za szafą i skroploną wodę tam A za szafą zielono... tż się wkurzył bo nie mogę spać w takim pokoju i był atak odgrzybiaczem suszenie no i późno poszliśmy spać ale wróg się oddalił puki co sąsiadujemy z takim dziadkiem tą ścianą i on chyba nie grzeje my grzejemy no i buum tak sobie myślę... miłego dnia
Grzyb to paskudztwo i ciężko wytępić.
A to w bloku takie akcje masz? Ja bym zgłosiła do spółdzielni, może tam jest jakaś szczelina na łączeniu, czy coś i wilgoć się zbiera. Bo przecież nie ma aż takich mrozów już u nas, żeby od samego niedogrzania takie akcje wychodziły.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Wczoraj tż opowiadał mi o tej koleżnce co urodziła w domu w pracy mówili zadzwonili na pogotowie że ma skurcze i czy jechać a oni że jeszcze można troche poczekać , poszła do toalety zobaczyc czy jej wody odeszły bo miała mokro i wyszła z dzieckiem na rękach nie wiem czy się śmiać czy płaka 3 min i po wszystkim karetka przyjechała ojciec z dzieckiem na rękach a moja koleżanka pępowina między nogami ale nie jestem zdziwiona że to jej się przydarzyło człowiek przypał ale są całe i zdrowe i to najważniejsze !
chciałabym mieć szybki poród... ale nie aż taki szybki

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
o kurde poród expres

normalnie jak w TLC zawsze ogladałam "ciąże z zaskoczenia" - nadaje sie na polska edycje :brzyda l:

właśnie ogladam laktatory bo bede musiala jakis zamówic ale nie mam pojecia jaki

mam ksiazeczki z canpolu i tam sa fajne opisane rożne, ale pewnie mega drogie :conf used:
Ja wczoraj obczajałam laktatory i zdecydowałam się na taki
LOVI Laktator elektroniczny Prolactis - koszt ok. 320 zł
Ma mnóstwo pozytywnych opinii, chyba ze 180. A co najważniejsze z tego, co wyczytałam, to dziewczyny bardzo go chwalą, że jest bezbolesny i ma kilka ustawień ssania. Można go też przełączyć na ręczny i wykorzystać w podróży jak nie ma dostępu do prądu.
http://www.ceneo.pl/22358060#tab=reviews

A do tego wpadłam wczoraj na takie cudo i chyba też sobie sprawię
Podgrzewacz do butelek - Lovi Podgrzewacz Żelowy
Podgrzewacz żelowy jest przeznaczony do wielokrotnego użytku. Aby użyć go ponownie, wystarczy umieścić wkład żelowy w gotującej się wodzie na min. 15 minut.

Cechy produktu
* innowacyjny - działa bez użycia prądu
* funkcjonalny - ogrzewa pokarm i utrzymuje jego temp. przez około 2 godziny
* efektywny - w 20 min. podgrzewa 150ml mleka do temp. 36°C
* łatwy w użyciu - wystarczy nacisnąć przycisk START
* uniwersalny - pasuje do większości butelek/pojemników na pokarm
http://www.bangla.babyonline.pl/opin...rzewacz-zelowy

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Napisane przez rudziutka1987 Pokaż wiadomość
Witam z rana, wstałam kilka minut temu Wczoraj przyjechał nam narożnik który kupiliśmy 34 dni temu (!) , masakra, pisało że do 10 dni roboczych dowiozą.. No ale wreszcie się wyspałam, to nie to samo co materac Ale miałam durne sny dziś. Że chciałam nakarmić dziecko,a z cyców leciało mi mleko w proszku i tak strasznie płakałam, teściowa zabrała mi dziecko i powiedziała że nie jestem dobrą matką i mi go nie odda.. Jejj skąd te sny się biorą...
Zaraz budzę chłopa i jedziemy na flohmarkt, może będą jakieś fajne szmatki czy cos
przepraszam, ale rozbawiłaś mnie

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Zszokowałam się, jak przeczytałam jak to działa
http://skandprojekt.pl/frida_3_instrukcja.html
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 16:51   #3323
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
Mi ładnych parę lat temu dzik na drogę wyskoczył... w życiu nie widziałam takiej wielkiej bestii. Miałam wrażenie, że się ziemia trzęsła jak dzik biegł dobrze, że udało mu się przebiec, bo jakbym w niego uderzyła, to nie wiem, czy coś by ze mnie zostało.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Grzyb to paskudztwo i ciężko wytępić.
A to w bloku takie akcje masz? Ja bym zgłosiła do spółdzielni, może tam jest jakaś szczelina na łączeniu, czy coś i wilgoć się zbiera. Bo przecież nie ma aż takich mrozów już u nas, żeby od samego niedogrzania takie akcje wychodziły.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

chciałabym mieć szybki poród... ale nie aż taki szybki

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Ja wczoraj obczajałam laktatory i zdecydowałam się na taki
LOVI Laktator elektroniczny Prolactis - koszt ok. 320 zł
Ma mnóstwo pozytywnych opinii, chyba ze 180. A co najważniejsze z tego, co wyczytałam, to dziewczyny bardzo go chwalą, że jest bezbolesny i ma kilka ustawień ssania. Można go też przełączyć na ręczny i wykorzystać w podróży jak nie ma dostępu do prądu.
http://www.ceneo.pl/22358060#tab=reviews

A do tego wpadłam wczoraj na takie cudo i chyba też sobie sprawię
Podgrzewacz do butelek - Lovi Podgrzewacz Żelowy
Podgrzewacz żelowy jest przeznaczony do wielokrotnego użytku. Aby użyć go ponownie, wystarczy umieścić wkład żelowy w gotującej się wodzie na min. 15 minut.

Cechy produktu
* innowacyjny - działa bez użycia prądu
* funkcjonalny - ogrzewa pokarm i utrzymuje jego temp. przez około 2 godziny
* efektywny - w 20 min. podgrzewa 150ml mleka do temp. 36°C
* łatwy w użyciu - wystarczy nacisnąć przycisk START
* uniwersalny - pasuje do większości butelek/pojemników na pokarm
http://www.bangla.babyonline.pl/opin...rzewacz-zelowy

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

przepraszam, ale rozbawiłaś mnie

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Zszokowałam się, jak przeczytałam jak to działa
http://skandprojekt.pl/frida_3_instrukcja.html
Wygląda nieciekawie( ??????????) ale teraz są takie podłączane do odkurzacza a nie do rodzica
Stary 2015-11-08, 17:08   #3324
agaczilla21
Zakorzenienie

Paula wygląda pysznie ale obiadki mnie nie kuszą jak mam ochotę na owoce...Poszłam do sklepu i mam
Stary 2015-11-08, 17:12   #3325
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Wygląda nieciekawie( ??????????) ale teraz są takie podłączane do odkurzacza a nie do rodzica
wygląda tak tylko i na tym koniec tam jest taka gąbeczka co wszystko zatrzymuje. Mnie bardziej te do odkurzacza podłączane przerażały, ale w sumie jak to podpiełam to wyszło mi, że to równiej i delikatniej ściąga niż ten katarek. Tylko odkurzacz może trafić jak się za długo to ma włączone, więc bieganie z odkurzaczem za dzieckiem raczej odpada

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Paula wygląda pysznie ale obiadki mnie nie kuszą jak mam ochotę na owoce...Poszłam do sklepu i mam
brrr... ani mi nie mów. ja już wszystko pochłonęłam a najbliższy czynny sklep w nd o tej porze kilka km dalej :/
Stary 2015-11-08, 17:14   #3326
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
wygląda tak tylko i na tym koniec tam jest taka gąbeczka co wszystko zatrzymuje. Mnie bardziej te do odkurzacza podłączane przerażały, ale w sumie jak to podpiełam to wyszło mi, że to równiej i delikatniej ściąga niż ten katarek. Tylko odkurzacz może trafić jak się za długo to ma włączone, więc bieganie z odkurzaczem za dzieckiem raczej odpada

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

brrr... ani mi nie mów. ja już wszystko pochłonęłam a najbliższy czynny sklep w nd o tej porze kilka km dalej :/
Ja mieszkam na wiosce ale blisko większego miasta i mam Delikatesy Centrum czynne nawet w niedzielę...chyba do 20 albo 21...
Stary 2015-11-08, 17:21   #3327
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Te do odkurzacza podłączane jeszcze bardziej mnie szokują. Mój tż się stukał po głowie jak mu pokazałam
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 17:27   #3328
figa84
Zakorzenienie

- kotek weź mi zapiecz bakłażana z pomidorami i serem
- yyyy?
- no weź
łobuz: - tatuś no zrób mamie
- to nie jest normalna zachcianka ciężarnej tylko fanaberia. W naszej strefie klimatycznej ciężarnej nie może się zachcieć bakłażana, bo nie je go na codzień i babki i prababki nie jadały. W naszej strefie klimatycznej ciężarna je ogórki kiszone, kapustę i śledzie.

pogadane ale zrobi :p

Aninis mnie też kiedyś przerażały, ale potem jak to zobaczyłam w akcji już mniej Muszę ogarnąć listę wyprawkową, bo jednak za te 6 lat sporo rzeczy z domu wyparowało :/
Stary 2015-11-08, 17:28   #3329
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:

No w sumie, najważniejsze, że działa
Jak to mówią, jak coś wygląda głupio, ale działa, nie jest głupie
Stary 2015-11-08, 17:30   #3330
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
- kotek weź mi zapiecz bakłażana z pomidorami i serem
- yyyy?
- no weź
łobuz: - tatuś no zrób mamie
- to nie jest normalna zachcianka ciężarnej tylko fanaberia. W naszej strefie klimatycznej ciężarnej nie może się zachcieć bakłażana, bo nie je go na codzień i babki i prababki nie jadały. W naszej strefie klimatycznej ciężarna je ogórki kiszone, kapustę i śledzie.

pogadane ale zrobi :p

Aninis mnie też kiedyś przerażały, ale potem jak to zobaczyłam w akcji już mniej Muszę ogarnąć listę wyprawkową, bo jednak za te 6 lat sporo rzeczy z domu wyparowało :/
Figa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości