|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowy minikramik
Hej
znajdziesz cos za glam glow?
|
|
|
|
#62 |
|
BAN stały
|
Hej, dziekuje za propozycje
![]() Mac Photofinish NC15, nie smashbox?? Co z tym podkladem ESTEE lauder? ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- widzisz cos jeszcze u mnie po dokladkach oprocz spodni? |
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() niestety używam właściwie tylko kosmetyki robione samemu z półproduktów, a zapachy lubię słodkie. Może masz coś z mojego wisha? Może być kilka mniejszych rzeczy, ale żeby dobić choć trochę do wartości kozaków. pozdrawiam
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
za La Prairie - może coś u mnie?
|
#69 |
|
BAN stały
|
to super
to co wymieniamy za 2 x spodnie? cos za maske glam glow jeszcze moze wynajdziesz? ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- ew. te bazy clinique moglabym przygarnac jeszcze
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
cos za podklad EL oraz puder la praire?
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- a widzisz cos u mnie? bo podoba mi się więcej rzeczy
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Znajdziesz coś za Glam Glow i Creme Riche? Mam miniaturki maskar (różnych). Z Effaclaru Duo mam tylko próbki, które mogę dorzucić. ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
A miałabym szansę na tą połowę? Kiedyś miałam odsypkę tego pudru i przypadł mi do gustu, planowałam go kupić niebawem jak tylko nieco uszczuplę ze swoich zapasów;-)
|
|
|
|
#75 |
|
BAN stały
|
Hej, wiec tak obie pary spodni sa z bawełny i elastanu, takze sa streczowe i sie naciagają. Nie wiem z jakiej dokladnie serii sa te z H&mu, duzo rzeczy kupuje niestety i nie zawsze wszystko wiem
te ze stradivariusa kosztowaly 89zł, a te h&m 119złpodaje Ci orientacyjne wymiary, mierzone na płasko bez naciagania stradivarius długość całkowita: 98cm dlugosc stanu: 24cm szerokosc w pasie: 39cm H&M długość całkowita: 99cm dlugosc stanu: 24cm szerokosc w pasie: 36cm Sweterek kosztował ok 50zł, ale za niego to nic nie wymysle:/ |
|
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana nawet mi się taka torebka nie śniła, ale jak kliknęłam na link to się w tej większej zakochałam
nie mogłam tylko sprawdzić koloru bo link do koloru mi nie wchodzi ale jak jesteś w stanie coś sobie za nią znaleźć to ją bardzo chcę .
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
To teraz jeszcze bardziej ją chcę, kolor ma super. Tak, oczywiście że mam micele, mogę Ci zaproponować z Biodermy Sensibio duopak 250 ml i Hydrabio 250 ml i z La Roche Posay mam micele w podręcznych 100 ml butelkach mam kilka są super na wyjazdy.
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Ok, bierz co chcesz, nie będę marudzić ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Jakbyś miała problem z wyborem to poza wątkiem mam jeszcze nówkę w folii Miss Dior Eau Fraiche 50 ml może byś chciała? ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Ok ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Jeśli oddałabyś mi torebkę i połowę pudru La Prairie to wszystko do Uriage Isofill Twoje . Odpowiadałoby Ci to?---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Aniu ja w poniedziałek niestety nie dam rady, pracuję po 12h, wysłałabym we środę bo muszę jeszcze pojechać do drugiego domu bo tam mam część z kosmetyków które wybrałaś |
|
|
|
#78 |
|
Perfume Lover
|
Podoba mi się zestaw Estee Lauder
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie Bourjois Healthy Mx 51 Vanille clair
Znajdziesz coś u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Wybrałabym sobie jeszcze Clinique Superprimer Universal 15 ml nowa, co ty na to? ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- W razie czego samym podkładem też się zadowolę Tylko kiedy był otwarty?
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Estee Lauder, Big, Bold Lashes (zestaw w kosmetyczce) nowy :⢠Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara w odcieniu Extreme Black 8ml ⢠Little Black Primer⢠Tint. Amplify. Set. 2.8ml ⢠Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil in Onyx 0.8g MAC Plumful szminka kilka razy użyta Yves Rocher Puder rozświetlający mozaika - świąteczna edycja limitowana, raz użyty Glam Glow Youth Mud Mask - maseczka oczyszczająca (czarna) 50 ml nowa, zafoliowana ?
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie lveb i tusz el. Zapachu prawdopodobnie nie oddasz wiec moze cos za tusz znajdziesz?
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, wiem we środę nie ma opcji wysłania bo mamy Święto Narodowe ale skoro ja pracuję w różne święta czerwonokartkowe to czasem nie od razu zatrybię że to nie jest norma
. Postaram się skompletować wszystko i nadać we wtorek a jak coś pójdzie nie tak to bankowo wyślę we czwartek.
|
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Może wypatrzysz coś za LVEB?
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Hej tomama
Spóźniłam się na to co chciałam ostatnio oferta z mojej strony wciąż aktualna. Podoba mi się u Ciebie parę rzeczy:Estee Lauder, Big, Bold Lashes (zestaw w kosmetyczce) nowy :⢠Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara w odcieniu Extreme Black 8ml ⢠Little Black Primer⢠Tint. Amplify. Set. 2.8ml ⢠Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil in Onyx 0.8g MAC Plumfulszminka kilka razy użyta Estee Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara Extreme Black 8ml nowa |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

znajdziesz cos za glam glow?