Tinder, samotność, zniechęcenie-czyli ból istnienia w XXI w - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-11-08, 18:38   #541
stewardesa
BAN stały

Dot.: Tinder, samotność, zniechęcenie-czyli ból istnienia w XXI w

Cytat:
Napisane przez ArcziBALD Pokaż wiadomość
A ma to jakieś znaczenie, skoro i tak lajkowałem praktycznie wszystkie dziewczyny?
Czyli nie masz żadnych wymagań.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-08, 18:54   #542
ArcziBALD
Przyczajenie

Kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi?
Ale dobra, przyjmijmy, nie mam żadnych wymagań (chociaż tak nie jest), wystarczy mi sam fakt, że jest to płeć przeciwna. Jak widać nawet przy braku tych wymagań nie spełniam niczyich wymagań z drugiej strony, co teraz?
ArcziBALD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-08, 19:04   #543
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ArcziBALD Pokaż wiadomość
Kompletnie nie rozumiem o co Ci chodzi?
O ustalenie czy masz jakiekolwiek wymagania.
Stary 2015-11-08, 19:09   #544
Kot_Behemot123
Raczkowanie

Chyba jedno i to najważniejsze, akceptacja drugiej osoby.

Edytowane przez Kot_Behemot123
Czas edycji: 2015-11-08 o 19:14
Kot_Behemot123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-08, 19:19   #545
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kot_Behemot123 Pokaż wiadomość
Chyba jedno i to najważniejsze, akceptacja drugiej osoby.
Do czego się odnosisz? Do wymagań? Że masz jeden wymóg: ona ma Cię akceptować?
Stary 2015-11-08, 19:20   #546
ArcziBALD
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
O ustalenie czy masz jakiekolwiek wymagania.
No to już ustaliliśmy, że nie mam. Teraz liczę na jakąś odpowiedź, która wniesie coś do tej dyskusji
Stary 2015-11-08, 20:47   #547
Kot_Behemot123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Do czego się odnosisz? Do wymagań? Że masz jeden wymóg: ona ma Cię akceptować?
Nie miałem na myśli własnej osoby ale takie wnioski wyciągam, czytając ostatnie wypowiedzi...
Kot_Behemot123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-08, 22:50   #548
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kot_Behemot123 Pokaż wiadomość
Nie miałem na myśli własnej osoby ale takie wnioski wyciągam, czytając ostatnie wypowiedzi...
To nie jest wymóg.
Stary 2015-11-08, 23:05   #549
UzytkownikBeta
BAN stały

Panowie, uważajcie, bo przez nieuważne dobieranie słów zostaniecie posądzeni o bycie trolem lub jedną i tą samą osobą. Są tu chore osoby, forum ryje banie, więc żeby nie było, że nie ostrzegałem.
UzytkownikBeta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-09, 21:45   #550
ArcziBALD
Przyczajenie

Dzięki za ostrzeżenie, ale zamykam ten temat, bo jak widać nikt nie jest mi w stanie nic sensownego poradzić. Jak ktoś jest gruby, to można mu napisać, żeby schudł albo obniżył swoje oczekiwania, a jak sprawa nie jest taka oczywista, to jakoś trudniej coś wymyślić. Z drugiej strony nie mogę oczekiwać, żeby kogoś to cokolwiek obchodziło.
Dziękuję tylko ilios, która chciała choć trochę pomóc

Na koniec taka historyjka. Tinder jakiś czas temu wprowadził Superlike (osoba, której wysłałeś takiego lajka dostaje powiadomienie). Klikałem od czasu do czasu, ale żadna dziewczyna nie odpowiedziała, aż do soboty (jak Tinder wprowadzał tę opcję, to reklamował, że 70% superlajków dostaje odpowiedź, u mnie to było jakieś 5%, także nie wierzcie reklamom ).
Napisałem do niej wieczorem, odpisała , pisaliśmy jakoś ze 2 godziny, normalna rozmowa, raczej nie wymuszona, trochę śmiesznie, mniej na poważnie. W niedzielę wieczorem znowu piszę i już nie dostaję odpowiedzi. Pewnie w sobotę była pijana i dopiero na drugi dzień przyjrzała się lepiej zdjęciom
A tak na serio, to teraz będę się przez 3 dni zastanawiał (taki ze mnie typ człowieka) czy napisałem coś nie tak (chyba nie), nie zainteresowałem swoją osobą, znalazł się ktoś lepszy, przystojniejszy (o co w moim przypadku nie trudno ). Bo o ile brak odpowiedzi na pierwszą wiadomość, jako brak zainteresowania, rozumiem, to dziwi mnie takie zachowanie, gdy już się wymieniło kilka zdań ze sobą. Chodzi mi o to, że o wiele łatwiej byłoby mi przyjąć klarowną odmowę (nawet usunięcie pary na Tinderze, bo jak nie odpisuje, to po co taki match), niż takie totalne zlewanie, ale to chyba częsta praktyka w internecie, która mi osobiście odbiera -100 do myślenia, że w końcu zmienię coś w swoim życiu.
Dałem lajka ok. 5000 profili, mam teraz 5 par, 5/5000 = 0,001, jeszcze z żadną nie udało mi się nawiązać takiego kontaktu, żeby umówić się na spotkanie, ale optymistycznie załóżmy, że udało by mi się to z 10 dziewczyną. 0,001 * 0,1 = 0,0001. Oczywiście, na żywo może się okazać, że to nie to, więc znowu przyjmijmy, że zmieniłoby się coś przy 10 dziewczynie 0,0001 * 0,1 = 0,00001. 1 do 100000, hmmm... chyba nie chce mi się w to bawić, nawet nie wiem czy w Warszawie i okolicach jest tyle kobiet w podobnym wieku, a już z całą pewnością tyle nie korzysta z Tindera. (powyższe wyliczenia proszę potraktować z przymrużeniem oka )

Z Tindera na pewno rezygnuję, na inne portale randkowe raczej się nie przeniosę, na pewno nie teraz. Teraz muszę trochę odpocząć, bo nie miałbym siły na odbijanie się od zamkniętych drzwi (jeszcze gorzej, jak odwdzięczają się drzazgą), może za jakiś czas, jak zapomnę o Tinderze, a na zewnątrz będzie 30 stopni i słońce, mój poziom myślenia, że mogę coś zmienić, się odnowi i spróbuję jeszcze raz, kolejny raz
Stary 2015-11-09, 22:44   #551
Misha_
Wtajemniczenie

Wchodzicie na tego tindera jeden z drugim, a wyglad nie jest waszym atutem. Czego oczekujecie? Zadna laska powyzej 25lat na powaznie nie szuka tam partnera, raczej zabija czas. Zamiast postawic na portale gdzie liczy sie cos wiecej niz ladna buzia, bawicie sie w fotkowa loterie. Jak ktos nie moze zapunktowac wygladem to musi liczyc, ze zainteresuje charakterem, jak chcielibyscie to zrobic na tinderze? Duzo ludzi poznaje sie na forach tematycznych, nie ma tam cisnienia 'ze o Boze to portal randkowy, czy czy ona sie obrazi jak nie bede sie z nia zgadzal? Ojojoj'. Sorry, ale dla mnie to najgorszy portal do szukania kogos na stale
Misha_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-09, 23:41   #552
ArcziBALD
Przyczajenie

Spokojnie, ja już na nic nie liczę, dlatego napisałem, że dałem sobie z tym spokój, z tym, że nie wydaje mi się, żeby np. na sympatii była o wiele lepsza sytuacja.

Cytat:
Napisane przez Misha_ Pokaż wiadomość
Duzo ludzi poznaje sie na forach tematycznych
Może i się poznaje, ale raczej przypadkowo. Ja akurat nie udzielam się na żadnym forum i nie zacznę tylko dlatego, że istnieje jakaś tam szansa, że kogoś poznam, bo mi to nie wystarczy.
Stary 2015-11-10, 06:05   #553
ilios
PIP.

GG do ilios

Tez z przymróżeniem oka - nie czekaj na 30 stopni - z moich rozmów z kumpelami i własnych doświadczeń wynika, ze paskudna jesień i zima bardziej sprzyjają nawiązywaniu znajomosci za oknem szaro, paskudnie i deszcz sie leje, człowiekowi zimno, a nawet nie ma sie do kogo przytulić, do tego samotne kobiety tez ogarnia jesienna deprecha, ze sa same nikt ich nie kocha i w dodatku pada

A tak serio to powodzenia
A tak na żywo nie znasz nikogo z potencjałem? Moja przyjaciółka miała tak ze w LO latał za nią koleś. Brzydal mega, znalazłam przy przeprowadzce jakieś liściki od niej w stylu "o nie, K znów za mną łazi, on jest taki strasznyyyyyy", mi te odczucia zostały do dziś ale K za moja przyjaciółka tak łaził, łaził, zamiast sie narzucać zaczął szukać wspólnych tematów, okazało sie ze generalnie dużo ich łączy i sie zaprzyjaźnili i z tego powoli powoli zrodziła sie milosc. Teraz ona uważa ze on jest mega przystojny a ja zawsze sie zastanawiam jakim cudem (sa razem od 11 lat wiec nie chodzi tu o nagłe zauroczenie). Także jak K potrafił sprawić ze moja BFF sie w nim zakochała, a ona jest ładna, mega otwarta, zawsze wianuszek adoratorów, a skończyła z obiektywnie najmniej atrakcyjnym, to wszystko jest możliwe. Tylko wymaga czasu, więcej wysiłku i zaangażowania w konkretna osobę, a nie liczenia na to ze im więcej osobom okaże zainteresowanie tym większa szansa ze ja sie komuś spodobam
ilios jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-10, 08:06   #554
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Ilios, ale mam wrażenie, że obecnie niewielu panów ma tyle determinacji i zdecydowania, żeby powalczyć o konkretną kobietę. Idą w ilość a nie w jakość, a jak jakaś nie wykaże zainteresowania od razu, to wyrachowana księżniczka

Ja Ci też Archibaldzie życzę powodzenia, fajnie piszesz, wydajesz się mieć dystans i poczucie humoru (choćby ten nick ). Ale staraj się nie iść w stronę desperacji, nie "lajkuj" 5000 dziewczyn, bo to zupełnie bez sensu. Pewnie dlatego Cię wypytywano o wymagania, bo jak "interesujesz się" 5000 dziewczyn, to gdzie te wymagania.

Nie chcę tu od nowa wałkować tematu wyglądu, ale nadal uważam, że na dłuższą metę nie jest zbyt ważny, bo, jak ilios pisała - jeśli ktoś nas przyciągnie czymś innym, to od razu robi się dla naszych oczu przystojniejszy. A super przystojniak może przy bliższym poznaniu okazać się bucem, nudziarzem, czy kimś tam.
Oczywiście mówię tu o relacjach typu związek a nie "niezobowiązujący seks".
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-10, 08:28   #555
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Ilios, ale mam wrażenie, że obecnie niewielu panów ma tyle determinacji i zdecydowania, żeby powalczyć o konkretną kobietę. Idą w ilość a nie w jakość, a jak jakaś nie wykaże zainteresowania od razu, to wyrachowana księżniczka

Ja Ci też Archibaldzie życzę powodzenia, fajnie piszesz, wydajesz się mieć dystans i poczucie humoru (choćby ten nick ). Ale staraj się nie iść w stronę desperacji, nie "lajkuj" 5000 dziewczyn, bo to zupełnie bez sensu. Pewnie dlatego Cię wypytywano o wymagania, bo jak "interesujesz się" 5000 dziewczyn, to gdzie te wymagania.

Nie chcę tu od nowa wałkować tematu wyglądu, ale nadal uważam, że na dłuższą metę nie jest zbyt ważny, bo, jak ilios pisała - jeśli ktoś nas przyciągnie czymś innym, to od razu robi się dla naszych oczu przystojniejszy. A super przystojniak może przy bliższym poznaniu okazać się bucem, nudziarzem, czy kimś tam.
Oczywiście mówię tu o relacjach typu związek a nie "niezobowiązujący seks".
No ja wlasnie nie wiem czy to Twoje zdanie nie podsumowuje wszystkiego. I racja - zalezy czy chodzi o szybki seks czy zwiazek [ja naiwnie z gory zalozylam to drugie ]. Bardzo wielu mezczyzn wychodzi z zalozenia, ze jak okaze komus zainteresowanie, a nie ma na to reakcji "mój ci on!" to nie warto sie starac i kieruja swoj radar na kolejna "ofiare". Wszyscy wiedza, ze faceci lubia gonic kroliczka, a jakos niewiele osob pamieta, ze kobiety [przynajmniej w wiekszosci] lubia byc zdobywane. Wiedzieć, że nie jestem jedną z 1000, z którą ktoś jest akurat dlatego, że nikt lepszy się nie trafił, tylko, że jestem tą jedyną na tysiąc, która sprawiła, że facet się stara, próbuje, walczy.
Stary 2015-11-10, 08:42   #556
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Serio?
czy ty mi przypadkiem nie pisałaś kiedyś, że jestem desperatem czy natrętem, bo wydzwaniam do laski po seksie i nie potrafię zrozumieć, że dla niej to tylko seks? przecież to była próba walki o nią

Cytat:
No ja wlasnie nie wiem czy to Twoje zdanie nie podsumowuje wszystkiego. I racja - zalezy czy chodzi o szybki seks czy zwiazek [ja naiwnie z gory zalozylam to drugie ]. Bardzo wielu mezczyzn wychodzi z zalozenia, ze jak okaze komus zainteresowanie, a nie ma na to reakcji "mój ci on!" to nie warto sie starac i kieruja swoj radar na kolejna "ofiare". Wszyscy wiedza, ze faceci lubia gonic kroliczka, a jakos niewiele osob pamieta, ze kobiety [przynajmniej w wiekszosci] lubia byc zdobywane. Wiedzieć, że nie jestem jedną z 1000, z którą ktoś jest akurat dlatego, że nikt lepszy się nie trafił, tylko, że jestem tą jedyną na tysiąc, która sprawiła, że facet się stara, próbuje, walczy.
tak, już lecę pędzę walczyć o laskę, która zainteresuje się mną tylko dlatego, że Enrique po wspólnej nocy stwierdził, że nie jest gotowy na związek
krewet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-10, 09:33   #557
ilios
PIP.

GG do ilios

A Ty jak rozumiem jestes prawiczkiem dalekim od chocby "grzesznych" mysli, wiec masz prawo wymagac od kobiety, aby w nieskalanym dziewictwie oczekiwala na Twoje zaloty? i kazda, ktora kiedykolwiek byla nawet nie z jakims Enrique ale nawet Erykiem po prostu - nie jest godna Twojego zainteresowania, a juz tym bardziej starania sie o nia?
Stary 2015-11-10, 09:52   #558
krewet
Zakorzenienie

nie o to chodzi
jak słyszę historie typu "na początku nie był w moim typie, ale potem się w nim zakochałam" od razu przychodzi mi na myśl krótki schemat czyli: ktoś lepszy mnie olał, wykorzystał -> zabiega o mnie tylko ten brzydki -> latka lecą, boję się samotności -> a w sumie tamten nie jest taki zły, lepsze to niż nic -> "big love"
Stary 2015-11-10, 09:58   #559
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez krewet Pokaż wiadomość
Serio?
czy ty mi przypadkiem nie pisałaś kiedyś, że jestem desperatem czy natrętem, bo wydzwaniam do laski po seksie i nie potrafię zrozumieć, że dla niej to tylko seks? przecież to była próba walki o nią
Aż Ci zacytuję fragmencik:

Cytat:
zamiast sie narzucać zaczął szukać wspólnych tematów, okazało sie ze generalnie dużo ich łączy i sie zaprzyjaźnili
Jak się narzucał, to dziewczyna jakoś nie była chętna i uważała, że jest straszny
Stary 2015-11-10, 10:02   #560
krewet
Zakorzenienie

dla niezainteresowanej laski to jedno i to samo

żeby znaleźć wspólne tematy, to najpierw chyba trzeba mieć kontakt, nie? więc musiał do niej jakoś zagadywać itp, ja to robiłem i twierdziłaś, że się narzucam

straszny to on był dopóki dookoła byli fajniejsi, zresztą nie będę się powtarzać
Stary 2015-11-10, 10:03   #561
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
nie o to chodzi
jak słyszę historie typu "na początku nie był w moim typie, ale potem się w nim zakochałam" od razu przychodzi mi na myśl krótki schemat czyli: ktoś lepszy mnie olał, wykorzystał -> zabiega o mnie tylko ten brzydki -> latka lecą, boję się samotności -> a w sumie tamten nie jest taki zły, lepsze to niż nic -> "big love"
No to sobie myśl schematem, kto zabroni. Skoro uważasz, że to właśnie przynosi Ci jakieś korzyści.

Jak zwykle za duży nacisk na wygląd.
Stary 2015-11-10, 10:08   #562
krewet
Zakorzenienie

http://pastyy.blogspot.com/2014/07/p...kobietach.html

tutaj jest dobry fragment:

Cytat:
Zakrada się przerażenie, pojawia się refleksja, że może faktycznie panna nie jest taka piękna i mądra jak się jej wydawało. Książe z bajki jest już poza zasięgiem ale seba z sąsiedniego piętra wydaje się coraz bardziej atrakcyjny. I tak nasza dziewczynka kończy najczęściej w ramionach miśka z piwnym brzuszkiem
nie zwracać uwagi na "szmaty" i "idiotki", nie ja to pisałem, ale ten fragment jest nad wyraz trafny
Stary 2015-11-10, 10:14   #563
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Co za bzdury. Tylko sfrustowani goście takie tworzą

Zresztą, ilios ma w profilu 31 lat, jej koleżanka ze szkoły pewnie podobnie, a z facetem jest lat 11. Podejrzewam, że związała się z nim właśnie wtedy, gdy miała te ok. 20 lat i była "zmanierowaną studentką"
Stary 2015-11-10, 10:22   #564
krewet
Zakorzenienie

jasne, że tekst trochę przesadzony, i nie traktuję go jak prawdę objawioną, ale zwróciłem uwagę na ten konkretny jeden fragment

sytuacja, w której kobieta wiąże się z kimś kto ją maksa wcześniej odpychał jest zawsze dla mnie chłodną kalkulacją i desperacją

trzeba pamiętać, że nie mówimy tu o mylnym pierwszym wrażeniu - tamta dziewczyna nawet w liścikach pisała, że ma dosyć gościa, więc to nie była kwestia jednej nieudanej randki - "latał za nią w LO" - mogło to trwać rok, albo dwa

dodać do tego ewentualność, że dziewczyna mogła być z domu, gdzie 20letnią dziewczynę bez faceta uważa się za starą pannę i mamy idealny przepis na "big love"
Stary 2015-11-10, 10:55   #565
stewardesa
BAN stały

Homar znowu ma 100% racji. Też widzę hipokryzję, a także bezsens w namawianiu facetów, aby się nie poddawali i zabiegali o laskę. Tyle było o natrętach, bluszczach, tyle porad dla morskiego robaka w jego wątku, żeby sobie odpuścił i przyjął do wiadomości, że laska nie jest zainteresowana (i słusznie), a teraz nagle zmiana frontu i odwracanie kota ogonem.
Cytat:
Jak zwykle za duży nacisk na wygląd.
No błagam. Życie to nie je bajka ani Dziennik Bridget Jones, w którym o przeciętną laskę bije się dwóch przystojniaków i tylko udajemy, że jeden jest brzydszy, a tak naprawdę wielu kobietom bardziej podoba się Colin Firth od Hugh Granta, więc nietrudno dostrzec jego piękny "charakter" jak już Hugh odejdzie do ładniejszej. Ci natręci to zawsze brzydcy nudziarze i to, że laska ogranicza się do "nie jest w moim typie", "jest fajny, na pewno znajdzie jakąś dziewczynę" świadczy "tylko" o dobrych manierach, zaklinaniu rzeczywistości czy jak kto woli to nazywać. Jakimś cudem też dziewczyny są zawsze pokrzywdzone przez/mają "sentyment" do jakiegoś Enrique, a nie dobrego, porządnego, niepozornego Quasimodo.

Edytowane przez stewardesa
Czas edycji: 2015-11-10 o 11:12
Stary 2015-11-10, 11:11   #566
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Większość ludzi jest przeciętna i tyle, tak samo facetów jak i kobiet. I z tych przeciętnych większość sobie wybierze partnerów. Nie trzeba być super przystojnym, żeby z kimś być, no błagam.
Takich Quasimodo też za wielu nie ma.
Może też być tak, że się zakocha w czymś innym niż wygląd , w człowieku, który się nie podobał fizycznie, od ideału jest daleki. Nie ja jedna znam takie sytuacje, może sami zaklinacie rzeczywistość opierając wszystko na wyglądzie i na tym budując jakieś teorie.

A, a bycie natrętnym (z bonusem w postaci pretensji, że laska nie odpisuje/nie spotyka się tak często, jak powinna) a zakolegowanie się/zaprzyjaźnienie się z dziewczyną to osobne sprawy.
Stary 2015-11-10, 11:14   #567
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Większość ludzi jest przeciętna i tyle, tak samo facetów jak i kobiet. I z tych przeciętnych większość sobie wybierze partnerów. Nie trzeba być super przystojnym, żeby z kimś być, no błagam.
Może też być tak, że się zakocha w czymś innym niż wygląd , w człowieku, który się nie podobał fizycznie, od ideału jest daleki. Nie ja jedna znam takie sytuacje, może sami zaklinacie rzeczywistość opierając wszystko na wyglądzie i na tym budując jakieś teorie.
To nie ma nic wspólnego z tym, co napisałam.
Cytat:
A, a bycie natrętnym (z bonusem w postaci pretensji, że laska nie odpisuje/nie spotyka się tak często, jak powinna) a zakolegowanie się/zaprzyjaźnienie się z dziewczyną to osobne sprawy.
Co do pretensji się zgadzam. Ale tak jak homar pisał, żeby się z nią zakolegować, trzeba nawiązać kontakt, nie?

Ej, co się stało z wątkiem "Przeznaczenie"? Wypowiedziałam się w nim, miałam w subskrypcjach, a teraz nie ma go ani tam ani na Intymnym. Został usunięty
Stary 2015-11-10, 11:18   #568
krewet
Zakorzenienie

stewardesa, Ty jako jedyna Wizażystka piszesz jak jest choć też jesteś księżniczką straszną

Cytat:
jak to się ma do tematu? tamten facet nie był dla niej przeciętny, był brzydki, ja tak to rozumiem, miała go dosyć w liceum, i co, potem nagła zmiana sytuacji o 180 stopni i wielka love?
Cytat:
jeśli znasz sposoby żeby zaprzyjaźnić się z osobą, która nie odbiera od Ciebie telefonów to jesteś jakąś czarodziejką chyba
Stary 2015-11-10, 11:43   #569
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
nie o to chodzi
Cytat:
Co za bzdury. Tylko sfrustowani goście takie tworzą

Zresztą, ilios ma w profilu 31 lat, jej koleżanka ze szkoły pewnie podobnie, a z facetem jest lat 11. Podejrzewam, że związała się z nim właśnie wtedy, gdy miała te ok. 20 lat i była "zmanierowaną studentką"
w ramach sprostowania - mam 31 lat, moja kumpela też, zaczeli być razem pod koniec LO, mieszkamy w sporym miescie, rodzice kumpeli nie sa tradycjonalistami, wiec bynajmniej nie miala staropanienskich obaw nastolatką będąc, nie bylo to tez zdecydowanie "z braku laku".

Cytat:
jak to się ma do tematu? tamten facet nie był dla niej przeciętny, był brzydki, ja tak to rozumiem, miała go dosyć w liceum, i co, potem nagła zmiana sytuacji o 180 stopni i wielka love?
tak - koles byl namolny i natretny co dodatkowo zmniejszalo jego atrakcyjnosc, potem odpuscil i postawil na przyjazn, dal sie poznac z innej strony niz tylko namolny adorator i wtedy okazalo sie ze ma takze inne zalety
Stary 2015-11-10, 11:47   #570
stewardesa
BAN stały

Cytat:
stewardesa, Ty jako jedyna Wizażystka piszesz jak jest choć też jesteś księżniczką straszną
no ba
Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
tak - koles byl namolny i natretny co dodatkowo zmniejszalo jego atrakcyjnosc, potem odpuscil i postawil na przyjazn, dal sie poznac z innej strony niz tylko namolny adorator i wtedy okazalo sie ze ma takze inne zalety
W jaki dokładnie sposób zmienił się z natręta w przyjaciela?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości