|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Październik - dwa zestawy kosmetyków
WĄTEK NIEAKTUALNY
![]() Chciałabym na szybko wymienić dwa zestawy kosmetyków. ZESTAW I (wymienię na jakiś zapach) * Kwiaty Wiśni (Cherry Bloom) woda toaletowa Yves Rocher, ok. 80/100 ml, P407 * Balsam do ciała Kwiaty Wiśni YR, otwarty w celu powąchnięcia, 200 ml, G302 * Żel pod prysznic Kwiaty Wiśni YR, 200 ml, nowy, G418 * Diesel Zero Plus Feminine (z wymiany), zastępczy korek, ok. 50/75 ml, 09007 * Kalendarz Agenda YR 2015-2016 * Serge Lutens książeczka zapachowa z próbkami w kremie (wszystkie maźnięte w celu przetestowania zapachu): -Chene - Un Bois Sepia - Borneo 1834 - Vetiver oriental ZESTAW II (z racji tego że termin ważności tych kosmetyków zbliża się nieubłaganie wymienię na cokolwiek o mniejszej wartości, chcę się po prostu tego pozbyć, chętnie przygarnęłabym np. jakieś książki) *Aptonia Kids, krem z filtrem 50+ SPF, UFA, ok. 45/50 ml, (otwarty w sierpniu br.) 02.2016 * Tradition de Hammam, YR, maseczka z glinką marokańską do twarzy i włosów, ok. 50/100 ml, o2.2017, ale warto zużyć w tym roku * BingoSpa, Jedwab do mycia twarzy, ok. 200/300 ml, 07.2016, ale warto zużyć w tym roku * Venita, Henna Colour kolor 13 Orzech laskowy, nowa 09.2016 * Kredka do oczu dwustronna Yves Rocher, kolory: złoto i purpura, użyta z 5 razy * Mini mleczko do ciała o zapachu malinowym, 50 ml, G307 * zegarek, trzeba wymienić baterię, brakuje cyferki "3" * 2 kubeczki * makulatura widoczna na zdjęciu ![]() Zapraszam ![]()
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2015-11-11 o 01:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Październik - dwa zestawy kosmetyków
Kobitko
co chcesz za diesel zero plus feminine? mam wody z rozlewni britney spears fantasy, paris hilton z rozlewni , fm odpiednik diora hypnotic poison, perfumetka only imagine z avonu, puder manhatana kilka razy użyty, szminki z avonu kilka razy użyte, iladian direct plus nieużywany całe opakowanie, kąpiel dwufazowa do stóp avon zostało 3/4 opakowania, pół maseczki avon clearskin z glinkami mineralnymi, mogę Ci dac kilka rzeczy za diesel zero plus feminine albo zestaw za zestaw jak wolisz interesuje Cię coś? Edytowane przez tipsara Czas edycji: 2015-10-12 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bright side of life
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
hej ,
zauwazylam ze masz w wish liscie perfumowane balsamy do ciala mam dwa oba prawie pelniutkie, 1. Body Lotion brytyjskiej firmy JACK WILLS o zapachu Hope Cove 200ml uzyty 2 razy. data przydatnosci 24Miesiace ,otwarlam go w grudniu zeszlego roku czyli jeszcze 1 i pol roku spokojnie go mozna uzywac 2. ROSE THE ONE parfumed body lotion ,ubytek testowy ,oryginal z sephory 200ml , kod na kartoniku 0365108501 zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]() Edytowane przez polkiens Czas edycji: 2015-10-19 o 07:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
podziękuję
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mozliwe, ze cos wybiore z kosmetykow, dam Ci dzis znac
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Dziękuję, nic mi się nie przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Niestety, w dalszym ciągu nic dla siebie nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Perfume Lover
|
Nic nie znalazłam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, niestety, nie wiem ile z tych kredek mi się przyda więc ciężko je wycenić (podejrzewam, że grube mogą być ok, może Majewski też, reszty nie znam) . Poza tym, nie bardzo mam co dobrać z wątku : (
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.