Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-09, 10:07   #3511
DomimaZet
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Współczuję. Dasz radę. Ja od tyg.kieoskie nocki mam i wydaje mi się ze nie dam rady a potem klade sie znow po polnocy

Tosia. pl
Dostepny od reki. W ciagu 3 dni byl.
Ja go nie skladam ale nie wydaje mi się ze 1"reka da sie. Trzeba nad koszem taki klik zrobic. Jest filmik chyba ze sklepu urwis

Violka - krolik indyk. Rybka moze uczulacni np.gerbera jest fajna ale ma tez pomidor w składzie wiec lepiej zaczac od jarzynowej z królikiem
No musze dać radę tylko się zastanawiam kiedy mój organizm odmówi mi posłuszeństwa :-( - ostatnio dość często sypiam po 4 h na dobę :-(
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 10:07   #3512
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Kurczę jak tak czytam Was to sie zastanawiam jak to jest, ze to moje dziecko w nocy nic nie je niby wg poradników to właściwe ale jestem z tym osamotniona i mi tak dziwnie
Ty wez nie marudz kobieto tylko sie ciesz 😉

U nas nocka z du.py. nie na sprawiedliwosci na tym swiecie - jak juz w dzien beczy to nocki moglby przespac albo na odwrot. Ehh...
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 10:09   #3513
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama bedac ze mna i synkiem u neonatologa spyt.go kiedy moze cielęcinke dać wnukowi. Pan dr ja zgasil ze ten rodzaj miesa dzieciom niewskazany bo coś tam zawiera (oczywiście nie pamietam co)

Ząbki. U nas nie jadl w nocy i znow je. Czasem 3 razy. Ostatnie nocki 1-2
Myślisz ze to faktycznie przez ząbki? :-( - pieprzone ząbki - wykoncza i jego i mnie... a o cielęcinie tez słyszałam że niewskazana :-(

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Domima, próbowałaś dać mu Camilie? To tak delikatnie uspokajająco działa...
Dawałam Kochana - i jak daje przed spaniem to zawsze coś go ukoi bo przynajmniej usypia... tyle że nie mijaja 2 h i juz obudzony :-(
Stary 2015-11-09, 10:10   #3514
Hanka20
Zakorzenienie

VIOLKA ja akurat dałam pierwszy raz kurczaka w jasnych warzywach, potem królika.

MADZIXX tylko się cieszyć ze nie musisz wstawać w nocy no i nie będziesz musiała oduczac nocnego jedzenia

KANA jako fotelik bierzecie? Jaki kolor maclarena?

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 10:10   #3515
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ty wez nie marudz kobieto tylko sie ciesz 😉 ala:

U nas nocka z du.py. nie na sprawiedliwosci na tym swiecie - jak juz w dzien beczy to nocki moglby przespac albo na odwrot. Ehh...
O właśnie o tym mówię. Podzielam Twoje zdanie. Ja Juz mam dość ryków przez calutki dzień a potem jeszcze noc taka... :-( - cholera jasna :-(
Stary 2015-11-09, 10:13   #3516
gosiak0512
Zakorzenienie

VIOLA krolika dalam pierwszego

MADZIX jajko gotuje normalnie na twardo

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 10:13   #3517
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama bedac ze mna i synkiem u neonatologa spyt.go kiedy moze cielęcinke dać wnukowi. Pan dr ja zgasil ze ten rodzaj miesa dzieciom niewskazany bo coś tam zawiera (oczywiście nie pamietam co)

Ząbki. U nas nie jadl w nocy i znow je. Czasem 3 razy. Ostatnie nocki 1-2

Naprawde? A ja czytałam tak:
Delikatnością i niską zawartością substancji toksycznych odznaczają się mięso królika i cielęcina. Poza tym zawierają one sporo kolagenu (klej), który korzystnie wpływa na tkankę kostną dziecka.
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 10:13   #3518
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
VIOLKA ja akurat dałam pierwszy raz kurczaka w jasnych warzywach, potem królika.

MADZIXX tylko się cieszyć ze nie musisz wstawać w nocy no i nie będziesz musiała oduczac nocnego jedzenia

Fotelik Maxi Cosi AxissFix, a Maclaren będzie czarno-limonkowy, nie jest to mój ideał kolorystyczny, ale kolega chce za niego tylko 200zl, a stan super, wiec nie wybrzydzam 😉
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 10:15   #3519
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Wchodziłam od kilku dni na smyka i myślałam czy coś brać, ale nic mi nie pasowało jakoś zbytnio. Wczoraj mieli wieczorem juz pustki. Dziś zajrzałam rano i chyba była dostawa wiec zamówiłam ten 3-pak bodziakow co Black brała, spodnie jeansowe na 86 i bluzę polarowa z podszewka i kapturem
Miałam jeszcze spodnie dresowe ale nim złożyłam zamówienie to już brakło.
Pokaz co wybrałaś

Cytat:
Tzn składanie to trzeba wlasnie klik zrobic ale rozłożyć mozna jedna ręka, na filmiku sklepu urwis rzeczywiście cos kombinuje nad koszem ale na rosyjskiej stronce laska taki gwałtowny ruch robi i on zaskakuje
Aaha i jak autem jedziesz to potem wpinasz fotelik w stelaż 3w1?

tak wpinam fotelik
Sklada sie podnoszac takie pypcue na raczce wózka. Rozlozenie to klik

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Myślisz ze to faktycznie przez ząbki? :-( - pieprzone ząbki - wykoncza i jego i mnie... a o cielęcinie tez słyszałam że niewskazana :-(

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Dawałam Kochana - i jak daje przed spaniem to zawsze coś go ukoi bo przynajmniej usypia... tyle że nie mijaja 2 h i juz obudzony :-(
Tak ząbki. U nas idzie kilka naraz wiec Julo cierpi a ja z nim
Stary 2015-11-09, 10:15   #3520
Hanka20
Zakorzenienie

DOMIMA nie wiem co spowodowało, ja mu nic nie daje przeciwbólowo lub na uspokojenie. Ale budzić budzi się dalej. Ale często usypia na brzuszku teraz.

MAJKA dziwne z ta cielęcina bo przecież jakoś w sloiczkach jest. Ja i tak nie daje bo nie możemy nic od krowy, póki co boje się.

Stary 2015-11-09, 10:19   #3521
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawde? A ja czytałam tak:
Delikatnością i niską zawartością substancji toksycznych odznaczają się mięso królika i cielęcina. Poza tym zawierają one sporo kolagenu (klej), który korzystnie wpływa na tkankę kostną dziecka.
Tak powiedział

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
DOMIMA nie wiem co spowodowało, ja mu nic nie daje przeciwbólowo lub na uspokojenie. Ale budzić budzi się dalej. Ale często usypia na brzuszku teraz.

MAJKA dziwne z ta cielęcina bo przecież jakoś w sloiczkach jest. Ja i tak nie daje bo nie możemy nic od krowy, póki co boje się.
W sloiczkach jest tez cukier ktory jest niewskazany albo to mięsko gerber z ktorym jakis czas temu byla afera bo było mechanicznie oddzielone. A z cielęcina tak mi powiedział. Kazdy dr ma swoje podejście i nie wiadomo w co wierzyć
Stary 2015-11-09, 10:20   #3522
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Fotelik Maxi Cosi AxissFix, a Maclaren będzie czarno-limonkowy, nie jest to mój ideał kolorystyczny, ale kolega chce za niego tylko 200zl, a stan super, wiec nie wybrzydzam 😉
No to super za taką cenę tez bym nie wybrzydzala

Stary 2015-11-09, 10:23   #3523
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie z tym spaniem na brzuchu to ja strasznie się boje :-(
Kurde z tym spadaniem dzieci :-( - no nie upilnuje się :-(
Dziękuję za miłe słowa... czerwoną eLke dosiade 26 listopada :-(... jak o tym myślę to mam żołądek w gardle :-D
Będzie dobrze Dasz radę

A dzieci się nie upilnuje, poczekajmy jak zaczną chodzić to dopiero będzie

Cytat:
Nancy-u nas Ala tez pol nocy na brzuchu spała, obrocila sie, bo zasnela na pleckach, gdzieś po 2 sie obudziła i na rączkach sie podnosiła ale dałam smoka i przekręciłam na plecy wtedy bo tez sie boje :/
Oo i Arturek tez spadł, ostatnio to jakas plaga na wizażu :/
Gdzieś kiedyś czytałam, że każdej matce dziecko chodź raz spadnie z łóżka Więc to chyba nie uniknione
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 10:24   #3524
madzixx88
Zakorzenienie

Majka-a ten dr ile ma lat ? Bo wiem, ze kiedys panowało takie przeświadczenie ale obecnie były robione badania, ze nie ma większego wpływu na to w jakiej kolejności podajemy Dziecku poszczególne rzeczy
Stary 2015-11-09, 10:25   #3525
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana królik na pierwszy raz moim zdaniem jest lepszym wyborem - ja zaczynałam od królika i indyka

Dzięki współczuje Ci strasznie nocki i rozumiem Twoją złość, a zmęczenie to już wogole

Cytat:
Współczuję. Dasz radę. Ja od tyg.kieoskie nocki mam i wydaje mi się ze nie dam rady a potem klade sie znow po polnocy

Tosia. pl
Dostepny od reki. W ciagu 3 dni byl.
Ja go nie skladam ale nie wydaje mi się ze 1"reka da sie. Trzeba nad koszem taki klik zrobic. Jest filmik chyba ze sklepu urwis

Violka - krolik indyk. Rybka moze uczulacni np.gerbera jest fajna ale ma tez pomidor w składzie wiec lepiej zaczac od jarzynowej z królikiem

Oki wszystko jasne

Cytat:
Wchodziłam od kilku dni na smyka i myślałam czy coś brać, ale nic mi nie pasowało jakoś zbytnio. Wczoraj mieli wieczorem juz pustki. Dziś zajrzałam rano i chyba była dostawa wiec zamówiłam ten 3-pak bodziakow co Black brała, spodnie jeansowe na 86 i bluzę polarowa z podszewka i kapturem
Super 👏🏻

Madzia nie zostawiacie wózka dla drugiego dziecka?

Czesterek wrócił, wpadł jak poparzony tak się cieszył. Widać ze się wyszalał bo odsypia Ada też śpi, tzn już chyba się budzi bo juz coś słyszę, ale usnęła znowu w łóżeczku
Stary 2015-11-09, 10:25   #3526
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Majka-a ten dr ile ma lat ? Bo wiem, ze kiedys panowało takie przeświadczenie ale obecnie były robione badania, ze nie ma większego wpływu na to w jakiej kolejności podajemy Dziecku poszczególne rzeczy
50? To prof.ordynator oddziału neonatologii. Generalnie ma b.zdrowe podejście i zawsze mbie uspokajal. Przy kp radzil jesc wszystko
Stary 2015-11-09, 10:42   #3527
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
:-( - z cycem to było to fajne ze się przytulił possal chwile i usnąl... a z mm to lipa bo przecież nie będę mu dawać co 2 godz butli :-( tzn ja tam dziecku nie bronie jeść ... mogę mu nawet zrobić 1.5 l tego mleka tylko cholera kiedy on to zrazy przetrawic :-/ ja nie wiem o co chodzi.. juz byłam po 4 wyczerpana :-( - I zła jak nie wiem... teraz spać też nie chce- płakać mi się chce bo naprawdę nie mam siły... dentinox nie pomaga :-( - juz w akcie desperacji dalam mu pedicetamol i tez wielkie g... a co spowodowało ze Filipek się uspokoił?

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Kochana nawet myślałam o Tobie i o Bird w nocy ... rany bardzo bym chciała taki spokój chociaż w nocy... tylko w nocy... o noc więcej nie proszę...

Współczuje bardzo bardzo nocki
Ehh noo oddałabym Ci troche przespanych nocek jakbym mogła, ja troche nocny Marek jestem wiec mogłabym sie zajc Olafkiem

Cytat:
Madzixx, myślę, że Zosia pomału tez planuje nie jeść w nocy... A mi to nie bardzo pasuje, bo noc jest jedyną porą kiedy chce pic mleko...

Hehe cwaniaczek mały

Cytat:
Fajne te bodziaki

Cytat:
Ty wez nie marudz kobieto tylko sie ciesz

Ok, nie marudzę :P
U nas nocka spokojna, dzien spokojny no nie ma sprawiedliwości

Cytat:

I jak kurczak smakował? Tez go kupiłam ale nie dawałam jeszcze

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
VIOLA krolika dalam pierwszego

MADZIX jajko gotuje normalnie na twardo
Dzięki

Cytat:
Fotelik Maxi Cosi AxissFix, a Maclaren będzie czarno-limonkowy, nie jest to mój ideał kolorystyczny, ale kolega chce za niego tylko 200zl, a stan super, wiec nie wybrzydzam

Uu no super cena

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Viola-jak sie uda sprzedać w dobrej cenie to nie bede sie zastanawiać jak nie to zostawimy

Majka-dzwoniłam do tego sklepu u mnie i jak bym dzisiaj zamówiła to bedzie na pt. Cenowo 30zl taniej niz w Tosi, jak sie odbierze osobiście, niby mało ale zawsze jakas zabawka za to moze być
Kolory maja czarny, szary i beżowy.
Stary 2015-11-09, 10:46   #3528
Majka232
Zakorzenienie

Madzixx - to jaki kolor bierzesz?
Stary 2015-11-09, 10:56   #3529
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
O właśnie o tym mówię. Podzielam Twoje zdanie. Ja Juz mam dość ryków przez calutki dzień a potem jeszcze noc taka... :-( - cholera jasna :-(
Tez mam dosyc. Dobrze ze od wtorku tz mial wolne to mimo ze w kolo domu robil to mnie odciazyl z malym.

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Będzie dobrze Dasz radę

A dzieci się nie upilnuje, poczekajmy jak zaczną chodzić to dopiero będzie

Gdzieś kiedyś czytałam, że każdej matce dziecko chodź raz spadnie z łóżka Więc to chyba nie uniknione
No to jeszcze przede mna spadek z lozka 😉
ale wg mnie jest roznica jak teraz dziecko spadnie a juz takie ktore chodzi to nikt za nim przeciez w kolko nie lazi i spadnie nie raz z lozka, w pozniejszym wieku ze schodow itp.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-11-09, 11:04   #3530
violka848
Zakorzenienie

Dzięki za rady mięsne oczywiście też reszcie dziewczyn
My po kaszce, zbieramy się powoli na spacer, od 14 mój telefon deszcz zapowiada
Stary 2015-11-09, 11:08   #3531
blackberry89
Zakorzenienie

U mnie juz pada. Jade do miasta tylko kawe dopije.
Musze do banku kase wplacic. Ubranka sprzedam 30zl zarobie i od razu wydam na czapusie bo kolezanka uszyla dla pawcia.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-11-09, 11:09   #3532
Hanka20
Zakorzenienie

MAJKA naprawdę są sloiczki z cukrem? Ja się nie spotkałam jeszcze.

MADZIXX u nas tak naprawdę wszystko ostatnio nie smakuje. Ale moim zdaniem fajny smak trochę wzięłam na paluchu do spróbowania i pachnie tez przyjemnie.

Stary 2015-11-09, 11:10   #3533
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
My dzis zółtko 1 raz-mam pytanie, ile min je gotujecie w wodzie i ile podać na pierwszy raz ? A w ogóle to ile razy tygodniowo dajecie ??
na twardo. ok 10 min

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

VIOLKA- u nas najpierw byl krolik, potem indyk

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 11:10   #3534
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Madzixx - to jaki kolor bierzesz?

Nie moge nigdzie zdjęcia szarego znaleźć, widziałaś gdzieś moze ??
Stary 2015-11-09, 11:14   #3535
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
A no wlasnie tak pomyslalam, co wy wszystkie robicie w sylwka w tym roku?
Bo ja nie wiem czy sylwester z polsatem czy z tvp 😉
My pewnie w domu może ktoś wpadnie do nas. Bo ją raczej małego nie zostawie.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 11:14   #3536
gosiak0512
Zakorzenienie

Mloda wstala pojojczala na rekach i kima znow, ide do niej sie przytulic.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 11:15   #3537
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
MAJKA naprawdę są sloiczki z cukrem? Ja się nie spotkałam jeszcze.

MADZIXX u nas tak naprawdę wszystko ostatnio nie smakuje. Ale moim zdaniem fajny smak trochę wzięłam na paluchu do spróbowania i pachnie tez przyjemnie.
Niektore owoce hipp

Cytat:
Nie moge nigdzie zdjęcia szarego znaleźć, widziałaś gdzieś moze ??
Na all. Zaraz poszukam
Stary 2015-11-09, 11:16   #3538
katt
Raczkowanie

Dzień dobry
Staram się być na bieżąco, ale nie ułatwiacie mi zadania
Jestem trochę zmęczona, mała budzi się ostatnio 3 razy w nocy na jedzenie. Bywa, że częściej je w nocy niż w dzień, nie wiem o co chodzi Mam wizje kp do 18stki. Ktoś ze mną? Do tego cały czas jestem chora. Rano staram się kłaść na drzemkę z córą, a w tak zwanych wolnych chwilach ogarniam chałupę. Nie jest to proste, bo mała zaczęła się czołgać po całym salonie, wszędzie musi zajrzeć i wszystko posmakować - bujaczek, stół, krzesła... - masakra.

VIOLKA - pytałaś o kp między posiłkami. U mnie generalnie niewiele się zmieniło od rozszerzenia diety. Karmię ok. 7 razy za dobę (w tym 2-3 razy w nocy). Ale my dopiero zupki jemy i owoce.

DOMIMA - widziałam, że jakieś szpitalne przeboje miałaś z synkiem. Mam nadzieję, że nic poważnego?? Jeśli nie chcesz pisać, zrozumiem.

BLACK - współczuję nocek

MAJKA - gratuluję Julkowych postępów

Nie wiem jak to rozplanować z posiłkami i kp, żeby córa za szybko mi się nie odstawiła, ale żeby nie karmić już w dzień w okolicy kwietnia (żłobek) :/

Temat kaszek też mnie przerasta :P Masakra. Chyba będę zamawiać te nominal. U nas w sklepach chyba nie ma nic podobnego, co?
katt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 11:18   #3539
Majka232
Zakorzenienie

Madzixx
http://allegro.pl/bebe-beni-izzy-woz...770417814.html
Stary 2015-11-09, 11:27   #3540
mori_lee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
O tak, napisałaś to co ja chciałam. Też mam pełne zaufanie do mamy i wiem że będzie pod równie dobrą opieką. Też bym przebierała nożkami pewnie kolejnego dnia, ale taka pozytywna tęsknota) i taki wyjazdowy resecik Fajnie że masz takich rodziców którzy sami wypędzają
No moi rodzice zwariowali na punkcie Małego mój Tata wczoraj szukał na roczek dla Małego samochodu ) dostanie bmw x6 rozwijającą zawrotną prędkość 6km/h

Cytat:
kupuję bilety na ten pojedynek

tak, ostatnio jak dałam po wyrywaniu ósemki to chwilę załapać nie mogła ale udało się

ja też myślę, że dwie dziewczynki fajnie by się dogadywały, zawsze chciałam mieć siostrę no i trójka dzieci fajnie, później zawsze można liczyć na rodzeństwo, zresztą sama masz takie doświadczenia
ojj Czesterek zrobi dobry uczynek dla dzieci i wróci stęskniony grzeczniutki

Violka chciała z mężem i córcią a ja wyrodna sama chciałam :p

czyli płyn do mycia i szczotkę też brałaś?

nie mamy jeszcze konkretnych planów, ale chcemy gdzieś iść pewnie niedługo się wyklaruje gdzie kto planuje to się wymyśli

ale super, że tak się udało no i brawa dla rodziców
u nas dziadkowie z jednej i drugiej strony by się raczej nie pisali na to, bo nie zajmowali się tak Alą na dłuższy czas, są tzw "przyjezdni" i zresztą ja bym się bała zostawić córcię.
fajnie Wam z tym weekendem, a gdzie jedziecie?

właśnie Viola-czekamy na info

witamy się
Ala już na pierwszej drzemce, a wstała 6:30 jakoś

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

dajesz ten nasz sok?
u nas wczoraj 150 ml poszło
dawaj dawaj, bo umieramy z ciekawości
jedziemy do Karpacza Moi rodzice też są przyjezdni, ale dużo czasu odkąd Mały się urodził spędzamy u nich (teraz jesteśmy już 2 tydzień:P) to mniejsza miejscowość, mnóstwo lasów i parków. generalnie spokój i cisza i przyjaciele stąd taki mają kontakt.

Cytat:
Dzień Dobry :-*
Witam się i ja po absolutnie fatalnej nocy... nie mogłam wczoraj usnąć - meczylam się okropnie :-( - jak juz mi się udało położyć po 2 to Młody setna pobudka... Maz do mnie ze pewnie chce jeść a ja na to ze jadł 2 godz wcześniej... kuzwa teraz mi dziecko chce jest co 2-3 godziny w nocy czyli od 19 do rana do jakieś 3 razy no masakra... woda go się nie oszuka jak tylko zje butle to usypia... nie wiem co jest grane ? :-( poza tym budzi się non stop z płaczem ... w konsekwencji spałam od 4.20 do 6. Nie wiem jak ja będę funkcjonować dzisiaj :-(
I najgorsze jest to ze on śpiący a przewraca się na brzuch calutki czas i zaraz ryczy bo sobie poradzić nie może żeby wrócić na plecy...
Miłego dnia Kobitki :-*
wiem co czujesz Kochana. nie dalej jak kilka dni temu pisałam o kaszy manne na noc bo też mi częściej je... damy rade

Cytat:
fajnie ze się udało pisałaś ze mieli bliźniaki? dobrze kojarzę? nie mają drugiego wózka na sprzedaż?
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości