|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9
Katt - ciesz się że corcia mobilna
U nas na razie noc bez kp jest nierealna
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.smyk.com/cool-club-spodni...a-dla-dzieci-p te spodnie i zaraz wkleję bluze
http://www.smyk.com/cool-club-bluza-...a-dla-dzieci-p
"Są rzeczy na tym świecie zbyt piękne, aby podziwiać je samemu. Zbyt cudowne, aby się nimi nie dzielić z innymi" Nasz Filipek jest z nami od 19.04 Edytowane przez Hanka20 Czas edycji: 2015-11-09 o 11:31 |
|
|
|
#3543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() Wracam do żywych ![]() Filip śpi już ponad godzinę więc już tylko nasłuchuje czy się nie obudzi bo jestem na dole ![]() Umyłam już głowę i później może krótki spacer jak nie będzie padać ![]() Bylismy na zakupach maż kupił sobię kurtkę na zimę i buty i ja pare pierdoł i aż mnie serce boli ile wydaliśmy kasy ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
Super te rzeczy : ![]() Widzę szalejecie na Smyku, Filip wczoraj dostał od babci 200zł na kurtkę więc muszę się rozejrzeć za zimową
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3545 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
A właśnie wczoraj się zastanawiałam co u Ciebie i jak ten test wyszedł Również dołączał do grona zawiedzionych![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]() A żółtko gotuję ok 10 min i pierwszy raz dałam pół, a później już całe. Staram się dorzucać do zupki dwa razy w tygodniu
|
|
#3546 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry u nas pobudka o 6 w nocy milion pobudek czyli standard. Ja juz po kawie, mały się jabłkiem zajada a teściowa wyszła. Cały tydzień z tesciowa moze wytrzymam
![]() BLACK - do mnie znajomi przyjeżdżają czyli Sylwester tak jak co roku kilku dniowy. Tylko z tym, że ja nie wyjdę na miasto a tz jak co roku w pracy ![]() VIOLKA - ja też okresu jeszcze nie dostalam Kto jeszcze ?MAJKA - mój Bartek też ma zdjęcie w różowej sukience- moja siostra ma takie pomysły
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
KATT łącze się z Tobą z tym karmieniem do 18-tki. Masakra...
|
#3548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jeszcze nie mam okresu zastanawiam się kiedy nadejdzie Karmię ok. raz w nocy i 3 razy w ciągu dnia
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wierzę- od 6 rano usnąl mi teraz- oczywiście po dodatkowym jedzeniu. Nie wiem co się z nim dzieje. Oszaleć idzie... czuje się jakbym to ja była przed @ - takie mam nerwy a to nie pomaga :-( - ide zrobić melise .. albo zacznę coś brać mocniejszego :-(
|
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
20min.. tyle kimala :/
Zrobilam druga kawe.. jojczy nadal :/
|
#3552 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() MAJKA , to nie zamierzasz wcale podawać cielęciny Julkowi? w sumie jak słoiczki zużyje to chyba tez nie będę kupować, generalnie mięsko luksusowe Cytat:
DOMIMA< MAJKA< HANKA Tobie tez przespanych nocek życzę (i sobie hehe i reszcie niewymienionych ![]() Cytat:
Cytat:
HANKA, jakie ładne te ubranka dla Filipka ze smyka! często mi sie chłopiece bardziej podobają niz słodkości rózowości dziewczynkowate ![]() Moja córa wczoraj 2 kupy walnęła, a dzis juz jedna spora sie cieszem! (chociaz do 5ciu na dzien to nie tęsknie ) acz w sumie więcej iz danwiej nie je, ale z innym całkiem nastawieniem te posiłki. Podobno nastawienie to klucz do sukcesu
|
|||||
|
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3554 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Kusicielki! Przez Was zamowiłam ze Smyka ten 3pack bodów co Black i Hanka
Jaki brałyscie rozmiar? Ja wzielam na 80cm, ciekawe jak one rozmiarowo wypadają. I wziełąm 3pack skarpetek z Fisher Price http://www.smyk.com/cool-club-skarpe...a-dla-dzieci-pZamówiłam też niekapek z chicco
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też dziś marudzi od rana. Jeszcze na spacer nie ma jak wyjść bo leje. Koszmar - non stop na rękach tylko nosić
|
|
#3557 |
|
Zadomowienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53396113]wspolczuje nocek, zdrowka życzę! gratki pełzania do tyłu, a z tym schodzenem z łożka to żarcik chyba? moja znajoma 11 miesieczniaka dopiero co tego nauczyła, takiego ktory już stoi, raczkuje
[/QUOTE] To tak z przymrużeniem oka napisałam bo Tż się chwali, że nauczył Artka schodzić z łóżka On tak pelznie tyłem i jak już chyba czuję że nie ma pod nogami łóżka to powoli powoli zaczyna się zasuwać na brzuszku, trzyma się kurczowo prześcieradła i staje na nóżki przy łóżku. Wszystko oczywiście pod asekuracja. I taki zaciesz na twarzy jak już jest na dole Ja Tż zgasiłam i mówię, że pewnie każde dziecko tak robi a on, że Niee, nauczyłem go sam :p
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
GOCZEK a mi się podobają te rozowosci słodkości i falbaneczki i kokardeczki
CASH ja też wzięłam na 80 te body i bluzę. A spodnie większe bo mój juz teraz na 80 nosi bo ma grube kitki
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez włączam się do grona mam walczących z marudami 😉
Mój marudnik-paskudnik aktualnie śpi poskromiony, zbiera siły zapewne na dalsze jojki. Ale się nie dam 😝 U nas też deszcz, spacer odwołany. Cale szczęście niedługo przybędą posiłki (babcia) 😉 Dzieciaki podobno są bardzo podatne na wpływ pogody... Wiec jeśli to masowe jęki, to może to to? 😉 Edytowane przez kana158 Czas edycji: 2015-11-09 o 12:56 |
|
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spr.deserek bobovity z malina i jest po 5 m-cu Bidulki Przez to przeziębienie tak? Nadal ma katar?
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
U nas tez dzien marudy, wiec to musi być to !
![]() Tzn maruda przed spaniem w lozeczku, układam do snu a Ala hop na brzuszek i impreza a za chwile marudzi ze śpiąca i tak w kółko...wzielam ja i przytuliłam do siebie to sie od razu wyciszyła i usypia Obniżyliśmy juz łóżeczko, bo sie troche boje i dzis pierwszy raz przybrała pozycje do raczkowania
|
#3562 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja wczoraj stwierdzilam, że trzeba małą za rajtuzy non stop trzymac jak na sofie połoze, chociażby zeby ubrać na wyjście. a najlepsze,ze na przewijaku jak pieluche zakładam to ona sie rprzekreca na brzuch i na czworaka staje. czymś ciezkim ja trzeba przygnieśc chyba Cytat:
Cytat:
no i dobrej pogody w górach zycze, fajna miejscówka. ja mam nadzieje latem w te okolice na urlop TZta wyciągnąć. tzn w góry Izerskie raczej, ale Karpacz przy okazji
|
|||
|
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam takie pytanie, czy któraś z Was ma zabawki firmy Smoby? Chcę kupić Małej jezdzik z tej firmy, a tani nie jest... O Smoby pierwszy raz słyszę, zbieram opinie 😉 |
|
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
Majka-dzięki.. Sama nie wiem, czarny chyba najlepszy?? W bezowym mi sie tapicerka podoba ale te boczki mogłyby być czarne
![]() Musze sie do lekarza wybrać i zrobic jakies badania bo podnoszeniu sie, schylaniu mi sie kręci w głowie i takie troche mroczki mam :/ juz od pewnego czasu a dzis ten okres w dodatku i sie skumulowało wszystko
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wrazenie ze jej gorzej. Gil sam leci, ciagle ocieram nos bo az banki robi! Zaraz tempke zmierze bo glowe ma ciepla strasznie nadal :/
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szymi nosi teraz że Smyka r.74 to mam nadzieję że jeśli rizmiarowka standardową, to te body będą na trochę później.
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
Juz bylo lepiej :/
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3570 | |
|
Rozeznanie
|
zapytaj jak możesz
będę wdzięczna ![]() Cytat:
my ze smyka nosimy 86 body.. są akurat a myślałam że będą za duże.. [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53396580]ano jest różnica- potem nie będziesz tych upadków widzieć, pól metra od Ciebie się dziejących ja wczoraj stwierdzilam, że trzeba małą za rajtuzy non stop trzymac jak na sofie połoze, chociażby zeby ubrać na wyjście. a najlepsze,ze na przewijaku jak pieluche zakładam to ona sie rprzekreca na brzuch i na czworaka staje. czymś ciezkim ja trzeba przygnieśc chyba hej KATT, ma bardzo podobne dylematy i myśli, też do 18tki bede karmic :P w sob karmilam 8 razy na dobe (3 w nocy), w niedziele 9 (4 w nocy), w nocy to nieraz na chwile cyc na uspokojenie. a kaszki moja Hania jada na sniadanie od 2,5 tyg, na kolacje od tygodnia. wspólczuję choróbska, niech idzie precz a kysz! ale masz super rodziców! no i dobrej pogody w górach zycze, fajna miejscówka. ja mam nadzieje latem w te okolice na urlop TZta wyciągnąć. tzn w góry Izerskie raczej, ale Karpacz przy okazji[/QUOTE]tak to prawda. mam świetnych rodziców. Bogu dziękować za nich ) teraz wymyślili ze kupią nam telewizor nowy na imieniny męża + prezent pod choinkę dla nas i nasze urodziny 'także nie zaglądaj pod choinkę ' mamy starą plazme 50" a ze brat sobie teraz kupuje to wpadli na taki pomysł :P a tata do tego "no to może jeszcze jakieś 40" do Was do pokoju (u nich w domu) żeby Piotruś mógł bajki oglądać " ma rozmach i jeszcze tekst "komu jak nie swoim dzieciom będę kupować" 💓💓💓 kocham ich strasznie i tu nie chodzi tylko o rzeczy materialne bo z tego co napisałam to można tak wywnioskować ale zawsze co by się nie działo są z nami, doradza, pomogą i wespra dobrym słowem w rodzinie siła ) eh aż się wzruszyłam :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

U nas na razie noc bez kp jest nierealna

) acz w sumie więcej iz danwiej nie je, ale z innym całkiem nastawieniem te posiłki. Podobno nastawienie to klucz do sukcesu