Scend Barł czyli Scent Bar LVIII - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-08, 18:38   #631
Karkki
Zakorzenienie

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.ale że garnek sobie otworzy i wyciągnie ?
2.cudne torbiszcza oczywiście kociasta oryginałka najlepsza
1. Jak weszła do pralki niezauważona i zostawiła tam chrupka, to co to dla niej garnek otworzyć czy wyciagnąć
2. Jeszcze kilka kociastych inszych znalazłam, ale Karlowe koty najlepsze, jak do tej pory Tylko czemu takie drogie?
http://borsaborsa.pl/pl/p/Damska-tor...Just-Star/6819
http://borsaborsa.pl/pl/p/Stylowa-da...Just-Star/6672
http://borsaborsa.pl/pl/p/Modny-dams...Just-Star/6899

Cytat:
Napisane przez hellkitty Pokaż wiadomość
Ja tam nie mam nic do metali per se, sama jak miałam kilkanaście lat zasuwałam w glanach, pieszczochach itd. Do tej pory słucham metalu, natomiast zaniepokoiłoby mnie, gdyby potencjalny kandydat na partnera identyfikowałby się jako metal... trochę mało dojrzałe imho.
Chociaż tak teraz sobie myślę to w Polsce ciężko o porządnego faceta w ogóle w du*ach im się poprzewracało od tylu ładnych dziewczyn.
I dlatego cza se wybrać faceta z kraju cierpiącego na niedostatki w tej materii

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 19:18   #632
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
1. Jak weszła do pralki niezauważona i zostawiła tam chrupka, to co to dla niej garnek otworzyć czy wyciagnąć
2. Jeszcze kilka kociastych inszych znalazłam, ale Karlowe koty najlepsze, jak do tej pory Tylko czemu takie drogie?
http://borsaborsa.pl/pl/p/Damska-tor...Just-Star/6819
http://borsaborsa.pl/pl/p/Stylowa-da...Just-Star/6672
http://borsaborsa.pl/pl/p/Modny-dams...Just-Star/6899
1.no niby racja
2.ta druga Karlowa może dlatego taka droga , że Choupette sobie tantiem od sprzedaży jej wizerunku zażyczyła ale te pozostałe to nie wiem czemu , naprawdę

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 19:59   #633
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Nie ma nic, ściągam jakieś Hidden a w 2016 ma wyjść The forest w którym Margaery pęta się po Aokigaharze O_o Obejrzę choć trailer durnowaty.
Szkoda

Cytat:
1. a co Ci sie spsuło ?
]
Pomidor, cukinia i papryka - podstawa do leczo zimowego

Cytat:

Znalazłam torebki. I się zakochałam. Ale ich nie kupię, bo ad 1. nie mam na podorędziu zbędnych 23 tys., ad 2. te koty wypisz wymaluj ja i mój TŻ , ale sknera jestem i nie dam 315 € za plastikową torbę, nawet najmojsiejszą
Znalazłam też jej chiński odpowiednik dostępny u nas Oryginał zakochany a odpowiednik marzy o jedzeniu

Tylko cena trochę nie bardzo
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 20:11   #634
hellkitty
Raczkowanie

Cytat:
1.a jak robisz jarmuż i tę kaszę ? do jednego i drugiego się przymierzam , bo ponoć zdrrrrowe , jarmuż pono jest świetnym źródłem wapnia , a nigdy ani jednego ani drugiego nie jadłam
2.a so to za ceremonia ?
3.to nie myślenie - to fakt , skoro się mieścisz w dawne ciuchy to nie przytyłaś
Bodybildery myślę że zajmują się głównie bodybildingowaniem i ew. pracą w międzyczasie ; czytałam kiedyś bloga dziewczyny startującej w światowych mistrzostwach fitness bikini - pracowała i trenowała , w przerwach śpiąc , jedzenie jej mąż szykował i nie robiła nic poza pracą i treningami . Ale to trzeba być zafiksowanym na jednej rzeczy , ja bym tak nie potrafiła .
Zamierzam od następnego tygodnia znaczy nie od jutra tylko jeszcze następnego , wejść właśnie na 4 treningi w tygodniu i to dzień po dniu , ciekawe jak będzie na razie jestem na trzech tygodniowo , jakoś na razie tfutfutfuodpukać daję radę
1. Najczęściej gotuję kaszę normalnie, potem podsmażam drobno pokrojony jarmuż (często ze świeżym chilli i czosnkiem), dodaję kaszę, mieszam można dodać jeszcze pomidora, paprykę, hitem jest też oscypek!
W ogóle ostatnio staram się zamieniać makarony itp na kasze, nie dość że są rodzime i często niedrogie, to naprawdę zdrowsze. I tak często robię kaszotto, jaglankę itp

2. To jest ceremonia, na której szamani podają Ci do wypicia ayahuascę, i prowadzą Cię tak, żebyś połączyła się ze swoim Ja, z absolutem, z plemieniem itd (różne wersje słyszałam). Ayahuasca ogólnie ma na celu leczenie ze wszystkiego, i jak ja się trochę boję takich rzeczy, to znam sporo osób które coś takiego przeszły i mówiły że bardzo im to pomogło. Nie wiem, tylko odpowiadam na pytanie

3. Taka to pożyje!
Dasz radę, grunt to się dobrze odżywiać po czymś takim

Cytat:
Ja taka mądra się tu produkuję ale męża to sobie fartem znalazłam z tego niedostatniego kraju ale fakt faktem, nawet on się ze mną zgadza że jest cienko w tej kwestii mam wrażenie, że polscy mężczyźni są właśnie tacy rozpieszczeni w kwestii kobiet, wychuchani przez mamy i do tego mają ołów w tyłku - mało znam takich, którzy mają jakąś pasję, chęć zdziałania czegoś i są otwarci na nowe rzeczy.
hellkitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 21:10   #635
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
1.no niby racja
2.ta druga Karlowa może dlatego taka droga , że Choupette sobie tantiem od sprzedaży jej wizerunku zażyczyła ale te pozostałe to nie wiem czemu , naprawdę
Bardzo możliwe
Za kawałek chińskiego plastiku z kotem ponad 200 zł to chore. Przeca pierwszą klasą China Airlines ich nie przewożą Tym bardziej, że ichnie skórzane dużo droższe nie są

Nawet trzy całkiem fajne znalazłam:
http://borsaborsa.pl/pl/p/Modna-tore...a-Nucelle/6363
http://borsaborsa.pl/pl/p/Duza-skorz...a-Nucelle/6316
http://borsaborsa.pl/pl/p/Wysokiej-k...a-Nucelle/6292

Wyglądają na przyzwoicie uszyte. Tylko nie wiem jak te chińczyki zachowują się w noszeniu, bo czytałam różne i różniste opinie na ich temat

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Tylko cena trochę nie bardzo
Cena kocia

Cytat:
Ja taka mądra się tu produkuję ale męża to sobie fartem znalazłam z tego niedostatniego kraju ale fakt faktem, nawet on się ze mną zgadza że jest cienko w tej kwestii mam wrażenie, że polscy mężczyźni są właśnie tacy rozpieszczeni w kwestii kobiet, wychuchani przez mamy i do tego mają ołów w tyłku - mało znam takich, którzy mają jakąś pasję, chęć zdziałania czegoś i są otwarci na nowe rzeczy.
Prawda. Ale to ponoć królowa wychowuje księcia. A jak patrzę na otaczające mnie mamy i ich synów, to owszem, syna jedna z drugą traktuje jak księcia, ale sama zachowuje się wobec niego jak służąca

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-08, 21:26   #636
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

hry hry -aeście zacnie zawoalowały nację
Doskonałe No i gratsy niniejszym trafnych wyborów.

W sprawie chuopów u nas jest demograficzny wyż narcyzów. Nie wiem, i nie chcę wiedzieć, z czego to wynika. Zbyt kochające mamusie? ww. nadmiar cudnych kobiet? Cieszę, się, że obecnie nie jestem poszukująca. Bo zaiste porażający samozachwyt i cieniznę widzę wszędzie, wśród płci męskiej.

Karkki - ta NajTwojsza torebka najlepsza Wyjątkowa!

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:

Prawda. Ale to ponoć królowa wychowuje księcia. A jak patrzę na otaczające mnie mamy i ich synów, to owszem, syna jedna z drugą traktuje jak księcia, ale sama zachowuje się wobec niego jak służąca
Tośmy się czasowo zgrały

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-11-08 o 21:27
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 06:08   #637
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
A w sumie masz rację
Inni faceci tez są po☠☠☠☠☠☠☠eni
Tak samo jak kobiety. Nie ma ludzi normalnych, wiesz?
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Dzięki.
Cytat:
Istnieją ale po 30-tce Poza tym są metale i Metale, do Metali to nawet nie chce mi się gęby otwierać bo wiadomo, że będzie Pan i Władca Świata bo ma Długie Włosy i Nimi Zarzuca. Ale to się przekłada i na tzw. normalnych - są normalni i są Ci Kul.
A ja będę powtarzała swoje - dla mnie metale są statystycznie bardziej normalni, niż niemetale. Choć jasne, że wszędzie zdarzają się pacany.

Cytat:
2.bobybuilding to dla mnie fogle bessęsu i bez faszerowania sie anabolikami itd się nic nie osiągnie , bo fizjologicznie nie da rady takich mięśni wyhodować ładne są naturalnie narysowane naturalnej wielkości mięśnie , wypracowane dzięki regularnym treningom , wszelka przesada jest nietopra nie przytyłaś , tylko jesteś cięższa
Przesada pewnie nie, ale mnie się rozsądny bodybuilding podoba. Jak w załączniku. Inna sprawa, że przy regularnych treningach na siłę nie masę mięśnie są po prostu malutkie. Nawet jak się pozbędziesz całego tłuszczu i wyglądasz jak preperat anatomiczny - są malutkie. i ścięgna strasznie widać. I żyły.
Cytat:
Oczywiście, że istnieją. Kilku takich nawet poznałam. Tylko cza się rozglądać wśród fanów zespołów z liderem, który ma jeśli nie dr, to przynajmniej mgr przed nazwiskiem

Cytat:
Mnie kusi od kiedy się dowiedziałam że to jest wykorzystywane przy cermonii Ayahuasca Ostatnio poznałam pana, który był na takiej ceremonii ponad 100 razy i specjanie po to lata do Peru.
Nie mogę napisać tu tego, co mogłabym napisać, gdyby forum nie było otwarte.
Ale tak, słyszałam o tej ceremonii.

Cytat:
Ja tam nie mam nic do metali per se, sama jak miałam kilkanaście lat zasuwałam w glanach, pieszczochach itd. Do tej pory słucham metalu, natomiast zaniepokoiłoby mnie, gdyby potencjalny kandydat na partnera identyfikowałby się jako metal... trochę mało dojrzałe imho.
Chociaż tak teraz sobie myślę to w Polsce ciężko o porządnego faceta w ogóle w du*ach im się poprzewracało od tylu ładnych dziewczyn.
Ja jestem po trzydziestce i nadal zasuwam w glanach i koszulkach metalowych kapel. Ostatnio sobie New Rocki kupiłam.
Jako metal zaczęłam się określać dopiero niedawno. Wczesniej traktowałam sprawę poważnie i wszystkim zainteresowanym "czemu nie" tłumaczyłam, że słucham nie tylko metalu, ale też klasyki, tylko koszulek z Bachem nie robią. Teraz mam na to wywalone i nikomu niczego nie tłumaczę.
I tak - zamierzam być starą metalówą kiedyś. Wiedźmą w glanach.
Cytat:
Tak zostały wychowane przez swoje matki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ola_kobielak.jpg (45,7 KB, 19 załadowań)
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-09, 08:58   #638
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
tez masz Fina?

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
W sprawie chuopów u nas jest demograficzny wyż narcyzów. Nie wiem, i nie chcę wiedzieć, z czego to wynika. Zbyt kochające mamusie? ww. nadmiar cudnych kobiet? Cieszę, się, że obecnie nie jestem poszukująca. Bo zaiste porażający samozachwyt i cieniznę widzę wszędzie, wśród płci męskiej.

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Przesada pewnie nie, ale mnie się rozsądny bodybuilding podoba. Jak w załączniku.
o nieee, nie moje klimaty

Znalezione przez Betty o tym, ze nie wypada nosic długich włosów o 30
http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,1...-anielica.html
Stary 2015-11-09, 09:06   #639
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Taaaak... w wieku Balzakowskim należy:
- obciąć się na jeża
- przybrać na się włosienicę długą do kostek
- zrezygnować z wszelkiego makijażu i innych fanaberii

Wszelkie oszczędności przeznaczyć na trumnę, ułożyć się w niej (niekoniecznie wygodnie) i czekać na śmierć.
Amen
Stary 2015-11-09, 09:17   #640
Parabelka
Panaroja

snad pierwszej porannej porcji kofeiny
Cytat:
Pomidor, cukinia i papryka - podstawa do leczo zimowego
oj mnie w zeszłym roku tak się zrobiło . W tym tfu tfu jakoś się udało . Wczoraj znowu zrobiłam dwa słoiki dyni , zapasteryzowałam, i dziś operację powtórzę i niech mi się psiamać spróbuje zepsuć
Cytat:
1. Najczęściej gotuję kaszę normalnie, potem podsmażam drobno pokrojony jarmuż (często ze świeżym chilli i czosnkiem), dodaję kaszę, mieszam można dodać jeszcze pomidora, paprykę, hitem jest też oscypek!
W ogóle ostatnio staram się zamieniać makarony itp na kasze, nie dość że są rodzime i często niedrogie, to naprawdę zdrowsze. I tak często robię kaszotto, jaglankę itp

2. To jest ceremonia, na której szamani podają Ci do wypicia ayahuascę, i prowadzą Cię tak, żebyś połączyła się ze swoim Ja, z absolutem, z plemieniem itd (różne wersje słyszałam). Ayahuasca ogólnie ma na celu leczenie ze wszystkiego, i jak ja się trochę boję takich rzeczy, to znam sporo osób które coś takiego przeszły i mówiły że bardzo im to pomogło. Nie wiem, tylko odpowiadam na pytanie

3. Taka to pożyje!
Dasz radę, grunt to się dobrze odżywiać po czymś takim

1. chyba zanabęde i spróbuję , jaglana mnie kusi . Tylko stale zapominam ją zrobić
2.poczytałam w sieciuni i jakoś mnie to nie przekonuje , może dlatego , że nie widzę sensu odurzania się w żadnym celu a z tego co piszą , można się tym nieźle załatwić nawet na amen , bo nie dość że psychoaktywne , to jeszcze silnie wpływa na enzymy wątrobowe , dziękuję , postoję . A wszelkie historie o odkrywaniu tożsamości , Ja , otwieraniu duchowego oka itd. pod wpływem środków psychoaktywnych, na mnie robią wrażenie bełkotu intelektualnego . No bo jak można coś rozsądnego myśleć , jak się ma mózg skołowany pełen omamów
3. no właśnie nie wię czy dam co do odżywiania - wczoraj cały dzień na okrągło chodziłam i żarłam
4.księciuniowie mamusi

Cytat:
Bardzo możliwe
Za kawałek chińskiego plastiku z kotem ponad 200 zł to chore. Przeca pierwszą klasą China Airlines ich nie przewożą Tym bardziej, że ichnie skórzane dużo droższe nie są

Nawet trzy całkiem fajne znalazłam:
http://borsaborsa.pl/pl/p/Modna-tore...a-Nucelle/6363
http://borsaborsa.pl/pl/p/Duza-skorz...a-Nucelle/6316
http://borsaborsa.pl/pl/p/Wysokiej-k...a-Nucelle/6292

Wyglądają na przyzwoicie uszyte. Tylko nie wiem jak te chińczyki zachowują się w noszeniu, bo czytałam różne i różniste opinie na ich temat
a skont wiesz , że nie
torbiszcza fajne , ale bez macania trudno stwierdzić czy będą dobre , zdjęcie to zdjęcie , co w środku nie widać . Inna rzecz że ja noszę wyłącznie chińtkie z bazaru i nie narzekam
Cytat:
mamusie a będzie jeszcze gorzej
Cytat:
Tak samo jak kobiety. Nie ma ludzi normalnych, wiesz?

Przesada pewnie nie, ale mnie się rozsądny bodybuilding podoba. Jak w załączniku. Inna sprawa, że przy regularnych treningach na siłę nie masę mięśnie są po prostu malutkie. Nawet jak się pozbędziesz całego tłuszczu i wyglądasz jak preperat anatomiczny - są malutkie. i ścięgna strasznie widać. I żyły.
1.są tylko niezdiagnozowani
2.a to to już dla mnie przesada , bo to nie jest naturalny wygląd babskich mięśni , wyraźnie widać , że sztucznie pędzone

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-11-09, 09:23   #641
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
2.poczytałam w sieciuni i jakoś mnie to nie przekonuje , może dlatego , że nie widzę sensu odurzania się w żadnym celu a z tego co piszą , można się tym nieźle załatwić nawet na amen , bo nie dość że psychoaktywne , to jeszcze silnie wpływa na enzymy wątrobowe , dziękuję , postoję . A wszelkie historie o odkrywaniu tożsamości , Ja , otwieraniu duchowego oka itd. pod wpływem środków psychoaktywnych, na mnie robią wrażenie bełkotu intelektualnego . No bo jak można coś rozsądnego myśleć , jak się ma mózg skołowany pełen omamów
niektórzy narkomani tez myślą, że pod pływem dragów odkryli tajemnice wszechświata, a wizje nacpanego mózgu brali za prawdę
sama znałam jednego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-09, 09:25   #642
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 11:33   #643
Parabelka
Panaroja

Cytat:
niektórzy narkomani tez myślą, że pod pływem dragów odkryli tajemnice wszechświata, a wizje nacpanego mózgu brali za prawdę
sama znałam jednego
otóż to a jeżeli do tego się poczyta takie rzeczy http://www.ayahuasca.net.pl/ to w ogóle
Na dodatek to syf nie wiadomo jaki http://polska.newsweek.pl/ayahuasca-...,341625,1.html

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2015-11-09 o 11:36
Stary 2015-11-09, 11:36   #644
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
W pon lub wt uderzam szukać pingli Ale w końcu stanęło na Doktorze Marchewce ze względu na ceny.

Cytat:

Kupiłam przed chwila dwie sukienki...te kolory

http://pl.dawanda.com/product/883770...kienka-w-serek

http://pl.dawanda.com/product/883772...kienka-w-serek

No i mój ukochany fason po starszej siostrze
fajne
Cytat:
A ja obejrzałam wczoraj Pentameron - bardzo piękny wizualnie i nawet mnie wciągnął ale zabrakło mi puenty. Doczytałam sobie o niej na filmwebie i teraz widzę w nim sens Czyli ogólnie polecam jeśli kto lubi klimaty mrocznych baśni.
zapisane do obejrzenia
Cytat:

Znalazłam torebki. I się zakochałam. Ale ich nie kupię, bo ad 1. nie mam na podorędziu zbędnych 23 tys., ad 2. te koty wypisz wymaluj ja i mój TŻ , ale sknera jestem i nie dam 315 € za plastikową torbę, nawet najmojsiejszą
Znalazłam też jej chiński odpowiednik dostępny u nas Oryginał zakochany a odpowiednik marzy o jedzeniu
super te kothy
Cytat:
ja znowu znad lodów miałam prawie dwa litry do wykończenia , czekoladowe (magnez ) , pistacjowe (orzechy - samo zdrowie ) i sorbet malinowy ( jedna z pięciu porcji owoców )

pięknie to sobie wytłumaczyłaś
Cytat:
Zamierzam od następnego tygodnia znaczy nie od jutra tylko jeszcze następnego , wejść właśnie na 4 treningi w tygodniu i to dzień po dniu , ciekawe jak będzie na razie jestem na trzech tygodniowo , jakoś na razie tfutfutfuodpukać daję radę

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
- obciąć się na jeża

Wszelkie oszczędności przeznaczyć na trumnę, ułożyć się w niej (niekoniecznie wygodnie) i czekać na śmierć.
Amen

Miałam iść do Rossmana a tu pada może jednak wieczorem po angielskim pójdę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 11:43   #645
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Czemu ktoś myśli, że normalnego człowieka to obchodzi?
Cytat:
- obciąć się na jeża

Amen
Nie czekać. Kobieta nie powinna robić innym kłopotu. Należy potulnie czołgać się w kierunku cmentarza.

Cytat:
2.a to to już dla mnie przesada , bo to nie jest naturalny wygląd babskich mięśni , wyraźnie widać , że sztucznie pędzone
Da się uzyskać taką rzeźbę. Bez dopalaczy. Jeśli chodzi o objętość mięśni, wiele zależy nie tylko od ćwiczeń, ale od predyspozycji. I jedzenia. Ogólnie objętośc mięśnia to największy kłopot.
Cytat:
sama znałam jednego
Mnie wystarczy, że kiedyś z kumplem, w ramach eksperymentu, spisaliśmy nasze ultrazabawne żarty wymyślone po pijaku.

Cytat:
otóż to a jeżeli do tego się poczyta takie rzeczy http://www.ayahuasca.net.pl/ to w ogóle
Na dodatek to syf nie wiadomo jaki http://polska.newsweek.pl/ayahuasca-...,341625,1.html
Ściauam napisać, że w Polsce też jest. Widzę, że nawet w sieci.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 11:49   #646
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Można też zamówić online
Stary 2015-11-09, 11:51   #647
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

pięknie to sobie wytłumaczyłaś

1.
2.tu też leje syfoza kompletna

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-11-09, 11:54   #648
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Nie czekać. Kobieta nie powinna robić innym kłopotu. Należy potulnie czołgać się w kierunku cmentarza.
Trumnę ciągnąwszy za sobą...
Stary 2015-11-09, 11:56   #649
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu ktoś myśli, że normalnego człowieka to obchodzi?
przypomniało mi się, jak Red kiedy s pisał, ze baby pytaja ja kedy włosy długie zetnie, skoro juz jest po ślubie
Stary 2015-11-09, 11:56   #650
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Da się uzyskać taką rzeźbę. Bez dopalaczy. Jeśli chodzi o objętość mięśni, wiele zależy nie tylko od ćwiczeń, ale od predyspozycji. I jedzenia. Ogólnie objętośc mięśnia to największy kłopot.

Ściauam napisać, że w Polsce też jest. Widzę, że nawet w sieci.
1.Czołgać ? powinna się udać starczym truchcikiem , wykopać sobie grobek i się w nim zasypać ,żeby oszczędzić otoczeniu kłopotów , czasu , pieniędzy itp
2.nie mówię o ładowaniu anabolików , ale białko w dużych ilościach plus inne cuda , wiadomo ze trening na masę , no i właśnie indywidualne predyspozycje , są tacy co im mięśnie rosną łatwo a są tacy co nie
3.ano jest swoją drogą nie rozumiem , jaką frajdę mogą dawać człowiekowi zaburzenia świadomości zakończone pobudką w stanie ob.rzygano-ob.sranym itp toż trzeba być idiotą , żeby halucynacje brać za prawdę

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-11-09, 12:01   #651
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1.Czołgać ? powinna się udać starczym truchcikiem , wykopać sobie grobek i się w nim zasypać ,żeby oszczędzić otoczeniu kłopotów , czasu , pieniędzy itp
I am sorry, ale zobaczyłam to
Stary 2015-11-09, 12:03   #652
Parabelka
Panaroja

A fogle to zapomniałam napisać , że macham snad wdepnięcia w koophę kotha rano w pośpiechu przed wyjściem do robo powinnam mieć kolosalne szczęście dziś

No i w sumie miałam , bo wdepłam tylko troszkę i się od razu zorientowałam , i nie rozniosłam jej po całym mieszkaniu i dywanie

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
I am sorry, ale zobaczyłam to
no so , prawdziwa matkapolka dba o bliskich oszczędzając im kłopotu i wydatków

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-11-09, 12:49   #653
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
No i w sumie miałam , bo wdepłam tylko troszkę i się od razu zorientowałam , i nie rozniosłam jej po całym mieszkaniu i dywanie
Mistrzostwo w pozytywnym myśleniu

Cytat:
przypomniało mi się, jak Red kiedy s pisał, ze baby pytaja ja kedy włosy długie zetnie, skoro juz jest po ślubie
No ba, w pracy mnie tak pytali.

Cytat:
Trumnę ciągnąwszy za sobą...

Cytat:
A ja będę powtarzała swoje - dla mnie metale są statystycznie bardziej normalni, niż niemetale. Choć jasne, że wszędzie zdarzają się pacany.
Chciałam zrobić jakieś mondre podsumowanie swoich obserwacji ale dotarło do mnie, że próba nie była reprezentatywna. Np. nigdy nie znałam hiphopowców czy dresiarzy

Macham znad zamówienia pingli: 325 zł! Płacz na sali. Jedne jedyne oprawki w salonie mnie zadowoliły (zmieniam się w Polly) za właśnie 300 zeta, na szczęście badanie wzroku i szkła już w cenie, tylko za antyrefleksy 25 zł.
I wracając do naszej dyskusji o ślepocie to mam -3,25 i -2,50, cylindry
A te Wasze oprawki za 80-90 zł też już miały szkła w pakiecie czy dodatkowo płatne?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-09, 12:55   #654
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
A te Wasze oprawki za 80-90 zł też już miały szkła w pakiecie czy dodatkowo płatne?
Czyli jesteś śłepsza ode mnie

A o oprawki nie pytaj, ja za swoje dałam więcej i się nie przyznam!
No, ale ja noszę na co dzień i do ludzi
Stary 2015-11-09, 12:58   #655
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Czyli jesteś śłepsza ode mnie

A o oprawki nie pytaj, ja za swoje dałam więcej i się nie przyznam!
No, ale ja noszę na co dzień i do ludzi
Ślepsiejsza
Ja swoje jak najbardziej do ludzi czyli do pracy... jak już do niej wrócę
Ale chyba są fajne (w sensie trędowate) więc nie wykluczam chodzenia w nich tak o. Zobaczę gdzie ja w ogóle mieszkam

Stary 2015-11-09, 12:59   #656
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Macham znad zamówienia pingli: 325 zł! Płacz na sali. Jedne jedyne oprawki w salonie mnie zadowoliły (zmieniam się w Polly) za właśnie 300 zeta, na szczęście badanie wzroku i szkła już w cenie, tylko za antyrefleksy 25 zł.
Nie nie, u mnie 75 zł to cena oprawek była plus szkła osobno wiadomo mam podobną wadę jak Ty i cylindry zmieściłam się w 200.
Ale chce mi się nowych, większych! Widuję na kobitkach takie duże mrrrrr
Ja of kors okularów nie lubię, dla mnie to wielkie uniedogodnienie. No ale skoro już murszę, to chcę ładne Traktuję je jako część ałtfitu, akcesorium Niestety takie minusy pomniejszają mi i tak małe oczy , więc unikam noszenia, chyba, że już naprawdę trzeba. Latem nie noszę wcale, bo nie zdejmuję oksów przeciwsłonecznych. Na rewelacje typu 2 w 1 mnie nie stać.

Dobra, poka poka

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-11-09 o 13:01
Stary 2015-11-09, 13:00   #657
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Ślepsiejsza
Ja swoje jak najbardziej do ludzi czyli do pracy... jak już do niej wrócę
Ale chyba są fajne (w sensie trędowate) więc nie wykluczam chodzenia w nich tak o. Zobaczę gdzie ja w ogóle mieszkam
Oj tam, oj tam, w końcu to Ty się masz w nich sobie podobać i w ogóle, dobrze czuć. Ludzie to na końcu

Przerobilam do końca w weekend te policzki i jakie to dobre
Stary 2015-11-09, 13:12   #658
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
(...) więc unikam noszenia, chyba, że już naprawdę trzeba.

Dobra, poka poka
Ja unikam bo oczy to jedyne ładne co mam w twarzy i szkoda je zasłaniać :/ Z drugiej strony okulary elegancko ukrywają zapadnięte oczodoły.
Nie da rady, nie mam linka. Mniej więcej ten fason https://www.eyerim.pl/media/catalog/...05993-bi-3.jpg tylko kolor eee śliwkowy? A zauszniki zielone... no naprawdę nie było w czym wybierać...

Stary 2015-11-09, 13:16   #659
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja unikam bo oczy to jedyne ładne co mam w twarzy i szkoda je zasłaniać :/ Z drugiej strony okulary elegancko ukrywają zapadnięte oczodoły.
Nie da rady, nie mam linka. Mniej więcej ten fason https://www.eyerim.pl/media/catalog/...05993-bi-3.jpg tylko kolor eee śliwkowy? A zauszniki zielone... no naprawdę nie było w czym wybierać...
O tak, fason bardzo Twój, z tego co pamiętam. A za śliwkowy kolor z zielenią Gratsy.
Stary 2015-11-09, 13:37   #660
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
O tak, fason bardzo Twój, z tego co pamiętam. A za śliwkowy kolor z zielenią Gratsy.
Dzięki, może jutro będę płakać jak odbiorę, tak będę w nich wyglądać Akurat kolor chciałam jakiś stalowy, taupe, no aaale nie było takich więc trudno. Przynajmniej sprawdziłam, że w czarnych mi źle, przytłaczają. Chlip.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości