|
|
#631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
2. Jeszcze kilka kociastych inszych znalazłam, ale Karlowe koty najlepsze, jak do tej pory http://borsaborsa.pl/pl/p/Damska-tor...Just-Star/6819 http://borsaborsa.pl/pl/p/Stylowa-da...Just-Star/6672 http://borsaborsa.pl/pl/p/Modny-dams...Just-Star/6899 Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#632 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.ta druga ale te pozostałe to nie wiem czemu , naprawdę ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Pomidor, cukinia i papryka - podstawa do leczo zimowego ![]() Cytat:
Tylko cena trochę nie bardzo
|
||
|
|
|
#634 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
można dodać jeszcze pomidora, paprykę, hitem jest też oscypek!W ogóle ostatnio staram się zamieniać makarony itp na kasze, nie dość że są rodzime i często niedrogie, to naprawdę zdrowsze. I tak często robię kaszotto, jaglankę itp ![]() 2. To jest ceremonia, na której szamani podają Ci do wypicia ayahuascę, i prowadzą Cię tak, żebyś połączyła się ze swoim Ja, z absolutem, z plemieniem itd (różne wersje słyszałam). Ayahuasca ogólnie ma na celu leczenie ze wszystkiego, i jak ja się trochę boję takich rzeczy, to znam sporo osób które coś takiego przeszły i mówiły że bardzo im to pomogło. Nie wiem, tylko odpowiadam na pytanie ![]() 3. Taka to pożyje! ![]() Dasz radę, grunt to się dobrze odżywiać po czymś takim Cytat:
ale fakt faktem, nawet on się ze mną zgadza że jest cienko w tej kwestii mam wrażenie, że polscy mężczyźni są właśnie tacy rozpieszczeni w kwestii kobiet, wychuchani przez mamy i do tego mają ołów w tyłku - mało znam takich, którzy mają jakąś pasję, chęć zdziałania czegoś i są otwarci na nowe rzeczy.
|
||
|
|
|
#635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za kawałek chińskiego plastiku z kotem ponad 200 zł to chore. Przeca pierwszą klasą China Airlines ich nie przewożą Tym bardziej, że ichnie skórzane dużo droższe nie są ![]() Nawet trzy całkiem fajne znalazłam: http://borsaborsa.pl/pl/p/Modna-tore...a-Nucelle/6363 http://borsaborsa.pl/pl/p/Duza-skorz...a-Nucelle/6316 http://borsaborsa.pl/pl/p/Wysokiej-k...a-Nucelle/6292 Wyglądają na przyzwoicie uszyte. Tylko nie wiem jak te chińczyki zachowują się w noszeniu, bo czytałam różne i różniste opinie na ich temat ![]() Cena kocia ![]() Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Doskonałe No i gratsy niniejszym trafnych wyborów.W sprawie chuopów u nas jest demograficzny wyż narcyzów. Nie wiem, i nie chcę wiedzieć, z czego to wynika. Karkki - ta NajTwojsza torebka najlepsza Wyjątkowa!---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-11-08 o 22:27 |
|||
|
|
|
#637 | |||||
|
Wiedźma
|
Tak samo jak kobiety. Nie ma ludzi normalnych, wiesz?
![]() Dzięki. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale tak, słyszałam o tej ceremonii. ![]() Cytat:
Jako metal zaczęłam się określać dopiero niedawno. Wczesniej traktowałam sprawę poważnie i wszystkim zainteresowanym "czemu nie" tłumaczyłam, że słucham nie tylko metalu, ale też klasyki, tylko koszulek z Bachem nie robią. Teraz mam na to wywalone i nikomu niczego nie tłumaczę. I tak - zamierzam być starą metalówą kiedyś. Wiedźmą w glanach. ![]() Tak zostały wychowane przez swoje matki.
|
|
#638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Znalezione przez Betty o tym, ze nie wypada nosic długich włosów o 30 http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,1...-anielica.html
|
|
#639 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
- obciąć się na jeża - przybrać na się włosienicę długą do kostek - zrezygnować z wszelkiego makijażu i innych fanaberii Wszelkie oszczędności przeznaczyć na trumnę, ułożyć się w niej (niekoniecznie wygodnie) i czekać na śmierć. Amen
|
|
#640 | ||||
|
Panaroja
|
snad pierwszej porannej porcji kofeiny
![]() oj ![]() Cytat:
![]() 2.poczytałam w sieciuni i jakoś mnie to nie przekonuje , może dlatego , że nie widzę sensu odurzania się w żadnym celu ![]() 3. co do odżywiania - wczoraj cały dzień na okrągło chodziłam i żarłam ![]() 4.księciuniowie mamusi ![]() Cytat:
![]() torbiszcza fajne , ale bez macania trudno stwierdzić czy będą dobre , zdjęcie to zdjęcie , co w środku nie widać . Inna rzecz że ja noszę wyłącznie chińtkie z bazaru i nie narzekam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.a to to już dla mnie przesada , bo to nie jest naturalny wygląd babskich mięśni , wyraźnie widać , że sztucznie pędzone
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama znałam jednego
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#643 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
a jeżeli do tego się poczyta takie rzeczy http://www.ayahuasca.net.pl/ to w ogóle Na dodatek to syf nie wiadomo jaki http://polska.newsweek.pl/ayahuasca-...,341625,1.html
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-11-09 o 12:36 |
|
|
|
|
#644 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pięknie to sobie wytłumaczyłaś ![]() Cytat:
Cytat:
Miałam iść do Rossmana a tu pada może jednak wieczorem po angielskim pójdę
|
|||||||
|
|
|
#645 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#647 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() 2.tu też leje syfoza kompletna
|
|
|
|
#648 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Trumnę ciągnąwszy za sobą...
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
przypomniało mi się, jak Red kiedy s pisał, ze baby pytaja ja kedy włosy długie zetnie, skoro juz jest po ślubie
|
#650 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
? powinna się udać starczym truchcikiem , wykopać sobie grobek i się w nim zasypać ,żeby oszczędzić otoczeniu kłopotów , czasu , pieniędzy itp 2.nie mówię o ładowaniu anabolików , ale białko w dużych ilościach plus inne cuda , wiadomo ze trening na masę , no i właśnie indywidualne predyspozycje , są tacy co im mięśnie rosną łatwo a są tacy co nie ![]() 3.ano jest swoją drogą nie rozumiem , jaką frajdę mogą dawać człowiekowi zaburzenia świadomości zakończone pobudką w stanie ob.rzygano-ob.sranym itp toż trzeba być idiotą , żeby halucynacje brać za prawdę
|
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#652 |
|
Panaroja
|
A fogle to zapomniałam napisać , że macham snad wdepnięcia w koophę kotha rano w pośpiechu przed wyjściem do robo
powinnam mieć kolosalne szczęście dziś ![]() No i w sumie miałam , bo wdepłam tylko troszkę i się od razu zorientowałam , i nie rozniosłam jej po całym mieszkaniu i dywanie ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- no so , prawdziwa matkapolka dba o bliskich oszczędzając im kłopotu i wydatków
|
|
|
#653 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Macham znad zamówienia pingli: 325 zł! Płacz na sali. Jedne jedyne oprawki w salonie mnie zadowoliły (zmieniam się w Polly) za właśnie 300 zeta, na szczęście badanie wzroku i szkła już w cenie, tylko za antyrefleksy 25 zł. I wracając do naszej dyskusji o ślepocie to mam -3,25 i -2,50, cylindry ![]() A te Wasze oprawki za 80-90 zł też już miały szkła w pakiecie czy dodatkowo płatne? |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#654 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A o oprawki nie pytaj, ja za swoje dałam więcej i się nie przyznam! No, ale ja noszę na co dzień i do ludzi
|
|
#655 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja swoje jak najbardziej do ludzi czyli do pracy... jak już do niej wrócę ![]() Ale chyba są fajne (w sensie trędowate) więc nie wykluczam chodzenia w nich tak o. Zobaczę gdzie ja w ogóle mieszkam |
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam podobną wadę jak Ty i cylindry zmieściłam się w 200. Ale chce mi się nowych, większych! Widuję na kobitkach takie duże mrrrrr Ja of kors okularów nie lubię, dla mnie to wielkie uniedogodnienie. No ale skoro już murszę, to chcę ładne Traktuję je jako część ałtfitu, akcesorium Dobra, poka poka
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-11-09 o 14:01 |
|
|
|
|
#657 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Przerobilam do końca w weekend te policzki i jakie to dobre
|
|
#658 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie da rady, nie mam linka. Mniej więcej ten fason https://www.eyerim.pl/media/catalog/...05993-bi-3.jpg tylko kolor eee śliwkowy? A zauszniki zielone... no naprawdę nie było w czym wybierać... |
|
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratsy.
|
|
|
|
|
#660 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Akurat kolor chciałam jakiś stalowy, taupe, no aaale nie było takich więc trudno. Przynajmniej sprawdziłam, że w czarnych mi źle, przytłaczają. Chlip.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

?
w du*ach im się poprzewracało od tylu ładnych dziewczyn.

?
na razie jestem na trzech tygodniowo , jakoś na razie tfutfutfuodpukać daję radę
można dodać jeszcze pomidora, paprykę, hitem jest też oscypek!
Ostatnio poznałam pana, który był na takiej ceremonii ponad 100 razy i specjanie po to lata do Peru.

I am sorry, ale zobaczyłam to
mam podobną wadę jak Ty i cylindry zmieściłam się w 200.