![]() |
#631 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
![]() 2. Jeszcze kilka kociastych inszych znalazłam, ale Karlowe koty najlepsze, jak do tej pory ![]() ![]() http://borsaborsa.pl/pl/p/Damska-tor...Just-Star/6819 http://borsaborsa.pl/pl/p/Stylowa-da...Just-Star/6672 http://borsaborsa.pl/pl/p/Modny-dams...Just-Star/6899 Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.ta druga ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#633 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Pomidor, cukinia i papryka - podstawa do leczo zimowego ![]() Cytat:
![]() Tylko cena trochę nie bardzo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#634 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W ogóle ostatnio staram się zamieniać makarony itp na kasze, nie dość że są rodzime i często niedrogie, to naprawdę zdrowsze. I tak często robię kaszotto, jaglankę itp ![]() 2. To jest ceremonia, na której szamani podają Ci do wypicia ayahuascę, i prowadzą Cię tak, żebyś połączyła się ze swoim Ja, z absolutem, z plemieniem itd (różne wersje słyszałam). Ayahuasca ogólnie ma na celu leczenie ze wszystkiego, i jak ja się trochę boję takich rzeczy, to znam sporo osób które coś takiego przeszły i mówiły że bardzo im to pomogło. Nie wiem, tylko odpowiadam na pytanie ![]() 3. Taka to pożyje! ![]() Dasz radę, grunt to się dobrze odżywiać po czymś takim ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#635 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za kawałek chińskiego plastiku z kotem ponad 200 zł to chore. Przeca pierwszą klasą China Airlines ich nie przewożą ![]() ![]() Nawet trzy całkiem fajne znalazłam: http://borsaborsa.pl/pl/p/Modna-tore...a-Nucelle/6363 http://borsaborsa.pl/pl/p/Duza-skorz...a-Nucelle/6316 http://borsaborsa.pl/pl/p/Wysokiej-k...a-Nucelle/6292 Wyglądają na przyzwoicie uszyte. Tylko nie wiem jak te chińczyki zachowują się w noszeniu, bo czytałam różne i różniste opinie na ich temat ![]() Cena kocia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Doskonałe ![]() W sprawie chuopów u nas jest demograficzny wyż narcyzów. Nie wiem, i nie chcę wiedzieć, z czego to wynika. ![]() Karkki - ta NajTwojsza torebka najlepsza ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-11-08 o 21:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#637 | |||||
Wiedźma
|
Tak samo jak kobiety. Nie ma ludzi normalnych, wiesz?
![]() Dzięki. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale tak, słyszałam o tej ceremonii. ![]() Cytat:
Jako metal zaczęłam się określać dopiero niedawno. Wczesniej traktowałam sprawę poważnie i wszystkim zainteresowanym "czemu nie" tłumaczyłam, że słucham nie tylko metalu, ale też klasyki, tylko koszulek z Bachem nie robią. Teraz mam na to wywalone i nikomu niczego nie tłumaczę. I tak - zamierzam być starą metalówą kiedyś. Wiedźmą w glanach. ![]() Tak zostały wychowane przez swoje matki.
![]() |
#638 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znalezione przez Betty o tym, ze nie wypada nosic długich włosów o 30 ![]() http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,1...-anielica.html
![]() |
#639 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
- obciąć się na jeża - przybrać na się włosienicę długą do kostek - zrezygnować z wszelkiego makijażu i innych fanaberii Wszelkie oszczędności przeznaczyć na trumnę, ułożyć się w niej (niekoniecznie wygodnie) i czekać na śmierć. Amen ![]()
![]() |
#640 | ||||
Panaroja
|
snad pierwszej porannej porcji kofeiny
![]() oj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.poczytałam w sieciuni i jakoś mnie to nie przekonuje , może dlatego , że nie widzę sensu odurzania się w żadnym celu ![]() ![]() 3. ![]() ![]() ![]() 4.księciuniowie mamusi ![]() Cytat:
![]() torbiszcza fajne , ale bez macania trudno stwierdzić czy będą dobre , zdjęcie to zdjęcie , co w środku nie widać . Inna rzecz że ja noszę wyłącznie chińtkie z bazaru i nie narzekam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2.a to to już dla mnie przesada , bo to nie jest naturalny wygląd babskich mięśni , wyraźnie widać , że sztucznie pędzone ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama znałam jednego ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Na dodatek to syf nie wiadomo jaki http://polska.newsweek.pl/ayahuasca-...,341625,1.html
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-11-09 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pięknie to sobie wytłumaczyłaś ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miałam iść do Rossmana a tu pada ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#645 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() 2.tu też leje ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
niecnotliwa dziewica
|
Trumnę ciągnąwszy za sobą...
#649 |
Zakorzenienie
|
przypomniało mi się, jak Red kiedy s pisał, ze baby pytaja ja kedy włosy długie zetnie, skoro juz jest po ślubie
![]()
![]() |
#650 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() 2.nie mówię o ładowaniu anabolików , ale białko w dużych ilościach plus inne cuda , wiadomo ze trening na masę , no i właśnie indywidualne predyspozycje , są tacy co im mięśnie rosną łatwo a są tacy co nie ![]() 3.ano jest ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Panaroja
|
A fogle to zapomniałam napisać , że macham snad wdepnięcia w koophę kotha rano w pośpiechu przed wyjściem do robo
![]() ![]() No i w sumie miałam , bo wdepłam tylko troszkę i się od razu zorientowałam , i nie rozniosłam jej po całym mieszkaniu i dywanie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- no so , prawdziwa matkapolka dba o bliskich oszczędzając im kłopotu i wydatków ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#653 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Macham znad zamówienia pingli: 325 zł! Płacz na sali. Jedne jedyne oprawki w salonie mnie zadowoliły (zmieniam się w Polly) za właśnie 300 zeta, na szczęście badanie wzroku i szkła już w cenie, tylko za antyrefleksy 25 zł. I wracając do naszej dyskusji o ślepocie to mam -3,25 i -2,50, cylindry ![]() A te Wasze oprawki za 80-90 zł też już miały szkła w pakiecie czy dodatkowo płatne? |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A o oprawki nie pytaj, ja za swoje dałam więcej i się nie przyznam! No, ale ja noszę na co dzień i do ludzi ![]()
![]() |
#655 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja swoje jak najbardziej do ludzi czyli do pracy... jak już do niej wrócę ![]() Ale chyba są fajne (w sensie trędowate) więc nie wykluczam chodzenia w nich tak o. Zobaczę gdzie ja w ogóle mieszkam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale chce mi się nowych, większych! Widuję na kobitkach takie duże mrrrrr ![]() Ja of kors okularów nie lubię, dla mnie to wielkie uniedogodnienie. No ale skoro już murszę, to chcę ładne ![]() ![]() ![]() Dobra, poka poka ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-11-09 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Przerobilam do końca w weekend te policzki i jakie to dobre ![]()
![]() |
#658 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie da rady, nie mam linka. Mniej więcej ten fason https://www.eyerim.pl/media/catalog/...05993-bi-3.jpg tylko kolor eee śliwkowy? A zauszniki zielone... no naprawdę nie było w czym wybierać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.