![]() |
#451 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Później jeszcze brałam Duomox na bakterię, która wyszła w posiewie moczu. Mam nadzieję, że na tym koniec. No, leżenie to chyba żadnej z nas nie pasuje (a na pewno nie to przymusowe). Może nie jest źle, tylko to już taki etap i coś boli, coś dolega ![]() Zdarza się. Chociaż przy przekręcaniu to najbardziej (i najczęściej) boli mnie spojenie.
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
SYLWUSKA trochę położna kręciła nosem, ale mówi że to może być taka reakcja na dietę. Dopóki dziecko rośnie i się rozwija gin nie kazał się martwić. Dziś rano się ważyłam i znowu waga taka sama jak dwa tygodnie temu tylko brzuch większy
#453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze ze jestem taka zmeczona to od razu zasypiam i sie bie rozbudzam. sylwuska ja nie mam ochoty na jedzenie bo strasznie mi sie odbija normalnie czuje jak dolatuje do przelyku tresc z zoladka. Dzis od rana. Zjadlam jedna kanapke i wypilam szklanke mleka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na ktg u w szpitalu mówili, ze dobrze jest jej w brzuchu, na usg jak mnie przyjmowali to też przybrała około 200 g, a to nie było długo od wizyty, no ale te pomiary to wiadomo jakie są, tylko teraz już dawno jej nie widziałam, a zobaczyłam że na wadze poszło w dół i przez to się martwię, ale może niepotrzebnie ![]() ![]() U nas jeszcze nie pada, Ale w pogodzie zapowiadali brzydki tydzień, deszczowo ma być ;/ O mamo, sukienka i szpilki, to musiało wyglądać groteskowe, już chyba w koszuli szpitalnej wolałabym wyjść ![]() A tak szczerze to nawet ani razu o tym nie myślałam, co zamierzacie założyć na wyjście ze szpitala? Jakie ubranie? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra decyzja! Ja póki co żadnych szafek nie ruszam. Mimo założonego krążka wolę uważać, a szafki nie zając. Jak będę chciała Małą wygonić to się wezmę hurtowo za sprzątanie ![]() Noo ja mojemu bym na pewno dokładnie powiedziała co ma wziąć. Na pewno nie zostawiłabym mu możliwości wyboru. Co do Rossmanna to ja chyba na koniec tygodnia pojadę jak będą podkłady itp. bo mi się pan stick z Maxfactora kończy, a on mnie zawsze ratuje w kryzysowych sytuacjach jak coś trzeba mocno przykryć ![]()
![]() |
#456 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja zjadłam miskę płatków i tyle, idę robić ten kisiel, może też sobie zrób, mi trochę po nim lepiej. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie podkreśla suchych skorek? Kiedyś miałam w planach go kupić, ale jakoś nie kupiłam ;/ A jak to teraz z tymi promocjami jest od kiedy są i na co, bo ja nic nie wiem ;/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
Sylwuska ja chyba powiem mężowi (albo przygotuję) żeby mi zabrał boyfriendy- jedne mam takie luźniejsze w kroku i do tego bluzę. Z butami to zobaczę jeszcze- na pewno takie, żeby się lekko zakładały.
Zakładam, że będę nacięta więc nie chcę zakładać niczego co by mnie gniotło tam.
#460 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#461 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak samo. Nie wiadomo jak mój brzuch będzie się na wyjście czuł, więc wolę coś wygodnego. A do domu muszę sobie kupić jakiś fajny dresik
![]() |
#463 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Młody chyba lubi wypinać tyłek, ciągle mi kościstą kulę robi z boku ![]() Dobra, dziś na razie nie jest zły dzień. Wczoraj było ciężko, padłam ze zmęczenia blah. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#464 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A od 13-19.11 pudry, podkłady, róże, bronzery, korektory. Nakładam głównie na miejsca, które chcę zatuszować. Czyli teraz głównie broda, trochę na górną część policzków, bo mam zaróżowioną skórę i czasem na czoło jak jest coś do przykrycia. Co do suchych skórek, nigdy nie miałam z tym jakiegoś większego problemu, ale np.teraz mam te plamy na brodzie i jak były bardzo suche, a je przykryłam pan stickiem to wyglądały ok ![]() Bo on w sumie nie wysusza przynajmniej u mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
Moja tak samo ![]()
![]() |
#465 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Zadomowienie
|
Mnie przy przekrecaniu się w nocy tez brzuch pobolewa:/
Edytowane przez limonka_86 Czas edycji: 2015-11-09 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam o legginsach, ale przy nacięciu to byłby mega głupi pomysł moim zdaniem, więc wolę spodnie. Prawdę mówiąc to na wyjście spokojnie mogą też być spodnie dresowe ![]() Ja używam 12 TRUE BEIGE ![]() ![]() A przy pełnym makijażu to w ogóle nie widać, że coś mocniej maskowałam ![]() Dokładnie- najlepiej iść pierwszego dnia, bo później to już nic nie ma ![]() A z podkładów polecam albo Bourjois albo Dr.Irena Eris ![]() ![]()
![]() |
#468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poogladam sobie, a teraz w promocji to ile by kosztował mniej więcej? Z Bourjois dużo dobrego o tym healthy Mix słyszałam ale też się jeszcze nie skusiłam, a z Eris to jakoś nie kojarze, obe w każdym rossmannie sa? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2015-11-09 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Sylwuska, Lirene to marka Ireny Eris
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#470 |
Wtajemniczenie
|
Melduje sie z roboty, boze jakie nasroje posepne... czuje sie tu az dziwnie
![]() Aniqa nie dziekuje ![]() Moze ich nie pozabijam ;D Ahahaha rudaska borelioza mozna sie zarazic od pajak?! karmazynova Twoj Tz widze to jak i moj sie zacyzna stresowac, nie da po sobie poznac, ale same pytanie jak tam Krzysio? ktore wystepowaly wczesniej raz na kilka dni, a teraz od wczoraj po KTG wystepuja bardzo czesto wiem ze sie zmartwil wczoraj, mimo ze ostro do mnie ze panikara jestem. I rano pierwsze co sie przebudzil reka mi na brzuch - jak tam synu? wszystko okej ? Wlasnie mi uswiadomilyscie, ze nam zostalo 5 weekendow dla siebie ![]() I wg jakie hormony ja chyba nie mam ![]() Gryzia Jakie sny ! ![]() kalusia ![]() mujer oczywiscie masz racje w kwestii lekow, ale niestety czasem mniejsze zlo to antybiotyk anizeli powiklania chocby pochorobowe. Jestesmy spoleczenstwem wychowanym na antybiotykach wiec niestety. Dlatego ja bardzo chwale wychowanie w UK gdzie na wzystko paraetamol, dla nas Polakow to dziwne, bo jak on moze pomoc, ale z drugiej strony dzieci nie chorujace, albo wrecz z cieknacymi nosami tutaj w szkole to norma. I nikt jeszce nie umarl od tego. wrecz sie uodparnia. Ja mieszkajac tutaj, przezwyciezywszy to ze jest chlodno( ale ja lubie zimno) choruje raz w roku na pier.do.lke, w Polsce bylam chora/zaziebiona co sezon. agrita dziekuje ![]() wgl dziewczyny wazylam sie wczoraj... 5kg tylko ![]()
#471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Irena Eris ma tez typowo swoje kosmetyki w tym podkłady do twarzy. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Rozeznanie
|
hej
![]() Ja nadal leże chora i jeszcze tz tez zakatarzony, nigdy z tego nie wyjdziemy ![]() ![]() Widziałyście że w biedronce na poczatku grudnia znów mają być cotton ballsy ? Ja mam te z poprzedniego rzutu i polecam, kupie chyba drugi komplet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#474 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałąm healty mix z Bourjois i akurat ten się u mnie nie sprawdził. U mnie sprawdził się 10 hour sleep effect (ale jego już nie ma w Rossmannach, a przynajmniej dawno go już nie wiedziałam) I pasuje mi jeszcze CC cream ![]() Co do Ireny Eris to w tych większych chyba już wszędzie są, nie wiem jak z mniejszymi Rossmannami- możliwe, że już teraz w każdym są ![]() Z Ireny Eris mam Provoke Matt ![]() ![]() Cytat:
![]() healty mix się u mnie np.nie sprawdził ![]() uwielbiałam też 10 hour sleep effect, ale już go nie ma ![]()
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
ADKA według lekarzy tak
DOROSEA dużo zdrowia dla ciebie i promocje w Rossmanie mówicie? Chyba się wybiorę bo mi się witaminki kończą. Weszłam ostatnio po magnez, była meega kolejka. Poczekałam aż kasjerka skończy kasować i się jej pytam: Czy mogę podejść bez kolejki? Ona że tak oczywiście i czuję jak mnie babka za kurtkę szarpie i mi krzyczy: Tu jest jedna kolejka do wszystkich kas! Jak ona walczyła o to miejsce w kolejce aż ją kasjerka upomniała że ciężarne mają pierwszeństwo. Teraz w okresie przedświątecznym to dopiero będzie czad
#476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podkład jest mega wydajny tylko najlepiej mieć możliwość wcześniej dobrać kolor bo w ciemno szkoda by mi było tyle kasy wydawać
![]() Edytowane przez kalusia87 Czas edycji: 2015-11-09 o 12:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj w H&M poszłam do przymierzalni z Tżtem mierzyć staniki. Zaglądam czy jest gdzieś wolne i widzę, że nie więc stanęłam jak stałam i czekam. Było też kilka innych osób. I podchodzi do mnie ochroniarz i mówi, że tam jest kolejka (te inne osoby, które nie wyglądają jak ustawione w kolejce, tylko rozsypane i czekające tak jak i ja...
No więc ja ledwo stojąca z ciążowym brzuchem poszłam na koniec 'kolejki' ![]()
![]() |
#478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#479 | ||
Zadomowienie
|
eh chciałam z synkiem na spacer pójść i ledwo z bloku wyszliśmy zaczęło lać
![]() a taką zwykłą drewnianą ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile kul i za jaką cenę wtedy były? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.