|
|
#541 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ciężarówki po przejściach :)
Cytat:
Ja i mala mialysmy krwiaki. Nic nie podnos i najlepiej lez będzie dobrze kochana wiem ze się mega stresujesz, tez przez to przechodzilam![]() ---------- Dopisano o 05:32 ---------- Poprzedni post napisano o 05:29 ---------- Wierze że skończy się tak jak danae. Kurcze zawsze musi się przyplatac, nie może człowiek zyc spokojnie. Sciskamy z Lila kciuki (uwierz ma potezny scisk)
|
|
|
|
|
|
#542 |
|
Zadomowienie
|
Evelinke, powinnaś dużo leżeć a wszystko będzie dobrze, tak jak pisze emi. Dostałaś leki? Dzidziusiowi bije serduszko, to najważniejsze
a krwiak się wchłonie. Bombka, życzę żeby było tak jak u Danae! No nie ma opcji na inny scenariusz |
|
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Krwiak według doktorka nieduży, bo 14mm na 4 mm.
Nie dostałam zadnych leków A jakie wy bralyście ? Pytałam się o Acard, bo mówię, że biorę od dnia transferu to może go dstawić na chwilę ale dr powiedział że nie, że jak zaczelam brać to mam go już brać. Ja jestem już w domku od zeszłego tygodnia Krwiak, jest nad szyjką, ale doktorek powiedział że mam nisko macicę, bo tym usg dowcipnie nie mógł znaleźć malucha i robił przez brzuch, ale jest prawidłowo ułożona. Łożysko tworzy się na przedniej ściance i tak zrozumiałam doktorka, że troszkę luzu jest miedzy krwiakiem a kosmowką. Mam taką nadzieję ![]() Kontrola za 10 dni i bardzo bym chciała żeby nie było już tego dziadostwa ![]() Bombka za was również trzymam kciuki i mam nadzieję, że będzie u was jak u Dane Że to tylko fałszywy alarm. Nie stresujemy się kochana Ty Motylku też nie martw się ciśnieniem, kontroluj je i bierz leki Dziękujemy za kciuki
|
|
#544 |
|
Wtajemniczenie
|
Motylku leż odpoczywaj, trzymam kciuki żeby na następnej wizycie już tego cholerstwa u Ciebie nie było
![]() Bombka a Tobie życzę żeby było tak jak z Danae i okazało się, że to fałszywy alarm Wczoraj na szkole rodzenia było takie wprowadzenie. Omawiała babka o czym będzie mowa na zajęciach, oprowadzała po oddziale i pokazywała porodówkę.. Byłam też "modelką" do odtworzenia pozycji na fotelu porodowym
|
|
#545 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musi byc dobrze,tak jak piszesz Cytat:
Musi byc dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
Wierzymy ze jest dobrze i bedzie dobrze juz do samego rozwiazania ![]() Czemu tylko ciagle cos wyskakuje,myslalam ze sobie ta ciaze juz na spokojnie przesmigam po tych stresach po Pappa,niestety. Twój krwiak się napewno wchłonie,tego ci życzę odpoczywaj tylko dużo. .Cytat:
Musze w koncu zadzwonic kiedy u mnie sie zaczyna,ty jestes juz w 25tc? Edytowane przez bombka666 Czas edycji: 2015-11-06 o 07:10 |
|||||
|
|
|
|
#546 |
|
Rozeznanie
|
Bombka jedz wszystko na co masz ochotę!
|
|
|
|
|
#547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz sobie zapamiętam ze dzieli nas 5 tyg
u mnie zaczął się 21 tc a brzuch juz całkiem całkiem,Tż mówi ze wielki ![]() Pozdrawiamy |
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczny brzuszek
I dalej chudziutka jesteś
|
|
#550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale nie powiedziałabym że wielki
|
|
|
#551 |
|
Zadomowienie
|
Bombka, brzusio cudny 😁
|
|
|
|
|
#552 |
|
Zadomowienie
|
Brzusio piekny, taki zgrabniutki hehe
|
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane jestescie Mi tez sie nie wydaje wielki,ale Tz od kiedy sie poznalismy nie widzial u mnie wiekszego na codzien ![]() Macie jakiegos sprawdzonego sprzedawce z allegro jesli chodzi o posciel,kocyki dla dzieciaczkow? Ogladam,ale jestem jak dziecko we mgle A moze bedziecie kupowac stacjonarnie?Znalazlam takie strone ale jeszcze szukam wiecej inspiracji i porownan cenowych. http://www.modenex.pl/?page=shop&cat..._8&product=104 http://strawberry.com.pl/pl/posciel-3-elementowa |
|
|
|
|
#554 |
|
Konto usunięte
|
Pościeli nie warto kupować już teraz. Na początek ochraniacz na łóżeczko (gdyby nie on to mały by się budził z głową w szczebelkach, bo tak w nocy wędruje) i do spania rożek lub śpiworek. Dziecko i tak nie powinno spać na poduszce, a przykrywa się je raczej kocykiem, a nie kołdrą.
|
|
|
|
|
#555 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie też tak będzieCytat:
NAdciśnienie też zaliczyłam w ciąży Brałam i biorę nadal DopegytCytat:
Śliczny brzusio chudzielcuCytat:
Wolę żeby było czym dyszeć i przykryć kołderką NA sam początek faktycznie rożek starczy
|
|
|
#556 |
|
Zadomowienie
|
Bombka, ja posciel mam, ale tylko dlatego ze dostalam dwa komplety, jeden taki maly, drugi wielkości łóżeczka. Będą czekać na swoją kolej. Kocyki tez dostałam juz z 3, to popularny gadżet prezentowy, jeśli mogę poradzić, nie kupuj jeszcze
zawsze możesz dokupić bliżej porodu, a jest szansa ze dostaniesz. Z drugiej strony kocykow przyda się kilka, to do lozeczka grubszy i cienszy, to do wozka, to gdzieś do auta.....
|
|
|
|
|
#557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kupując ochraniacz myśłałam ze kupie od razu komplet ![]() Cytat:
Ano straszą cholercia,jakby to spokojnie sobie nie można było przejść juz do końca ;-) Mam nadzieje ze tylko jednorazowo coś tam wyszło i ze na kolejnej wizycie będzie juz dobrze ![]() My mieszkamy w domu,ogrzewanie mamy gazowe a temp ustawiona teraz nie przekracza 20 stopni w dzień...a w nocy wyłączamy wcale Niewiem jak będzie przy dziecku, ale jak rożek będzie to chyba nie zmarznie.. A potem przyjdzie lato ![]() Cytat:
![]() A jeszcze jedno macie zwykle rożki miękkie czy może usztywnione?? |
|||
|
|
|
|
#558 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam miękki rożek. Do spania super, ale ja nie potrafię w nim dziecka nosić, bo go nie czuję. Więc usztywniany tym bardziej by mi nie pasował.
U mnie temperatura w sypialni jest około 20 stopni. Mały jeszcze śpi w rożku i przykrywamy dodatkowo rożek kocykiem. Teraz będę kupować śpiworek z rękawkami, bo dzieć ma ciągle ręce na wierzchu. |
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo za cenne rady :-* czytam rożki miękkie,usztywnione,otula cze...Ki czort ;-)
Śpiworek tez mam ale taki na ramiączkach po siostrzenicy Tż wiec tez wyprobujemy. Ale pewnie wszystko zależy później od dziecka i jak śpi,ja np uwielbiam się otulac kołdrą ale nogi albo choć stopę lubie mieć na wierzchu
Edytowane przez bombka666 Czas edycji: 2015-11-08 o 14:18 |
|
|
|
|
#560 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam rożek miękki, taki najzwyklejszy z pepco. Można też w pieluszke zawinac i dopiero nakryć kocykiem.
Danae, tobie to by się woombie przydalo :P Kanwa, powiedzieliscie juz komuś o ciąży ? Oszczędzaj się teraz kochana.
|
|
|
|
|
#561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W rożku spała 2 tygodnie i jakoś mi już nie pasowało ![]() Rożek mam miękki co do kocyków to babka ma śłiczne. JA mam 2 od niej w kwiatuszki i motylki drugi https://www.facebook.com/mikiminky/ Z jednej strony jest minky a z drugiej milusi plusz a to rzadko spotykane, bo zazwyczaj z drugiej str minky jest materiał bawełniany Cytat:
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Motylku kciuki za wizytę Prosimy o relację i dobre wieści ![]() Ja mam wizytę w sobotę jak ja wytrzymam ![]() Ale dzieć już będzie większy i bardziej się ruszał. Ostatnio jak dr przyłożył usg do brzucha to akurat poruszył się nasz bąbelek Cudowny widok Dziewczyny a jak macie ułożone łożysko ? Bo ostatnio dr coś mówił że u mnie tworzy się na przedniej ścianie. I tak czytałam, że przy takim ułożeniu to mniej czuć ruchy
|
|
#563 |
|
Zadomowienie
|
Mnie ostatnio dr mówił jak mam lozysk, ale zapomniałam :d powiedział ze standard, czyli co, na tylnej?
|
|
|
|
|
#564 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
A to może nie jest tak źle
![]() Przynajmniej nie będę miała bolących kopniaków. Szkoda tylko, że pózniej czuć i słabiej, bo człowiek to czeka na te kopniaki w sumie. O poród się nie pytam, czy ma jakiś wpływ, bo ty to w tempie pendolino urodziłaś ![]() Też bym tak chciała ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Eleo tak raczej na tylnej.
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam w opisie lozusko na przedniej ścianie nisko ..Niedługo zaczniemy 22tc a ruchy czuje słabo i mało. ..
Czasem wieczorem napije się zimnej wody to czuć jak się mała poruszy,ale chciałabym ja czuć częściej... |
|
|
|
|
#567 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też mam na przedniej ścianie i rzeczywiście słabiej i rzadziej czuję ruchy, a szkoda, bo uwielbiam je czuć ![]() Cytat:
![]() P.S. Witam się w 27 tc - rozpoczynamy właśnie 7 miesiąc, a tym samym ostatni trymestr
"Miłość jest treścią naszego istnienia. Jeśli się jej wyrzekniemy, umrzemy z głodu pod drzewem życia, nie mając śmiałości by zerwać jego owoce." Edytowane przez Mordsith Czas edycji: 2015-11-09 o 13:05 |
||
|
|
|
|
#568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to woombie?musze wygoglowac toto ;-) Cytat:
|
||
|
|
|
|
#569 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja dopiero w domu, i mam wiadomość będą bliźniaki 😊
|
|
|
|
|
#570 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

:'(
będzie dobrze kochana
wiem ze się mega stresujesz, tez przez to przechodzilam

a krwiak się wchłonie. 

U Ciebie też tak będzie
Brałam i biorę nadal Dopegyt