|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
Witajcie
ja nie dawno wstałam i myślę co by zjeść na śniadanko;d później idę na 14 do lekarza medycyny pracy a o 17 do ginekologa;d ciekawe jak moja córka się rozwija i czy dalej zostanie dziewczynką;d
|
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Korektory, bronzery, pudry i podklady będą w Rossmannie od 13.11 w promocji
szykuję się na korektor pod oczy i róż ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Fasolka, daj znać jak ten korektor się sprawuje
|
|
|
|
#4653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4654 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Ja od godziny podczytuję mamuśki listopadowe kurcze widzę że już parę urodziła i to dużo przed terminem... ahhhh już nie czytamJa w niedzielę tez byłam w rosmanie i zawsze kupowałam tusz z loreal ale teraz mowie spróbuje nowego i wziełam z Bourjois i nie polecam!!! Co to dziewczyny z Wami się dzieje widzę przesilenie jesienne nam się tu wdarło Kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Mnie wczoraj nastraszyła koleżanka że zwolnienia leżące lubią kontrolować u nas tak więc kolejny dzień w domu. Wczoraj miałam tyle do roboty że nawet nie wiem kiedy dzień zleciał mimo że męża nie ma jakoś leci. Dziś czekam na koleżankę ma wpaść z córeczką 1,5 roczną. Później może jakąś zupkę zrobie może ciasto zobaczę a pod wieczór może do babci się wybiorę na pogaduchy ![]() 18.11 zaczynam szkołę rodzenia w końcu coś się będzie działo ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Ktorego_dnia jaki korektor pod oczy byś polecała? |
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Dzisiaj sobie pospałam. Misia, ciesze się ze Igor rośnie, trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty. Wczoraj przyłapałam dola przez różne rodzinne sprawy i jeszcze historia Dark mnie dobiła. Mam nadzieje, ze wszystko się wyjaśni na + w przyszłym tygodniu. Dark jak Ty się czujesz?
Dziś spróbuję wykrzesać z siebie pokłady energii i optymizmu. Lecę zaraz do jakiejś piekarni po pieczywo i kupie coś pysznego, a co!
|
#4656 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj do mojej pukałam, bo nie chciała się odezwać, ale w końcu mnie uspokoiła ![]() Cytat:
![]() Jakby mi się udało pojechać na BN do PL to na pewno odwiedzę Smyka, tylko męża będę musiała do Rzeszowa zaciągnąć, bo sama się nie zapuszczam autem na Rzeszów ![]() Cytat:
Mam też podkład z tej firmy i jestem mu wierna od pierwszego opakowania
|
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja zamiast pączka wybrałam rogalika marcińskiego
![]() Cytat:
![]() Spokojnie może to "tylko" alergia, dostanie leki przeciwhistaminowe i ten kaszel się uspokoi. Z astmą też da się żyć. Trzeba wietrzyć i nawilżać powietrze i nie wolno smarować dziecka maściami rozgrzewającymi i inhalującymi bo to potęguje duszności. Wszelkie olejki też odpadają. ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Któregoś dnia nie rozbudzaj małej niech śpi moja też jeszcze śpi i nie ruszam jej bo się przyzwyczai do wczesnego budzenia i po urodzeniu nie da pospać
|
|
#4658 |
|
Rozeznanie
|
Malinka ja z tej firmy używam różu do policzek (też nie zamienie na zaden inny) i chciałam zobaczyć tusz kupiłam ten Bourjois Twist Up the Volume i nie przemawia do mnie widocznie na moje proste rzęsy nie bardzo
|
|
|
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też muszę dziś sobie dostarczyć jakichś słodkości!Co do tych smyków, to chyba jest różnie. w Lublinie są na pewno 2 o których wiem i które odwiedzam od czasu do czasu. Jeden z nich to SMYK MEGASTORE i właśnie jest w nim baaardzo dużo wózków i innych rzeczy, jakichś mebelków, łóżeczek, leżaczków, a w drugim to raczej ubranka i zabawki w ogóle w tym pierwszym zawsze trafiam na jakieś ubrankowe promocje, a w drugim nigdy...
|
|
#4660 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej
my pojechaliśmy rano po plytki końcówki palety uwielbiam, drewnopodobne te same na sklepie za 41zl a my po 25zl/m2 kupiliśmy tak samo do pralni po 45-50zl na necie patrzyłam a w namiocie 21zl/m2 takie zkupy lubię a z ciążowych rewelacji to kłuje mnie w jajniki od rana - uroki ciąży ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Ja mam czerwona matowa szminkę z Bourjois, 40zl bolalo ale się oplacalo
|
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Karolcia
Gratuluję wyboru imienia. Blanka ładnie ![]() Dziewczyny z korektorów polecam dostępne w uk (u nas na all) collection lasting perfection albo loreal z gabeczką. Cudeńka |
|
|
|
#4662 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobietki, ja dzisiaj leniwie zaczynam dzionek
rozpaliłam w piecu i na śniadanko tosty i herbatka, potem jakaś czekoladka na zastrzyk energii i biorę się za prasowanie trzydzieścidwa na jakiej ulicy ten duży smyk jest? w sobotę wybiorę się do Lublina z Tż to może coś wypatrzymy dla Małego ![]() gosiaczek, Nadia kciuki za dzisiejsze wizyty!
mąż i żona 26.07.14 Marcelek <3 18.02.16 Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-11-10 o 10:12 |
|
|
|
#4663 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja wstaje jak mężowi do pracy dzwoni budzik, wtedy szaleje chwilę, a jak mąż wychodzi to ona idzie z powrotem spać i dopiero koło południa daje znać o sobie, czasem później i jeśli to prawda, że dziecko już w brzuchu mamy wykazuje największą aktywność w porach jakie będzie aktywne po urodzeniu, to będziemy późno chodzić spać z mężem Cytat:
![]() Cytat:
inne odcienie spokojnie tu znajdę i masę innych kosmetyków tej firmy, a nie dość, że ten podkład tu rzadko można spotkać to jeszcze odcień jaki używam dostać graniczy z cudem
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te drewnopodobne są w kształcie paneli? Jaki kolor? Do pralni też chcę tanie płytki nawet taki po 13zł/m2.
|
|
#4666 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny
![]() Moje dziecko miało w nocy taką świetną zabawę, że co chwila się budzilam, tak szalał.
|
#4667 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez chciałam najtańsze do pralni ale jak zobaczyłam plytke 40x40 za 21zl/m2 to musiałam je miec
|
|
|
|
#4668 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamiast daj załącznik dalam wyslij
|
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Gosza, właśnie nie mam pojęcia jaki korektor, nie używałam dotąd, ale za -49% mogę spróbować
mam nadzieję, że w sklepie mnie olśni
|
|
|
|
#4670 |
|
Wtajemniczenie
|
Drewnopodobne
|
|
|
|
#4671 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki!
Byłam kilka razy w feli ale w innych celach niż te "dzieciowe" chyba czas to zmienić... ![]() Chociaż my wybierzemy się po wózek do Zamościa bo w hurtowni mają dokładnie to czego szukam ![]() Jeśli już teraz można ocenić kiedy dziecko będzie aktywne po urodzeniu to stwierdzam że mój Kawaler bedzie bardzo mało spał
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4674 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:d
|
|
#4675 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Wróciłam z laboratorium. Było bardzo dużo ludzi i musiałam czekać w sporej kolejce. Wyszłam z domu później, żeby było mniej ludzi,jednak mimo to czekałam. Widziałam dziewczynę, która piła glukozę. Wlała do dużego kubka pełno zimnej wody. W związku z tym mam pytanie do dziewczyn, które miały już to badanie. Czy trzeba wlewać tak dużo wody do tego? Czy po wypiciu mogę iść do domu i później wrócić do laboratorium? |
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
Bonku ale Ci się poszczęściło
![]() Wczoraj znalazłam inspirację na łazienkę na poddaszu. Oczywiście układ inny, a wanna zabudowana+parawan.
|
#4677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do ilości wody nie pomogę, bo dopiero za tydzień idę na krzywą to ię dowiem ile tu dają do picia
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Emma Fajna inspiracja mi się marzyła łazienka glamour, ale cenowo masakrycznie wychodziło, sama stylowa wanna to koszt kilku tysięcy.
|
|
|
|
|
#4679 |
|
Wtajemniczenie
|
Emma lazienka swietna, ja chce cos takiego tylko inne ulozenie, ciemne tam gdzie lustro umywalka, kibelek i jedna ściana prysznica, miały byc dwie ale wszędzie mówią ze na ciemnych widac ślady po mydlach i wodzie
drewniane meble do tego, i oczywiście bez tych zieonych bambusów
|
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny to kto zakłada V część wątku? bo już kwestia 2-3 dni
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

ja nie dawno wstałam i myślę co by zjeść na śniadanko;d później idę na 14 do lekarza medycyny pracy a o 17 do ginekologa;d ciekawe jak moja córka się rozwija i czy dalej zostanie dziewczynką;d
moja stronka

ahhhh już nie czytam
Idę zaraz coś zjeść, TŻ ma dzisiaj drugi wolny dzień. Nawet się nie pokłóciliśmy o nic od soboty