|
|
#4681 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
Cytat:
ale cena też jest ok i nie muszę szukać w rossmanie ![]() http://www.smyk.com/szukaj/produkt?q...type=basicForm
|
|
#4682 |
|
Wtajemniczenie
|
Z ta glukoza faktycznie trzeba siedziec na miejscu żeby cukier nie szalal i wynik byl miarodajny eh
|
|
|
|
#4683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chcę zwykłą wannę z parawanem.Polly była wstępnie chętna ![]() Cytat:
widzę, że w Twojej łazience też drewno te bambusy super wyglądają. Ja na pewno postawię jakieś kwiaty w łazience.
Córeczka Edytowane przez _emma Czas edycji: 2015-11-10 o 10:51 |
||
|
|
|
#4684 |
|
Rozeznanie
|
Kalina moja też jak się kładę to ona zaczyna się budzić i tak w nocy się rozkręca
Ktoregos_dnia ja spróbuję ten korektor co Moooniaaa poleciła z Lorela z gąbeczką a róż ja zamawiam u znajomej i to są te Bourjois blush najprędzej będzie tam gdzie tusze z tej firmy jak nie to jest pełno na all Emma ja słyszałam że jak śni się nieboszczyk to trzeba się za niego pomodlić... Przeraża mnie to badanie na glukozę też mnie to czeka za tydzień
|
|
|
|
#4685 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez slyszalam ze jak sie sni zmarly to prosi o modlitwę, ja właśnie nie bardzo za kwiatami jako motyw ale kupiłam w Ikei kiedys 3 takie trawki w srebrnych tak jakby wiadereczkach sztuczne i może je do łazienki dam
|
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
A na tą glukozę można iść samemu i np.:potem wrócić samochodem? bo wiem, że różnie się reaguje :/
|
|
|
|
#4687 |
|
Wtajemniczenie
|
O takie
|
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Tak zrobię. Kiedy zmarła koleżanki mama, w dodatku sąsiadka to też śniła mi się kilka razy aż mama mi powiedziała, że mam się za nią pomodlić. Podziałało, a pochodziła z rodziny, która miała jej śmierć w nosie.. coś w tym musi być..
|
#4689 |
|
Rozeznanie
|
Monikimi -Felicity to koło mojej teściowej
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze cukry. Ja przechodzę gehennę obecnie. Nie mam pojęcia co i jak jesc. Trzymam sie ścisle tych produktów o niskim indeksie glikemicznym i guzik. Dzis na sniadanie 2 kromeczki razowca +masło+ogórek i 15 jednostek za duzo na glukometrze. Wychodzi na to ze jak sie trzymam diety to cukier skacze a jak sie zapomnę i Np dziabne wafelka to ok. Wlasnie dlatego wstawiłam ciasto marchewkowe. Zobaczymy co moj cukier na to.... !
|
|
|
|
#4690 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sie sama wybieram, moj maz wiecznie w pracy albo na budowie, z reszta ja zawsze lubiłam sama sobie radzic
nawet sukienkę slubna wybieralam sama mialamw glowie wizje wchodziłam do salonu i tylko pytalam czy jest taka i taka nie ma? Do widzenia moja siostra jechala z mężem bo wlasnie czytala ze można sie zle czuć itd ale mówila ze dobrze się czula jak juz byla po to sobie zjadła bulke czy obwarzanka
|
|
|
|
#4692 |
|
Zadomowienie
|
hej mamusie
za dzisiejsze wizyty ![]() na obiad pierogi z kapustą i grzybami do później |
|
|
|
#4693 |
|
Wtajemniczenie
|
My też mamy w łazience plytki imitujące drewno, widzę, że chyba modne teraz
![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Aha, i też mieliśmy kwiaty w łazience, niestety szybko nam padły, tam jest jednak za ciemno. Chyba, ze to kwestia gatunku kwiatów.
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wróciłam z miasta, poszalałam z zakupami, że musiałam na dwa razy brać. ![]() Zjadłam na śniadanie półbagietkę z boczkiem. Na obiad miały być dzisiaj schabowe, ale zostało dużo spaghetti z wczoraj, więc dzisiaj tż dokończy to, a jutro zrobię schabowe.
|
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Dziewczyny za słowa otuchy. Na dodatkowe badania nie będę szła, bo z racji mojej pracy a raczej jej braku, ledwo ciągniemy z kasa. Wczoraj tż dostał tak mała wypłatę, że tylko usiąść i płakać
Próbuje się dodzwonić do przychodni żeby się umówić do mojego lekarza, zapytać co o tym myśli, ale nie można się tam dodzwonić. Sorki za smęty.
|
#4696 |
|
Wtajemniczenie
|
Kalina te trawki sa sztuczne
kwiatki na moja rękę idealne bo mi wszystko usycha hehe dlatego maz mi ostatnio kaktusa kupil i powiedzial no ten juz na pewno nie uschnie
|
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poprosilam mame zeby wolne wziela i pojechala ze mna
nie bede sie nudzic heheJa jade 1 grudnia na glukoze |
|
|
|
#4698 |
|
Wtajemniczenie
|
Dark a może idź osobiście do przychodni daleko masz? A czym się tz zajmuje nie ma opcji żeby cos dorobil po godzinach?
|
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mysle ze powinnas sie przejsc do tej przychodni i pow ze potrzebujesz pilnej konsultacji bo masz taki problem moze znajda jakis termin ekstra. Powinni..
|
|
|
|
#4700 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakies malowanie, skręcanie naprawianie czegos? Szuka innej pracy? Bo z tego co wiem to więcej ofert pracy dla facetów, jalies kursy czy cos można zrobic i zmienić branżę
moze warto o tym pomyśleć i cos w tym kierunku zrobic?
|
|
|
|
#4701 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki teraz dzwoniła do mnie koleżanka że jej malutki synek złapał jakąś chorobe tropikalną ale nie wiadomo co to a ja z nim miałam kontakt i mówiła żebym zrobiła jakieś badania żeby dziecku nie zaszkodzić i nie wiem o co poprosić lekarza. on mówi czy nie zaraził się ode mnie i męża jak pierwszy raz byliśmy w czerwcu na tych wyspach kanaryjskich.... i teraz nie wiem..
|
|
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daleko masz do przychodni? Może przejdź się? Bo tak chyba jest wszędzie, że panie z przychodni nie wiedzą do czego służy telefon. A rodzice nie mogą Was wesprzeć, chociaż trochę, finansowo?
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
Moj TZ czasem lapie jakies fuchy np szlifowanie gipsow itp
|
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj i tak musze iść na miasto, wiec zbieram tyłek i idę ;-) mam nadzieje, ze mnie gdzieś wcisną.
A co do tż, ma dobrą pracę i zawsze jego wypłaty były super, pracuje w kopalni i nie jest fizycznym pracownikiem. Ale na kopalniach źle się dzieje... W tym miesiącu musib się pisać praktycznie na wszystkie weekendy, żeby jakiś grosz do domu przynieść.. A podobno górnicy tacy bogaci.. ;-)
|
#4706 |
|
Konto usunięte
|
Jesu ale bez energii dziś. Zrobiłam zakupy na jutro, obrałam ziemniaki na pierogi, rozpaliłam kominek, poodkurzałam , ugotowałam kompot (bo śliwki w lodówce ponad tydzień mają) i zastanawiam się jak zmusić się do zrobienia jeszcze czegoś.
Muszę paznokcie przemalować i ciasto na pierogi zrobić, zanim ziemniaki się ugotują. Dziś USG 3D, aż o 21.00 jak dożyć do tej godziny? Odnośnie świąt, ja nie lubię tego całego zamieszania przedswiątecznego i samych Świąt, dla tego namówiłam męża wyjechać . Mamy 2 możliwośći: - ciepłe kraje Turcja, wyspy kanaryjskie,marokko, coś w tym stylu - Bałtyk, hotel Spa z atrakcjami dla dzieci i swiąteczną kolacja i t.d. Chcemy wyjechać w okresie świąt na 7 dni. I nie bardzo wiem co wybrać? Bo i morze ciepło mnie kusi (uwielbiam morze, i gorące klimaty) a i nad Bałtyk , spędzic święta w obcym otoczeniu , interesująco by było. A co Wy wybrałybyście? |
|
|
|
#4707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym brala Turcje ale w ciazy raczej nie.
No i ja jestem swiateczna <3 choinka, snieg itp juz nie moge sie doczekac zakupow prezentowych i co rocznego misia z allegro na świeta
|
|
|
|
#4709 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4710 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie sie dowiedziałam ze kuzynka tez ma na luty marzec termin
ma juz 2chlopcow
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

ale cena też jest ok i nie muszę szukać w rossmanie 
mi się marzyła łazienka glamour, ale cenowo masakrycznie wychodziło, sama stylowa wanna to koszt kilku tysięcy.
. Chcę zwykłą wannę z parawanem.

za dzisiejsze wizyty