![]() |
#4771 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem wlasnie ![]() Mnie tam wszystko jedno, ja sie nie wstydze, nigdy nic od panstwa nie dostalam, a tylko place cholerne skladki. Pojde jak mi sie nalezy.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
Siejecie we mnie nadzieję.. Nawet nie wiecie jaka byłabym spokojna gdyby się należało.. I wesele by było na spokojnie i mielibyśmy za co jeść i za co mieszkać...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój mąż ma umowę o pracę ja ubezpieczona u niego i nie jestem nawet w UP zarejestrowana, tyle że my po ślubie a magda przed ale to bez roznicy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Zakorzenienie
|
o, ciekawey temat, mmyslalam, ze becikowe mi sie nie nalezy. Czy jezeli rodze w styczniu to mam przyniesc PIT za 2014? bo za 2015 jeszcze nie bede miec...
W ogole wkurzylam sie. Zaslablam w przychodni na badaniu tej glukozy i gdy lezalam na kozetce przyszla polozna i owiedziala, ze NFZ NIE CHCE oplacic mojej dzisiejszej wizyty. bo bylam 2 razy w pazdzierniku. Nie interesuje ich, ze krawie, mam skurcze i jezdze do szpitala. Ciaza jest fizjologiczna, ale nie interesuja ich problemy z jakimi sie borykam. Wiec mam wyniki badan, i musze nadal czekac. ech. I za co ja place te cholerne skladki?! musialam sie wyzalic :/ bo czuje, ze nie dosc, ze moja ciaza jest zagrozona, to NFZ nie traktuje mnie powaznie. Ma przeciez wszystkie moje wizyty w szpitalu w sytstemie. Dupki . |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kwestia czy dasz rade pograć ![]() ![]() Cytat:
![]() chociaż ja to przed ślubem do oporu zapuszczałam ![]() Cytat:
![]() i zamiana dawki Ci nie pomaga? powinniście zwiększać dawkę aż spadnie...... Cytat:
![]() ja tez bym na Bonda poszła, ale po ostatnim wypadzie do kina nie jestem przekonana czy dam rade wysiedzieć ![]() Cytat:
![]() i tylko 3 razy miałaś przekroczone? no to świetnie ![]() ![]() Cytat:
![]() My na pewno przekraczamy próg, wiec w ogóle nie interesowałam się becikowym bo nam sie nie należy. No ale mi to nie przeszkadza, uważam że zapomogi są dla tych którzy gorzej finansowo stoją ![]() ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() I gratuluję nowych tygodni ![]() ja dziś zaczynam 33 ![]() ![]() Pogoda beznadziejna, nic tylko pod kocem siedzieć ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4782 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Znaczy ja od poczatku ciąży jestem na zwolnieniu bo mi sie firma zamknęła a potem zaszłam i mam przedłużone do kwietnia świadczenie z ZUS 100% wypłaty tak mi sie pofarciło ale pytałam w urzędzie czy bedzie mi sie nalezalo od stycznia te 1000zł przez rok, babka powiedziala ze tak bo to nie jest zalezne od dochodu, liczy się tylko to czy należy mi sie macierzyński. Mi się nie należy bo w ciąże zaszłam po tym jak firma się zamknęla, czyli się załapuje. Więc Magda wyluzuj i sie nie stresuj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
haha, moj maz to samo
![]() ale fakt, postrzelalabym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z tym NFZ sytuacji nie rozumiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No staram się robić wszystko, żeby nie przekroczyć 120 i to mi się jakoś udaje ![]() ![]() Co do becikowego, mam takie samo podejście ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Kamilka kciuki mocne, trzymaj się! Magda, nie siej niepokojów, 1000 przez rok musi być i tyle ![]() Nie ide jednak na to spotkanie do chuścioków... Za późno wstałam i mi włosy nie doschną. Poza tym fatalna pogoda jest ![]()
#4787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Ja sie im nie dziwie, najniższa płaca wychodzi chyba jakoś 1300 zł netto , no to jak ktoś ma 1000 zł zasiłku nic nie robiąc to też by mi się nie chciało ruszyć dupy do pracy....
![]() |
#4788 |
Zakorzenienie
|
Ale skarbowy nie wystawi wam za obecny rok nic tylko za poprzedni.. Tak mi babka mówiła jak chciałam zaświadczenie o dochodach do kredytu z tego roku i powiedziała że nic takiego nie dostanę i że tylko za poprzedni rok
![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Co do utrzymywania przez państwo - gdyby nie moje studia i wesele w planie to bym się niczego nie bała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Gratuluję nowych tygodni, powodzenia na wizytach i proszę pisać później, co tam u was i u maluszków ![]() kamilka za was kciuki cały czas candy gratulacje, tylko 3 przekroczenia, jak Ty to robisz, ja mam przekroczeń więcej, a ostatnio na czczo nie wiem im wyżej tym mi się zmienia. A przecież jem rygorystycznie, w dzień to mam przekroczenia jak coś nowego chcę spróbować koktajlowa też bym chciała pójść na List do 2, ale muszę zaczekać aż online będzie Kochana to Ty chyba nie wiesz jak socjal dostają w DE, dużo lepiej żyją niż przeciętna rodzina. Czasami to mam takie nerwy, że mój robi całymi dniami, a nie stać nas na to co znajomi na socjalu mają, ehh... |
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Zadomowienie
|
Kamilka - ja też trzymam mocno kciuki
![]() Ewusia - gratki kolejnego tygodnia ![]() Kinga - hmm... staram się jeść to, co mi nie szkodzi. Jeśli wprowadzam coś nowego, to w małych ilościach. U mnie te przekroczenia to 2 razy po 120 mg/ dli 1 raz 132 mg/dl. Dlatego diabetolog nie kazała się martwić. Aaa i czasami między posiłkami jeżdże 5 minut na rowerku stacjonarnym. |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Zakorzenienie
|
Candy naprawdę Ci zazdroszczę, Ty możesz dużo zjeść. Ja przekroczenia mam kilka jednostek tylko. Raz miałam też 138 ale to doskonale wiem po czym. Wczoraj znalazłam w piekarni chlebek orkiszowy, cholernie drogi 4,25 euro za 600 gram, ale mówię kupię na próbę i zaszalałam zjadłam dwie kromki z pieczarkami i cukier 126. Już nie będę kombinować bo szkoda moich nerwów, już nie dużo zostało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam temat o wlosach-magda,nie scinaj,piekne je masz! Ja miałam kiedys sliczne a pozniej zamieszkalam na wyspach z chlorowana woda i nadmiarem slonca i sie skonczylo :-D Ja dzisiaj wstałam o 6.30,o 8 bylam w mieszkaniu i...robotnicy juz czekali!:-D w szoku jestem. Od razu sie do roboty zabrali. Jak tak dalej pojdzie to na koniec listopada bedzie wszystko skonczone <3 ja wiem ze to glupota ale już dzisiaj miałam wizje porodu wsrod gruzu :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Zadomowienie
|
Kinga - a to może ze stresu przed pomiarem wyszło więcej? Bo mnie diabetolog mówiła, że tak może czasami być
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
A i w klubie nie moge dodać z telefonu :-P ale cos ostatnio pisalyscie czy ciekawe czy w ogole bede miala duzy brzuch-aktualnie mam wrażenie ze w ciagu dwoch tygodni urosl trzykrotnie haha. I zła na siebie jestem bo do poczatku wrzesnia co Tydzien maz mi robil zdjecia zebym miala pamiatke a od dwoch miesiecy jedno czy dwa zrobilismy,nie mamy zadnej bialej gladkiej pustej sciany :-(
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() No ale odebrałam wyniki i w końcu: TSH 2,160 norma 0,1-2,65; FT4 0,91 norma 0,71-1,23 Pięknie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że niedługo zakończysz swoją przygodę z remontami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
Baby cudnie, za chwile bedziesz sprzatac poleczki, ukladac ciuszki. Ach i tylko bedziesz czekac na Olivke
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.