![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Baby, ale masz malutki brzuszek! lekko zazdroszcze, choc sama nie mam wiele wiekszego. Ale jednak co facet to facet :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zakorzenienie
|
Uff, wróciłam od lekarza.
Rano jak się obudziłam to niby było okej, ale jak wstałam to tak kaszlałam jakbym miała gruźlicę i zapalenie płuc jednocześnie :/ Więc szybko prysznic, w auto i do lekarza. Na szczęście po osłuchaniu nic nie wyszło, tylko przeziębienie, więc zapisał mi na kaszel syrop Stodal, no i leżeć w łóżku, odpoczywać, duuuużo pić. Wskoczyłam właśnie w piżamkę, przykryłam się kocem, obstawiłam herbatą, wodą i kanapkami, bo jeszcze śniadania nie zdążyłam zjeść. Do końca tygodnia pewnie mi przejdzie. I upewniłam się wczoraj w tym,że słabe ruchy, to kwestia pozycji małego. Jak był główką do dołu, to czułam go świetnie, potem się obrócił główką w górę i ruchy jak Wam pisałam, bardzo słabe, martwiłam się okrutnie. A teraz znowu jest główką w dół i czuję go jak wcześniej, wczoraj znowu cały brzuch falował, czuję stópki wpychane pod żebra, czuję jak się przesuwa, jak się denerwuje przy czkawce albo po moim kaszlu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Dotka kuruj sie
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka, bo jest homeopatia i homeopatia
![]() Mnie dla odmiany wykończyła prawie rodzinna, która mnie tak leczyła, że wylądowałam na 3 tygodnie w szpitalu z zapaleniem płuc, jako 10-letnie dziecko ![]() Kamilko, trzymam kciuki! Candy, powodzenia na wizycie ![]() Super, że u diabetologa okej ![]() Kinga, ja dzisiaj dla odmiany spałam dobrze, zasnęłam ok. 23:30, a wstałam o 9:30. Ale przeziębienie zrobiło swoje. Magda, ja też miałam bardzo długie włosy, takie do talii i ścięłam niedawno na takie przed ramiona i czuję się super ![]() Mnie już męczyło mycie tych włosów i suszenie, które jednak długo trwało, teraz umycie to sekunda, a wysuszenie też dosłownie moment. Co do końcówek, to mi się od daawna nie rozdwajają, ale jednak włosy się o niebo lepiej układają jak się je regularnie podcina ![]() ![]() Mojakaren, trzymam kciuki za wyniki ![]() Ua00, powodzenia na wizycie ![]() Viki, my właśnie z ubezpieczenia TŻta z pracy dostaniemy hajsy, on za siebie i ja za siebie ![]() Nebula, coś mi się to nie wydaje prawdą z tym NFZ ![]() Baby, ale mała wyskoczyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
Ej o co chodzi jak piszecie ze z ubezpieczenia w pracy dostaniecie kase?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle, ze to o to dziewczynom chodzilo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
A no czyli normalnie,bo ja myślałam ze one w pracy maja jakies prywatne ubezpieczenie ktore wyplaca kase :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Wtajemniczenie
|
Dodam, ze bylam w rossmanie i kupilam sobie tusz do rzes na promo, jakas nowosc z astora
![]() Mala rzecz dla siebie, a cieszy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi o prywatne ubezpieczenie grupowe, które mamy oboje u TŻta w pracy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie rozmyślam nad paletką czy się wybrać do Rossa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Raczkowanie
|
Czołem dziewczyny! Ostatni raz napisałam chyba coś w wątku numer 4
![]() ![]() U mnie - u nas - wszystko w porządku. Jestem teraz w 28 tygodniu, zaliczyłam tygodniowe przeziębienie, dopadła mnie ciążowa panika "aaaaa nie jestem gotowa, nic ine mam kupione, co to będzie" ![]() W zeszłym tygodniu dostałam zastrzyk z przeciwciałami, ponieważ mam konflikt seroologiczny. Przy okazji wizyty w przychodni zważyłam się i mam 8 kg na plusie. Mam nadzieję, że nie przekroczę 15 kg ![]() Z fajnych rzeczy to ciągle śni mi się moja córeczka - taka uśmiechnięta i szczęśliwa. Wybrałam też wózek - Baby Design Dotty. Widziałam, że chyba 3 z Was też kupiły Baby Design. Czy nie skrzypią Wam kółka? Rozpoczynam też kompletowanie wyprawki. Na szczęście jest Primark, więc jestem w stanie kupić dużo, tanio i 100% bawełna. Mam też do Was dwa pytana, mam nadzieję, że nie będę się powtarzać: 1) co macie dla dzieci do spania? będą spały na początku w rożkach i śpioszkach bawełnianych, czy kupujecie jakieś cieplejsze welurkowe wdzianka? 2) czy rozważacie kupno chusty? jeśli tak, to jakie bierzecie pod uwagę. Pozdrawiam Was serdecznie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() W temacie ubezpieczenia prywatnego, to też mam takie w pracy ale mój szef wybrał wariant inny i nic kasy po porodzie nie dostanę ![]()
#4816 |
Zakorzenienie
|
Frontin ja zamierzam klasc dziecia w rozku ewentualnie w spiworku
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Ja w rozku, ewentualnie pod lekka kolderka czy kocykiem
![]() ![]() Ja chusty nie kupuję ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 1) moje mam nadzieję będzie spało w otulaczu - a jak nie to bodziak i śpiochy i tyle. Na początku boję się że zakryje sobie buzie kocykiem 2) Przekonuje mnie idea, zastanawiam się nad nosidłem, ale chustować można od początku i kurde nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
iola
![]() ![]() uaoo powodzenia na wizycie ![]() baby montana urósł brzuszek! fajnie się zaokrągla ![]() Dotka kuruj się kuruj dużo zdrówka ![]() frontin mój będzie spał w rożku ![]() Dziewczyny mam na razie wynik toxo igm i w ogóle nie kumam dodatni czy ujemny, pomożecie? ![]() Jest napisane 0,205 S/CO na google też nie mogę znaleźć interpretacji tego...
#4821 |
Zakorzenienie
|
Ej fajne te ubezpieczenie :-D
Frontin-ja na twoim miejscu poszukalabym grup sprzedazowych ba fejsie zamiast primarka,ciuszki z primarka podobno slabe sa,siostra mieszka w uk i powiedziala ze po trzech praniach do wywalenia :-( Ja mam duzo rzeczy ale nic nie gotowe bo remont dopiero sie zaczal,wiec nie przejmuj sie :-D a date porodu mamy podobna. Moja córka bedzie spala w woombie i beciku a pozniej pod kocykiem badz w spiworku,dużo tego towaru mam do wyboru :-D a no i kupilam Trzy ciepłe welurowe wdzianka ale to dlatego ze ogrzewania nie mamy w domu. Chusty tradycyjnej sie boje,kupiłam close caboo. Do zakupow tego typu gadzetow polecan ci eBay uk,ja trafilam super okazje na nianie angelcare i na woombie
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | ||
Zakorzenienie
|
Ja już po wizycie. Wszystko dobrze. 100% dziewczynka
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#4823 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
najgorsze jest to że czasami mi się zdarza przekroczenie po czymś co już jadłam milion razy i miałam dobry cukier... chyba czasem posiłku z całego dnia, odstępy między nimi itp mają też wpływ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobre pytanie Cytat:
![]() co do ruchów to ja mojego równie intensywnie czuję jak jest głową do góry, chyba nawet mocniej, bo kopie mnie tymi swoimi kończynkami po narządach, szczególnie po pęcherzu ![]() ale to pewnie zależy od wielu czynników ![]() Cytat:
![]() kupno chusty rozważam, ale raczej później i nie zgłębiałam jeszcze tematu ![]() witaj po przerwie ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No to szukaj foto i idź porobić parę rodzinnych zdjęć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Uaoo tak, nalezy Ci sie
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mogliśmy sobie wybrać wariant ubezpieczenia sami no i ja mam taki gdzie się chyba 2 tys za urodzenia dziecka dostaje. A że ja i TŻ mamy to ubezpieczenie to trochę kaski wpadnie Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
CZEMU JA TAK NIE MAM!? :P grr :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nalezy Ci sie ![]() ![]() ![]() 2kg ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.