Mamy marzec 2016. Część IV :) - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-10, 11:36   #4711
kallina_2014
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)

Cytat:
Napisane przez NADIA29 Pokaż wiadomość

Odnośnie świąt, ja nie lubię tego całego zamieszania przedswiątecznego i samych Świąt, dla tego namówiłam męża wyjechać . Mamy 2 możliwośći:
- ciepłe kraje Turcja, wyspy kanaryjskie,marokko, coś w tym stylu
- Bałtyk, hotel Spa z atrakcjami dla dzieci i swiąteczną kolacja i t.d.
Chcemy wyjechać w okresie świąt na 7 dni.
I nie bardzo wiem co wybrać? Bo i morze ciepło mnie kusi (uwielbiam morze, i gorące klimaty) a i nad Bałtyk , spędzic święta w obcym otoczeniu , interesująco by było.
A co Wy wybrałybyście?
Ja wybralabym fajne spa w Polsce
A w Turcji w Święta to pogoda raczej na narty niż na opalane chyba?
Stary 2015-11-10, 11:36   #4712
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Aha, i też mieliśmy kwiaty w łazience, niestety szybko nam padły, tam jest jednak za ciemno.
U nas są dwa okna dachowe myślę, że przeżyją
Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość
Próbuje się dodzwonić do przychodni żeby się umówić do mojego lekarza, zapytać co o tym myśli, ale nie można się tam dodzwonić. Sorki za smęty.
Idź do przychodni i powiedz, że potrzebujesz pilnej konsultacji bo z dzieckiem nie jest dobrze, szczegółów znać nie muszą, a na pewno mają jakieś okienka na nagłe sytuacje. Tą powtórkę za tydzień masz darmowo tak? Czytałaś ten artykuł, który wczoraj wstawiłam? Leż dużo na lewym boku żeby dobrze dotlenić dzidziusia i narzekaj dalej, od tego tu jesteśmy!
Cytat:
Napisane przez Gosiaczek2507 Pokaż wiadomość
Dziewczynki teraz dzwoniła do mnie koleżanka że jej malutki synek złapał jakąś chorobe tropikalną ale nie wiadomo co to a ja z nim miałam kontakt i mówiła żebym zrobiła jakieś badania żeby dziecku nie zaszkodzić i nie wiem o co poprosić lekarza.
O kurcze. Zadzwoń do przychodni i umów się do ogólnego lekarza. Na pewno da Ci skierowanie na odpowiednie badanie.
Stary 2015-11-10, 11:37   #4713
gosza82
Rozeznanie

U mnie już tradycja że każde święta w domu u moich rodziców bo mam dużą rodzinę nawet moja teściowa w tym roku do nas przyjedzie aż sama jestem ciekawa jak to będzie

Nadia jakbym miała wybierać to z racji stanu w jakim jesteśmy to wybrałabym nasze piękne polskie morze tym bardziej ze spa... Nieraz sama chciałam spędzić tak święta ale mam się obrażała i kończyło się u niej
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 11:38   #4714
monicca1989
Zakorzenienie

Wczoraj jak się zapisałam do newslettera smyk.com dostałam kod na rabat jednorazowy -15% polecam

Cytat:
Napisane przez gosza82 Pokaż wiadomość
Malinka ja z tej firmy używam różu do policzek (też nie zamienie na zaden inny) i chciałam zobaczyć tusz kupiłam ten Bourjois Twist Up the Volume i nie przemawia do mnie widocznie na moje proste rzęsy nie bardzo
Też kiedyś skusiłam się na tusz z bourjous taki:
http://www.ceneo.pl/10708927 i to był najgorszy tusz jaki miałam. Natomiast korektor Healthy Mix rewelacja i podkład też. Teraz mam ochotę na podkład Flower Perfection, bo wiele osób chwali.
Ale chyba jeszcze nie na tej promocji bo wczoraj zamówiłam Revlon CS za niecałe 23zł na smyku nie wiedziałam, ze tam są kosmetyki i to jeszcze w takich cenach.

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
Hej hej my pojechaliśmy rano po plytki końcówki palety uwielbiam, drewnopodobne te same na sklepie za 41zl a my po 25zl/m2 kupiliśmy tak samo do pralni po 45-50zl na necie patrzyłam a w namiocie 21zl/m2 takie zkupy lubię a z ciążowych rewelacji to kłuje mnie w jajniki od rana - uroki ciąży
Pochwal się gdzie tak tanio płytki kupiłaś.
Zapisałam sobie wczorjsze inspiracje kuchni bo spodobał mi się ten typ co prawda u nas do tego jeszcze daleka droga ale lepiej mieć wcześniej wybrane a nie potem na szybko.
Tak było z projektem niby dużo czasu a potem szybko przyszło do momentu ostatecznej decyzji i teraz już bym inny wybrała, dlatego wnętrze muszę dobrze przemyśleć

Cytat:
Napisane przez milenujdka Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Wróciłam z laboratorium. Było bardzo dużo ludzi i musiałam czekać w sporej kolejce. Wyszłam z domu później, żeby było mniej ludzi,jednak mimo to czekałam.
Widziałam dziewczynę, która piła glukozę. Wlała do dużego kubka pełno zimnej wody.
W związku z tym mam pytanie do dziewczyn, które miały już to badanie. Czy trzeba wlewać tak dużo wody do tego?
Czy po wypiciu mogę iść do domu i później wrócić do laboratorium?
Piłam już 2 razy i zawsze dostawałam pełną szklankę więc chyba trzeba w takiej ilości.
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 11:38   #4715
201704101323
Konto usunięte

michalina_84- prezent dla teściowej? to też mój dylemat bo ma za 2 tyg urodziny. Nie wiem, może coś jej córka wymyśli i złozymy się wspólnie a jak nie to ..też czekam na inspiracje.

Gosiaczek2507;-trzymam kciuki, szybciej bedziesz wiedziała niż ja. Ja jestem tym bardziej niecierpliwa, bo kompletnie nie wiem czy tam mój Oskarek czy może "Anna"

gosza82;- nie czytam żadnych innych mamusiek bo bym w ogóle nie wstawała od kompa
zazdroszcze tej energii.
Korektor ja dużo dobrych opini slyszałam o colection(ale tylko przez allegro lub w UK)i borjoua

emma;- piękna łazienka!! Może tez coś w tym stylu zrobie, bo u mnie druga łazienka jeszcze nie wyszykowana

[/QUOTE]
201704101323 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 11:40   #4716
Bonku
Wtajemniczenie

Ja swieta to polubię chyba jak będę na swoim i sama sobie spokojnie wszystko zrobię bo u mnie w domu to taka panika, my w kuchni ojciec sie drze ze bałagan zamiast posprzątać a nie oglądać tv.. Mama lata jak oparzona ze nie zdąży milion spraw i taka gorączka ze zawsze marze żeby juz bylo po.. U siebie zrobię prostego placka 1salatke z mężem posprzątamy i spokój

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Dlatego Nadia ja bym brala cieple kraje w ciemno z naszej pogody i temperatur 7dni w ciepłych krajach.. Majątek!
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 11:40   #4717
_emma
Zakorzenienie

Nadia zdecydowanie SPA Podróż Cię nie umęczy, upały też, a zrelaksujesz się w miłej świątecznej atmosferze bez spracowanych od sprzątania i gotowania rąk wybierz sobie jakieś super zabiegi zapewne po powrocie z ciepłych krajów nabawiłabyś się przeziębienia jak to zazwyczaj jest przy takich zmianach temperatur.

Edytowane przez _emma
Czas edycji: 2015-11-10 o 11:44
_emma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 11:45   #4718
Bonku
Wtajemniczenie

Monica u nas tez tak bylo z projektem mimo ze uwielbiam ten domek i ulozenie to bym wiatrolap powiększyła i pokój na dole bo na poczatku to będzie nasza sypialnia z dzieckiem, plytki kupiłam w sklepie Kazimierz w Łańcucie bardzo polecam na spokojnie można powybierac pogadać a nie jak w hipermarketach mnóstwo ludzi wszystko kolo siebie na kupie oczopląsu można dostać w tym kazimierzu ceny sa naprawde bardzo fajne
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 11:46   #4719
_polly_
Zakorzenienie

Ja z TŻ się dobraliśmy, bo tacy mało świąteczni jesteśmy. Mieszkamy razem 5 lat i tylko raz choinkę mieliśmy na święta.
Ale za to bardzo lubię kupować prezenty!

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 11:47   #4720
sloneczko4477
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry
Wróciłam z laboratorium. Było bardzo dużo ludzi i musiałam czekać w sporej kolejce. Wyszłam z domu później, żeby było mniej ludzi,jednak mimo to czekałam.
Widziałam dziewczynę, która piła glukozę. Wlała do dużego kubka pełno zimnej wody.
W związku z tym mam pytanie do dziewczyn, które miały już to badanie. Czy trzeba wlewać tak dużo wody do tego?
Czy po wypiciu mogę iść do domu i później wrócić do laboratorium?
Musisz czekać w przychodni bo ruch wpływa na wynik Ja miałam w takim plastikowym kubeczku jednorazowym
Dzień dobry
Odprawiłam męża o 8 do pracy i zasnęłam jak dziecko jeszcze na 2 i pół godziny straszne mam spanie ostatnio, w pierwszym trymestrze tyle co teraz nie spałam
Nadia zdecydowanie spa nad Bałtykiem
Nie nadążam dzisiaj za wami! Od 8 miałam 66 aktualizacji tempo konkretne

Edytowane przez sloneczko4477
Czas edycji: 2015-11-10 o 11:50
sloneczko4477 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 11:50   #4721
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sowa2806 Pokaż wiadomość
Monikimi -Felicity to koło mojej teściowej Dziewczyny trzymam kciuki za wasze cukry. Ja przechodzę gehennę obecnie. Nie mam pojęcia co i jak jesc. Trzymam sie ścisle tych produktów o niskim indeksie glikemicznym i guzik. Dzis na sniadanie 2 kromeczki razowca +masło+ogórek i 15 jednostek za duzo na glukometrze. Wychodzi na to ze jak sie trzymam diety to cukier skacze a jak sie zapomnę i Np dziabne wafelka to ok. Wlasnie dlatego wstawiłam ciasto marchewkowe. Zobaczymy co moj cukier na to.... !
Zerknij na skład chleba może ma w składzie karmel, słód itp. Mi po każdym chlebie czy to razowy żytni, graham jak zjadłam 2 kromki wychodziło ponad normę po śniadaniu. Jedyny bezpieczny da mnie to z Biedronki 7 ziaren czy jakoś tak się nazywa, lub probody.
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 11:50   #4722
monikmi
Zadomowienie

Cytat:
Nawet nie wiedziałam że Smyk też ma malowidła i to nie byle jakie, tak o ten róż chodzi
Ja też długo żyłam w niewiedzy a jak już odkryłam te wszystkie cudeńka to już mam większość prezentów świątecznych dla rodziny dzięki tej stronce kolekcja świąteczna jest ekstra, lubię te wielkie czerwone skarpety wypakować słodyczami i powiesić w domu z karteczką dla danej osoby, tak niewiele a cieszy

Nadia ja zdecydowanie wybrałabym Polskie klimaty ale ja podobnie jak misia jestem świątecznym człowieczkiem -uwielbiam ten czas i szkoda by mi było spędzić go w ciepłych krajach a hotel spa i pyszna kolacja brzmi ekstra

My pracujemy w lasach więc choinka to u nas podstawa jedna wielka stoi w salonie, drugą mniejszą mamy w pokoju telewizyjnym a do tego wszędzie jest jemioła bo u Tż w rodzinie to tradycja że razem z ojcem w dzień wigilii ścinają jemiołę no i obowiązkowo całusy pod nią na szczęście chociaż sypie się to cholerstwo okropnie

Edytowane przez monikmi
Czas edycji: 2015-11-10 o 11:55
monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 11:55   #4723
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A na tą glukozę można iść samemu i np.:potem wrócić samochodem? bo wiem, że różnie się reaguje :/
ja idę sama, daleko nie mam, liczę, że bede sie dobrze czula po
Cytat:
Dzisiaj i tak musze iść na miasto, wiec zbieram tyłek i idę ;-) mam nadzieje, ze mnie gdzieś wcisną.

A co do tż, ma dobrą pracę i zawsze jego wypłaty były super, pracuje w kopalni i nie jest fizycznym pracownikiem. Ale na kopalniach źle się dzieje... W tym miesiącu musib się pisać praktycznie na wszystkie weekendy, żeby jakiś grosz do domu przynieść.. A podobno górnicy tacy bogaci.. ;-)
trzymam kciuki, żeby się jakiś termin znalazł
Stary 2015-11-10, 12:14   #4724
milenujdka
Wtajemniczenie

Jak będę musiała już robić te badania z glukozą to też sama pójdę. Moja siostra wróciła po badaniu do domu i pojechała ponownie po 2 godzinach na pobranie krwi. Sama musiała kupić glukozę w aptece.

Nadia-jechałabym nad Bałtyk. Uwielbiam nasze morze po sezonie letnim-nigdy nie wpakuję się tam latem.
Jednak dla mnie święta to jest czas tylko dla najbliższych i z rodziną. Nie pozwoliłabym sobie na żaden wyjazd w okresie świątecznym.
milenujdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 12:15   #4725
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
ja zamówiłam na smyku haha ale cena też jest ok i nie muszę szukać w rossmanie
No żeby w smyku szukać to bym nie wpadła

Cytat:
Napisane przez _emma Pokaż wiadomość
Polly była wstępnie chętna
pamiętam dobrze, pisała, że z największą chęcią no ok, może nie, że z największą, ale że jak nikt się nie znajdzie to może założyć

Cytat:
Przeraża mnie to badanie na glukozę też mnie to czeka za tydzień
Mnie za dwa

Cytat:
Dzisiaj i tak musze iść na miasto, wiec zbieram tyłek i idę ;-) mam nadzieje, ze mnie gdzieś wcisną.

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Ja bym brala Turcje ale w ciazy raczej nie.
No i ja jestem swiateczna <3 choinka, snieg itp juz nie moge sie doczekac zakupow prezentowych i co rocznego misia z allegro na świeta
Ja też uwieeelbiam choinka, jarmarki świąteczne, prezenty, światełka, rodzinka się zjeżdża
Stary 2015-11-10, 12:17   #4726
Szczeperka
Wtajemniczenie

Ja też na glukozę idę sama, poprzednio też tak byłam i wiem że nie będzie mi niedobrze czy słabo. Poza tym ta glukoza to mi nawet smakuje tylko strasznie dużo na raz trzeba wypić...

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 12:20   #4727
sloneczko4477
Zadomowienie

Cytat:
Jak będę musiała już robić te badania z glukozą to też sama pójdę. Moja siostra wróciła po badaniu do domu i pojechała ponownie po 2 godzinach na pobranie krwi. Sama musiała kupić glukozę w aptece.

Nadia-jechałabym nad Bałtyk. Uwielbiam nasze morze po sezonie letnim-nigdy nie wpakuję się tam latem.
Jednak dla mnie święta to jest czas tylko dla najbliższych i z rodziną. Nie pozwoliłabym sobie na żaden wyjazd w okresie świątecznym.
Mi pielęgniarka mówiła, że teraz muszą w ciąży trzy razy krew pobrać.. Przed, godzinę po wypiciu i 2 godziny od wypicia że 2 razy pobierają pod kątem zwykłej, nie ciążowej cukrzycy..
Ja byłam z siostrą z tego względu, że muszę jechać samochodem do laboratorium a nie wiedziałam czy nie będę wymiotować później

Edytowane przez sloneczko4477
Czas edycji: 2015-11-10 o 12:22
sloneczko4477 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 12:24   #4728
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko4477 Pokaż wiadomość
Mi pielęgniarka mówiła, że teraz muszą w ciąży trzy razy krew pobrać.. Przed, godzinę po wypiciu i 2 godziny od wypicia .
U mnie też tak jest.
Stary 2015-11-10, 12:27   #4729
milenujdka
Wtajemniczenie

Tak siostrze pobierali 3 razy, musiała sama dojechać samochodem. Mówiła, że glukoza nie była zła. Smakowało to, jak wygazowana cola czy woda z cytryną ;-) damy radę.

Edytowane przez milenujdka
Czas edycji: 2015-11-10 o 12:39
milenujdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 12:34   #4730
fasolka1987
Zadomowienie

Hej Dziewczyny, ja już po odwiedzinach Było bardzo miło Posiedziałyśmy, pogadałyśmy. Ciocia mówiła, że dobrze wyglądam. Mama przywiozła szarlotkę i sałatkę warzywną, pojadłyśmy. Mamy jeszcze w słoiku sałatki, i łazanki (jadłam nie pamiętam kiedy ), troszkę kiełbaski swojskiej Dzidziuś się już ucieszył na to wszystko.

Ciocia nam kupiła na nowe mieszkanie zestaw ręczników do łazienki i ściereczki do kuchni, na początku myślałam, że sobie zrobiły zakupy a to dla Nas

Zdążyłam migusiem ogarnąć mieszkanie i siebie także wszystko było OK
Stary 2015-11-10, 12:35   #4731
verrerie
Rozeznanie

Sa glukozy smakowe w aptekach. Ja pije Lucozade napoj, ktory zawiera 65g cukru wiec musze dosypac 10g jeszcze.

Samej glukozy nie wypilam z Pola bo zwymiotowalam. Co kto lubi

Pola ur. 6/10/2011
Ella ur/zm 7/08/2014
Ross ur. 6/02/2016
verrerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 12:47   #4732
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507

Dark mój mąż też pracuje na kopalni ale na dole i też jest problem z wypłatami o weekendach nie wspomnę że go w domu nie ma i np jutro też idzie do pracy dlatego też jesteśmy zmuszeni mieszkać z rodzicami bo żeby coś wybudować musielibyśmy kredyt wziąć a nie wiadomo jak będzie miał mąż z pracą i mogłoby nie być za co spłacić tego kredytu. do tego do ginekologa z reguły prywatnie chodzę bo z NFZ nie ma terminów chociaż czasem się załapie także jest ciężko

Kurczę boję się trochę czy czegoś nie złapałam od tego małego... nawet nie wiem na co się przebadać..

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 12:54   #4733
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Próbuje się dodzwonić do przychodni żeby się umówić do mojego lekarza, zapytać co o tym myśli, ale nie można się tam dodzwonić. Sorki za smęty.
Trzymam kciuki, żeby Cię dzisiaj gdzieś wepchnęli bez kolejki!

Cytat:
Napisane przez NADIA29 Pokaż wiadomość

Odnośnie świąt, ja nie lubię tego całego zamieszania przedswiątecznego i samych Świąt, dla tego namówiłam męża wyjechać . Mamy 2 możliwośći:
- ciepłe kraje Turcja, wyspy kanaryjskie,marokko, coś w tym stylu
- Bałtyk, hotel Spa z atrakcjami dla dzieci i swiąteczną kolacja i t.d.
Chcemy wyjechać w okresie świąt na 7 dni.
I nie bardzo wiem co wybrać? Bo i morze ciepło mnie kusi (uwielbiam morze, i gorące klimaty) a i nad Bałtyk , spędzic święta w obcym otoczeniu , interesująco by było.
A co Wy wybrałybyście?
Ja bym wybrała Maroko Lubię polskie morze, ale za granica to całkiem co innego. Nie ma porównania. Nawet chwili bym się nie zastanawiała
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 13:00   #4734
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fasolka1987 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, ja już po odwiedzinach Było bardzo miło
Super są takie odwiedziny na nowym mieszkaniu
Cytat:
Napisane przez Gosiaczek2507 Pokaż wiadomość
Kurczę boję się trochę czy czegoś nie złapałam od tego małego... nawet nie wiem na co się przebadać..
Lekarz będzie wiedział jakie musisz zrobić badania. A jak on to przechodzi?
Stary 2015-11-10, 13:10   #4735
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507

ma wysoką gorączkę ból gardła katar ropny i duszności i lekarz pobrał mu wymaz z gardła ale trzeba na wynik poczekać. tyle co mi koleżanka mówiła

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/

Edytowane przez Gosiaczek2507
Czas edycji: 2015-11-10 o 13:22
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 13:46   #4736
misia880
Zakorzenienie

Dark zalatwilas cos?

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 13:49   #4737
fasolka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
Korektory, bronzery, pudry i podklady będą w Rossmannie od 13.11 w promocji szykuję się na korektor pod oczy i róż

Fasolka, daj znać jak ten korektor się sprawuje
o kurcze, to 13.11. znowu trzeba lecieć do Rosska Poprzednio miałam korektor pod oczy Rimmel match perfection i sprawdził się w 100%, zobaczę jak ten z Astora się "nosi", dam znać jak wypróbuję

malinka ja byłam w tym Smyku w Galerii Rzeszów, do Grafiki jakoś nie chodzę, czasami jeszcze zaglądam do Millenium bo tam jest TK Maxx Jak będziesz na BN to w Galerii Rzeszów jest też fajny sklep "Mamo kup mi " i pewnie będą przeceny.

Ja wczoraj już dostałam wypłatę i chciałam iść od razu po wózek Ale mąż mnie przystopował i powiedział, że czekamy na święta, że za wcześnie, że będą promocje no i czekam Wiem, że ma rację, moi rodzice to potwierdzają, że wózek nie zająć więc zostałam w mniejszości i się poddałam
Ale widzę, że Wy dziewczyny już cudeńka kupiłyście, podobają mi się Wasze wózki w liście.

Bonku fajnie, że płyteczki wybraliście tylko patrzyć a będziecie już na swoim Piękne płytki te co załączyłaś Będzie pięknie

Kallina moje też w nocy lubi dyskotekę mamusi zrobić a ja się budzę i wybudzam jeszcze męża

Emma fajna ta inspiracja, którą wkleiłaś a z tymi snami to też mam czasem takie

Ja na cukier też się sama wybieram, wezmę jakąś bułkę żeby po badaniu zjeść i dojść do siebie.

NADIA hehe mówisz, że bez energii a tyle rzeczy zrobiłaś Ty jesteś taki motorek chyba Ja bym padła do tej 21.00.
Odnośnie świąt to ja z moimi rodzicami całe lata jeździliśmy do Krynicy-Zdrój do "Nowego Domu Zdrojowego", teraz to już nie ta jakoś, hotel się postarzał ale Krynicę mogę polecić z czystym sumieniem, czasami nadal tam na sylwestra jeździmy rodziną całą na sylwestra na górę parkową sylwester w kombinezonach na powietrzu to jest to.

No a jak dla Nas na razie to dzielimy święta pół na pół- w Boże Narodzenie najpierw idziemy do teściów,a potem na wieczór do moich rodziców, rodzice mieszkają w jednym miasteczku także daleko nie mamy. Kiedyś w przyszłości ja tez bym chciała wyjeżdżać na święta z dziećmi Na razie na ten moment siedzimy z rodzicami

Ja lubię święta, to zimno, śnieg, chodzenie na spacery w kombinezonach w górach i nie pojechałabym na święta w ciepłe kraje

Już się nie mogę doczekać kiedy ubierzemy choinę i jak to któraś z Dziewczyn pisała będziemy siedzieć w świetlne lampek choinkowych :smik olaj2:
Stary 2015-11-10, 13:50   #4738
magda16262
Zadomowienie

Szalejecie dzis dziewczyny ja bylam u fryzjera troche zeszło ale czuje sie o niebo lepiej czekam na tz i wstawiam makaron do sosu z bitkami, jeszcze pranie. Dzis pogoda paskudna. Jutro tz ma wyjazd do bytomia i chyba sie zabiore zajedziemy do rudy slaskiej do kolezanki zobaczymy jak rosnie jej Hana
magda16262 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 13:53   #4739
misia880
Zakorzenienie

Ja bluze mezowi zakupilam 40 km za bluza jezdzic

Teraz jestem u fryzjera moze wlosy troche podetne hmm

My wozek w grudniu na pewno i pewno fotelik.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 13:56   #4740
_polly_
Zakorzenienie

Dark, daj znać, jak coś będziesz wiedzieć.

A mi tż dał misję. Muszę znaleźć "fajny tablet, który ma wejście na karty sim". W zeszłym tygodniu byłam zmienić taryfę, bo umowa mi się na telefon kończyła i dostałam dodatkową kartę sim z nielimitowanym internetem. A tablet się TŻ przyda na poligonie.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.

Edytowane przez _polly_
Czas edycji: 2015-11-10 o 13:57
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości