|
|
#4711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
Cytat:
![]() A w Turcji w Święta to pogoda raczej na narty niż na opalane chyba?
|
|
#4712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i narzekaj dalej, od tego tu jesteśmy!O kurcze. Zadzwoń do przychodni i umów się do ogólnego lekarza. Na pewno da Ci skierowanie na odpowiednie badanie.
|
|
#4713 |
|
Rozeznanie
|
U mnie już tradycja że każde święta w domu u moich rodziców bo mam dużą rodzinę nawet moja teściowa w tym roku do nas przyjedzie aż sama jestem ciekawa jak to będzie
![]() Nadia jakbym miała wybierać to z racji stanu w jakim jesteśmy to wybrałabym nasze piękne polskie morze tym bardziej ze spa... Nieraz sama chciałam spędzić tak święta ale mam się obrażała i kończyło się u niej |
|
|
|
#4714 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj jak się zapisałam do newslettera smyk.com dostałam kod na rabat jednorazowy -15% polecam
![]() Cytat:
http://www.ceneo.pl/10708927 i to był najgorszy tusz jaki miałam. Natomiast korektor Healthy Mix rewelacja i podkład też. Teraz mam ochotę na podkład Flower Perfection, bo wiele osób chwali. Ale chyba jeszcze nie na tej promocji bo wczoraj zamówiłam Revlon CS za niecałe 23zł na smyku nie wiedziałam, ze tam są kosmetyki i to jeszcze w takich cenach.Cytat:
Zapisałam sobie wczorjsze inspiracje kuchni bo spodobał mi się ten typ co prawda u nas do tego jeszcze daleka droga ale lepiej mieć wcześniej wybrane a nie potem na szybko.Tak było z projektem niby dużo czasu a potem szybko przyszło do momentu ostatecznej decyzji i teraz już bym inny wybrała, dlatego wnętrze muszę dobrze przemyśleć ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4715 |
|
Konto usunięte
|
michalina_84- prezent dla teściowej? to też mój dylemat bo ma za 2 tyg urodziny. Nie wiem, może coś jej córka wymyśli i złozymy się wspólnie a jak nie to ..też czekam na inspiracje.
![]() Gosiaczek2507;-trzymam kciuki, szybciej bedziesz wiedziała niż ja. Ja jestem tym bardziej niecierpliwa, bo kompletnie nie wiem czy tam mój Oskarek czy może "Anna" ![]() gosza82;- nie czytam żadnych innych mamusiek bo bym w ogóle nie wstawała od kompa ![]() zazdroszcze tej energii. Korektor ja dużo dobrych opini slyszałam o colection(ale tylko przez allegro lub w UK)i borjoua emma;- piękna łazienka!! Może tez coś w tym stylu zrobie, bo u mnie druga łazienka jeszcze nie wyszykowana |
|
|
|
#4716 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja swieta to polubię chyba jak będę na swoim i sama sobie spokojnie wszystko zrobię bo u mnie w domu to taka panika, my w kuchni ojciec sie drze ze bałagan zamiast posprzątać a nie oglądać tv.. Mama lata jak oparzona ze nie zdąży milion spraw i taka gorączka ze zawsze marze żeby juz bylo po.. U siebie zrobię prostego placka 1salatke z mężem posprzątamy i spokój
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Dlatego Nadia ja bym brala cieple kraje w ciemno z naszej pogody i temperatur 7dni w ciepłych krajach.. Majątek!
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia zdecydowanie SPA
wybierz sobie jakieś super zabiegi
Córeczka Edytowane przez _emma Czas edycji: 2015-11-10 o 11:44 |
|
|
|
#4718 |
|
Wtajemniczenie
|
Monica u nas tez tak bylo z projektem
mimo ze uwielbiam ten domek i ulozenie to bym wiatrolap powiększyła i pokój na dole bo na poczatku to będzie nasza sypialnia z dzieckiem, plytki kupiłam w sklepie Kazimierz w Łańcucie bardzo polecam na spokojnie można powybierac pogadać a nie jak w hipermarketach mnóstwo ludzi wszystko kolo siebie na kupie oczopląsu można dostać w tym kazimierzu ceny sa naprawde bardzo fajne
|
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z TŻ się dobraliśmy, bo tacy mało świąteczni jesteśmy.
Mieszkamy razem 5 lat i tylko raz choinkę mieliśmy na święta.![]() Ale za to bardzo lubię kupować prezenty!
|
|
#4720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja miałam w takim plastikowym kubeczku jednorazowym ![]() Dzień dobry ![]() Odprawiłam męża o 8 do pracy i zasnęłam jak dziecko jeszcze na 2 i pół godziny ![]() Nadia zdecydowanie spa nad Bałtykiem ![]() Nie nadążam dzisiaj za wami! Od 8 miałam 66 aktualizacji tempo konkretne
+ = Edytowane przez sloneczko4477 Czas edycji: 2015-11-10 o 11:50 |
|
|
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kolekcja świąteczna jest ekstra, lubię te wielkie czerwone skarpety wypakować słodyczami i powiesić w domu z karteczką dla danej osoby, tak niewiele a cieszy ![]() Nadia ja zdecydowanie wybrałabym Polskie klimaty ale ja podobnie jak misia jestem świątecznym człowieczkiem -uwielbiam ten czas i szkoda by mi było spędzić go w ciepłych krajach a hotel spa i pyszna kolacja brzmi ekstra My pracujemy w lasach więc choinka to u nas podstawa jedna wielka stoi w salonie, drugą mniejszą mamy w pokoju telewizyjnym a do tego wszędzie jest jemioła bo u Tż w rodzinie to tradycja że razem z ojcem w dzień wigilii ścinają jemiołę no i obowiązkowo całusy pod nią na szczęście
mąż i żona 26.07.14 Marcelek <3 18.02.16 Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-11-10 o 11:55 |
|
|
|
|
#4723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4724 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak będę musiała już robić te badania z glukozą to też sama pójdę. Moja siostra wróciła po badaniu do domu i pojechała ponownie po 2 godzinach na pobranie krwi. Sama musiała kupić glukozę w aptece.
Nadia-jechałabym nad Bałtyk. Uwielbiam nasze morze po sezonie letnim-nigdy nie wpakuję się tam latem. Jednak dla mnie święta to jest czas tylko dla najbliższych i z rodziną. Nie pozwoliłabym sobie na żaden wyjazd w okresie świątecznym. |
|
|
|
#4725 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ok, może nie, że z największą, ale że jak nikt się nie znajdzie to może założyć ![]() Mnie za dwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4726 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też na glukozę idę sama, poprzednio też tak byłam i wiem że nie będzie mi niedobrze czy słabo. Poza tym ta glukoza to mi nawet smakuje
tylko strasznie dużo na raz trzeba wypić...
|
|
#4727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
że 2 razy pobierają pod kątem zwykłej, nie ciążowej cukrzycy..Ja byłam z siostrą z tego względu, że muszę jechać samochodem do laboratorium a nie wiedziałam czy nie będę wymiotować później
+ = Edytowane przez sloneczko4477 Czas edycji: 2015-11-10 o 12:22 |
|
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też tak jest.
|
|
|
|
#4729 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak siostrze pobierali 3 razy, musiała sama dojechać samochodem. Mówiła, że glukoza nie była zła. Smakowało to, jak wygazowana cola czy woda z cytryną ;-) damy radę.
Edytowane przez milenujdka Czas edycji: 2015-11-10 o 12:39 |
|
|
|
#4730 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny, ja już po odwiedzinach
Było bardzo miło ), troszkę kiełbaski swojskiej Dzidziuś się już ucieszył na to wszystko.Ciocia nam kupiła na nowe mieszkanie zestaw ręczników do łazienki i ściereczki do kuchni, na początku myślałam, że sobie zrobiły zakupy a to dla Nas Zdążyłam migusiem ogarnąć mieszkanie i siebie także wszystko było OK
|
|
#4731 |
|
Rozeznanie
|
Sa glukozy smakowe w aptekach. Ja pije Lucozade napoj, ktory zawiera 65g cukru wiec musze dosypac 10g jeszcze.
Samej glukozy nie wypilam z Pola bo zwymiotowalam. Co kto lubi
|
#4732 |
|
Zadomowienie
|
Dark mój mąż też pracuje na kopalni ale na dole i też jest problem z wypłatami o weekendach nie wspomnę że go w domu nie ma i np jutro też idzie do pracy
dlatego też jesteśmy zmuszeni mieszkać z rodzicami bo żeby coś wybudować musielibyśmy kredyt wziąć a nie wiadomo jak będzie miał mąż z pracą i mogłoby nie być za co spłacić tego kredytu. do tego do ginekologa z reguły prywatnie chodzę bo z NFZ nie ma terminów chociaż czasem się załapie także jest ciężkoKurczę boję się trochę czy czegoś nie złapałam od tego małego... nawet nie wiem na co się przebadać.. |
|
|
|
#4733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Lubię polskie morze, ale za granica to całkiem co innego. Nie ma porównania. Nawet chwili bym się nie zastanawiała
|
||
|
|
|
#4735 |
|
Zadomowienie
|
ma wysoką gorączkę ból gardła katar ropny i duszności i lekarz pobrał mu wymaz z gardła ale trzeba na wynik poczekać. tyle co mi koleżanka mówiła
Edytowane przez Gosiaczek2507 Czas edycji: 2015-11-10 o 13:22 |
|
|
|
#4737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poprzednio miałam korektor pod oczy Rimmel match perfection i sprawdził się w 100%, zobaczę jak ten z Astora się "nosi", dam znać jak wypróbuję malinka ja byłam w tym Smyku w Galerii Rzeszów, do Grafiki jakoś nie chodzę, czasami jeszcze zaglądam do Millenium bo tam jest TK Maxx Jak będziesz na BN to w Galerii Rzeszów jest też fajny sklep "Mamo kup mi " i pewnie będą przeceny.Ja wczoraj już dostałam wypłatę i chciałam iść od razu po wózek Wiem, że ma rację, moi rodzice to potwierdzają, że wózek nie zająć więc zostałam w mniejszości i się poddałam ![]() Ale widzę, że Wy dziewczyny już cudeńka kupiłyście, podobają mi się Wasze wózki w liście. Bonku fajnie, że płyteczki wybraliście tylko patrzyć a będziecie już na swoim Piękne płytki te co załączyłaś Kallina moje też w nocy lubi dyskotekę mamusi zrobić a ja się budzę i wybudzam jeszcze męża ![]() Emma fajna ta inspiracja, którą wkleiłaś ![]() ![]() Ja na cukier też się sama wybieram, wezmę jakąś bułkę żeby po badaniu zjeść i dojść do siebie. NADIA hehe mówisz, że bez energii a tyle rzeczy zrobiłaś Ty jesteś taki motorek chyba Ja bym padła do tej 21.00. ![]() Odnośnie świąt to ja z moimi rodzicami całe lata jeździliśmy do Krynicy-Zdrój do "Nowego Domu Zdrojowego", teraz to już nie ta jakoś, hotel się postarzał ale Krynicę mogę polecić z czystym sumieniem, czasami nadal tam na sylwestra jeździmy rodziną całą na sylwestra na górę parkową sylwester w kombinezonach na powietrzu to jest to.No a jak dla Nas na razie to dzielimy święta pół na pół- w Boże Narodzenie najpierw idziemy do teściów,a potem na wieczór do moich rodziców, rodzice mieszkają w jednym miasteczku także daleko nie mamy. Kiedyś w przyszłości ja tez bym chciała wyjeżdżać na święta z dziećmi Na razie na ten moment siedzimy z rodzicami Ja lubię święta, to zimno, śnieg, chodzenie na spacery w kombinezonach w górach i nie pojechałabym na święta w ciepłe kraje ![]() Już się nie mogę doczekać kiedy ubierzemy choinę i jak to któraś z Dziewczyn pisała będziemy siedzieć w świetlne lampek choinkowych
|
|
|
#4738 |
|
Zadomowienie
|
Szalejecie dzis dziewczyny
ja bylam u fryzjera troche zeszło ale czuje sie o niebo lepiej czekam na tz i wstawiam makaron do sosu z bitkami, jeszcze pranie. Dzis pogoda paskudna. Jutro tz ma wyjazd do bytomia i chyba sie zabiore zajedziemy do rudy slaskiej do kolezanki zobaczymy jak rosnie jej Hana
|
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bluze mezowi zakupilam
40 km za bluza jezdzic ![]() Teraz jestem u fryzjera moze wlosy troche podetne hmmMy wozek w grudniu na pewno i pewno fotelik. |
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Dark, daj znać, jak coś będziesz wiedzieć.
![]() A mi tż dał misję. Muszę znaleźć "fajny tablet, który ma wejście na karty sim". W zeszłym tygodniu byłam zmienić taryfę, bo umowa mi się na telefon kończyła i dostałam dodatkową kartę sim z nielimitowanym internetem.
Edytowane przez _polly_ Czas edycji: 2015-11-10 o 13:57 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.

i narzekaj dalej, od tego tu jesteśmy!

Mieszkamy razem 5 lat i tylko raz choinkę mieliśmy na święta.

że 2 razy pobierają pod kątem zwykłej, nie ciążowej cukrzycy..

dlatego też jesteśmy zmuszeni mieszkać z rodzicami bo żeby coś wybudować musielibyśmy kredyt wziąć a nie wiadomo jak będzie miał mąż z pracą i mogłoby nie być za co spłacić tego kredytu. do tego do ginekologa z reguły prywatnie chodzę bo z NFZ nie ma terminów chociaż czasem się załapie także jest ciężko
Wiem, że ma rację, moi rodzice to potwierdzają, że wózek nie zająć więc zostałam w mniejszości i się poddałam