|
|
#4741 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
Cytat:
Samsung Galaxy Tab 3
|
|
|
#4743 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
Ja będę musiała się wybrać do sklepu, pooglądać.
Może namówię tż na piątek.
|
|
#4745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Super staniki sobie tam na wakacjach kupiłam ![]() Wróciłam ze spacero-zakupów Kupiłam fajny materiał, więc na dniach biorę się za dalszą część renowacji misia z historią dla córci![]() a tymczasem zjadłam 2 śledziki prosto z Polski i chyba posmakowały córci, bo się wypina i bawi ze mną w kotka i myszkę Co chwilę w innym miejscu mam twardy brzuch, a jak dotknę to robi się miękki, a twardnieje w innym miejscu. Pewnie Malutka małą dupcię wystawia
|
|
#4746 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny,
córeczka śpi, więc Was nadrabiam ![]() Póki co przeczytałam tylko kilka wiadomości, ale chcialam odpisać Nadii bym nie zapomniała ![]() Jeśli bierzesz pod uwagę zagraniczny wypoczynek wykreśl z listy Turcję i Maroko - to nie są ciepłe kraje w tym czasie ![]() Zostaje: Egipt (szybko robi się ciemno), Wyspy Kanaryjskie, ewentualnie Madera i coś dalej. Pracuje w biurze podróży i jak coś to chętnie pomogę radą. My w zeszłym roku byliśmy na Fuercie w grudniu, ale to musisz wiedzieć, że na Kanarach też jakiegoś upału nie będzie tylko w graniach 23-25 stopni
|
#4747 |
|
Konto usunięte
|
Emma, Bonku;- urządzanie domu to jest tak fantastyczna rzecz, uwielbiam!!
Mogłabym jeszcze raz swój urządzić i oczywiście już zupełnie w inny sposób.Fajne te płytki Bonku , podobają mi się. U mnie łazienka grafit+jasno szary, bardzo dobre kolory, brudu w ogóle nie widac musze w dzień lampe włączyć żeby zobaczyć gdzie bardziej potrzeć ![]() sowa2806;współczuję Ciz tą dietą, może jakiś dietolog?Musisz koniecznie czytać składy , bo w tych produktach teraźniejszych nieraz takie cuda dodaja..że nawet nie pomyślisz Darkanddark- daj znać co u Ciebie , bardzo czekamy na info misia880;- ja jeszcze nie mam badania na glukoze, ale podobno na nast.wizycie czyli 19 dostanę skierowanie..już sie boje.Zawsze sama jezdze na wszystkie badania Gosiaczek2507;...Dziewczynki teraz dzwoniła do mnie koleżanka że jej malutki synek złapał jakąś chorobe tropikalną ... Ojoj, cóż to może być?mam nadzieje że nie od was |
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
Moze namowie meza
|
|
|
|
#4749 |
|
Konto usunięte
|
malinka9191; muszę do Rzeszowa wybrać się,tam i drogierie i sklepów massa, a tu u mnie jak na lekarstwo. Może byśmy nawet jakieś spotkanko kiedy zorganizowały, kto w okolicach mieszka?Daj znać kiedy planujesz przyjechać
Dziewczynki z okolic co myslicie? Odkąd skończyłam kurs angielskiego ( w lipcu) nie byłam. A ja uwielbiam millenium hall, w galerii Rzeszów lubie sklep obuwniczy Centro i jeszcze pare katka_19;-oj dzięki bardzo za info, super mieć kogoś kto się zna na rzeczy |
|
|
|
#4750 |
|
Zadomowienie
|
emma - fajne te tiulowe pompony ja zastanawiam się nad takim napisem - ale kiepsko szyje..
michalina - może jakiś fajny zestaw pędzli do makijażu w prezencie? któregos_dnia - moje małe nie ruszało się w ogóle przez 2 dni a teraz nadrabia. Rozmawiałam o tym z siostrą i powiedziała że w tym momencie dziecko jest jeszcze na tyle małe ze tak może się ułożyć że te ruchy są ledwo odczuwalne. A za dzień się przekręci i będziesz czuć wszystko. ja na glukozie raz byłam. dali mi jednorazowy kubeczek - paskudztwo tak słodkie że aż drapało w gardło. Ledwo wypiłam i było mi niedobrze. Trzeba tam siedzieć bo nawet mały spacer do domu spowoduje inne spalanie i wyniki nie będą prawidłowe ![]() można ponoć kupić glukozę cytrynową i jest trochę lepiej- ja spróbuje taka dostać. polly - ja bardzo lubię święta a od kiedy mieszkam z TŻ (6 lat) nie mam choinki. Ale też i świąt w domu nie spędzamy tylko u rodzinki raz jednej raz drugiej. Edytowane przez Dorka__00 Czas edycji: 2015-11-10 o 15:31 |
|
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz może będę na BN, a potem dopiero na wakacje, więc ja pewnie dopiero wtedy bym miała czas na spokojnie na spotkanie. Bo jak na BN przyjedziemy to na krótko ![]() Zjadłam batona i dyskoteka już u mnie na całego w brzuchu
|
|
#4752 |
|
Konto usunięte
|
Słuchajcie muski,
ja od kilku dni coś nie mogę jeść, to znaczy z apetytem ok, ale jak tylko zjem nawet malą kanapke czuje się ociężala i tak jak by mi miał brzuch pęknąć. Strasznie się napina i wypycha do przodu, to dopiero połowa ciąży a ja już z tym brzuchem noszę się jak słoń, kurdę.. Najlepiej się czuje kiedy nie jem, ale jak bez jedzenia moge zaspokoić głód? nie obżeram się, chodzi o zwykle śniadanie, obiad, na kolacje to jogurt zjadam i do spania. smaruje ten brzuch bojąc się że zaraz mi skóra na nim popęka 3 razy dziennie. Macie takie coś? Zrobiłam pierogi, ugotowałam to moge sobie na nie popatrzeć ![]() Bo wiem że jak zjem to dostanę tego uczucia i jeszcze zgagi w dodatku |
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zeszłym roku zaliczyliśmy 4 wigile. Ale wróciliśmy do domu z mnóstwem pysznego jedzenia.
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
Mi lekarz wczoraj pow jak to najlepiej pic. Zeby cytryne wycisnac na koniec zagryzc plasterkiem. I ze podczas tych dwoch h mozna pic wode niegazowana zeby az tak niedobrze nie bylo
|
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Dorka, no właśnie tak sobie tłumaczę i TŻ też mnie tak uspokaja
mam nadzieję, że chociaż pod wieczór coś Mała da znać, bo się stęskniłam trochę
|
|
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie zarezerwowalam bilety na listy do M na sobote. Boze jakie obleżenie juz w rezerwacjach :O
My na wigilie zawsze do moich rodzicow. A po wigili na sped rodzinny do babci
|
|
|
|
#4758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
![]() Za tydzień się przekonam
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
Daliśmy radę.
Ale mi się spać chce. Chyba czas na
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4761 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też bym chciała spotkanie ale chyba wszyscy oprócz mnie są tutaj z południa Polski.. :-(
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka, a kto Ci zabroni wziać cytrynę albo wodę?
ja bez wody z domu nie wychodzę. Ona nie zaburza wyniku.Nadia Ja tak mam, jem małe porcje, a czuję się jakbym zjadła obiad dla 3 osób. A jak zjem normalną porcję to zdycham z przejedzenia. To chyba kwestia tego, że nasze żołądki mają coraz mniej miejsca ![]() Ja się nie mogę doczekać świąt, uwielbiam ten czas. A to jeszcze pierwsze święta we własnym domu
|
|
|
|
#4763 |
|
Zadomowienie
|
hej Dziewczyny, Wam też nie chodził wizaż jakiś czas? ciągle mnie wywalało
![]() NADIA pewnie, że możemy się zintegrować z okolic Rzeszówka jak coś to pisz na klubie, My chodzimy z Bonku na pilates w czwartki o 10.30 w Calypso siłowni przy Galerii Nowy Świat. Jak chcesz to możesz wbijać o 10.30 albo "po" koło 11.30 na ploty .Z tym napchanym brzuchem to też tak mam, nawet jak nie zjem dużo to muszę trochę się położyć np po obiedzie bo mi wszystko się tam "ciśnie". Na aplikacji "Moja ciąża" napisało mi, że dzisiaj kończę 22t.c. i dzidek jest wielkości melona, to już jest trochę dużo i pewnie dlatego wszystko tam uciśnięte.
Edytowane przez fasolka1987 Czas edycji: 2015-11-10 o 15:51 |
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Może to przez macicę? Teraz jest już ponad pępkiem. Ja z jedzeniem nie mam problemu ale kilka razy dziennie nie mogę normalnie oddychać tak mi ciężko w środku, lepiej mi jest gdy leżę na lewym boku lub uniosę ręce do góry.
|
#4765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
I żywa choinka
Ja mam 19 urodziny - imprezka a 20 ubieramy choinke I prezenty nigdy nie wiem co tacie kupic. Mama w tym roku dostanie kolczyki i zawieszke z apartu i pewno jakas ksiazke/szalik albo cos A tescia nie kupujemy nic bo, oni nawet nas na obiad swiateczny nie zaprosili w tym roku.. szkoda gadac |
|
|
|
#4767 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadia, pisz
Z chęcią doradzę, bo uwielbiam swoją branżę![]() Co do glukozy to przy Oliwci za pierwszym razem rozpuściłam w wodzie i zwymiotowałam, musiałam podchodzić drugi raz - i cytryna oooo niebo pomaga Zabija ten mega słodki, mdły smak. Ja właśnie zamierzam zabrać się za segregację ubranek po Młodej. Mam ich ogrom, a części chcę się pozbyć by zrobić miejsce kolejnym
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, coś nie mogłam na wizaz wejść
no ale już działa Dziś mam miłe popołudnie z mężem, bo wcześniej wrócił do domu, zakupy zrobione, obiad zjedzony. Jakiś filmik zapuścimy i się wyluzujemy. Ech, będę za takimi chwilami troszkę tęsknić jak już dzidek się urodzi, za pełnym współnym relaksem....Dark, daj znać czy wcisnęłaś się jakoś do lekarza Jak tam wizyty? Nadia, troszkę jeszcze poczekasz do tej 21... wolałabyś żeby jednak okazał się chłopczyk, czy dziewczynka?
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
Katka ja w zeszlym roku fajny hotel w turcji trafilam. Mozesz go klienta polecac mega!!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

W zeszłym tygodniu byłam zmienić taryfę, bo umowa mi się na telefon kończyła i dostałam dodatkową kartę sim z nielimitowanym internetem.
Samsung Galaxy Tab 3
+

Dziewczynki z okolic co myslicie? 

Ale wróciliśmy do domu z mnóstwem pysznego jedzenia.