![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Szugar, cześć kochana
![]() Trzymam kciuki za pozostałe egzaminy! Moniko, no skąd się takie harpie biorą... Ucałowania dla cudnego Jasia ![]() --- Posmarowałam mojego placka toną maści i zaraz się zawyję z bólu. Edit: Już wyję, ale przez to co słyszę w radiu. Panna właśnie opowiada, co facetów grzeje... Hmmm. Brak mi słów na komentarz, przykro mi ![]()
#1412 | ||
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Jestem za mundurkami. Cytat:
Jak kupi i da to niekoniecznie, ale jak chce ze mną kupić to mi głupio. Wolałabym sama. Wróciłam z miasta. W Sephorze (innej niż ostatnio) była resztka testera Brit Red (wąchałam i zapowiada się ciekawie), także próbki nie dostałam, ale z wielką łaską babka zrobiła mi próbkę Brit Golda (a myślałam, że już go nie ma w perfumeriach). Kupiłam peeling Brown, pyszny marcepan migdałowy, olejek arakowy... Cudo! Nie mogę się doczekać kąpieli ![]() W Douglasie były wszystkie Comptoir sud Pacifique. I tak: Amour de Cacao - bardzo orzechowa czekolada, niesamowicie mocna, intensywna i powodująca głód na całej linii. Jest tak smakowita, że aż za bardzo, chyba nie mogłabym tym pachnieć. Bardzo dosłowny zapach. Aqua Motu - wodnisty, morski, nie dla mnie. Delikatna czysta woda, morze. Aloha Tiare - nie pamiętam :/ Bois de Filao - nie pamiętam :/ Mora Bella - delikatny zapach owoców, możliwe, że tak pachnie mirabelka, całkiem sympatyczny, ale nie mój. O'Pomelo - bardzo intensywny grejpfrut z mandarynką, takie coś bym zjadła lub wypiła, ale na ciałko to niebardzo. Ogólnie ładny. Vanille Abricot - całkowicie MÓJ zapach, śliczna wanilia z delikatną nutką brzoskwini (nie lubię tego owocu, ale zapach jest cudny).. Najładniejszy. Vanille Coco - przeważa kokos, do tego dołącza się wanilia. Intensywny, zbyt kokosowy. Odwiedziłam również Empik i tak przy okazji... Lara Croft: The Angel of Dark jest MOJA!!! ![]() No i mam jeszcze Loki'ego. Ponoć podobny do Diablo, zobaczymy ![]() Zachwycam się marcepanem ![]() Polecam Carmex. Ja zużywałam kilka paczek chusteczek dziennie, a żadnych zatarć nie mam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Szugar
![]() ![]()
![]() |
#1414 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
Hej, Tulip chyba dzisiaj wraca do nas?
Chyba jej strzelę focha, bo ani razu do mnie nie napisała... Małpa. <foch> --- Nevadko, paczka może wreszcie dotarła?...
#1416 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Cześć Wam
![]() ![]() Nie mam zbyt wiele czasu od dwóch dni ![]() ![]() ![]() A więc serdecznie dziękuję Homyczkowi za podanie namiarów na Fryzjernię okazało się ,że to 5 minut od mojego domu hehe i nie raz koło tego ,,zakładziku'' przechodziłam ![]() ![]() Rachelciu cały czas się zbieram żeby napisać do Ciebie PW, jak tylko się troszkę zbiorę to wyślę Ci paczuszkę z pewną zawartością ![]() ![]() Tyle mi radości sprawiłaś ,że nawet sobie nie wyobrażasz kochana ![]() Kasiulko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się również ,że nie musiałaś leżeć w szpitalu, tak się składa ,że rok temu odwiedzałam babcię na takim oddziale, leżały tam młode kobiety ,które miały problemy z ciążą, babcia opowiadała mi jak niektóre starają się o dziecko, przykre ![]() Co do hormonów to rzeczywiście po tabletkach antykoncepcyjnych cera się poprawia, brałam jakiś rok, a po odstawieniu miałam jeszcze gorsze problemy z cerą, ponad to zaczęły mi się bolesne okresy ,których przed braniem tabletek nie miałam, takie tabletki niestety nie są obojętne dla organizmu, ja ich na pewno nie będę brała w najbliższym czasie ,również ze względu na wpływ na stan psychiczny i depresję ![]() Buziaki ![]() edit: pachnę Lacoste Touch of Pink z przesyłki od Noska :-*
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2007-09-21 o 15:11 Powód: zapomniałam o najważniejszym;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zadomowienie
|
Rachelo,co Ty za satanistyczne rzeczy tu na forum serwujesz? hmmm?
![]() ![]() ---------------------------------> burzum - dunkelheit http://www.youtube.com/watch?v=luFCBdS5PAs
![]() |
#1418 |
Rozeznanie
|
Siedzę w pracy i nie miałam czasu nadrobić tych kilku naprodukowanych przez Was stron(
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no,no...o refanowską podróbę Cię nawet nie posądzam. Za to wiadomo o co posądzili (i za co siedzi Varg) Ciekawe urywki z procesu z równie uroczą muza: ![]() http://www.youtube.com/watch?v=9tnFz...elated&search=
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Uhm, widziałam ten teledysk. I wiem, za co siedzi.
A to znasz? http://burzum.org/eng/biography.shtml --- Żeby nie było totalnego OT, zachmurzam się Madness i uciekam.
#1422 |
Raczkowanie
|
czesc dziewuszki
![]() ![]() Skusil mnie temacik o perfumach hihi ostatnio zakupilam sobie dkny zielony ale nie wiem czy jest odpowiedni na zblizajace sie jesienne wieczory ![]() Kobitka w perfumeri dala mi probke perfum kate moss i musze stwierdzic ze jest naprawde ekstra prawdziwy kobiecy delikatny zapach czy ktoras juz testowala go?: |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Witamy na Perfumach, Magda
![]() Wątek o zapachu Kate Moss już jest, przeszukaj porządnie Perfumy ![]() O tutaj: klik.
#1424 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1425 |
Konto usunięte
|
Na popołudniowe wyjście zaaplikowałam sobie charakterne Chergui
![]() ![]() Życzę wszystkim udanego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
Szugar
![]() ![]() Angel, ginekologa sie nie obawiaj, dla niego 'ta czesc ciala' to tak samo jak gardlo czy ucho dla innego lekarza. Ja oporow nie mam, chociaz dwa razy u ginekologa czulam sie nieswojo: 1- gdy lezac/siedzac na fotelu uslyszalam "kasia X. to Twoja mama, prawda? Pozdrow ja" ![]() 2- gdy ginem byl mlody, bardzo przystojny chlopak ![]() ![]() Dolce Vita pachne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
Rzęsy przeżyły spotkanie z zalotką, a wyczekiwałam ze po odłożeniu będą spadać na podłogę jak liście na jesień.
Rachelo cudny policzek w Avatarze.
![]() |
#1428 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miałam się nie wypowiadać w tej sprawie, ale właściwie, to czemu nie? Bynajmniej nie jest mi wstyd, ale poczułam się dziwnie po przeczytaniu wypowiedzi Fenris. Tak - bo ja nie mam powodu by się wstydzić. Pochodzę właśnie z takiego wielokulturowego bagna i się tym szczycę ![]() ![]() Natomiast córka drugiego brata ma narzeczonego pochodzącego z rodziny bułgarskich Turków, których za reżimu komunistycznego w Bułgarii zmuszono do wyjazdu do Turcji, a następnie znaleźli nową ojczyznę w Australii. Co więcej - rodziny obydwu moich braci mieszkają poza granicami Polski i nikt nie traktuje ich tam jak hołoty. Wprost przeciwnie. A jakie piękne dzieci wychodzą z takich "mieszanek" ![]() Nie chcę tu robić wykładów, więc ograniczę się do przesłania: Żyj i daj żyć innym ![]() Inni nie są gorsi od nas tylko dlatego, że nie są tacy jak my ![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5337548]Dziś New Harlem ![]() Sabbath, serdecznie gratuluje pałacowej flaszki Chergui. ![]() Sabbath, skrobnij recenzje i zadaj kłam słowom niektórych Wizazanek na KWC, jakoby Chergui pachniały nudnie i przypominały kwiatowe mydełko. A napisała je jedna z perfumomaniaczek, do której pałam wielką sympatią, tylko dlatego nie wyzwałam jej na pojedynek za psucie opinii moim ukochanym perfumom ![]() kijanko ![]() ![]() ![]() Tematycznie - Ouarzazate |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Konto usunięte
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5337548]Dziś New Harlem
![]() Sabbath, serdecznie gratuluje pałacowej flaszki Chergui. ![]() Sabbath, skrobnij recenzje i zadaj kłam słowom niektórych Wizazanek na KWC, jakoby Chergui pachniały nudnie i przypominały kwiatowe mydełko. A napisała je jedna z perfumomaniaczek, do której pałam wielką sympatią, tylko dlatego nie wyzwałam jej na pojedynek za psucie opinii moim ukochanym perfumom ![]() No jak nie , jak tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Wtajemniczenie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5340742]No jak nie , jak tak
![]() ![]() kijanko - bo wiesz, ja bardzo Cię lubię. Tylko jakoś nie było okazji, by o tym napisać. Zresztą myślę, że wiesz o tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bosz... przed wizytą chyba se czegoś łyknę dla kurażu ![]() Rachel, masz PW.
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Maaagdo 333- witaj ![]() ------------------------------------------- Amour juz zmyty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
Szugar, powodzenia
![]() Wsunęłam własnie miskę podgrzybków ze śmietaną, mniam... i w ramach relaksu ruszam zaraz na pocztę wystać swoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczułam się osobiscie dotknięta, mimo iż wg Twoich kryteriów nie powinnam, bo jestem Polką i wszyscy w mojej rodzinie są Polakami, którzy tu się urodzili. Cieszę sie, że kiedy przebywałam kilka miesięcy za granicą nie spotkałam nikogo o takich poglądach jak Twoje i mam nadzieję, że nie spotkam. Nie będę pisać nic więcej, bo i tak nie napiszę tego lepiej niż Anuschka - zgadzam się w pełni. Kasiulko, cieszę się, że jesteś już w domu ![]() ![]() Martwa Papugo, wybacz, że z poślizgiem, ale i tak szczere gratulacje zdanego prawka ![]() A ja pachnę dzis pięknie - mieszanką L LL i Musc Ravageur ![]()
![]() |
#1437 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() ![]() A zobaczcie to: http://pl.youtube.com/watch?v=tkkJ6A...elated&search= Rozbraja mnie ten jego uśmieszek. W ogóle fajny chłopak ![]() Brit Gold - orient, bardzo intrygujący i mam ochotę ciągle przykładać nos do nadgarstka. Smakowity. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam wszystkich pachnac DKNY woman. Iziz, Kasiulko, zdrowiejcie szybko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Czekam na Ragnarok
|
Dziewczyny -
![]() Wracam bawić się w gry i wąchać swój nadgarstek. Również życzę wszystkim zdrowia. Pogoda jest paskudna (bardzo zmienna) i żaden problem zachorować, pozatym jakiś wirus panuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym trudno mówić o moim braku tolerancji dla Twojego zdania - ja go zwyczajnie nie rozumiem, Ty też zresztą nie zdradziłaś, z czego biorą się Twoje poglądy, na czym je opierasz. Tego najbardziej chciałabym się dowiedzieć.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.