![]() |
#901 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Cytat:
Ja kupiłam tego bialego jelenia do higieny intymnej a jak nie to szare mydło chociaż to chyba dość podobne składem jest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zadomowienie
|
Sylwuska, może zostało Ci w domu jakieś jajko ze smigusa-dyngusa? Jak nie, to po prostu zrób dziurkę w korku od butelki i jechane
![]() Fionka, ale super paka! Zazdraszczam! Ja dzisiaj mam jakiś kryzys fizyczny.. boli mnie grażyna i brzuch jakbym miała mega wzięcie... a załatwiałam się dzisiaj 2 razy... Kobieta w lodziani nie chciała mi dzisiaj sprzedać kulki o smaku malagi, bo stwierdziła, że tam jest alkohol, a ja jestem w ciąży... także poczułam się jak nieletnia szczylówa, która podstępem chce kupić piwo... |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
Ale się zmachałam, zrobiłam aż dwie bombki
![]() Leże i umieram z niewiadomego zmęczenia. O, widzę że temat ![]() przy dziecku ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
Wojnainn dobrze ze w domu. W szpitalu byś nie odpoczela
A co do auta cóż ![]() A tak na serio to ćwicz mięśnie kegla
#906 |
Zakorzenienie
|
Ja juz mialam tu na mysli takiego roczniaka / poltoraroczniaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
Dolinka lodziara dba o ciebie
![]()
![]() |
#908 |
Rozeznanie
|
Moje auto w naprawie wiec wzięłam od taty. Obiecałam nie marudzić bo to ostatnie bydle z garażu hehe stary opel ale powiem wam.ze skubany ma 21 lat ale silnik jak zyleta i nie.psuje się dzięki Bogu. Moje.juz kilka.razy w.naprawie było a.ojca jeździ juz tyle lat. Jakieś bzdury były robione ale nic poważnego. Sprzęgło tylko które spaliłam jak.uczyłam się jeździć.
Pewnie.ojcu płakać się.zachciało jak się zorientował ze poważnie zsikalam jego szerszenia. Ja bym się wkurzyla. No ale mało się nie udisialam taki mnie kaszel złapał. Flegma mi gdzieś spłynela, mięsień poprostu mało nie eksplodował nie miałam jak.zjechać bo pobocza nie było a.sznur aut za.mną. No i stało się. Swoją drogą z.Lublina dziś wyjeżdżalam ponad godzinę. Główną wylotowa nawet nie było opcji wiec jechałam z innej strony gdzie zawsze łatwiej było. Ale w.każdym radio mówili że lublin stoi jak nigdy przedtem. Do tego pogoda paskudna. Ciężko się jechało. |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
Kurde cos mnie ćmić zaczyna
![]()
#910 |
Zakorzenienie
|
Jak to jest że jak syn mój szaleje a ja chce go nagrać to nagle cisza? Może słyszy dźwięk włączania kamery
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Haha. Noo cwane dzieci.
A ja ostatnio tez sie cieszylam ze mala sie tak wierci i ja nagrywam a okazalo sie ze przelaczylam aparat na kamerę ale juz nie wcisnelam nagrywania, takze ten no ![]()
#914 |
Konto usunięte
|
Czubasek waga urodzeniowa poniżej 2.5kg uprawnia do darmowych szczepień przeciwko rotawirus,om, pneumo i meningokokom. Także jak ma być taka drobinka to niech ma 2499g
![]() Ja szlabanu nie mam, ale ostatni seks to chyba w połowie maja był? Jakoś tak... Fionka super wyprawka ![]() Ja jak nie mogę wycisnąć balsamu do końca to rozcinam butelkę i wybieram palcem. Nieraz i 3 dni to robię, tyle tam zostaje. A żeby nie wysechł to trzymam w woreczku. Dzisiaj byliśmy z mężem w tesco. Oczywiście stanęliśmy do kasy pierwszeństwa, a tam przed nami 3 facetów i 1 pani z laską. Mąż na dzień dobry powiedział głośno, że nie widzi nikogo w ciąży ![]() ![]() ![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Wtajemniczenie
|
Witam się laseczki coraz mniej mam czasu żeby siedzieć z wami tylko wieczorami ale myślę że to się zmieni od czwartku
![]() Benita - no to gdzie torba ? ![]() Ja też mam nie spakowana. Masakra. Sylwoha dobrze ze wszystko okej ![]() Karmazynova zaczynam też być na etapie że się cieszę ![]() Cienwiatru biedna ![]() Mervie to ty też już donoszona ![]() Wojniann ![]() ![]() A wgl dziewczyny spokój tam - odłożył telefon an chwilę a tu z 10 stron 15 ! Spokój! Ogólnie komuś tu chxe się bzykac ![]() Sylwuska to nie dobre wiadomości w sumie nie wiadomo co powinno Cie niepokoić ![]() Fionka przyjdź na pewno z ciwchem! Miło że się tak zachowali ![]() Co do auta - muszę zamówić obie wyciąganie Hahaha zachciało się niskiego zawieszenia 😊😊 Acapella ![]() Kalusia a może ma rację? Mimo że oczywiście wolałabym być w domu ? ![]() Czubasek widzę poważne plany po zdjęciu pessara ![]() ![]() Fionka widzę fajne te prezenciki ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Q ja dziś miałam tak dobry dzień że myślałam znaczy w sensie czułam się jakbym wgl brzuszka nie miała :O w ogóle mi nie przeszkadzał w niczym ![]()
#916 |
Zakorzenienie
|
Wojniann współczuję. Ja miałam tak samo. Kup sobie te pieluchomajtki Tena. Ja je nosiłam do pracy nawet jak miałam takie ataki kaszlu - naprawdę super sprawa. Kilka razy też miałam takie przygody niestety. Tena Discreet - ja je biorę też do szpitala zamiast podkładów.
#917 |
Zakorzenienie
|
No bo on nie chce się stresować w domu. A jak urodzę po terminie? Ile mam się kisić w tym szpitalu?
![]()
![]() |
#918 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziwne po prostu będzie to, ze Małą będzie z nami w pokoju, w swoim łóżeczku, a rodzice takie rzeczy wyprawiają, no i właśnie co robić jak zacznie płakać w trakcie ;P Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To musi być fajne, taki powrót do nastoletnich czasów ;D i radość jaka obydwu stron ![]() Cytat:
No tydzień temu przecież sam ordynator sprawdzał tą szyjke i mówił, że ok i zamknieta, więc w tydzień może się nie pogorszylo. Niby niedaleko, ale wiesz, mi do donoszenia jeszcze całe 3 tyg brakuje. Poważnie? He skoro tak, to chyba nie będę, skoro wszystkim to zaleca bez powodu. A właśnie miałam zapytać o tego lekarza, ale jakoś została z w szpitalu i nie chciałam Ci już zawracać głowy. Jak ten lekarz? W porządku? To fajnie, za dwa dni się dowiem co i jak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O kurczę, to faktycznie dziwnie musialas się czuć ;/ a jak piją i palą w zaawansowanej ciąży to nikt nie widzi ;/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
Adka odechciało mi się jak TŻ wrócił z grobowa mina i palnal takim tekstem że siedziałam w łazience i 15 minut wyłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
OGOLNIE ehh co on takiego powiedzial?
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Wtajemniczenie
|
Lej go. Kobito lej go. Zapytaj czy chce żebyś dziecko zestresowane urodziła? Boże co z nim ostatnio kochana? ; (
#922 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, yebie go na całego. Najgorsze jest to że jak już jest kilka tygodni dobrze to zaraz coś mu odpala.
I zawsze jest na mnie. Zawsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#923 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Trzymaj się ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 |
Rozeznanie
|
ogolnie nie daj się! faceci są czasem tak bardzo do niczego...
sylwuska LOVE twój słownik ![]() wojniann dobrze, że jak tak sprawa wygląda, że nie pomogli by Ci bardziej w szpitalu to puścili do domu- tata będzie miał co robić za to ![]() fionka bardzo fajne prezenty! strasznie miło dolinka chyba bym padła jakby jakaś lodziara do mnie tak wypaliła z hasłem, że w gałce lodów jest alkohol i nie dostanę. morderstwo na miejscu. aniqa super, że gbs ujemny- kolejny problem z głowy ![]() ------------------------------ melduję, że po dzisiejszej wizycie jestem przerażona. 16 w poniedziałek jadę do szpitala na usg i ktg, 19 w czwartek mam wizytę- na której to dostanę już skierowanie na cc najbardziej prawdopodobne, że 23.11 mnie położą a 24.11 będzie Iwo (powiedziała mi dziś, że najpóźniej to będzie 26.11) ![]() TO ZA DWA TYGODNIE. ☠☠☠☠a, z tego stresu jak tylko przyszłam do domu to rzuciłam się na sprzątanie...power jak nigdy, nawet nic mnie nie zabolało.
#925 |
Zadomowienie
|
Mervie wpychasz się w kolejkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
Mervie
![]() ![]()
#927 |
Zakorzenienie
|
MERVIE co takiego znowu mój słownik napisal?
![]() To już niedługo zaczną nam się pojawiać Małe Bobaski na wątku, ale fajnie! ![]() ![]() No i nie przesadzaj z tym sprzątaniem, bo z dwóch to jeszcze tydzień się zrobi ;P Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Zadomowienie
|
Fionka, a co to za maść??
Mervie no i fajnie, będziesz już miała malucha jak my będziemy się turlać ![]() Co do nagrywania wyczynów w brzuchu to ja też mam wrażenie, że Gniewko jak jest pod kołdrą/kocem to myśli, że go nikt nie widzi a a jak odkrywam to siedzi cicho ![]() ![]() No ale nie zawsze, nieraz daje się przyłapać, ale na wszelki wypadek mam wyłączone wtedy dźwięki aparatu i kamery ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 26 bym nie chciała, bo to znowu dzień urodzin mojego byłego po którym mam traumę...ale jak już się zdarzy, to pewnie to dobre wyprze beznadzieję i nie będzie mi się już tak kojarzyć Cytat:
![]() Cytat:
i w ogóle- teściowa dzwoniła, że wtedy będzie pełnia i to bardzo nie dobrze. czekała aż przytaknę i powiem lekarce, że nie możemy wtedy bo pełnia jest? hmm ![]() i zobaczyła mnie dziś na skajpie z daleka, było widać brzuch i usłyszałam 'boże, jaka ty DUŻA jesteś'. Serio, może tak duża jak w 9 miesiącu? ![]()
![]() |
#930 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.