Mamusie grudniowe 2015 cz. 9 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-10, 19:13   #901
limonka_86
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
I słód 4 miesiąca ile zuzylas opakowań? Bo on jednak trochę kosztuje ;/

Ja przed szpitalem też już 2 razy smarowalam, a teraz znowu nie mogę się zmobilizowac, w ogóle jak wróciłam to mialam bardzo wrażliwy brzuch, bo ostatniego dnia pielęgniarka tak szturchala mnie po brzuchu, żeby Mała się ruszala, aż mnie to bolalo ;/

No ja u swojego gina byłam po ostatniej zapisanej wizycie 2 razy, odnośnie tego samopoczucia, ale wtedy nie badał mnie, tzn ostatnio mnie nie badał, a przed szpitalem zrobił szybkie usg. W następnym tyg do niego idę i powiem, że jestem ta szyjka wystraszona i chce, żeby sprawdzał mi ja za każdym razem po prostu

No właśnie ja też nie mogę i to dosyć sporo zostaje go na dole, a ja nie lubię tak wyrzucac kosmetyków ;/

Pisałam ostatnio, ze mi się siara zatrzymala i od jakiegoś czasu ani kropli, to już to odwołuje, chyba zaczyna wracać do normy, bo dzisiaj już i czuje i widzę, że stanik mam popełniony, więc pewnie antybiotyk tak na mnie działał, jak to któraś z Was do tego doszła

Napiszcie mi co zrobić z tym Tantum Rosa, jak nie mam tego irygatora to nici z plukania? Bo nie wiem czy można to jakoś zastąpić ;/

Jeśli nie, to po jutrzejszym świecie muszę się wybrać i kupić, szkoda, ze tylko na raz, a to spore jest, bo kiedyś miałam, no ale może się przyda na kiedyś jeszcze...

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Co do elancylu to teraz właśnie kończę pierwsza butelka ta 500 ml wiec naprawę bardzo wydajny druga kupiłam bo teraz na końcówkę i jeszcze wiadomo po porodzie na tyle na ile mi czasu wystarczy będę smarować

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Tantum Rosa tak samo mam zamiar używać po porodzie

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Ja kupiłam tego bialego jelenia do higieny intymnej a jak nie to szare mydło chociaż to chyba dość podobne składem jest
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 19:13   #902
dolinka881
Zadomowienie

Sylwuska, może zostało Ci w domu jakieś jajko ze smigusa-dyngusa? Jak nie, to po prostu zrób dziurkę w korku od butelki i jechane

Fionka, ale super paka! Zazdraszczam!

Ja dzisiaj mam jakiś kryzys fizyczny.. boli mnie grażyna i brzuch jakbym miała mega wzięcie... a załatwiałam się dzisiaj 2 razy...

Kobieta w lodziani nie chciała mi dzisiaj sprzedać kulki o smaku malagi, bo stwierdziła, że tam jest alkohol, a ja jestem w ciąży... także poczułam się jak nieletnia szczylówa, która podstępem chce kupić piwo...
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 19:13   #903
ogolnie
Zakorzenienie

Ale się zmachałam, zrobiłam aż dwie bombki

Leże i umieram z niewiadomego zmęczenia.

O, widzę że temat
przy dziecku Ja często o tym myślę, mamy częste życie nocne a nie chce z tego rezygnować. Mały dopóki sam z łóżeczka nie wylezie to myślę że jakoś to będzie, a potem można brać wspólną kąpiel jak już dziecko uspane nie wiem, tak sobie o wszystkim myślę a i tak pewnie plany same się utworzą
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 19:14   #904
limonka_86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość
Sylwuska, może zostało Ci w domu jakieś jajko ze smigusa-dyngusa? Jak nie, to po prostu zrób dziurkę w korku od butelki i jechane

Ja dzisiaj mam jakiś kryzys fizyczny.. boli mnie grażyna i brzuch jakbym miała mega wzięcie... a załatwiałam się dzisiaj 2 razy...

Kobieta w lodziani nie chciała mi dzisiaj sprzedać kulki o smaku malagi, bo stwierdziła, że tam jest alkohol, a ja jestem w ciąży... także poczułam się jak nieletnia szczylówa, która podstępem chce kupić piwo...
Hehehe no z tym lodem to niezle jaja! !
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 19:21   #905
Fionka_31
Zakorzenienie

Wojnainn dobrze ze w domu. W szpitalu byś nie odpoczela

A co do auta cóż ojciec kiedys przeciez sprzątam po tobie jak się zesikalas hahha

A tak na serio to ćwicz mięśnie kegla

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 19:21   #906
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Czubasek.. niemowlak ci nie wejdzie do pokoju
Ja juz mialam tu na mysli takiego roczniaka / poltoraroczniaka

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 19:22   #907
Fionka_31
Zakorzenienie

Dolinka lodziara dba o ciebie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-10, 19:22   #908
wojniann
Rozeznanie

GG do wojniann

Moje auto w naprawie wiec wzięłam od taty. Obiecałam nie marudzić bo to ostatnie bydle z garażu hehe stary opel ale powiem wam.ze skubany ma 21 lat ale silnik jak zyleta i nie.psuje się dzięki Bogu. Moje.juz kilka.razy w.naprawie było a.ojca jeździ juz tyle lat. Jakieś bzdury były robione ale nic poważnego. Sprzęgło tylko które spaliłam jak.uczyłam się jeździć.
Pewnie.ojcu płakać się.zachciało jak się zorientował ze poważnie zsikalam jego szerszenia. Ja bym się wkurzyla. No ale mało się nie udisialam taki mnie kaszel złapał. Flegma mi gdzieś spłynela, mięsień poprostu mało nie eksplodował nie miałam jak.zjechać bo pobocza nie było a.sznur aut za.mną. No i stało się.
Swoją drogą z.Lublina dziś wyjeżdżalam ponad godzinę. Główną wylotowa nawet nie było opcji wiec jechałam z innej strony gdzie zawsze łatwiej było. Ale w.każdym radio mówili że lublin stoi jak nigdy przedtem. Do tego pogoda paskudna. Ciężko się jechało.
wojniann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 19:23   #909
Fionka_31
Zakorzenienie

Kurde cos mnie ćmić zaczyna

Stary 2015-11-10, 19:38   #910
ogolnie
Zakorzenienie

Jak to jest że jak syn mój szaleje a ja chce go nagrać to nagle cisza? Może słyszy dźwięk włączania kamery
Stary 2015-11-10, 19:40   #911
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Jak to jest że jak syn mój szaleje a ja chce go nagrać to nagle cisza? Może słyszy dźwięk włączania kamery
Mój też jest taki przebiegły:p
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-10, 19:53   #912
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Mój tak robi kiedy chcę żeby TŻ go przyłapał
Stary 2015-11-10, 19:57   #913
Fionka_31
Zakorzenienie

Haha. Noo cwane dzieci.

A ja ostatnio tez sie cieszylam ze mala sie tak wierci i ja nagrywam a okazalo sie ze przelaczylam aparat na kamerę ale juz nie wcisnelam nagrywania, takze ten no

Stary 2015-11-10, 20:03   #914
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Czubasek waga urodzeniowa poniżej 2.5kg uprawnia do darmowych szczepień przeciwko rotawirus,om, pneumo i meningokokom. Także jak ma być taka drobinka to niech ma 2499g

Ja szlabanu nie mam, ale ostatni seks to chyba w połowie maja był? Jakoś tak...

Fionka super wyprawka

Ja jak nie mogę wycisnąć balsamu do końca to rozcinam butelkę i wybieram palcem. Nieraz i 3 dni to robię, tyle tam zostaje. A żeby nie wysechł to trzymam w woreczku.

Dzisiaj byliśmy z mężem w tesco. Oczywiście stanęliśmy do kasy pierwszeństwa, a tam przed nami 3 facetów i 1 pani z laską. Mąż na dzień dobry powiedział głośno, że nie widzi nikogo w ciąży a później zapytał się kasjerki, która to kasa pierwszeństwa, bo on chyba niedowidzi na co pani przy kasie stwierdziła, że w sumie to każda i ja jako ciężarna mam prawo podejść bez kolejki - już to widzę, chyba by mnie staranowali tam po co w ogóle robić taką kasę, skoro nie stosują zasad ustanowionych przez nich samych? I niby skąd mam wiedzieć, że mogę sobie po prostu podejść, skoro nigdzie nie jest to napisane?

Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 20:22   #915
adka_19
Wtajemniczenie

Witam się laseczki coraz mniej mam czasu żeby siedzieć z wami tylko wieczorami ale myślę że to się zmieni od czwartku

Benita - no to gdzie torba ?
Ja też mam nie spakowana. Masakra.

Sylwoha dobrze ze wszystko okej *

Karmazynova zaczynam też być na etapie że się cieszę ) A poród porodem nie mamy wyjścia już; )

Cienwiatru biedna doczekała się w końcu?

Mervie to ty też już donoszona

Wojniann trzymaj się tam

A wgl dziewczyny spokój tam - odłożył telefon an chwilę a tu z 10 stron 15 ! Spokój!

Ogólnie komuś tu chxe się bzykac

Sylwuska to nie dobre wiadomości w sumie nie wiadomo co powinno Cie niepokoić

Fionka przyjdź na pewno z ciwchem! Miło że się tak zachowali
Co do auta - muszę zamówić obie wyciąganie Hahaha zachciało się niskiego zawieszenia 😊😊

Acapella naprawdę supeeeeer!!!!

Kalusia a może ma rację? Mimo że oczywiście wolałabym być w domu ?

Czubasek widzę poważne plany po zdjęciu pessara

Fionka widzę fajne te prezenciki )

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Q ja dziś miałam tak dobry dzień że myślałam znaczy w sensie czułam się jakbym wgl brzuszka nie miała :O w ogóle mi nie przeszkadzał w niczym ) suuupet!

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 20:25   #916
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wojniann Pokaż wiadomość

Ale wiecie co zrobiłam??? Zsikalam ojcu siedzenie w.aucie. Złapał mnie kaszel, ból tej niby nerki i siku i nie ogarnelam. Biedny myślał że żartuje jak.mu powiedziałam ale już wie ze mówiłam poważnie hehhe ależ zadowolony. Hehe
Wojniann współczuję. Ja miałam tak samo. Kup sobie te pieluchomajtki Tena. Ja je nosiłam do pracy nawet jak miałam takie ataki kaszlu - naprawdę super sprawa. Kilka razy też miałam takie przygody niestety. Tena Discreet - ja je biorę też do szpitala zamiast podkładów.

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 20:35   #917
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość

Kalusia a może ma rację? Mimo że oczywiście wolałabym być w domu ?
No bo on nie chce się stresować w domu. A jak urodzę po terminie? Ile mam się kisić w tym szpitalu?
Stary 2015-11-10, 20:38   #918
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Sylwuska tez sie zastanawiałam jak tz da rade przy obecności malej. Jak przez chwile mieszkaliśmy u rodziców to nawet pies go rozpraszal i wywalal z pokoju i zamykam drzwi

Smialam sie ze będziemy kołyską lekko na przedpokój wyjeżdżać coby mala nie do konca byla w sypialni.

A i tez mamy plan "sprzedawać" dziadkom aby weekend razem spędzić ale to później zdecydowanie
Jakoś damy radę, wtedy doceni się pewnie każda chwilę i inaczej się będzie na to patrzyło

Dziwne po prostu będzie to, ze Małą będzie z nami w pokoju, w swoim łóżeczku, a rodzice takie rzeczy wyprawiają, no i właśnie co robić jak zacznie płakać w trakcie ;P

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc to ja się boję tego 'pierwszego razu' po porodzie
A co do dziecka... jak będzie spało sobie w łóżeczku to mamy kilka innych pomieszczeń w domu, żeby zresztą my rzadko to robiliśmy w sypialni

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Heh będzie można urozmaicać trochę, zaczynając od miejsca ;P
Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Co do pielęgnacji to myślałam o szarym mydle + tantum+ maść cicadrinina

Ale jestem.ciekawa co wy planujecie
Muszę popatrzeć na tą maść, bo już któryś raz o niej piszesz, więc pewnie jest dobra

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Ja bede moczyc tylek w misce z tantum rosa po porodzie. A tak to szare mydelko tylko, najlepsze jednak.

sylwuska niemowlak sobue spi spokojnie wiec mozna chociaz ciekawie jest jak w trakcie sie obudzi i bedzie plakac.
Z dziecmi to juz jednak inaczej. Mniej spontanicznie, chyba ze dziadki wezma do siebie na noc to wtedy jest szal jak gimbaza. Bynajmniej my mamy takie akcje czasem.
Nawet jak dziecko ma.oddzielny pokoj to przeciez sypialni nie zamkniesz na klucz i dziecko moze Ci wejsc w kazdej chwili...
Nie no ja doskonale zdaje sobie sprawę, ze śpi, tylko właśnie takie dziwne uczucie na początku, ze jest obok dziecko, a rodzice takie rzeczy robią ;P No i co jak w trakcie zaczyna płakać ;P

To musi być fajne, taki powrót do nastoletnich czasów ;D i radość jaka obydwu stron

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Sylwuska rozumiem.
Ja sobie z takimi typami radze nawalen pytan.
I nie odpuszczam.
A na jezyk tez nie choruje

A po co masz
Isc do 3 i 4? Poza tym mie martw sie tak ta szyjka, bo juz niewiele zostalo i mialam dluga wiec sie trxymaj tego co Ci mowi twoj gin.
sylwuska nie plucz on to zleca wszystkim olej trzymaj sie tego co mowi twoj gin.

Lenczewski zmierzy Ci szyjke usg dopochowowym. Spokojnie
Fajny gosc
Swojego też bym zameczala, a tu jakas taką nieśmiała byłam, chyba zaskoczona tym wszystkim, ze w ogóle coś jest zle, skoro czuje się lepiej i ze znowu mam przyjsc, niespodziewalam się tego i dlatego już nie wiedziałam o co pytać.

No tydzień temu przecież sam ordynator sprawdzał tą szyjke i mówił, że ok i zamknieta, więc w tydzień może się nie pogorszylo. Niby niedaleko, ale wiesz, mi do donoszenia jeszcze całe 3 tyg brakuje.

Poważnie? He skoro tak, to chyba nie będę, skoro wszystkim to zaleca bez powodu.

A właśnie miałam zapytać o tego lekarza, ale jakoś została z w szpitalu i nie chciałam Ci już zawracać głowy. Jak ten lekarz? W porządku? To fajnie, za dwa dni się dowiem co i jak

Cytat:
Napisane przez limonka_86 Pokaż wiadomość
Co do elancylu to teraz właśnie kończę pierwsza butelka ta 500 ml wiec naprawę bardzo wydajny druga kupiłam bo teraz na końcówkę i jeszcze wiadomo po porodzie na tyle na ile mi czasu wystarczy będę smarować

Ja kupiłam tego bialego jelenia do higieny intymnej a jak nie to szare mydło chociaż to chyba dość podobne składem jest
O, no to wydajny jest, skoro dopiero pierwsza butelkę kończysz a wchłania się ok? Jak z zapachem, nie jest bardzo drazniacy? Na allegro zamawialas?

Cytat:
Napisane przez dolinka881 Pokaż wiadomość

Hehe niestety nie, Ale problem chyba rozwiązany, nie będę wcale plukac

O kurczę, to faktycznie dziwnie musialas się czuć ;/ a jak piją i palą w zaawansowanej ciąży to nikt nie widzi ;/

syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 20:46   #919
ogolnie
Zakorzenienie

Adka odechciało mi się jak TŻ wrócił z grobowa mina i palnal takim tekstem że siedziałam w łazience i 15 minut wyłam.
Stary 2015-11-10, 20:48   #920
syylwuska
Zakorzenienie

OGOLNIE ehh co on takiego powiedzial?

Stary 2015-11-10, 20:48   #921
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Adka odechciało mi się jak TŻ wrócił z grobowa mina i palnal takim tekstem że siedziałam w łazience i 15 minut wyłam.
Lej go. Kobito lej go. Zapytaj czy chce żebyś dziecko zestresowane urodziła? Boże co z nim ostatnio kochana? ; (

Stary 2015-11-10, 20:50   #922
ogolnie
Zakorzenienie

Nie wiem, yebie go na całego. Najgorsze jest to że jak już jest kilka tygodni dobrze to zaraz coś mu odpala.
I zawsze jest na mnie. Zawsze.
Stary 2015-11-10, 20:59   #923
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Nie wiem, yebie go na całego. Najgorsze jest to że jak już jest kilka tygodni dobrze to zaraz coś mu odpala.
I zawsze jest na mnie. Zawsze.
eh z tymi chłopami
Trzymaj się

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-10, 21:19   #924
mervie
Rozeznanie

ogolnie nie daj się! faceci są czasem tak bardzo do niczego...

sylwuska LOVE twój słownik

wojniann dobrze, że jak tak sprawa wygląda, że nie pomogli by Ci bardziej w szpitalu to puścili do domu- tata będzie miał co robić za to

fionka bardzo fajne prezenty! strasznie miło

dolinka chyba bym padła jakby jakaś lodziara do mnie tak wypaliła z hasłem, że w gałce lodów jest alkohol i nie dostanę. morderstwo na miejscu.

aniqa super, że gbs ujemny- kolejny problem z głowy
------------------------------

melduję, że po dzisiejszej wizycie jestem przerażona.
16 w poniedziałek jadę do szpitala na usg i ktg, 19 w czwartek mam wizytę- na której to dostanę już skierowanie na cc
najbardziej prawdopodobne, że 23.11 mnie położą a 24.11 będzie Iwo
(powiedziała mi dziś, że najpóźniej to będzie 26.11)

TO ZA DWA TYGODNIE.

☠☠☠☠a, z tego stresu jak tylko przyszłam do domu to rzuciłam się na sprzątanie...power jak nigdy, nawet nic mnie nie zabolało.
Stary 2015-11-10, 21:24   #925
Koritsi_a
Zadomowienie

Mervie wpychasz się w kolejkę będziesz miała cięcie wcześniej niż ja
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 21:25   #926
halwaya
Zakorzenienie

Mervie coraz bliżej.. Moja przyjaciółka z dzieciństwa urodziła się 24.11 a moja pierwsza miłość 25.11 tak więc wg mnie to dobre daty

Stary 2015-11-10, 21:25   #927
syylwuska
Zakorzenienie

MERVIE co takiego znowu mój słownik napisal?

To już niedługo zaczną nam się pojawiać Małe Bobaski na wątku, ale fajnie!

No i nie przesadzaj z tym sprzątaniem, bo z dwóch to jeszcze tydzień się zrobi ;P

Stary 2015-11-10, 21:27   #928
acapella
Zadomowienie

Fionka, a co to za maść??

Mervie no i fajnie, będziesz już miała malucha jak my będziemy się turlać

Co do nagrywania wyczynów w brzuchu to ja też mam wrażenie, że Gniewko jak jest pod kołdrą/kocem to myśli, że go nikt nie widzi a a jak odkrywam to siedzi cicho Nie wiem o co mu chodzi
No ale nie zawsze, nieraz daje się przyłapać, ale na wszelki wypadek mam wyłączone wtedy dźwięki aparatu i kamery
acapella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-10, 21:37   #929
mervie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Koritsi_a Pokaż wiadomość
Mervie wpychasz się w kolejkę będziesz miała cięcie wcześniej niż ja
wybacz i uwierz, że nie chciałam mnie dwupak pasuje, ja w ogóle nic już nie chcę! hahaha

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Mervie coraz bliżej.. Moja przyjaciółka z dzieciństwa urodziła się 24.11 a moja pierwsza miłość 25.11 tak więc wg mnie to dobre daty
ja sobie zaraz muszę poszukać kto z tych dat jest, tak z ciekawości
26 bym nie chciała, bo to znowu dzień urodzin mojego byłego po którym mam traumę...ale jak już się zdarzy, to pewnie to dobre wyprze beznadzieję i nie będzie mi się już tak kojarzyć

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
MERVIE co takiego znowu mój słownik napisal?

a już nie pamiętam, ale często się chichram jak coś się u Ciebie przekręci

Cytat:
Napisane przez acapella Pokaż wiadomość
Mervie no i fajnie, będziesz już miała malucha jak my będziemy się turlać
będę się turlać z wami, tylko że bobo będzie po drugiej stronie brzucha

i w ogóle- teściowa dzwoniła, że wtedy będzie pełnia i to bardzo nie dobrze. czekała aż przytaknę i powiem lekarce, że nie możemy wtedy bo pełnia jest? hmm
i zobaczyła mnie dziś na skajpie z daleka, było widać brzuch i usłyszałam
'boże, jaka ty DUŻA jesteś'. Serio, może tak duża jak w 9 miesiącu?
Stary 2015-11-10, 21:42   #930
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mervie Pokaż wiadomość
ogolnie nie daj się! faceci są czasem tak bardzo do niczego...

sylwuska LOVE twój słownik

wojniann dobrze, że jak tak sprawa wygląda, że nie pomogli by Ci bardziej w szpitalu to puścili do domu- tata będzie miał co robić za to

fionka bardzo fajne prezenty! strasznie miło

dolinka chyba bym padła jakby jakaś lodziara do mnie tak wypaliła z hasłem, że w gałce lodów jest alkohol i nie dostanę. morderstwo na miejscu.

aniqa super, że gbs ujemny- kolejny problem z głowy
------------------------------

melduję, że po dzisiejszej wizycie jestem przerażona.
16 w poniedziałek jadę do szpitala na usg i ktg, 19 w czwartek mam wizytę- na której to dostanę już skierowanie na cc
najbardziej prawdopodobne, że 23.11 mnie położą a 24.11 będzie Iwo
(powiedziała mi dziś, że najpóźniej to będzie 26.11)

TO ZA DWA TYGODNIE.

☠☠☠☠a, z tego stresu jak tylko przyszłam do domu to rzuciłam się na sprzątanie...power jak nigdy, nawet nic mnie nie zabolało.
Nononono. Mamuśka szykuj się!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości