|
|
#4981 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
na gemini tez troche kupie, mam tez do wykorzystania z pracy 150 zl w sklepie superkoszyk, na dniach zasiadam do rozkminiania, co moge kupic w tym sklepie, a w gemini to, czego tam nie bedzie
![]() z tą talia to powiem wam ze mnie tez wszyscy mowia ze maly brzuch i jak zaloze kurtke to ciazy nie widac. Ale tych wymiarow ponizej setki zazdroszcze ja z tych tezszych juz przed ciaza :P
Edytowane przez Eleo765 Czas edycji: 2015-11-10 o 21:11 |
|
|
|
#4982 |
|
Wtajemniczenie
|
Na TVP1 Marley i ja
jeden z większych jak dla mnie wyciskaczy łez. Ryczę jak głupia zawsze na tym filmie
|
|
|
|
#4983 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam w pasie 96 cm. A z waga na plusie 6 kg
|
|
|
|
#4984 |
|
Zakorzenienie
|
To ja na wigilie mam barszcz czerwony z uszkami no i grzybowa.
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Bylam na tym w kinie w ramach okienka na uczelni, plakalam jak male dziecko.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
Pyta mnie mąż czy mi coś przynieść, bo mnie się na dziś dzień już skończył. I mówię że jakieś dobre kanapeczki, to mi jeszcze herbatkę do tego zrobił
|
|
|
|
#4987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie na każdą zupę z buraków mówi się barszcz, bez względu na to czy ma jakieś dodatki czy czysty ![]() Cytat:
Eleo gratuluję zakupu wózka ![]() Co do obwodu brzucha to ja mam ponad 100 a na wadze 5,5 kilo na plusie, bo ostatnio tylko chudne zamiast przybierać ![]() Ale ogólnie obwodów brzucha nie ma co porównywać chyba że się poda obwód wyjściowy bo każda z nas startowała przecież z inną figurą chudzinki wiadomo że będą mieć mniejszy obwód niż osoby tezsze
|
||
|
|
|
#4988 |
|
Rozeznanie
|
U mnie tak samo
|
|
|
|
#4989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#4990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zjadłam chipsy Za karę mi teraz niedobrze...
|
|
|
|
|
#4991 |
|
Zakorzenienie
|
No ja startowałam z 85 w obwodzie
Ewusia - malutko przytyłaś jak na taki wielki brzuch i takiego pyzolka w nim
|
|
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
To ja nigdy nie słyszałam o zupie buraczkowej
U mnie to zawsze barszcz jest - tylko barszcz czysty, albo ukraiński (z kawałkami buraków, jarzynami, ziemniakami, fasolą i zabielony śmietaną)
|
#4993 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to przez tę dietę, bo wcześniej to przybieralam nawet 0,5 kg tygodniowo, a od kiedy jestem na diecie, czyli od września, to schudłam kilogram i nic nie przybralam
|
|
|
|
|
#4995 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia zazdroszcze wam tego spadku wagi. Ja sie juz przestalam akceptowac. Tz mowi, ze slicznie wygladam, a ja nie moge na siebie patrzec :-(
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Zaczynam i koncze ten watek w szpitalu
|
|
|
#4997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam bym wolała móc normalnie jeść niż nie tyć no ale jak się szuka plusów to mały wzrost wagi jest jakimś plusem w naszej sytuacji...
|
|
|
|
|
#4998 |
|
Wtajemniczenie
|
Za 2-3 miesiące znów będziemy piękne i urocze^^ i może ciut bardziej niewyspane;d
|
|
|
|
#4999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo, że nie przytyłam dużo i w sumie całość mi tylko w brzuch weszła to i tak jakoś sam fakt, że waga pokazuje to co pokazuje jakoś tak na mnie działa
|
|
|
|
|
#5000 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam ponad 100 w brzuchu. Waga jakby tak spojrzeć ogólnie to nic nie przytyłam bo na początku +7 kg od początku diety -7kg i teraz jeden kilogram mi się waha już od 2 tygodni, albo kg mniej albo kg więcej.
|
|
|
|
#5002 |
|
Zakorzenienie
|
Niby zgrabnie, ale ja widze te moje nogi jak mi sie roztyly :-( ten celulit, ktory wczesniej nie byl tak widoczny i mi nie przeszkadzal
|
|
|
#5003 |
|
Zakorzenienie
|
No pewnie że nie ma co porównywać obwodów.
To tak chyba bardziej z ciekawości, bo dopóki wy nie zaczelyscie tu o nich mówić to mi nawet nie przyszło do głowy by się zmierzyć ![]() Malwi może kolejny będzie dla Ciebie łaskawszy |
|
|
|
#5004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja gdyby nie dieta to na pewno już bym przekroczyła normalny przyrost wagi. Ale teraz w ciąży kg się nie przejmuje i nawet jakbym przytyła 20 kg to trudno. Zajęłabym się tym po ciąży, a teraz cieszyła maleństwem w brzuchu.---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Dziewczyny mamy przekroczone posty !!! |
|
|
|
|
#5005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dość, że obolała to nawet stringi nie wyglądają na mnie seksownie bo ten cellulit Jak ubiorę coś obcisłego to znowu wystaje mi brzuch i mi zimno.. eh nie nadążysz
|
|
|
|
|
#5006 |
|
Zakorzenienie
|
Oby
Noo ja juz widze, ze mam problem ze wstaniem z lozka, albo jak mam wysiasc z auta to jest kombinowanie zeby sie wygrzebac. :-( ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Czarnula licze na to ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Magda ja to juz zaczelam nosic zwykle bawelniane majciochy, bo zle sie czuje w innych, czyli tez mniej seksownie.
|
|
|
#5007 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5008 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam chromolę wygląd. Mąż mnie nie komplementuje, wcześniej była ewolucja z pięknej na ładną, teraz nic. Tylko zauważa, że chudnę w nogach :P nie pieści, nie tula, nic. Więc byle do porodu potem się ogarnę
|
|
#5009 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, ze cellulit zejdzie po porodzie.
Mamy nowy watek?
|
|
|
#5010 |
|
Rozeznanie
|
Większość to chyba woda
Przynajmniej mam taką nadzieję
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

jednego malutkiego,to chyba przez to, ze pepek nie chce puscic i sie wypiac 
ale to przez tę dietę, bo wcześniej to przybieralam nawet 0,5 kg tygodniowo, a od kiedy jestem na diecie, czyli od września, to schudłam kilogram i nic nie przybralam

Ja gdyby nie dieta to na pewno już bym przekroczyła normalny przyrost wagi. Ale teraz w ciąży kg się nie przejmuje i nawet jakbym przytyła 20 kg to trudno. Zajęłabym się tym po ciąży, a teraz cieszyła maleństwem w brzuchu.
Nie dość, że obolała to nawet stringi nie wyglądają na mnie seksownie bo ten cellulit
Przynajmniej mam taką nadzieję