Wiarygodni sprzedawcy z Allegro (lista w pierwszym poście) - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-10-12, 14:56   #1921
siarka40
Szef ds. Wymianek

Dot.: Wiarygodni sprzedawcy z Allegro

Cytat:
Napisane przez wgn Pokaż wiadomość
Myślę, że większość jest przekonana, że kupiła oryginał w dobrej cenie bo Ci co lubią podróbki kupią sobie na pierwszym lepszym bazarze o 80% taniej niż na All.
Fakt, odpowiedzialność All za to co sprzedaje jest żadna. Sama mam ochotę ich pozwać za wiadomości typu "W....., oto produkty, które wybraliśmy dla Ciebie" - a tam 9 na 10 ofert to ordynarne podróby
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;53062268]Ja ich zburałem za te "oferty" na FB, to mi odpowiedzieli, że to testery były i nie maja żadnych podstaw aby uważać, że to podróby. A były to słynne podróby Terre Partum 100 ml.
To ja im piszę, że nie ma takiej pojemności, są 75 ml. Poza tym flakonik wygląda jak od EDT (ten z Parfum jest niższy i szerszy), no i był trochę koślawy, a obok oczywiście testerowy kartonik z napisem jak wał "Terre d'Hermes Parfum 100 ml". No to stwierdzili, że aby to mogli usunąć to musi się do nich pofatygować producent albo dystrybutor
Rynce opadywujo [/QUOTE]
Dodam, że za to chętnie allegro usuwa aukcje używek oryginałów i tępi odlewki. Gdzie tu sens, gdzie logika?:/
Stary 2015-11-03, 13:29   #1922
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Konto usunięte

Czy sprzedawcy na all odpowiadają wam na pytania o kod produktu? (nie wiem, czy zawsze jest na kartoniku, ale jeśli wiecie, że na pewno jest). Nie wiem, czy źle trafiłam, czy po prostu to standard, bo to wymaga większej fatygi niż tekst "sprzedajemy oryginały".... Ew. czy jakaś perfumeria internetowa na takowe wam odpisała? (pewnie musi być mniejsza)
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 14:42   #1923
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anette30 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem podróbki poprawiają rynek. Tym bardziej, że często jakościowo nie odbiegają aż tak bardzo. I taniej nawet kupic dwa przedmioty niż jeden oryginalny.

Co do samego tematu to polecam patrzeć na stosunek pozytywnych opinii do negatywnych oraz ich ilość. Jak blisko 100% to nie ma obaw jak opinii jest ponad 500.
A wiesz kto, gdzie, w jakich warunkach je produkuje i co jest w takich podróbkach? W niektórych był koński mocz Faktycznie 100% natury poprawiającej rynek

[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;53329655]Czy sprzedawcy na all odpowiadają wam na pytania o kod produktu? (nie wiem, czy zawsze jest na kartoniku, ale jeśli wiecie, że na pewno jest). Nie wiem, czy źle trafiłam, czy po prostu to standard, bo to wymaga większej fatygi niż tekst "sprzedajemy oryginały".... Ew. czy jakaś perfumeria internetowa na takowe wam odpisała? (pewnie musi być mniejsza)[/QUOTE]
Nie. Ale jeśli poprosi się o kod z pudełka, to można datę produkcji sprawdzić samemu. A jeśli na pudełku nie ma kodu, to od razu można sobie taką aukcję darować.

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 15:13   #1924
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość

Nie. Ale jeśli poprosi się o kod z pudełka, to można datę produkcji sprawdzić samemu. A jeśli na pudełku nie ma kodu, to od razu można sobie taką aukcję darować.
No własnie napisałam, że chodzi mi o kod, bo chciałam po nim spr datę. Tylko, że olali moje 2 maile (sprzedający jest na liście zaufanych allegrowiczów), więc chciałam wiedzieć, czy to normalne, że olewają takie pytania, czy trafiłam na akurat takiego sprzedawcę. No cóż, będę musiała dopłacić stówkę więcej, ale może ktoś inny odpowie...
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-03, 15:26   #1925
Karkki
Zakorzenienie

[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;53330877]No własnie napisałam, że chodzi mi o kod, bo chciałam po nim spr datę. Tylko, że olali moje 2 maile (sprzedający jest na liście zaufanych allegrowiczów), więc chciałam wiedzieć, czy to normalne, że olewają takie pytania, czy trafiłam na akurat takiego sprzedawcę. No cóż, będę musiała dopłacić stówkę więcej, ale może ktoś inny odpowie...[/QUOTE]
Jak jest na liście, to bym się raczej nie bała. Jeśli mają kilkanaście flakonów tego samego zapachu, to mogą się obawiać, że podadzą kod z jednego pudełka a wyślą inne i będzie się miało do nich pretensję?
Natomiast jeśli wystawia jedną flaszkę, to ja bym takiego sprzedawcę tak długo nękała mailami, aż by się wkurzył i odpisał

- Terry Pratchett
Stary 2015-11-03, 15:38   #1926
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Jak jest na liście, to bym się raczej nie bała. Jeśli mają kilkanaście flakonów tego samego zapachu, to mogą się obawiać, że podadzą kod z jednego pudełka a wyślą inne i będzie się miało do nich pretensję?
Natomiast jeśli wystawia jedną flaszkę, to ja bym takiego sprzedawcę tak długo nękała mailami, aż by się wkurzył i odpisał
Gdyby chociaż odpisali, że tak jest jak mówisz...ale oni to zlali całkiem. Olewka, jakby maili nie było. Kupowałam już od nich zapach i był sprzed prawie 4 lat, dlatego chciałam teraz nowszy, bo nie wiem, kiedy go zużyję... Nawet wyjaśniłam, o co chodzi, ale zero odpowiedzi. Chyba prosić się już nie będę, nie zależy im na kliencie, to nie. Widocznie wiedzą, że nie ten to inny(kupi)... A więc krzyż na drogę
Stary 2015-11-03, 15:49   #1927
Karkki
Zakorzenienie

[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;53331112]Gdyby chociaż odpisali, że tak jest jak mówisz...ale oni to zlali całkiem. Olewka, jakby maili nie było. Kupowałam już od nich zapach i był sprzed prawie 4 lat, dlatego chciałam teraz nowszy, bo nie wiem, kiedy go zużyję... Nawet wyjaśniłam, o co chodzi, ale zero odpowiedzi. Chyba prosić się już nie będę, nie zależy im na kliencie, to nie. Widocznie wiedzą, że nie ten to inny(kupi)... A więc krzyż na drogę [/QUOTE]
Że sprzed 4 lat, to czasami bardzo dobrze Ale masz rację Czyli handlarze to a nie handlowcy. Bo handlowcy dbają o potencjalnego klienta.

- Terry Pratchett

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-10, 07:33   #1928
pola49
Zadomowienie

Na allegro zwykle zlewka totalna, na 10 pytan zwykle dostawalam 2 odpowiedzi ( w tym czasem "prosze sie nie martwic na pewno sa swieze" bez podania kodu) W perfumeriach internetowych dostalam odpowiedz od aleperfumeria. Podali mi kod bo cala partie mieli z jednym.
Stary 2015-11-10, 08:46   #1929
scorpionetka
Zadomowienie

[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;53331112]Gdyby chociaż odpisali, że tak jest jak mówisz...ale oni to zlali całkiem. Olewka, jakby maili nie było. Kupowałam już od nich zapach i był sprzed prawie 4 lat, dlatego chciałam teraz nowszy, bo nie wiem, kiedy go zużyję... Nawet wyjaśniłam, o co chodzi, ale zero odpowiedzi. Chyba prosić się już nie będę, nie zależy im na kliencie, to nie. Widocznie wiedzą, że nie ten to inny(kupi)... A więc krzyż na drogę [/QUOTE]
Jak kupowałam smoki też zależało mi na tym, aby flakony nie były jakoś wyjątkowo stare. Perfumeria_24h jest na naszej liście i miała smoki w fajnej cenie , ale na pytanie o zdjęcia i kody olali mnie totalnie, a pisałam 2 razy. Perfumymegami nie jest na liście, a babka odpisała i wzięłam u niej, chociaż miała te smoki 40 zł drożej. Także to, że sprzedający jest na naszej liście nie gwarantuje normalnej obsługi. Zaczynam wątpić, czy w ogóle ktoś te listy weryfikuje z upływem czasu. Przecież to nie tylko chodzi o to, czy podróba czy oryginał, ale również o sposób całościowej obsługi klienta. Przecież przy transakcji internetowej ja nie widzę flakonu, za który płacę, więc ostatecznie sprzedający nie nadweręży się, jeśli odpisze. Widać uważają, że nie muszą, więc ja nie muszę u nich kupować. Cóż z tego, że kupię oryginał, jeśli np. stary, zepsuty (bo źle przechowywany), albo z jakąś wadą (np. atomizer nie psika - to się zdarza, rzadko, ale się zdarza) i potem z takim sprzedającym nie będzie kontaktu. Teoretycznie mam prawo do zwrotu, tylko jak to prawo wyegzekwować, jak taki sprzedający zlewa wszystko i wszystkich? Dlatego najbezpieczniej jest nie ładować się w transakcje, gdy sprzedający olewa. Wprawdzie dziewczyny pisały, że kupiły u niego i było ok, ale ja nie chciałam ryzykować zakupu za parę ładnych stówek u gościa, któremu się nawet nie chce napisać, że nie zrobi zdjęć, bo coś tam.
scorpionetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-10, 10:53   #1930
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez scorpionetka Pokaż wiadomość
Jak kupowałam smoki też zależało mi na tym, aby flakony nie były jakoś wyjątkowo stare. Perfumeria_24h jest na naszej liście i miała smoki w fajnej cenie , ale na pytanie o zdjęcia i kody olali mnie totalnie, a pisałam 2 razy. Perfumymegami nie jest na liście, a babka odpisała i wzięłam u niej, chociaż miała te smoki 40 zł drożej. Także to, że sprzedający jest na naszej liście nie gwarantuje normalnej obsługi. Zaczynam wątpić, czy w ogóle ktoś te listy weryfikuje z upływem czasu. Przecież to nie tylko chodzi o to, czy podróba czy oryginał, ale również o sposób całościowej obsługi klienta. Przecież przy transakcji internetowej ja nie widzę flakonu, za który płacę, więc ostatecznie sprzedający nie nadweręży się, jeśli odpisze. Widać uważają, że nie muszą, więc ja nie muszę u nich kupować. Cóż z tego, że kupię oryginał, jeśli np. stary, zepsuty (bo źle przechowywany), albo z jakąś wadą (np. atomizer nie psika - to się zdarza, rzadko, ale się zdarza) i potem z takim sprzedającym nie będzie kontaktu. Teoretycznie mam prawo do zwrotu, tylko jak to prawo wyegzekwować, jak taki sprzedający zlewa wszystko i wszystkich? Dlatego najbezpieczniej jest nie ładować się w transakcje, gdy sprzedający olewa. Wprawdzie dziewczyny pisały, że kupiły u niego i było ok, ale ja nie chciałam ryzykować zakupu za parę ładnych stówek u gościa, któremu się nawet nie chce napisać, że nie zrobi zdjęć, bo coś tam.
Masz racje, ale po czesci. Bo wlasnie tworzac liste chodzilo o oryginalnosc flaszek, zeby czlek sie nie zastanawial tylko mogl kliknac i potem spokojnie spac.
Rozumiem 2 strony, ciebie i perfumerie. Ale jesli perfumeria ma kupe roboty to moze faktycznie nie ma czasu (checi?) odpisac. Co jesli (jak juz ktos napisac),podadza ci kod, a przy pakowaniu dostaniesz inny egzemplarz. Czy ma sie w 100% pewnosc, ze dostaniesz ta sama flaszke, o ktora pytasz?
Inna opcja - dzwonic, nie pisac Maile zlewaja, wiec moze telefonicznie cos sie dowiesz.

Odpukac, ja nigdy nie pytalam o kod odkad kupuje,nie wazne czy online czy stacjonarnie i jeszcze nie mialam problemu z zepsutymi perfumami itp. Uff
Stary 2015-11-10, 12:57   #1931
gidran
Zadomowienie

W przypadku większych firm często jest tak, że mail odbiera osoba, która tylko kontroluje zlecenia i nie ma styczności z flakonami, bo są w sklepie czy tam magazynie. Oczywiście w takiej sytuacji powinna podać namiar do kogoś, kto udzieli właściwych informacji (bo żeby te informacje uzyskała i przekazała kupującemu, to jeszcze mi się nie zdarzyło). Zostawianie pytań bez odzewu, to tak jak pisałyście, nie kupuje się i tyle.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-11, 12:31   #1932
Efa855
Raczkowanie

Perfumeriatys i Pawcio1234 - żadnych zarzutów z mojej strony wobec tych sprzedawców.
Efa855 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-11, 17:59   #1933
oszukanyallegro
Przyczajenie

UWAGA UWAGA na sprzedawcę lider-perfumy

UWAGA na sprzedawcę z Allegro lider-perfumy sprzedaje podrobione perfumy np. Bleu de Chanel masakra całkiem inny flakon zapach nawet nie przypomina orginału ... dane firmy
Maja Szary
Firma Handlowa LIDER Maja Szary
ul.Żurawia 6
12-200 Pisz
REGON: 280097620
NIP: 849-150-08-96

po wystawieniu komentarza dzwonią i zastraszają klienta .... z czystym sumieniem nie polecam
oszukanyallegro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-11, 21:03   #1934
zania
Matka buldoga

Dot.: UWAGA UWAGA na sprzedawcę lider-perfumy

Cytat:
Napisane przez oszukanyallegro Pokaż wiadomość
UWAGA na sprzedawcę z Allegro lider-perfumy sprzedaje podrobione perfumy np. Bleu de Chanel masakra całkiem inny flakon zapach nawet nie przypomina orginału ... dane firmy
Maja Szary
Firma Handlowa LIDER Maja Szary
ul.Żurawia 6
12-200 Pisz
REGON: 280097620
NIP: 849-150-08-96

po wystawieniu komentarza dzwonią i zastraszają klienta .... z czystym sumieniem nie polecam
Sprzedaje podroby nie tylko tego zapachu, ale masa innych to tez syf. Sprzedawca jest dosc dobrze znany, przynajmniej mi, moze innym dziewczynom rowniez. Jego aukcje byly negatywnie weryfikowane.Podobnie jak Kam-prix czy jakos tak. Czlowiek juz prawie zna na pamiec nicki niektorych podrobkowiczow.

Zadzialales cos w tej sprawie i dostales zwrot pieniedzy za podrobe czy zostawiles to bez echa?

Edytowane przez zania
Czas edycji: 2015-11-11 o 21:05
zania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-11, 22:17   #1935
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-12, 08:56   #1936
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Zobaczymy
Jednopostowe konto, ale takie nietypowe, bo kolega pisze prawde i nie oczernia niewinnego (np polecana perfumerie), tylko akurat w tym przypadku kogos, kto faktycznie sprzedaje podroby.

Skoro zastraszaja klientow to juz wiem dlaczego maja same pozytywne komentarze,
Kurna, ja bym nie odpuscila i takiego negatywa wysmarowala, ze az by sie dymilo
Stary 2015-11-12, 09:11   #1937
scorpionetka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Zobaczymy
Jednopostowe konto, ale takie nietypowe, bo kolega pisze prawde i nie oczernia niewinnego (np polecana perfumerie), tylko akurat w tym przypadku kogos, kto faktycznie sprzedaje podroby.

Kurna, ja bym nie odpuscila i takiego negatywa wysmarowala, ze az by sie dymilo
Negatywne komentarze wystawia się w specyficzny sposób. Ludzie zwykle są w nerwach i wypisują, że oszuści, złodzieje, itp, itd i faktycznie - użycie takich form wypowiedzi można potraktować jako oczernianie i pomówienie. Przy takich komentarzach należy skupić się na faktach, bez koloryzowania, straszenia i innych złośliwości. Za podanie suchych faktów, bez elementów ekspresyjnych nikt nikomu nic nie może zrobić. A to bardzo wątpliwe, czy sprzedawca nieoficjalnych kopii (czyt. podróbek) pójdzie do sądu.

Edit: kiedyś, kiedyś sama chciałam u tego kogoś kupić księżyc Ghosta (kierowałam się opiniami allegro), ale wrzuciłam aukcję do weryfikacyjnego i dziewczyny mnie naprostowały. Teraz jak mam coś kupić, to robię biały wywiad w internecie, a opinie z allegro uwzględniam, jeżeli zawierają coś więcej, niż tylko "Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam".

Edytowane przez scorpionetka
Czas edycji: 2015-11-12 o 09:33
Stary 2015-11-12, 12:02   #1938
Efa855
Raczkowanie

Cytat:
Negatywy są, tylko unieważnione (tak jak neutrale), ale i tak można poczytać, że ludzie piszą o podróbkach.

A tak, spojrzy człowiek, nie zagłębi się w szczegóły i widzi same pozytywy. Nic dziwnego, że ludzie się nabierają. :/

Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Czas edycji: 2015-11-12 o 12:32
Efa855 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-12, 16:29   #1939
zania
Matka buldoga

Cytat:
Negatywne komentarze wystawia się w specyficzny sposób. Ludzie zwykle są w nerwach i wypisują, że oszuści, złodzieje, itp, itd i faktycznie - użycie takich form wypowiedzi można potraktować jako oczernianie i pomówienie. Przy takich komentarzach należy skupić się na faktach, bez koloryzowania, straszenia i innych złośliwości. Za podanie suchych faktów, bez elementów ekspresyjnych nikt nikomu nic nie może zrobić. A to bardzo wątpliwe, czy sprzedawca nieoficjalnych kopii (czyt. podróbek) pójdzie do sądu.

Edit: kiedyś, kiedyś sama chciałam u tego kogoś kupić księżyc Ghosta (kierowałam się opiniami allegro), ale wrzuciłam aukcję do weryfikacyjnego i dziewczyny mnie naprostowały. Teraz jak mam coś kupić, to robię biały wywiad w internecie, a opinie z allegro uwzględniam, jeżeli zawierają coś więcej, niż tylko "Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam".
Ja to wszystko wiem Nie trzeba sie "rzucac", zeby z kultura napisac, ze otrzymalo sie podrobke.
Ja tez bardziej skupiam sie na tych nieszablonowych komentarzach niz w tych wklejkach

Cytat:
Napisane przez Efa855 Pokaż wiadomość
Negatywy są, tylko unieważnione (tak jak neutrale), ale i tak można poczytać, że ludzie piszą o podróbkach.

A tak, spojrzy człowiek, nie zagłębi się w szczegóły i widzi same pozytywy. Nic dziwnego, że ludzie się nabierają. :/
O widzisz, czyli jednak ma, ale ze tak powiem "ukryte", bo przy pierwszym rzucie oka na tabelke ich nie widac. Nie zaglebialam sie w jego komentarze, bo ten sprzedawca dla mnie jest spalony. Ale jest duzo osob, nieswiadomych, ktore kupuja u niego (w sumie u niej), nie wiedzac co.
Czyzby pod szantazem anulowania negatywa zwraca kase?
Stary 2015-11-12, 16:48   #1940
scorpionetka
Zadomowienie

Cytat:
...Czyzby pod szantazem anulowania negatywa zwraca kase?
Raczej wymieniając paragrafy szantażuje, że jeśli się opinii nie anuluje, to zgłosi do organów ścigania za pomówienie, czy coś tam. Nie wiem, nigdy nie miałam takiej sytuacji.
Jeśli jednak trafiłoby mi się, to zgłoszę się do dystrybutora marki, podając wszelkie dane takiego szkodnika i swojej transakcji. Ciekawa jestem, czy poszkodowana marka będzie zainteresowana i co zrobi w kwestii ścigania handlu podróbkami swoich produktów
Stary 2015-11-12, 16:56   #1941
zania
Matka buldoga

Cytat:
Raczej wymieniając paragrafy szantażuje, że jeśli się opinii nie anuluje, to zgłosi do organów ścigania za pomówienie, czy coś tam. Nie wiem, nigdy nie miałam takiej sytuacji.
Jeśli jednak trafiłoby mi się, to zgłoszę się do dystrybutora marki, podając wszelkie dane takiego szkodnika i swojej transakcji. Ciekawa jestem, czy poszkodowana marka będzie zainteresowana i co zrobi w kwestii ścigania handlu podróbkami swoich produktów
Ja tez nie mialam takiej sytuacji, obym nie miala i zycze zeby inni tez nie mieli.
Jakby sie ludziom chcialo, a wiemy ze nie, to owy dowod, podrobke wyslaloby sie do weryfikacji, tak jak piszesz. Ciekawe co wtedy by sprzedawca zrobil.
Nie wiem jak was, ale mnie strasznie wkurzaja tacy ludzie, ktorym uchodzi to na sucho.
Stary 2015-11-26, 12:42   #1942
Dzonzi
Raczkowanie

Co myślicie o sprzedawcy: nuty-zapachowe ?
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=20404219
Dzonzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-26, 13:20   #1943
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez Dzonzi Pokaż wiadomość
Co myślicie o sprzedawcy: nuty-zapachowe ?
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=20404219
Ze sa na liscie wiarygodnych sprzedawcow
Stary 2015-11-29, 10:28   #1944
Zuela
Raczkowanie

A co sądzicie o sprzedającym: outletperfumy? Szukałam w wyszukiwarce, ale nie znalazłam informacji czy sprzedaje oryginały. Trochę martwi mnie brak realnych zdjęć w ofertach.
Stary 2015-12-10, 13:32   #1945
Katefit
Bright side of life

Wrzucam to opinie o -dziuba ,kupilam tester i okazal sie jak najbardziej w porzadku ,nie mam zastrzezen.
Zastanawialam sie czy kupic u niego i w watku byl post z 2010 roku, wiec potwierdzam ze 5 lat pozniej nadal sa u niego oryginaly.
Katefit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-12, 12:20   #1946
sylwia989
Zadomowienie

Dziewczyny, czy któraś z Was robiła w ostatnim czasie zakupy u JAREKMIKI? Wiem, że jest na liście zweryfikowanych sprzedawców, ceny ma bardzo kuszące, ale martwią mnie dość liczne komentarze o utrudnionym kontakcie i niewysyłaniu przedmiotów. Być może coś się zmieniło od czasu weryfikacji?
sylwia989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-12, 14:33   #1947
martasdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwia989 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was robiła w ostatnim czasie zakupy u JAREKMIKI? Wiem, że jest na liście zweryfikowanych sprzedawców, ceny ma bardzo kuszące, ale martwią mnie dość liczne komentarze o utrudnionym kontakcie i niewysyłaniu przedmiotów. Być może coś się zmieniło od czasu weryfikacji?
Sylwia, tak się składa, że wczoraj osobiście odebrałam od niego 100ml Flowerbomb edp (wstawiłam zdjęcia flakonu w moim rozbiórkowm wątku), wszystko w porządku. Ja kupuję u niego od kilku lat, nigdy nie miałam żadnego problemu. Perfumy kupiłam jakoś w tygodniu, zadzwoniłam wczoraj ok. 12 na podany nr telefonu i umówiłam się na odbiór "na za 2 godziny"

Edytowane przez martasdz
Czas edycji: 2015-12-12 o 14:34
martasdz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-12, 14:43   #1948
sylwia989
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martasdz Pokaż wiadomość
Sylwia, tak się składa, że wczoraj osobiście odebrałam od niego 100ml Flowerbomb edp (wstawiłam zdjęcia flakonu w moim rozbiórkowm wątku), wszystko w porządku. Ja kupuję u niego od kilku lat, nigdy nie miałam żadnego problemu. Perfumy kupiłam jakoś w tygodniu, zadzwoniłam wczoraj ok. 12 na podany nr telefonu i umówiłam się na odbiór "na za 2 godziny"
Bardzo dziękuję za odpowiedź Akurat też interesuje mnie Flowerbomb

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Trochę mnie jeszcze zastanawia fakt, że flakon, który kupiłaś ma taki sam kod jak ten, który mi wpadł w oko u tego samego sprzedawcy Jestem trochę zielona w tym temacie, więc jest taka możliwość?
Stary 2015-12-12, 15:08   #1949
martasdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwia989 Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję za odpowiedź Akurat też interesuje mnie Flowerbomb

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Trochę mnie jeszcze zastanawia fakt, że flakon, który kupiłaś ma taki sam kod jak ten, który mi wpadł w oko u tego samego sprzedawcy Jestem trochę zielona w tym temacie, więc jest taka możliwość?
Tak to możliwe i normalne, bo te kody są jednakowe na całych partiach wyprodukowanych w danym miesiącu czy jakimś okresie. Te perfumy, sprawdziłam przed zakupem, są akurat z maja.
martasdz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-12, 15:16   #1950
sylwia989
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martasdz Pokaż wiadomość
Tak to możliwe i normalne, bo te kody są jednakowe na całych partiach wyprodukowanych w danym miesiącu czy jakimś okresie. Te perfumy, sprawdziłam przed zakupem, są akurat z maja.
Dziękuję za wyjaśnienie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości