|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Witam z rańca po śniadaniu i kawce i zaraz zasuwam na zajęcia
![]() Madzia szkoda, ze nie bylo fajnej imprezki. Chyba w tamtym roku wysylalas nam zdjecia tych latarni i super to wyglądało Beata trzeba czasem troche ponarzekać na nasz ciezki los Buldog no widzisz!!! Juz schudlas z nami gratulacje
|
|
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja melduję zaliczony rowerek 45min (20,3km) i do tego Killer ![]() ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Daga tak pokazywałam wam, a teraz nie zrobiłam żadnego zdjęcia bo było tak sobie Wtedy pełno dzieci chodziło po ulicy i oświetlało miasto, super to wyglądało, a teraz taka mała grupka i dookoła przedszkola, no ale się nachodziłam
|
|
|
|
|
#453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzka To mamy drugą osobę co lubi kijki, Agafisia też je uwielbia
Ooo wysokiego masz faceta, ja mam znajomych co oboje też są bardzo wysocy i ich córa też. Córa ma dopiero 9 lat a ma prawie 150cm.---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Ja właśnie wcinam płatki zbożowe z mlekiem, śliwkami i orzechami
|
|
|
|
#455 |
|
Raczkowanie
|
Magda uwielbiam śliwki
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Oj sliwki nie dla mnie - a suszone to już w ogóle. Ja tak naprawdę za bardzo owoców i warzyw nie lubię. Niestety jestem mączna i to mnie gubi. Dzis na śniadanko dwie kromki ciemnego pieczywa z serkirm kanapkowym i ogórkiem. Do pracy jest jogurt Activia i kanapka z ciemnego chlebka z sałatą i drobiową szynką. Na obiad będzie zupa buraczkowa a na kolację jajko gotowane albo serek wiejski z pomidorkami koktajlowymi. Zaczęłam czwarty dzień mojej walki z kg i póki co jest fajnie. A może ja tez mam szansę ujrzeć 6 z przodu...?
|
|
|
|
#458 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
po tygodniu diety zanotowałam -0,9kg , po 1 dniu spadło mi dużo bo 1,5kg a teraz po tych 7 dniach jest prawie kilogram, oby tak dalej Miłego dnia
|
|
#459 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny. Tylko wczoraj nie zaglądałam a tu tyle naskrobane! I mnóstwo nowych osób.... Poczytałam was ale nie ogarnę żeby was zacytować....
Melduję swoje wczorajsze ćwiczonka - 40 minut rower i 30 hula hop, no i zjadłam jednego rogala (ale tylko jednego ) Moja waga w końcu też drgnęła 56,7 kg ale puki co nie ekscytuję się za bardzo bo to może tylko na chwilę....
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie poczytać jak dziewczyny piszą o spadku na wadze
Ja uciekam na kurs, miłego dnia Ja mam 1124min w tym miesiącu zaliczonych ćwiczeń, czyli reszte miesiąca mogę się obijać?
Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2015-11-12 o 08:58 |
|
|
|
#461 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() NIE, żadnego obijania
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Ja dopiero teraz zapytałam wujka googla co to w ogóle jest . Napisz coś więcej o tej spirulinie - czego po niej oczekujesz i w jakiej postaci ją przyjmujesz
|
|
#463 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,
też chciałabym pochwalić się sprężystym ciałem w Sylwestra! Wiem, że zostało mało czasu. Mam 158, ważę 48 kg. Ale moje ciało przeszło wiele i nie wygląda zbytnio zachęcająco. Po ciąży mam nadmiar skóry na brzuchu, jak z tym się uporać? Jestem na diecie bezglutenowej z racji nietolerancji. Ale nie specjalnie jem zdroworozsądkowo Czasem popcorn, tabliczka czekolady albo cydr wieczorem.Brakuje mi motywacji by zacząć ćwiczyć. Mam też problemy z biodrami i krzyżem, nie chciałabym sobie dokładać cierpienia. Mam nadzieję, że coś mi Drogie doradzicie, pozdrawiam Karolina
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Już dwa razy dziś w pracy wbiegałam na 5 piętro - czy to się liczy do ćwiczeń?
|
|
|
|
#465 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Karolina.
A dawno temu rodziłaś?Na pewno wszelkiego rodzaju ćwiczenia pozwolą ujędrnić ciałko. Ćwiczysz coś teraz?
|
#466 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Daga, zobaczysz w końcu się uda
|
|
#468 |
|
Raczkowanie
|
Już 4,5 roku temu ale dopiero teraz dostrzegłam znaczne pogorszenie stanu jędrności swojej skóry. Czy to już starość?
![]() Aktualnie nie ćwiczę, nie zażywam żadnych suplementów, nie używam kremów czy innych cudawianek. Może znacie kogoś sympatycznego z yt, kto ma przyjemnie i ciekawe ćwiczenia?
|
|
|
|
#469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Dziewczyny na ujędrnianie i cellu polecam koncentrat cynamonowo-kofeinowy z bingo spa+folia spożywcza i tak co 2-3dzień po godzince, oczywiście bez ćwiczeń się nie obejdzie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#470 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#471 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale czego się nie zrobi...
|
|
|
#472 |
|
Przyczajenie
|
a nie lepiej samemu przyrzadzac sobie takie pilingi z naturalnych produktow? ja sobie czasami robie i sa swietne i bez zadnej chemii lacznie z maseczkami na twarz,np piling cellu: fusy z czarnej kawy,cukier,cynamon,oliva .jest swietny skora po nim jak niemowlaka
|
|
|
|
#473 |
|
Raczkowanie
|
to co ja mam to nie jest peeling ale koncentrat, to zupełnie co innego
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#474 |
|
Przyczajenie
|
a nie lepiej samemu przyrzadzac sobie takie pilingi z naturalnych produktow? ja sobie czasami robie i sa swietne i bez zadnej chemii lacznie z maseczkami na twarz,np piling cellu: fusy z czarnej kawy,cukier,cynamon,oliva .jest swietny skora po nim jak niemowlaka
pelno takich przepisow w necie |
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry! :Hi: ja na cellulit polecam głębokie przysiady z obciążeniem
Ja dalej korzystam z chorobowego. Siedzę w słońcu na tarasie z kawą i śniadaniem (ciemne,pełnoziarniste pieczywo z domowej roboty twarożkiem z chrzanem i żurawina, szynka z piersi indyczej i pomidor ) Po śniadaniu, musze sie zameldować z nowym adresem wiec podjade do rynku, a w drodze powrotnej zrobie jakaś rundkę rowerowa. |
|
|
|
#476 |
|
Raczkowanie
|
KarolinaMagdalena Witaj
LilyLo, KarolinaMagdalena Ja nienawidzę się owijać folią, kiedyś miałam duże ambicje, kupiłam sobie nawet w promocji 2 sztuki folii i co? Leży w kuchni i zawijam w nie kanapki do pracy Cellulit na Chyba, że macie jakieś cudowne rozwiązanie na takie mankamenty? DagaJusta Trzymam za Ciebie kciuki! Niebawem też zobaczysz swoją 6 Magda Ja Ci dam obijać się Ty tu jesteś największym naszym motywatorem do ćwiczeń, bo jak Ty ćwiczysz już chyba od 2 w nocy to nam jest aż głupio wieczorem trochę nogami nie pomachać! Chcesz mieć nasze wszystkie niestracone kilogramy na sumieniu? Chcesz????? ania8628, LilyLo; gratuluję spadku ![]() Zuza_kg a u mnie znowu owoce to przekleństwo... ja mogłabym wieczorami usiąść przed telewizorem i wcinać plasterki jabłek jak chipsy bez opamiętania... ale niestety Pan Trener pozwolił owoce tylko do 12 więc jem tylko do 12 mam nadzieję, że te wszystkie wyrzeczenia przyniosą kiedyś wymarzoną sylwetkę i że mężulek będzie wpatrzony w jędrną |
|
|
|
#477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- mnie chyba by szlag trafił jak bym miała takiego faceta - zjedz to, zjedz tamto, tego ci nie wolno - jak mój mi czasami wytknie że miałam nie jeść słodyczy, a np pozwoliłam sobie na jedno ciastko to mnie wnerwia
|
|
#478 |
|
Raczkowanie
|
ania8628 sama prosiłam go o wsparcie, dopingowanie, motywowanie i ewentualne zwracanie uwagi jak będę prosić o milkę caramel
teraz nie mam co marudzić, że mnie pilnuje żebym nie podjadała. On też nie podjada, by mi nie robić przykrości, gotuje codziennie obiady pod moją dietę - tym bardziej jestem mu wdzięczna i nie mogę płakać, że mi wszystkiego zabrania
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
Edytowane przez buldog25 Czas edycji: 2015-11-12 o 11:33 |
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że masz takie wsparcie. Ja robiąc kolacje dla córki fantazjuję o śniadaniu
|
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dorwałam w pracy komputer
![]() Wiecie co, zrobię dzisiaj ciasto marchewkowe ![]() Ania86, mnie tez denerwuje jak moj tz mi tak wypomina, nawet w żartach i nawet jak go przez pol dnia nudze, ze jestem gruba ![]()
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.

Wtedy pełno dzieci chodziło po ulicy i oświetlało miasto, super to wyglądało, a teraz taka mała grupka i dookoła przedszkola, no ale się nachodziłam
zobaczysz bedzie coraz lepiej. Nie patrz na ta wagę! Ja nie raz miałam tak ze waga mi szła nawet w gore a cm w dół

ale czego się nie zrobi...