|
|
#361 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Cytat:
aby było po twojej myśli. A z jedzeniem to ciekawe. Niby to szpitalne powinno byc zbilansowane. Cytat:
Dobre wieści ![]() A z tym leżeniem to trochę mnie pocieszyłaś bo jakoś w nocy nie mogę utrzymać tego lewego boku. |
||
|
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#363 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To będziemy obie w przyszłym tygodniu ogarniać temat ![]() Cytat:
A probowalas balustradę oblepić taśma dwustronna? |
||
|
|
|
#364 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a probowalas sie budzic w nocy na posilek? Cytat:
ale musze sie czasami wyzalic.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|||
|
|
|
#365 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Strasznie się cieszę i trzymam kciuki Cytat:
Ja do tego mam za wysoki cholesterol. Niby to normalne w ciąży i do tego przy cukrzycy ciążowej, ale mnie to przeraziło... |
||
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka oby częściej takie wieści
|
|
|
|
#367 |
|
Wtajemniczenie
|
I po to właśnie tu jestesmy:-*
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tekst o cyckach poprawił mi nastrój Chociaż u mnie chyba jeszcze jest tyle samo w cyckach co w brzuchu :P ale jeszcze tydzień i raczej się to zmieni. Ale powiem Wam, cieszę się, że mały doczekał 30tc w środku. Teraz czuję się bezpieczniejsza o jego przeżycie nawet jeżeli miałby przyjść na świat wcześniej. Czuję, że z każdym dniem jest coraz silniejszy a to dla mnie bardzo ważne.
|
|
|
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka super wieści!
Kciuki za zabieg ![]() Viki, Uaoo zrobią |
|
|
|
#371 |
|
Zadomowienie
|
TYGRYSEK ja kupiłam poduszkę do karmienia i wkładam ja miedzy nogi- dzięki temu sie nie odwracam. Zwreszta przez te wody mam tak wielki brzuch ze za każdym razem i tak sie budzę jął sie chce odwrocić...:p
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama mi caly czas powtarza, zeby wytrzymac do konca 36tc, zeby plucka sie wyksztalcily. Oszaleje, trudne sprawy
|
|
|
|
#373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też się zawsze zastanawiam jak można to oglądać. Ze ludzie mają mało swoich problemów żeby jeszcze cudze oglądać i to w takiej formie...
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
MALWI, "zdrada " bije w emocjach wszystkie te programy
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ba posune sie do stwierdzenia, ze te seriale obnizaja poziom inteligencji, a na pewno zasob slow. I te irytujace zaznaczanie kazdego "ę", kazdego przecinka Tooo nieee wiem, nie oglada tego moja wspollokatorka.
|
|
|
|
#376 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam takie uczucie że dziecię coraz większe i silniejsze Kiedyś oglądałam jakiś program i ponoć szpitale mają jakąś przypałowo małą kwotę na życienie pacjentów, rzędu nie wiem 7 zł dziennie? ja nie wiem jak chorzy ludzie mają zdrowieć na takim szajsie ...Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
ale oglądamy to jako komedię tylko się dziwię że scenarzysta nie wstydzi się podpisywać pod tym swoim nazwiskiem
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
110zł... Na razie się wstrzymałam, bo mam jeden z LaMillou to na początek mi wystarczy. Najwyżej później sobie zamówię, bo przysłali mi zdjęcia i bardzo ładnie wyglądał
|
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Jem kanapkę o 24 ostatnią, tylko chyba muszę coś zmienić bo ostatnio znowu nie spię i chodzę spać po 3 w nocy a wstaje różnie po 8 czy nawet 9. I nie wiem czy to nie za duża przerwa w jedzeniu.
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
leżę w łóżku mały się rozciąga rozpycha i ze szpiczastego brzucha robi się płaski. .. dodatkowo kluje/sciska mnie w mostku nie wiem dlaczego :/proszę o wpisanie mi wizyty 24.11 dostałam wczoraj reklamowe kosmetyków! ! teraz mam już wszystko; ) resztę dokupie sukcesywnie np.termometr do wody czy do czoła lub jakieś krople czy butelki sklepy apteki są blisko ![]() co kupujecie na ranę krocza? spirytus do pępka? |
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
kinga mam nadzieje, że uda się jednak bez insuliny.
kamilka dobre wieści i mocne kciuki za kolejny zabieg ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#383 |
|
Rozeznanie
|
Jupi jadę po leżaczek dla bąbla używany. Babka obniżyła mi do 150 zł. Po 12 się zbiórę żeby jechać po auto do Tż i podjadę po nowy zakup
|
|
|
|
#384 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja dziś czekam na 2 paczki Ale miałam głupi sen, masakra. Mały był już z nami i na dodatek potrafił od razu mówić. Brałam go na ręce i karmiłam, mówił mi że tata lepiej go nosi a moje mleko smakuje cebulą I jak tylko chciałam go na ręce to mówił "daj sobie spokój, nie radzisz sobie". Ale durny sen
|
|
#385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mleko smakuje cebula
|
|
#386 |
|
Rozeznanie
|
Pietrusiowata się uśmiałam
sny są za mocne Raz mi sie tez śniło juz ze Maluch juz się urodził i od razu gadał. Podnosił pupę przy zmianie pieluch ; D
|
|
|
|
#387 |
|
Rozeznanie
|
No ale mój był taki wredny i niemiły... Co za dziecko mi rośnie
|
|
#388 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak wrócisz to się pochwal Cytat:
Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-11-12 o 11:11 |
|||
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#390 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie po bezsennej nocy
Duszno mi było, nie mogłam się ułozyć,twardniał brzuch, tysiac razy w łazience, praktycznie całą noc nie spałam ![]() Widzę, że większość z nas już w domu siedzi i sie nudzi, czyli nie jestem sama ![]() Ja kończe czytać książke "Spalona żywcem". Bardzo przejmująca i na faktach a takie lubie. Wczoraj robiłam szarlotkę 1 raz w życiu i wyszła pyszna, już prawie jej nie ma ![]() Magda pogadaj ze swoim TZ bo być może on sie niczego nie domyśli, faceci tak mają. Mój mąż wie że codziennie siedze i robie to samo. Leże, czytam, obiad, wizaż, maluje paznokcie A codziennie przychodzi z pracy i pyta się co dziś robiłam Najlepsze że mu opowiadam a on słucha z taką ciekawością Też kocha swojego laptopa ma swoją ukochaną gre wojenną, ale nie lubi jak sama siedze a szału dostaje jak na dodatek jestem smutna. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

aby było po twojej myśli.
efekty ostatniego zabiegu sie pięknie utrzymują- jesli bedzie tak do poniedziałku to na kilka dni do domu mnie wyślą. Twardnieje mi brzuch i to sie im nie podoba ale nic na szczescie sie nie utwiera. Szyjka krótsza niż ostatnio i młoda główkę juz niżej ma. Ale narazie nie ma sie czym martwić. Za to dzis jeszcze musza amnioredukcje zrobic. Jeszcze nie wiadomo czy pod narkoza... Matko to juz 7my zabieg...
fajnie że mają minky w takim ładnym jasnofioletowym kolorze, chyba tylko u nich widziałam taki odcień
Ale chyba to są te same? Jak myślicie? 

Ale niestety dalej je drapie, a na drapaku tylko leży. Nawet mu pokazywałam jak ma robić, a on ma to gdzieś 
Bądź silna dla maluszka
Strasznie się cieszę i trzymam kciuki 

Chociaż u mnie chyba jeszcze jest tyle samo w cyckach co w brzuchu :P ale jeszcze tydzień i raczej się to zmieni. 

ja nie wiem jak chorzy ludzie mają zdrowieć na takim szajsie ...
21.06.2014r.