Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku! - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-12, 10:00   #3901
nursii
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!

Elena_22 - nie zamartwiaj się, że Dzidź za mały... ja do końca na 100% nie ufam tym pomiarom, wystarczy, że podczas mierzenia lekarzowi się ręka" omcknie" o milimetr a już wyjdzie coś innego, poza tym to takie szacunkowe obliczenia a tak naprawdę nie wiadomo jak jest. No i niektóre dzieci są po prostu drobniejsze i rosną w różnym tempie. Jestem pewna, że wszystko jest ok
Ja jak zmieniałam lekarza to w środę byłam u jednego, w czwartek poszłam do drugiego i u tego pierwszego moja dzidzia była malutka( to było na początku ciąży że mi jeszcze długość w cm podawali) a u drugiego na drugi dzień 5 cm większa Hihi czyli że co, w jeden dzień( a właściwie noc) tyle urosła? Od tej pory podchodzę do tego z dystansem, wszystko zależy od lekarza i tego jaki ma aparat USG...

Lamia- współczuję akcji z kanalizą... ale i ciesz się, że tak jak laski tu piszą w mieszkaniu wam nie wybiło, to to jest tragedia dopiero, kiedyś u mojej babci się zdażyło Teraz mieszkam na parterze i się boję, żeby u nas takie coś się nie stało A ciuszki które dostałaś piękne! Trzymam kciuki za szybką naprawę awarii

Ja dziś wstałam znowu o 10 i jestem zła na siebie, że tak późno:/Mam nadzieję, że mimo to uda mi się porobić rzeczy, które zaplanowałam na dziś...

Czy są tu jakieś dziewczyny, które będą rodzić w Poznaniu? Ja byłam od początku ciąży zdecydowana, w którym będę rodzić szpitalu ale teraz już sama nie wiem, waham się pomiędzy dwoma i to tak poważnie:/
Stary 2015-11-12, 10:15   #3902
marciar7
Zakorzenienie

Hej nie poszłam na uczelnie, pierdziele co ma być to będzie.

Lamia współczuje problemow z kanalizacja, za to super prezenty dostałas
Figa, jakaś masakra z tymi laboratoriami....

Muszę coś zjeść ale trochę się boję
Stary 2015-11-12, 10:29   #3903
mamusiaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość

A ja właśnie wróciłam z tż z kina
My byliśmy wczoraj na Bondzie
Starszak stwierdził, że to nie fair, że on nie może iść z nami Wróciliśmy po 3 godz. to tylko się przytulał i stwierdził, że strasznie tęsknił...
Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Jutro wizyta. Nie moge sie doczekać o denerwuje sie troche bo Lilka jakas taka mniej aktywna ostatnio no i te wirusy mnie przeorały, mam nadzieje ze ok z młoda..

Miłego dnia!
Może tak się ułożyła, że mniej czujesz kopniaczki! Będzie dobrze!
Cytat:
Napisane przez lamia12344 Pokaż wiadomość
Witam się z rana... Jestem od wczoraj wściekła i wkurzona Mamy awarie kanalizacji, którą nie do końca wiadomo kiedy administrator zlikwiduje, bo musi poczekać na jakąś firmę, która się tym zajmie a na to oczywiście są terminy. A zgłaszało mu się problemy i bulgotanie w rurach, to oczywiście nie zrobił z tym nic od razu, tylko poczekał, aż zatkało się na amen i szambo wybiło do piwnicy
Zaczynam coraz poważniej rozważać wyprowadzkę, ale jak popatrzyłam wczoraj na ceny mieszkań na wynajem w Krk to szczęka mi opadła poza tym teraz ostatnie na co mam ochotę to pakowanie i przenoszenie gratów, siły już nie te...

Wczoraj pojechaliśmy na szczęście do mamy i od biedy przeniesiemy się na parę dni do teściowej, chociaż my 2 pod 1 dachem na dłużej niż kilka godzin to nie jest dobra kombinacja, ale cóż zrobić. Mamy powiedziane że z wody mamy korzystać na minimum, aż do likwidacji awarii To jak- nie kapać się, nie prać DRAMAT!!!

Z poprawiaczy dennego nastroju- mama wczoraj mi sprezentowała kombinezon i komplet kombinezon, śpiworek do wózka i kocyk Aż się rozpłynęłam takie to wszystko śliczne Mogę siedzieć i się na to patrzeć przez godzinę
Oby jak najszybciej naprawili, bo to mega uciążliwe! U nas w zeszłym tygodniu kopali u babci, bo walnęła rura z kanalizacji przez szkody górnicze. Na szczęście ze 3 dni tylko była o wiadrze i myciu w domu obok.
Ciuszki cudne Właśnie takiego śpiworka szukam. Co to za firma?

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Kwitne od 35 min w lab w kolejce do rejestracji, druga tak samo dluga do pobrania.... ciezarne, male dzieci i wszyscy czekaja a na to wchodzi dziadek i od wejscia wola ze on poza kolejka bo on przed operacja. Grupe krwi i wymaz z gardla robi.... jedynie co to ludzie kobiete z dzieckiem na oko 2 miesiecznym przepuscili. A wlecze sie to.... z 15 ludzi raptem 10 zarejestrowala w te 35 min.... a na pobraniu nie lepiej....
Powodzenia!
Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Dzień dobry ,
starałam się nie martwić wagą dzidzi, ale niestety cała noc męczyły mnie koszmary, teraz głowa mnie boli. Jak już na spokojnie zasnęłam, to śniły mi się najpierw wakacje na Karaibach a za chwilę, że musiałam kurnik czyścić i tak mi śmierdziało, że na wymioty mnie zebrało, i w tym momencie bardzo ciekawym budzik zadzwonił .
Uwielbiam sny ciążowe
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
ja dzisiaj wyjelam kilka i sie pobeczalam ze to takie male i ładne

w ogole wlasnie tz dzwonil ze gadal z moim bylym szefem i ten moze załatwi tz nadgodziny bo tak to zaczyna o 9 a tak moze bedzie mogl na 6 juz byc i liczyc rozne pierdoły na magazynie

kazde dodatkowe E teraz sie przyda
Super

Piszecie o pierniczkach...ja kiedyś miałam więcej czasu i bardziej się im poświęcałam, ale może w tym roku też nie będzie tak źle. Chłopcy mi pomogą
Wrzucę Wam parę z ubiegłych lat
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aparat 2012.jpg (182,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7362.jpg (81,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0540.jpg (165,1 KB, 24 załadowań)
Stary 2015-11-12, 10:32   #3904
agaczilla21
Zakorzenienie

Aga cudne te Twoje pierniczki Ja buszuję po allegro w poszukiwaniu ładnych dużych foremek

Chyba się zaraz na polko zbierzemy taka pogoda że szkoda w domu siedzieć

Edytowane przez agaczilla21
Czas edycji: 2015-11-12 o 10:38
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 10:48   #3905
mamusiaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Ja buszuję po allegro w poszukiwaniu ładnych dużych foremek
Dzięki Ja się ostatnio przerzuciłam na Alieepress Tylko teraz już za późno na zamówienie foremek na te święta.
Stary 2015-11-12, 10:52   #3906
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość

Piszecie o pierniczkach...ja kiedyś miałam więcej czasu i bardziej się im poświęcałam, ale może w tym roku też nie będzie tak źle. Chłopcy mi pomogą
Wrzucę Wam parę z ubiegłych lat
no zbieram gały z podłogi

jakie piekne

ja w tym roku tez zamierzam sie pobawic pierniczkami

a tak to w ogóle to kupiłam wlasnie trzy kombinezony za 13 e

sa jak nowki, raz ubrane
w niedziele je odbierzemy

1kombi.jpg

kombi2.jpg

kombi3.jpg

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 10:57   #3907
Hermi1989
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny

Czytam, czytam, a to choróbska jesienne was dopadają, to jakieś przeboje w domu, zmartwienia związane z ciążą, zawsze coś. W każdym razie oby wszystko dobrze się poukładało.

Liczę bardzo, że za kilka dni pogoda się zmieni, bo czuję się jakby ktoś powietrze ze mnie spuścił, jakoś tak ani entuzjazmu, ani ochoty na wiele rzeczy mi brakuje. Te ostatnie dni jakoś gorzej śpię, wiercę się strasznie. I oczywiście te sny - ciąg dalszy, bardzo rzeczywiste. Wczoraj mi się śniło, że urodziłam bliźnięta, że moja gin nie widziała drugiego dziecka na USG przez jego dziwne ułożenie.
Hermi1989 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 10:59   #3908
lamia12344
Rozeznanie

Ech taka ładna pogoda dzisiaj, mogłabym zrobić pranie a tu Ale w sumie lepiej teraz niż w lutym... Z noworodkiem w domu, bez wody, bez możliwości włączenia pralki. Nie potrafię sobie tego nawet wyobrazić...

Mamusiaczek ten zestaw to jest jakiegoś polskiego producenta. Znalazłam na allegro :
http://allegro.pl/wyprawka-4cz-kombi...721967097.html
Od siebie mogę powiedzieć, że naprawdę ciepły bo wiozłam to wczoraj na kolanach i grzało przyjemnie

Jakie śliczne te wasze pierniczki Moje z reguły wychodzą jakieś koślawe

Czarnooka śliczne kombinezoniki, tylko po co aż tyle

Edytowane przez lamia12344
Czas edycji: 2015-11-12 o 11:01
lamia12344 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 11:00   #3909
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
no zbieram gały z podłogi

jakie piekne

ja w tym roku tez zamierzam sie pobawic pierniczkami

a tak to w ogóle to kupiłam wlasnie trzy kombinezony za 13 e

sa jak nowki, raz ubrane
w niedziele je odbierzemy

Ja to już nawet nie komentuję niczego co ze słodkościami związane, bo mnie boli na samą myśl, że mogę sobie popatrzeć tylko i tyle :P.

Paula te kombinezony to są w różnych rozmiarach?To deal ubiłaś dobry .
Stary 2015-11-12, 11:05   #3910
marciar7
Zakorzenienie

Mamusiaczek ale dziela
Super zakupybdziewczyny
Ja kombinezon dostane tzn pozycze a mama upolowala na lumpie za uwaga 1zl taki z uszkami hehe
Stary 2015-11-12, 11:10   #3911
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lamia12344 Pokaż wiadomość
Ech taka ładna pogoda dzisiaj, mogłabym zrobić pranie a tu Ale w sumie lepiej teraz niż w lutym... Z noworodkiem w domu, bez wody, bez możliwości włączenia pralki. Nie potrafię sobie tego nawet wyobrazić...

Mamusiaczek ten zestaw to jest jakiegoś polskiego producenta. Znalazłam na allegro :
http://allegro.pl/wyprawka-4cz-kombi...721967097.html
Od siebie mogę powiedzieć, że naprawdę ciepły bo wiozłam to wczoraj na kolanach i grzało przyjemnie

Jakie śliczne te wasze pierniczki Moje z reguły wychodzą jakieś koślawe

Czarnooka śliczne kombinezoniki, tylko po co aż tyle
Cytat:
Napisane przez Hermi1989 Pokaż wiadomość
Ja to już nawet nie komentuję niczego co ze słodkościami związane, bo mnie boli na samą myśl, że mogę sobie popatrzeć tylko i tyle :P.

Paula te kombinezony to są w różnych rozmiarach?To deal ubiłaś dobry .

po co tyle ? no jak to, a jak mi żygnie na jeden to drugi bede miała

nie no zartuje sa w roznych rozmiarach ten biały jest 56 - na wyjscie ze szpitala i pierwszy miesiac bedzie ten niebieski jest na 64 a ten siwy na 75 jakos tak - bedzie na jesien

juz sie umówiłam z babka na niedziele po odbiór
i ona ma jeszcze do sprzedania duzo ciuszkow...... ale tz mnie zabije

chociaz pewnie cos kupie znajac mnie

Mia i Tosia <3

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 11:11   #3912
Karinek1973
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nursii Pokaż wiadomość
Elena_22 - nie zamartwiaj się, że Dzidź za mały... ja do końca na 100% nie ufam tym pomiarom, wystarczy, że podczas mierzenia lekarzowi się ręka" omcknie" o milimetr a już wyjdzie coś innego, poza tym to takie szacunkowe obliczenia a tak naprawdę nie wiadomo jak jest. No i niektóre dzieci są po prostu drobniejsze i rosną w różnym tempie. Jestem pewna, że wszystko jest ok
Ja jak zmieniałam lekarza to w środę byłam u jednego, w czwartek poszłam do drugiego i u tego pierwszego moja dzidzia była malutka( to było na początku ciąży że mi jeszcze długość w cm podawali) a u drugiego na drugi dzień 5 cm większa Hihi czyli że co, w jeden dzień( a właściwie noc) tyle urosła? Od tej pory podchodzę do tego z dystansem, wszystko zależy od lekarza i tego jaki ma aparat USG...

Lamia- współczuję akcji z kanalizą... ale i ciesz się, że tak jak laski tu piszą w mieszkaniu wam nie wybiło, to to jest tragedia dopiero, kiedyś u mojej babci się zdażyło Teraz mieszkam na parterze i się boję, żeby u nas takie coś się nie stało A ciuszki które dostałaś piękne! Trzymam kciuki za szybką naprawę awarii

Ja dziś wstałam znowu o 10 i jestem zła na siebie, że tak późno:/Mam nadzieję, że mimo to uda mi się porobić rzeczy, które zaplanowałam na dziś...

Czy są tu jakieś dziewczyny, które będą rodzić w Poznaniu? Ja byłam od początku ciąży zdecydowana, w którym będę rodzić szpitalu ale teraz już sama nie wiem, waham się pomiędzy dwoma i to tak poważnie:/
Ja "muszę" rodzić w Poznaniu ale nie mam gdzie ....Mam lekarza z św Rodziny ale tam nie ma odwiedzin, tata nie kanguruje, późno po cesarce dostaje się dziecko.. Syna rodziłam w Raszeii ale tam z kolei trzeba po cesarce pozostać w szpitalu przez 6 dni no i dziecko do 14 lat na oddział nie wejdzie... Polna odpada - masówka ... I nie wiem gdzie rodzić
Karinek1973 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 11:18   #3913
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
po co tyle ? no jak to, a jak mi żygnie na jeden to drugi bede miała

nie no zartuje sa w roznych rozmiarach ten biały jest 56 - na wyjscie ze szpitala i pierwszy miesiac bedzie ten niebieski jest na 64 a ten siwy na 75 jakos tak - bedzie na jesien

juz sie umówiłam z babka na niedziele po odbiór
i ona ma jeszcze do sprzedania duzo ciuszkow...... ale tz mnie zabije

chociaz pewnie cos kupie znajac mnie
Ale się gorączkujesz :P daj sobie szanse połazić po sklepach, kiedy będą wyprzedaże około świąteczne. Chociaż ja nie wiem jakie tam u was są realia cenowe :/.
Stary 2015-11-12, 11:21   #3914
Aninis
Zakorzenienie

Heja a ja tylko na chwilkę, bo wybierany się na spacer z tż.
Później Was poczytam.
Ale chciałam Wam napisać, że śniło mi się dzisiaj, że jestem krabem i płynę do krainy krabów na swój chrzest
Skąd się to bierze hahaha
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 11:26   #3915
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się gorączkujesz :P daj sobie szanse połazić po sklepach, kiedy będą wyprzedaże około świąteczne. Chociaż ja nie wiem jakie tam u was są realia cenowe :/.
no właśnie tu jest inaczej - dopiero sa na koncu stycznia i poczatek luty sie zaczynaja - a to juz bedzie za pozno ;p ja z takim bebolem nie bede sie przeciskac w Primarku

dlatego wszystko juz musi byc do tego czasu

i tak cos czuje ze pekne pod koniec stycznia

dobra, ide pranie rozwiesic

Mia i Tosia <3

Stary 2015-11-12, 11:29   #3916
kaaasi
Zakorzenienie

Witam podczytuje Was żeby nie było
wózek, fotelik wybrany łóżeczko z komódką i przewijakiem upatrzone dziś lub jutro dokonamy zakupu nawet pieluchy na 1 miesiąc zakupiliśmy w zasadzie zostaną drobne rzeczy tylko także nareszcie z głowy strasznie to męczące było ale Tż pomógł bardzo jednak faceci też się znają
trzymam kciuki za wszystkie badania i wyniki

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 11:31   #3917
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
Później Was poczytam.
Ale chciałam Wam napisać, że śniło mi się dzisiaj, że jestem krabem i płynę do krainy krabów na swój chrzest
Ma Twoja podświadomość wyobraźnię od parady .
Cytat:
no właśnie tu jest inaczej - dopiero sa na koncu stycznia i poczatek luty sie zaczynaja - a to juz bedzie za pozno ;p ja z takim bebolem nie bede sie przeciskac w Primarku

dlatego wszystko juz musi byc do tego czasu

i tak cos czuje ze pekne pod koniec stycznia

dobra, ide pranie rozwiesic
Aj, no to lipa.
Cały czas myślę, żeby z wyprawką i innymi pierdułkami zamknąć się pod koniec grudnia, maksymalnie na początku stycznia. Z wielkim brzuchem nie będę miała ochoty sama chodzić po sklepach, a to pewnie będzie już czas takiej typowej zimy ze śniegiem, mrozem, lodem na chodnikach.
Stary 2015-11-12, 11:32   #3918
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Później Was poczytam.
Jaki sen hahahaha
Stary 2015-11-12, 11:43   #3919
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Ma Twoja podświadomość wyobraźnię od parady .

Aj, no to lipa.
Cały czas myślę, żeby z wyprawką i innymi pierdułkami zamknąć się pod koniec grudnia, maksymalnie na początku stycznia. Z wielkim brzuchem nie będę miała ochoty sama chodzić po sklepach, a to pewnie będzie już czas takiej typowej zimy ze śniegiem, mrozem, lodem na chodnikach.
w tamtym roku to był u nas snieg przez jeden dzien tylko

mam nadzieje ze chociaz na swieta bedzie biało

u nas luty to juz 10 stopni i zero nawet szans na snieg

Mia i Tosia <3

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 11:43   #3920
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Później Was poczytam.
Leżę i kwiczę

mamusiaczek- te pierniczki to małe dzieła sztuki !!! Bardzo mi się podobają

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 12:04   #3921
nursii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karinek1973 Pokaż wiadomość
Ja "muszę" rodzić w Poznaniu ale nie mam gdzie ....Mam lekarza z św Rodziny ale tam nie ma odwiedzin, tata nie kanguruje, późno po cesarce dostaje się dziecko.. Syna rodziłam w Raszeii ale tam z kolei trzeba po cesarce pozostać w szpitalu przez 6 dni no i dziecko do 14 lat na oddział nie wejdzie... Polna odpada - masówka ... I nie wiem gdzie rodzić
No św. Rodzina dla mnie też odpada zupełnie. Waham się pomiędzy Polną a Raszeją. Lekarza mam z Polnej, ale też mnie zaczyna przerażać, że tam taka" masówka jest i robią z rodzącą różne dziwne rzeczy, żeby tylko zwolnić salę porodową jak najszybciej. Ciężka decyzja...

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Później Was poczytam.
Stary 2015-11-12, 12:27   #3922
kaaasi
Zakorzenienie

Aninis sen rozłożył mnie na łopatki
marciar zdrówka
Figa współczuje kolejek oby szybko poszło

Stary 2015-11-12, 12:30   #3923
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Dot.: Mamusie lutowe 2016  to już III część naszego wątku!

Cytat:
Później Was poczytam.
Ach te sny chyba w ciazy sa naprawde ciekawe bo mi sie dziś śniło ze zamówiłam sobie 2 drinki i Daniellsem pani kelnerka mi podała bez żadnych sprzeciwów mimo ze miałam juz brzuch po zeby duży
MamaKarolci28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 12:35   #3924
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
Witam podczytuje Was żeby nie było
wózek, fotelik wybrany łóżeczko z komódką i przewijakiem upatrzone dziś lub jutro dokonamy zakupu nawet pieluchy na 1 miesiąc zakupiliśmy w zasadzie zostaną drobne rzeczy tylko także nareszcie z głowy strasznie to męczące było ale Tż pomógł bardzo jednak faceci też się znają
trzymam kciuki za wszystkie badania i wyniki
No to super czyli te grubsze wydatki zaraz będziesz miała za sobą my mieliśmy oglądać dziś wozek ale w Świat dziecka go nie ma, dobrze ze zadzwoniłam sie upewnić. Sa tylko 2 sklepy stacjonarne z nimi czyli w h szczytu chyba dziś daruje sobie wyjazd do centrum z mała .
Stary 2015-11-12, 12:43   #3925
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MamaKarolci28 Pokaż wiadomość
No to super czyli te grubsze wydatki zaraz będziesz miała za sobą my mieliśmy oglądać dziś wozek ale w Świat dziecka go nie ma, dobrze ze zadzwoniłam sie upewnić. Sa tylko 2 sklepy stacjonarne z nimi czyli w h szczytu chyba dziś daruje sobie wyjazd do centrum z mała .
z grubszych wydatków to chyba tylko laktator mi zostanie wiem, że sporo czasu jeszcze, ale nie będzie mi się chciało w grudniu/styczniu tym zajmować poza tym wiadomo jak to w tym czasie jest kolejki, zakupy na święta i Sylwestra a w moim rejonie święta trwają do połowy stycznia później to czas na ostatnie wizyty u lekarza i badania i oczekiwanie na wyprzedażach pewnie coś tam jeszcze kupię za grosze
o widzisz dobrze, że zadzwoniłaś
i dobrą wiadomość miałam 2 dni temu bardzo dobry kolega Tż będzie miał maluszka również w przyszłym roku w lipcu jakoś także towarzystwo dla synka się zrobiło co mnie cieszy bardzo

Stary 2015-11-12, 12:48   #3926
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MamaKarolci28 Pokaż wiadomość
Ach te sny chyba w ciazy sa naprawde ciekawe bo mi sie dziś śniło ze zamówiłam sobie 2 drinki i Daniellsem pani kelnerka mi podała bez żadnych sprzeciwów mimo ze miałam juz brzuch po zeby duży

hahaha dobre ;D

ja miałam niedawno sen ze "pusciłam" sie z moim szefem

ale nie mówiłam tz o tym

a teraz robie nalesniczory z nutella

Mia i Tosia <3

Stary 2015-11-12, 12:48   #3927
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Witamy
Widzę że kompletowanie wyprawki u Was idzie w najlepsze Gratulujemy fajnych zakupów My też do przodu Kupiałm śpiworek http://www.smyk.com/cool-club-spiwor...a-dla-dzieci-p a dzis przyszła pościel i łóżeczko. Jakość świetna, polecam

Co do wagi dzieciaków naszych u nas było 300 gram za miesiąc 700 :O mega skok wagowy a też panikowałam. Teraz we wtorek mamy echo serduszka w Krakowie a w piątek wizyta kontrolna ciekawe ile mały waży Ostatnio był ułożony w poprzecznie. Teraz to tak szaleje że nie mam zielonego pojęcia jak leży
Mówiłyście o jedzeniu jem malutko ale często, dawniej mogłam zjeść na jedną porcję dużo więcej jak teraz.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dzidzia.jpg (75,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dzieć.jpg (94,0 KB, 36 załadowań)
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 12:49   #3928
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Dzień dobry ,
starałam się nie martwić wagą dzidzi, ale niestety cała noc męczyły mnie koszmary, teraz głowa mnie boli. Jak już na spokojnie zasnęłam, to śniły mi się najpierw wakacje na Karaibach a za chwilę, że musiałam kurnik czyścić i tak mi śmierdziało, że na wymioty mnie zebrało, i w tym momencie bardzo ciekawym budzik zadzwonił .
Nie zamartwiaj sie tym faktem, zauważ ze gin obchodzą sie z kobieta w ciazy jak z przysłowiowym jajkiem, tez dmuchana na zimne mimo z nic poważnego sie nie dzieje,bo tak naprawde dopiero teraz maluszek zacznie tygodniowo przybierać na wadze i obrastała w tłuszczyk mnie np powiedział ze wyprzedza o 3 tygodnie wagę to mi sie nie chce wierzyć w to, mimo ze pierwsze było gigantyczne
Podjadaj sobie cos chodź malutkiego by wzmagający apetyt,
Stary 2015-11-12, 12:50   #3929
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Dot.: Mamusie lutowe 2016

Cytat:
hahaha dobre ;D

ja miałam niedawno sen ze "pusciłam" sie z moim szefem

ale nie mówiłam tz o tym

a teraz robie nalesniczory z nutella
Hehe, ten to musiał byc ciekawy chyba bym wstała z wypiekami na policzkach a swojemu tez bym nie mówiła bo to zazdrośnik
Stary 2015-11-12, 12:54   #3930
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Witamy
Widzę że kompletowanie wyprawki u Was idzie w najlepsze Gratulujemy fajnych zakupów My też do przodu Kupiałm śpiworek http://www.smyk.com/cool-club-spiwor...a-dla-dzieci-p a dzis przyszła pościel i łóżeczko. Jakość świetna, polecam

Co do wagi dzieciaków naszych u nas było 300 gram za miesiąc 700 :O mega skok wagowy a też panikowałam. Teraz we wtorek mamy echo serduszka w Krakowie a w piątek wizyta kontrolna ciekawe ile mały waży Ostatnio był ułożony w poprzecznie. Teraz to tak szaleje że nie mam zielonego pojęcia jak leży
Mówiłyście o jedzeniu jem malutko ale często, dawniej mogłam zjeść na jedną porcję dużo więcej jak teraz.
ładnie wyglądają zakupy trzymam kciuki za wizyty
Paula ale miałaś sen

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości