![]() |
#1231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1232 |
Zakorzenienie
|
No ii co wiecej mi moj maly wpucha sie na gore i mam wraznie ze wylezie gora.
Na dole nie przebywa :p I tak to ![]() Seks- jaki seks ![]() Lezy ze mna laska ktorej odeszly wody w 30 tc, szyjke miala krotka- Ale wg mnie to nie mialo zwiazku.. I lezy juz 2 tyg. I polezy do konca do koedy sie da. Wody ciagle sie jej sacza. Mi na szczescie nie Wlasnie mialam skurcz ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Aniqa dobre, zobaczymy jak dla kogo :p Czy ordynatorowi wystarcza ![]() No ale jestem zaskoczona lekarz pierwszy rax w szpitalu podczas usg zartowal, odpowiadal na pytania i w ogole Powiedzial ze ciezko jest mi zmierzyc dokladnie przez mala ilosc wod i troszke tkanko tluszczowej. No i byl dyplomatyczny |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Wtajemniczenie
|
lobo trzymaj sie w rym dwupaku tam co ?! Wgl jak to 36tc?
![]() halwaya dziekuje ;* ijaa to liczysz tak samo jak ja ![]() dolinka a jedz te ciastka ![]() ![]() sylwoha dobre wiesci ! ![]()
#1234 |
Rozeznanie
|
Ja tez przytyłam 2,5 kg z.czego całość w.ostatnich miesiącach.
Co.do.jabłek nocą myślicie że mi dziś.odpuscilo? Skądże znowu jadłam o.3 jabłko. Czy chce czy nie.to.juz.tradycja obowiązek i podstawa spokojnego snu do.rana |
![]() ![]() |
![]() |
#1235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1236 |
Zakorzenienie
|
Moj lekarz mowi ze jablka zle na refluks ze nie mozna
Ja przytylan 4/5 kg |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Zadomowienie
|
Hehe no faktycznie masz z tymi jabłkami;-) strach pomyśleć co by było gdybyś jabłka w domu nie miała! !
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1238 |
Rozeznanie
|
Nie chcecie wiedzieć jaki szał by był gdyby ślepego jabluszka nie było hehe ale najśmieszniejsze jest to ze normalnie po surowym.jabłku powinna być zgaga faktycznie a.ja.nie mam po nocnym jedzeniu. A generalnie migdały na.zgage mam wszędzie bo na.chwilę pomagają. W torebce w kieszeniach i w.aucie. Bo zgaga to moje drugie imię.
Jabłka w pierwszym trymestrze wchodziły mi bez problemu nawet gdy nie byłam głodna a na.Sama.myśl o jedzeniu normalnym.dostawałam szczekoscisku slinotoku i bladlam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy ta czapeczka jest bardzo dziewczęca?
![]() ![]()
![]() Edytowane przez kalusia87 Czas edycji: 2015-11-12 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
SYLWOHA KATARZYNA gratuluję wizyt! 2800 to już jest waga😲
25.12.2015 Igor ![]() ![]() ![]() 17.09.2017 Olgierd ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rudaska Czas edycji: 2015-11-12 o 14:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1241 |
Zakorzenienie
|
Dla mnoe tez dziewczeca
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1242 |
Zakorzenienie
|
Też tak teraz myślę, wczoraj mnie chyba jakieś zaćmienie ogarnęło ![]()
![]() |
#1243 |
Zakorzenienie
|
ANI_ QA rozumiem, czyli zrobiłaś po prostu bo sama chciałaś
![]() RUDASKA dzięki, w takim razie patyczki mam i dokupienia trochę gazikow w razie w ![]() OGOLNIE ja to przez chorobę 2 kg schudłam, ale Mała przybiera tak jak wcześniej, więc się nie martwię już ![]() Co do tego czy czuje, ze Mala jest wieksza, to czuje i baaardzo, a to chyba dlatego, że brzuch mam nieduży, tylko ona się powiększa i jak zaczyna się ruszać to już rzadko,kiedy jest to przyjemne, nawet przeciąganie, bo tylko,moje narządy na tym cierpią, albo zebra, albo pęcherz, albo boki mnie bolą... ale najważniejsze, ze się rusza i nie muszę się zmartwiac, ze jej nie czuje ![]() CIENWIATRU no to sporo zabulilas, ale jeśli ma się przydać i wcześniej Ci pasował, to spoko ![]() SYLWOHA to fajnie, ze taki,lekarz się trafił, no i Tomek już spory, trzymam kciuki, żebyś jutro mogła wrócić do domu ![]() Złe na refluks? Hej to niezłe, a ja wczoraj koło 4 rano też jabłko jadłam ;P A czemu zle? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- KALUSIA ja swoją mam na 38, a najmniejsza to 36 jest, więc 42 to raczej sporawa już. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1244 |
Zadomowienie
|
Cześć dzisiaj
![]() Gbs ja miałam z pochwy i odbytu właśnie dlatego, że może się przenieść, więc chyba lepiej tak zrobić ![]() Ja przytyłam 15 kg, ale ostatnio schudłam 2, więc da się chudnąć nie tylko na początku ciąży ![]() ![]() Ja też czuję, że dzieć jest coraz większy, przede wszystkim po brzuchu, który rośnie jak oszalały no i czuję go inaczej, z dnia na dzień coraz boleśniej ![]() Ja mam Medela mini electric. Tzn. kupiłam Medela base, ręczny i można go rozbudować w razie czego do elektrycznego i ten właśnie silniczek pożyczyłam od kuzynki TŻta. Słyszałam, że elektryczne to najlepsze są Lovi Prolactis i Medela właśnie, ale nie wiem czy mini czy ta Swing, ale ona to już mega droga... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1245 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Co do rozstępów, to obstawiam, że jednak największą rolę gra odżywienie tkanek. Np. wiem, że teraz skórę mam w lepszej kondycji oraz tkanki bardziej elastyczne, więc może dlatego rozstępów nie mam. Możecie się zastanowić jak u Was. Może się lepiej odzywiacie w ciąży, albo bierzecie suple jakieś. Ciekawe poniekąd. Co do wagi... No cóż, mi w karcie ciaży widać, że idealnie co miesiąc przybywa mi 2kg... Myślałam, że jednak będzie mniej. A mi to poszło w poślady i uda, jestem teraz obrzydliwym klocem. Mięśnie zalał tłuszcz. Nie chce mi się komentować, zawaliłam tę ciążę. Jestem gruba i w fatalnej formie... Bleh. Wstyd mi. Z ciekawostek - gin mówi, ze te metody ćwiczeń tj. pomaganie sobie, jeśli leży główką w górę faktycznie działają. Jeśli któraś chce sn, a dziecię źle ułożone, to ponoć warto ćwiczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, sama chciałam. Wolałam jednak w tym przypadku posłuchać swojej intuicji tym bardziej, że z paciorkowcami nie ma żartów.
![]() |
#1247 |
Raczkowanie
|
Siedzę w domu. Ja tam nic nie czuję wiec jakos do mnie to nie dotarło i mi ok...
![]() ![]() ![]() ![]() Hm... sama nie wiem co myśleć zasadniczo to niby powinnam się przejmować ale nie czuje żeby coś się działo... w końcu to drugi porod wiec cos tam przeczuwac powinnam? Adka no tak mi zapisali ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Co do wagi to mam na plusie ![]() ![]() ![]() ![]() I mujer mi w d... poszło ;D i uda i radośnie mam cellulit ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Super wieści ![]() Cytat:
![]() a co do odżywiania to odżywiasz się zdrowo. ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- A co do cellulitu to miałam przed ciążą, a w trakcie ciąży cellulit zadomowił i rozprzestrzenił się na całego ![]()
![]() |
#1249 |
Rozeznanie
|
Mój kręgosłup masakra. Czuje dosłownie.paraliż tej lewej strony. Jak.mąż mnie.wczoraj nasmarowal maścią ( średnio dozwolona) ale.nie mogłam wytrzymać. Ale.trochę rozmasowal i ciut lżej mnie boli. Ale pozostaje mi.to.tylko pokochać.
Co.do.ruchów małej u mnie.tez jej ruchy są bolesne ale do wytrzymania i.tak.się ciesze ze czuje i nie.musze się.martwić. Ma poprostu ciasno bo brzuch mam mały i każdorazowo szturcha mi bebeszki. Hehehe |
![]() ![]() |
![]() |
#1250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wojniann u mnie za to prawa strona nawala :/ podczas chodzenia, schylania... no przy każdej czynności i jeszcze do tego tak jakby prawa pachwina? Taki tępy ból :/ Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny sie musimy pocieszac ze juz niedlugo
![]() Sylwuska jak po wizycie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
Raczkowanie
|
Co do kg to w sumie przytyłam narazie 6kg ale zaczynałam z pułapu 72 teraz jest 78 no ale pewnie jeszcze ze 2 kg przytyje będzie 80 ale to i tak mniej niż w 1 ciąży bo doszłam do 84 a zaczynałam z 70, ogólnie to trochę mniej jem słodyczy ale nie ograniczam się jakoś specjalnie bo kiedy jak nie w ciązy tak sobie to tłumacze.
A co do bólu pleców to mnie często w krzyżu łupie |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Zakorzenienie
|
Mój też kopie coraz boleśniej i się przeciąga.
Mujer a jakie to ćwiczenia? Ja sama nie wiem czy mój już się obrócił czy nie bo czasem ruchy czuje wszędzie a czasem tylko jakby na dole głowę i ręce a wysoko nogi. Nie zaszkodzi ćwiczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Wtajemniczenie
|
Współczuję problemu z kręgosłupem znam ten ból....
Nic mi się nie chce strasznie mnie stopy pod spodem bolą
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ![]() ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Zadomowienie
|
Ja wciąż czekam na syndrom wicia gniazda... już od paru dni nie mogę się zebrać do kolejnego prania ciuszków itd a tu jeszcze prasowanie, dalsze układanie w komodzie... nawet nie chce mi się zastanowić jak przykleić literki nad łóżeczkiem.. torbę kończę pakować 3 dzień z rzędu
![]() ![]()
#1256 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie przed chwilą zjadłam cały talerz frytek-brawo ja
![]() A jutro chyba zrobię szarlotkę z kruszonką bo chodzi za mną już od jakiegoś czasu ![]() Dzisiaj mąż pojechał do mojego gina po zwolnienie i żeby umówić mi kolejną wizytę. Miny kobiet w poczekalni były bezcenne jak powiedział że jest umówiony do doktora na 15.30 ![]() ![]()
#1257 |
Zadomowienie
|
wojniann i reszta dziewczyn współczuje bólu..
![]() ![]() ja ostatnio (odpukać) dość dobrze się czuję, tylko zmęczenie coraz większe pomimo, że staram się dużo leżeć. oczy prawie non stop podkrążone..
![]() |
#1258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1259 |
Zakorzenienie
|
Ogolnie ja czuje ze mala jest większa i widze po ruchach
No a co do wagi to i tak rzadze ![]() 21 kg z czego ponad polowe przez wakacje wiec licze ze dużo wody mam w sobie. Generalnie nie mogę patrzeć na swoje nogi. No ale co zrobic
#1260 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj trochę rzeczy posegregowałam w dwóch regałach i miałam dość ![]() Mąż teraz sprząta łazienki żebym jutro miała mniej... Ale np. planuję już żeby kupić dodatkową witrynę do salonu, myślę nad ustawieniem łóżeczka- bo może da się inaczej ![]() Ja torbę też mam nie spakowaną. Dziś tylko wrzuciłam do niej rzeczy, które leżały wyciągnięte, a tak to totalne zero ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wyobrażam sobie miny kobiet ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.