Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-12, 12:40   #2581
confused women
Zakorzenienie

Dot.: Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016

A ja się martwię moim TSH tyle się naczytałam o zagrożeniach masakra Chciałabym już coś działać w tej sprawie a wizyta dopiero w środę
Stary 2015-11-12, 13:04   #2582
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez StayStylish Pokaż wiadomość
Ja sie czuje okropnie, boli mnie caly czas brzuch jak na okres, bez przerwy!!!
Ale lekarz powiedzial ze nie ma sie co martwic jezeli beta jest ok. Tylko sie bolesnie rozciaga wnetrze
Cierpie strasznie i w pracy siedze cale dnie bo chce isc za 3 tygodnie na L4 i zamykam wszystko powoli

W weekend mam szkole wiec nie wiem kiedy was nadrobie sprawdzam codziennie liste czy ktoras jeszcze nie zobaczyla 2 kresek

Dam znac po wizycie

Wysłano przy użyciu Tapatalk

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Ps. Ja jestem taka szczesliwa, ze nawet nie mysle o mozliwych komplikacjach co ma byc to bedzie, zyje z pozytywnym nastawieniem

I to jest prawidłowe podejście z ciąż spokojnych, radosnych mamuś, rodzą się spokojne i radosne dzieciaki

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 13:13   #2583
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja sie czuje okropnie, boli mnie caly czas brzuch jak na okres, bez przerwy!!!
Ale lekarz powiedzial ze nie ma sie co martwic jezeli beta jest ok. Tylko sie bolesnie rozciaga wnetrze
Cierpie strasznie i w pracy siedze cale dnie bo chce isc za 3 tygodnie na L4 i zamykam wszystko powoli

W weekend mam szkole wiec nie wiem kiedy was nadrobie sprawdzam codziennie liste czy ktoras jeszcze nie zobaczyla 2 kresek

Dam znac po wizycie

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Ps. Ja jestem taka szczesliwa, ze nawet nie mysle o mozliwych komplikacjach co ma byc to bedzie, zyje z pozytywnym nastawieniem

Na te bóle brzucha bierz magnez - ja miałam kilka takich serii że myślałam, że zemdleje - jak zaczęłam codziennie brać magnez to teraz sporadycznie coś czuję.

Cytat:
Napisane przez confused women Pokaż wiadomość
A ja się martwię moim TSH tyle się naczytałam o zagrożeniach masakra Chciałabym już coś działać w tej sprawie a wizyta dopiero w środę
Nie czytaj internetów. I tak nic nie zrobisz z tym teraz, a tylko sobie coś wkręcasz. Ja teraz pracuję nad siłą spokoju i podejściem "Będzie co ma być" czytam same miłe rzeczy - np o tym jak pielęgnować niemowlę, albo sobie rzeczy dla ciężarnych oglądam.Nie czytam już o zagrożeniach, powikłaniach i innych, bo następne 7miesięcy w wariatkowie bym musiała spędzić
Kasia Ruda ma rację
Stary 2015-11-12, 13:21   #2584
wiolka1988
Raczkowanie

Hej...
u mnie mimo podwyższonej temperatury zauważyłam dzisiaj różowawy śluz... mam nadzieję, że to nie oznaka zbliżającej się @... dzisiaj 10 DPO (w teorii powinna przyjść 14.11)

Edytowane przez wiolka1988
Czas edycji: 2015-11-12 o 14:06
wiolka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 14:09   #2585
Kasmina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wiolka1988 Pokaż wiadomość
Hej...
u mnie mimo podwyższonej temperatury zauważyłam dzisiaj różowawy śluz... mam nadzieję, że to nie oznaka zbliżającej się @... dzisiaj 10 DPO
To jeszcze o niczym nie świadczy mam nadzieję, że to "wypadek przy pracy " :P i już pojutrze, o ile dobrze pamiętam, zobaczysz 2 krechy

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Nie martw się Czasami Internet sieje więcej zamętu niż pomaga jak miałam 2-tygodniową @to wyczytałam, że mam raka, torbiele i inne "wspaniałości" a okazało się, że po prostu czasami tak bywa, że organizm wariuje.

Głowa do góry!

PS. Powstrzymajcie mnie- planowane testowanie wypada na 20 listopada a ja już chcę robić test ;( nie mogę wytrzymać

Edytowane przez Kasmina
Czas edycji: 2015-11-12 o 14:16
Kasmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 14:34   #2586
confused women
Zakorzenienie

Wiem, wiem, będzie dobrze, tym bardziej, że TSH 3,5 to nie TSH 10 lub wzwyż, a i przy takim TSH dziewczyny zachodziły i rodziły zdrowe dzieci Co ma być to będzie, wizyta już za parę dni i się dowiem co i jak Ale faktycznie czas przestać w końcu czytać te internety
Stary 2015-11-12, 14:35   #2587
asicuha
Wtajemniczenie

Ja planowane mam na 24 listopada i juz sie nie moge doczekac testowania, wiec wiem o czym mowisz )

Mani hybrydowy <3
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 14:36   #2588
confused women
Zakorzenienie

Hehe Kasmina czy Ty aby nie przesadzasz? Poczekaj jeszcze tydzień
Stary 2015-11-12, 14:37   #2589
asicuha
Wtajemniczenie

A wiecie, ze dopiero od wczoraj zaczelam sprawdzac szyjke, nigdy dotychczas nie przyszlo mi to do glowy...
I jakiez zdziwnienie mnie wczoraj spotkalo, ze moja szyjka miekka i otwarta... i ochota na przytulanie ostatnio ogromnA, mam nadzieje ze to objaw owulacji tak podekscytowana jak wczoraj dawno nie bylam

Mani hybrydowy <3
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 14:42   #2590
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasmina Pokaż wiadomość
PS. Powstrzymajcie mnie- planowane testowanie wypada na 20 listopada a ja już chcę robić test ;( nie mogę wytrzymać
Kasmina a rób - mogę się założyć że będzie I krecha Jak wygram to mi obiad stawiasz
Cytat:
Wiem, wiem, będzie dobrze, tym bardziej, że TSH 3,5 to nie TSH 10 lub wzwyż, a i przy takim TSH dziewczyny zachodziły i rodziły zdrowe dzieci Co ma być to będzie, wizyta już za parę dni i się dowiem co i jak Ale faktycznie czas przestać w końcu czytać te internety
Taki masz cel - nie czytać internetów, cieszyć się swoim stanem i jeszcze raz cieszyć
Stary 2015-11-12, 14:48   #2591
confused women
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Taki masz cel - nie czytać internetów, cieszyć się swoim stanem i jeszcze raz cieszyć
Tak jest

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 14:48   #2592
VelaLuca
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurcze przecież to nie mała kwota - walczyła bym do upadłego o to. Myślę że koleżankę/kolegę możesz przekreślić. Niestety jeśli chodzi o pieniądze to nie jedna znajomość się o to rozbiła. Głowa do góry i kciuki za ten cykl.
Wiem, że nie miała, w dodatku włożyłam w to już strasznie dużo pracy, energii i wysiłku No ale tak to jest, ja zaufałam, chciałam dobrze, podałam jeszcze rękę, a przy pierwszej lepszej okazji TA OSOBA chce mnie wyjechać po rogach. Nie poddaje się, walczę, ale czasami już po prostu mam ochotę rzucić to w cholerę i w końcu się nie stresować...

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość

Muszę kilka dni odsapnąć. Poczytałam co u Was i trzymam kciuki za wszystkie testujące i potrzebujące. Wczoraj byłam przy najgorszej sytuacji jaka może spotkać kobietę. Sama muszę to psychicznie przetrawić.Jak ktoś nie chce niech nie czyta kolejnego zdania. Rodziła u nas pacjentka martwe dziecko. Mam piękny zawód, a jednocześnie chwilami tak bardzo smutny
Bardzo współczuje tej sytuacji. To musi być straszne przeżycie Pracując na takim oddziale pewnie jeszcze nie raz spotka Cię coś takiego, dlatego podziwiam Cię, bo ja chyba nie dałabym rady. Ja jak widzę rozjechanego psa albo kota na ulicy to odwracam głowę, bo jak bym to widziała z bliska to od razu zaczęłabym ryczeć, a co dopiero takie dzieciątko

Cytat:
Napisane przez Kasmina Pokaż wiadomość
Kasmina, jeszcze Ci nie wolno I tak nic jeszcze nie wykryjesz, a tylko niepotrzebnie się zestresujesz. Tydzień zleci Ci jak z bicza trzasnął
Stary 2015-11-12, 15:25   #2593
Fantasmagori
Zakorzenienie

Noo ja już po pracy

Słuchajcie, boli mnie "coś" z lewej strony w dole brzucha. Zastanawiam się czy to nie jajnik jeśli to on, to ciekawe czy na @ czy na coś innego

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 16:06   #2594
aniusia49
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Noo ja już po pracy

Słuchajcie, boli mnie "coś" z lewej strony w dole brzucha. Zastanawiam się czy to nie jajnik jeśli to on, to ciekawe czy na @ czy na coś innego
Na pewno na coś innego! Nie ma innej opcji
aniusia49 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 16:12   #2595
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
O masakra... Ale wiem po sobie, że to pragnienie, instynkt jest silniejsze niż wszystko inne, niż racjonalne myślenie itd

A co do cyklu, to wg mojego gina pierwszy dzień okresu to pierwszy dzień obfitego krwawienia?

Tak też mi się wydawało, że teraz okres mi się zaczął ;-)

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Fajnie że się tak wybawiliście!

Matko... strasznie jej współczuje jakie to życie jest niesprawiedliwe!

Tak. Jej sytuacja jest poważniejsza niż u każdej z nas. Ale pragnienie, chęć posiadania dziecka widać silniejsza. Oby im się udało

Ja na tą chwilę, gotowa jestem zrobić wszystko żeby mieć dziecko. Wszystko.
Dzięki :-*

No sytuacja dramatyczna, podziwiam ich nastawienie, ja chyba bym się załamała, chociaż nie wiadomo, nigdy nie byłam w takiej sytuacji (i obym nie była):-(

Cytat:
Hej

Dzisiaj jedziemy z TŻtem zawieźć wypowiedzenie. Oby nie robili problemów ala:

Dzisiaj mamy 4 miesiące do ślubu!

Muszę kilka dni odsapnąć. Poczytałam co u Was i trzymam kciuki za wszystkie testujące i potrzebujące. Wczoraj byłam przy najgorszej sytuacji jaka może spotkać kobietę. Sama muszę to psychicznie przetrawić.Jak ktoś nie chce niech nie czyta kolejnego zdania. Rodziła u nas pacjentka martwe dziecko. Mam piękny zawód, a jednocześnie chwilami tak bardzo smutny
Trzymam za Was kciuki

Ciężką miałaś sytuację :-( zawód piękny, ale są tam takie skrajności, że albo euforia albo dramat, że nie nadawałabym się do tego, mimo że zawsze mnie to fascynowało. A jakieś starsze koleżanki wspierają nowicjuszki w takich ciężkich momentach?

Cytat:
Hej
Dziś odebrałam dopiero wynik bety z poniedziałku, wynik 6475,0 a tydzień temu w poniedziałek było 479. Chyba wzrost taki akurat, jak uważacie?
Gratuluję ładnych wyników :-D

Cytat:
Spokojnie, my robimy małe przyjęcie ślubne Mamy salę i fotografa. Obrączki i zaproszenia wybrane. Ja mam sukienkę.

Nie uczą na czuja wczoraj wszystko robiłam. Odpowiednio ważyłam słowa. Nie zawracałam jej głowy niepotrzebnymi kwestiami. Dzisiaj na nocce będzie u mnie.

Piękny przyrost!
Dasz sobie radę

Cytat:
No lekarze zawsze te zakończone liczą, w ciąży żyłam na podwójnym liczeniu, zawsze te zaczęte, bo mnie pozytywniej nastrajały podawałam, jak ktoś pytał, tylko lekarzowi zAwsze zakończone podawałam, z dokładnością co do dnia. Wiecie, że mój syn się urodził tak idealnie w terminie, że transfer miałam w piątek i urodziłam też w piątek dokładnie w dn zKończenia 40 tyg w tym terminie wyznaczonym przez lekarza na początku ciąży. Taki punktualny niestety u nas cięzkie chwile, synu z mega katarem i kaszlem

Oj biedny, a często choruje?

Cytat:
Na te bóle brzucha bierz magnez - ja miałam kilka takich serii że myślałam, że zemdleje - jak zaczęłam codziennie brać magnez to teraz sporadycznie coś czuję.

Nie czytaj internetów. I tak nic nie zrobisz z tym teraz, a tylko sobie coś wkręcasz. Ja teraz pracuję nad siłą spokoju i podejściem "Będzie co ma być" czytam same miłe rzeczy - np o tym jak pielęgnować niemowlę, albo sobie rzeczy dla ciężarnych oglądam.Nie czytam już o zagrożeniach, powikłaniach i innych, bo następne 7miesięcy w wariatkowie bym musiała spędzić
Kasia Ruda ma rację
Mimo że nie lubię poradników, to polecam ciężarnym "Ciężarówką przez 9 miesięcy " Kaz Cooke, super książka, bardzo pozytywna, konkretną, a bez zbędnego marudzenia i straszenia, uśmiałam się przy niej zdrowo:-D

Cytat:
Napisane przez wiolka1988 Pokaż wiadomość
Hej...
u mnie mimo podwyższonej temperatury zauważyłam dzisiaj różowawy śluz... mam nadzieję, że to nie oznaka zbliżającej się @... dzisiaj 10 DPO (w teorii powinna przyjść 14.11)
Spokojnie, może to dobry znak;-)

Cytat:
Napisane przez asicuha Pokaż wiadomość
A wiecie, ze dopiero od wczoraj zaczelam sprawdzac szyjke, nigdy dotychczas nie przyszlo mi to do glowy...
I jakiez zdziwnienie mnie wczoraj spotkalo, ze moja szyjka miekka i otwarta... i ochota na przytulanie ostatnio ogromnA, mam nadzieje ze to objaw owulacji tak podekscytowana jak wczoraj dawno nie bylam
Nigdy nie macałam szyjki, czuję ją tylko podczas współżycia, i o dziwo w fazie płodnej jest często bolesna jakby... Dużo mniej przyjemny jest wtedy seks w sensie penetracja, mimo że jestem wtedy najbardziej mokra i napalona :-P

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Wiem, że nie miała, w dodatku włożyłam w to już strasznie dużo pracy, energii i wysiłku No ale tak to jest, ja zaufałam, chciałam dobrze, podałam jeszcze rękę, a przy pierwszej lepszej okazji TA OSOBA chce mnie wyjechać po rogach. Nie poddaje się, walczę, ale czasami już po prostu mam ochotę rzucić to w cholerę i w końcu się nie stresować...

Bardzo współczuje tej sytuacji. To musi być straszne przeżycie Pracując na takim oddziale pewnie jeszcze nie raz spotka Cię coś takiego, dlatego podziwiam Cię, bo ja chyba nie dałabym rady. Ja jak widzę rozjechanego psa albo kota na ulicy to odwracam głowę, bo jak bym to widziała z bliska to od razu zaczęłabym ryczeć, a co dopiero takie dzieciątko

Kasmina, jeszcze Ci nie wolno I tak nic jeszcze nie wykryjesz, a tylko niepotrzebnie się zestresujesz. Tydzień zleci Ci jak z bicza trzasnął
Współczuję tej sytuacji, strasznie to przykre jak ktoś bliski zawodzi:-( ale mam nadzieję że wszystko wyjaśni się na Twoją korzyść

Piszę z telefonu-pozdro szejset

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 16:25   #2596
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
P.S. Właśnie oglądam Miasto Kobiet na TVN Style i mówią o nowej ustawie In Vitro...
Co tam ciekawego mówili?
Współczuje sytuacji w pracy

Cytat:
Dzisiaj mamy 4 miesiące do ślubu!
Super!

Cytat:
Spokojnie, my robimy małe przyjęcie ślubne Mamy salę i fotografa. Obrączki i zaproszenia wybrane. Ja mam sukienkę.
Pokazuj
Niestety takie sytuację będą Cię spotykać

Cytat:
Dziewczyny nie mam kompletnie czasu pisac, ale melduje ze moja beta pieknie przyrasta, za tydzien mam pierwsza wizyte u lekarza i zdecydowalismy sie prowadzic ciaze prywatnie
Cieszę się

Cytat:
Taki punktualny niestety u nas cięzkie chwile, synu z mega katarem i kaszlem
Fajnie że się urodził w termin
Zdrówka
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 17:04   #2597
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
Tak też mi się wydawało, że teraz okres mi się zaczął ;-)

Dzięki :-*

No sytuacja dramatyczna, podziwiam ich nastawienie, ja chyba bym się załamała, chociaż nie wiadomo, nigdy nie byłam w takiej sytuacji (i obym nie była):-(

Trzymam za Was kciuki

Ciężką miałaś sytuację :-( zawód piękny, ale są tam takie skrajności, że albo euforia albo dramat, że nie nadawałabym się do tego, mimo że zawsze mnie to fascynowało. A jakieś starsze koleżanki wspierają nowicjuszki w takich ciężkich momentach?

Gratuluję ładnych wyników :-D

Dasz sobie radę

Oj biedny, a często choruje?

Mimo że nie lubię poradników, to polecam ciężarnym "Ciężarówką przez 9 miesięcy " Kaz Cooke, super książka, bardzo pozytywna, konkretną, a bez zbędnego marudzenia i straszenia, uśmiałam się przy niej zdrowo:-D

Spokojnie, może to dobry znak;-)

Nigdy nie macałam szyjki, czuję ją tylko podczas współżycia, i o dziwo w fazie płodnej jest często bolesna jakby... Dużo mniej przyjemny jest wtedy seks w sensie penetracja, mimo że jestem wtedy najbardziej mokra i napalona :-P

Współczuję tej sytuacji, strasznie to przykre jak ktoś bliski zawodzi:-( ale mam nadzieję że wszystko wyjaśni się na Twoją korzyść

Na szczęście bardzo mało choruje, teraz w sumie nie jestem pewna, czy coś go bierze, czy to katar od ząbkowania. Idą mu obecnie zęby nr 14, 15 i 16 (a ma dopiero 14 miesięcy!!). Wczoraj lało mu się z nosa, a dziś go zatkało, kaszel pewnie od tego, że mu spływa. Póki co bez gorączki, więc walczymy w domu na spokojnie.

Chciałabym oficjalnie pochwalić się, że mój syn został odsmoczkowany od wtorku już zasypia bez

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Co tam ciekawego mówili?

Współczuje sytuacji w pracy

Super!

Pokazuj

Niestety takie sytuację będą Cię spotykać

Cieszę się

Fajnie że się urodził w termin

Zdrówka

Dziękujemy

To miasto kobiet miało dotyczyć zapisu w ustawie zabraniajacego samotnym kobietom podchodzenia do in vitro, a co szokującew tym wypadku prawo działa wstecz i samotne kobiety mające już zamrożone zarodki nie mogą podejść do transferow, jeśli nie mają partnera. Nie oglądałam odcinka, alw widziałam zapowiedź.

Stary 2015-11-12, 17:16   #2598
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
Na szczęście bardzo mało choruje, teraz w sumie nie jestem pewna, czy coś go bierze, czy to katar od ząbkowania. Idą mu obecnie zęby nr 14, 15 i 16 (a ma dopiero 14 miesięcy!!). Wczoraj lało mu się z nosa, a dziś go zatkało, kaszel pewnie od tego, że mu spływa. Póki co bez gorączki, więc walczymy w domu na spokojnie.

Chciałabym oficjalnie pochwalić się, że mój syn został odsmoczkowany od wtorku już zasypia bez

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Dziękujemy

To miasto kobiet miało dotyczyć zapisu w ustawie zabraniajacego samotnym kobietom podchodzenia do in vitro, a co szokującew tym wypadku prawo działa wstecz i samotne kobiety mające już zamrożone zarodki nie mogą podejść do transferow, jeśli nie mają partnera. Nie oglądałam odcinka, alw widziałam zapowiedź.

E no to szybko gratulacje odsmoczkowania;-) moja dzidzia nigdy smoka nie ssała, za to namiętnie wisiała przy cycu, mogłaby go ssać 24h na dobę;-)

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 17:35   #2599
justyna1406
Raczkowanie

Hej dziewczyny .
Przypomnialo mi sie ze kiedys robilam badania i wysxlo mi że mam za duzo żelaza . Jak myslicie moze mi to przeszkodxic w staraniu sie o bąbelka ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 17:40   #2600
aska8999
Rozeznanie

Pozczytuje Was od pazdziernika i staram sie o dzidzie od 3 miesiecy. Teraz mam 22 dzien cyklu i zrobilam test ciazowy dlatego ze wczesnie mialam owulacje, jeden zrobilsm o godz 13 i wyszedl chyba pozytywny, jest widoczna bledsza dtuga kreska ( na zdjeciu) i drugi o 16 i byl negatywny zadnej drugiej kreski. Teraz nie wiem co myslec...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20151112_165559.jpg (38,2 KB, 45 załadowań)
aska8999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 17:45   #2601
justyna1406
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aska8999 Pokaż wiadomość
Pozczytuje Was od pazdziernika i staram sie o dzidzie od 3 miesiecy. Teraz mam 22 dzien cyklu i zrobilam test ciazowy dlatego ze wczesnie mialam owulacje, jeden zrobilsm o godz 13 i wyszedl chyba pozytywny, jest widoczna bledsza dtuga kreska ( na zdjeciu) i drugi o 16 i byl negatywny zadnej drugiej kreski. Teraz nie wiem co myslec...
Witaj .
Mysle ze jestes w ciazy .
Tylko jeszcze za wczesnie bylo na test . I drugi ci wyszedl negatyw . Zrob jutro rano z pierwszego moczu . Lub idz na bete. Ale raczej jestes w ciazy ;* super
Stary 2015-11-12, 17:53   #2602
aska8999
Rozeznanie

To jesli mi sie udalo to moge dac rade, zeby trzymac po stosunku wyzej pupe, bo ja wlasnie w tym cyklu tak robilam. kurcze chyba nie wierze w to ze moge byc w ciazy..
Za duzo zelaza?? Raczej nie przeszkadza, ale to chyba rzadko spotykane.

Edytowane przez aska8999
Czas edycji: 2015-11-12 o 17:56
aska8999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 17:55   #2603
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
E no to szybko gratulacje odsmoczkowania;-) moja dzidzia nigdy smoka nie ssała, za to namiętnie wisiała przy cycu, mogłaby go ssać 24h na dobę;-)

Zazdroszczę kp, ja o moje walczyłam długo, mega dużo wysiłku, stresu, porad, wizyt położnych, ale się nie udało. Moje kp trwało 5 tygodni

Stary 2015-11-12, 18:24   #2604
confused women
Zakorzenienie

Cytat:
To jesli mi sie udalo to moge dac rade, zeby trzymac po stosunku wyzej pupe, bo ja wlasnie w tym cyklu tak robilam. kurcze chyba nie wierze w to ze moge byc w ciazy..
Proponuję iść jutro na betę i wszystko będzie jasne
Stary 2015-11-12, 18:43   #2605
Kasmina
Rozeznanie

Cytat:
Szczęśliwy wątek nawet jak się go tylko podczytuje

Poczekam z tym testem, bo boję się, że będzie negatywny i humor mi się popsuje a przecież wiem, że jeszcze jest za wcześnie, więc humor i nadzieja musi być bardzo pragnę maluszka
Kasmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 18:54   #2606
agusia b-rd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justyna1406 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny .
Przypomnialo mi sie ze kiedys robilam badania i wysxlo mi że mam za duzo żelaza . Jak myslicie moze mi to przeszkodxic w staraniu sie o bąbelka ?
Hej, ja również mam problem z żelazem...mam go za dużo i to dość sporo bo jak pamiętam ostatnio robilam z 1,5 roku temu to jak norma była chyba do 140 to miałam ok 190...;/ moja rodzinna stwierdziła tylko że mam się tym nie przejmować jak reszta wyników ok...i tyle się dowiedziałam ;/ ale powiem szczerze też nie raz o tym myślę i się martwię

Cytat:
Heh ja też ostatnio starałam się wyżej tzn podkładam kołdrę lub poduszkę;P
agusia b-rd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 19:00   #2607
justyna1406
Raczkowanie

[QUOTE=agusia b-rd;53436718]Hej, ja również mam problem z żelazem...mam go za dużo i to dość sporo bo jak pamiętam ostatnio robilam z 1,5 roku temu to jak norma była chyba do 140 to miałam ok 190...;/ moja rodzinna stwierdziła tylko że mam się tym nie przejmować jak reszta wyników ok...i tyle się dowiedziałam ;/ ale powiem szczerze też nie raz o tym myślę i się martwię

Ja mam podobnie . I pamietam ze lekarz rodzinny nic mi nie zapisal na to zelazo zeby zbic . :/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 19:09   #2608
AguŚ87
Zakorzenienie

hejj ale duzo piszecie, pewnie juz mnie nikt nei pamieta

byłam u nowego gina, leki na wywołanie @, potem od 16dc znów leki na wywołanie i przyjsc. czyli dopiero styczen kolejna wizyta i zoacyzmy co się dzieje z jajnikami..

kazał mi tez jesc ovarin, polecam dla starających się ma kwas foliowy cos tam co og przyswaja i inne bajery aha reguluje hormony w organizmie, jest to suplement diety nie leki

czasami mam dosc, ze staran nici, ciekawe czy luteina w ogole zadziała
poszło mi już 500zł na gina i leki nie jestem jakas bogata wiec odczulismy sporo a to nie koniec bo jeszcze czekam wyniki posiewu grzybica dalej niedoleczona
pozdrawiam moje rozwalone jajniki
Stary 2015-11-12, 19:13   #2609
StayStylish
Raczkowanie

Cytat:
Lekarz mi właśnie mówił żebym coś tam zaczęła brać, ale byłam tak poruszona rozmową, że zapomniałam kompletnie
Dzięki wielkie, na pewno skorzystam, bo bóle są nie do zniesienia

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Według mnie to ciąża leć na bete

Dziewczyny starające się
Polecam testy ciążowe PEPINO (są np. w tesco za 4,99zł).
U mnie w piątek z porannego moczu wyszła druga blada kreska, a w poniedziałek bete z krwi miałam zaledwie 140... Także są bardzo czułe
Stary 2015-11-12, 19:38   #2610
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Dziękujemy

Obyło się bez problemów? Nie płakał za smoczkiem?

Ahaa.. To niesprawiedliwe dla tych kobiet które mają zamrożone zarodki co mają teraz zrobić? Zostawić je?

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
poszło mi już 500zł na gina i leki nie jestem jakas bogata wiec odczulismy sporo a to nie koniec bo jeszcze czekam wyniki posiewu grzybica dalej niedoleczona
pozdrawiam moje rozwalone jajniki
Eh ja chodze od stycznia prywatnie, wizyty miałam co ok 2 tyg więc też kasy poszło
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości