Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku! - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-12, 16:46   #3991
agaczilla21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Aga juz pewnie odliczasz godziny
Figa super wyniki
Ja jutro swoje odbieram. Niestety po chorobie chyba znow infekcja sie odzywa.. Piecze.. Eh
Marcia godziny jak godziny bo w godzinach to jednak jeszcze sporo...ale dziś czwartek którego juz praktycznie nie ma bo za niecałą godzinę dzieci położę, posiedzę, pooglądam tv, pójdę spać, wstanę bedzie piątek...jakoś zleci do południa, potem obiad, potem coś dom ogarnąć i już będzie blisko do wieczora i tak dalej bla bla...
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 16:47   #3992
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
No właśnie to mnie bardzo śmieszy- bo co jak co, ale krab????????.
Mąż nie rozumie, dlaczego co chwilę chichram sie sama do siebie

Ja też pływać nie umiem i wręcz boję się wody, a byłam we śnie na Karaibach
nie dość, że krab, to jeszcze religijny, bo w końcu na własny chrzest płynęłam i strasznie byłam tym przejęta w śnie
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 16:47   #3993
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Marcia godziny jak godziny bo w godzinach to jednak jeszcze sporo...ale dziś czwartek którego juz praktycznie nie ma bo za niecałą godzinę dzieci położę, posiedzę, pooglądam tv, pójdę spać, wstanę bedzie piątek...jakoś zleci do południa, potem obiad, potem coś dom ogarnąć i już będzie blisko do wieczora i tak dalej bla bla...
No dokladnie. Szybko chyba zlecialy te 3 tyg co?
Stary 2015-11-12, 16:48   #3994
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajne macie sny dziewczyny...Mi to się albo poród śni albo karmienie a ostatnio mi się śniło że miałam być pierwsza do gina a potem się okazało że mam czekać na sam koniec...
U ciebie Aga, są po prostu bardziej realne
Ja czasem nie pamiętam, co mi się śniło, ale może to i lepiej...
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 16:52   #3995
agaczilla21
Zakorzenienie

Marcia powiem Ci że zleciało...ale tak...M pojechał w sobotę, w poniedziałek moja siostra przyjechała bo szłam do gina...Była u mnie do soboty, w sobotę pojechałam do rodziców, wróciłam w poniedziałek tak że to już był drugi tydzień...w piątek przyjechała mama, w poniedziałek pojechała i tak to jakoś leci

Elena kiedyś mi się seks na plaży śnił...swoją drogą to moje marzenie na jakimś pustkowiu, z mężem, o zachodzie słońca....kurde się rozmarzyłam....
Stary 2015-11-12, 16:58   #3996
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
nie dość, że krab, to jeszcze religijny, bo w końcu na własny chrzest płynęłam i strasznie byłam tym przejęta w śnie
: hahaha: no nie mogę, chrzest kraba : hahaha:
mąż patrzy na mnie podejrzliwie

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Marcia powiem Ci że zleciało...ale tak...M pojechał w sobotę, w poniedziałek moja siostra przyjechała bo szłam do gina...Była u mnie do soboty, w sobotę pojechałam do rodziców, wróciłam w poniedziałek tak że to już był drugi tydzień...w piątek przyjechała mama, w poniedziałek pojechała i tak to jakoś leci

Elena kiedyś mi się seks na plaży śnił...swoją drogą to moje marzenie na jakimś pustkowiu, z mężem, o zachodzie słońca....kurde się rozmarzyłam....
Ja bardzo często mam erotyczne sny, budzę się z orgazmem , miejsca są bardzo różne, większości i tak pewnie nie zrealizuję
Stary 2015-11-12, 16:59   #3997
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
: hahaha: no nie mogę, chrzest kraba : hahaha:
mąż patrzy na mnie podejrzliwie

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Ja bardzo często mam erotyczne sny, budzę się z orgazmem , miejsca są bardzo różne, większości i tak pewnie nie zrealizuję
To ja aż tak dobrze nie mam...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 17:05   #3998
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

to trzeba sie wybrac w cieple kraje, chociaz troszke cieplejsze niz Pl

polecam Krete w sierpniu :brzyda l:

ojjjj, co ja bym dała zeby tam znowu poleciec

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:

no tego to bym tz na bank nie powiedziała

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 17:08   #3999
agaczilla21
Zakorzenienie

Paula niestety przy zarobkach mojego męża i kredycie jeszcze przez 19,5 roku to do ciepłych krajów możemy sobie palcem po mapie lub dzięki google maps pojechać....

Widziałyście księdza po kolędzie w Rodzinka.pl? https://www.facebook.com/krisoft/vid...7148815331270/
Stary 2015-11-12, 17:16   #4000
butterfly20
Zakorzenienie

Poszłam i nagle tyle zaczęłyści pisać:P

Jestem u rodziców i w końcu mogę zacytować

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
powiem szczerze, że ta kolejka dzisiaj to porażka... tż miał dziś dzień wolnego to chciałam z nim jechać, bo sama potem autem wracać na głodnego :/ no nie bardzo w tym stanie, bo mi się różne mroczki przed oczami pojawiają teraz Natomiast to jedyne lab w którym od strzału mi się wbijają w żyły.... wszędzie indziej albo na kilka razy próbują, albo odrazu patrzą na dłonie, nogi... no i mam z tym zgrzyt zawsze jak tam stoje i czekam :/
Masakra...ja nigdy nie miałam problemów przy pobieraniu, zawsze się od strzału wbijają...

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
No raczej, motyl nastepnym razem pisz ze Cie nie bedzie bo stresujesz ciezarne niepotrzebnie

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Uwielbiam ogorkowa Nawet mialam dzisiaj

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Dobrze gada,, polać jej!

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

To super wyniki
ja mialam na czczo i po 2h takie jak Ty a po godzinie 164 wiec dosc duzo. Ostatnio jak mi cukrzyca wyszla to tez po godzinie mialam przekroczone bo 190 a na czczo ok, po 2h na granicy (152).
Takze pewnie diety surowej i mierzenia cukru sobie oszczedze ale bede jednak na te cukry uwazac, bo 164 po godzinie to ciagle duzo

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Dziewczyzny, zrobilam sobie w niedziele joge ale z naciskiem na nogi i mam tak pieronskie zakwasy w lydkach ze nie moge chodzic! No jaja. Kto by pomyslal - taka tam joga.. Chodze na basen teraz codziennie dzisiaj ide 3ci raz bo moze mi rozluzni miesnie troche. No hardocre Zejscie po schodow to niezle wyzwanie a jestem u rodzicow w domu gdzie jest troche schodow
No ale skąd miałam wiedzieć,że neta mieć nie będę? Akurat sąsiedzi, zktórymi go mamy wyjechali na długi weekend, chyba się router wyłączył i ni ma... czekamy aż wrócą i zrestartują

Cytat:
Ja w dzień kolejnej wizyty mam zaszczyt zadzwonić punkt 9 do gina...Byle bym nie zapomniała bo to z moją pamięcią różnie bywa...Mam kartkę na lodówce ale prawdopodobnie w poniedziałek rano od mojego brata będziemy wracać...
Ja tez muszę wszystko zapisywać, skleroza nie boli...

Cytat:
Motylku, 815 gram w 26/27 tygodniu ciąży
Z córką nawet nie próbuję porównywać, bo ona była w tym czasie większa, a jak urodziła się miała 3 kg, to ile teraz mały będzie miał? Aż strach myśleć...

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Dobrze, że wszystko dobrze
( kurczę, to ja miałam jakieś dziwaczne- na czczo- 75, po 1 godz.- 96, po 2 godz.- 86 to nie za mało?)
Nie przejmuj się,może nadgonić szybciutko, a nawet sporo przypakować Naprawdę Masz już kilka przykładów tego skokowego wzrostu wagi

Cytat:
A jakie fajne miałam te szczypawki w tym śnie
Najlepsze jest to, że ja nie potrafię pływać, więc może to jakieś marzenia tylko dlaczego jako krab haha

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

ooo matko... niezła żmijka z tej teściowej

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

ooo w końcu się pojawiłaś

O ile dobrze pamiętam, to pisałaś jakiś czas temu, że robisz rzęsy. Jak długo się trzymają i ile kosztuje taka zabawa? Bo tak się zastanawiam, czy sobie nie zafundować
Wiesz co, ja robię co 4 tygodnie, ale moja kosmetyczka mówi,że dobrze mi się trzymają. A moja koleżanka np musi robić co 2,5-3 tyg.
A ile kosztuje to zależy gdzie robisz Znam bardzo różne przedziały cenowe Natomiast zawsze pierwsze załozenie jest najdroższe

Cytat:
Aga juz pewnie odliczasz godziny
Figa super wyniki
Ja jutro swoje odbieram. Niestety po chorobie chyba znow infekcja sie odzywa.. Piecze.. Eh
jak piecze to smaruj jogurtem może śmieszne, ale pomaga i przechodzi pieczenie

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Paula niestety przy zarobkach mojego męża i kredycie jeszcze przez 19,5 roku to do ciepłych krajów możemy sobie palcem po mapie lub dzięki google maps pojechać....

Widziałyście księdza po kolędzie w Rodzinka.pl? https://www.facebook.com/krisoft/vid...7148815331270/

nooo strasznie się smialiśmy z M.

A w ogóle to tęskno mi za Wami na tym internetowym wygnaniu,ale cóż poradzić

Btw to moja mała przekręciła się i leży sobie miednicowo. W dodatku na usg leżała plecami do nas, więc moja mama, która chciała pierwszy raz w życiu zobaczyc jak wygląda dziec na usg właściwie doooopkę zobaczyła

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 17:19   #4001
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Poszłam i nagle tyle zaczęłyści pisać:P

Jestem u rodziców i w końcu mogę zacytować
jak piecze to smaruj jogurtem może śmieszne, ale pomaga i przechodzi pieczenie[COLOR="Silver"]

Btw to moja mała przekręciła się i leży sobie miednicowo. W dodatku na usg leżała plecami do nas, więc moja mama, która chciała pierwszy raz w życiu zobaczyc jak wygląda dziec na usg właściwie doooopkę zobaczyła
Z jogurtem.probowalam kiedys moze znow sprobuje
Fajnie ci z ta dooopka mpje mialo nas doslownie w d... :-P :-P :-P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 17:25   #4002
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Z jogurtem.probowalam kiedys moze znow sprobuje
Fajnie ci z ta dooopka mpje mialo nas doslownie w d... :-P :-P :-P
Ale moja tez wcale nie pokazałaby co ma między nogami. Buzi też i nic w ogóle

Stary 2015-11-12, 17:44   #4003
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
,,,
Świetne ciuszki Zazdro lumpków
Cytat:
OJ sory za mojego kapcia w kadrze

Fajne sny :brzydal: Mi się już w ciąży śniło, że goni mnie krzesło mające nogi kozy

Znów dostałam czkawki ze śmiechu

Miała być dzisiaj ryba na obiad a był krem z porów Rozwijam się kulinarnie. Mam ten miód ale chyba nie chce mi się dzisiaj piec

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 17:45   #4004
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Świetne ciuszki Zazdro lumpków

Znów dostałam czkawki ze śmiechu

Miała być dzisiaj ryba na obiad a był krem z porów Rozwijam się kulinarnie. Mam ten miód ale chyba nie chce mi się dzisiaj piec
ja dzisiaj zrobię buchty drożdżowe z jabłkami, mniam mniam

Stary 2015-11-12, 17:56   #4005
Lucy31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
aaa jakie piekne !!!

ja juz sobie obiecałam ze nic wiecej nie kupie

ale sama w to nie wierze
Trza się opanować
Ja już serio pasuję, na pewno coś ludzie doniosą, a mam zapasy na wyrost, więc styka

Cytat:
A czego najbardziej unikasz w tej swojej diecie?

Śliczne ciuszki... ten tekst na bluzce: little but loud rozłożył mnie na łopatki
Tekst przepowiednia

A w diecie to rozkładam sobie na 5 posiłków, u mnie są one symboliczne wręcz, nie daję tyle rady. Ale zamiast zjeść 2 kanapki na raz to zjadam jedną, a za 2-3 godziny drugą. Nie wolno nabiału na śniadanie, czyli po latrach przyzwyczajeń musiałam zrezygnować z owsianki na śniadanie Nabiał kupuję bez laktozy, teraz już w każdym sklepie jest i mleko i ser żółty bez laktozy, więc nie ma źle. I taki nabiał jem na noc. Owoce nie wcześniej jak 10, najpóźniej do 18. Soki odstawiłam całkiem, bo skoro był już owoc to sok już nie. Obiad rozbijam na dwa razy, na takie porcyjki tyci tyci. I ja długo siedzę, chodzę spać 1-2 więc zjadam minimum o 22, bo potem do rana już za długo i z rana mam szał cukrów jak za długa przerwa w niejedzeniu.

A o takich rzeczach jak cukierki, ciastka, słodycze ogólnie, czy słodzenie - to nie wspominam bo nigdy ich nie jadałam, więc tu nic nie muszę zmieniać. Chleba białego też nie jadłam nigdy, więc tez luz. Jem sobie orkiszowy, zauważyłam, że po nim cukry bardzo ładne. Po żytnim już np gorzej.
Aha no i wszelkie mączne sprawy, typu kluseczki, pierożki, makaron - mogą robić kuku. Znaczy, nie zawsze mi robią, ale ograniczyłam do minimum

Tak naprawdę to już po tygodniu nauczyłam się odczytywać reakcje organizmu i już wiem jak reaguje

Edytowane przez Lucy31
Czas edycji: 2015-11-12 o 18:03
Lucy31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 18:04   #4006
butterfly20
Zakorzenienie

Żegnam się póki co dziewczynki, jak mi się uda to się będe odzywać.

Stary 2015-11-12, 18:06   #4007
Mordsith
Wtajemniczenie

Czarnooka_Paula - Super, że Twój TŻ ma taką możliwość z tymi nadgodinami. Przy kompletowaniu wyprawki to każdy pieniądz ważny, a już w zasadzie i święta za pasem

mamusiaczek - te Twoje pierniczki to cuda jakieś. No prześliczne są! Zazdroszczę talentu!

kaaasi - nie wiem, czy pisałaś już jaki wózek wybraliście ostatecznie?

nursii - niezłą masz teściową Moja rzadko do nas przychodzi, ale jak już wstąpi to zawsze bez zapowiedzi i trafi akurat na moment kiedy "błysku" w domu nie ma Ale jeszcze nie zdarzyło się jej łapać za szmaty i wiadra u mnie..

Cudne te ciuszki Wasze, co pokupowałyście.. Ja też ciągle obiecuję sobie, że już nic więcej z ubranek nie kupię, a potem przynoszę coś do domu :P Na szczęście mój TŻ to nie wie co już było, a co "doszło" do garderoby małej
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 18:15   #4008
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mordsith Pokaż wiadomość
Czarnooka_Paula - Super, że Twój TŻ ma taką możliwość z tymi nadgodinami. Przy kompletowaniu wyprawki to każdy pieniądz ważny, a już w zasadzie i święta za pasem

mamusiaczek - te Twoje pierniczki to cuda jakieś. No prześliczne są! Zazdroszczę talentu!

kaaasi - nie wiem, czy pisałaś już jaki wózek wybraliście ostatecznie?

nursii - niezłą masz teściową Moja rzadko do nas przychodzi, ale jak już wstąpi to zawsze bez zapowiedzi i trafi akurat na moment kiedy "błysku" w domu nie ma Ale jeszcze nie zdarzyło się jej łapać za szmaty i wiadra u mnie..

Cudne te ciuszki Wasze, co pokupowałyście.. Ja też ciągle obiecuję sobie, że już nic więcej z ubranek nie kupię, a potem przynoszę coś do domu :P Na szczęście mój TŻ to nie wie co już było, a co "doszło" do garderoby małej

Mój stwierdził, że mała się jeszcze nie urodziła a już ma więcej ciuchów od niego
A jaki mnie zaszczyt kopnął teściowa zadzwoniła na skype
Jak jej pokazałam, że mam już full ciuszków i do tego od mamy dostałam zapas pieluch, smoczki, butelki, rożek i kosmetyki dla bobo... to jej szczena opadła i widziałam, że było jej trochę głupio

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Trza się opanować
Ja już serio pasuję, na pewno coś ludzie doniosą, a mam zapasy na wyrost, więc styka

Tekst przepowiednia

A w diecie to rozkładam sobie na 5 posiłków, u mnie są one symboliczne wręcz, nie daję tyle rady. Ale zamiast zjeść 2 kanapki na raz to zjadam jedną, a za 2-3 godziny drugą. Nie wolno nabiału na śniadanie, czyli po latrach przyzwyczajeń musiałam zrezygnować z owsianki na śniadanie Nabiał kupuję bez laktozy, teraz już w każdym sklepie jest i mleko i ser żółty bez laktozy, więc nie ma źle. I taki nabiał jem na noc. Owoce nie wcześniej jak 10, najpóźniej do 18. Soki odstawiłam całkiem, bo skoro był już owoc to sok już nie. Obiad rozbijam na dwa razy, na takie porcyjki tyci tyci. I ja długo siedzę, chodzę spać 1-2 więc zjadam minimum o 22, bo potem do rana już za długo i z rana mam szał cukrów jak za długa przerwa w niejedzeniu.

A o takich rzeczach jak cukierki, ciastka, słodycze ogólnie, czy słodzenie - to nie wspominam bo nigdy ich nie jadałam, więc tu nic nie muszę zmieniać. Chleba białego też nie jadłam nigdy, więc tez luz. Jem sobie orkiszowy, zauważyłam, że po nim cukry bardzo ładne. Po żytnim już np gorzej.
Aha no i wszelkie mączne sprawy, typu kluseczki, pierożki, makaron - mogą robić kuku. Znaczy, nie zawsze mi robią, ale ograniczyłam do minimum

Tak naprawdę to już po tygodniu nauczyłam się odczytywać reakcje organizmu i już wiem jak reaguje
A to przy cukrzycy nie wolno laktozy
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 18:18   #4009
agaczilla21
Zakorzenienie

Dzieci śpią 😊 jutro czeka nas sklep. Na obiad jeszcze nie wydumałam co bedzie...może rosół...albo żurek albo nie wiem...pierogi bym zjadła ale to bym nie umiała zrobić tak mało...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 18:23   #4010
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
to trzeba sie wybrac w cieple kraje, chociaz troszke cieplejsze niz Pl

polecam Krete w sierpniu :brzyda l:

ojjjj, co ja bym dała zeby tam znowu poleciec

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

no tego to bym tz na bank nie powiedziała

Może kiedyś pojedziemy

A ja powiedziałam... na szczęście nie pytał, czy to on był w tych snach , wystarczy, że kiedyś sie obraził, że ktoś inny mi się przyśnił- teraz pewnie zmądrzał i woli nie wiedzieć

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:

Oglądałam lubię rodzinkę, jedyne seriale, jakie obejrzę to te z tvp1 i tvp2, mam alergię na polsat i tvn
Stary 2015-11-12, 18:25   #4011
marciar7
Zakorzenienie

Dziewczhny jeszcze 1000 postow i kolejny wątek :-D
Stary 2015-11-12, 18:26   #4012
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
ja dzisiaj zrobię buchty drożdżowe z jabłkami, mniam mniam
A co to sa buchty?ja lubię wszystko, co drożdżowe, a do tego jeszcze z jabłkami
Dasz przepis?
Stary 2015-11-12, 18:27   #4013
agaczilla21
Zakorzenienie

Ja lubię rodzinka, ojciec Mateusz i na dobre i na zle..o i dziewczyny ze Lwowa kilka razy widziałam...lubię na 1 i 2 bo bez reklam a mi na reklamach czesto się zasypia...

A wczoraj walese oglądałam na 1 bo na dobre nie bylo 😞

Wiecie ze nigdy drożdżowego nie robiłam? W domu mama zawsze robila a tutaj jakos tak...a juz 7 miesiąc mieszkamy...
Stary 2015-11-12, 18:36   #4014
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Trza się opanować

Tekst przepowiednia

Nieźle jesteś zorganizowana

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Żegnam się póki co dziewczynki, jak mi się uda to się będe odzywać.
Odzywaj się, odzywaj, bo znowu będziesz zaginiona w akcji

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Dzieci śpią 😊 jutro czeka nas sklep. Na obiad jeszcze nie wydumałam co bedzie...może rosół...albo żurek albo nie wiem...pierogi bym zjadła ale to bym nie umiała zrobić tak mało...

Pierogów możesz zrobić więcej i zamrozić, dobre są potem odsmażane ja robię zawsze powyżej setki i kilka rodzajów, a potem zimne w pojemniki i mrożę.
Stary 2015-11-12, 18:38   #4015
agaczilla21
Zakorzenienie

Elena mój M woli świeże bo zawsze na wyjeździe je odsmażane bo na szybko...tak ze poczekam aż wróci i wtedy zrobię z 50 szt 😊
Stary 2015-11-12, 18:41   #4016
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja lubię rodzinka, ojciec Mateusz i na dobre i na zle..o i dziewczyny ze Lwowa kilka razy widziałam...lubię na 1 i 2 bo bez reklam a mi na reklamach czesto się zasypia...

A wczoraj walese oglądałam na 1 bo na dobre nie bylo 😞

Wiecie ze nigdy drożdżowego nie robiłam? W domu mama zawsze robila a tutaj jakos tak...a juz 7 miesiąc mieszkamy...
Ja oglądam rodzinkę, o mnie się nie martw i dziewczyny ze lwowa, ojciec mateusz z doskoku tylko. Wałęsę oglądałam już kiedyś na canal+ albo hbo, nie pamiętam na którym dokładnie, a na canal+ filmy z kin dość szybko sie pojawiają.

Ja drożdżowego długo nie robiłam, bo za trudne dla mnie było i nie chciałam sie bawić, ale jak głód przycisnął albo ochota naszła, to zakasałam rękawy . Ale do mojej mamy jeszcze duuuużo mi brakuje,a podobno moja babcia robiła rewelacyjne drożdżowe
Stary 2015-11-12, 18:41   #4017
amb86
Zakorzenienie

Dziewczyny ja tylko wpadnę się "pochwalić" wyprawką kosmetyczną inspirowaną Sroką, czyli tanio, mało i z dobrym składem: kupiłam płyn do mycia dzidzi i włosków, krem przeciw odparzeniom i taki "ogólny". Tyle. I na tym (oby!) kończę Wydałam chyba niecałe 30 zł.

Aha-nie mam kremu na zimę, coś wymyślę
amb86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 18:42   #4018
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Dot.: Mamusie lutowe 2016  to już III część naszego wątku!

Cytat:
ogladam do obiadu rozmowy w toku i padam ze smiechu :O
Tez oglądałam ale chwile bo nie mogę ucierpieć ze takie przypadki sa w realu, jedna sie glodzi i drastycznie ćwiczy aby Darka nie przytyła , druga w14 cm szpilkach spaceruje ...
MamaKarolci28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 18:44   #4019
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Elena mój M woli świeże bo zawsze na wyjeździe je odsmażane bo na szybko...tak ze poczekam aż wróci i wtedy zrobię z 50 szt 😊
W takiej sytuacji to się nie dziwię , u nas jest możliwość zjedzenia na świeżo, a za jakiś czas, kiedy akurat nie mogę robić, albo nie mam czasu mrożone są jak znalazł.
Stary 2015-11-12, 18:46   #4020
Lola2828
Zadomowienie

Motyl nie zdążyłam cię przywitać a ty już zwiałas a ja leniwe popołudnie troche pospalyśmy zaglądaj do nas Marta lepiej się czujesz juz poza małymi problemami ? Tym razem chyba mnie coś dopadło bo czuję lekki dyskomfort i chyba jutro lekarz się kłania zadzwonię jutro może wreszcie ktoś przeanalizuje moje wyniki glukozy bo przecież się wyniku nie mogę dowiedzieć w tym chorym kraju... Dobrze że wasze wyniki glukozy dobre Tu tak śmiesznie bo miałam wyniki pobierane dopiero po 2h A ten wynik po godzinie też jest chyba ważny ??? co myślicie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości