Mamusie grudniowe 2015 cz. 9 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-12, 17:52   #1261
Fionka_31
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9

No ale mięśnie grzbietu to mam silne, odpukać, nic mi plecy nie dokuczają

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Napisane przez _karmazynova_ Pokaż wiadomość
Ja wciąż czekam na syndrom wicia gniazda... już od paru dni nie mogę się zebrać do kolejnego prania ciuszków itd a tu jeszcze prasowanie, dalsze układanie w komodzie... nawet nie chce mi się zastanowić jak przykleić literki nad łóżeczkiem.. torbę kończę pakować 3 dzień z rzędu ja niedobra, już TŻ zaczyna mnie ponaglać ze wszystkim

Ja tez czekam na ten syndrom. Co prawda juz duza czesc mam poprana ale nie mam jakiejś weny aby sprzatac i układać. bardziej robię to z poczucia uciekających dni i obawy ze się nie wyrobie.

No ale jutro ostatni dzień w pracy wiec będę sobie ogarniała. Musze miec jakies zajecie bo inaczej zwariuje

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 17:53   #1262
kalusia87
Zakorzenienie

A, nie pochwaliłam się: TŻ chce ze mną rodzić zdecydowałam dzisiaj, że niezależnie od TŻa, opłacę sobie salę do rodzinnego. A jeśli TŻ chce ze mną być to super, nie miałam zamiaru go namawiać
Stary 2015-11-12, 17:55   #1263
czubasek20
Zakorzenienie

A ja mam syndrom wicia gniazda na maksa. Dzis chcialam meble przesuwac i nosic ale.siostra mnie opieprzyla i w koncu ona za mnie to zrobila.
Ale lazienka wypucowana. Plytki wymyte, kuchnia to samo. We wszystkich polkach mam porzadek.
6 workow niepotrzebnych papierow, gratow itp.
I jeszcze bym cos porobila.
Normalnie.czuje sie lepiej niz przed ciaza teraz
Poki sie ruszam.to jest super. Najgorsze jest siedzenie.

I wlosy scielam na spontana

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 18:01   #1264
kalusia87
Zakorzenienie

Ja uprałam jedną partię i próbuję jakoś to sensownie poukładać w szafie ale nie mam koncepcji zastanawiam się nad przyklejeniem w szafie naklejek: body, pajace, itp no bo teraz to sobie wszystko ładnie podzielę w potem zapomnę co jest co, już nie mówiąc o tym jakby TŻ miał coś znaleźć.

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

A jeśli mnie nie najdzie zapał to prasować pewnie będzie teściowa. Ciągle się żali, że nie chcę od niej pomocy

Edytowane przez kalusia87
Czas edycji: 2015-11-12 o 18:16
kalusia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 18:05   #1265
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
A, nie pochwaliłam się: TŻ chce ze mną rodzić zdecydowałam dzisiaj, że niezależnie od TŻa, opłacę sobie salę do rodzinnego. A jeśli TŻ chce ze mną być to super, nie miałam zamiaru go namawiać
Ale super! Fajnie, że sam to zaproponował
Ja na szczęście nie musiałam swojego namawiać, bo od początku chciał, a mi z nim raźniej będzie i bezpieczniej się będę czuła
Stary 2015-11-12, 18:10   #1266
sylwoha
Zakorzenienie

Dziewczyny jakie macie glikometry?
Bo kurde mi na swoim wychodzi inaczej tj lepiej niz na szpifalnym
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 18:13   #1267
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Limonka no ale ja do porodu mam 47 dni

Nieee wiem dziewczyny, zmartwiło mnie to. Na dodatek moja położna w tym tygodniu ma urlop i tyle co we wtorek dzwoniła czy wszystko ok...A tak bym mogła zadzwonić ja i zapytać...Brzuch naprawdę mi urósł i to zaledwie przez kilka dni. Wczoraj nawet teściowa się zdziwiła i zapytała czy tyle zjadłam czy to tak mi wybiło

W ogóle, jeszcze chcialam Was zapytać, czy Wy w jakiś sposób czujecie że dziecko się powiększylo? Nie chodzi mi o rosnący brzuch, ale czy czujecie tak od wewnątrz jakoś...?

Czubasek no ja mam 200 gram mniej od ostatniego ważenia 29.10.
A ogólnie można powiedzieć ze przytyłam 2 kg w ciazy, bo najpierw w 1 trymestrze schudłam 8 kg i nadrobiłam je dopiero kilka tygodni temu, no i 2 kg jakby bonusowo. Myslałam ze skoncze gdzies na +15 a tu zdziwko
Ja czuje ze rosnie mlody po zmianie ruchow itp. Wczesniej to on sobie jeszcze plywal a teraz to przeciaganie mocne.

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Ja sobie wymyśliłam, że chciałabym tak do 12 kg przytyć, bo wtedy bym przekroczyła kolejną cyfrę z przodu, a tu proszę. Niewykluczone, że z porodówki wyjdę lżejsza niż byłam przed ciążą - tym bardziej, że teraz już muszę sie pilnować z jedzeniem, bo cukier mi skacze.
Czuje ze bede miala tak samo a za bardzo nie chce :/
Ja zaczynalam z waga 63-64 teraz mam 68.

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Jestem po usg afi czyli wody jak bylo tak jest. Troche wyzej monimalnie ale jest
Mlody wazy 2800 ponoc wszystko jest ok.
Przeplywy w normie.
Piatek 13 zawsze byl dla mnie szczeslowy- zobaczymy terraz
Oby jutro Cie wypuscili
Trzynasty piatek a moja sis ma urodziny

Cytat:
Napisane przez cienwiatru Pokaż wiadomość
Właśnie przed chwilą zjadłam cały talerz frytek-brawo ja aż się boję mierzyć cukier :p
A jutro chyba zrobię szarlotkę z kruszonką bo chodzi za mną już od jakiegoś czasu
Dzisiaj mąż pojechał do mojego gina po zwolnienie i żeby umówić mi kolejną wizytę. Miny kobiet w poczekalni były bezcenne jak powiedział że jest umówiony do doktora na 15.30 żałuję że tego nie widziałam
Wyobrazilam to sobie

Cytat:
Fajnie ze bedziesz miala go przy sobie
To mega wsparcie dla Ciebie i duze przezycie dla niego.

Wstawie Ci te pizamy jak livebox zacznie mi dzialac i wlacze lapka bo na kom nie umiem.za bardzo.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 18:17   #1268
wojniann
Rozeznanie

GG do wojniann

Ja mam naklejki na półkach małej bo nie pamiętam tych ubranek i jak coś.chciałam poukładać to.mnie Cholera trafiała. Body, pajace, śpiochy. To ułatwia układanie i później życie.jak.poprosić męża żeby dal śpiochy to nie zbobruje całej szafy a.kupkę w napisem śpiochy. Hehhe
wojniann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 18:21   #1269
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wojniann Pokaż wiadomość
Ja mam naklejki na półkach małej bo nie pamiętam tych ubranek i jak coś.chciałam poukładać to.mnie Cholera trafiała. Body, pajace, śpiochy. To ułatwia układanie i później życie.jak.poprosić męża żeby dal śpiochy to nie zbobruje całej szafy a.kupkę w napisem śpiochy. Hehhe
Dobry pomysł
Ja mam tak mało miejsca na ciuszki dzieciowe, że może skorzystam z Twojego pomysłu, w razie jakby TŻ miał coś szukać
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 18:22   #1270
czubasek20
Zakorzenienie

kalusia podaje Ci sprzedawce tych pizamek. mloda_mama1
Ma fajne jakosciowo rzeczy

Stary 2015-11-12, 18:24   #1271
simka234
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
A ja mam syndrom wicia gniazda na maksa. Dzis chcialam meble przesuwac i nosic ale.siostra mnie opieprzyla i w koncu ona za mnie to zrobila.
Ale lazienka wypucowana. Plytki wymyte, kuchnia to samo. We wszystkich polkach mam porzadek.
6 workow niepotrzebnych papierow, gratow itp.
I jeszcze bym cos porobila.
Normalnie.czuje sie lepiej niz przed ciaza teraz
Poki sie ruszam.to jest super. Najgorsze jest siedzenie.

I wlosy scielam na spontana
To dawaj do mnie..
U mnie nie wiadomo w co ręce włożyć..
A mój poziom siły i zaangażowanie jes na poziomie -1000%

,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem.
Kocham
simka234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 18:26   #1272
mujer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Mój też kopie coraz boleśniej i się przeciąga.

Mujer a jakie to ćwiczenia? Ja sama nie wiem czy mój już się obrócił czy nie bo czasem ruchy czuje wszędzie a czasem tylko jakby na dole głowę i ręce a wysoko nogi. Nie zaszkodzi ćwiczyć
http://babiniec-cafe.pl/viewtopic.ph...4a7c02e53aa38a polska wersyja tegoż: http://spinningbabies.com/start/in-p...-in-pregnancy/
mujer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 18:29   #1273
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wojniann Pokaż wiadomość
No i chyba tak zrobię ale najpierw muszę namówić męża na komodę chyba że woli zrobić półkę w szafce

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Fajnie ze bedziesz miala go przy sobie
To mega wsparcie dla Ciebie i duze przezycie dla niego.

Wstawie Ci te pizamy jak livebox zacznie mi dzialac i wlacze lapka bo na kom nie umiem.za bardzo.
A one może są z Taro? Bo jeśli tak to znalazłam

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Ale super! Fajnie, że sam to zaproponował
Ja na szczęście nie musiałam swojego namawiać, bo od początku chciał, a mi z nim raźniej będzie i bezpieczniej się będę czuła
Nie proponował tylko mu powiedziałam, że chcę opłacić tą salę do rodzinnego i czy chce być ze mną. Bo wcześniej miałam wrażenie, że nie bardzo chce. A on powiedział, że chce
koleżanka mówiła, że w czacie porodu sobie Na Wspólnej oglądała jakoś przeboleję te 123 zł
Stary 2015-11-12, 18:29   #1274
syylwuska
Zakorzenienie

SYLWOHA właśnie wróciliśmy do domu, jesteśmy styrani bo dużo zalatwiliśmy, ale i szczęśliwi.

Więc lekarz spoko, bardzo miły, może nie gadatliwy, ale przynajmniej powiedział tyle ile powinien. Najbardziej bałam się tej szyjki, zbadał ją i jest 3,8 cm, czyli krótsza nieco niż ostatnio miałam mierzona, ale na tym etapie to normalne, ze trochę się skrocila. Nie mam żadnego nakazu leżenia, ale wiadomo jak ciąża zaczyna być zaawansowana to trzeba na siebie uważać, leki skoro mam to mam je wziąć.

Powiedział, że mam maly brzuszek jeszcze przed badaniem to się z nim zgodzilam, ale powiedziałam, że córeczka wagowo jest w normie i tak jest, dzisiaj 2330 g (czyli plus 300g od pobytu w szpitalu), a jestem w 33t6d dzisiaj. Według usg to 2 dni do przodu jest

I w sumie nie wiem co jeszcze mi mówił, a żeby u nich rodzić to muszę mieć skończone 37 tygodni, czyli jeszcze 3 tyg nic nie może się dziać

I za 3 tyg na koniec listopada jadę na kolejną wizytę

Jeśli chodzi o cellulit też mi się rozprzestrzenil, szczególnie na posladkach ;/

KARMAZYNOWA to samo mam, nie mam jak się zebrać do tego prania i prasowania, jedno mam wyprasowane, musze schować, a drugie czeka na prasowanie, jutro włączę kolejne

Torba niespakowana ;P

Dzwonili ze sklepu i bryka Lili do odebrania!!! Juhu, jutro po nią jedziemy

Dzisiaj przyszedł materac i już Tz musiał go zepsućala: rozcinal folie, w którą był zapakowany i za głęboko włożył nóż i zrobił mała dziurkę w pokrowcu
Ehh wiem, że nie zrobił tego specjalnie, ale się trochę wkurzylam, z resztą on tez ;/ no ale jest malutka, jutro zobaczę czy będzie się coś prulo, jak coś, to złapie to nitka troszke.

A no i kupiliśmy lezaczek
Za 200 zł, wygląda jak nowy, material nie ma żadnych przetarc itd, właśnie włożyłam go do pralki, bo niby prany ale tak smierdzial, że nie mogłam wytrzymać ;/;/

Mam pytanie do tych, które mają ten leżaczek, czy każdy ma tą tak jakby "gondolowa" budke? Bo ja na olx widziałam że przy szarym kolorze takie coś jest a u mnie nie ma i dopiero w domu to zauważyłam, a właścicielka zostawiła go w domu u wujka, więc on tylko miał go nam pokazać i sprzedać ewentualnie, jej nie bylilo, więc nawet jakbym bo zapytała to by nie wiedział. Ale właśnie nie wiem czy czerwone też takie budki mają, jeśli tak to jutro zadzwonię i zapytam tej kobiety.
EVCIAPO Ty chyba taki kupiłaś, mogłabyś sprawdzić czy masz tą dodatkową górną część?

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 18:35   #1275
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:

Fajnie ze tak sam z siebie.

Mój tez ze mną będzie ale juz wszyscy, nawet sąsiedzi, wiedza ze się tego boi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 18:37   #1276
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi na moim wychodziło gorzej niż wyniki z labu

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 18:38   #1277
halwaya
Zakorzenienie

Czubasek to Twoja siostra i moja córka razem imprezuja

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 18:50   #1278
wojniann
Rozeznanie

GG do wojniann
Post Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9

Bajka poczytana mały wykapany w łóżku zasypia. Ja znów zalegam hehe to ostatnio moje stałe zajęcie. Ale co chwile pochodzę to mi brzuch twardy się robi.

Odkrywam ze robienie nic jest przyjemne i dobra w.tym jestem hehe. Tyle że to uzależnia i nic mi się nie chce.
Czekam na.wicie gniazda. Może wtedy się zmobilizuje.

Obmyslam plan na.obiady na cały tydzień. Bo nie chce żeby mi tak przyziemne czynności psuly plan robienia nic. Hehe bez kitu musze jutro zrobić listę zakupów to mi tato podrzuci autem. Nie chce go w sobotę ganiac a jutro i tak musi przyjechać do mnie małego zabrać do przedszkola bo moje auto czeka na diagnozę u mechanika czy wymaga Przeszczepu silnika czy jest sens naprawiać uszczelkę pod głowica.

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Słoiki juz puste stoją gotowe na.zupy hehe ale.ja.nie mam.pomysłu jakie sobie przygotować. Bo na.nic nie.mam.ochoty ale bez obiadu to ja nie funkcjonuje. A tak otwieram i gotowe.
Gulasz zrobię mega porcję taka na dwa lub trzy słoiki to jeśli niezwykle.tym to w.przyszłym tyg zjemy, może jakieś pulpety ale na.zupę pomysłu brak. W weekend jak.mąż jest w.domu to małym.się.zajmie a.ja.ugotuje hurtowo zawsze to taniej szybciej i nie martwię się ze musze wracać do.domu bo mąż wróci a.obiadu nie ma. Dogotuje albo ryż czy ziemniaki albo kluski mrożone i ready.
wojniann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 18:59   #1279
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
EVCIAPO Ty chyba taki kupiłaś, mogłabyś sprawdzić czy masz tą dodatkową górną część?

Syylwuska tylko szare mają tą budkę

Przepraszam, że tak wybiórczo piszę, ale w ogóle nie mam weny ostatnio Ale jestem z Wami na bieżąco

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Jeszcze dzisiaj się wkurzyłam, bo wkładaliśmy baterie do szumisia, a w nim na łapkach tam, gdzie magnesy porobiły się dziury

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 19:11   #1280
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość

Przepraszam, że tak wybiórczo piszę, ale w ogóle nie mam weny ostatnio Ale jestem z Wami na bieżąco

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Jeszcze dzisiaj się wkurzyłam, bo wkładaliśmy baterie do szumisia, a w nim na łapkach tam, gdzie magnesy porobiły się dziury
Pisz do nich od razu. Oni podobno sprawnie przeprowadzaja reklamacje.
Cytat:
No i chyba tak zrobię ale najpierw muszę namówić męża na komodę chyba że woli zrobić półkę w szafce

A one może są z Taro? Bo jeśli tak to znalazłam

Nie proponował tylko mu powiedziałam, że chcę opłacić tą salę do rodzinnego i czy chce być ze mną. Bo wcześniej miałam wrażenie, że nie bardzo chce. A on powiedział, że chce
koleżanka mówiła, że w czacie porodu sobie Na Wspólnej oglądała jakoś przeboleję te 123 zł
Mimo wszystko fajnie, że chce być
Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
SYLWOHA właśnie wróciliśmy do domu, jesteśmy styrani bo dużo zalatwiliśmy, ale i szczęśliwi.

Więc lekarz spoko, bardzo miły, może nie gadatliwy, ale przynajmniej powiedział tyle ile powinien. Najbardziej bałam się tej szyjki, zbadał ją i jest 3,8 cm, czyli krótsza nieco niż ostatnio miałam mierzona, ale na tym etapie to normalne, ze trochę się skrocila. Nie mam żadnego nakazu leżenia, ale wiadomo jak ciąża zaczyna być zaawansowana to trzeba na siebie uważać, leki skoro mam to mam je wziąć.

Powiedział, że mam maly brzuszek jeszcze przed badaniem to się z nim zgodzilam, ale powiedziałam, że córeczka wagowo jest w normie i tak jest, dzisiaj 2330 g (czyli plus 300g od pobytu w szpitalu), a jestem w 33t6d dzisiaj. Według usg to 2 dni do przodu jest

I w sumie nie wiem co jeszcze mi mówił, a żeby u nich rodzić to muszę mieć skończone 37 tygodni, czyli jeszcze 3 tyg nic nie może się dziać

I za 3 tyg na koniec listopada jadę na kolejną wizytę

Jeśli chodzi o cellulit też mi się rozprzestrzenil, szczególnie na posladkach ;/

KARMAZYNOWA to samo mam, nie mam jak się zebrać do tego prania i prasowania, jedno mam wyprasowane, musze schować, a drugie czeka na prasowanie, jutro włączę kolejne

Torba niespakowana ;P

Dzwonili ze sklepu i bryka Lili do odebrania!!! Juhu, jutro po nią jedziemy

Dzisiaj przyszedł materac i już Tz musiał go zepsućala: rozcinal folie, w którą był zapakowany i za głęboko włożył nóż i zrobił mała dziurkę w pokrowcu
Ehh wiem, że nie zrobił tego specjalnie, ale się trochę wkurzylam, z resztą on tez ;/ no ale jest malutka, jutro zobaczę czy będzie się coś prulo, jak coś, to złapie to nitka troszke.

A no i kupiliśmy lezaczek
Za 200 zł, wygląda jak nowy, material nie ma żadnych przetarc itd, właśnie włożyłam go do pralki, bo niby prany ale tak smierdzial, że nie mogłam wytrzymać ;/;/

Mam pytanie do tych, które mają ten leżaczek, czy każdy ma tą tak jakby "gondolowa" budke? Bo ja na olx widziałam że przy szarym kolorze takie coś jest a u mnie nie ma i dopiero w domu to zauważyłam, a właścicielka zostawiła go w domu u wujka, więc on tylko miał go nam pokazać i sprzedać ewentualnie, jej nie bylilo, więc nawet jakbym bo zapytała to by nie wiedział. Ale właśnie nie wiem czy czerwone też takie budki mają, jeśli tak to jutro zadzwonię i zapytam tej kobiety.

Fajnie, że jestes zadowolona po wizycie

No i ładny leżaczek

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-11-12, 19:11   #1281
SweetViolet
Zadomowienie

Po 14 dniach w końcu mnie wypuścili. Dzieć mi podrósł, bo ma już 2740g, wszystko z nim w porządku. Moje wyniki nie są jeszcze dobre, ale się poprawiają, przepisali mi lek, który kosztuje ponad 100 zł a opakowanie wystarczy mi na 12 dni... Śmieję się, że żebym wiedziała, że on taki drogi, to leżałabym dalej
Jednakowoż odstawili mi jeden lek, bo jest zbyt mocny, żebym mogła go brać w domu, więc podejrzewam, że na samej nospie długo nie pociągnę, bo w szpitali po dwóch dniach wróciły skurcze, dlatego dołożyli kolejny. Ale aby we wtorek będę miała skończone 36 tygodni, więc już wielkiego strachu nie będzie, zwłaszcza, że Młody przybiera na wadze całkiem nieźle

Ogólnie to przepraszam, ale was dzisiaj nie nadrobię. W szpitalu czekałam od 9 do 12:30 na wypis , a potem leżałam sobie z Mężem przed tv. Muszę odespać pobyt w szpitalu. Miłego wieczoru

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 19:13   #1282
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
Po 14 dniach w końcu mnie wypuścili. Dzieć mi podrósł, bo ma już 2740g, wszystko z nim w porządku. Moje wyniki nie są jeszcze dobre, ale się poprawiają, przepisali mi lek, który kosztuje ponad 100 zł a opakowanie wystarczy mi na 12 dni... Śmieję się, że żebym wiedziała, że on taki drogi, to leżałabym dalej
Jednakowoż odstawili mi jeden lek, bo jest zbyt mocny, żebym mogła go brać w domu, więc podejrzewam, że na samej nospie długo nie pociągnę, bo w szpitali po dwóch dniach wróciły skurcze, dlatego dołożyli kolejny. Ale aby we wtorek będę miała skończone 36 tygodni, więc już wielkiego strachu nie będzie, zwłaszcza, że Młody przybiera na wadze całkiem nieźle

Ogólnie to przepraszam, ale was dzisiaj nie nadrobię. W szpitalu czekałam od 9 do 12:30 na wypis , a potem leżałam sobie z Mężem przed tv. Muszę odespać pobyt w szpitalu. Miłego wieczoru
Super, że Cie w koncu wypuscili! Zawsze to lepiej leżeć w domu. A Maly faktycznie ladnie rosnie, wiec gdyby coś sie dzialo to da sobie juz rade poza brzuszkiem.
Odpoczywaj teraz

Stary 2015-11-12, 19:15   #1283
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Pisz do nich od razu. Oni podobno sprawnie przeprowadzaja reklamacje.
Już im naskrobałam mejla, mam nadzieję, że jutro coś odpiszą

SweetViolet dobrze, że Cię wreszcie wypuścili

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 19:16   #1284
Fionka_31
Zakorzenienie

A ja sobie pije herbatkę z liści malin heheh

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Sweet 100zl jest warte bycia w domu. Przynajmniej odpoczniesz

Sylwuska fajnie ze wizyta cie uspokoila. My tez jutro albo pojutrze odbieramy wózek

Stary 2015-11-12, 19:24   #1285
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Sylwuska wersja z budką to jest inna wersja i jest droższa.

Sweet super, że wracasz do domu, słodkich snów

Ja dzisiaj byłam na badaniach i żyła mi pękła. Jestem w szoku, bo babka tak delikatnie pobrała jak jeszcze nigdy nie miałam. No trudno. Później byłam w lidlu i rossmanie, kupiłam sobie małą kulkę i pastę do zębów, resztę kosmetyków sobie przeleję ze swoich dużych, bo mam dużo buteleczek takich jak w hotelach dają.

Jak wróciłam do domu to poszłam spać na chwilę, jakieś pół godziny. Później pojechałam z mężem po akumulator do jego auta i jak wróciliśmy to znowu poszłam spać, na jakąś godzinę. Dzisiaj strasznie mnie zamuliło. Muszę wyprać pieluchy flanelowe i pokrowiec od materaca, ale czekam z tym aż kupimy gruby kocyk. I poprasować koszule i spakować torbę...

Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 19:24   #1286
sylwoha
Zakorzenienie

Sylwuska zazdro fajnie Ci
Stary 2015-11-12, 19:27   #1287
halwaya
Zakorzenienie

Mnie jakas niemoc dopadła.. Leże i nic nie robię..
Torba dalej nie do końca spakowana....
Dobrze, że jest z nami mój ojciec - robi za nianię do córki, żebym ja mogła się teraz byczyc.
Martwi mnie brak ekscytacji na nadchodzące wydarzenia

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 19:50   #1288
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość

A tak właśnie myślałam, bo jak w necie tylko szare z tą budka widziałam dzięki za info

Mam nadzieje, że nad dniach humor Ci się poprawi i do nas dolaczysz nie tylko jako obserwator

Dobrze, ze napisałaś, powinni to uwzględnić, przecież dziecka jeszcze nawet nie ma, a zabawka już jest uszkodzona ;/

Cytat:

Fajnie, że jestes zadowolona po wizycie

No i ładny leżaczek

A dziękuję, właśnie wisi wyprany i pachnący tak jak lubię
Nawet dałam Mężowi do powachania i pytam i jak, a on mówi, no teraz to tak, pachnie naszym domem

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość

Super, ze wróciłas i podziwiam ze tyle wytrwalas tam, ale to może tylko ja taka antyszpitalowa jestem, chociaż jak trzeba to trzeba, niestety ;/

Teraz korzystaj z uroków domu i odpoczywaj ile się da, żeby za wcześnie się nic nie zaczęło.
No i waga też już super
Dobranoc

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
A ja sobie pije herbatkę z liści malin heheh

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Sweet 100zl jest warte bycia w domu. Przynajmniej odpoczniesz

Sylwuska fajnie ze wizyta cie uspokoila. My tez jutro albo pojutrze odbieramy wózek
No na prawde jestem spokojniejsza, szczególnie z tą szyjka, bo to o nią się najbardziej martwilam.

To jutro się chwalimy

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53437152]Sylwuska wersja z budką to jest inna wersja i jest droższa.

Sweet super, że wracasz do domu, słodkich snów

Ja dzisiaj byłam na badaniach i żyła mi pękła. Jestem w szoku, bo babka tak delikatnie pobrała jak jeszcze nigdy nie miałam. No trudno. Później byłam w lidlu i rossmanie, kupiłam sobie małą kulkę i pastę do zębów, resztę kosmetyków sobie przeleję ze swoich dużych, bo mam dużo buteleczek takich jak w hotelach dają.

Jak wróciłam do domu to poszłam spać na chwilę, jakieś pół godziny. Później pojechałam z mężem po akumulator do jego auta i jak wróciliśmy to znowu poszłam spać, na jakąś godzinę. Dzisiaj strasznie mnie zamuliło. Muszę wyprać pieluchy flanelowe i pokrowiec od materaca, ale czekam z tym aż kupimy gruby kocyk. I poprasować koszule i spakować torbę...

Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka [/QUOTE]

A dzięki, tak właśnie myślałam

Nas tu sporo jeszcze ma do prania i pakowania trochę rzeczy, więc nie jesteś sama
Cytat:
Sylwuska zazdro fajnie Ci
Heh szczerze to całkiem inaczej tego lekarza sobie wyobrażałam, ze trochę młodszy itd, ale bardzo sympatyczny.

No i teraz oby przez te 3 tyg było spokojnie i nic się nie działo

syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 19:52   #1289
sylwoha
Zakorzenienie

Ale sylwuska widzisz to przez Z. Odbierasz lenczewskiego za takiego co malo mowi, bo ja no tak nie odebralam.
Po prostu tsmten podniosl poprxeczke
Stary 2015-11-12, 20:02   #1290
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam Contour plus firmy Bayer.
I dołączam do tych, które po zielonej sałacie mają wyższy cukier jak po ciastku.
Dziś po kanapkach 145 a po pizzy 110 i nie wstrzyknęłam insuliny przed pizza bo to był spontan....
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości