![]() |
#1261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
No ale mięśnie grzbietu to mam silne, odpukać, nic mi plecy nie dokuczają
![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
Ja tez czekam na ten syndrom. Co prawda juz duza czesc mam poprana ale nie mam jakiejś weny aby sprzatac i układać. bardziej robię to z poczucia uciekających dni i obawy ze się nie wyrobie. No ale jutro ostatni dzień w pracy ![]()
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
A, nie pochwaliłam się: TŻ chce ze mną rodzić
![]()
![]() |
#1263 |
Zakorzenienie
|
A ja mam syndrom wicia gniazda na maksa. Dzis chcialam meble przesuwac i nosic ale.siostra mnie opieprzyla i w koncu ona za mnie to zrobila.
Ale lazienka wypucowana. Plytki wymyte, kuchnia to samo. We wszystkich polkach mam porzadek. 6 workow niepotrzebnych papierow, gratow itp. I jeszcze bym cos porobila. Normalnie.czuje sie lepiej niz przed ciaza teraz ![]() Poki sie ruszam.to jest super. Najgorsze jest siedzenie. I wlosy scielam na spontana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Zakorzenienie
|
Ja uprałam jedną partię i próbuję jakoś to sensownie poukładać w szafie ale nie mam koncepcji
![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- A jeśli mnie nie najdzie zapał to prasować pewnie będzie teściowa. Ciągle się żali, że nie chcę od niej pomocy ![]()
![]() Edytowane przez kalusia87 Czas edycji: 2015-11-12 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na szczęście nie musiałam swojego namawiać, bo od początku chciał, a mi z nim raźniej będzie i bezpieczniej się będę czuła ![]()
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakie macie glikometry?
Bo kurde mi na swoim wychodzi inaczej tj lepiej niz na szpifalnym |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja zaczynalam z waga 63-64 teraz mam 68. Cytat:
![]() Trzynasty piatek a moja sis ma urodziny ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To mega wsparcie dla Ciebie i duze przezycie dla niego. Wstawie Ci te pizamy jak livebox zacznie mi dzialac i wlacze lapka bo na kom nie umiem.za bardzo. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Rozeznanie
|
Ja mam naklejki na półkach małej bo nie pamiętam tych ubranek i jak coś.chciałam poukładać to.mnie Cholera trafiała. Body, pajace, śpiochy. To ułatwia układanie i później życie.jak.poprosić męża żeby dal śpiochy to nie zbobruje całej szafy a.kupkę w napisem śpiochy. Hehhe
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam tak mało miejsca na ciuszki dzieciowe, że może skorzystam z Twojego pomysłu, w razie jakby TŻ miał coś szukać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie nie wiadomo w co ręce włożyć.. A mój poziom siły i zaangażowanie jes na poziomie -1000%
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ![]() ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() koleżanka mówiła, że w czacie porodu sobie Na Wspólnej oglądała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
SYLWOHA właśnie wróciliśmy do domu, jesteśmy styrani bo dużo zalatwiliśmy, ale i szczęśliwi.
Więc lekarz spoko, bardzo miły, może nie gadatliwy, ale przynajmniej powiedział tyle ile powinien. Najbardziej bałam się tej szyjki, zbadał ją i jest 3,8 cm, czyli krótsza nieco niż ostatnio miałam mierzona, ale na tym etapie to normalne, ze trochę się skrocila. Nie mam żadnego nakazu leżenia, ale wiadomo jak ciąża zaczyna być zaawansowana to trzeba na siebie uważać, leki skoro mam to mam je wziąć. Powiedział, że mam maly brzuszek jeszcze przed badaniem to się z nim zgodzilam, ale powiedziałam, że córeczka wagowo jest w normie i tak jest, dzisiaj 2330 g (czyli plus 300g od pobytu w szpitalu), a jestem w 33t6d dzisiaj. Według usg to 2 dni do przodu jest ![]() I w sumie nie wiem co jeszcze mi mówił, a żeby u nich rodzić to muszę mieć skończone 37 tygodni, czyli jeszcze 3 tyg nic nie może się dziać ![]() I za 3 tyg na koniec listopada jadę na kolejną wizytę ![]() Jeśli chodzi o cellulit też mi się rozprzestrzenil, szczególnie na posladkach ;/ KARMAZYNOWA to samo mam, nie mam jak się zebrać do tego prania i prasowania, jedno mam wyprasowane, musze schować, a drugie czeka na prasowanie, jutro włączę kolejne ![]() Torba niespakowana ;P Dzwonili ze sklepu i bryka Lili do odebrania!!! Juhu, jutro po nią jedziemy ![]() Dzisiaj przyszedł materac i już Tz musiał go zepsuć ![]() ![]() Ehh wiem, że nie zrobił tego specjalnie, ale się trochę wkurzylam, z resztą on tez ;/ no ale jest malutka, jutro zobaczę czy będzie się coś prulo, jak coś, to złapie to nitka troszke. A no i kupiliśmy lezaczek ![]() Za 200 zł, wygląda jak nowy, material nie ma żadnych przetarc itd, właśnie włożyłam go do pralki, bo niby prany ale tak smierdzial, że nie mogłam wytrzymać ;/;/ ![]() Mam pytanie do tych, które mają ten leżaczek, czy każdy ma tą tak jakby "gondolowa" budke? Bo ja na olx widziałam że przy szarym kolorze takie coś jest a u mnie nie ma i dopiero w domu to zauważyłam, a właścicielka zostawiła go w domu u wujka, więc on tylko miał go nam pokazać i sprzedać ewentualnie, jej nie bylilo, więc nawet jakbym bo zapytała to by nie wiedział. Ale właśnie nie wiem czy czerwone też takie budki mają, jeśli tak to jutro zadzwonię i zapytam tej kobiety. EVCIAPO Ty chyba taki kupiłaś, mogłabyś sprawdzić czy masz tą dodatkową górną część? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie ze tak sam z siebie. Mój tez ze mną będzie ale juz wszyscy, nawet sąsiedzi, wiedza ze się tego boi ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 |
Wtajemniczenie
|
Mi na moim wychodziło gorzej niż wyniki z labu
#1277 |
Zakorzenienie
|
Czubasek to Twoja siostra i moja córka razem imprezuja
![]()
#1278 |
Rozeznanie
|
![]()
Bajka poczytana mały wykapany w łóżku zasypia. Ja znów zalegam hehe to ostatnio moje stałe zajęcie. Ale co chwile pochodzę to mi brzuch twardy się robi.
Odkrywam ze robienie nic jest przyjemne i dobra w.tym jestem hehe. Tyle że to uzależnia i nic mi się nie chce. Czekam na.wicie gniazda. Może wtedy się zmobilizuje. Obmyslam plan na.obiady na cały tydzień. Bo nie chce żeby mi tak przyziemne czynności psuly plan robienia nic. Hehe bez kitu musze jutro zrobić listę zakupów to mi tato podrzuci autem. Nie chce go w sobotę ganiac a jutro i tak musi przyjechać do mnie małego zabrać do przedszkola bo moje auto czeka na diagnozę u mechanika czy wymaga Przeszczepu silnika czy jest sens naprawiać uszczelkę pod głowica. ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Słoiki juz puste stoją gotowe na.zupy hehe ale.ja.nie mam.pomysłu jakie sobie przygotować. Bo na.nic nie.mam.ochoty ale bez obiadu to ja nie funkcjonuje. A tak otwieram i gotowe. Gulasz zrobię mega porcję taka na dwa lub trzy słoiki to jeśli niezwykle.tym to w.przyszłym tyg zjemy, może jakieś pulpety ale na.zupę pomysłu brak. W weekend jak.mąż jest w.domu to małym.się.zajmie a.ja.ugotuje hurtowo zawsze to taniej szybciej i nie martwię się ze musze wracać do.domu bo mąż wróci a.obiadu nie ma. Dogotuje albo ryż czy ziemniaki albo kluski mrożone i ready. |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przepraszam, że tak wybiórczo piszę, ale w ogóle nie mam weny ostatnio ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Jeszcze dzisiaj się wkurzyłam, bo wkładaliśmy baterie do szumisia, a w nim na łapkach tam, gdzie magnesy porobiły się dziury ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i ładny leżaczek ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1281 |
Zadomowienie
|
Po 14 dniach w końcu mnie wypuścili. Dzieć mi podrósł, bo ma już 2740g, wszystko z nim w porządku. Moje wyniki nie są jeszcze dobre, ale się poprawiają, przepisali mi lek, który kosztuje ponad 100 zł
![]() ![]() Jednakowoż odstawili mi jeden lek, bo jest zbyt mocny, żebym mogła go brać w domu, więc podejrzewam, że na samej nospie długo nie pociągnę, bo w szpitali po dwóch dniach wróciły skurcze, dlatego dołożyli kolejny. Ale aby we wtorek będę miała skończone 36 tygodni, więc już wielkiego strachu nie będzie, zwłaszcza, że Młody przybiera na wadze całkiem nieźle ![]() Ogólnie to przepraszam, ale was dzisiaj nie nadrobię. W szpitalu czekałam od 9 do 12:30 na wypis ![]() ![]()
#1282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpoczywaj teraz ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1283 |
Wtajemniczenie
|
Już im naskrobałam mejla, mam nadzieję, że jutro coś odpiszą
![]() SweetViolet dobrze, że Cię wreszcie wypuścili ![]()
#1284 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie pije herbatkę z liści malin heheh
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Sweet 100zl jest warte bycia w domu. Przynajmniej odpoczniesz ![]() Sylwuska fajnie ze wizyta cie uspokoila. My tez jutro albo pojutrze odbieramy wózek ![]()
#1285 |
Konto usunięte
|
Sylwuska wersja z budką to jest inna wersja i jest droższa.
Sweet super, że wracasz do domu, słodkich snów ![]() Ja dzisiaj byłam na badaniach i żyła mi pękła. Jestem w szoku, bo babka tak delikatnie pobrała jak jeszcze nigdy nie miałam. No trudno. Później byłam w lidlu i rossmanie, kupiłam sobie małą kulkę i pastę do zębów, resztę kosmetyków sobie przeleję ze swoich dużych, bo mam dużo buteleczek takich jak w hotelach dają. Jak wróciłam do domu to poszłam spać na chwilę, jakieś pół godziny. Później pojechałam z mężem po akumulator do jego auta i jak wróciliśmy to znowu poszłam spać, na jakąś godzinę. Dzisiaj strasznie mnie zamuliło. Muszę wyprać pieluchy flanelowe i pokrowiec od materaca, ale czekam z tym aż kupimy gruby kocyk. I poprasować koszule i spakować torbę... Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Zakorzenienie
|
Sylwuska zazdro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
Mnie jakas niemoc dopadła.. Leże i nic nie robię..
Torba dalej nie do końca spakowana.... Dobrze, że jest z nami mój ojciec - robi za nianię do córki, żebym ja mogła się teraz byczyc. Martwi mnie brak ekscytacji na nadchodzące wydarzenia
#1288 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje, że nad dniach humor Ci się poprawi i do nas dolaczysz nie tylko jako obserwator ![]() Dobrze, ze napisałaś, powinni to uwzględnić, przecież dziecka jeszcze nawet nie ma, a zabawka już jest uszkodzona ;/ Cytat:
![]() Nawet dałam Mężowi do powachania i pytam i jak, a on mówi, no teraz to tak, pachnie naszym domem ![]() Cytat:
Teraz korzystaj z uroków domu i odpoczywaj ile się da, żeby za wcześnie się nic nie zaczęło. No i waga też już super ![]() Dobranoc ![]() Cytat:
To jutro się chwalimy ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53437152]Sylwuska wersja z budką to jest inna wersja i jest droższa. Sweet super, że wracasz do domu, słodkich snów ![]() Ja dzisiaj byłam na badaniach i żyła mi pękła. Jestem w szoku, bo babka tak delikatnie pobrała jak jeszcze nigdy nie miałam. No trudno. Później byłam w lidlu i rossmanie, kupiłam sobie małą kulkę i pastę do zębów, resztę kosmetyków sobie przeleję ze swoich dużych, bo mam dużo buteleczek takich jak w hotelach dają. Jak wróciłam do domu to poszłam spać na chwilę, jakieś pół godziny. Później pojechałam z mężem po akumulator do jego auta i jak wróciliśmy to znowu poszłam spać, na jakąś godzinę. Dzisiaj strasznie mnie zamuliło. Muszę wyprać pieluchy flanelowe i pokrowiec od materaca, ale czekam z tym aż kupimy gruby kocyk. I poprasować koszule i spakować torbę... Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() A dzięki, tak właśnie myślałam ![]() Nas tu sporo jeszcze ma do prania i pakowania trochę rzeczy, więc nie jesteś sama ![]() Heh ![]() No i teraz oby przez te 3 tyg było spokojnie i nic się nie działo ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
Ale sylwuska widzisz to przez Z. Odbierasz lenczewskiego za takiego co malo mowi, bo ja no tak nie odebralam.
Po prostu tsmten podniosl poprxeczke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dołączam do tych, które po zielonej sałacie mają wyższy cukier jak po ciastku. Dziś po kanapkach 145 a po pizzy 110 i nie wstrzyknęłam insuliny przed pizza bo to był spontan.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.